31/10/2011

Αστερισμός Πλειάδων = η αστρική προέλευση των Μάγιας και τι προβλέπουν οι Μάγιας να συμβέι μετά το 2012

Από τη συνέντευξη του Don Alejandro Perez Oxlaj, ενός πρεσβύτερου των Μάγιας στη Γουατεμάλα, 13ης γενεάς!

Είμαι εδώ σε αυτόν τον ιερό τόπο. Το ναό των προγόνων μας, των Μάγιας. Αυτό το μεγάλο χτίσμα που είναι τόσο αξιοθαύμαστο,έγινε για να τιμήσει τον μεγάλο πατέρα μας ήλιο! Κάθε 5200 χρόνια, ερχόμαστε σε αυτό το σημείο, όταν πέφτει σκοτάδι στον πλανήτη Γη για μια περίοδο 60 με 70 ωρών, (2 - 3 μέρες) όπου δεν μπορούμε να δούμε τον ήλιο.

Σαύρα στον θρόνο του Μίνωα.

Το ειδα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Ενα σαυροειδές να κάθετε καμαρωτό καμαρωτό στον θρόνο του βασιλιά Μίνωα, στα ανάκτορα της Κνωσού.

Η αίθουσα του θρόνου την οποία βλέπετε στην φωτογραφία είναι εδώ και πολλά χρόνια κλειδαμπαρωμένη και δεν μπορουν οι επισκέπτες να την δούν.

Φυσικά κάποιοι επισκέπτες μπορούν, όπως αυτή η σαύρα που βλέπετε η οποία είναι λέει πρόεδρος της Λαϊκής Πολιτικής Συμβουλευτικής Επιτροπής της Κίνας και λεγεται Τζία Τσινκλίν. Με απύθμενο θράσος στρογγυλοκάθησε στον θρόνο του Έλληνα Μινωϊτη βασιλιά και τι άλλο μπορεί να σημαίνει αυτό, εκτός από την συμβολική κατάληψη της εξουσίας των Ελλήνων από τα σαυροειδή σαν και του λόγου του.

Και άλλοι ¨υψηλοί επισκέπτες¨ βρέθηκαν όπως ο Κάρολος της Αγγλίας, στην συγκεκριμένη αίθουσα, κανείς τους όμως δεν τόλμησε να ποζάρει όπως στην παραπάνω φωτογραφία. Το μήνυμα που μας στέλνει με αυτήν την φωτογραφία είναι ξεκάθαρο, εμείς το πήραμε; Έχουμε να κάνουμε κάτι γι αυτό ;

http://www.enserres.gr/kontopoulos/?p=332

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗ ΣΑΥΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ "ΠΟΖΑΡΕΙ" ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΩΣ ;

To 4ο Ράιχ αυθαδιάζει ομιλώντας περί “αυγoύ του φιδιού”….

Πολλοί «αριστεροί» αναδείχτηκαν και αναρριχήθηκαν στην πολιτική και δημοσιογραφική αρένα του καπιταλιστικού καθεστώτος γιατί είχανε την ικανότητα να επενδύουν με «αριστερά» χρώματα και επιχρυσωμένες, αντικαθεστωτικές φόρμες τα σοφίσματα της κυρίαρχης ιδεολογίας και ιδιαίτερα τη «φιλοσοφία» της αστικής σκέψης: Αυτή των απλουστεύσεων και σχηματοποιήσεων…

Το ΠΑΣΟΚ ανήγαγε σε επιστήμη την «αριστερή» ταχυδακτυλουργία και ρητορεία των υπεραπλουστεύσεων. Ένα από αυτά τα ρητορικά τεχνάσματα είναι το «αυγό του φιδιού»: Το σύγχρονο ιδεολόγημα του πλανητικού ολοκληρωτισμού. Αυτό το ιδεολόγημα ανασύρεται κάθε φορά που εκδηλώνεται η λαϊκή αγανάκτηση και ΟΡΓΗ εναντίον των κυβερνητικών ανδρεικέλων και του καθεστώτος γενικά. Εν χωρώ, τότε, αρχίζουν να ωρύονται οι κυβερνητικοί υπάλληλοι των διεθνών και εγχώριων ληστών και δημίων, καθώς και τα μίσθαρνα όργανα της προπαγάνδας τους: «Επωάζεται το αυγό του φιδιού»!!!

Primo Victoria

ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΘΥΤΑΤΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΑΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΙΧΑΣΜΟΣ. Η  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ, ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΕΠΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΟΛΙΓΩΝ, ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΛΩΣ ΥΠΕΒΟΣΚΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ-ΔΕΙΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Οι Κινέζοι στο ΓΕΕΘΑ !

Εξαμελής αντιπροσωπεία της Γενικής Πολιτικής Διεύθυνσης του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (People’s Liberation Army) της Κίνας, επισκέφτηκε το ΓΕΕΘΑ στο πλαίσιο του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας των δύο χωρών. Ο επικεφαλής της ξένης αντιπροσωπείας, Ναύαρχος Tong Shiping, Υπαρχηγός της Γενικής Πολιτικής Διεύθυνσης του PLA, έγινε δεκτός από τον Α/ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο Ιωάννη Γιάγκο.

Ακολούθως, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της αντιπροσωπείας του PLA και της αντίστοιχης του ΓΕΕΘΑ, παρουσιάστηκαν τα κύρια σημεία της Ελληνικής Αμυντικής Πολιτικής, θέματα στρατιωτικής δικαιοσύνης και στρατολογίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα, τα μέλη της Κινέζικης Αντιπροσωπείας επισκέφτηκαν το Ναυτοδικείο Πειραιώς, τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και ξεναγήθηκαν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=9453

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ; ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ; ΠΟΙΟΝ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΙΛΟΥΝ; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ; 

ΚΑΛΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΦΑΣΚΕΛΟ ΠΡΟΧΘΕΣ.

Ματαίωσαν εκδηλώσεις στην ελληνική πρεσβεία της Μόσχας για να μην ενοχληθεί η Μέρκελ!

Επειδή θα αναφερόταν η συμβολή της χώρας μας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

ΣΑΡΩΝΕΙ τα πάντα στο πέρασμά της η σημερινή κυβέρνηση. Υποβαθμίσει την προσφορά του έθνους στην ανθρωπότητα, ως και τις εθνικές επετείους απαξιώνει... Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Προ τριμήνου η ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα αποφάσισε να αναλάβει μια αξιέπαινη και ιστορικά χρήσιμη πρωτοβουλία. Να οργανώσει στη ρωσική πρωτεύουσα σειρά εκδηλώσεων με θέμα τη «συμβολή της Ελλάδας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο». Με προβολή ταινιών, έκθεση φωτογραφιών, διαλέξεις (μεταξύ αυτών και του Μαν. Γλέζου) για να ενημερωθούν οι Ρώσοι για την προσφορά των Ελλήνων. Είχαν όμως υπολογίσει χωρίς τις διαθέσεις του υπουργείου Εξωτερικών. 

Η Λιβύη αναγνωρίζει "ντε φάκτο" το ψευδοκράτος.

Η Λιβύη κάνει βήματα προς την «ντε φάκτο» αναγνώριση του ψευδοκράτους. Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, ο υπουργός Υγείας του Μεταβατικού Συμβουλίου Αμντάλ Ραχμάν Κισά, επισκέφθηκε τα Κατεχόμενα και υπέγραψε πρωτόκολλο με την κυβέρνηση του «ψευδοκράτους». Σύμφωνα με αυτό το πρωτόκολλο στο οποίο το ψευδοκράτος αναγράφεται ως « Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου» η Λιβύη θα στέλνει δεκάδες τραυματίες του πολέμου, για νοσοκομειακή περίθαλψη στα Κατεχόμενα. Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως αυτή η συνεργασία και η υπογραφή του πρωτοκόλλου είναι ένα βήμα πριν την επίσημη αναγνώριση του «ψευδοκράτους» από τη Λιβύη.

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ 

«Σταθερός κόμβος» το ελληνικό στρατηγείο του ΝΑΤΟ

Το NDC-GR, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την ανάληψη της Διοίκησης των Χερσαίων Δυνάμεων της Δύναμης Αντίδρασης του ΝΑΤΟ (NATO Response Force/ Land Component Command) για το έτος 2012, συμμετέχει στην άσκηση «STEADFAST JUNCTURE 2011» (SFJE 11) η οποία διεξάγεται από 31 Οκτωβρίου μέχρι 12 Νοεμβρίου 2011.

Το προσωπικό του NDC-GR καθώς και αξιωματικοί και οπλίτες από 11 χώρες θα ασκηθούν στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου «ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ» στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης.

Η «STEADFAST JUNCTURE 11» είναι άσκηση τύπου CPX/SYNEX, χωρίς ανάπτυξη στρατευμάτων, που έχει ως σκοπό την αξιολόγηση – πιστοποίηση του Joint Force Command Brunssum και των υφιστάμενων Στρατηγείων για την ανάληψη της Διοίκησης της NRF-12.

http://www.defence-point.gr/news/?p=25293

Η.Β:Πανικός από τις κυβερνο-απειλές, μαζικές επενδύσεις

Σε ανησυχητικό επίπεδο έχουν φτάσει οι κυβερνοπεπιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης, των επιχειρήσεων και των τραπεζών στη Βρετανία.«Eυρείας κλίμακας επίθεση» με στόχο το Φόρεϊν Οφις και άλλα υπουργεία αποτράπηκε το καλοκαίρι, αποκάλυψε ο Ιαν Λόμπχαμ, διευθυντής της κυβερνητικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στον τομέα της Επικοινωνίας (GCHQ), δηλαδή υπηρεσίας υποκλοπών παντός είδους, σε συνέντευξή του στους Times.

Ισλαμικοί τρομοκρατικοί πυρήνες στις ΗΠΑ

Οι Άντεν αλ-Ανσάρι και Κάμπντι Σαλάαμ αλ-Μουχάζιρ, είναι τα ονόματα των δύο βομβιστών οι οποίοι εκτέλεσαν την επίθεση αυτοκτονίας στη Σομαλία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όπως ανακοίνωσε η ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση Αλ-Σαμπάαμπ. Οι δύο βομβιστές μίλησαν σε ηχογραφημένο μήνυμα πριν την επίθεση. Στο μήνυμά τους αναφέρουν ότι πολεμούν με την οργάνωση εδώ και δύο χρόνια, έχοντας σκοτώσει πολλούς απίστους με τα ίδια τους τα χέρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με Σομαλό διπλωμάτη στα Ηνωμένα Έθνη, στο ηχογραφημένο μήνυμα, ο ένας από τους δύο βομβιστές είναι ο Αμπντισαλάμ Αλι από την πολιτεία της Μινεάπολις στις ΗΠΑ, κάτι που επιβεβαίωσαν φίλοι του. Προφανώς η Αλ-Σαμπάαμπ έχει ως πάγια τακτική τη μη ανακοίνωση των πραγματικών ονομάτων των τρομοκρατών – βομβιστών. Με βάση και τις υπόλοιπες πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ο Αμπντισαλάμ έφυγε από τις ΗΠΑ το 2008, μαζί με τον Μπουρχάν Χάσαν, ο οποίος σκοτώθηκε αργότερα.

Ηνωμένο Βασίλειο: Ένοπλοι φρουροί στα πλοία για την αντιμετώπιση της πειρατείας

O Υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, έλαβε την άδεια από τον πρωθυπουργό για να επιτρέψει την ασφάλιση των εμπορικών πλοίων με ένοπλους φρουρούς. Όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, κανένα πλοίο που έχει ένοπλη φρουρά δεν στάθηκε δυνατό να καταληφθεί. Επίσης, η πολιτική ηγεσία της χώρας τόνισε ότι 200 πλοία υπό βρετανική σημαία πλέουν πολύ συχνά κοντά στις σομαλικές ακτές και ότι 100 εξ αυτών θα κάνουν αίτηση για λήψη άδειας για ένοπλους φρουρούς.

