19/12/2023

"Ζούμε σε κρίσιμους καιρούς, κι όμως είμαστε μια βρεφική κοινωνία που δεν παίρνει στα σοβαρά τους μεγάλους κινδύνους."

Η διαπίστωση αυτή γίνεται από τον Αλεξάντερ Κίσλερ (Alexander Kissler) στον πρόλογο του βιβλίου του «Η βρεφική κοινωνία. Οδοί διαφυγής από μια ανωριμότητα για την οποία είμαστε οι ίδιοι υπεύθυνοι» (“Die infantile Gesellschaft. Wege aus der selbstverschuldeten Unreife”, εκδ. Harper Collins, 2020).

Ο συγγραφέας επισημαίνει ότι η βρεφική κοινωνία δεν είναι καινούργιο φαινόμενο, αν και στις μέρες μας το βιώνουμε σε πρωτοφανή έκταση. Το 1932 ο Άλντους Χάξλεϋ σημείωνε καταγγελτικά ότι η νοσηρή λατρεία της βρεφικότητας ανάγεται ήδη στις αρχές του 19ου αιώνος. Σχολιάζοντας την λατρεία του παιδιάστικου, o Χάξλεϋ παρατηρεί ότι εξαιτίας της εμποδίζεται ο άνθρωπος να βρει ένα νόημα για την ζωή του κατά τα τελευταία δύο τρίτα της φυσικής του υπόστασης. Περίπου 90 χρόνια μετά την παρατήρηση αυτή, διαπιστώνουμε ότι η κοινωνία μας οιστρηλατείται από το παιδιάστικο πρότυπο της ανωριμότητας. Η παιδιάστικη συμπεριφορά αποτελεί πισωγύρισμα σε μια εποχή που αποτελεί ήδη παρελθόν (παλιμπαιδισμός). Υπό αυτό το πρίσμα, χαρακτηριστικό γνώρισμα της βρεφικότητας είναι η προσποίηση του ενήλικα ότι βρίσκεται σε διαφορετική ηλικία από εκείνη που πράγματι έχει.

Ο Κίσλερ επισημαίνει ότι στην σύγχρονη κοινωνία συναντούμε πολλούς ισχυρούς τύπους βρεφοποίησης, οι οποίοι εξυπηρετούν κυρίως πολιτικά ή οικονομικά συμφέροντα. Συχνά, όμως, η βρεφοποίηση εκπληρώνει και έναν άλλο σκοπό: την αποποίηση των ευθυνών για τις πράξεις του ενεργούντος υποκειμένου. Όποιος αναλαμβάνει τον ρόλο του ανώριμου βρέφους, θέλει συνεχώς να μπορεί να "παίζει" χωρίς να χρειάζεται να λογοδοτεί σε κανέναν. Όπως ένα παιδί, έτσι και η βρεφική κοινωνία γνωρίζει μόνο το γέλιο και το κλάμα, άρα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Σε μια κοινωνία, όμως, που δεν διαθέτει ενδιάμεσες-γκρίζες ζώνες απουσιάζει ο χώρος για σταθμίσεις, οπότε τα μέλη της δεν είναι ελεύθερα ούτε ζουν στον πραγματικό κόσμο, αφού αυτός δεν είναι διπολικός αλλά πολυπολικός. Οι βρεφοποιημένοι πολίτες αρνούνται να αναγνωρίσουν όρια: ανάμεσα σε μένα και σε σένα, στο παλιό και το καινούργιο, στα ζώα και τους ανθρώπους, ενώ υπολογίζουν εσφαλμένα τις αποστάσεις, μπερδεύουν τον χρόνο και ζουν αποκλειστικά στο παρόν. Συναποτελούν μια αγέλη που έχει άγνοια κινδύνου και μολύνει την δημοκρατία με τον ιό του παραλογισμού.

Εκφάνσεις βρεφοποίησης από την καθημερινότητα μπορεί να απαριθμήσει κανείς πάμπολλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ: https://hellasultras.gr/kairos-na-enilikiothoume/

200 comments :

  1. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ. ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ "ΒΓΑΖΕΙ" ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ.

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  2. HOW REAL COUPLES SLEEP TOGETHER
    https://twitter.com/ChannelInteres/status/1736868181086724565

    ReplyDelete
  3. "Υπέρ της ροζ ελληνικής σημαίας και η Ν.Μπακογιάννη: Υποστηρίζει ότι η τέχνη δεν μπορεί να λογοκριθεί"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/nd/yper-tis-roz-ellinikis-simaias-kai-i-n-mpakogianni-ypostirizei-oti-i-texni-den-mporei-na-logokrithei/

    ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΥΝΟΡΑ.
    ΤΩΡΑ Ν΄ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΡΟΖ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.
    ΤΗΝ ΔΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΑΝ, ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

    ReplyDelete
    Replies
    1. "ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΨΕΛΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΣΟΦΛΙ
      ΜΕ ΤΗΝ ΩΜΗ ΥΒΡΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ
      ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗ ΣΥΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ, ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΝΑ ΦΥΤΕΥΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ?
      ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
      ΟΛΕΣ.
      ΕΛΛΑΔΑ-ΗΠΑ-Ε.Ε.
      ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΤΙ.
      ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.
      ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ.
      ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΙΔΟΙΟΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗ."

      https://attikanea.info/%CE%B1%CF%87-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%AD-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80/

      Delete
  4. "Όλη η αριστερά στήριξε την τροπολογία Καιρίδη για τους μετανάστες!!
    Ψηφίστηκε με ευρύτατη πλειοψηφία.

    Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, με συντριπτική πλειοψηφία και με 262 θετικές ψήφους, η τροπολογία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, για τους «εργάτες γης», μετά από ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Ειδικότερα:

    Ψήφισαν συνολικά 295 βουλευτές.

    Ναι ψήφισαν 262 βουλευτές, έναντι 32 που ψήφισαν Όχι και ενός που δήλωσε «παρών»,

    Την τροπολογία καταψήφισαν τα τρία κόμματα, Ελληνική Λύση, «Σπαρτιάτες» και «Νίκη» καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, ενώ «παρών» δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Αρετή Παπαϊωάννου.

    Από την ψηφοφορία απουσίαζαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Μιχαηλίδης και οι τρεις βουλευτές από το κόμμα «Σπαρτιάτες», Γιώργος Ασπιώτης, Μιχάλης Γαυγιωτάκης και Πέτρος Δημητριάδης.

    Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας και ερωτώμενος από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την τροπολογία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ότι είχα χρέος να πω το είπα και όποιος ήθελε να καταλάβει κατάλαβε»."
    https://www.el.gr/ellada/kommata/oli-i-aristera-stirixe-tin-tropologia/

    ΟΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ

      https://attikanea.info/%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CF%89%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3/

      Delete
  5. "Στην Ελλάδα θέλουν τους αλλοδαπούς στα χωράφια, στις ΗΠΑ στον στρατό – Ξεκινούν αλλαγές παντού,"
    https://katohika.gr/diethni/stin-ellada-theloun-tous-allodapous-sta-chorafia-stis-ipa-ston-strato-ksekinoun-allages-pantou/

    ΟΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ, Θ' ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Ροζ ελληνική σημαία: Ποια είναι η Γεωργία Λαλέ το έργο της οποίας αποσύρθηκε από ελληνικό Γενικό Προξενείο στη Νέα Υόρκη"

      "...η ροζ σημαία είναι φτιαγμένη από κομμάτια ματωμένων ελληνικών γυναικείων ψυχών: «Αυτές οι γυναίκες έχουν φαινομενικά λίγα κοινά πράγματα αλλά όλες έχουν ξαπλώσει σε αυτά τα σεντόνια απελπισμένες και φοβισμένες. Το σπίτι δεν είναι καταφύγιο για ανθρώπους που ζουν σε ένα καταχρηστικό περιβάλλον. Αντιθέτως, εδώ είναι οι πιο ευάλωτοι, μοναχικοί και εκτεθειμένοι. Η πλειοψηφία των θυμάτων γυναικοκτονιών δολοφονείται στα σπίτια και στα κρεβάτια τους. Η ζωή τους τελειώνει στο κρεβάτι που φτιάχνουν κάθε πρωί. Τα σεντόνια τους απορροφούν το αίμα τους. Παρόμοια σεντόνια με εκείνα που μουλιάζουν τα δάκρυά μας, που ρουφάνε τα όνειρά μας»."

      "Ήταν το 2015 όταν κυκλοφόρησαν στα διεθνή αλλά και τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης οι φωτογραφίες μιας μαυροντυμένης νεαρής κοπέλας που φορούσε ένα πορτοκαλί σωσίβιο να περπατά αμίλητη στην Times Square και το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης. Επρόκειτο για ένα πρωτότυπο εικαστικό έργο – παρέμβαση, της Ελληνίδας εικαστικού που σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών και έκανε το μεταπτυχιακό της στο πανεπιστήμιο School of Visual Arts στην (ΚΑΡΑΝΕΟΤΑΞΙΚΗ) Νέα Υόρκη, με τίτλο #OrangeVest, στην προσπάθειά της να αντιδράσει για τους (ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ) πρόσφυγες που πνίγονταν, τότε, κατά εκατοντάδες, καθημερινά, στην Ευρώπη. "

      https://www.protothema.gr/culture/article/1447913/roz-elliniki-simaia-poia-einai-i-georgia-lale-to-ergo-tis-opoias-aposurthike-apo-elliniko-geniko-proxeneio-sti-nea-uorki/

      ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΜΟΙΑΖΕΙ, ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Μ' ΑΝΔΡΑ.
      ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΑΙ, ΟΠΟΤΕ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΑΝΔΡΑ!

      Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ) ΑΝΔΡΩΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ.

      TO KAΡAΒΛΑΜΕΝO JUNKIE ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ ΜΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΦΑΛΟΚΡΑΤΕΣ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ:

      https://www.bitchute.com/embed/3BCtyW2myn8S/
      https://twitter.com/thestevennabil/status/1332099282787176449
      https://www.bitchute.com/embed/mRcYTAbbafHz/
      https://www.dikastiko.gr/eidhsh/peristeri-isovia-katheirxi-ston-pakistano-poy-dolofonise-ti-17chroni-nikoleta-to-2022-epeidi-evrise-ton-moameth-to-xespasma-toy-patera-tis/

      ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟΥΣ "ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥΣ";
      "ΡΟΥΦΑΤΕ" ΚΑΙ 'ΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, Η' ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;

      Delete
    2. "Το αιχμηρό σχόλιο του Αρκά για τη ροζ ελληνική σημαία και η αναφορά στους… ολοκληρωτισμούς
      Η σημερινή «καλημέρα» του σκιτσογράφου - Εκατοντάδες τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση"
      https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/10346664/to-aichmiro-scholio-tou-arka-gia-ti-roz-elliniki-simaia-kai-i-anafora-stous-oloklirotismous

      ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΤΣΟΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑΣ.

      ΑΡΚΑ,
      ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ (ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ!!!
      ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ Ν΄ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΡΟΖ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΙΡΑΝ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ... ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ.

      ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑ ΠΕΡΑ KAI ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ RESET:

      https://www.bitchute.com/embed/3BCtyW2myn8S/
      https://twitter.com/thestevennabil/status/1332099282787176449
      https://www.bitchute.com/embed/mRcYTAbbafHz/
      https://www.dikastiko.gr/eidhsh/peristeri-isovia-katheirxi-ston-pakistano-poy-dolofonise-ti-17chroni-nikoleta-to-2022-epeidi-evrise-ton-moameth-to-xespasma-toy-patera-tis/
      https://www.youtube.com/watch?v=q3jAfcZuDoE
      https://www.ndtv.com/world-news/turkish-man-sentenced-to-30-years-in-prison-for-killing-pregnant-wife-for-insurance-money-3484112
      https://www.hrw.org/news/2011/06/15/turkey-he-loves-you-he-beats-you
      https://www.aljazeera.com/features/2018/11/20/palestinian-domestic-abuse-victims-have-nowhere-to-turn
      https://www.ktre.com/story/37360404/hpd-palestine-man-arrested-in-lufkin-accused-of-shooting-killing-wife/

      Delete
    3. ο ΑΡΚΑΣ ακηκει στο γκρουπ της πανδημίας/εμβολίων/λαθροεποίκησης

      https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/inline-images/koronoios-skitso-arkas.jpg.webp?itok=xIi7m4U4
      https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/inline-images/covid-19-vlakeia-arkas.jpg.webp?itok=Zz2y6aNq
      https://www.aftodioikisi.gr/wp-content/uploads/2020/11/arkas_meth.jpg
      https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F352589524877216%2Fphotos%2Fa.352594344876734%2F2417596811709800%2F%3Ftype%3D3&psig=AOvVaw1shYYdb-aBnizRWHsiv2H_&ust=1703290318893000&source=images&cd=vfe&opi=89978449&ved=0CBAQjRxqFwoTCLiv8YbhoYMDFQAAAAAdAAAAABAS
      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcREt4AqK1q2KVxLJm7QSCa8HNhUo3T-Z9EqbA&usqp=CAU
      https://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2020/03/arkas.jpg
      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTNnt9HUir2hDV3YMvi7ZPOo0nisVXz5QpWPf52aFApDa5y5NgMkEBIcNG3WCv8ZvzVJpA&usqp=CAU
      https://www.imerazante.gr/wp-content/uploads/2020/04/arkas-skitso.jpg
      https://www.tovima.gr/wp-content/uploads/2021/04/30/2.jpg
      https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/inline-images/arkas-14420.png?itok=ACPcn6bG
      https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/p/767x429/cu563x532/0,112,562,427/pad/both/5a/5a32d1ebd0bd4916a3e97eed6656911d.JPG?quality=90&404=default&v=2



      Delete
    4. ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ PROJECT ΤΟΡΚΕΛΛΑΔΑ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ (ΡΟΖ ΠΑΤΡΙΔΑ/ΣΗΑΜΑΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ), Ο ΑΡΚΑΣ ΘΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ Τσογλαν ΑΡΚΑΝ:
      https://infognomonpolitics.gr/2014/03/blog-post_5852/

      Delete
    5. "ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ
      ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΨΕΥΔΟΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ
      ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΚΩΛΟ ΠΕΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
      Απο την αρχή το δισύλλαβο επώνυμο, παρέπεμπε σε αλβανική καταγωγή και άρχισα να το ψάχνω.
      Σε καμιά όμως γλώσσα του κόσμου δεν έβρισκα μετάφραση ή κάτι σχετικό με το όνομα Lale.
      Μέχρι που το πέτυχα δίπλα μας, στα καρντάσια της τουρκικής διπλωματίας."
      https://attikanea.info/%CE%B1-%CF%81%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%AD-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5/

      Delete
    6. " Ένας...λόγιος του Ισλάμ ξεδιπλώνει τη «λογική» του σε βίντεο σε ό,τι αφορά την κακοποίηση των γυναικών σε δημόσιους χώρους.
      Λέει πως εκείνες φταίνε σε κάθε περίπτωση, διότι συντρέχουν δύο λόγοι:

      Ο πρώτος είναι να βγαίνει…ακάλυπτη έξω από το σπίτι της, δηλαδή χωρίς νικάμπ ή μπούρκα.

      Ο δεύτερος είναι παρότι τα φοράει αυτά το βλέμμα της μπορεί, σύμφωνα με τον ίδιο, να «πέσει» πάνω στον κακοποιητή της! Και τότε θα έχει δώσει…εξουσία πάνω του να τη βλάψει!

      Μάλιστα ισχυρίζεται πως ο…Αλλάχ εκείνη την ώρα μπορεί να στείλει έναν δαίμονα κατά της γυναίκας για την…τιμωρήσει που έδειξε ασέβεια!!!!
      Τέτοια άτομα έχουν επιρροή πάνω σε εκατομμύρια επί εκατομμυρίων κόσμου σε όλο τον κόσμο και φυσικά οι “διδασκαλίες” έχουν όλο και μεγαλύτερη απήχηση και στους τεράστιους πλέον πληθυσμούς ισλαμιστών στα δυτικά κράτη."
      https://www.el.gr/nea-taxh/exypnoi-metrites-tote-tha-kovoyn-to-re/

      ΤΑΡΚΑΝ
      ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ "ΘΑΝΑΘΑΚΗ", "ΖΩΑ" ΚΑΙ "Ξυπνάς μέσα μου το ζώο":

      https://ellhnasgiannis.blogspot.com/2019/12/blog-post_19.html
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%AD%CF%81%CE%B3%CF%89%CE%BD_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%91%CF%81%CE%BA%CE%AC

      Delete
    7. "Ο Αρκάς προσπαθεί να «ξεπλύνει» τα εγκλήματα κατά της Ελλάδας του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (φωτό)
      Το σκίτσο και στο σχόλιο που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/arkas-prospathei-na-kseplynei-ta-egklimata-kata-tis-elladas-tou-volfgkangk-soimple/

      Delete
    8. "ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΠΩΣ “ΚΡΑΤΟΥΣΕ” ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ Ο ΣΑΚΑΤΗΣ ΣΟΙΜΠΛΕ. Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ “2%” ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ"
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%a0%ce%a1%ce%a9%ce%a4%ce%97-%ce%a6%ce%9f%ce%a1%ce%91-%ce%91%ce%93%ce%9d%ce%a9%ce%a3%ce%a4%ce%91-%ce%a3%ce%a4%ce%9f%ce%99%ce%a7%ce%95%ce%99%ce%91-%ce%a3%ce%a4%ce%9f-%ce%a6%ce%a9/

      ΑΡΚΑΝ,
      ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΟΥ

      Delete
  6. "Βέλγιο: «Οι επόμενοι στόχοι του Β.Πούτιν μετά την Ουκρανία μπορεί να είναι η Μολδαβία και οι χώρες της Βαλτικής»
    «Αν κερδίσει τον πόλεμο ο Πούτιν η Ρωσία θα ανοικοδομήσει την πολεμική της μηχανή»"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/velgio-oi-epomenoi-stoxoi-tou-v-poutin-meta-tin-oukrania-mporei-na-einai-i-moldavia-kai-oi-xores-tis-valtikis/

    ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗ, ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΕΡΓΗΔΩΝ

    ReplyDelete
    Replies
    1. "...Η Μολδαβία συνορεύει με την Ουκρανία και η Μόσχα υποστηρίζει μια από τις περιφέρειές της, την Υπερδνειστερία, που χρησιμοποιεί τα ρωσικά ως επίσημη γλώσσα της και από την πτώση της ΕΣΣΔ λειτουργεί ως μη αναγνωρισμένο κράτος, διατηρώντας τη ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ."

      ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑΜΕ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΑΛΙ.
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".
      ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ Τ' ΑΝΤΙΘΕΤΟ...

      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A5%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1

      ΥΓ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ;

      Delete
    2. - Anonymous 8/4/20 18:49
      https://isxys.blogspot.com/2020/04/blog-post_43.html?showComment=1586360989350#c4854372842407745546

      - ΠΕΡΙ ΚΟΜΑΤΙΚΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΟΡΕΚΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
      (Απόκρυψη Πληροφοριών και Δεδομένων, Ψευδών (Κολακευτικών) Αναφορών που βολεύουν την ιδεολογία και επιβίωση του συστήματος, Ακατάλληλων Υπευθύνων σε καίρια πόστα...):

      "Chernobyl management supercut | HBO Max Chernobyl"
      https://www.youtube.com/watch?v=6dynISxiZjY

      ΕΣΣΔ (CHERNOBYL) ΚΑΙ ΚΙΝΑ (ΠΑΝΔΗΜΙΑ).
      ΔΥΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ TO MANAGEMENT TΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ!

      Delete
    3. "ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ;"

      το προστατευει o τουρκογενης Σοιγκού παρεα με τους Νταγκεστιανούς, Τσετσενους, Chukchi της Σιβηριας....

      Delete
  7. Κουρήτη είχες γράψει κάποτε ότι έχεις και ιδιωτική ασφάλιση εκτός απο δημόσια. Σκέφτομαι να κάνω κι εγώ, όχι μόνο στο κομμάτι της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αλλά και για την σύνταξη. Μπορείς να προτείνεις κάποια αξιόπιστη ασφαλιστική;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, INTERAMERICAN , NN. (Η ΝΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ )
      ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΥΠΕΣΧΗΜΕΝΑ.

      Delete
  8. "Στην Κω υπάρχουν 77 οικογένειες με έξι παιδιά, τρεις με 10 παιδιά και 445 με 4 παιδιά…"
    https://greeknewsondemand.com/2023/12/20/%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%89-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-77-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%ad%ce%be%ce%b9-%cf%80/

    ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ!
    ΚΑΙΡΙΔΗ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΕΣ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥΡΚΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΗΟΜΟ-ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ TURKAEGEAN ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

    ReplyDelete
  9. "Όταν η "φτωχή" Αφρική τρέφει την "πλούσια" Ευρώπη ...
    Μήπως τελικά είναι από Θεού η εισβολή των μαύρων στην δυτική κοινωνία;
    Μήπως ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης και της ανάκτησης της κλεμένης και ρημαγμένης ζωής τους;"
    https://ealoellas.blogspot.com/2023/12/blog-post_13.html

    ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΩΣ "ΘΕΙΚΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ!
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ "ΟΙΚΟ" ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ (ΚΟΠΑΔΙ) ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ.