Νομικά, η απόφαση αυτή κατοχυρώνεται από το γεγονός ότι η Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας, που υπογράφηκε το 1982, κάθε πλοίο είναι υποκείμενο στη νομοθεσία της χώρας της οποίας τη σημαία φέρει. Ωστόσο, αυτό θα έρθει σε άμεση σύγκρουση με νομοθεσίες χωρών όπως η Αίγυπτος, που δεν επιτρέπουν σε εμπορικά πλοία που διασχίζουν το Σουέζ να έχουν ένοπλους φρουρούς. Η απόφαση, πάντως, έχει να αντιμετωπίσει και τον αντίλογο, για το πως θα αποτραπούν παράνομες ενέργειες από πλευράς ενόπλων φρουρών και πως θα εναρμονιστούν με αντίθετες πολιτικές άλλων χωρών.

http://www.defence-point.gr/news/?p=25227

Απελάσεις ανέκδοτο πραγματοποιεί το ΥΠΡΟ.ΠΟ

Για την ακρίβεια ονομάζονται επαναπροωθήσεις ως πολιτικά «ορθός» όρος.

Έτσι πιο συγκεκριμένα σήμερα το πρωί, οι Υπηρεσίες Αλλοδαπών της Ελληνικής Αστυνομίας οργάνωσαν την επιστροφή του ιλιγγιώδους αριθμού των 54 Πακιστανών , σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις απέλασης για παράνομη είσοδο στη χώρα μας. Η επαναπροώθηση πραγματοποιήθηκε με ειδική πτήση charter από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμό το Ισλαμαμπάντ και τη Λαχώρη. Κατά το πρώτο δεκάμηνο του 2011 πραγματοποιήθηκαν επτά εθνικές επιχειρήσεις επιστροφών, με ειδικές πτήσεις charter (δύο για Νιγηρία, δύο για Αίγυπτο, μία στη Δομινικανή Δημοκρατία, μία στο Πακιστάν και μία στο Αφγανιστάν), με τις οποίες επαναπροωθήθηκαν στις χώρες καταγωγής τους συνολικά 426 ολόκληροι αλλοδαποί.

Για λόγους σύγκρισης να αναφέρουμε και σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ ότι το πρώτο 9μηνο του 2011 εισήλθαν παράνομα στη χώρα «μόνο» 67.584 νέοι «Έλληνες» ενώ το αντίστοιχο 9μηνο πέρυσι είχαν μπει παράνομα 100.888 λαθρομετανάστες. Όσο για τα στοιχεία των προηγούμενων ετών τα στοιχεία είναι πλήρως αποκαρδιωτικά καθώς είναι της τάξης των εκατοντάδων χιλιάδων. Με το ρυθμό των 426 λαθρομεταναστών στο χρόνο, σε 500 χρόνια περίπου θα έχει επέλθει φυσιολογική αναλογία στο πληθυσμό μεταξύ και Ελλήνων και αλλοδαπών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

Επίσκεψη-σκάνδαλο Τούρκου ναυάρχου – Λίγη τσίπα δεν υπάρχει;

ImageΕπίσκεψη-σκάνδαλο του Τούρκου αρχηγού Στόλου από σήμερα στην Ελλάδα -επίσκεψη η οποία επιβλήθηκε «άνωθεν» στο ΓΕΝ- την ίδια ώρα που ο τουρκικός στόλος προβαίνει σε μείζονες προκλήσεις σε Αιγαίο και Ν.Α Μεσόγειο. Σημειώνουμε όπως φαίνεται και από τον σχετικό πίνακα του ΓΕΕΘΑ ότι από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και το Σεπτέμβριο πραγματοποιήθηκαν 168 παραβιάσεις(!) των Εθνικών Χωρικών Υδάτων από σκάφη του τουρκικού Στόλου τον διοικητή του οποίου η κυβέρνηση σκέφτηκε να φέρει στην Ελλάδα! Ο αντιναύαρχος Nusret Guner θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου.

780.000 ευρώ λογαριασμός ... νερού!

Που μάλλον θα μείνει και απλήρωτος
Μπορεί η ΔΕΗ να στέλνει χαράτσια στους έλληνες που έχουν την ...ατυχία αυτές τις εποχές να έχουν ένα σπίτι, και να τους οδηγεί σε οικονομικές στενωπούς. Κάποιοι άλλοι όμως από ό,τι φαίνεται δεν έχουν κανενός είδους υποχρέωση έναντι των διαφόρων ΔΕΚΟ. Όπως παραδείγματος χάριν ο καταυλισμός των τσιγγάνων στα Δύο Αοράκια, Ηρακλείου στον οποίο έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν. Όπως μάθαμε μάλιστα, το χρέος του καταυλισμού στην ΔΕΥΑΗ φτάνει τα 780.000 ευρώ. Καλά διαβάσατε. Κάτι ...λίγο λείπει για να φτάσουμε στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Όπως πληροφορούμαστε από τοπικές ιστοσελίδες της Κρήτης κάποιοι αποφάσισαν κάτι να γίνει. Έτσι συνεργεία της ΔΕΥΑΗ πήγαν σήμερα στα Δύο Αοράκια και έκαναν ηλεκτροσυγκόλληση στη βάνα, η οποία έδινε νερό στον καταυλισμό.

ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ;

ΤΟ 1947 ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΟΪΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΛΟΜΟΝΟΣΟΦ. ΑΥΤΗ Η ΟΡΟΣΕΙΡΑ, ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ.

ΤΟ 1982 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑΣ ΣΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ. ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΗΠΑ (ΛΟΓΩ ΑΡΚΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ (ΛΟΓΩ ΑΙΓΑΙΟΥ).

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ"...

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στην απόφαση του τακτικού Ανακριτή Ρόδου με την οποία αφέθηκε προχθές ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ, ο αμετανόητος και υπότροπος σε αδικήματα διακεκριμένων κλοπών 27χρονος υπήκοος Ουκρανίας V. S. του Υ. και συνελήφθη εκ νέου χθες το πρωί για διαρρήξεις ακόμη τριών αυτοκινήτων!!!

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου έχουν στην κυριολεξία σηκώσει τα χέρια ψηλά αφού ο συγκεκριμένος διαρρήκτης έχει συλληφθεί το τελευταίο 10ήμερο συνολικά 4 φορές και κάθε φορά που αφήνεται ελεύθερος από τη δικαιοσύνη αυθημερόν διαπράττει νέα αδικήματα!! Αρμοδίως έγινε γνωστό ότι οι δικαστές αδυνατούν να επιβάλουν σκληρότερα μέτρα εξαιτίας του νόμου Καστανίδη που περιορίζει τις προσωρινές κρατήσεις για αδικήματα που δεν επιφέρουν ποινή μεγαλύτερη των 10 ετών και ο δράστης έχει γνωστή διαμονή και λευκό μητρώο, όπως ισχύει στην προκείμενη περίπτωση. Αναμένεται έτσι να διαπιστωθεί εάν θα εκπληρώσει τους περιοριστικούς της ελευθερίας του όρους προκειμένου να κριθεί προσωρινά κρατούμενος και να σταματήσει η εγκληματική του δράση...

Η κατάρρευση της Ελλάδας και η ολέθρια πορεία της Κύπρου

Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα αργοπεθαίνει και είναι θέμα χρόνου ο τελειωτικός του θάνατος. Στα σωριασμένα ερείπια έχουν ταφεί τα όνειρα εκατομμυρρίων νέων, ενώ έχει θρυμματισθεί το βιοτικό επίπεδο εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων και συνταξιούχων. Την ίδια ώρα, οι αυτοαποκαλούμενοι ευρωσοσιαλιστές ή εκσυγχρονιστές έχουν το απύθμενο θράσος να διαβεβαιώσουν τον λαό ότι η ακολουθητέα πολιτική τους αποτελεί μονόδρομο για τη σωτηρία της χώρας.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η δημοσιονομική μαύρη τρύπα στην Ελλάδα είναι τόσο μεγάλη και τόσο βαθιά, που κανένα μνημόνιο οικονομικής βοήθειας δεν είναι ικανό να σώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία. Αυτό το γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό οι παροικούντες το Σύνταγμα και το Κολωνάκι, χωρίς ωστόσο να έχουν εκπονήσει εναλλακτικές λύσεις που θα βγάλουν τη χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο. Τουναντίον, με την απεχθή μέθοδο του «μαστίγιου και του καρρότου» επιχειρούν να παραπλανήσουν γι' άλλη μια φορά τον λαό, καλώντας τον σε νέες αιματηρές θυσίες.

ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΥΝΟΡΑ

Αύγουστος 1987: Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, με υπουργό εξωτερικών τον Κάρολο Παπούλια, άρει το εμπόλεμο με την Αλβανία, δηλαδή την απεμπόληση των δικαιωμάτων μας επί της Βορείου Ηπείρου, χωρίς κανένα αντάλλαγμα και χωρίς καν να το ζητήση η Αλβανία.

http://www.youtube.com/watch?v=B7IuasgsONU&feature=related

http://www.sfeva.gr/

Η Ρωσία κρατά τη θερινή ώρα... παρεκκλίνοντας από την υπόλοιπη Ευρώπη

ImageΑπό σήμερα οι λοιποί Ευρωπαίοι κινούνται στους δείκτες και στους ρυθμούς της χειμερινής ώρας, ενώ οι Ρώσοι κρατούν τη θερινή ώρα, προτιμώντας να πορευτούν με αυτή τους επόμενους μήνες, σαν να μην άλλαξε δηλαδή η εποχή του χρόνου, προκειμένου να μην αγχωθούν!

Η απόφαση αυτή, να μην συμβαδίσουν οι Ρώσοι με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ως προς την αλλαγή της ώρας, είχε ληφθεί από τον πρόεδρο της χώρας Ντμίτρι Μεντβέντεφ τον περασμένο Μάρτιο, με το σκεπτικό να απαλλάξει τους συμπατριώτες του από το στρες της προσαρμογής τους στην καινούργια ώρα, καθώς είχαν προηγηθεί σχετικές μελέτες για αύξηση των καταθλίψεων και των αυτοκτονιών στη Ρωσία.

Τώρα λοιπόν, αν και τα πρωινά του χειμώνα θα είναι για περισσότερη ώρα στο σκοτάδι, οι Ρώσοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τα απογεύματά τους με περισσότερο φως, καθώς θα νυχτώνει αργότερα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΟΡΘΟΤΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ.

Συγκρούσεις Τούρκων και Κούρδων στο ... Παρίσι!

ImageΕπέμβαση με δακρυγόνα έκανε η αστυνομία στο Παρίσι για να διαλύσει σύγκρουση Τούρκων και Κούρδων οι οποίοι συνεπλάκησαν στην πλατεία της Βαστίλης. 150 περίπου Τούρκοι είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί της Κυριακής 30 Οκτωβρίου στην place de la Bastille και τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο της χώρας τους θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την «κουρδική τρομοκρατία».

Ομάδες Κούρδων μεταναστών στο Παρίσι τους επιτέθηκαν με αποτέλεσμα η αστυνομία να επέμβει και να κάνει χρήση χημικών. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο τουλάχιστον δέκα άτομα φέρουν τραύματα από λοστούς και ρόπαλα, ενώ η περιοχή έμοιαζε με πεδίο μάχης με χιλιάδες πέτρες και κομμάτια μάρμαρου να βρίσκονται στα οδοστρώματα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

Η τοποθέτηση των τουρκικών πηγαίων κωδικών στα F-16 ήταν το αντάλλαγμα των ΗΠΑ για το AN/TPY-2

Σημαντική στροφή φαίνεται να ακολουθεί η αμερικανική κυβέρνηση έναντι της Τουρκίας εάν τελικά ισχύουν αυτά που δημοσιεύει η ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας Zaman ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο μήνες να εγκρίνουν κατά αρχήν την αντικατάσταση του πηγαίου κώδικα των τουρκικών μαχητικών F-16 με τον πηγαίο κώδικα που η Τουρκία έχει αναπτύξει. Η απόφαση αυτή δεν είναι οριστική και θα πρέπει να περάσει από το αμερικανικό Κογκρέσο. Εάν όμως τελικά υλοποιηθεί η Τουρκία θα είναι η πρώτη εκτός του Ισραήλ χώρα που χρησιμοποιεί τα μαχητικά F-16 και θα μπορεί να εισαγάγει στον υπολογιστή του αεροσκάφους τον δικό της εθνικό πηγαίο κώδικα επιτρέποντας την να πιστοποιήσει στο συγκεκριμένο αεροσκάφος οπλικά συστήματα δικής της κατασκευής. Όπως αναφέρει η εφημερίδα η συμφωνία αυτή αποτελούμενη από 50 σελίδες τεχνικών πληροφοριών θα υπογραφεί με τα την έγκριση της από το Κογκρέσο.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΔΙ ;

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/katsikiglosa.jpg?w=195&h=200
- Επιτρεπεται να ντρεπεται να λεει οτι ειναι ΔΕΞΙΟΣ ;
- Επιτρεπεται να μας τη βγαινει ο Τσιπρας απ τα ΔΕΞΙΑ ;
- Επιτρεπεται να εχει αφησει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ επικοινωνιας με το βασανισμενο Λαο ;
- Επιτρεπεται να φοβαται το Λαο;
- Επιτρεπεται να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και ν αφηνει ΕΜΑΣ τον Πανο και το Νικολοπουλο να βγαζουν το ΦΙΔΙ απ την πρασινη τρυπα ;
- Επιτρεπεται ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ν ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ;
- Επιτρεπεται να αποδεχεται την ΟΥΣΙΑ του ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ στα ΑΚΙΝΗΤΑ δλδ την ΠΛΗΡΗ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥΣ απ τους Δανειστες ;
- Επιτρεπεται να εχει αφησει τον Ιερωνυμο να οργιαζει με το ΑΠΣΟΚ εναντιον του λαου ;
- Επιτρεπεται να κανει πολιτικη με τους ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ τους ΤΙΠΟΤΕΣ ;
- Επιτρεπεται να μην εχει ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ;
- Επιτρεπεται να μην εχει βαλει κατω να νουμερα του ΠΑΣΟΚ και των Δανειστων και να τους κανει ΡΟΜΠΕΣ με μια σελιδα ροων ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ μεχρι το 2020 ;
- Επιτρεπεται να εχουμε δικιο ολοι εμεις οι τρελλοι μη θεσμικοι, και αυτος να κουναει την αχλαδια ;
- Επιτρεπεται να ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ; Δινει κάποιος αλλος; Θα δωσει καποιος αλλος; Δε θα κουρευτουν η Ιρλανδια και η Πορτογαλια ;

Sky Petroleum: Συνεκμετάλλευση του αλβανικού ορυκτού πλούτου από ΗΠΑ – Αλβανία

Η εταιρεία Sky Petroleum βρίσκεται στη διαδικασία εξερεύνησης και ανάπτυξης σχεδίων, σχετικά με την αναζήτηση πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Αλβανία. Η εταιρία δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της πως έχει ήδη πάρει από την Αλβανική κυβέρνηση τα αποκλειστικά δικαιώματα εξερεύνησης του 20% της χερσαίας έκτασης της γειτονικής χώρας.

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία των αναλύσεων οι άνθρωποι της Sky Petroleum δηλώνουν ιδιαίτερα αισιόδοξοι, ενώ μόνο από ένα μπλογκ έκτασης 435 τετ/κων χιλιομέτρων θα έρθουν στην επιφάνεια 900 εκατομύρια βαρέλια πετρελαίου. Η Αλβανία θεωρείται ως μία από τις λιγότερες εκμεταλλεύσιμες χώρες σχετικά με τον ορυκτό της πλούτο, ενώ συγκαταλέγεται και ως χώρα σε εκείνες τις χώρες που υπάρχουν προοπτικές ανάπτυξης στο συγκεκριμένο τομέα.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου του 2011 στη Νέα Υόρκη, σε συνάντηση που είχαν επικεφαλείς των ΗΠΑ και Αλβανίας συζήτησαν το τρόπο που θα ξεκινήσουν σχετικές διεργασίες όπως και τρόποι ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον ενεργειακό τομέα.

GEOPOLITICS & DAILY NEWS

Assyrians International News Agency: Οι Έλληνες βουλευτές ουδέποτε ψήφισαν τις τουρκικές γενοκτονίες εις βάρους τους

Μία ανάλυση κόλαφος όχι για τους Τούρκους, αλλά κυρίως για τους Έλληνες βουλευτές δημοσιεύτηκε στις 10 Οκτωβρίου στο Assyrians International News Agency (AINA). Ενώ η ανάλυση ξεκινά βασισμένη σε ιστορικά γεγονότα και αποτρόπαιες πράξεις που διέπραξαν οι Τούρκοι κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου εις βάρος των Αρμενίων, Ασσυρίων και Ελλήνων καταλήγει στο ανεξήγητο για εκείνους ερώτημα: Πως είναι δυνατόν τόσες χώρες του κόσμου, που δεν ένιωσαν στο πετσί τους την τουρκική βαρβαρότητα, να περάσουν από το Κοινοβούλιό τους νομοσχέδια σχετικά με τις τουρκικές γενοκτονίες ενώ οι ίδιοι οι Έλληνες που σφαγιάστηκαν από τον τουρκικό ζυγό να σωπαίνουν;”

Ερώτημα που χρήζει ίσως μέχρι και ψυχιατρικής ανάλυσης για το Assyrians International News Agency (AINA), όχι ωστόσο για τους Έλληνες πολίτες που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πως η ελληνική εξωτερική πολιτική εδώ και πολλές δεκαετίες έχει ως βασικό της χαρακτηριστικό τον ραγιαδισμό που με το έτσι-θέλω μας επέβαλλαν κάποιοι αφού πρωτίστως χρησιμοποιήθηκε και ως απαραίτητο συστατικό όσον αφορά την εκλογή τους. Σε κάθε ωστόσο περίπτωση, οι πολιτικοί που μας επέβαλλαν τον ραγιαδισμό και που εκείνοι κουβαλάνε (ευτυχώς όχι όλοι) το έκαναν γιατί απλούστατα μέσω νόμιμων δημοκρατικών διαδικασιών εκλέχθηκαν να κάνουν αυτό που εκείνοι καλύτερα ξέρουν.

Ακολουθεί το κείμενο:

Η ασθένεια, είναι η τέλεια λύση που βρίσκει ο εγκέφαλος στο πρόβλημα των «εσωτερικών συγκρούσεων»

Η νέα ιατρική του γιατρού Χάμερ

Ο γιατρός Ρίκε Γκέερτ Χάμερ (Ryke Geerd Hamer) υπήρξε για πολλά χρόνια διευθυντής σε μια γερμανική κλινική. Η προνομιούχος θέση του, του επέτρεψε να συναντήσει πολλούς καρκινοπαθείς. Χάρις στις περιστάσεις, στην τύχη και στην λεπτομερή παρατήρηση, ο Χάμερ ανακάλυψε τους θεμελιώδεις νόμους που εξηγούν το μηχανισμό της εμφάνισης όλων των καρκίνων και όλων των ασθενειών. Στην περίπτωση αυτού του γιατρού, μπορούμε πραγματικά να μιλήσουμε για νόμους, αφού οι επαληθεύσεις που έγιναν από τον ίδιο και από άλλους ερευνητές και θεραπευτές έδειξαν ότι όλοι ισχύουν στις 100% των περιπτώσεων, πράγμα το οποίο δεν είχε ποτέ συμβεί έως τότε στην ιστορία της ιατρικής.

Παρουσίαση νέου ιστολογίου

Είμαστε μια παρέα μαθητών που ασχολούμαστε με το διαδίκτυο και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια σελίδα για να ενημέρωση, χαλάρωση όπου άλλοι νέοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, θα μπορούν να διαβάζουν ενδιαφέροντα άρθρα.

Η διεύθυνση της νέας μας σελίδας είναι ta-gegonota.blogspot.com

Αν θέλετε επισκευτείτε την και ενημερώστε και τους αναγνώστες σας για την προσπάθειά μας. Σας ευχαριστούμε πολύ 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΥΘΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Εντυπωσιακό βίντεο καταγράφει την περιστροφή της γης.

30/10/2011

Η παράδοση της πατρίδας στα ξένα συμφέροντα συντελείται. Ανάγκη τεταμένης επιφυλακής.

Η απόφαση για την αναδιάρθρωση ελήφθη χωρίς την παραμικρή συμμετοχή της συμβολικής πλέον ελληνικής κυβέρνησης. Η περιβόητη Ευρώπη της ισοτιμίας και της συμμετοχής έχει γίνει ανέκδοτο. Τα διεθνή χρηματοοικονομικά συμφέροντα καθορίζουν τις αποφάσεις και οι τοπικές κυβερνήσεις εκτελούν. Για την εποπτεία των αποφάσεων τοποθετούνται τεχνοκράτες της γραφειοκρατίας, Μέρκελ - Βρυξελλών, με σκοπό την συμμόρφωση και την εκποίηση του ελληνικού πλούτου. Δεν έχει σημασία το ύψος του κουρέματος, ενδεχομένως να έπρεπε να γίνει πλήρης παύση πληρωμών για ένα διάστημα τριών τουλάχιστον ετών.

Δραματικά επίκαιρη: Η απολογία του Νίκου Καζαντζάκη το 1925

Η απολογία του Νίκου Καζαντζάκη στην ανακριτική αρχή του Ηρακλείου, που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 1925, δεν αποτελεί μόνο ένα έξοχο πολιτικό κείμενο αλλά είναι και δραματικά επίκαιρη σήμερα, την εποχή της κρίσης. Μιας εποχής που η σύγχιση, οι πολιτικές και κοινωνικές συγκρούσεις αλλά και αντιφάσεις στον πολιτικό λόγο κυριαρχούν.

Παρακάτω, παραθέτουμε ένα τμήμα της διάσημης "απολογίας του Καζαντζάκη"

Η ομογένεια της Αυστραλίας τίμησε την 28η Οκτωβρίου

Σεμνά αλλά και σε κλίμα πατριωτικής υπερηφάνειας τίμησε η ομογένεια την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου αν και κύριο θέμα συζήτησης και προβληματισμού και ανησυχίας όλων ήταν τα επεισόδια και η ένταση που επικράτησε στους εορτασμούς που έγιναν στην Ελλάδα.

Ειδικότερα με δοξολογία στο ναό του Άξιον Εστί η Ένωση Κοινοτήτων Μελβούρνης και Βικτωρίας τίμησε την ιστορική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Μετά την δοξολογία ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από την Ένωση Κοινοτήτων και Ενοριών, την Ένωση Ελλήνων Αποστράτων Εφέδρων και Παλαιών Πολεμιστών, την Παγκρήτιο Ένωση, τους Αρκάδες και άλλους φορείς και ακολούθησε το ετήσιο πανηγύρι της ενορίας του Άξιον Εστί με την συμμετοχή πολλών συγκροτημάτων της ομογένειας και πλήθος κόσμου. 

Κινέζοι χάκερ πήραν τον έλεγχο δορυφόρων των ΗΠΑ

Δορυφόροι της NASA υπέστησαν παρεμβολές τέσσερις φορές το διάστημα 2007–2008, πιθανόν από τους στρατιωτικούς της Κίνας! Αυτό είναι το πόρισμα μελέτης που θα κατατεθεί στο Κογκρέσο το επόμενο διάστημα από την Επιτροπή Αναθεώρησης των Αμερικανο-Κινεζικών Σχέσεων στους τομείς της Οικονομίας και της Ασφάλειας.

Οι δορυφόροι που χρησιμοποιούνται για την παρατήρηση του εδάφους και του κλίματος της Γης, φαίνεται ότι ελέγχθηκαν για κάποιο διάστημα από Κινέζους χάκερ που έχουν σχέση με τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Η πρόσβασή τους στο δίκτυο ελέγχου έγινε μέσω κυβερνοεπίθεσης από τον σταθμό ελέγχου πολιτικών δορυφόρων SvalSat (Svalbard Satellite Station) στο Σπιτσμπέργκεν της Νορβηγίας, καθώς το εν λόγω κέντρο χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο για τη μεταφορά αρχείων και πρόσβασης σε δεδομένα.