    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΙΚΕΣ (ΣΑΣ) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ.
    ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ!

    ReplyDelete
  10. "Βουλευτής του Βελγίου: «Στο Ισραήλ, οι ραβίνοι καλούν για βιασμό Παλαιστινίων γυναικών»!"
    https://dimpenews.com/2023/12/20/%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%b5%ce%bb%ce%b3%ce%af%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b9%cf%83%cf%81%ce%b1%ce%ae%ce%bb-%ce%bf%ce%b9-%cf%81/

    Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ:

    - "Ιn 2004, the incidence of rapes recorded by the police in Belgium was 28.4 per 100,000 people, according to data by UNODC; in 2008 it was 29.5 per 100,000 people.[1] Belgium has been reported as being one of the countries with the HIGHEST RATE OF RAPE.[2]"
    https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_Belgium

    - "Average of ten rapes reported per day, highlighting urgent need for care centres"
    https://www.brusselstimes.com/297805/average-of-ten-rapes-reported-per-day-highlighting-urgent-need-for-care-centres

    - "According to the most recent prevalence study, as many as 64% of the Belgian population between the ages of 16 and 69 have already experienced some form of sexual violence, ranging from sexual harassment to sexual exploitation.1 The same survey shows that two in five women and one in five men have faced 'hands-on' sexual violence, where they were touched physically without wanting this. 19% of women and 5% of men reported having been raped."
    https://sac.belgium.be/en/about-us?

    - "Registered cases of sex crimes in Belgium from 2008 to 2022"
    https://www.statista.com/statistics/535044/sex-crimes-in-belgium/

    ReplyDelete
  11. "Οι Δημοκρατικοί φοβούνται συντριβή από Ν.Τραμπ : Μετά το Κολοράντο & η Καλιφόρνια θέλει ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ από τις εκλογές!
    «Αυτό που κάνετε είναι πραξικόπημα» λένε οι Ρεπουμπλικανοί"
    https://www.pronews.gr/kosmos/oi-dimokratikoi-prospathoun-na-stamatisoun-to-n-tramp-meta-to-koloranto-i-kalifornia-thelei-na-ton-apokleisei-apo-tis-ekloges/

    ΕΡΧΕΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ.
    ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

    ReplyDelete
  12. "Ο Φειδίας του Fame Story εξομολογήθηκε ότι είναι μαζί με τον Σωτήρη και… «πεθαίνει μέσα του» (βίντεο)
    Η ελληνική κοινωνία έχει αλλάξει πάρα πολύ..."
    https://www.pronews.gr/lifestyle/o-feidias-tou-fame-story-eksomologithike-oti-einai-mazi-me-ton-sotiri-kai-pethainei-mesa-tou-vinteo/

    ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

    DEPOPULATION

    ReplyDelete
  13. "«Ο δρόμος του πάγου» αλλάζει τα παγκόσμια γεω-οικονομικά δεδομένα: Κολοσσιαίο ρωσικό project «τελειώνει» την Διώρυγα του Σουέζ
    Η βόρεια Σιβηρία και το ρωσικό τμήμα του Αρκτικού Κύκλου μετατρέπονται σε ένα ατέλειωτο hub διεθνών μεταφορών που μειώνουν 2,5 φορές τον χρόνο μεταφοράς των εμπορευμάτων από την Κίνα στην Ευρώπη και αντίστροφα"
    ...
    "Πρόκειται για ένα κολοσσιαίο project με νέους σιδηροδρόμους, αυτοκινητόδρομους, αγωγούς, λιμάνια και ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΑΓΟΘΡΑΥΣΤΙΚΑ να κρατούν την διαδρομή ανοιχτή όλο το έτος."
    https://www.pronews.gr/oikonomia/o-dromos-tou-pagou-allazei-ta-pagkosmia-geo-oikonomika-dedomena-kolossiaio-rosiko-project-teleionei-tin-dioryga-tou-souez/

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΑΓΟΘΡΑΥΣΤΙΚΑ;
    ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΡΑΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ (ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ) ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ... ΚΑΙ HUB ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ.
    https://www.3dsa.gr/el/
    ΑΜΑ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΣΤΟ MANAGEMENT ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ (ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ) ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΣΑΣ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΛΙΑΚΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΑ GAY PRIDE KAI ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ "ΑΝΘΡΩΠΩΝ", ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ "ΟΥΣΙΩΝ".

    ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ...

    ΣΗΜ.: ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ LGBT ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ), ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΣΗΡΙΑΛΣ, ΤΑΙΝΙΕΣ, κα
    (ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Μ' ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ!
      ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ +17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΑΚΑΔΑ.
      ΘΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΨΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΚ
      https://www.youtube.com/watch?v=Oah7vZ-SaYA
      https://www.youtube.com/watch?v=dmT3qC8BycU

      Delete
  14. "Η visa Καιρίδη ανοίγει το δρόμο στους Τούρκους!
    Στη συνομιλία παρενέβη ο εμπειρογνώμονας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε θέματα ασφάλειας και μυστικών υπηρεσιών, Κώστας Πικραμένος, ο οποίος επεσήμανε ότι η… Visa Καιρίδη, ανοίγει το δρόμο για μαζικές αγορές ακινήτων σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από Τούρκους πολίτες!"

    "Σε ότι αφορά τις παραμεθόριες περιοχές, όπως για παράδειγμα το Ανατολικό Αιγαίο, οι εξελίξεις είναι και θα είναι ραγδαίες, καθώς η αγορά ακινήτου από αλλοδαπούς ουσιαστικά απαιτεί μόνο χρήματα και έλεγχο ποινικού μητρώου του αγοραστή και καθόλου πόθεν έσχες…
    Μάλιστα, ειπώθηκε ότι τόσο στη Θράκη, όσο στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, γίνονται εξαγορές ακινήτων από πρόσωπα πίσω από τα οποία βρίσκονται τουρκικές τράπεζες και τουρκικό κρατικό χρήμα!"
    https://greeknewsondemand.com/2023/12/22/%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%b9-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-visa-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%ba%ce%bf%cf%85/

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Νομιμοποιεῖ 300.000 μετανάστες γιά νά κερδίσει εὐρωπαϊκό ἀξίωμα"
      https://www.estianews.gr/kentriko-thema/nomimopoie%E1%BF%96-300-000-metanastes-gia-na-kerdisei-e%E1%BD%90ropaiko-%E1%BC%80ksioma/

      Delete
    2. "...Εάν θέλουν οι Καραμανλικοί που στηρίζουν Βελόπουλο, να γίνει το AFD του Κιναιδοβουλίου και το ΚΚΕ να μετατραπεί σε ΑΚΕΛ με σκοπό να τινάξουν τη χώρα στον αέρα, τότε, δε θα τους το επιτρέψουμε! Κάτι τέτοιο στήνουν στην Ελλάδα, κάτι που ο Μητσοτάκης το γνωρίζει και γι’ αυτό ΘΕΛΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ. ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΑ shit να έρχεται κατά πάνω του και θέλει να λακίσει απεγνωσμένα...."
      https://theflagreport.com/velopoule-eknevrise-me-perissotero-kai-tha-deis-ti-ch-a-sto-15-kai-tin-afentia-sou-sto-domoko/

      Delete
    3. "Ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια της συνόδου του Κόμματος Λικούντ ότι «διαβουλεύεται» για «εθελοντική» μετανάστευση κατοίκων της Γάζας σε άλλες χώρες."
      ...
      "Έπειτα από την τελευταία εξέλιξη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να βγει δημόσια και να διαψεύσει ότι έχει οποιαδήποτε συζήτηση με τον Νετανιάχου, και να δεχτεί η Ελλάδα ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΖΑ."
      https://www.newsbreak.gr/ellada/545192/o-netaniachoy-epivevaiose-to-frikto-senario-o-mitsotakis-ofeilei-na-diapseysei/

      ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΙΣΛΑΜΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ MADE IN ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΩΝ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ LGBT ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ "ΑΠΙΣΤΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΚΑΥΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ.

      ΣΗΜ.: ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ!

      ΣΧΕΤΙΚΑ

      - "Το γνωστό ως “Rotherham sex scandal” αφορούσε τον ΒΙΑΣΜΟ, ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ, ΕΚΒΙΑΣΜΟ και την ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ εκμετάλλευση 1510 παιδιών, ηλικίας 11-19, βρετανικής καταγωγής ΛΕΥΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΨΝ και ΑΓΟΡΙΩΝ από μια συμμορία 110 μελών εκ των οποίων τα 88 ήταν Μουσουλμάνοι Ασιατικής καταγωγής (κυρίως από το Πακιστάν, και ορισμένοι από το Αφγανιστάν)"
      ...
      "Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα ανάλογες συμμορίες βιαστών με άνδρες μουσουλμάνους στο θρήσκευμα, ασιατικής καταγωγής και θύματα ΛΕΥΚΑ κορίτσια βρετανίδες, υπήρχαν στις πόλεις Rochdale του Manchester, Oxford, Bristol, Newcastle, Aylesbury, Telford, Peterborough και Bradford και δρούσαν ανενόχλητες για πολλά χρόνια διότι η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ δίσταζε να πραγματοποιήσει έρευνες ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ*…"
      https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?t=25365

      - "Sex and the streets: the open secret of sexual abuse among Pakistan's two million street children "
      https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34774081/

      - "Rotherham child sexual exploitation scandal"
      https://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal

      - "Preying On Young Boys | Pakistan's Hidden Predators (Full Documentary)"
      https://www.youtube.com/watch?v=NMp2wm0VMUs

      - "BACHA BAZI"
      https://ok.ru/video/1048218766008
      https://ok.ru/video/4378985788

      Delete
    4. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΥΣ

      ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ STATUS ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Κ Α Μ Μ Ι Α ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ Σ' ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ!

      ΤΟ "ΙΣΧΥΣ" ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ:
      - "INFOteller: ΑΝΑΛΥΣΗ/ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ (Risk Assessment)"
      https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html
      ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 580 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ/ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ (RISKS) ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ PROJECT ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΗΣ MULTI-KULTI ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ.

      ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ κα ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ "κοιμάται τον ύπνο του δικαίου" ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ LINK.
      ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, ΕΑΝ "ΚΑΠΟΙΟΣ" ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝ(ΗΣΑΝ)ΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛ(ΟΥΣΕ)ΕΙ ΠΟΛΥ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚ(Ε)ΑΝ ΕΙΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ, ΕΙΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΑ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΑ, ΥΠΕΡΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, H' ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ....!


      ΣΧΕΤΙΚΑ

      - INFOteller: ΑΝΑΛΥΣΗ/ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ (Risk Assessment)
      https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html
      ...
      * Αδυναμία προστασίας των εγκαταστάσεων και του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (International Staff) από αντίστοιχες αποτελεσματικές διεθνείς υπηρεσίες ασφαλείας και προγράμματα.

      - Anonymous 15/11/20 11:15
      https://isxys.blogspot.com/2020/11/52.html?showComment=1605431719739#c7858817902470645426

      INFOteller

      Delete
    5. "ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Χεζμπολάχ απάντησε στο Ισραήλ – «Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο»!
      Επικίνδυνη κλιμάκωση - Το Τελ Αβίβ είχε προειδοποιήσει την οργάνωση του Λιβάνου"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/ektakto-i-xezmpolax-apantise-sto-israil-eimaste-etoimoi-gia-polemo/

      ΟΛΑ Τ' "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ), Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ KAΙ ΝΑ ΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ:

      http://aljazeeraalarabiamodwana.blogspot.com/2014/05/blog-post_20.html

      Delete
  15. Ο χαρακτήρας του ελληνικού πολιτισμού
    https://keravnos4.wordpress.com/2023/12/10/%ce%bf-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf/

    ReplyDelete
  16. ΚΟΥΡΗΤΗ, ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ";

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ.
      ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΣΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ. ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ/ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ. ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ/ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ (ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ) ΤΟΜΕΙΣ. (π.χ ΑΜΥΝΑ/ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΒΑΣΙΚΟΣ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟΣ)

      Η ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΕ, ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΑΡΑ ΝΑΙ , ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΑΕΙ/ΑΤΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ.

      ΕΓΡΑΦΑ ΤΟ 2015 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ...
      "- ΤΑ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ, ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ (π.χ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΕΙ, ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΕΙ) ΝΑ ΥΠΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ. ΔΗΛ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΔΡΥΜΑ. ΟΙ ΜΕΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 3 ΕΤΗ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΑ 6. ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ 3-4 ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ) ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18 ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΜΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΕ. ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΕΙ."

      https://isxys.blogspot.com/2015/06/blog-post_202.html

      Delete
    2. " Έρχονται τουρκικά ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα – Ποιο είναι το Yunus Emre Institute
      Το υποστήριξε ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/erxontai-tourkika-idiotika-panepistimia-stin-ellada-poio-einai-to-yunus-emre-institute/

      Delete
    3. Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Yunus Emre Institute. Μας γυρίζουν στη σκλαβιά του 1821, τα καθάρματα της κυβέρνησης. ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Μπίζνα για τρελά δισεκατομμύρια, εκτούρκευση, οθωμανική «εκπόρνευση», εξανδραποδισμός. Κυριάκος Πιερρακάκης, ο κουμπάρος και συνέταιρος του κακοποιού υποκλοπέα Λαβράνου και υπουργός Παιδείας και Αθείας, έκλεισε τη βρώμικη δουλειά
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f-%ce%93%ce%9a%ce%a1%ce%99%ce%96%ce%9f%ce%a3-%ce%9b%ce%a5%ce%9a%ce%9f%ce%a3-%ce%a6%ce%95%ce%a1%ce%9d%ce%95%ce%99-%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a1%ce%9a%ce%99%ce%9a%ce%91-%ce%91%ce%95%ce%99-%ce%a3%ce%a4/

      Delete
    4. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΗΣ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ” ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ Ρ. ΚΟΤΣ. ΠΩΣ ΤΟΥΣ “ΚΑΡΦΩΣΕ” Ο ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΣ. ΤΡΕΛΛΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%91-%ce%a4%ce%9f-%ce%a0%ce%9f%ce%94%ce%9f%ce%a3%ce%a6%ce%91%ce%99%ce%a1%ce%9f-%ce%97-%ce%95%ce%9a%ce%a0%ce%91%ce%99%ce%94%ce%95%ce%a5%ce%a3%ce%97-%ce%a4%ce%a9%ce%9d-%ce%9d%ce%95/

      Delete
    5. "Σάββας Καλεντερίδης για τον Φατίχ Τερίμ: “Είναι ένα βάρβαρο ΚΑΘΑΡΜΑ Γκρίζος Λύκος”'
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%ce%ac%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%82-%ce%9a%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%a6%ce%b1%cf%84%ce%af%cf%87-%ce%a4%ce%b5%cf%81/

      Delete
    6. Anonymous21/1/24 11:00

      Θα δούμε μουσουλμανικών σπουδών ίδρυμα στην Θράκη με το νόμο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ; – Α.Συρίγος: «Δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε»!
      Τα «σκοτεινά» σημεία για τα εθνικά συμφέροντα στο νόμο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/tha-doume-kai-mousoulmanikon-spoudon-idryma-stin-thraki-me-to-nomo-gia-ta-idiotika-panepistimia-a-syrigos-den-mporoume-na-apagoreysoume/

      Delete
  17. D - Day

    https://www.bitchute.com/embed/h27W8WdIBVjk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Αστείες στιγμές και ξεβρακώματα από τον Ηλία Κασιδιάρη στην Βουλή!"
      https://www.youtube.com/watch?v=32-hWZ0J97A

      Delete
  18. " Ο Σ.Κασσελάκης άκουσε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα (φώτο)
    Μαζί του ήταν ο Τάιλερ Μακμπέθ και η σκυλίτσα τους, Φάρλι'
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/o-s-kasselakis-akouse-sta-grafeia-tou-syriza-ta-xristougenniatika-kalanta-foto/

    ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΑΠΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΤΟ SHOW ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όταν ο Κασσελάκης ήταν..."στρέιτ"!
      https://www.naftemporiki.gr/wp-content/uploads/newspapers/2023/10/30685627_47.jpg

      ΠΡΟΕΔΡΕ,
      ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΚΑΙ BARBIES.....ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!

      Delete
    2. Οι ευχές του Σ.Κασσελάκη από το Τέξας – «Happy new year guys»
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/oi-eyxes-tou-s-kasselaki-apo-to-teksas-happy-new-year-guys-vinteo/

      ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΑΠ' ΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ - «HAPPY NEW YEAR SWEETIE»

      Delete
    3. Anonymous1/1/24 16:23

      Οι ευχές τΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ από το ΙΣΧΥΣ– «Happy new year ΚΟΡΙΤΣΙΑ»

      Delete
  19. https://twitter.com/GiorgosBettos/status/1737793481739817430

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ".
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ) ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΙΟ "ΚΟΣΜΙΚΟ" ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ, Θ' ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ.

    ReplyDelete
  20. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε ότι παραπέμπει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την μη εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας σχετικά με τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό. Η προθεσμία υποβολής των θαλασσίων χωροταξικών σχεδίων έχει λήξει από τις 31 Μαρτίου του 2021. Φοβούμενη την τουρκική αντίδραση η Ελλάδα ουσιαστικά αρνήθηκε να συμμορφωθεί, δηλαδή να εκπληρώσει την εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας σχετικά με τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό. Το επιτελικό κράτος και το φοβικό σύνδρομο σε όλο του το μεγαλείο!

    Πρέπει εδώ να εξηγήσουμε τι σημαίνει Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός. Απλά σημαίνει ότι θα πρέπει να οριοθετηθούν οι θαλάσσιες ζώνες της Ελλάδας δηλαδή η αιγιαλίτιδα ζώνη, η συνορεύουσα ζώνη, η ΑΟΖ, η υφαλοκρηπίδα και φυσικά όλοι οι νησιωτικοί σχηματισμοί, νησίδες και βραχονησίδες που αμφισβητούνται από την Τουρκία. Για αυτό τον σχεδιασμό η Ελλάδα θα έπρεπε να ορίσει μια αιγιαλίτιδα ζώνη 12 ν.μ και όχι 6 ν.μ. Χρειάζεται με απλά λόγια να εξηγήσουμε τι ακριβώς συνέβη. Η Ευρωπαϊκή Κοινότητα ζήτησε από την Ελλάδα να στείλει χάρτες που να δείχνουν τα σύνορα της ελληνικής ΑΟΖ και η Ελλάδα, πάσχοντας από ένα αδικαιολόγητο φοβικό σύνδρομο, αρνήθηκε να ανταποκριθεί!

    Αντίθετα, η Κύπρος υπάκουσε στην οδηγία και δημιούργησε τον δικό της Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό και αμέσως μετά,από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κρίθηκε “παράνομη” αυτή η κυπριακή πράξη, με το πρόσχημα ότι δήθεν παραβιάζει την τουρκική ΑΟΖ και καταπατεί τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων!

    https://hellasjournal.com/2023/12/i-tragiki-istoria-tis-aoz-ke-i-epistrofi-tou-fovikou-sindromou-stin-athina-ola-ta-krati-tis-anatolikis-mesogiou-psachnoun-gia-idrogonanthrakes-ektos-tis-elladas/

    ReplyDelete
  21. "Ρωσία: «Έχουμε πάρει προβάδισμα στην παραγωγή όπλων έναντι της Δύσης»
    «Αρχίσαμε να κερδίζουμε και να αυξάνουμε τον ρυθμό της παραγωγής νωρίτερα από τις δυτικές χώρες» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ν.Μάντουροφ"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/rosia-exoume-parei-provadisma-stin-paragogi-oplon-enanti-tis-dysis/

    ΡΕ ΡΩΣΟΙ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟΙ Μ' ΑΓΑΡΜΠΕΣ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΕΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ.
    ΤΙ ΟΠΛΑ; ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ;
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΣ ΝΤΥΜΕΝΟ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ", "ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΠΡΩΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ" ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΑΙΔΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ "ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ" ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!

    ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ:
    https://migration.gov.gr/applications/
    (ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΠΛHΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ)

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Όπως μεταδίδει το Russia Today:

      «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ εταιρεία ΕΛΕΓΧΕΙ τώρα περίπου 300.000 ΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΛΙΙΕΡΓΗΣΙΜΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, καθιστώντας την πέμπτη μεγαλύτερη κάτοχο γης της χώρας. Ένα μακροχρόνιο σχέδιο υπό

      Ο μεγαλύτερος χρηματοδότης της εν λόγω εταιρείας είναι η “Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης”! Η ίδια τράπεζα που είναι τώρα ο μεγαλύτερος πιστωτής της Ουκρανίας. Η ίδια τράπεζα που ποτέ δεν ήταν κρυφή, όπως και άλλα δυτικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τα οποία στην ουσία ακολουθούν!