«Μυρίζει μπαρούτι» πάλι η μέση Ανατολή…

Το μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων εναντίον πόλεων του Ισραήλ και η σκληρή απάντηση της ισραηλινής Αεροπορίας, λίγες μόνο ημέρες μετά τη συμφωνία και την ανταλλαγή του Ισραηλινού στρατιώτη Γκιλάντ Σαλίτ με 1027 Παλαιστίνιους κρατούμενους σε ισραηλινές φυλακές, εγείρει το ενδεχόμενο ξεσπάσματος πολεμικής σύγκρουσης…

Ενθαρρυμένοι από την αναμφισβήτητη αποτελεσματικότητα της μεθόδου των απαγωγών, οι παλαιστίνιοι έχουν αρχίσει και συζητούν ανοικτά το πώς θα κατορθώσουν να αιχμαλωτίσουν κάποιον Ισραηλινό στρατιώτη! Ισλαμιστής κληρικός υποσχέθηκε αμοιβή 100.000 δολαρίων σε όποιον Παλαιστίνιο το κατορθώσει, για να ακολουθήσει βαθύπλουτος Σαουδάραβας, ο οποίος με το πρόσχημα των απειλών που δέχθηκε ο κληρικός από ισραηλινής πλευράς, αύξησε την προσφορά στα 900.000 δολάρια! Πραγματικό θέατρο του παραλόγου…

Ντέιβιντ Κάμερον: Οι Βρυξέλες πιέζουν το Σίτι

Το Σίτι του Λονδίνου δέχεται «συνεχείς επιθέσεις» από τις Βρυξέλλες των οποίων οι νέοι κανονισμοί τείνουν να αποδυναμώσουν το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό κέντρο της Ευρώπης, δήλωσε ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, μιλώντας σε Βρετανούς δημοσιογράφους που τον συνοδεύουν στην 21η σύνοδο της Κοινοπολιτείας στο Περθ της Αυστραλίας! Ο Κάμερον τόνισε ότι οφείλει να προασπίσει «τα βρετανικά συμφέροντα» έναντι των εταίρων του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και των μελών της ευρωζώνης. «Το Λονδίνο που είναι το χρηματοπιστωτικό κέντρο της Ευρώπης δέχεται μόνιμες επιθέσεις μέσω των κατευθυντήριων οδηγιών των Βρυξελλών. Είναι ένα θέμα που προκαλεί ανησυχία. Ένα θέμα κύριου εθνικού συμφέροντος που πρέπει να προασπίσουμε», τόνισε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Χημικά όπλα κατά του ΡΚΚ από τους Τούρκους;

Στην πρόσφατη εκστρατεία τους, κυριολεκτικά ο όρος, αφού έριξαν στη μάχη 22 τάγματα των ειδικών τους δυνάμεων, υποστηριζόμενα από άρματα και αεροπορία, κατά των μαχητών του ΡΚΚ, οι Τούρκοι υποστήριξαν ότι σκότωσαν περί τους 300 Κούρδους μαχητές. Παρόλα αυτά μετέφεραν, προς επίδειξη, μόνο 24 πτώματα Κούρδων στην Μαλάτια. Μια από τις σωρούς ανήκει Εμπρού Μουχικαντζί. Ο πατέρας της νεκρής κλήθηκε να αναγνωρίσει το πτώμα και με έκπληξη διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν σημάδια από βολίδες στη σωρό της κόρης του, όπως και στις σωρούς των υπολοίπων. Τι είχε συμβεί;

Η ΜΟΥΝΤΖΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΙΑ...

Image"Η μούντζα του Λαρισαίου μαθητή έπεσε σε λάθος μεριά... Το πρόβλημα είναι ότι το στιγμιότυπο δεν δείχνει να μουντζώνει πολιτικούς, αλλά στρατιωτικούς. Τη μοναδική κρατική οντότητα που κρατάει αυτή την στιγμή την χώρα ελεύθερη και μη ακρωτηριασμένη. Προφανώς κι η μούντζα (επίσης απαράδεκτη, αλλά ατυχώς έχουν ανοίξει οι ασκοί του Αιόλου και να δούμε ποιος θα τους μαζέψει) αφορούσε 100% τους πολιτικούς."

ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟ defencenet.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΗ. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ Η "ΜΟΥΤΖΑ", ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΝ ΟΧΙ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΩΣ ΑΒΟΥΛΕΣ ΚΙ ΑΜΟΙΡΕΣ (ΚΑΚΟΜΟΙΡΕΣ) ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ...
- ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, 
- ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, 
- ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΣΕ "ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ", 
- ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, 
- ΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, 
- ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ, 
- ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΚΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΝΑ ΦΑΣΚΕΛΟ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ...

ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ "G.A.P-ατο" ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ! (ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ)

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην Κρήτη ως να επρόκειτο για … ανεξάρτητο κράτος ή για επικείμενο ανεξάρτητο κράτος! Οι παριστάμενοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους σήμερα όταν ο Γ.Παπανδρέου δήλωσε ότι «Η Κρήτη θέλει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Έχει ιστορικούς δεσμούς με τον αραβικό κόσμο και επιθυμεί να τους διευρύνει και να τους ενισχύσει».

Κατ’αρχήν ένα άμεσο ερώτημα είναι πότε απέκτησε η Κρήτη «ιστορικούς δεσμούς με τους Άραβες»; Η μοναδική περίοδος της ιστορίας που η Κρήτη είχε σχέσεις με τους Άραβες ήταν στα τέλη του 10ου αιώνα μ.Χ., αν δεν κάνουμε λάθος, είχε καταληφθεί από τους Σαρακηνούς, οι οποίοι την χρησιμοποιούσαν ως πειρατικό ορμητήριο. Από εκεί και πέρα πως θα διαδραματίσει «σημαντικό ρόλο» η Κρήτη στον αραβικό κόσμο και ακόμα περισσότερο πως θα τους ενισχύσει; «Σημαντικό ρόλο» σε κράτη ή σε ομάδες κρατών αναπτύσσουν άλλα κράτη, όχι επαρχίες κρατών. Έχει η Κρήτη υπουργείο Εξωτερικών και πολιτική επί του αραβικού κόσμου; Μια διατύπωση π.χ. «Η Ελλάδα θέλει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον αραβικό κόσμο και η Κρήτη ως εγγύτερη ελληνική περιοχή έχει να παίξει το δικό της ρόλο» είναι αυτή που δεν θα άφηνε ούτε ψήγμα για παρεξηγήσεις.

Η γεωγραφία ως παράγων ισχύος

Γράφει ο Δρ. Ιωάννης ΠαρίσηςΠροδημοσίευση από το υπό έκδοση βιβλίο του: «Παράγοντες Ισχύος στο Διεθνές Σύστημα»

Ο πλέον σταθερός παράγοντας από τον οποίο εξαρτάται η ισχύς ενός έθνους είναι η γεωγραφία, η οποία είναι προφανές ότι επηρεάζει τις επιλογές της εξωτερικής πολιτικής του, παρέχει πλεονεκτήματα ή επιβάλλει περιορισμούς. Η γεωγραφία, υπό την ευρεία της έννοια, έχει να κάνει με την περιγραφή της γήινης επιφάνειας: τη διαίρεσή της σε περιοχές, ηπείρους και χώρες, το κλίμα, τη χλωρίδα και την πανίδα, τους φυσικούς πόρους, τις βιομηχανίες, τα μεγάλα τεχνητά έργα, τους λαούς, τον πολιτισμό, τις γλώσσες, τις θρησκείες, κλπ.

Από γεωπολιτική άποψη, η ισχύς ενός κράτους και οι ευκαιρίες του να επιβιώσει, εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από γεωγραφικούς παράγοντες, όπως: θέση, μέγεθος, σχήμα, βάθος, κλίμα, πληθυσμός και ανθρώπινο δυναμικό, φυσικοί πόροι, βιομηχανική δυναμικότητα και κοινωνική και πολιτική οργάνωση. Συνεπώς η γεωγραφία, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι δεν είναι απλά ένας από τους παράγοντες ισχύος αλλά θα πρέπει να ειδωθεί ως το πλαίσιο εντός του οποίου οικοδομούνται και αναπτύσσονται οι λοιποί παράγοντες. Είναι, κατά συνέπεια, προφανής η σχέση γεωγραφίας, ισχύος και στρατηγικής.

Καλοπιάνουν τους Τούρκους οι Γερμανοί

Ενόψει της επίσημης επίσκεψης Ερντογάν στο Βερολίνο, ο Γκίντο Βεστερβέλε με δηλώσεις του προσπάθησε να εμφανιστεί θετικότερος στην προσέγγιση της Τουρκίας με την ΕΕ. Οι δηλώσεις αυτές έρχονται τέσσερις ημέρες πριν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αφιχθή σε γερμανικό έδαφος για επίσημη επίσκεψη.

Σε συνέντευξή του στην Bild ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι “δεν πρέπει να αφήσουμε να διακοπεί” η ενταξιακή πορεία της Αγκυρας, σε μία εμφανή προσπάθεια διαφοροποίησης από άλλες χώρες, ειδικά μάλιστα της Γαλλίας και του Νικολά Σαρκοζί. “Δεν έχουμε το δικαίωμα ν΄αφήσουμε τη διαπραγματευτική διαδικασία να σταματήσει … Και στις δυο πλευρές υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν”, υποστηρίζει. Ο Βεστερβέλε τάσσεται υπέρ μίας “έντιμης, ισότιμης και με σεβασμό” αντιμετώπισης της Τουρκίας και ταυτόχρονα προειδοποιεί ότι μία ενδεχόμενη απομάκρυνση της Αγκυρας από την ευρωπαϊκή της προοπτική θα ήταν “μια καταστροφική εξέλιξη και για τις δυο πλευρές”. 

Οι εκατό επίτροποι του Ράϊχενμπαχ!

Ενας ολόκληρος “στρατός”, που θα έχει δύναμη απο 80 έως 100 άτομα φτάνει στην Αθήνα. Πρόκειται για τη λεγόμενη Επιτροπεία για την οποία η κυβέρνηση έχει δεχθεί επικρίσεις οτι της εκχωρεί την εθνική μας κυριαρχία. Οπως μάλιστα μας προετοιμάζει ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ πολλές απο τις απαιτούμενες αλλαγές δεν θα είναι αρεστές την κοινωνία.

 Οι επίτροποι θα είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες. 

Η πρώτη ομάδα θα είναι αρμόδια για την τεχνική βοήθεια και θα εγκατασταθεί στα υπουργεία. 
Η δεύτερη θα περιλαμβάνει την “δημοσιονομική” εποπτεία και θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την τρόικα. 



Τα 14 Άρθρα του Συντάγματος που καταπατά η Κυβέρνηση

syntagma-diatryto-14Επειδή ζούμε σε καιρούς επικίνδυνους όπου το τοπίο είναι θολό προκαλώντας σύγχυση παρά κατανόηση, παρουσιάζονται με κοινό νου και απλή λογική, τα άρθρα του Συντάγματος τα οποία η Κυβέρνηση είτε παραβαίνει ή αγνοεί επιδεικτικά.

Άρθρο 1 παρ. 3 Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού...Οι συμβάσεις παραχώρησης δημοσίων αγαθών σε ιδιωτικές εταιρίες, βλ. διόδια, θα έπρεπε να εξασφαλίζουν ότι η τιμολογιακή τους πολιτική δεν θα λειτουργεί εις βάρος του Λαού. Κατά τον ίδιο τρόπο, όταν γίνονται ιδιωτικοποιήσεις χωρίς εξασφάλιση της προστασίας του Λαού, σημαίνει ότι έχουν παραχωρηθεί κρατικές εξουσίες εις βάρος κι όχι υπέρ του Λαού.