      Από το 2014, η βασική προϋπόθεση χρηματοδότησης των διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων όπως η “Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης”, το “Διεθνές Νομισματικό Ταμείο” και η “Παγκόσμια Τράπεζα” ήταν η άρση του “μορατόριουμ” πώλησης της γεωργικής γης της Ουκρανίας, προκειμένου να δημιουργηθεί η “Αγορά Γης”.

      Παρά τις αντιδράσεις, η κυβέρνηση Ζελένσκι ήρε το 19ετές μορατόριουμ πώλησης γεωργικής γης, τον Μάρτιο του 2020. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, στους μεγαλύτερους γαιοκτήμονες να υπάρχει ένα μείγμα ολιγαρχών και διαφόρων ξένων -κυρίως Ευρωπαίων και Βορειοαμερικανών επενδυτών.

      Στις επισκέψεις στο Κίεβο περιλαμβάνεται ο όμιλος Soros, η Goldman Sachs, η JP Morgan έως και η Black Rock, της οποίας ο Διευθύνων Σύμβουλος έχει ήδη ξεκινήσει ένα ταμείο για την ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ -ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»!"
      https://www.bitchute.com/embed/F4ySTUQsHrxB/
      https://www.el.gr/diethni/skoteines-exelixeis-stin-oykrania/

      Delete
    2. Anonymous2/1/24 12:13

      "Οι Ρώσοι «ισοπεδώνουν» το Κίεβο – Η Μόσχα «σφυροκοπάει» ανηλεώς την πρωτεύουσα της Ουκρανίας ως αντίποινα για το Μπέλγκοροντ (βίντεο)
      Ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν είχε προαναγγείλει από χθες ότι η απάντηση των Ρώσων θα είναι συντριπτική"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/oi-rosoi-isopedonoun-to-kievo-i-mosxa-sfyrokopaei-anileos-tin-proteyousa-tis-oukranias-os-antipoina-gia-to-mpelgkoront-vinteo/

      ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΓΙΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ (ΣΟΙΓΚΟΥ, κα) ΠΟΥ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΑΞΙΚΕΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ, ΓΙΑ Ν' ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 2030.
      ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΙΧΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΨΗΦΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ.

      Delete
  22. "Βίντεο: Ισραηλινός στρατιώτης φοράει στο κράνος του την ελληνική Σημαία!
    Η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι πρόκειται για Έλληνα Εβραίο"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/vinteo-israilinos-stratiotis-foraei-sto-kranos-tou-tin-elliniki-simaia/

    Η ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ.
    ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕ 500.000 ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
    ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΝΟ.
    ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ, Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΟΡΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ;

    ReplyDelete
  23. https://www.defence-point.gr/news/quot-pasarela-quot-ilis-ippikoy-sti-sse-eno-mia-epilarchia-protis-grammis-ston-evro-den-vid

    ReplyDelete
  24. Politico: «Δίνουμε το βραβείο… κατασκοπείας “Lives of Οthers” για το 2023 στον Κ.Μητσοτάκη»!
    «Κέρδισε την επανεκλογή του παρά το σκάνδαλο των υποκλοπών»
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/politico-dinoume-to-vraveio-kataskopeias-lives-of-others-gia-to-2023-ston-k-mitsotaki/

    ReplyDelete
  25. https://youtu.be/Ko414UcqKig?si=aK-n73n688sRAMlL

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  26. https://www.pronews.gr/athlitismos/elliniko-podosfairo/neos-proponitis-panathinaikou-f-terim-ellada-kai-tourkia-moirazomaste-tin-idia-thalassa/amp/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ.
      ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ... ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙ΄ΑΡΧΗ.
      ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ.
      ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ


      Delete
    2. "Τον ρόλο που είχε στην συμφωνία του Φατίχ Τερίμ με τον Παναθηναϊκό, αποκάλυψε ο ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι.
      Ο Τούρκος παραγωγός ανέφερε πως η συνάντηση ανάμεσα στον 70χρονο προπονητή και τον Γιάννη Αλαφούζο έγινε στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη. "
      https://www.pronews.gr/athlitismos/elliniko-podosfairo/a-ilitzali-o-rolos-pou-epaikse-stin-symfonia-tou-f-terim-me-ton-panathinaiko/

      ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΛΑΔΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΜΕΝΤ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΩΣ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΕΡΓΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΕΛΛΑΣ.

      Delete
    3. "Turkish President Compares Israeli PM to Adolf Hitler"
      https://greeknewsondemand.com/2023/12/28/audacious-turkish-president-compares-israeli-pm-to-adolf-hitler/

      ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
      ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ;
      ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ Τ' ΙΣΛΑΜΙΚΟ/ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΔΟΛΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ

      https://allthatsinteresting.com/free-arabian-legion/3
      https://1.bp.blogspot.com/-Lwl7OyxBCXw/VifXaPx-4XI/AAAAAAAAs9M/ifzJ2YK7R9g/s1600/islam%2Bnazi.jpg

      Delete
    4. ΚΕΕΡΦΑ
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ:
      "ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ"

      Delete
    5. Μουσουλμάνος υποστηρικτής της Χαμάς απείλησε με βία, αφήνοντας τόσο τους αγοραστές όσο και τους διαδηλωτές σοκαρισμένους και ανήσυχους.

      Μάλιστα είπε σε αστυνομικό: «Θα σε φυτέψω σε δύο μέτρα γης»

      Το ανησυχητικό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας ακόμη διαδήλωσης μπροστά από γνωστό κατάστημα στο Eaton Centre.

      Οι αστυνομικοί, που φαίνονται στο βίντεο να εμφανίζονται έκπληκτοι από την απειλή, δεν έκαναν καμία ενέργεια για να συλλάβουν τον μασκοφόρο υποστηρικτή της Χαμάς και του επέτρεψαν να φύγει.
      https://www.bitchute.com/embed/5kSdRgfeKMcZ/
      https://www.el.gr/diethni/tha-se-fytepso-mesa-stin-gi-allodapos-s/

      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΟΥΡΚΟSURVIVOR

      Delete
    6. ΤΟΥΡΚΟΣ ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
      https://www.youtube.com/watch?v=CQK3-C0eEGc

      Delete
    7. Εσύ που που άφησες τον παραπάνω σύνδεσμο, σταμάτα να προωθείς αυτόν τον καραγκιόζη ελλαδέμπορα, που έχει και άποψη επί παντός επιστητού. Έλεος ξύπνησε και αυτός και πουλάει βιβλία και μπλουζάκια. Καταπιάνεται με πράγματα που δεν γνωρίζει (άκου βιβλίο για τον Μ. Αλέξανδρο, ο άσχετος ούτε ελληνικά σωστά δεν μπορεί να ομιλήσει...). Έγινε και αυτός ο αρλούμπας αναλυτής των πάντων τώρα... Όσο για το "προπονητικό" κομμάτι που λέει ότι κατέχει πολύ καλά, έβαλα σε έναν φίλο επαγγελματία αθλητή και προπονητή μερικά βίντεό του και έπεσε κάτω απο τα γέλια! Μου είπε οτι ο άνθρωπος αυτός είναι ανίδεος και άσχετος με την γυμναστική,βάρη, προπονήσεις. Αν θέλεις μου λέει να τραυματιστείς ή να χάνεις τον χρόνο σου χωρίς κανένα αποτέλεσμα,κάθισε και κάνε αυτά που κάνει. Δεν ζηλεύω κανέναν και τίποτα, απλά με ενοχλεί η παραπληροφόρηση, η κινδυνολογία και η παραρολογία. Το πρόβλημα είναι ότι αυξήθηκε ο αριθμός αυτών των τσαρλατάνων. Αλλά δεν φταίει αυτός, φταίνε οι ηλίθιοι που τον ακολουθούν και τον υποστηρίζουν!

      Delete
    8. Anonymous1/1/24 03:41

      Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
      Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ/ΣΧΟΛΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ".
      ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Τ' ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ
      ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ:

      "ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΜΕ ΒΕΒΑΡΥΜΕΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΡΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ, Ο ΝΕΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!"
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%ce%9f%ce%99%ce%9f%ce%a3-%ce%95%ce%99%ce%9d%ce%91%ce%99-%ce%9f-%ce%a6%ce%91%ce%a4%ce%99%ce%a7-%ce%a4%ce%95%ce%a1%ce%99%ce%9c-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%93%ce%99%ce%91%ce%a4%ce%99-%ce%97%ce%a1%ce%98/

      Delete
    9. Anonymous1/1/24 19:45

      "....ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...."

      σ' αυτο ομολογώ ότι έχεις δίκιο.
      εδώ στο ΙΣΧΥΣ ανακαλύψαμε τον κοινό ιδεολογικό μας αγώνα με το ΚΕΕΡΦΑ κατά των φασιστών ισλαμοναζί.
      ποιος θα το πιστευε;
      τόσο καιρό ακούγαμε παπαριές για ναζί και αρύες φυλές, ενώ οι "αριοι" φασίστες ήταν βρακί κώλος με τους ισλαμοπιθήκους

      Delete
    10. Anonymous7/1/24 13:57

      "ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ! ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΛΟΥΞ ΒΙΟ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ"
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%96%ce%91%ce%9c%ce%a0%ce%9b%ce%9f%ce%a5%ce%a4%ce%9f%ce%a3-%ce%9f-%ce%93%ce%9a%ce%a1%ce%99%ce%96%ce%9f%ce%a3-%ce%9b%ce%a5%ce%9a%ce%9f%ce%a3-%ce%a6%ce%91%ce%a4%ce%99%ce%a7-%ce%a4%ce%95%ce%a1%ce%99/

      Delete
  27. "ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΟΝΟΓΟΝΕΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ (ελπίζω να κάθεστε) :

    Μετά από απόφαση της κυβέρνησης να παραχωρήσει έδαφος και σπίτια στους μετανάστες και μετά από τον νόμο που θέτει προς ψήφιση όπου:

    * Κάθε "μετανάστης" θα προηγείται στους καταλόγους του ΟΑΕΔ για εύρεση εργασίας

    * Κάθε μετανάστης θα έχει δικαίωμα σύνταξης συμπληρώνοντας 1000 ένσημα (τρία χρόνια εργασίας)

    *Κάθε μετανάστης θα έχει φορολογική ασυλία

    * Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ

    ΔΗΛΩΝΩ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΓΟΝΕΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΥΠΑΘΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ, ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΙΣΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.
    ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ....ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ".
    Σε αυτή μου την κίνηση, σας θέλω όλους/ες δίπλα μου.
    Είμαι σίγουρη πως θα είμαστε πολλοί και όλοι μαζί ένα σώμα μια ψυχή.

    Με εκτίμηση σε όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισες

    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    Δαλακλή Νατάσσα"
    #https://odysseiatv.blogspot.com/2023/12/blog-post_3891.html#more

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;
    Ο ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. "“ΠΡΩΤΑ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ. ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ”. ΣΟΚΑΡΕΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. “ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ” (ΗΧΗΤΙΚΟ)"
      https://www.makeleio.gr/uncategorized/%ce%a0%ce%a1%ce%a9%ce%a4%ce%91-%ce%95%ce%92%ce%91%ce%9b%ce%95-%ce%a6%ce%a9%ce%a4%ce%99%ce%91-%ce%a3%ce%a4%ce%9f-%ce%a3%ce%a0%ce%99%ce%a4%ce%99-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%9d%ce%91/

      Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.
      500.000 ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.
      ΟΙ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ EITE Ν' ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ, EITE ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ", ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ "ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΩΡΟ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

      "ΕΠΟΙΚΟΙ WELCOME"

      "ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ)"

      "KANOYME RAPID TEST (ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ)"

      "ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ (ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ)"

      "ΧΕΖΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ"

      "ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ (ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ"
      ΤΡΑΙΝΟΣΕ

      Delete
    2. "Ο γνωστός σκιτσογράφος, λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου και το πέρασμα στο 2024, στην καθιερωμένη «καλημέρα» του στους διαδικτυακούς του φίλους, αναφέρει πως η επερχόμενη χρονιά, είναι η χρονιά του δράκου στο κινεζικό ημερολόγιο."
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/mme/i-anartisi-provlepsi-tou-arka-gia-to-eperxomeno-2024-foto/

      ΜΙΑ-ΔΥΟ ΠΑΝΔΗΜΕΣ ΑΚΟΜΑ, ΜΕΡΙΚΑ LOCKDOWN, ΑΝΤΕ ΒΑΛΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΝΑΖΙ (ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ) ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΣΠΡΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΖΕΙ Η ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΩΝ ΒRΙCS ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ Μ' ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.
      ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!

      Delete
  28. "ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΤΕ ΜΠ… Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ (νατιβιστή = "φασίστα") ΘΕΛΕΙ»"
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%ce%bf%ce%ba%ce%ac%cf%81%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%9d%ce%bf%cf%81%ce%b2%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%cf%8c%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ.
      ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ ΑΧΛΑΜΠΑΡΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ "ΣΤΡΩΣΕΙ".
      ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ.
      ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Μ' ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!

      Delete
    2. ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ JUNKIE ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ.
      ΑΜΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΡΒΗΓΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.
      ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΤΟ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.
      ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ!

      Delete
  29. ΚΟΥΡΗΤΗ, ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2024; ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΜΑΣ ΒΙΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ;

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΥΠΟΝΟΕΙΣ (ΕΝΤΟΝΕΣ-ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ-ΑΝΤΙΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ) ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΡΓΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΜΑΣ (ΑΡΓΟΣ ΛΗΘΑΡΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑΔΙΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ.

      ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΓΙΩΘΟΥΝ/ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΓΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ (ΑΛΛΑ ΠΡΕΣΠΕΣ) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΩΘΟΥΝ ΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.
      Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, (ΑΠΟ 0,10 ΠΗΓΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 0,20) ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ.
      Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ-ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ (ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΗ).
      ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ "ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ" ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΦΕΤΟΣ. ΔΕΣ ΤΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ (ΔΕΝ) ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟ 10-15-20 ΕΤΗ ΠΡΙΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ "ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ" ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ/ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ "ΩΡΙΜΑΣΕΙ" (ΜΕΧΡΙ ΣΑΠΙΛΑΣ).

      ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2026. ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟ "ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ") ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΦΘΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΡΟΣΗΜΟ, ΕΤΟΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΝΙΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΣΤΕΙ ΕΝΤΟΝΑ Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ, ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ή/και ΚΑΘΟΛΟΥ.

      ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ (ΑΝ ΑΦΕΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ) ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, (ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ) ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ 2024 ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. Η ΚΥΒΕΡΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ 2025, ΑΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ.

      Υ.Γ: ΠΕΡΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ , ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ (ΜΠΛΕ) ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΧΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ "ΜΠΛΕ" ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΤΩΡΑ.

      Delete
  30. Ακόμα μια Λάθος Πρόβλεψη από τον ΙΕΑ
    https://www.energia.gr/article/214127/akoma-mia-lathos-provlepsh-apo-ton-iea

    ReplyDelete
  31. ΚΟΥΡΗΤΗ, ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ; ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ/ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ.
      Ο ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΞΑΡΣΗΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ. ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΧΡΗΖΕΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ.
      ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 6-7 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΝΟΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΓΥΦΤΟΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΟΥΝΤΟ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥΣ) ΟΥΤΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΞΑΣΘΕΝΙΣΜΕΝΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ). ΟΥΤΕ Η ΟΣΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΚΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ-ΘΑΝΑΤΟΥ.

      ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 2000 Ο ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΚΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΘΕΜΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΛΛΟ ΒΑΚΤΗΡΙΟ ΩΣ ΒΑΣΗ.

      Delete
  32. https://www.defence-point.gr/news/poia-machitika-f-35-gia-tin-ellada-toyrkoi-proponites-kai-i-anazitisi-aytosevasmoy-se-chora-amp-politikoys

    ReplyDelete
  33. https://youtube.com/shorts/nraoymbwswY?si=C3G2JnafJHVNrx4k

    ReplyDelete
  34. "«Καρφιά» Π.Πολάκη για την εκλογική ήττα: «Κάτι δεν πήγε καλά στα τέσσερα χρόνια που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση»
    «Σε λάθη που έγιναν τόσο κατά τη διάρκεια της τετραετίας που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν στην αντιπολίτευση, όσο και σε λάθη που έγιναν κατά την προεκλογική περίοδο, απέδωσε ο Παύλος Πολάκης την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας εμμέσως αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα."
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/karfia-p-polaki-gia-tin-eklogiki-itta-kati-den-pige-kala-sta-tessera-xronia-pou-o-syriza-itan-antipoliteysi/

    ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΕΣ, ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
    ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ;
    ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ!

    ReplyDelete
  35. "Dutch Commander-in-Chief call on Netherlands to prepare for war with Russia"
    https://news.yahoo.com/dutch-commander-chief-call-netherlands-155800659.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAADjF7P7cHeTkqFN_y3UkvwNgnFM8iKYU88blfQ1S04KEDkFyeMpK3_cUSE6TnES67E5lXGVcbSJSKmrlgqNG1u9h3xbPM1i8s_yk5JTHlGDysB_qz4JKKqsHDdmqqVucKJrAu65r8bi7I3j3WA0LANbBl006-UppGJ5psSpufPyb

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ;
    TA ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟBRICS ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ Μ' ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BRICS;
    ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΤΕ ΤΩΡΑ;

    ReplyDelete
  36. Anonymous1/1/24 16:47

    ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ.

    https://www.youtube.com/watch?v=7HNdO9rNJCY

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  37. Anonymous1/1/24 17:50

    ΦΑΛΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΜΠΑΝΤ

    "Αλγεινή εντύπωση έκαναν σε πολλούς όσα εκτυλίχθηκαν χθες κατά το πρωτοχρονιάτικο σόου στην πλατεία Συντάγματος.

    Σημαίες της Παλαιστίνης να κυματίζουν μπροστά στην κυρίως σκηνή όπου βρισκόταν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αθηναίων!!
    Εκατοντάδες αν όχι ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΔΡΕΣ αλλοδαποί μεταξύ των θεατών και μάλιστα κοντά στις πρώτες θέσεις.
    Είναι τα δύο στοιχεία που σχολιάστηκαν περισσότερο για ακόμα μία Πρωτοχρονιά στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας.

    Χρήστες στα social media, καυτηριάζοντας το γεγονός μιλούν για «Αθηναμπάντ».

    https://twitter.com/stavroforos_/status/1741581776093380691
    https://www.el.gr/ellada/refuges/protochroniatiko-sooy-stin-athina-chori/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous2/1/24 13:54

      "This is Milan last night. Zero Italians, zero women and zero tourists. Only male Muslim immigrants. We are speechless."
      https://twitter.com/RadioGenoa/status/1741947812684685520

      Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΙΔΗ:
      ΑΓΟΡΙΑ!

      Delete
    2. Anonymous4/1/24 01:25

      "Τα φασιστοτρόλ ταράχτηκαν με τα αραβικά της Σάττι, τις σημαίες της Παλαιστίνης και την πολυπολιτισμικότητα στην εορταστική εκδήλωση στο Σύνταγμα."
      "Άνθρωποι κάθε ηλικίας, χρώματος και θρησκείας συγκεντρώθηκαν στην καρδιά της πόλης, για να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου έτους."
      https://www.news247.gr/gnomes/protoxronia-sto-sintagma-anti-gia-sampania-kapoioi-ipian-xidi/
      https://twitter.com/FREEDYBRUNA/status/1741777746089419243

      ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ;
      ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.
      ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΖΟYΡΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΣΤ' ΑΡΑΒΙΚΑ;

      Delete
    3. Anonymous4/1/24 21:24

      ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΠΑΝΟ ΚΩΔΩΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΘΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ
      https://www.news247.gr/author/panos-kodonas/

      ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
      ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ Τ' ΙΣΛΑΜΙΚΟ/ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
      https://allthatsinteresting.com/free-arabian-legion/3
      https://1.bp.blogspot.com/-Lwl7OyxBCXw/VifXaPx-4XI/AAAAAAAAs9M/ifzJ2YK7R9g/s1600/islam%2Bnazi.jpg

      ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΔΙΑΒΑΣΕ KAI ΕΔΩ:
      Anonymous 1/7/23 04:30
      https://isxys.blogspot.com/2023/06/f-16-block-70-f-35ab.html?showComment=1688175035880#c5231111146472944365

      Delete
    4. Anonymous5/1/24 02:21

      "Πρωτοχρονιά στο κέντρο της Αθήνας: Γιορτή ζούγκλας που τρόμαξε τους πάντες
      Ηταν μια βραδιά ξεσπάσματος κατά των Αθηναίων και της πόλης που τους φιλοξενεί. Με χυδαία φερσίματα, επιθετικές συμπεριφορές, παρενόχληση, φθορές σε αυτοκίνητα. Ανυποψίαστος κόσμος που κατέβηκε να απολαύσει τη γιορτή αισθάνθηκε εγκλωβισμένος σε εμπόλεμη ζώνη"
      https://primenews.press/protochronia-sto-kentro-tis-athinas-giorti-zougklas-pou-tromaxe-tous-pantes/

      Delete
    5. Anonymous8/1/24 00:59

      "Ιρανή καταδικάστηκε σε 74 μαστιγώσεις και πρόστιμο επειδή δεν φορούσε την ισλαμική μαντίλα
      Τους τελευταίους μήνες, όλο και περισσότερες γυναίκες εμφανίζονται χωρίς μαντίλα σε δημόσιους χώρους"
      https://www.pronews.gr/kosmos/irani-katadikastike-se-74-mastigoseis-kai-prostimo-epeidi-den-forouse-tin-islamiki-mantila/

      ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ ΚΑΙ Η ΝΤΠ

      Delete
  38. Anonymous2/1/24 11:00

    Είναι εντελώς απίθανο η διαδικασία του πολιτικού διαλόγου Ελλάδας – Τουρκίας να επηρεάσει τον πυρήνα της τουρκικής ατζέντας ως προς τα ελληνοτουρκικά, αντίθετα εξυπηρετεί την Τουρκία στην προσπάθειά της να εμφανίζεται ταυτόχρονα ως προστάτης του Πολιτικού Ισλάμ και να συνεχίζει τις σχέσεις της ως μέλος του ΝΑΤΟ και υποψήφια προς ένταξη στην ΕΕ.
    Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι η Ελλάδα επιθυμεί να υποβοηθήσει την επιθυμία των ΗΠΑ να διατηρήσουν την Τουρκία στο δυτικό στρατόπεδο, είναι απίθανο να μπορέσει η Αθήνα να συμβάλει σε αυτή την κατεύθυνση χωρίς να ζημιώσει τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα με υποχωρήσεις.
    Διαφορετικοί Έλληνες πρωθυπουργοί την τελευταία δεκαπενταετία έχουν εμφανιστεί, σε διαφορετικές συγκυρίες, ως επισπεύδοντες σε ρόλους υποβοήθησης της εικόνας και του ρόλου της Τουρκίας στη Δύση.

    https://www.liberal.gr/amyna-diplomatia/oi-51-geopolitikoi-grifoi-toy-2024

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous2/1/24 18:16

      "ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Τουρκία έκλεισε πάλι τα Στενά των Δαρδανελίων – Δεν επέτρεψε σε βρετανικά πολεμικά πλοία να μπουν στην Μαύρη Θάλασσα
      Και όλοι τους «προσκυνούν»..."
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/ektakto-i-tourkia-ekleise-pali-ta-stena-ton-dardanelion-den-epetrepse-se-vretanika-polemika-ploia-na-mpoun-stin-mayri-thalassa/

      ΒΑΘΙΕΣ ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ...
      OΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΠΑΜΕ.
      ΕΝΑ....ΔΥΟ...ΤΡΙΙΙΙΑ (ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΡΥΑ!)

      Delete
  39. Anonymous3/1/24 03:00

    "Ο ΠΑΥΛΟΣ, Η ΣΑΝΤΑΛ, ο ΝΙΑΡΧΟΣ και οι άλλοι…Βροντερά ελληνικά ονόματα στη λίστα του στραγγαλισμένου Εβραίου παιδεραστή Επστάιν. ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ «ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ». Το «μικρό μαύρο βιβλίο», το περιβόητο Boeing 727, κατά κόσμον «Lolita Express», το ιδιωτικό νησί του διεστραμμένου μεγιστάνα στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους, ο Κλίντον και ο Τράμπ"
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f-%ce%a0%ce%91%ce%a5%ce%9b%ce%9f%ce%a3-%ce%97-%ce%a3%ce%91%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%9b-%ce%bf-%ce%9d%ce%99%ce%91%ce%a1%ce%a7%ce%9f%ce%a3-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%bf/

    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;
    ΡΕΕΕ, ΠΟΙΟΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, TO ΞΕΜΑΡΜΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ;

    ReplyDelete
  40. https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/414482431_929179845438549_6793131684829005737_n.jpg?stp=dst-jpg_p843x403&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=0SqvHGsJRlMAX9MfSZO&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AfBp0x1iW8ohZ0Ndd2ycYsmunFYmaMUNzepL9uuv5E2woQ&oe=659A158E


    Ἡμέρα μνήμης τῆς ἀειμνήστου Ἄννης Τζιροπούλου σήμερα.
    «Οὐ γὰρ ὡς ἀγγεῖον ὁ νοῦς ἀποπληρώσεως ἀλλ´ ὑπεκκαύματος μόνον ὥσπερ ὕλη δεῖται, ὁρμὴν ἐμποιοῦντος εὑρετικὴν καὶ ὄρεξιν ἐπὶ τὴν ἀλήθειαν».
    Ἡ Τζιροπούλου κατάφερε νὰ ἐκπληρώσει τὸ πλουταρχικὸν ἀπόφθεγμα καὶ νὰ ἀποσώσει ὅ,τι μποροῦσε. Δυστυχῶς ὅλον καὶ λιγότεροι, ἕως και ἀνύπαρκτοι ἀριθμητικῶς, διδάσκαλοι γεννιοῦνται σήμερα, κάνοντας τὴν φυσικὴ ῥοὴ τῶν πραγμάτων νὰ εἶναι ἀβάστακτη καὶ τὸ κενὸν ποὺ ἀφήνουν πίσω διδάσκαλοι ὅπως ἡ Τζιροπούλου δυσαναπλήρωτον!
    Φυσικῶς καμμία ἀναφορά, καμμία μνεία δὲν πρόκειται νὰ γίνει σὲ κανέναν πραγματικὸν διδάσκαλον τοῦ γένους ἀπὸ αὐτὸ τὸ κράτος.
    Μετὰ δυσκολίας ἄλλωστε οἱ προεστῶτες προσποιοῦνται πὼς τιμοῦν ἀκόμα καὶ τὰ ἱερὰ τέρατα τῆς Ἑλλάδος, ἄγνωστα ἀπὸ τοὺς περισσοτέρους σήμερα (κρεῖττον σιγᾶν γιὰ τὸν «δεξιόν» «μισογύνη»... Ἀριστοτέλη καὶ τὸν «σοσιαλιστή» Πλάτωνα, ὅπως χαρακτηρίζουν τὰ περιτρίμματα ἀναίσχυντα δημοσίως τοὺς προαναφερθέντες φιλοσόφους!!!).
    Τιμές, ἀνδριάντες καὶ ὀνοματοδοσίες ὀδῶν χαρίζονται πλέον ἀπὸ τὸ ἀνθελληνικὸν κράτος μόνον σὲ ἀποπάτους, κατακάθια, ἀνθέλληνες, ἄχθη ἀρούρης ποὺ κατάφεραν μὲ τὸν ἑμετικὸν βίον τους νὰ ἰσοπεδώσουν κάθε τι ἑλληνικόν, κάθε τι μέγα...
    Τὸ ἔθνος γέμισε ἀπὸ ἀμορφώτους πτυχιούχους νεκροὺς συνειδησιακῶς, ἄνευ ἰδανικῶν, δημαγωγοὺς πτωμάτων ὅπως καὶ οἱ ἴδιοι, ἑτοίμους πρὸς ἀνάλωσιν, δεικνύοντες μηδαμινὴ ἀντίστασιν καὶ σὲ τεράστιον βαθμὸν συμπλέοντες μὲ τὴν προωθουμένη σαπίλα.
    Οἱ καθηγητάδες σήμερα στὴν πλειονότητά τους εἶναι γιὰ νὰ προπαγανδίζουν τὸν πατριδοκτόνον καὶ τὸν παρὰ φύσιν ὀχετὸν τῆς «διδακτέας ὕλης», γιὰ νὰ χαρίζουν κανένα ἀπολυτήριον σὲ λαθρομετανάστες ποὺ εἰσβάλλουν σωρηδὸν καὶ παριστάνουν τοὺς μαθητάδες γιὰ τὴν ἀπόκτησιν... «ἰθαγενείας»! καὶ ἄλλα τέτοια παρόμοια.
    Καὶ μιὰ εὐχὴ γιὰ τὸν ἀποκαλούμενον ὡς νέον χρόνον...




    Γιὰ ὅσους ἐνδιαφέρονται ἀλλὰ δὲν δύνανται οἰκονομικῶς, ὑπάρχουν ἀκόμα μεταφορτωμένα στὸ διαδίκτυον μερικὰ ἀπὸ τὰ βιβλία της, ὅπως :
    ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΔΗΣ
    https://www.stipsi.gr/alphabet/pdf/ana-tziropulu.pdf
    Ο ΕΝ ΤΗι ΛΕΞΕΙ ΛΟΓΟΣ
    https://derkamerad.com/.../%CE%86%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%CE...
    ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΕΥΦΟΡΙΩΝΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ/ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ Α' ΕΤΟΣ-ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ/ Β' ΕΤΟΣ-ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥ, Γ' ΕΤΟΣ- ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ/ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΑΛΦΑΒΗΤΟΝ
    https://didaskaleioellinikotitas.wordpress.com/.../%CF.../
    ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ-ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΛΟΓΟΝ
    https://ereunalogos.blogspot.com/2019/02/2003-pdf.html
    ΙΣΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ (ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΕΜΕΛΗΘΗ Η ΤΖΙΡΟΠΟΥΛΟΥ)
    https://free-ebooks.gr/storage/file/5208_archidamos1.pdf
    Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ
    https://compress-pdf.emapnet.com/
    ΛΕΞΙΚΟΝ ΓΚΡΙΚΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ
    https://zavo.info/
    Αὐτὰ εἶναι ὅ,τι μπόρεσα νὰ βρῶ ΕΛΕΥΘΕΡΑ στὸ διαδίκτυον καὶ ἁπλῶς κοινοποιῶ. Ὑπῆρχαν καὶ ἄλλα τὰ ὁποῖα ἀπέσυραν (ὅπως τὸ ἀριστούργημα «Προσοχὴ στὴν Ἀκρόπολι», «Σαπφώ, ἡ Ποιήτρια-Ἡ 10η Μοῦσα», «Ἡ μάχη τοῦ Μαραθῶνος». Ἄν κάποιος τὰ βρεῖ διαθέσιμα ἤ καὶ ἄλλα βιβλία τῆς Τζιροπούλου πλὴν αὐτῶν, ἄς ἀφήσει σχετικὸν σχόλιον μὲ τὸν σύνδεσμον).
    Δὲν διεκδικῶ κανένα δικαίωμα ἐπὶ αὐτῶν καὶ μεταφορτώνω τοὺς συνδέσμους μόνον ἀπὸ ἀγάπη πρὸς τὰ γράμματα καὶ στὸ ἔργον τῆς Τζιροπούλου, τὸ ὁποῖον ὅσο ζοῦσε μοίραζε ἁπλοχέρως.
    Εἴθε νὰ δώσει νὰ χυθεῖ πολὺ αἷμα ἀνθελληνικὸν καὶ προδοτικόν·
    νὰ κλονιστεὶ σύγκορμη ἡ πατρὶς ἀπὸ τὶς κραυγὲς τῶν καταπατούντων τὰ ὅσια καὶ τὰ ἱερά της·
    νὰ στάζουν ἱδρῶτα καὶ αἷμα τὰ γλυπτά καὶ οἱ ναοί της, ὅπως τότε στὴν Σαλαμῖνα καὶ νὰ σπινθηροβολοῦν ἀδάκρυτα τὰ μάτια τῶν Ἑλλήνων μπροστὰ στὸ ξέπλυμα ποὺ θὰ γίνεται.
    Εἴθε οἱ Ἕλληνες νὰ βγοῦν ἀπὸ τὴν λήθη καὶ νὰ παρατήσουν τὴν γῆ τῶν Λωτοφάγων, ἀναζητώντας τὰ Ἡλύσια Πεδία...

    ΠΗΓΗ: Λ. Ε.

    ReplyDelete
  41. Anonymous4/1/24 00:03

    "Ποινές με βάση τα τσετσενικά έθιμα προτείνει ο Ρ.Καντίροφ: «Αν δεν βρίσκεται ο εγκληματίας θα σκοτώνεται κάποιος συγγενής του»
    «Έτσι η αιματηρή μας βεντέτα θα ξεπληρωθεί γρήγορα»"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/poines-me-vasei-ta-tsetsenika-ethima-proteinei-o-r-kantirof-an-den-vrisketai-o-egklimaties-tha-skotonetai-kapoios-syggenis-tou/

    ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ!
    ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΠΕΣΛΑΝ.

    ΚΑΙΡΙΔΗ,
    ΠΟΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ "ΟΙΚΟΠΕΔΟ";

    ReplyDelete
  42. Anonymous4/1/24 12:10

    https://www.cia.gov/readingroom/docs/CIA-RDP96-00788R001700210016-5.pdf

    Κουρήτη, ποια είναι η άποψη σου ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΠΩΣ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ή ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ. Ο ΜΠΕΝΤΟΦ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΟΝΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΞΟΔΕΨΑΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΗΠΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ.

      ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ "ΕΑΥΤΟΥ" ΔΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ (ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ/ΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ/ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ .

      ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΒΙΩΣΑΝ" ή ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΩΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΙΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ, Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ή ΑΛΛΕΣ ΨΥΧΟΤΡΟΠΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΗΘΗΣΑΝ ΕΜΜΕΣΑ ή ΑΜΕΣΑ ή ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΔΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΟΚΙΜΕΣ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ , ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ή ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ.

      ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ/ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ.

      Delete
    2. Anonymous4/1/24 15:12

      Άρα αρνείσαι την ύπαρξη άλλων διαστάσεων και της ψυχής ;

      Delete
    3. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
      ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΠΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΘΟΛΟΓΙΑ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ/ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ "ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.

      Delete
  43. Anonymous4/1/24 12:16

    "Η σωστή απάντηση στην εγκληματικότητα: Η Δανία κατεδαφίζει τα γκέτο των «μη Δυτικών» αλλοδαπών
    Αυτές είναι σοβαρές παρεμβάσεις και όχι η αλλαγή κάθε δύο μήνες της ηγεσίας του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας"
    "Η Δανία κατεδαφίζει τα «γκέτο» που κατοικούνται από «μη Δυτικούς» πολίτες σε μία προσπάθεια να αποτραπεί «η δημιουργία παράλληλων κοινωνιών» και να μην έχει η χώρα την τύχη της Σουηδίας, η οποία αναγκάστηκε να αναπτύξει τον Βασιλικό Στρατό στους δρόμους λόγω της πρόσφατης έξαρσης βίας."
    https://www.pronews.gr/kosmos/i-dania-ypo-ton-fovo-ton-oson-eginan-stin-souidia-katedafizei-ta-gketo-ton-mi-dytikon-allodapon/

    ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΜΗ ΔΥΤΙΚΟΙ"; ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΤΕΛΙΚΑ;
    ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΤΑ ΛΕΥΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
    Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΚΕΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΩΝ, ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΩΝ.
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.

    Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΑΖΑ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous5/1/24 10:57

      Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΓΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΕΡΓΗΔΩΝ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΔΑΝΕΖΟΥΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ.
      Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ.

      Delete
    2. Anonymous8/1/24 19:49

      Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η Hana-Rawhiti Maipi-Clarke, η οποία στα 21 της έγινε η νεότερη βουλευτής της Νέας Ζηλανδίας!
      Στην παρθενική της ομιλία στο Κοινοβούλιο, στις 12 Δεκεμβρίου, η Hana-Rawhiti Maipi-Clarke εκτέλεσε τον παραδοσιακό πολεμικό χορό των Μαορί «haka»!
      WATCH: New Zealand's youngest MP in 170 years Hana-Rawhiti Maipi-Clarke (21-year-old) gives her Maiden speech in parliament
      https://twitter.com/Enezator/status/1743003735112962184
      https://www.el.gr/diethni/o-monadikos-logos-voyleyti-ston-opoio/

      META ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

      Delete
  44. Anonymous4/1/24 20:44

    "Χρυσοχοΐδης: “Θα οδηγήσουμε την ΕΛΑΣ ξανά σε μέρες δόξας”

    Ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά την τέλεση της ορκωμοσίας των νέων υπουργών και υφυπουργών, που έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης, με τον υπουργό να επισημαίνει, “Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι και θα οδηγήσουμε την ΕΛΑΣ ξανά σε μέρες δόξας”.

    Είπε επίσης:

    “Τραβάμε μία γραμμή με το παρελθόν. Όχι γιατί ξεχνάμε, αλλά γιατί ξεκινάμε. Γιατί πρέπει να ξεκινήσουμε και πάλι. Υπάρχουμε ως αστυνομία για να προστατεύουμε τους πολίτες. Να δημιουργούμε καθημερινά, να υφαίνουμε και να επεκτείνουμε το δίχτυ της ασφάλειας. Η εποχή άλλαξε και πρέπει να πω ότι εμείς είμαστε πίσω. Οι μεταρρυθμίσεις που πριν 3 χρόνια σχεδιάστηκαν, θα επικαιροποιηθούν και θα εφαρμοστούν.

    Πρώτον, η διά βίου εκπαίδευση μέσω της ακαδημίας. Η εκπαίδευση είναι το πυρηνικό μας όπλο, μας κρατάει σε επαφή με την κοινωνία και τις ανάγκες της, δίνει νόημα στην δουλειά μας.

    Δεύτερον, η διοικητική και οργανωτική μεταρρύθμιση του σώματος. Το επιτελείο πρέπει να επιτελεί. Το αρχηγείο να διοικεί, και οι υπηρεσίες να αντιστοιχούν σε ανάγκες της κοινωνίας του σήμερα, χωρίς επώδυνους αναχρονισμούς.

    Παράλληλα, η αξιολόγηση, το βαθμολόγιο και η κινητικότητα στο εσωτερικό του σώματος. Όλα αυτά πρέπει να οδηγούν στην προστασία του πολίτη και μόνο. Απέχουμε πολύ από αυτό. Τραβάμε γραμμή. Τραβάμε γραμμή. Και πρώτος από όλους εγώ. Πικρίες, αδικίες, δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχοληθούμε. Έχουμε μείνει πίσω στην αποστολή μας και πρέπει να τρέξουμε γιατί ο αστυνομικός έχει στολή και αποστολή. Όταν φοράς την στολή πρέπει να την τιμάς και να την αξίζεις."
    https://www.el.gr/ellada/chrysocho-dis-tha-odigisoyme-tin-elas/

    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΕΛ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ, Η' ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ;
    ΔΙΕΥΚΡΙΝΕΙΣΤΕ!

    ReplyDelete
  45. Anonymous5/1/24 10:42

    "ΣΥΡΙΖΑ: Kαταθέτει νομοσχέδιο για ισότητα στον γάμο – «Μας κάνετε να αισθανόμαστε Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» λέει ο Σ.Κασσελάκης
    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι ζήτησε από τον Σωκράτη Φάμελλο να καταθέσει εκ νέου το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/syriza-katathetei-nomosxedio-gia-isotita-ston-gamo-mas-kanete-na-aisthanomaste-v-katigorias-polites-leei-o-s-kasselakis/

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ!
    ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ" ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΥΛΗ.
    https://infognomonpolitics.gr/2014/03/blog-post_5852/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous7/1/24 14:18

      "Συνάντηση Κασσελάκη-Ιμάμογλου: «Έχω ρίζες από την Πόλη»"
      https://www.el.gr/ellada/kommata/synantisi-kasselaki-imamogloy-echo-r/

      Delete
    2. Anonymous8/1/24 18:36

      ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΝΤΙΠΛΟΜ
      https://odysseiatv.blogspot.com/2024/01/blog-post_172.html

      Delete
    3. Anonymous8/1/24 18:52

      "Ούτε ντροπή, ούτε τσίπα: Η κυβέρνηση καταθέτει ν/σ με το οποίο οι ομοφυλόφιλοι θα μπορούν να υιοθετούν παιδιά!
      ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ! - Και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνουν παιδιά με παρένθετες μητέρες!"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/oute-ntropi-oute-tsipa-i-kyvernisi-katatethei-nomosxedio-me-to-opoio-oi-omofylofiloi-tha-mporoun-na-yiothetoun-paidia/

      Ο ΜΙΧΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΣΤΑ (ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ) ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
      ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ.
      ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥΣ

      https://observers.france24.com/en/20180704-social-media-full-misappropriated-images-after-paris-pride-march

      Delete
    4. Anonymous9/1/24 23:44

      - "Δ.Καιρίδης: «Να παραιτηθεί όποιος υπουργός της κυβέρνησης δεν συμφωνεί με τον γάμο των ομοφυλόφιλων και την υιοθεσία παιδιών από γκέι»
      Το «ροζ» λόμπι της κυβέρνησης αντεπιτίθεται'
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/d-kairidis-na-paraitithei-opoios-ypourgos-tis-kyvernisis-den-symfonei-me-ton-gamo-ton-omofylofilon-kai-tin-yiothesia-paidion-apo-gkei/

      - "Σε λίγο και στην Ελλάδα: Ο Γκάμπριελ Ατάλ «δηλωμένος» ομοφυλόφιλος θα είναι ο νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας! (upd)
      https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/neos-prothypourgos-tis-gallias-o-34xronos-gkampriel-atal/
      Διορίστηκε από τον «αμφιλεγόμενο» Ε.Μακρόν"

      - "Και από την άλλη αφού μιλούν για δικαιώματα, να ρωτήσουμε κάτι απλό: από πότε είναι δικαίωμα κάτι, όταν δεν το έχεις και δεν στο αφαιρεί κανένας; Διότι είναι γνωστό ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Δεν έχουν τη δυνατότητα αυτή ούτε το δικαίωμα. Άρα δεν του αφαιρούν τίποτα του όποιου ομοφυλόφιλου."
      https://www.pronews.gr/pronews-tv/nees-ethnikes-ekloges-logo-eksapatisis-ton-politon-apo-ti-nd-sto-thema-tou-gamou-kai-tis-yiothesias-apo-omofylofilous-zita-o-k-velopoulos/

      καλα μου το ειχε πει μια λεσβια παθουσα:
      - μακρια από τις αδελφες γιατί ειναι πουστηδες και στην ψυχη!