Άρθρο 4 παρ. 5 Οι (...) πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.Η μείωση μισθών των δημοσίων υπαλλήλων σε συνδυασμό με αυξήσεις ΦΠΑ σε βασικά αγαθά όπως τρόφιμα, ρεύμα, θέρμανση, βενζίνη με ανυπαρξία ελέγχου των τιμών τους, αυξάνουν το κόστος ζωής δυσανάλογα. Οριζόντια τέλη επιτηδεύματος, και οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων αποτελούν ευθεία παράβαση αυτού του Άρθρου.

Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Η οικονομική κρίση είναι στην ουσία κρίση του σοσιαλκαπιταλιστικού συστήματος. Η συμπαιγνία τραπεζιτών και πολιτικού κατεστημένου δημιούργησε τεράστια εθνικά και κοινωνικά προβλήματα. Το γεγονός αυτό διαταράσσει την «ιδεολογική ηρεμία» που επεβλήθη μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το οικοδόμημα που θέλει τους λαούς να αποδέχονται τη μοίρα τους κάτω από τους τρούλους του καλού θεού και των αντιπροσώπων του, των τοκογλύφων και των πολιτικών εντολοδόχων τους μετά της καλής κοινωνίας των παροικούντων του συστήματος, αρχίζει να τρέμει από τα θεμέλια του. Ο θεός, ο τραπεζίτης, ο πολιτικός και η σχέση ανάμεσα τους, μαζί με το υπηρετικό προσωπικό τους, αρχίζουν να αποκαλύπτονται στη συνείδηση της Δύσης ως μορφές μιας απεχθούς τυραννίας, ένα πελώριο ψέμα ριζωμένο στις εξουσιαστικές δομές της κοινωνίας.

29/10/2011

Ξύπνησε και η Ακαδημία Αθηνών ! ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Β Λ Α Κ Ε Ι Ε Σ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ "ΞΥΠΝΗΜΑ" ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ; ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΒΥΘΙΣΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΕΒΟΣ  ΚΑΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η... ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ; ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ; 

Δραματική έκκληση στις πολιτικές δυνάμεις της χώρας απευθύνει η Ακαδημία Αθηνών «να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ενώσουν τις προσπάθειές τους για τη σωτηρία της πατρίδας». Είναι η πρώτη φορά που η Ακαδημία Αθηνών αναλαμβάνει τέτοια πρωτοβουλία και το κάνει γιατί «δεν υπάρχουν περιθώρια χρονοτριβής, η χώρα έχει ήδη εισέλθει δυστυχώς σε φάση αποδιοργάνωσης και χάους». Την έκκληση αυτή απηύθυνε χθες από το βήμα της Ακαδημίας ο πρόεδρός της Απόστολος Σ. Γεωργιάδης (ομ. καθηγητής Αστικού Δικαίου) μιλώντας στην πανηγυρική τελετή για την εθνική επέτειο.

Send me an ...angel


«Γαμώ τα υπουργεία σας»: ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ !

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ή ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ. ΕΤΣΙ... ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ !

Το νέο, ενιαίο μισθολόγιο προβλέπει ότι οι αποσπασμένοι υπάλληλοι σε πολιτικά γραφεία βουλευτών και υπουργών, πέραν του μσθού τους, θα απολαμβάνουν και επιπλέον χρήματα που αντιστοιχούν σε 90 υπερωρίες μηνιαίως !!! Ναι, καλά διαβάσατε. Οι δημόσιοι υπάλλοι που στελεχώνουν τα πολιτικά γραφεία βουλευτών και υπουργών, με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου, θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται κατά 50% περίπου!!! Ιδού πώς: Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, ως γνωστόν εργάζονται 22 μέρες μηνιαίως Χ 8ώρες ημερησίως, τουτέστιν 176 ώρες το μήνα. Οι 90 επιπλέον ώρες που θα προστίθενται ως υπερωρίες στον μισθό των προνομιούχων δημοσίων υπαλλήλων στα βουλευτικά και υπουργικά γραφεία, αντιστοιχούν σε περισσότερο από 50% αύξηση του μισθού τους! 

Απόφαση γαλλικού δικαστηρίου ακυρώνει ανέγερση «Mega-Τζαμιού» στη Μασσαλία

ImageΓαλλικό δικαστήριο με μια θαρραλέα απόφασή του ακύρωσε την προγραμματιζόμενη ανέγερση του μεγαλύτερου τζαμιού στη Γαλλία το οποίο προοριζόταν να γίνει σύμβολο για την ανερχόμενη δύναμη του μουσουλμανισμού στη χώρα αυτή. Η ανέγερση του κτιρίου που ήταν ήδη «παγωμένη» για 18 μήνες ακυρώθηκε εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν ήταν συμβατή με τις οικιστικές προδιαγραφές της περιοχής, ανέφερε μεταξύ άλλων στο σκεπτικό της απόφασής του το γαλλικό δικαστήριο. Επιπρόσθετα υπήρξαν προβλήματα με το χώρο στάθμευσης για 450 αυτοκίνητα, αλλά το κυρίαρχο ζήτημα ήταν ότι το προς ανέγερση τζαμί δεν θα ήταν συμβατό και αφομοιώσιμο οπτικά με τον υπάρχον οικιστικό προφίλ της περιοχής.

Ίσα δικαιώματα διαδοχής γιοί και κόρες μοναρχών του Ηνωμένου Βασιλείου

Image
Γιοι και κόρες οποιουδήποτε μελλοντικού μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου θα έχουν ίσο δικαίωμα στο θρόνο, μετά την απόφαση των ηγετών της Κοινοπολιτείας να αλλάξουν τους νόμους της διαδοχής. Οι ηγέτες των 16 χωρών της Κοινοπολιτείας, όπου η Βασίλισσα είναι αρχηγός του κράτους, ενέκριναν ομόφωνα τις αλλαγές στη σύνοδο κορυφής στο Περθ της Αυστραλίας. Αυτό σημαίνει ότι η πρωτότοκη κόρη του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ, θα έχει προτεραιότητα έναντι των μικρότερων αδερφών της. Επίσης ακυρώθηκε η απαγόρευση επί του μονάρχη που είναι παντρεμένος με μια Ρωμαιοκαθολική.

Σύμφωνα με την παλαιά νομοθεσία περί της διαδοχής, που χρονολογείται πάνω από 300 χρόνια, κληρονόμος του θρόνου είναι ο πρωτότοκος γιος του μονάρχη. Μόνο όταν δεν υπάρχουν γιοι, όπως στην περίπτωση του πατέρα της βασίλισσας Γεωργίου VI, το στέμμα περνά στη μεγαλύτερη κόρη. Ανακοινώνοντας τις αλλαγές που συμφωνήθηκαν, ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι θα εφαρμοσθούν στους απογόνους του πρίγκιπα της Ουαλίας και δεν θα εφαρμοστούν αναδρομικά.

Tμήμα ειδήσεων defencenet

ΠΟΙΟΙ θέλουν να καταργήσουν τις μαθητικές παρελάσεις ;

Περίπτωση 1η:
Διαβάστε προτροπή τού φιλολόγου κ.Παπαδόπουλου Μιχ. για τον χαρακτήρα που πρέπει (κατ' αυτόν) να λάβει ο εορτασμός τής 28ης Οκτωβρίου φέτος. Παραθέτουμε απόσπασμα:
"....Το «όχι» στον ιταλικό φασισμό μπορεί να μετατραπεί σε ΟΧΙ • ......
• στον αυταρχισμό και την αστυνομοκρατία που διεισδύουν στους εκπαιδευτικούς χώρους
• στο ρατσισμό και την ξενοφοβία
Φτιάξτε με τους μαθητές σας αφίσες, πανό, κείμενα, παρουσιάσεις Power Point, δραματοποιήσεις και ό, τι άλλο νομίζετε ότι μπορεί να εκφράσει καλύτερα τη συγκεκριμένη στάση. (...)

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος είναι φιλόλογος στο Πειραματικό Λύκειο Αναβρύτων και Δρ Παιδαγωγικής" η πλήρης πρόταση του κ.Μιχάλη Παπαδόπουλου για την επέτειο
υπάρχει εδώ: http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=47503

Μέση Ανατολή, Σόρος και Βαλκάνια!

Το “Open Society” του George Soros προωθεί την ”Φυσική Αλβανία” εις βάρος Ελλήνων, Σέρβων και …Σκοπιανών

Πριν αρκετούς μήνες και πιο συγκεκριμένα στις αρχές του χρόνου που διανύουμε αποκαλύφθηκε από την ιστοσελίδα της WikiLeaks πως οι ΗΠΑ εδώ και χρόνια είχαν υιοθετήσει έναν “διπλό” ρόλο σχετικά με ορισμένα από τα Αραβικά καθεστώτα της Μέσης Ανατολής αλλά και της Βορείου Αφρικής. Στη περίπτωση που ανατρέξουμε στο παρελθόν, θα δούμε πως εκτός της Συρίας, όλα περίπου τα τυραννικά καθεστώτα της Μέσης Ανατολής αλλά και της Βορείου Αφρικής έτυχαν άμεσης υποστήριξης των ΗΠΑ για δεκαετίες. Οι αντικαθεστωτικοί που σύντομα θα αναλάβουν τις τύχες των χωρών τους είχαν αφενός την παρότρυνση από τους γνωστούς κύκλους σε συνεργασία πάντα με τις ΗΠΑ (και ΝΑΤΟ), κυρίως όμως από το ίδρυμα National Endowment for Democracy, ένα ταμείο θεσμό που αντλεί 100 εκατ. δολάρια ετησίως από το Αμερικανικό Κογκρέσο και έχει κατηγορηθεί σαν το “μακρύ χέρι” της Ουάσιγκτον στο εσωτερικό πολιτικό πεδίο αρκετών κρατών, από την Κεντρική Ασία έως τα Βαλκάνια και τη Λατινική Αμερική.

ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Γη και ύδωρ στους Κινέζους με ταυτόχρονη επικληση της ευρωπαικής ομοψυχίας

Γη και ύδωρ στους Κινέζους εμφανίζονται διατεθειμένοι να δώσουν οι Ευρωπαίοι προκειμένου να προσελκύσουν κεφάλαια που θα δώσουν μια βαθιά ανάσα στην προσπάθεια στήριξης της οικονομίας της Ευρωζώνης μέσω του προσωρινού Ταμείου Στήριξης (EFSF) και παράλληλα να διασφαλίσουν την «συνεργασία» μιας εκ των μεγαλύτερων δυνάμεων του πλανήτη σε αυτή την κρίσιμη για την Ευρώπη περίοδο. Με πρώτον τον ίδιο το Γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος ήδη έχει έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κινέζο ομόλογό του Χου Τζιντάο, επιχειρώντας να τον πείσει για την επένδυση κινεζικών κεφαλαίων στο ευρωπαϊκό χρέος, τώρα ήρθε η σειρά του ίδιου του Κλάους Ρέγκλινγκ, του επικεφαλής του EFSF, να δηλώσει πως το Ταμείο είναι διατεθειμένο ακόμα και να εκδώσει ομόλογα σε γουάν εάν κάτι τέτοιο ζητηθεί από την κινεζική κυβέρνηση!

ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ "ΑΡΙΣΤΩΝ" ;

- Πώς θα αναγνωρίσουμε εγκαίρως τους πράκτορες ανάμεσά μας ;
- Πώς θα αναγνωρίσουμε τους Άριστους ;
- Χρειαζόμαστε ΕΝΑΝ ηγέτη ή ένα Συμβούλιο Αρίστων ;
- Τί ποσοστό του λαού χρειαζόμαστε ;
- Πώς θα προσελκύσουμε τον λαό ; Με την λογική ή με το συναίσθημα ;

Χρειαζόμαστε ένα "Συμβούλιο Αρίστων" , ένα "καθοδηγητικό ιερατείο", μια "επιτροπή σοφών" (όπως θέλετε πείτε το) που να διαφυλάττει την πολιτιστική κληρονομιά και να καθοδηγεί τους Έλληνες σε όποια χώρα και αν κατοικούν ; Η γνώμη μου είναι "ΝΑΙ . ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ "

Πώς θα αναγνωρίζουμε εγκαίρως τους πουλημένους πράκτορες που δρούν ανάμεσά μας ; Όσα περισσότερα απο τα παρακάτω έχει, τόσο πιο πιθανό είναι να πουληθεί:

ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΜΙΣΗ

Το πνεύμα ενότητος που εξέπεμψε προς όλες τις κατευθύνσεις η χθεσινή παρέλαση στη Θεσσαλονίκη ας γίνει οδηγός της δράσης κάθε Έλληνα, για την σωτηρία της Ελλάδος και την επανάκτηση της ισχύος και της κυριαρχίας της. Λαός και στρατός ενωμένοι, χωρίς τους πολιτικούς του μνημονίου, της υποταγής και της εξυπηρέτησης των διεθνών τοκογλύφων, η Ελλάδα θα δώσει με τους αγώνες της το παράδειγμα αντίστασης σε όλα τα έθνη. Η Ελλάδα μπορεί να βρει τη δύναμη της μόνο σε συνθήκες ελευθερίας, στηριγμένη στην ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ που πρέπει να προστατευθεί από κάθε μορφή ολιγαρχικής εκμετάλλευσης. Αυτοί που ανάγκασαν τον ελληνικό λαό να ζει με δάνεια, έφεραν μαζί τους την τυραννία, την οποία εμφανίζουν ως μοναδική προσπάθεια διάσωσης της χώρας.

Η ανασύνταξη των δυνάμεων του λαού δεν θα συντελεστεί εάν δεν οδηγηθούν σε δίκη οι υπεύθυνοι του πελατειακού συστήματος διακυβέρνησης και καταλήστευσης της Ελλάδος. Αυτό είναι το πρώτο βήμα της απελευθέρωσης και της εθνικής κυριαρχίας. Να τιμωρηθεί το πολιτικό αληταριό της μεταπολίτευσης. Να επιστραφούν τα κλοπιμαία στον ελληνικό λαό. Να δημευθούν οι περιουσίες των εγκληματιών του κοινωνικού εκφαυλισμού. Στόχος της πολιτικής κάθαρσης πρέπει να είναι όχι η αλλαγή προσώπων αλλά η αλλαγή θεσμών που να διασφαλίζουν την λαϊκή συμμετοχή και κυριαρχία.

Ποῦ λέω «ὄχι»

Δεν λέω «όχι» στην μείωση του βιοτικού μου επιπέδου εξ αιτίας της Ελληνικής ή της ξένη ύφεσης

Δεν λέω «όχι» στην εσκεμμένη και μελετημένη απορρόφηση ρευστότητας από την Γερμανία και την ύφεση που επιβάλει στον Νότο μέσω κομπλεξικής μονεταριστικής πολιτικής για την διαχείριση των δικών της ή των πανευρωπαϊκών δημοσιονομικών της κριτηρίων

Δεν λέω καν «όχι» στο ότι μεγάλο κομμάτι του χρέους μας και των αρνητικών ισοζυγίων συναλλαγών μας ωφέλησε τους Γερμανούς και άλλους Δυτικοευρωπαίους.

Χρόνια Πολλά !

Καλό νέο γαλαξιακό έτος σε όλους! Ο μεγάλος ενιαυτός έφθασε στο τέλος του. Κράτησε μόνο... 25.920 χρόνια και μπήκαμε στη νέα εποχή. Τι μας έχουν πει οι αρχαίοι ημών πρόγονοι για αυτό; Τι μας έχει πει η ορθόδοξη εκκλησία; 

Το νούμερο, ο έχων νου θα καταλάβει, το όνομα του θηρίου κι άλλα πολλά έχουν γραφεί και ακουστεί από την ορθόδοξη πίστη! Απο τους πρόγονους μας με πιο άπλα λόγια έχει δοθεί μια απάντηση στον γρίφο (1χ2χ3χ4χ5χ6)χ6χ6=25920

Σαν να μοιάζει ότι η μεν θέλει να εκμεταλλευτεί και οι δε να πληροφορήσουν ε; Τι γίνεται σε κάθε τέλος ΤΟΥ μεγάλου Ενιαυτου; Η ορθόδοξη εκκλησία το ονομάζει αποκάλυψη δίνοντας του και πρόσωπό στο όνομα του αντίχριστου. Οι αρχαίοι ξεκάθαρα δηλώνουν οτι σε κάθε τέλος τέτοιας εποχής μεγάλες ανακατατάξεις, συμπαντικές, κλιματικές και συνειδησιακές λαμβάνουν μέρος! 

Κουκουλωθείτε, από σήμερα ξεκινάει το θρίλερ! Μην μου πείτε μετά ότι δεν σας είπα ότι δεν είναι τυχαίο που γεννηθήκατε Ελληνες αυτή την εποχή!

STRANGER
http://www.katohika.gr/2011/10/blog-post_908.html

28/10/2011

Έτσι "χαιρετάει" η περήφανη Νεολαία μας !


ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

http://blog.minoas.info/

Λεφτά Υπάρχουν για Πανηγυριάκια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς !!!

Σήμερα η χώρα βρίσκεται σε ΣΟΚ από την αβεβαιότητα που φέρνει το χθεσινοβραδινό κούρεμα … Ποιά είναι λοιπόν η ΠΡΩΤΗ δουλεία του Πρωθυπουργού με το που γύρισε στην Ελλάδα και “ενημέρωσε” τους Έλληνες ;;; Μα να μαζέψει τους Σοσιαλιστές για μία πρώτη συνάντηση της ειδικής επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για τον Αραβικό κόσμο (όσους δηλαδή συντρόφους Σοσιαλιστές Άραβες έμειναν μια και τώρα τελευταία αραιώνουν τις τάξεις της Σ.Δ…), που πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης !!!

Ο εχθρός "εντός των τειχών"

Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ελληνοκρατία - Φύλλο Αγώνος 4 - Οκτώβριος 1995

ΤΟ «ΚΕΝΤΡΟΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΩΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟΝ ΑΥΤΟ ΦΡΑΣΤΙΚΟΝ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΣ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΜΕΘΟΔΕΥΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΕΝΤΡΟ» ΑΥΤΟ – ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΥΠΝΙΣΘΗΤΕ – ΣΥΝΕΓΕΙΡΑΤΕ ΕΑΥΤΟΥΣ! – ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ!

« Εν τελευταία αναλύσει αι ανθρώπιναι πράξεις, πολύ δε περισσότερον τα ιστορικά γεγονότα, δεν είναι απλαί αλλά σύνθετοι… Οι άνθρωποι τείνουν κατά κανόνα να απλοποιούν τα πράγματα. Ενώ τα πράγματα δεν είναι πάντοτε απλά».
«… να γινώμεθα όργανα εξυπηρετήσεως των ξένων συμφερόντων πότε των με, πότε των δε και μόνον κάποτε – και ευκαιρίας τυχούσης – και των ελληνικών. Αποτελεί δε αντινομίαν και παραδοξότητα να τα υφιστάμεθα αυτά, να είμεθα οι ίδιοι υπεύθυνοι και ταυτοχρόνως να κατηγορούμεν τους ξένους, ενώ θα έπρεπε απλώς να κατηγορούμεν τους εαυτούς μας».
(Σ. Μαρκεζίνης, Πρόλογος, «Ιστορία του Ελληνικού Έθνους».)

Το παρόν άρθρον αποτελεί επιστέγασμα της μελέτης ολοκλήρων ετών, παρακολουθήσεως της ιστορίας και ερμηνείας γεγονότων, όσον μπορούν αυτά να περιληφθούν εις τον στενόν χώρον μιας μικρής εφημερίδος. Η Ελληνοκρατία με μοναδικήν «θέσιν» έχει αναφερθεί και αποκαλύψει τα όσα τα ξένα κέντρα παγκοσμίου επιρροής των πολιτικών πραγμάτων ρυθμίζουν τα πράγματα της πατρίδος μετά την δολοφονίαν του Ι. Καποδίστρια και μάλιστα ιδιαιτέρως της Ελλάδος, την οποίαν προσπαθούν να αφανίσουν και να καταστήσουν τον λαόν και την χώραν «μικρόψυχον και ουτιδανή ως τα έθνη του Ινδοστάν» (Ντισραέλι).

Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας…

Από παιδάκι έμαθα ότι είστε ο ανώτατος άρχοντας της χώρας μου… Από παιδάκι έμαθα ότι είστε η κολώνα της δημοκρατίας μας…της δημοκρατίας που εγκαθιδρύθηκε σ αυτή τη χώρα και έγινε φως για όλη την ανθρωπότητα… Από παιδάκι έμαθα να τιμώ το πρόσωπό σας, αλλά κυρίως αυτό που σηματοδοτεί, ή που θα έπρεπε να σηματοδοτεί το αξίωμά σας.. Από παιδάκι έμαθα να τιμώ τις εθνικές επετείους της χώρας μου και τους ένδοξους αγώνες των προγόνων μου.. Από παιδάκι έμαθα να κουβαλάω την λαμπρή ιστορία της πατρίδας μου και προσπάθησα πάντα να τιμώ τους αγώνες της και την βαριά κληρονομιά που σημαίνει να είσαι ΈΛΛΗΝΑΣ…

Τώρα, στη μέση ηλικία της ζωής μου, μου καταλύσατε τα πάντα.. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ 1940

Όταν γίνεται μία παρέλαση, υπάρχει κάποιος σκοπός.Η στρατιωτική παρέλαση, αλλά και κάθε παρέλαση, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία "ψυχολογική επιχείρηση"-επίδειξη για τα μάτια κάθε επίδοξου εχθρού! Επιδεικνύεις ό,τι καλύτερο έχεις, τόσο από το έμψυχο υλικό σου, όσο και από το πολεμικό υλικό που διαθέτουν οι Ένοπλες Δυνάμεις ! 

Σημασία, επίσης, έχει (και μάλιστα τη σπουδαιότερη) και το ποιος παρακολουθεί την παρέλαση. Ποιος είναι αυτός-αυτοί στους οποίους υποκλίνεται η σημαία και κατά συνέπεια η θέληση και το φρόνημα του Έθνους, το οποίο περικλείεται στη Σημαία. Επειδή κάποιοι (πρωινατζούδες, περιφερόμενοι Μαυρογιαλούροι, δημοσιογράφοι του mega, ο Μ.Βορίδης, η Βόζεμπεργκ, ο Λιάγκας και λοιποί), εδώ και ώρα, θέτουν, κλαυσίγελα ερωτήματα και αερολογούν, ας κάνουμε κι εμείς μερικά ...ερωτήματα:

Ο φασισμός των αριστερών.

Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει ακόμα για να το καταλάβετε. Δεν καταλαβαίνω κάν γιατί υπάρχει μια τέτοια στήριξη από την πλευρά των πολιτών, της αστυνομίας και κυρίως του κράτους προς την προστασία των αναρχικών φασισταριών. Αλλά δεν θα επικεντρωθούμε στα μεγάλα μυστήρια σήμερα. Θα ξεφτιλίσουμε απόλυτα όμως την έννοια τους. Σήμερα λοιπόν, στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου όλοι περιμέναμε να γίνουν επεισόδια. Όχι τόσο επιθετικά, όσο πιο πολύ ήρεμα σαν ένδειξη διαμαρτυρίας. Σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, οι πολιτικοί εκδιώχθηκαν κακήν κακώς και ακολούθησε μετά η προκαθορισμένη παρέλαση ή δεν έγινε και καθόλου. Όχι όμως στα Χανιά. Γιατί στα Χανιά το ΠΑΣΟΚ καλά κραττεί και οι αρχιδάτοι Κρητικοί δεν ξεχνούν ποιός τους βοήθησε να βάλουν τον γιό τους στο δημόσιο, ε? 