      Delete
    5. Anonymous10/1/24 01:59

      "«Ταυτότητα φύλου, έκφραση φύλου…» στα Δημοτικά σχολεία! Αυτή είναι η «πρεμούρα» την ώρα που η παιδεία απαξιώνεται!
      Κάνουν λόγο για «τρίτο φύλο», σε παιδιά δημοτικού!'
      https://www.newsbreak.gr/ellada/548783/taytotita-fyloy-ekfrasi-fyloy-ayti-einai-i-platforma-sexoyalikis-diapaidagogisis-sta-dimotika-scholeia/

      ΟΙ ΗΟΜΟ ΠΑΙΔΕΡΕΣ ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΙΖΟΥΝ Τ' ΑΝΗΛΙΚΑ ΣΤΟ ΣΕΞ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΗΔΑΝΕ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!
      ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ GAYS ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ, Θ' ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ GAY ΖΕΥΓΑΡΙΑ

      Delete
    6. Anonymous10/1/24 17:06

      " Π.Κονδυλάτος: «Εγώ που μεγάλωσα με ετερόφυλους γονείς μεγάλωσα τέλεια;»
      «Η σχέση με τον πατέρα μου ήταν λίγο περίεργη»"
      https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/p-kondylatos-ego-pou-megalosa-me-eterofylous-goneis-megalosa-teleia/

      ΟΛΟΙ ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ = ΑΝΔΡΑΣ + ΓΥΝΑΙΚΑ
      ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.
      ΤΩΤΑ ΤΙ ΠΗΓΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ, ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
      ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ.

      ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΑΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ (ΣΑΜΠΩΣ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ;) ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ.
      https://www.youtube.com/watch?v=JxdvOLdG_34
      https://twitter.com/libsoftiktok/status/1639266932258906113
      https://twitter.com/BBC/status/1023237421650141184?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1023538316480794625&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.lifesitenews.com%2Fnews%2Fno-more-boys-and-girls-bbc-champions-gender-free-child-raising-in-new-docum
      Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Ν' ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
      ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ;
      "Putin: Gays in Sochi must "leave children in peace""
      https://www.cbsnews.com/news/vladimir-putin-gays-in-sochi-must-leave-children-in-peace/
      https://eu.usatoday.com/story/news/world/2014/01/17/vladimir-putin-olympics-sochi-gays/4579389/

      Delete
    7. Anonymous12/1/24 04:09

      "Αρχιεπίσκοπος Κρήτης για ομόφυλα ζευγάρια: «Είναι αδέρφια μας, και εμείς οι πνευματικοί δεν είμαστε άγγελοι»"
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%9a%cf%81%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bf%ce%bc%cf%8c%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b1-%ce%b6%ce%b5%cf%85/

      NAI EINAI ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑΣ.
      ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ
      ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ, ΤΙ ΕΙΣΤΕ;
      Η' ΜΑΛΛΟΝ ΠΩΣ NΙΩΘΕΤΕ;

      Delete
    8. Anonymous12/1/24 16:18

      ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
      ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΞΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΦΡΕΣΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ!
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΝΗΚΕΙ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ

      Delete
    9. Anonymous12/1/24 23:51

      -"Νίνο: «Από σήμερα είμαι καλοριφέρ, 65 ετών, θα παντρευτώ μία μπανιέρα και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της»
      «Τι δεν γίνεται; 2024 έχουμε! Πού είναι το παράξενο;» έγραψε σε αναρτησή του ο τραγουδιστής"
      "Η ανάρτησή του συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια, ενώ προβλήθηκε και στην εκπομπή «Γεια σου»:"

      - "Περίεργος τρόπος για να μας πεις ότι είσαι βλάκας"
      - "Σου έχω μία πληροφορία. Οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι δεν είναι ούτε καλοριφέρ, ούτε μπανιέρες, ούτε κλειδιά. Σοκ έτσι;"
      ...
      https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/nino-i-anartisi-tou-gia-tous-gamous-omofylofilon-zeygarion-eimai-kalorifer-kai-tha-pantreyto-mia-mpaniera/

      ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, ΟΙ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ Σ' ΟΛΟΥΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ!
      ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΕΠΑΓΙΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΒΡΩΜΑΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, Η' ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
      ΣΟΚ ΕΤΣΙ;

      - "Πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου: «Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι ομοφυλόφιλοι»
      «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος και κυρίως οι άνθρωποι εκείνοι που υφίστανται τον βιασμό»"
      ...
      «Αν θέλετε να περάσετε τις ιδέες σας, είναι διαστροφικές» είπε ακόμη στον Γιάννη Πουλόπουλο. «Με λέτε διαστροφικό;» τον ρώτησε. «Ναι σας λέω διαστροφικό» απάντησε ο ιερέας.
      https://www.pronews.gr/thriskeia/elladiki-ekklisia/patir-stylianos-karpathiou-einai-akarpes-sykies-aytoi-oi-omofylofiloi/

      Delete
    10. Anonymous13/1/24 14:38

      "...ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης εκδηλώνει απερίφραστα την υποστήριξή του στο νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ισότητα στον πολιτικό γάμο και τη νομιμοποίηση των γάμων ομοφυλόφιλων και μάλιστα στα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί όχι μόνο δεν βρίσκει κάποιο πρόβλημα, αλλά θεωρεί υποκρισία κάποιος να μιλά για προβλήματα που μπορεί να έχουν παιδιά!"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/a-georgiadis-den-vlepo-logo-na-min-psifisei-kapoios-to-n-s-gia-gamous-kai-yiothesia-apo-omofylofilous-ypokritiki-i-syzitisi-gia-ta-paidia/

      Ε ρε γλέντια (ΜΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ)!
      https://www.youtube.com/watch?v=Lzuy3YdnMHQ
      Ο ΕΠΣΤΑΙΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΙΣΤΕΣ!

      Delete
    11. Anonymous14/1/24 01:55

      "ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟ@ΣΤΗΔΕΣ, ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ! Τριετή αργία σε παπά επειδή τήρησε την παράδοση και την Ορθοδοξία!
      Ο κληρικός, π. Στυλιανός Καρπαθίου, κατεδικάσθη ἀπό τό πρωτοβάθμιο ἐκκλησιαστικό δικαστήριο, σέ τριετῆ ἀργία.
      Επίσης στίς 2/11/23, παραπέμφθηκε, μέ τίς ἴδιες κατηγορίες στό δευτεροβάθμιο συνοδικό δικαστήριο, στό Μέγαρο τῆς Ἱερᾶς Συνόδου."
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f%ce%a0%ce%9f%ce%99%ce%9f%ce%a3-%ce%a0%ce%91%ce%95%ce%99-%ce%9a%ce%9f%ce%9d%ce%a4%ce%a1%ce%91-%ce%a3%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a3-%ce%a0%ce%9f%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%94%ce%95%ce%a3-%ce%a4%ce%9f%ce%9d/

      Delete
    12. Anonymous14/1/24 02:03

      ΜΕΓΑ ΝΟΤΗ!! Δείτε όσα έλεγε ο Σφακιανάκης το 1998 και βλέπουμε σήμερα [ΒΙΝΤΕΟ]
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9c%ce%95%ce%93%ce%91-%ce%9d%ce%9f%ce%a4%ce%97-%ce%94%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%8c%cf%83%ce%b1-%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b5-%ce%bf-%ce%a3%cf%86%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%ba%ce%b7/

      Delete
    13. Anonymous16/1/24 08:45

      ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

      της Οσιομάρτυρος Αγίου Γονικού Μέρους Α'

      Delete
  46. Anonymous6/1/24 17:27

    “Εικονική Άμυνα”… το νέο μας δόγμα; “Ειδικοί”, drones και η αναξιοπρεπής υποδοχή Μπλίνκεν
    https://www.defence-point.gr/news/quot-eikoniki-amyna-quot-to-neo-mas-dogma-oi-eidikoi-kai-ta-drones-en-opsei-tis-anaxioprepoys-ypodochis-mplinken

    ReplyDelete
  47. Anonymous6/1/24 21:21

    "Έχετε δει ποτέ…«στημένη» ρίψη Σταυρού;; Συνέβη στη Μυτιλήνη,'
    https://www.youtube.com/watch?v=XsqR4pY-kBk
    https://www.el.gr/thriskia/orthodox/echete-dei-pote-stimeni-ripsi-stayroy/

    Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ "ΜΕΣΟΥ".
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ.

    ReplyDelete
  48. Anonymous6/1/24 23:01

    "Τ.Τσούνης: «Η σχέση Ελλάδας και ΗΠΑ είναι στο ανώτατο επίπεδο»
    Πρόσθεσε πως η Ελλάδα είναι ένας απαραίτητος σύμμαχος και αυτή ήταν μια υπέροχη βραδιά'
    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/t-tsounis-i-sxesi-elladas-kai-ipa-einai-sto-anotato-epipedo/

    ΣΥΖΗΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ!

    ReplyDelete
  49. Anonymous7/1/24 00:03

    Αστέριος Τσίντσιφος: Πολύ σύντομα θα λάμψει η αλήθεια για την Αμφίπολη
    Συνάντηση της "ΜτΚ" με τον πρόεδρο του «Ομίλου Φίλων για την Ανάδειξη της Αρχαίας Αμφίπολης - Αμφιπολίτες»
    https://www.makthes.gr/asterios-tsintsifos-poly-syntoma-tha-lampsei-i-alitheia-gia-tin-amfipoli-238485

    ReplyDelete
  50. Anonymous7/1/24 12:20

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ. ΑΡΧΙΚΩΣ ΘΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ. ΜΕΤΑ 2 ΕΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΡΕΝΕΒΗ Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΩΣ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΕΘΕΤΕ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ. ΠΕΤΥΧΕ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΕΡΕΤΡΟΥ Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΠΩΣ ΚΑΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΩΜΑ.
      ΟΙ ΑΙΓΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΤΟΥ, ΑΝ Ο ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ.
      Η ΣΙΒΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΑΦΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΠΙΘΑΝΗ.

      ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ Η ΠΥΡΑ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΙΜΩΝ ΗΡΩΟΣ ΑΛΛΑ Η ΤΑΦΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΠΕΡΙ ΠΥΡΑΣ/ΤΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΥΡΑ. ΑΡΑ Η ΤΑΦΗ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ. Η ΠΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

      ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ... "ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ , ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΙΑΦΕΡΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΩΣ, ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΥΤΟ.

      Delete
  51. Anonymous12/1/24 16:32

    "Looking back, it was horrific to see what Covidian cult parents let happen to their children.
    So many parents willingly offered their children and babies up to the alter of Pfizer- to become guinea pigs in their global experiment.
    Thousands of children and babies are dead because of it- you just never hear about it because they kept the data hidden."

    https://twitter.com/DiedSuddenly_/status/1744032110732628151
    https://twitter.com/DiedSuddenly_

    ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΠΡΕΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΞΕΡΑΝ ΤΙ ΚΑΝΑΝ.
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ

    ReplyDelete
  52. Anonymous13/1/24 20:44

    (REMINDER)

    Anonymous 8/8/22 11:19
    https://isxys.blogspot.com/2022/01/blog-post.html?showComment=1659946761296#c6941327609502704659

    Ποια η πολιτική σκοπιμότητα της προώθησης και επιβολής των ομοφυλοφίλων;

    - Υπογεννητικότητα/Μείωση πληθυσμού (οι ομοφυλόφιλοι δεν αναπαράγονται βιολογικώς, γιαυτό και επιδιώκουν μέσω νόμων τον κοινωνικό τους πολλαπλασιασμό)
    - Είναι ευκολοδιαχείριστοι (ειδικά σε καίρια πόστα και αξιώματα) λόγω των παθών τους (έχουν υπάρξει πολλές διαρροές πληροφοριών από "παθητικούς" αξιωματούχους προς ενεργούς" homo πράκτορες
    - Μειωμένη επιρροή της θρησκείας και κατά συνέπεια αποδυνάμωσή της
    - Είναι από τους καλύτερους πελάτες των φαρμακευτικών εταιρειών και του ιατρικού κλάδου (ορμονοθεραπείες, εγχειρήσεις, ασθένειες, κοκ)
    - Υψηλό ποσοστό αυτοκτονιών από την χρήση και εξάρτηση cross-sex hormones
    - Δε προλαβαίνουν να βγουν στη σύνταξη (AIDS, αφροδίσια νοσήματα, υψηλό ποσοστό αυτοκτονιών, κοκ)
    - Το project έχει ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ εφαρμογή μόνο σε Δύση και Ελλάδα ως μέρος υποβάθμισης της Δύσης έναντι της Ασίας. Δε γίνεται πουθενά λόγος εφαρμογής των ομοφυλοφιλικών δικαιωμάτων στις υπερπληθυσμιακές και ρυπογόνες Ασιατικές και Ισλαμικές χώρες!

    Ομοφυλόφιλοι πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν παντού άτυπα σε όλες τις ομάδες και είναι γενικά ευκολοδιαχείριστοι λόγω των παθών τους. Σε παραλληλισμό βρίσκονται σε ισάξια θέση με τους αντίστοιχους straight μ***όδουλους.
    Οι διάφορες Υπηρεσίες ανά τον κόσμο ξέρουν να εκμεταλλεύονται όλα αυτά τα πάθη!

    Η επιβολή της ομοφυλοφυλίας όμως ως θεσμός από κοινωνικοπολιτικής πλευράς έχει σα σκοπό την εξάλειψη της λευκής φυλής, και της "αυτόνομης" βιολογικής ιδιοσυγκρασίας της - σε γενικές γραμμές.

    Εκτίμηση είναι ότι μετά την κινεζοποίση του παγκόσμιου προλεταριάτου και του κοινωνικοοικονομικού συτήματος, οι ούτως ή άλλως αυτοκαταστροφικές ομοφυλοφιλικές κοινότητες θα εξαλειφθούν
    https://www.youtube.com/watch?v=0fx1BYwCwCI
    (05:30)
    και οι ισλαμικές που τώρα συνεργάζονται και εκπαιδεύουν τις αντίστοιχες "νεοαριστερές" θα συνετιστούν μέσω ήδη υπαρχόντων προγραμμάτων τα οποία είναι σ' εξέλιξη και εφαρμογή από την Εθνικοσοσιαλιστική Κίνα:

    http://www.occidentaldissent.com/2019/05/10/transsexuals-are-being-classified-as-mentally-ill-in-china/

    https://www.lifo.gr/now/world/259546/apokalypsi-new-york-times-pos-i-kina-organonei-ti-maziki-fylakisi-moysoylmanon-se-stratopeda

    Στο 1% της χορτάτης κομμουνιστικής νομενκλατούρας δεν υπάρχει χώρος για πολλούς. Οι υπόλοιποι όλοι είναι φτωχοποιημένο προλετάριο χωρίς homos και ισλαμιστές!
    Όσοι δε γνωρίζουν ιστορία, θα την μάθουν στην πράξη!

    "Capitalism is the unequal distribution of wealth. Socialism is the equal distribution of poverty."
    Winston Churchill

    INFOteller

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous16/1/24 15:32

      - Anonymous 21/5/23 16:36
      https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html?showComment=1684676166414#c4358063009439760189
      "...Αντιθέτως, πολλοί Κινέζοι συλλέκτες πληροφοριών εμπλέκονται «σε μια γκρίζα ζώνη μεταξύ λόμπι, παρεμβάσεων, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ επιρροής, κατασκοπείας, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ και ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΩΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ».

      Η (ΒΕΛΓΙΚΗ) υπηρεσία ασφαλείας εξέφρασε ανησυχίες για το γεγονός ότι Η ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ τον εντοπισμό πιθανών περιουσιακών στοιχείων των μυστικών υπηρεσιών.

      «Αυτό δημιουργεί ένα μπερδεμένο πλέγμα αλληλεπιδράσεων, με πολλούς ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ και ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ», αναφέρει η VSSE. «Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΔΕΞΙΑ".
      https://theflagreport.com/idiaitera-drastirioi-kinezoi-kataskopoi-droun-stin-kardia-tis-ee/

      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ Τ' ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ.
      ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΠΕΡΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕΙΩΣΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΝ, ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ, ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΩΝ (BRICS) κοκ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ.
      ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΠΑΝΗΛΛΕΙΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ (πχ ΚΙΝΑ) ΚΑΙ ΥΠΕΡΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ (πχ ΚΑΤΑΡ) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΡΩΤΟΤΗΤΕΣ (VULNERABILITIES) ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ "ΠΑΚΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ" ΤΩΝ ΚΑΛΟΖΩΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ!

      ΟΣΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ Η΄ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ "...εμπλέκονται «σε μια γκρίζα ζώνη μεταξύ λόμπι, παρεμβάσεων, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ επιρροής, κατασκοπείας, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ και ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΩΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ»...."
      ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ Η ΔΥΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ, ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΑΣΙΑ Η' ΑΦΡΙΚΗ!

      ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΙΩΣΙΜΟ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ KAI ΚΑΛΟ, ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ!


      - Anonymous 20/6/23 12:56
      https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html?showComment=1687255006708#c8795836835208660043
      "...ΤΟ "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ" ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!"


      - Anonymous 19/7/23 17:53
      https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html?showComment=1689778388374#c5435622156379947787
      "...Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας (ΚΚΚ) ΑΣΚΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ σε όλο τον κόσμο για να προωθήσει τα σοσιαλιστικά του σχέδια και να αναδειχθεί νικητής έναντι της Δύσης, σύμφωνα με τον Τρέβορ Λούντον, πολιτικό ερευνητή και παρουσιαστή του EpochTV.
      Το ΚΚΚ ασκεί την επιρροή του με διάφορους τρόπους, όπως: υιοθετώντας το οικονομικό μοντέλο του κρατικού καπιταλισμού και ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, προωθώντας παγκοσμιοποιητικές πολιτικές που απευθύνονται σε θέματα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΣΜΟΥ και πλησιάζοντας πιο κοντά σε παγκοσμιοποιητικούς οργανισμούς που προωθούν αυτές τις ατζέντες, όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ)."
      ...
      «Ο στόχος είναι να χρησιμοποιήσουν τον ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΣΜΟ για ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ τις ΗΠΑ και τις δυτικές οικονομίες, ώστε οι Κινέζοι ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ. Δεν έχει καμία σχέση με το περιβάλλον. ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ».
      https://theflagreport.com/o-rolos-tou-kkk-stin-pagkosmiopoiitiki-atzenta-i-epirroi-se-etaireies-gia-na-proothisei-ta-sosialistika-tou-schedia/

      INFOteller

      Delete
  53. Anonymous14/1/24 11:33

    "Αγαπηδάκη: Το 99.9% όσων πέθαναν ήταν ανεμβολίαστοι! Αλλάζει η πολιτική για τον COVID"
    https://www.el.gr/ygeia/agapidaki-to-99-9-oson-pethanan-itan-anemv/

    Τα εκατομμύρια Πακιστανο εργατικά χέρια που θα φέρετε θα ειναι εμβολιασμένοι;
    Και εάν δεν είναι, θα τους εμβολιάσετε (με τα καλά εμβόλια) μ' έξοδα της πρεσβείας τους;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous16/1/24 13:06

      "«Οι εμβολιασμοί έχουν πάει πίσω»: Δείτε τους να ανησυχούν"
      https://www.bitchute.com/embed/9yDkKkf5filO/

      ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ "ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΧΕΡΙΩΝ".
      ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ "ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ" ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ

      Delete
  54. Anonymous15/1/24 11:00

    - "Όταν η Υεμένη ήταν βρετανική αποικία (βίντεο) "
    https://www.pronews.gr/istoria/otan-i-yemeni-itan-vretaniki-apoikia-vinteo/

    ΟΤΑΝ Η ΥΕΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ, Η ΝΑΥΣΙΠΟΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΕΞΑΓΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΦΤΗΝΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ, ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

    "Συγκλονιστικό βίντεο από το Βιετνάμ της γαλλικής αποικιοκρατίας: Ταΐζουν τους ανθρώπους σαν να ήταν ψάρια…
    Το βίντεο δείχνει καλοντυμένες κυρίες να πετούν κέρματα σε εξαθλιωμένα παιδιά"
    https://www.pronews.gr/istoria/sygklonistiko-vinteo-apo-to-vietnam-tis-gallikis-apoikiokratias-taizoun-tous-anthropous-san-na-itan-psaria/

    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ Μ' ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ.
    ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑΙΖΑΜΕ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

    PRONEWS,
    ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ "ΙΣΟΤΗΤΕΣ";
    ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟΚΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ Μ' ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΝΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΛΛΟΥΣ.
    ΞΑΝΑΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ 1.000.000 "ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Σ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

    ReplyDelete
  55. Anonymous15/1/24 12:33

    Κουρή τη τι άποψη έχεις για τον διαλογισμό ; Ανατολίτικη μπούρδα ή χρήσιμη τεχνική για τον ανθρώπινο νου και ψυχή; Εγώ διαλογίζομαι για αρκετά έτη και παρατηρώ σε γενικό βαθμό πολύ θετική επίδραση επάνω μου (καλυτερεύει η αυτοπειθαρχία μου, η συγκέντρωση μου κλπ.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΧΩ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ-ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ Κ.Λ.Π. ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΧΡΗΣΙΜΕΣ, ΑΥΤΗ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ..."ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΑΥΤΟΥ" ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΕΜΕΝΑ. ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΥ (ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ).

      ΑΝ ΕΝΟΕΙΣ ΩΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ/ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ (ΥΓΕΙΑ-ΔΥΝΑΜΗ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ/ΚΑΘΑΡΟ ΝΟΥ Κ.Λ.Π) ΕΧΩ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ. ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΩ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ, ΘΕΩΡΩ, ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΘΕΩΡΩ", ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΗΣΙΜΕΣ ΟΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ "ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΥΩ" ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΥΠΟΒΟΛΗ.

      ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΝ Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ -ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΑΝ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΩΣ ΑΘΛΕΙΣΑΙ, ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 90% ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
      ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΟΜΩΣ, ΜΟΝΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ.

      Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΣΕΩΣ ΔΛΔ ΔΕΝ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΗΣ.

      Delete
  56. Anonymous15/1/24 15:00

    "ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 157 ΤΗΣ ΝΔ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ: «ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ». -“Η ΑΡΧΑΙA ΑΘΗΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ” ΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΕΙΑ – ΚΑΙ ΤΩΡΑ… ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ – Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΒΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ"
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%9f-%ce%92%ce%a1%ce%97%ce%9a%ce%91%ce%9c%ce%95-%ce%9a%ce%91%ce%9d%ce%9f%ce%a5%ce%9c%ce%95-%ce%94%ce%a9%ce%a1%ce%9f-%ce%a3%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%91%ce%94%ce%a9%ce%9d%ce%99-%ce%9a%ce%91%ce%99/

    ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ;
    ANTE ΚΑΙ ΤΟΥΣ 157 ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ JUSUF PRIDE ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous15/1/24 18:19

      Ο μπουμπούκος υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων. Και νόμιζα πως τα είδα όλα.

      Εδώ και χρόνια η γλώσσα μου έχει μαλλιάσει, προσπαθώντας να πείσω ειδικά έλληνες εθνικιστές/συναγωνιστές και γενικά ανθρώπους γύρω μου, πως δεξιά και αριστερά είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος και σε αρκετές περιπτώσεις η δεξιά έχει αποδειχθεί χειρότερος εχθρός του έθνους, ακόμη και από ότι ήταν και είναι η αριστερά. Μπατριώτες και «εθνικιστές» προσπαθούσαν να μου εξηγήσουν με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθεση και σοβαρότητα πως «στην ΝΔ τώρα χώθηκαν δικοί μας» και άλλα πολλά τραγελαφικά.

      Τελικά ο άνθρωπος είναι ένα εξ ορισμού ασθενές, αδύναμο και ακατάλληλο σε πολλά πράγματα όν που αξίζει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Σε παρόμοια συμπεράσματα κατέλληξαν σχεδόν όλοι οι τιτάνες της ανθρώπινης σκέψης και του πνεύματος.

      Βεβαίως Χαίρομαι που επιβεβαιώνομαι πανηγυρικά, αλλά τι να το κάνω, αφού βαδίζουμε με όλο και μεγαλύτερη ταχύτητα κατά διαόλου.

      Δεξιά και μπατριωτικά πάντα.

      Βλάχος

      Delete
    2. Anonymous15/1/24 20:51

      οταν η κρυπτολουγκροΒουλή ονομαστεί και επίσημα κατά πλειοψηφία ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ, τα σχόλια της ιστοσελιδάς θα μεταμορφωθούν σε gay τηλεμαγκαζίνο διεθνή οδηγό και θα σας παρέχουν πληροφορίες γι' ατέλειωτες προοδευτικές οικογενειακές LGBT+++++ βραδιές και όργια στα καλύτερα gay clubs.

      Delete
    3. Anonymous16/1/24 09:30

      «ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ Προοδευτική ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΜΥΘΟΣ γίνεται πραγματικότητα».
      Προσφορά!
      πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό με Λιγνάδη, Μίχο, κα.

      ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣIEΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ;

      Delete
    4. Anonymous16/1/24 15:02

      "Λ. Γαβαλάς: Tο παιδί θέλει μάνα & πατέρα! Τρελαίνομαι που ξαφνικά όλοι λέμε ότι θέλουμε παιδιά, vid"
      Ο Λάκης Γαβαλάς είπε την άποψή του για τις συζητήσεις περί τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

      Ο σχεδιαστής είπε στon ANT1:

      «Όταν είχα πάει τελευταία στις προσφυγοπούλες στη Μυτιλήνη, έβλεπα πώς γραπώνονται στη μάνα τους τα παιδάκια και πώς αντιμετωπίζουν τον μπαμπά. Είδα δύο παιδάκια που ήθελα να τα πάρω σπίτι, αλλά το βράδυ είδα εφιάλτες. Το συζήτησα με φίλη μου ψυχαναλύτρια και είπαμε ότι το παιδί χρειάζεται μάνα και πατέρα. Τρελαίνομαι που ξαφνικά όλοι λέμε ότι θέλουμε παιδιά».

      Ας μπούμε στην κανονική οικογένεια πρώτα, να τη ρεγουλάρουμε, και μετά να σκεφτούμε αν πρέπει να κάνουμε καινούρια παιδιά και με ποιους όρους. Εγώ παίρνω σκυλί κατά παραγγελία και αισθάνομαι άσχημα, όχι να πάρω ένα παιδί κατά παραγγελία. Πρέπει να δούμε αυτή η παρένθετη μητέρα τι είναι; Ειδικά τώρα που λέει “είχα ανάγκη τα χρήματα, έκανα τελικά αυτή τη χάρη και τώρα καταδικάζομαι.

      Τα παιδιά μεγαλώνουν μέσα από ένα ίντερνετ, οπότε δεν ξέρουμε ακριβώς τις συνθήκες που τους κάνει έτσι. Αφήστε τους νόμους, οι νόμοι είναι πολύ μετά. Έχουμε το θέμα της βιωσιμότητας, της εγκληματικότητας. Ας δούμε τι γίνεται με αυτά και μετά να δούμε με ποιον τρόπο θα αποκτήσουμε παιδιά. Για ποιο λόγο αποκτούμε τελικά τα παιδιά; Γιατί είναι το φαινόμενο της εποχής ή τι.

      Έχω φίλους στο εξωτερικό, οι οποίοι έχουν χωρίσει. Τα ομόφυλά ζευγάρια όταν και εφόσον χωρίζουν, δυστυχώς είναι μεγάλο πρόβλημα. Δεν έχω δει ακόμη ένα παιδί από ομοφυλόφιλους γονείς, όχι για να αλλάξω γνώμη, αλλά για να είμαι λιγάκι πιο επιεικής στα δικά μου πιστεύω. Εγώ δεν πάω να καταδικάσω κανέναν Καπουτζίδη, ίσα ίσα τον εκτιμώ»."
      https://www.el.gr/life/l-gavalas-to-paidi-thelei-mana-patera-tr/

      ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ, ΚΑΙΡΙΔΗ,
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΕΛ....ΜΕΓΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ.
      ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ.
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΩ!

      Ο ΜΙΣΕΛ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟΙ (ΚΡΥΦΟΙ), Η' ΗΘΟΠΟΙΟΙ!

      Delete
    5. Anonymous16/1/24 19:10

      "Κασσελάκης: «Η επαφή με την πραγματικότητα αποκτάται όταν μιλάς με τον κόσμο, όχι με τους οπαδούς σου»
      Νέες αιχμές κατά της κυβέρνησης...

      «Αναρωτιέμαι, ποια είναι η ανάγκη που οδηγεί τον πρωθυπουργό να χρησιμοποιεί μέλη και στελέχη της ΝΔ ως απλούς πολίτες για να ξεγελάσει τους απλούς πολίτες;», σημειώνει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
      «Ποιο είναι το όριο του κυνισμού του; Γιατί δεν πάει να μιλήσει με τους ανθρώπους που χάνουν το σπίτι τους από τους πλειστηριασμούς που επιτρέπει ο ίδιος;
      Τον καλώ να πάμε μαζί σ’ ένα τέτοιο σπίτι ν’ ακούσει χωρίς ‘ηθοποιούς’ την πραγματικότητα», τονίζει και καταλήγει:
      «Η επαφή με την πραγματικότητα αποκτάται όταν μιλάς με τον κόσμο, όχι με τους οπαδούς σου»."
      https://www.el.gr/ellada/kommata/kasselakis-i-epafi-me-tin-pragmatiko/

      ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
      ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ BARBIES.
      ΕΧΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ "ΚΟΜΜΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΟΛΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ: ΣΚΥΛΙΤΣΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΟΜΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

      Delete
    6. Anonymous17/1/24 08:36

      "ΤΣΟΥΜΠΑΝ CLUB"

      ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΦΥΛΗΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ:
      https://attikanea.info/%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C/

      Delete
    7. Anonymous17/1/24 15:06

      "Ημερίδα-«φωτιά» από το «ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» – Θα εξελιχθεί σε «πόλο» αντίδρασης για κυβέρνηση και ν/σ για ομοφυλόφιλα ζευγάρια;
      Θα βρίσκονται εκεί ο Μ.Βορίδης και πολλοί «διαφωνούντες» βουλευτές"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/imerida-fotia-apo-to-vergina-tileorasi-mporei-na-ekselixthei-se-polo-antidrasis-gia-kyvernisi-kai-n-s-gia-omofylofila-zeygaria/

      ΠΑΙΔΙΑ,
      ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΛΛΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ Μ΄ΑΓΟΡΙΑ, ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ DRAG QUEEN PARTY ΑΠΟ HOMO ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΜΕ Σ' ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ:

      https://www.youtube.com/watch?v=JxdvOLdG_34

      https://www.pupplay.info/

      https://www.patroc.com/gay/berlin/cruising.html

      - "«ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ Προοδευτική ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΜΥΘΟΣ γίνεται πραγματικότητα».
      Προσφορά!
      πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό με Λιγνάδη, Μίχο, κα."

      Νεα Έκδοση σε μέγεθος Τηλεφωνικού καταλόγου
      με την Υπογραφή του Συγγραφέα:
      ΠΑΤΟΥΣΑΚΙ

      - Όλα με την όπισθεν -
      ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΑΣ ΣΟΔΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

      Delete
    8. Anonymous17/1/24 23:53

      "Αηδιαστικός Α.Γεωργιάδης στην ΕΡΤ: «Είναι κακό να κάνουν οι ομοφυλόφιλοι γονείς τα ανήλικα θετά παιδιά τους ομοφυλόφιλα;»
      Πόσο εμετικός;"
      "Άλλες εποχές -πολύ κοντινές- μόνο η βουλευτική ασυλία θα τον έσωζε από την «τσιμπίδα» του εισαγγελέα…"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/aidiastikos-a-georgiadis-stin-ert-einai-kako-na-kanoun-ta-anilika-paidia-omofylofila/

      ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
      ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΡΚΟΛΟΑΤΚΙ;

      Delete
    9. Anonymous18/1/24 08:30

      " Ο Σ.Κασσελάκης πρότεινε να γίνουν τα αλβανικά γλώσσα επιλογής στα σχολεία
      «Και η Αλβανία θα έπρεπε να έχει τα ελληνικά ως γλώσσα επιλογής»"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/o-s-kasselakis-proteine-na-ginoun-ta-alvanika-glossa-epilogis-sta-sxoleia/

      ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Θ' ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
      ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
      ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ Σ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ:
      - ΓΑΜΟΙ ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

      Delete
    10. Anonymous20/1/24 02:46

      "Ένας ακόμη ακτιβιστής υπέρμαχος της εμπλοκής της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ συνελήφθη να κάνει κάτι πολύ περισσότερο από κοινοτικές δράσεις. Ο Sean Gravells, ξεκάθαρος ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστής και πρόεδρος μιας οργάνωσης υπερηφάνειας ΛΟΑΤΚΙ στον Καναδά που ονομάζεται North Peace Pride Society, συνελήφθη με πολλαπλές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού κάτω των 16 ετών και κατοχή και διανομή παιδικής πορνογραφίας."
      https://www.epilekta.com/2024/01/blog-post_46.html

      Delete
    11. Anonymous20/1/24 21:29

      ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΥΣ GAY ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ “ΜΑΝΙΑ” ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ – ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΑΤΟΜΑ
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%a4%ce%a3%ce%99-%ce%a0%ce%a1%ce%9f%ce%95%ce%a4%ce%9f%ce%99%ce%9c%ce%91%ce%96%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%9a%ce%9f%ce%a3%ce%9c%ce%9f-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%9d%ce%91-%ce%94%ce%95/

      Delete
    12. Anonymous22/1/24 01:02

      "Συγκλονιστικό βίντεο από το αμερικανικό δίκτυο CNBC για την τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων
      Ένα παιδί εμφανίζεται ντυμένο με γυναίκεια ρούχα να περπατά προκλητικά και να διηγείται την ιστορία της ζωής του μέσα σε ένα σπίτι ομοφυλόφιλων"
      https://www.pronews.gr/kosmos/sygklonistiko-vinteo-apo-to-amerikaniko-diktyo-cnbc-gia-tin-teknothesia-omofylofilon/
      https://twitter.com/CNBC/status/1076599007600766976

      ΤΟ BACHA BAZI ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ Η ΤΟΥΡΚΟΛΟΑΤΚΙ ΝΕΟ"ΑΡΙΣΤΕΡΑ"

      Delete
    13. Anonymous24/1/24 02:19

      "BINTEO – ΣΟΚ! “Αν δεν είσαι τοιούτος δεν γίνεσαι σήμερα Αρχιερέας!” – Η ΑΛΗΘΕΙΑ σε μερικά δευτερόλεπτα!"
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/binteo-%ce%a3%ce%9f%ce%9a-%ce%91%ce%bd-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%af%cf%83%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%cf%83%ce%b1/

      Delete
  57. Anonymous15/1/24 15:24

    "Μαφιόζικη εκτέλεση στο Νέο Κόσμο: Για ποιο λόγο δεν προστάτευσε η θωρακισμένη BMW τον Β.Ζαμπούνη"
    https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%9C%CE%B1%CF%86%CE%B9%CF%8C%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%9D%CE%AD%CE%BF-%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80/

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/fotografia-ntokoumento-apo-tin-dolofonia-tou-vasili-zampouni-poly-skliri-eikona/

    τελικα μεγαλη μαλακια τα BMW
    τζαμπα λεφτα

    ReplyDelete
  58. Anonymous15/1/24 21:22

    "Η 22χρονη Μάντισον Μαρς, η οποία είναι πιλότος στα Air Force, στέφθηκε χθες Κυριακή (14/1) Miss America, στην τελική βραδιά των καλλιστείων, που πραγματοποιήθηκε στο Ορλάντο της Φλόριντα."
    https://www.pronews.gr/lifestyle/good-life/mantison-mars-i-22xroni-pilotos-sta-air-force-pou-stefthike-miss-america-foto-vinteo/

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.
    ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΛΕΥΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Ν' ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ν' ΑΝΑΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΔΡΕΣ Σ' ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΓΙΑ Ν' ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΑΠΑΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΙΣΟΤΗΤΕΣ!

    ReplyDelete
  59. Anonymous16/1/24 15:49

    "«Βόμβες» Καϊλή: «Υπάρχουν δεσμοί δικαστών με τον τεκτονισμό, ο κόσμος πρέπει να μάθει»"
    «Πιστεύω ότι σε αυτήν την έρευνα υπήρξαν σαφείς παραβιάσεις του ευρωπαϊκού δικαίου, το τεκμήριο της αθωότητας και η αμεροληψία των δικαστών λείπουν εντελώς.
    Υπάρχουν δεσμοί των δικαστών με τον Τεκτονισμό, έχουν προκύψει συγκρούσεις συμφερόντων, δεν υπάρχουν οι εγγυήσεις που υπάρχουν στην Ιταλία».
    https://www.el.gr/ellada/kommata/vomves-kaili-yparchoyn-desmoi-dika/

    Τι λες πάλι;
    Ο εργοδοτης σου το Ευρωπαικο Κοινοβούλιο είναι το βασίλειο του Τεκτονισμού για όλα τα χαιδεμένα μέλη του.
    Ληγμένα πήρες, ή σνίφαρες καθαρή;
    Όταν σε τάιζαν με βαλίτσες οι τεκτονες της Μουσουλμανικής αδελφότητας, τότε δεν υπήρχαν παραβιάσεις του Ευρωπαικού Δικαίου;
    H ανατροφή της κόρης σου έπρεπε να είχε δωθεί σ' ανάδοχη Μουσουλμανική οικογένεια. Τότε μόνο θα καταλάβαινες τι παραβίαση έκανες σε νομικό, κοινωνικό, γεωπολιτικό και και ηθικό δίκαιο και κανόνες!
    'Εμπλεξες σε δύσκολα μονοπάτια και το καλύτερο είναι να μη μιλάς πλεόν...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous16/1/24 21:33

      Anonymous 26/12/23 22:08
      https://isxys.blogspot.com/2023/12/blog-post.html?showComment=1703621288560#c2240674699908857705

      Delete
  60. Η φετιχιστική εμμονή με τις πλατφόρμες είναι κουραστική και στείρα. Δεν ασχολούνται τα ΜΜΕ και οι καλεσμένοι τους –ακόμα και ανώτατοι εν αποστρατεία– με τι αυτές θα πολεμήσουν! Η εικόνα που διαβιβάζεται στον αντίπαλο, απέναντι στον οποίο υποτίθεται πως θέλουμε να ενισχύσουμε την αποτροπή, είναι μιας χώρας (πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, αλλά και χειραγωγούμενης κοινωνίας) εθισμένης σε μια εικονική πραγματικότητα. Μιας χώρας που έχει η ίδια πέσει θύμα του επικοινωνιακού αφηγήματος που κυριαρχεί. Μιας χώρας που έχει πάρει διαζύγιο με την ουσία. Τελικά, μιας χώρας που παρά τα παχιά λόγια δεν είναι προετοιμασμένη για πόλεμο, εάν αυτός προκύψει.

    https://www.defence-point.gr/news/xekathariste-ti-stasi-sas-gia-ta-lcs-parte-opla-anti-platformes-ti-stin-eychi-paei-toso-strava

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous18/1/24 14:49

      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΕΤΗΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ/ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ/ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ (UPD) ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
      ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ (ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ) ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ KAI O ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ.
      ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΝΩ Σ΄ΑΥΤΑ:
      INFOteller

      Anonymous27/6/23 20:16

      ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ;
      ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, Ν' ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ, Η' ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ;
      ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ;
      OXI!
      TO CONCEPT ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΡΧΗ.
      ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ LEADERS ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ CIS ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ADMINISTRATORS, ΑΛΛΑ ΟΙ HACKERS ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ.

      Η ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (βλ. ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ Γ'ΠΠ).
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ TO Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο A C T I O N P L A N ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Π Ρ Ο Σ Κ Ο Λ Λ Η Μ Ε Ν Ο ΣΤΑ ΜΟΝΟΛΙΘΙΚΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΤΗΣ Μ Ο Ν Ο Π Ο Λ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α Σ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΤΟΠΙΚΗΣ "Ε Ι Ρ Η Ν Η Σ" ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ.


      Anonymous 13/10/22 17:30
      ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ REPLIES ΑΠΟ ΚΑΤΩ
      https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html?showComment=1665671433780#c1643984167211617669


      Anonymous 24/11/23 19:57
      ...
      "...Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΝΤΠ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΗΛΙΑΚΕΣ "ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ".
      ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΤΠ.
      "...ΕΝΑ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ "ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ" ΚΑΙ ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΩΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!....."""