27/10/2011

Tα έμαθες ;

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ;

ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΛΕΓΗΣΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ, ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΑΙΜΑ, ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΣΤΕΙ ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΡΕΨΕ;

Ο ΓΕΛOΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΦΥΕΣ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ, ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΡΔΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ».

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ
ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΥΡΙΟ, ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ «ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ», ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ... «ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΕΛΛΑΔΑ», ή «ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ». ΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΛΛΗΝΕΣ.

http://www.katohika.gr/2011/10/t_27.html

Νικητές θα είμαστε εμείς…

Τα έδωσε όλα… Ο πιο μεγάλος προδότης που πέρασε ποτέ… Ο ανεγκέφαλος που έκανε τρεις φορές λάθος όταν διάβαζε το «Πιστεύω» στην επίσκεψη του στο Άγιο Όρος… Με την πιο δωσίλογη «παρέα» που θα μπορούσε να διαλέξει ποτέ προδότης… Με την μεγαλύτερη έλλειψη τσίπας που υπήρξε ποτέ σε άνθρωπο… Με το πιο σαρδόνιο, αμήχανο και κωμικοτραγικό χαμόγελο ανθρώπου που έχει πουλήσει την ψυχή του…

Φασιστόμουτρα από δίπλα του... Οι εντολοδόχοι των κόμπλεξ του... Τα «φερέφωνα» της βλασφημίας του… Και καμιά 150 –πάνω κάτω- γιουσουφάκια, που έχουν πλέον στην συνείδηση των ελεύθερων Ελλήνων πιο λίγη αξία από ότι τα σκατά…

Διαδώστε Αυτήν την Αγγελία. Αφορά Συνανθρώπους μας που Χάνουν τη Δουλειά τους !

Σε ενοχλεί κάποια αντίπαλη χώρα; Σου αμφισβητούν την εδαφική σου ακεραιότητα και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Θέλεις να καταστρέψεις τους αντιπάλους σου;

Έχουμε τη λύση! Ομάδα επαγγελματιών πολιτικών με μεγάλη κυβερνητική εμπειρία και αυξημένη ικανότητα στην χάραξη καταστροφικής οικονομικής πολιτικής με ειδίκευση στην έκτακτη φορολόγηση, στην επιβολή "σοβιετικού τύπου οικονομίας", στην παραπλάνηση εκλογέων και στη διατήρηση προνομίων συνδικαλιστών, υπαλλήλων και κλειστών επαγγελμάτων ζητεί πρόσληψη από άλλες κυβερνήσεις ώστε να καταστρέψει αντίπαλες χώρες. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας που σε ενοχλεί και με εγγυημένο το αποτέλεσμα οδηγούμε την χώρα που θέλεις στη φτώχεια, στην ανεργία και στην εξαθλίωση.

Έχω αρκετές σφαίρες ;

Ξυπνάς το πρωί να ξεκινήσεις για τη δουλειά σου, στην οποία εργάζεσαι για γυμναστική και μόνο πλέον… Μπαίνεις στο αυτοκίνητο σου πριν χαράξει, ανοίγεις το ραδιόφωνο κι ακούς πως “χάραξε νέα ημέρα για την πατρίδα σου”... Κοιτάς δεξιά, κοιτάς αριστερά μα νύκτα βλέπεις ακόμα…

Ανεβάζεις την ένταση του ραδιοφώνου, με την ελπίδα να κατανοήσεις τι ακριβώς συμβαίνει και νοιώθεις πως δεν είσαι πια στο αυτοκίνητό σου, αλλά σε κάποιο αστρόπλοιο με κατεύθυνση κάποιον μακρυνό πλανήτη. Ενας άθλιος προδότης, ένα μιαρό κάθαρμα, ένας πουλημένος δοσίλογος, προσπαθεί με μισόλογα να “πανηγυρίσει” για όσα κατηγορούσε πριν λίγο καιρό την πλειοψηφία όσων γνώριζαν στοιχειώδη οικονομικά...

Το ΥΕΘΑ πληρώνει υπερωρίες σε υπαλλήλους ...βουλευτών!

Απαράδεκτοι! Την ίδια ώρα που έχουν κόψει από τους στρατιωτικούς ότι μπορεί να περικοπεί και ετοιμάζονται για νέα “χαράτσια” στο ΥΕΘΑ με πολύ ευκολία πληρώνουν χιλιάδες ευρώ υπερωρίες σε υπαλλήλους οι οποίοι έχουν αποσπαστεί σε βουλευτές (σ.σ αν είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμη τέτοιες αποσπάσεις)!

Το έγγραφο προέρχεται από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και είναι το πρώτο που έχει πέσει στα χέρια μας. Δεν είναι το μόνο. Περισσεύουν χρήματα στη ΠΑ για να επιβαρυνεται τις “υπερωρίες” των υπαλλήλων στους Εθνοπατέρες; Εδώ λένε ότι δεν έχουν να αγοράσουν ούτε βίδα για ανταλλακτικό και πληρώνουν υπερωρίες στους αποσπασμένους υπαλλήλους σε βουλευτικά γραφεία; Και τι υπερωρίες κάνουν στους βουλευτές;

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης ο οποίος σε κάθε ευκαιρία μας θυμίζει την ανάγκη “δημοσιονομικής πειθαρχίας” και περικοπών, γνωρίζει για τις υπερωρίες υπαλλήλων που εξακολουθούν να προσφέρουν υπηρεσίες σε συναδέλφους του βουλευτές;

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=9326

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΑ

Ρωσία: Πώληση παρεμβολέων στο Ιράν

Μια πολύ κρίσιμη πώληση αμυντικού υλικού έκανε η Ρωσία στο Ιράν. Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα DEBKAfile, η Μόσχα πούλησε στην Τεχεράνη του υψηλής τεχνολογίας παρεμβολείς ηλεκτρονικών. Πρόκειται για τους παρεμβολείς Avtobaza που μπορούν να εντοπίσουν και να παρεμβάλουν 60 στόχους, αεροσκάφη ή πυραύλους, εντός ακτίνας 150 χλμ και σε γωνίες 360 μοιρών. Το σύστημα μπορεί να τεθεί σε λειτουργία από διαμόρφωση κίνησης εντός 20 λεπτών. Το Avtobaza είναι τμήμα ενός ολοκληρωμένου δικτύου αεράμυνας, καθώς διασυνδέεται με τα υπόλοιπα τμήματα, ραντάρ και αντιαεροπορικά όπλα, μέσω οπτικών ινών.

Le système de combat FELIN

Ο Γαλλικός Στρατός ανακοίνωσε ότι θα αναπτύξει στο Αφγανιστάν στρατεύματα που θα είναι εξοπλισμένα με το σύστημα «ψηφιακού στρατιώτη» FELIN (Fantassin à Équipement et Liaisons Intégrés – Οπλίτης με Ολοκληρωμένο Εξοπλισμό και Διασυνδέσεις). Η άφιξη των ψηφιακών στρατιωτών θα γίνει στο τέλος του τρέχοντος έτους. Θα αποτελούν τμήμα του 1ου Συντάγματος Πεζικού της 1η Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας. Πριν την ανάπτυξή τους, οι στρατιώτες θα περάσουν από περαιτέρω εκπαίδευση τριών εβδομάδων σε στρατόπεδο που εξομοιώνει τις συνθήκες του Αφγανιστάν.

Επιχειρήσεις ετοιμάζουν οι Αλβανοί στο Βόρειο Κόσοβο ! Σερβία: Θα υπερασπιστούμε τους δικούς μας στο Κόσοβο!

Ενδείξεις κάθετης κλιμάκωσης παρουσιάζονται στο Κοσσυφοπέδιο με την «κυβέρνηση» να εμφανίζεται αποφασισμένη να ανακτήσει τον έλεγχο του βορείου τμήματος ανεξαρτήτως του τι θα πράξουν οι δυνάμεις της διεθνούς κοινότητας που είναι ανεπτυγμένες στην περιοχή. Όλα πλέον εξαρτώνται από το τι προτίθενται να πράξουν ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και από το πόσο είναι διατεθειμένη να σκληρύνει τη στάση της η Σερβία με σκοπό να προστατεύσει τους Σέρβους της περιοχής. Σύμφωνα με δηλώσεις του Κοσοβάρου «υπουργού», Μπαϊράμ Ρετζέπι, η «κυβέρνηση» της αποσχισθείσας σερβικής επαρχίας σχεδιάζει αστυνομικές ή/και στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Βόρειο Κοσσυφοπέδιο, όπου ζουν Σέρβοι!

Αναχαίτιση ρωσικών Tu-95 από Eurofighter

Η RAF ανακοίνωσε ότι αναχαίτισε δύο ρωσικά βομβαρδιστικά Tu-95 Bear στις 11 Οκτωβρίου, αλλά αποκαλύφθηκε στις 24 Οκτωβρίου. Τα ρωσικά αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν από μαχητικά Eurofighter από την 6η Μοίρα στην αεροπορική βάση Leuchars. Η αναχαίτιση έγινε στα πλαίσια του ελέγχου της περιοχής από το ΝΑΤΟ και λόγω του ότι το αεροσκάφος δεν κατέθεσε σχέδια πτήσης, παραβιάζοντας τον εναέριο χώρο.

http://www.defence-point.gr/news/?p=24905

Ο Ήλιος μαίνεται, το Βόρειο Σέλας επεκτείνεται στο νότο

Μια ασυνήθιστη καταιγίδα που ξέσπασε στον Ήλιο το Σάββατο έφερε το πολύχρωμο Βόρειο Σέλας πολύ πιο νότια από ό,τι συνήθως, μέχρι το γεωγραφικό πλάτος της Ελλάδας. Δυστυχώς, όμως, το θέαμα ήταν ορατό μόνο από τη Βόρειο Αμερική.

Το φαινόμενο απαθανατίστηκε μεταξύ άλλων από έναν ερασιτέχνη «κυνηγό καταιγίδων» στο Άρκανσο της Άιοβα, το οποίο βρίσκεται λίγο βόρεια από τον 35ο παράλληλο, που αντιστοιχεί περίπου στο γεωγραφικό πλάτος της Κρήτης. «Πρόκειται για εξαιρετικά σπάνιο γεγονός. Δεν το βλέπουμε τόσο νότια συχνά» σχολίασε ο Μπιλ Κουκ, ειδικός του Κέντρου Διαστημικής Πτήσης «Μάρσαλ» της NASA. «Η ένταση [του σέλαος] κορυφώθηκε όταν σκοτείνιαζε στις ΗΠΑ, γεγονός που συνδυάστηκε με καθαρούς ουρανούς» είπε ο Μπομπ Ράτλετζ του ομοσπονδιακού Κέντρου Πρόβλεψης Διαστημικού Καιρού στο Κολοράντο.

Τουρκική πρόβα πολέμου από το Οικόπεδο 12 μέχρι την Μεγίστη

Για δεύτερη κατά σειρά ημέρα μετά την νυχτερινή της διείσδυση στο εναέριο χώρο του Αιγαίου που αποκάλυψε το defencenet, η Άγκυρα κλιμακώνει τις προκλήσεις τους στην θαλάσσια περιοχή γύρω από την Κύπρο. Χτές το μεσημέρι οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησαν άσκησης TASMO νοτίως της Κύπρου μεταξύ του νησιού και της εξέδρας γεώτρησης, ενώ την ίδια στιγμή στην περιοχή βορείως της Κύπρου, μεταξύ των κατεχομένων και της Τουρκίας, πραγματοποιήθηκε μία δεύτερη άσκηση μικρότερης κλίμακας αλλά με σημαντικό πολιτικό μήνυμα προς την Ελλάδα. Όπως φαίνεται και από την ΝΟΤΑΜ που εκδόθηκε για την πρώτη άσκηση την οποία οι Τούρκοι εξέδωσαν αιφνιδιαστικά λίγες ώρες πριν από την διεξαγωγή της, σκοπός τους δεν ήταν μόνο να στείλουν ένα μήνυμα στην Λευκωσία, αλλά και στο Ισραήλ αφού η περιοχή που η ΝΟΤΑΜ δέσμευε για την πρώτη άσκηση βρίσκεται κοντά και στο ισραηλινό κοίτασμα Λεβιάθαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τουρκικές ασκήσεις περιελάμβαναν την πραγματοποίηση τριών σεναρίων.