      Anonymous 24/10/22 14:35
      https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html?showComment=1666611324844#c4472283290091309237
      ...
      ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΙ ΚΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ": ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ, ΜΕΛΗ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ!


      Anonymous 4/12/22 19:20
      https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html?showComment=1670174449383#c3543201513776410288

      "Security is not a PRODUCT!
      It is mainly POLITICS, and then a PROCESS!"
      INFOteller

      "ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΡΟΗΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΕΠΟΙΚΩΝ.
      Η ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ/ΕΠΟΙΚΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΥΝΟΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ("The Clash of Civilizations" S. P. Huntington).
      Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ -ΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ- ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΚΩΛΥΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.

      ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Κ Α Θ Ο Λ Ι Κ Η Α Ν Ο Δ Ο Σ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ "Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Ι Κ Ω Ν" / "Ε Θ Ν Ι Κ Ι Σ Τ Ι Κ Ω Ν" ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ , ΚΑΘΩΣ Η ΝΕΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ "...ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΣΤΕΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ..." (Dmitry Medvedev)."

      (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

      Delete
    2. Anonymous18/1/24 14:55

      Anonymous 25/3/23 19:23
      ...
      «Κεραυνός» στις Βρυξέλλες για την ψηφιακή ταυτότητα: «Θα την έχουν ΟΛΟΙ» – vid

      ΟΤΑΝ ΑΠΛΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ "ΕΧΟΥΜΕ" ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ!
      ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΡΩΣΟ-ΚΙΝΕΖΟΙ "ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.
      ΤΟΣΑ BLACKOUT ΒΙΩΣΑΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ;


      Anonymous 5/4/23 22:48
      ...
      ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ANTIKEIMENIKH, ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔYTIKOY ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ) ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ:

      - "Windfarms kill 10-20 times more than previously thought"
      https://windmillskill.com/blog/windfarms-kill-10-20-times-more-previously-thought
      - "New study estimates 573,000 birds died at wind farms last year"
      https://www.birdwatchingdaily.com/news/conservation/new-study-estimates-573000-birds-died-at-wind-farms-last-year/
      - "HBO Chernobyl"
      https://www.youtube.com/watch?v=JSlDS22wBXY
      - "Suede - Life Is Golden"
      https://www.youtube.com/watch?v=pEJfWrfN15k


      Anonymous 30/5/23 16:29
      ...
      "Η τράπεζα θεμάτων δέχτηκε «165 εκατομμύρια χτυπήματα χάκερ από 114 χώρες σε λίγες ώρες»
      Ο Άκης Σκέρτσος χαρακτήρισε την κυβερνοεπίθεση ως την πιο σοβαρή σε δημόσιο οργανισμό - Σε εξέλιξη οι έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος"
      ...
      https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/9718211/i-trapeza-thematon-dechtike-165-ekatommyria-chtypimata-chaker-apo-114-chores-se-liges-ores

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
      ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΩΞΗΣ Σ' ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΟΥ.

      ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
      ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΑΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
      ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΕΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ...


      Anonymous 2/6/23 17:07
      "Η Ευρωπαϊκή επιτροπή προτείνει νομοσχέδιο για την Ψηφιακή Ταυτότητα για όλους τους Ευρωπαίους"

      https://crime-study.gr/ATHENS-002907-i-evropaiki-epitropi-protini-nomoschedio-gia-tin-psifiaki-taftotita-gia-olous-tous-evropeous.html

      KATA THN ΔΙΑΡΚΕΙΑ TOY B'ΠΠ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΥΡΕΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΘΟΥΝ.
      https://en.wikipedia.org/wiki/World_War_II_cryptography

      ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ.
      Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ ΧΑΚΕΡΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!


      Anonymous 26/9/23 14:13
      "Η ΜΟΝΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ Σ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ "ΠΡΑΣΙΝΕΣ" ΚΑΙ "ΠΑΝΔΗΜΙΚΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ/ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΛΕΥΚΩΝ.
      ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ."


      Anonymous 3/11/23 17:24
      "Οι Δήμαρχοι Τρικκαίων, Θέρμης και Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης γνωρίζουν από ασφάλεια;
      Έχουν υπηρετήσει στον στρατό;
      'Εχουν διαβάσει σχετικές εισηγήσεις αξιωματούχων ασφαλείας για την νέα Πολυπολική πραγματικότητα;
      Οι BRICS και Τούρκοι τους διορίσαν σ΄αυτά τα πόστα; "

      Delete
    3. Anonymous18/1/24 16:27

      Με τι ασχολειστε τώρα όλοι σας;
      Προτεριαιότητα της κυβέρνησης είναι ο γάμος και οι υιοθεσίες της μειοψηφίαςτων ΠαιδεροGays!
      Όσο εμείς ασχολούμαστε μ' αυτά, μπορείτε να φανταστείτε τι μας ετοιμάζουν στο παρασκήνιο.
      Κατά τ΄άλλα έχουμε Δημοκρατικό πολίτευμα της Πλειοψηφίας, γαμώ τις "Δημοκρατίες" σας και τα Δικαιώματα των μειοψηφιών σας!

      Delete
    4. Το Μέγαρο Μαξίμου, με έναν σπάνιο συνδυασμό λανθασμένης διαπραγματευτικής τακτικής, γραφειοκρατικής ολιγωρίας και δημόσιας υποβάθμισης της απειλής από την Τουρκία, απώλεσε απευθείας δάνειο (ως και) 2 δισ. δολαρίων από τα κονδύλια του προγράμματος Foreign Military Financing (FMF) των Ηνωμένων Πολιτειών για την αγορά οπλικών συστημάτων.

      https://slpress.gr/amyna/pos-i-ellada-exase-dio-dis-gia-exoplismous/

      Delete
    5. Anonymous20/1/24 10:12

      OXI.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ:
      ΟΤΑΝ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!

      "Αδιανόητο περιστατικό στο Νταβός: Σαμάνος έκανε ειδωλολατρική τελετή για το περιβάλλον! (βίντεο)
      Απίστευτο κι όμως αληθινό"
      https://www.pronews.gr/thriskeia/apisteyto-peristatiko-sto-ntavos-samanos-ekane-teleti-gia-to-perivallon-vinteo/

      Delete
    6. Anonymous20/1/24 17:22

      "Η Ελλάδα αντί να υποστηρίζει την ειρήνη, ταυτίζεται με τις δυνάμεις του κακού - Έρχεται οδυνηρή ήττα και επώδυνη σφαλιάρα"
      https://www.bankingnews.gr/politiki/articles/716874/i-ellada-anti-na-ypostirizei-tin-eirini-taftizetai-me-tis-dynameis-tou-kakoy-kai-ton-polemo-ti-symvainei-erxetai-odyniri-itta-kai-epodyni-sfaliara

      - ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;
      ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ MANAGEMENT ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, Η' ΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ;
      ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑNΕ;

      - H ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΦΙΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ, Η΄ ΦΙΛΟΕΛΛΗΝΙΚΗ.
      Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΠΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ.
      Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

      - Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 500.000 ΛΕΥΚΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Σ΄ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

      - ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ, ΑΛΛΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ SOFT JIHAD ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ" ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ)

      ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ TO BANKINGNEWS N' ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ Ν' ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΜΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ, ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ "ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ" ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

      Delete
    7. Anonymous20/1/24 19:45

      "Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Π.Παρασκευαΐδης: «Οι Τούρκοι θα κάνουν απόβαση – Αν είμαστε απροετοίμαστοι θα μας σφάξουν όλους»
      Κάλεσε τους πολίτες να είναι σε επιφυλακή και να οργανωθούν σε «παλλαϊκή άμυνα» - Ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ «φωτεινό παράδειγμα» για την κεντροαριστερά"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/vouleytis-pasok-p-paraskeyaidis-an-oi-tourkoi-mas-vroun-aproetoimastous-tha-mas-sfaksoun-olous/

      ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ, ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΩΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΣΥΡΙΟΙ ΚΑΙ "ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ".
      ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΩΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ.
      ΤΟ ΔΕ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ, ΟΙ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΛΑΙΚΑ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΙΕΣ ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ ΣΕ GAY ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ)!


      Delete
    8. Anonymous22/1/24 16:10

      @ Anonymous20/1/24 17:22

      BANKINGNEWS ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ:
      "Return of Soviet-Union | Soviet march 2019"
      https://www.youtube.com/watch?v=iMyuZxYjiXw

      ΥΓ.: ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Σ' ΑΣΚΟΠΕΣ "ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ":
      ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ, ΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Τ' ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ!

      Delete
    9. Anonymous24/1/24 01:23

      "Ενεργειακός παραλογισμός: Ποτέ δεν θα μαντέψετε ποιος ωφελήθηκε περισσότερο από τις κυρώσεις των ΗΠΑ / G7 στο ρωσικό πετρέλαιο! "
      ...
      "Αυτό έχει οδηγήσει σε ένα σύστημα στο οποίο οι χώρες εκτός της ομπρέλλας της G7 μπόρεσαν να επωφεληθούν οικονομικά από την απόκτηση αργού πετρελαίου του Πούτιν σε μειωμένες τιμές, δημιουργώντας μια διχοτομημένη παγκόσμια αγορά από την οποία επωφελήθηκαν κυρίως τα δύο πολυπληθέστερα έθνη του κόσμου - η ΙΝΔΙΑ και η ΚΙΝΑ.
      Τι σημαίνει αυτό; Η ΚΙΝΑ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΕΘΝΗ;"
      ...
      https://odysseiatv.blogspot.com/2024/01/g7.html

      Delete
  61. Anonymous20/1/24 10:52


    " Ο Ζ.Μπορέλ καταγγέλλει ότι το Ισραήλ χρηματοδοτούσε τη Χαμάς
    «Ναι, η Χαμάς χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση του Ισραήλ στην προσπάθεια να αποδυναμωθεί η Παλαιστινιακή Αρχή»"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/o-z-mporel-kataggellei-oti-to-israil-xrimatodotouse-ti-xamas/

    ΚΑΙ Η ΕΕ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ!
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΤΑ KANETΕ ΑΥΤΑ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous20/1/24 17:35

      ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΠΛΕΟΝ...
      ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΤΡΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
      ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟ"ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" (ΤΟΥΡΚΟΛΟΑΤΚΙ) ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Ν' ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΓΟΥΣΤΑ" ΣΑΣ!

      Delete
  62. Anonymous20/1/24 22:28

    μας το λενε πλεον ευθεως και καταμουτρα τα κτηνη του πολιτισμικου μαρξισμου για εξοντωση ολης της λευκης φυλης στον πλανητη και οχι μονο εδω στο κομμουνιστάν!

    https://www.armahellas.com/2024/01/20/%e1%bc%a1-%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%b7%ce%b4%e1%bd%b4-%e1%bc%90%cf%80%ce%af%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%82-%e1%bc%90%cf%83%cf%89%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%e1%bf%b6%ce%bd-%e1%bd%91%cf%80%ce%bf/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous24/1/24 15:55

      "Κ.Μητσοτάκης: «Οι ομοφυλόφιλοι γονείς θα μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι»! (upd)
      Ο πρωθυπουργός αγνοεί τα αποτελέσματα των ερευνών που δείχνουν ότι τα παιδιά ομοφυλόφιλων γονέων έχουν την τάση να τους μιμηθούν"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/k-mitsotakis-oi-omofylofiloi-goneis-tha-mporoun-na-koimountai-isyxoi/

      ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ.
      ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΘΩΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ, ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ!

      Delete
    2. Anonymous24/1/24 22:33

      "ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ… ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ! ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΚΩΛ#ΜΠΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ… ΑΠΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΦΩΝΙΣΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ!"
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%94%ce%95%ce%9d-%ce%9e%ce%95%ce%a0%ce%95%ce%a1%ce%91%ce%a3%ce%95-%ce%a0%ce%9f%ce%a4%ce%95-%ce%a4%ce%99%ce%a3-%ce%a4%ce%a1%ce%91%ce%92%ce%95%ce%a3%ce%a4%ce%99-%ce%a0%ce%9f%ce%9b%ce%99%ce%a4/

      ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΝΕΛΟ;
      ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ;

      Delete
    3. Anonymous25/1/24 08:35

      ΝΕΟΣΟΔΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΤΣΥΡΙΖΑΙΟ:
      https://twitter.com/bruidsjonker_1/status/1750126853547860151

      Delete
    4. Anonymous25/1/24 16:44

      "Παραιτήθηκε από βουλευτής και αποχωρεί από την πολιτική ο πρώην υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης!
      Πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι διαφωνεί πλήρως με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και ειδικότερα σε ό,τι αφορά την υιοθεσία παιδιών από τους ΛΟΑΤΚΙ"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/nd/paraitithike-apo-vouleytis-o-miltiadis-varvitsiotis/

      ΣΟΦΗ ΚΙΝΗΣΗ!
      ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟY RESET!

      ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤO/ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ (BACHA BAZI) ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΩΚΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΜΑΡΙΔΑΣ.

      ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΩΝ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ
      https://el.glosbe.com/el/el/%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%82

      Delete
    5. Anonymous27/1/24 03:15

      "Μετανάστες από Αφρική και Ασία μαζί με ακροαριστερές οργανώσεις και ΛΟΑΤΚΙ διαδήλωσαν στην Βιέννη κατά των πατριωτικών κομμάτων
      Διαφωνούν με την εθνική ταυτότητα της Αυστρίας"
      https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/metanastes-apo-afriki-kai-asia-mazi-me-akroaristeres-organoseis-kai-loatki-diadilosan-stin-vienni-kata-ton-patriotikon-kommaton/

      ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

      "Μετανάστες από Αφρική και Ασία (ΜΗ ΛΕΥΚΟΙ BRICS) μαζί με ακροαριστερές (ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (HIJRAH) ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ) οργανώσεις (ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ) και ΛΟΑΤΚΙ (ΠΡΑΚΤ0ΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ) διαδήλωσαν στην Βιέννη κατά (ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ) των (ΛΕΥΚΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ) πατριωτικών κομμάτων (ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ)
      Διαφωνούν (ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ) με την εθνική ταυτότητα της (ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ) Αυστρίας"

      Delete
    6. Anonymous27/1/24 03:40

      "“STAND WITH TEXAS”: Εθνοφύλακες από 25 Πολιτείες παρατάσσονται στα σύνορα με το Μεξικό – Παρέμβαση της Μόσχας υπέρ των Τεξανών
      Απορρίφθηκε το τελεσίγραφο Μπάιντεν - Ν.Μεντβέντεφ προς Ρώσους πολίτες: «Στηρίξτε με κάθε τρόπο τους Τεξανούς»"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/stand-with-texas-ethnofylakes-apo-25-politeies-paratassontai-sta-synora-me-to-meksiko-paremvasi-tis-mosxas-yper-ton-teksanon/

      Delete
    7. Anonymous31/1/24 03:45

      "Αυτή Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, εξηγεί γιατί και πως αφαιρέθηκε η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, από την επίσημη λίστα των ψυχιατρικών διαταραχών"
      "Ο εκφοβισμός των Αμερικάνων Ψυχιάτρων από το ομοφυλοφιλικό λόμπι και η αφαίρεση της ομοφυλοφιλίας από την επίσημη λίστα των ψυχιατρικών διαταραχών
      “Οι ψυχίατροι ήσαν ένα από τα τρία κύρια γκρουπ που είχαν τα χέρια τους επάνω μας. Έλεγχαν κατά ένα τρόπο, τα πεπρωμένα μας έναντι της κοινής γνώμης, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα άλλα δύο γκρουπ ήσαν η θρησκεία και η νομοθεσία. Τελικά, μέσα σε λίγα χρόνια, κάναμε τους ψυχίατρους να το βάλουνε στα πόδια από το φόβο τους. Για εμάς ήταν πάντα ζήτημα πολιτικής και όχι ιατρικής απόφασης” – Barbara Gittings, διάσημη ομοφυλόφιλη ακτιβίστρια της δεκαετίας του ’70."
      https://attikanea.info/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%B5%CE%BE%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B1/

      Delete
  63. Anonymous25/1/24 10:31

    Επί τις ουσίας τόσο εμείς όσο και η Τουρκία χρόνο αγοράσαμε. Η Ελλάδα πρέπει να εντείνει τα προγράμματα εξοπλισμού και αναδιάρθρωσης των ενόπλων δυνάμεων. Βέβαια, αν οι αμυντικές δαπάνες της Τουρκίας έχουν φτάσει στα 90 δισ., όπως υποστηρίζει ο Ερντογάν, η Ελλάδα με 4-5 δισ. τον χρόνο από τα οποία τα 2/3 πάνε σε αμοιβές προσωπικού θα πρέπει να προβληματίζεται. Πόσο μάλλον που πολλά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων παραιτούνται γιατί βρίσκουν πλέον καλύτερες οικονομικές απολαβές εκτός. Οι καμπάνες λοιπόν συνεχίζουν να ηχούν προειδοποιητικά και πένθιμα. Το δημογραφικό, η ικανότητα αμυντικής αποτροπής και η οικονομία πάνω στην οποία μπορούν να στηριχτούν αυτά παραμένουν οι εθνικές προτεραιότητες.

    https://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3765012/xrono-agorasame-me-ton-erntogan/

    ReplyDelete
  64. Anonymous26/1/24 10:42

    Γιατί η Αθήνα αρνήθηκε να ανταποκριθεί στο αίτημα της Ε.Ε. να στείλει χάρτες που να δείχνουν τα σύνορα της ελληνικής ΑΟΖ;

    https://hellasjournal.com/2024/01/i-livii-ke-i-aoz-tis-elladas-giati-i-athina-arnithike-na-antapokrithi-sto-etima-tis-e-e-na-stili-chartes-pou-na-dichnoun-ta-sinora-tis-ellinikis-aoz-ine-provlima/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous27/1/24 02:52

      γιατί η Οθωμανική Αθήνα δεν θέλει να δώσει τα πετρέλαια στην Ελλάδα και στην ΕΕ, αλλά στους Ντονμέδες

      Delete
  65. Την έγκριση από το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ της πιθανής στρατιωτικής πώλησης εξωτερικού (FMS: Foreign Military Sales) στην Ελλάδα έως 40 συμβατικής από-προσγείωσης (CTOL: Conventional Take Off and Landing) διακλαδικών μαχητικών κρούσης (JSF: Joint Strike Fighter) F-35A Lightning II,
    χωρίς όμως να περιλαμβάνονται όπλα,
    ανακοίνωσε χθες (Παρασκευή 26 Ιανουαρίου) αργά το βράδυ, η υπηρεσία συνεργασίας αμυντικής ασφάλειας DSCA (Defense Security Cooperation Agency), του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous27/1/24 17:04

      Η συνολική έλλειψη όπλων σημαίνει ότι πολύ απλά η ελληνική πλευρά ΔΕΝ τα αιτήθηκε!
      Παρά το γεγονός ότι υπάρχει καταγεγραμμένη ισχυρή τάση για την ελληνική έμφαση στις πλατφόρμες και την απόδοση πολύ χαμηλότερης προτεραιότητας στα όπλα, είναι πιθανό η μη αίτηση όπλων για τα F-35 να οφείλεται στην απέλπιδα προσπάθεια συγκράτησης του κόστους. Αυτό όμως δημιουργεί και την αίσθηση ότι η προμήθεια του μαχητικού 5ης γενεάς δεν αντιμετωπίζεται ως ολοκληρωμένο οπλικό σύστημα τεχνολογίας αιχμής και υψηλών δυνατοτήτων αλλά ως πολιτικό επιχείρημα, δήθεν και γεωπολιτικό πλεονέκτημα. Κι αυτό προδίδει τη μονοσήμαντη, άρα ελλειπή, κατανόηση των εξοπλισμών από την ελληνική πολιτική τάξη, άγνοια των κανόνων της αποτροπής (deterrence), αλλά και απροθυμία να ακούσουν τη στρατιωτική ηγεσία και τους ειδικούς συμβούλους, θεωρώντας ότι ξέρουν τα πάντα. Και αυτό είναι εθνικά επικίνδυνο.

      https://www.defence-point.gr/news/apokalypsi-dsca-oi-aeropories-poy-quot-chtizontai-quot-gia-polemo-kai-alles-gia-parelaseis

      Delete
    2. Anonymous13/2/24 08:57

      ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ.
      ΓΙΑΤΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟ, ΠΝ ΚΑΙ ΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΧΙ:

      Μεταφορά 17 ασθενών με πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας – Ανάμεσά τους 4 παιδιά
      Δεκαεπτά ασθενείς -ανάμεσά τους δύο παιδιά και δύο μωρά- μετέφεραν τα πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας από νησιά του Αιγαίου, τη Ζάκυνθο και το Άκτιο σε νοσοκομεία μεγάλων αστικών κέντρων και τη Ρώμη, το τελευταίο τριήμερο.