KAI ΟΙ "ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ" ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ...

Οι... πουρναροκαλλιεργητές του Τρεμόπουλου δεν χάνουν ευκαιρία να μας επιβεβαιώνουν για τον ρόλο τους! Έβγαλαν λοιπόν ανακοίνωση κατά των παρελάσεων και αναφέρουν: "Παρελάσεις: Η ημέρα αντίστασης κατά του φασισμού δεν μπορεί να εορτάζεται με φασιστικά κατάλοιπα. Ο αναχρονιστικός θεσμός των μαθητικών και στρατιωτικών παρελάσεων, που πρώτα εισήγαγαν τα φασιστικά καθεστώτα την περίοδο του μεσοπολέμου, εξακολουθεί να επιβιώνει στη σημερινή Ελλάδα. Η ημέρα μνήμης της ηρωικής αντίστασης του ελληνικού λαού δεν μπορεί να εορτάζεται με ασκήσεις υποταγής και ομοιομορφίας της ελληνικής νεολαίας. Η ιστορική μνήμη καλλιεργείται με την εκπαίδευση και τη γνώση και όχι με εμβατήρια και μιλιταριστικούς χαιρετισμούς στις αρχές του τόπου.

Η Θεματική Ομάδα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα" 
 

Μην απελπίζεστε αδέρφια μου, όσο πιο πολύ νυχτώνει τόσο πλησιάζει το ξημέρωμα.

Αδέρφια μου Ελληνες αύριο ξημερώνει η εθνική μας επέτειος του ΟΧΙ. Το ΟΧΙ που είπαν οι παπούδες μας στις ιταλικές και γερμανικές ορδές που απειλούσαν την πατρίδα μας τον Οκτώβριο του 1940. Κι αυτό το ΟΧΙ έμεινε στα χείλη των Ελλήνων μέχρι την τελική απελευθέρωση τον Οκτώβριο του 1944. Κράτησε δηλαδή 4 ολόκληρα χρόνια.

Σήμερα καλούμαστε να συνεχίσουμε το ΟΧΙ που ξεκίνησε το Φθινόπωρο του 2009 και σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις και ανακοινώσεις της προδοτικής κυβέρνησης πρέπει να το κρατήσουμε μέχρι το 2020 ή και ακόμα παρά πέρα!!! Μπαίνουμε σε μια σκλαβιά που σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με την γερμανική κατοχή. Προσωπικά θεωρώ ότι μοιάζει περισσότερο με τα 400 χρόνια σκλαβιάς της Τουρκοκρατίας.

Θα είναι μια σκλαβιά χωρίς τέλος. Μια σκλαβιά πολύ πιο επικίνδυνη. Μια σκλαβιά όπου θεωρητικά θα συνεχίσει να κυματίζει στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης η γαλανόλευκη, αλλά κατ' ουσίαν ο Ελληνας δεν θα έχει πλέον κάνενα λόγο στην διακυβέρνηση της πατρίδας του.

Για ακόμη μια φορά πρέπει να βροντοφωνάξουμε το ΟΧΙ !

Νύχτα σαν τους κλέφτες αποφάσισαν "οι σύμμαχοί μας" το κούρεμα και την υποδούλωση της χώρας στους δανειστές. Με την ανοχή της "Ελληνικής Κυβέρνησης". Η οποία στο εξής θα περιοριστεί στο να εκτελεί εντολές. Και επέλεξαν ως ημερομηνία την παραμονή της Εθνικής Επετείου. Δεν είναι τυχαίο.

Κάθε χρόνο για τα επόμενα 20 χρόνια η Εθνική μας έξαρση της 28ης Οκτωβρίου, θα προσγειώνεται από την ανάμνηση της παράδοσης της χώρας την παραμονή της επετείου. Ο ψυχολογικός και επικοινωνιακός πόλεμος που δεχόμαστε είναι άριστα σχεδιασμένος και αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. 
- Η χρησιμοποιούμενη τακτική είναι: ελπίδα και χαλάρωμα, ράπισμα, νέα μέτρα. 
- Στόχοι είναι η κάμψη του αγωνιστικού φρονήματος και η διασπορά διχόνοιας μεταξύ των κοινωνικών τάξεων, αλλά και μεταξύ ημών και των αδελφών μας Κυπρίων, αφού το "κούρεμα" καταστρέφει και την Κυπριακή Οικονομία λόγω της υψηλής έκθεσής της σε Ελληνικά Ομόλογα. Οι στόχοι των δανειστών και για την Κύπρο είναι ο ορυκτός της πλούτος, το φυσικό αέριο.

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 2.200 ξένοι στρατοχωροφύλακες, διασκορπισμένοι σε μονάδες της χερσαίας Ελλάδας και της Κρήτης !

1) ΣΕ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΡΥΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ - Η 110 Πτέρυγα Μάχης, χρησιμοποιείται ως ξενοδοχείο για 300 Στρατοχωροφύλακες με κουστούμια.

Πριν δύο εβδομάδες, είχαμε την πρώτη πληροφορία, ότι στην Ηγουμενίτσα έχει αποβιβαστεί ένα ξένο στρατιωτικό-αστυνομικό σώμα! Από τότε, επικοινωνήσαμε με διάφορες πηγές και προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση αλλά μάταια! Ουδείς γνώριζε ή ήξερε κάτι για το θέμα, λες και ήρθαν στην Ελλάδα τα … χελιδόνια και όχι μια ξένη δύναμη. Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν ενώ από ανεξάρτητες πηγές είχαμε επιβεβαιώσει την άφιξη της ξένης δύναμης. Το ζήτημα ήταν ότι αυτή η δύναμη ήταν κυριολεκτικά … άφαντη!!! Φαίνεται όμως, ότι η Κυβέρνηση είναι εντελώς εκτεθειμένη, μιας και σήμερα αποκαλύπτουμε ότι η δύναμη αυτή που όλοι αναζητούσαμε που βρίσκεται, εγκαταστάθηκε την εβδομάδα που πέρασε, εντός του παροπλισμένου στρατοπέδου της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα!

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ !

Ο ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ...
- ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
- Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΚΑ ΑΥΤΟΥ.
- Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ (ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΟΣ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ, ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ...

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011: Μήνυμα προς τους ΕΛΛΗΝΕΣ

Από το ιστολόγιο ΑΝΤΙ-"Αντιπροσώπευση"

Στις 28 Οκτωβρίου 1940 η Ελλάδα δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από τη φασιστική Ιταλία, στις 5 τα ξημερώματα, πριν ακόμα εκπνεύσει το τελεσίγραφο (για την 6η πρωινή) το οποίο είχε δοθεί στον πρωθυπουργό της Ελλάδας Ιωάννη Μεταξά. Τόσο η άρνηση της κυβέρνησης Μεταξά να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ιταλίας καθώς όσο και η απόφασή της να πολεμήσει ως το τέλος, προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη σ ’όλο τον κόσμο. Η Ευρώπη, με εξαίρεση τη Βρετανία, τη Σουηδία και την ουδέτερη Ελβετία, είχε περιέλθει στον Άξονα.

26/10/2011

Kινητοποίηση των απανταχού Μακεδόνων για το θέμα της Μακεδονίας

«Στις 24 Σεπτεμβρίου 2011, ο κ. Νίκολα Γκρούεφσκι, εκπροσωπώντας μια χώρα που έχει γίνει δεκτή στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών με την ονομασία «η πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», δήλωσε: «Ευτυχώς, 131 χώρες ανά τον κόσμο έχουν κάνει την επιλογή να μας αναγνωρίσουν με αυτό (το όνομα) που αποκαλούμε τους εαυτούς μας –η Δημοκρατία της Μακεδονίας– και γι’ αυτό, σας ευχαριστούμε … »

Ησιόδος: Προφανείς αλήθειες-πρωτοφανείς αβλεψίες

Ησίοδος-"Εργα και Ημέρες" στίχοι 663-664: "Ηματα πεντήκοντα μετά τροπάς ηέλιοιο ες τέλος ελθόντος θέρεος, καματώδεος ώρης,"
προσέξτε την μετάφραση: "Πενήντα μέρες μετά το γύρισμα του ήλιου που το καλοκαίρι βρίσκεται στην ακμή του"

Όλα φαίνονται κανονικά αλλά στα σχόλια του σημείου αυτού λέει: "μετά τροπάς ηέλιοιο" Εννοεί τας χειμερινάς τροπάς. Ερωτώ τώρα εγώ. Όταν και ο ίδιος μεταφράζει, τουλάχιστον αυτό λέει στο εσώφυλλο και σχολιάζει, πως είναι δυνατόν να καταλαβαίνει ότι το "πενήντα ημέρες μετά τις τροπές του ηλίου στο τέλος του καλοκαιριού" σημαίνει ότι οι τροπές του ηλίου ή άλλιώς ηλιοστάσιο είναι το χειμερινό; Θα μου πείτε ότι ο άνθρωπος έκανε ένα μικρό λαθάκι που δεν το είδαν και το τύπωσαν. Θα μπορούσε να είναι έτσι αν δεν έπεφτα στο επόμενο κείμενο.

Ησίοδος(β΄) “Έργα και Ημέρες” στίχος 414-418: ἦμος δὴ λήγει μένος ὀξέος ἠελίοιο καύματος ἰδαλίμου, μετοπωρινὸν ὀμβρήσαντος Ζηνὸς ἐρισθενέος, μετὰ δὲ τρέπεται βρότεος χρὼς πολλὸν ἐλαφρότερος· δὴ γὰρ τότε Σείριος ἀστὴρ βαιὸν ὑπὲρ κεφαλῆς κηριτρεφέων ἀνθρώπων ἔρχεται ἠμάτιος, πλεῖον δέ τε νυκτὸς ἐπαυρεῖ·

Εδώ λοιπόν ο εν λόγω κύριος έδωσε νέο ρεσιτάλ. Δείτε πρώτα την μετάφραση του: "Όταν πια ο φλογερός ήλιος λιγοστεύη το κάμα του που ιδρώτα φέρνει, κατά το φθινόπωρο που ο μεγαλοδύναμος Ζεύς αρχίζει τις βροχές και το σώμα του ανθρώπου γίνεται πολύ πιο ευκίνητο γιατί την εποχή αυτή ο Σείριος το αστέρι λίγη ώρα την ημέρα έρχεται από πάνω από το κεφάλι των βασανισμένων ανθρώπων και χαίρεται το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας."

Η τρίπλα λοιπόν του κυρίου αυτού, γιατί δεν μπορώ να δεχτώ την άγνοια, θυμίζει Μαραντόνα. Το κρίσιμο αυτό κομμάτι κατακρεουργείται μεταφραστικά με σκοπό να καλύψει τα φοβερά γεγονότα που περιγράφει. Τι περιγράφει; Μα την ανατροπή των φυσικών πόλων της Γης. Λέει λοιπόν ότι μόλις περάσει η δύναμη του καυτού ήλιου και μετά τις φθινοπωρινές βροχές όταν αρχίζει να γίνεται ανοιχτόχρωμη η επιδερμίδα των ανθρώπων" ("μετὰ δὲ τρέπεται βρότεος χρὼς πολλὸν ἐλαφρότερος·") διότι το χρώμα (χρὼς) των ανθρώπων γίνεται πολύ πιο ανοιχτό (πολλὸν ἐλαφρότερος) όπως καταλαβαίνετε και όχι πιο ευκίνητο το σώμα του, που βέβαια το σώμα δεν αναφέρεται πουθενά αλλού πέρα από την φαντασία του. Όπως όλοι ξέρουμε και έχουμε βιώσει τον χειμώνα και μόνο λόγω της μειωμένης έντασης του ήλιου η επιδερμίδα γίνεται ανοιχτόχρωμη.

Συνεχίζει όμως ο επικίνδυνος αυτός "ειδικός" με νέες μεταφραστικές "επιτυχίες".