      Την ίδια ώρα ένα πυροσβεστικό αεροσκαφος CL-215 εκτέλεσε αποστολή αεροπυρόσβεσης στη Μεγαλόπολη, συμπληρώνοντας 4 ώρες πτήσης.
      Αναλυτικότερα:

      Ένα ελικόπτερο Super Puma μετέφερε 1 ασθενή από τη Νίσυρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου,
      Ένα αεροσκάφος B-350C μετέφερε 1 ασθενή και 1 νεογνό από την Κω και τη Χίο, στο Ηράκλειο και την Ελευσίνα,
      Ένα αεροσκάφος C-130 μετέφερε 1 παιδί από τη Λέσβο στην Ελευσίνα,
      Ένα αεροσκάφος B-350C μετέφερε 1 ασθενή από τη Σαντορίνη στο Ηράκλειο,
      Ένα αεροσκάφος C-27J μετέφερε 1 ασθενή από τη Λήμνο στην Ελευσίνα,
      Ένα αεροσκάφος C-27J μετέφερε 1 βρέφος και 1 παιδί από την Ελευσίνα στη Ρώμη,
      Ένα αεροσκάφος B-350C μετέφερε 2 ασθενείς από τη Λέσβο στην Ελευσίνα,
      Ένα αεροσκάφος C-130 μετέφερε 3 ασθενείς από την Κω και τη Ρόδο, στη Ρόδο και την Ελευσίνα,
      Ένα αεροσκάφος B-350C μετέφερε 1 ασθενή από τη Ζάκυνθο στον Άραξο,
      Ένα αεροσκάφος C-27J μετέφερε 2 ασθενείς από τη Ζάκυνθο και το Άκτιο, στον Άραξο και την Κέρκυρα και
      Ένα αεροσκάφος B-350C μετέφερε 1 ασθενή από τη Σαντορίνη στο Ηράκλειο.
      Συμπληρώθηκαν 30 ώρες πτήσης σε 11 αποστολές.
      https://www.el.gr/ygeia/metafora-17-asthenon-me-ptitika-mesa-tis/

      Delete
  66. Anonymous29/1/24 10:08

    https://hellasjournal.com/2024/01/i-aoz-tis-evropis-ke-i-xechasmeni-elliniki-aoz-o-episimos-chartis-tis-e-e-dichni-ochi-mono-tin-aoz-tis-elladas-alla-epiveveoni-ke-ta-thalassia-tis-sinora-me-tin-kipro/

    ReplyDelete
  67. Anonymous30/1/24 08:51

    "ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ: ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΩΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ – Η ΘΡΑΚΗ ΕΑΛΩ"
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a1%ce%91%ce%93%ce%99%ce%91%ce%94%ce%95%ce%a3-%ce%95%ce%a3%ce%95%ce%99%ce%a3-%ce%a1%ce%91%ce%93%ce%99%ce%91%ce%94%ce%95%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%a4%ce%91-%ce%a0%ce%91%ce%99%ce%94%ce%99%ce%91/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous30/1/24 12:45

      "Νέα Υόρκη: Συνελήφθησαν Έλληνες ομογενείς στη Νέα Υόρκη που «ετοίμαζαν επιθέσεις» σύμφωνα με τους Αμερικανούς
      Στο σπίτι του Άντριου και του Άντζελο Χατζηαγγέλης βρέθηκαν όπλα, αυτοσχέδιες βόμβες και πυρομαχικά"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/nea-yorki-synelifthisan-aderfia-apo-tin-astoria-pou-etoimazan-epitheseis-eixan-olokliro-oplostasio/

      ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΊΣΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.
      ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ "ΥΓΕΙΝΟΜΙΚΑ" ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ, ΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑΦΚΑ (ΣΠΙΤΙ), ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ.
      ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΩΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΑ.

      Delete
    2. Anonymous1/2/24 08:32

      Ινδία: Η στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της χώρας που είναι διαφορετική από τις άλλες – Δείτε γιατί
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/binteo-stratiotiki-parelasi-stin-india-prokalei-afthono-gelio/
      https://twitter.com/Sprinter99800/status/1752302093325513143

      ...και η χωρα του Καραγκιόζη θα μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο καρναβάλι της ΝΤΠ με τους εκλεκτούς πρωταγωνιστές της

      Delete
    3. Anonymous3/2/24 14:04

      ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ JUSUF PRIDE ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ, ΕΥΝΟΥΧΟΥΣ, ΧΑΡΕΜΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝ, JUSUF KAI THN ΝΕΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΣΕ MUST ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ (ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΗ) ME ΝΑΡΓΙΛΕΔΕΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝ" ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΦΕΝΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΛΟΥ (πρωην -ΠΟΥΛΟΣ) ΜΕ ΑΜΑΝΕΔΕΣ, ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΤΑΟΥΛΙΑ!
      ΜΗΝ ΤΟ ΓΕΛΑΤΕ.
      ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ!

      ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΛΟΑΤΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
      (δηλ. όλη η Βουλή)
      https://www.youtube.com/watch?v=uZByel-qjXU
      https://ok.ru/video/1048218766008
      https://ok.ru/video/4378985788

      Delete
    4. Anonymous5/2/24 16:28

      "Έκαναν πλαστικές στην Τουρκία! Δείτε πως έγιναν! Φρικιαστικό!

      Τα τελευταία χρόνια, οι φθηνές αισθητικές επεμβάσεις στο εξωτερικό έχουν γίνει όλο και πιο δελεαστικές για χιλιάδες Βρετανούς!
      Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική Mirror, γράφοντας κυρίως για την Τουρκία!
      Κάποιοι επιστρέφουν στην πατρίδα τους με νέα δόντια, μαλλιά και στήθος ή γλουτούς!

      Κάποιοι δεν επιστρέφουν ποτέ!!!

      Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Βρετανίας (ONS) υπολογίζει πως ο αριθμός των ατόμων που ταξιδεύουν στο εξωτερικό από την Βρετανία, για πλαστική επέμβαση σχεδόν διπλασιάστηκε μέσα σε 4 χρόνια!

      248.000 κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου επιλέγουν να το κάνουν το 2019 σε σύγκριση με 120.000 το 2015.
      Τα ραντεβού κλείνονται σχεδόν άμεσα, με τους ασθενείς να επιλέγουν να παρακάμψουν τις μακροχρόνιες λίστες αναμονής του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) της Βρετανίας!

      Τα αποτελέσματα καμιά φορά είναι φρικιαστικά!
      H Mirror γράφει: Η τρομακτική πραγματικότητα της χειρουργικής επέμβασης στην Τουρκία – σάπιο στήθος, δόντια κολοβωμάτων και 25 νεκροί!
      Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ φρικιαστικές φωτογραφίες!"

      https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/horrifying-reality-turkey-surgery-rotting-31956742
      https://www.mirror.co.uk/news/health/botched-cheap-plastic-surgery-abroad-32039713
      https://www.el.gr/ygeia/ekanan-plastikes-stin-toyrkia-deite-p/

      ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
      ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ Σ' ΑΠΟΤΥΧΙΑ!

      Delete
  68. Anonymous30/1/24 19:22

    "Τ.Αλεξανδράτου για τους Έλληνες: «Δεν έχω καμία σχέση με τους ηλίθιους»
    Το μοντέλο έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια την Ελλάδα"
    https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/t-aleksandratou-gia-tous-ellines-den-exo-kamia-sxesi-me-tous-ilithious/

    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ Σ' ΟΛΑ.
    ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ:!
    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.
    ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΙΠΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ReplyDelete
  69. Anonymous30/1/24 19:40

    Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας έδωσε χθες, Δευτέρα, το πράσινο φως στη συμφωνία του Αλβανού Πρωθυπουργού Έντι Ράμα με την Ιταλίδα ομόλογό του Τζόρτζια Μελόνι σχετικά με την ίδρυση στο βορειοδυτικό τμήμα της Αλβανίας δύο καταυλισμών για μεταφορά από την Ιταλία και τη στέγαση μεταναστών και προσφύγων από τρίτες χώρες. Κατά την πλειοψηφία του Συνταγματικού Δικαστηρίου, η Συμφωνία Ράμα – Μελιόνι δεν αμφισβητεί την εδαφική ακεραιότητα της Αλβανίας και η δικαιοδοσία στους δύο καταυλισμούς δεν αποτελεί αποκλειστικότητα της ιταλικής πλευράς, αλλά των δύο χωρών.

    Στο Συνταγματικό Δικαστήριο είχαν προσφύγει 30 βουλευτές της αντιπολίτευσης με τα παραπάνω αιτήματα, λίγο πριν η Συμφωνία επικυρωθεί από τη Βουλή της Αλβανίας. Η συμφωνία για τους μετανάστες μεταξύ Ιταλίας και Αλβανίας είχε υπογραφεί από τους αντίστοιχους πρωθυπουργούς στις 6 Νοεμβρίου 2023. Είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στις δύο χώρες, αλλά και σε πολλές οργανώσεις που ασχολούνται με το μεταναστευτικό. Η συμφωνία προβλέπει τη μεταφορά από την Ιταλία σε δύο στρατόπεδα στο βορειοδυτικό τμήμα της Αλβανίας, περίπου 3.000 μεταναστών και προσφύγων από τρίτες χώρες. Κατά τη Συμφωνία, για όλες τις δαπάνες και το διοικητικό προσωπικό ευθύνεται η ιταλική πλευρά.

    Στους καταυλισμούς στην Αλβανία θα εξετάζονται τα αιτήματα για πολιτικό άσυλο των μεταναστών και προσφύγων. Σε όσους θα εγκρίνεται το δικαίωμα αυτό, θα επιστρέφουν στην Ιταλία. Την ευθύνη για τους υπόλοιπους αναλαμβάνει επίσης η ιταλική πλευρά. Η συμφωνία ισχύει για πέντε χρόνια με δικαίωμα αυτόματης ανανέωσης για άλλα πέντε έτη.

    ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ReplyDelete
  70. Anonymous1/2/24 02:04

    "Ζοζέπ Μπορέλ: «Να μην συμφιλιωθεί ποτέ η Ουκρανία με την Ρωσία» – Μ.Ζαχάροβα: «Είσαι παρανοϊκός»!
    Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας ζήτησε την συνέχιση του πολέμου!"
    https://www.pronews.gr/kosmos/zozep-mporel-na-min-symfiliothei-pote-i-oukrania-me-tin-rosia-m-zaxarova-eisai-trelos-kai-perithoriakos/

    ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ!
    ΑΡΑ, ΜΟΛΙΣ ΔΗΛΩΣΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous1/2/24 15:11

      ΖΟΖΕ,

      ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΕ ΓΙΑ Τ' ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ .
      ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΛΙΑΚΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ.
      ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ.

      ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΜΕ ΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ;

      Delete
  71. Anonymous1/2/24 02:40

    "Η ΦΥΛΟΜΕΤΑΒΑΣΗ (GENDER TRANSFORMATION) – Η ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"
    Είναι ένα αυθεντικό ντοκιμαντέρ της Epoch που εξετάζει τα πολύπλοκα ζητήματα γύρω από τον τρανσεξουαλισμό και τη νεολαία. Η ταινία διερευνά τους ρόλους που διαδραματίζουν το εκπαιδευτικό σύστημα, οι ιατρικές και φαρμακευτικές βιομηχανίες, τα οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από το κίνημα των τρανσέξουαλ, καθώς και τους κοινωνικούς και πολιτικούς μηχανισμούς που βρίσκονται στο παρασκήνιο.
    https://attikanea.info/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%80/
    https://rumble.com/v4aixjf--gender-transformation-.html

    ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΦΥΛΟΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
    ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ- ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΗΥΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous5/2/24 17:12

      " «Η Νίκη, ο πρόεδρος της και οι βουλευτές της, την ύστατη αυτή στιγμή, καλούμε τον πρωθυπουργό να μην προχωρήσει.

      Αρκετά διαίρεσε την κοινωνία και το κόμμα του. Να αποσύρει το νομοσχέδιο. Καλούμε επίσης τους υπουργούς και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και των άλλων κομμάτων, που για λόγους συνειδήσεως είναι αντίθετοι, να μην υποχωρήσουν. Να έρθουν στην ολομέλεια και να μιλήσουν, να καταψηφίσουν, να μην κρυφτεί κανένας στην αποχή ή πίσω από καμία ίωση», είπε ο ειδικός αγορητής της «Νίκης» Γιώργος Αποστολάκης."
      https://www.el.gr/ellada/kommata/niki-gia-omofyla-zeygaria-arketa-d/

      ΕΑΝ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ν' ΑΠΟΚΑΛΟYNTAI ΚΑΙ "ΜΑΝΟΥΛΕΣ"΄(;-D) , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ TROLLS!

      Delete
    2. Anonymous6/2/24 03:29

      "Πέντε 'τρανσέξουαλς' άνδρες, σέ κολλεγιακό αγώνα βόλλεϋ γυναικών στό Τορόντο! ( ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ! ) "
      Οι «τρανς γυναίκες» ήταν ξεκάθαρα οι πιο ισχυρές παίκτριες στο γήπεδο, αναφέρει το «Rebel News».
      Επιπλέον, ένας γνώστης του βόλλεϋ επικρίνει το γεγονός ότι δεν είναι πλέον ασφαλές για τις βιολογικές γυναίκες να συμμετέχουν σε αθλητικές αναμετρήσεις επειδή υπάρχουν περισσότεροι τραυματισμοί.
      https://odysseiatv.blogspot.com/2024/02/blog-post_942.html#more

      ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΛΟΥΓΚΡΑ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!
      https://www.youtube.com/watch?v=-1Lbhd0ygiE

      Delete
    3. Anonymous7/2/24 00:30

      "Η εντυπωσιακή εκπρόσωπος της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, ο Κασσελάκης και ο Τάιλερ (φώτο)
      Το φωτογραφικό στιγμιότυπο με την εκπρόσωπο και τον Τάιλερ"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/i-entyposiaki-ekprosopos-tis-topikis-tou-syriza-sti-larisa-o-kasselakis-kai-o-tailer-foto/

      LGBT τραβέλι είναι η εκπρόσωπος, ή απλά είναι βαλτή για να δούνε τις αντιδράσεις και "αντοχές" του Προέδρου;

      Delete
    4. Anonymous7/2/24 00:51

      "Τα social media γενικότερα, και το TikTok ειδικότερα βάζει στο στόχαστρό του ο Ίλον Μασκ, με ένα σοκαριστικό βίντεο που ανάρτησε σήμερα, Τρίτη 6/2, στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα X.

      Το εν λόγω βίντεο, το οποίο αποτελεί μέρος μίας έρευνας με ντοκουμέντα, συνεντεύξεις και συγκλονιστικές αποκαλύψεις, θίγει το φλέγον ζήτημα της σεξουαλικοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης των ανηλίκων και ήδη προκαλεί κύμα οργής στις ΗΠΑ, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

      Πρόκειται για ένα βίντεο-«γροθιά στο στομάχι», καθώς, παρουσιάζει αδιάσειστα στοιχεία ότι τα social media, αλλά και η λεγόμενη «drag κουλτούρα» προωθούν μια συντονισμένη δράση, με στόχο τη διαδικτυακή «αποπλάνηση» των απανταχού ανηλίκων.

      Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:
      pic.twitter.com/8At1qXjNOx

      https://www.newsbreak.gr/kosmos/560054/to-vinteo-toy-ilon-mask-poy-sokare-ton-planiti/

      Delete
    5. Anonymous8/2/24 00:53

      ΣΟΒΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΔΚΡΑΤΕΣ:

      "Γιατρός προειδοποιεί: «Μην χρησιμοποιείτε τα κινητά σας στην τουαλέτα – Υπάρχουν κίνδυνοι»"
      «Πρώτον, η χρήση του τηλεφώνου σας ενώ κάνετε την ανάγκη της μπορεί να οδηγήσει σε παρατεταμένο κάθισμα στην τουαλέτα, που μπορεί να προκαλέσει πίεση στο ορθό και τον πρωκτό σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα όπως αιμορροΐδες, ΡΑΓΑΔΕΣ ΠΡΩΚΤΟΥ και ακόμη και ΠΡΟΠΤΩΣΗ ΟΡΘΟΥ»,
      https://www.pronews.gr/ygeia/giatros-proeidopoiei-min-xrisimopoieite-ta-kinita-sas-stin-toualeta-yparxoun-kindynoi/

      ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΥΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!

      Delete
    6. Anonymous8/2/24 02:49

      Ένταση Προκλήθηκε Κατά Την Διάρκεια Της Ακρόασης Των Φορέων Στην Συνεδρίαση Της Επιτροπής, Στα Πλαίσια Συζήτησης Του Νομοσχεδίου Σχετικά Με Τον Γάμο Και Την Τεκνοθεσία Των Ομόφυλων Ζευγαριών.

      Θύελλα Αντιδράσεων Ξεσήκωσε Το Εύλογο Ερώτημα Και Η Τοποθέτηση Του Βουλευτή Επικρατείας Παύλου Σαράκη, Σχετικά Με Την Σημασία Του Ακρωνυμίου “ΛΟΑΤΚΙ+” Και Την Απαίτηση Της Εν Λόγω Κοινότητας Για Χορήγηση Ειδικού Προνομίου Γάμου Και Τεκνοθεσίας/ Υιοθεσίας.

      Τι Μας Επιφυλάσσεται Στο Μέλλον Σχετικά Με Τους Σεξουαλικούς Προσανατολισμούς Προσώπων Και Ομάδων
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/o-%ce%9a%ce%91%ce%9a%ce%9f%ce%a3-%ce%a7%ce%91%ce%9c%ce%9f%ce%a3-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%92%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ae-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%9b%ce%9f%ce%91%ce%a4%ce%9a%ce%99-%ce%95%ce%a0/

      ΤΟ + ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

      Delete
  72. Anonymous6/2/24 17:17

    "Εύα Καϊλή: Κινδυνεύει να επιστρέψει στη φυλακή αν συνεχίσει να μιλά σε ΜΜΕ για το Qatargate
    Στο ευρωκοινοβούλιο πρόταση για άρση της ασυλίας της Καϊλή για άλλη υπόθεση"
    "Σήμερα Τρίτη οι ευρωβουλευτές θα ψηφίσουν επί προτάσεως για άρση της ασυλίας της Καϊλή αναφορικά με άλλη υπόθεση για φερόμενη ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ των ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ της ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ, σύμφωνα με την πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα."
    https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/eya-kaili-kindyneyei-na-epistrepsei-sti-fylaki-an-synexisei-na-mila-se-mme-gia-to-qatargate/

    ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ LIFESTYLE ΜΕ ΣΥΝΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΚΑΔΑ ΣΤΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ.
    Η ΑΛΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ν' ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν' ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ "ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ" ΚΑΙ "ΔΙΚΑΙΟΥ".

    ΦΙΛΙΚΑ
    Χ


    ΣΧΕΤΙΚΑ

    - Anonymous 16/1/24 15:49
    https://isxys.blogspot.com/2023/12/blog-post.html?showComment=1705412961988#c7879812412951129860

    "«Βόμβες» Καϊλή: «Υπάρχουν δεσμοί δικαστών με τον τεκτονισμό, ο κόσμος πρέπει να μάθει»"
    «Πιστεύω ότι σε αυτήν την έρευνα υπήρξαν σαφείς παραβιάσεις του ευρωπαϊκού δικαίου, το τεκμήριο της αθωότητας και η αμεροληψία των δικαστών λείπουν εντελώς.
    Υπάρχουν δεσμοί των δικαστών με τον Τεκτονισμό, έχουν προκύψει συγκρούσεις συμφερόντων, δεν υπάρχουν οι εγγυήσεις που υπάρχουν στην Ιταλία».
    https://www.el.gr/ellada/kommata/vomves-kaili-yparchoyn-desmoi-dika/

    Τι λες πάλι;
    Ο εργοδοτης σου το Ευρωπαικο Κοινοβούλιο είναι το βασίλειο του Τεκτονισμού για όλα τα χαιδεμένα μέλη του.
    Ληγμένα πήρες, ή σνίφαρες καθαρή;
    Όταν σε τάιζαν με βαλίτσες οι τεκτονες της Μουσουλμανικής αδελφότητας, τότε δεν υπήρχαν παραβιάσεις του Ευρωπαικού Δικαίου;
    H ανατροφή της κόρης σου έπρεπε να είχε δωθεί σ' ανάδοχη Μουσουλμανική οικογένεια. Τότε μόνο θα καταλάβαινες τι παραβίαση έκανες σε νομικό, κοινωνικό, γεωπολιτικό και και ηθικό δίκαιο και κανόνες!
    'Εμπλεξες σε δύσκολα μονοπάτια και ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΠΛΕΟΝ...


    - Anonymous 26/12/23 22:08
    https://isxys.blogspot.com/2023/12/blog-post.html?showComment=1703621288560#c2240674699908857705

    ReplyDelete
  73. Anonymous7/2/24 00:02

    "Ντόχα | Τους χόρεψε… συρτάκι η τρομερή Πλατανιώτη | 6/2/24 | ΕΡΤ"
    https://www.youtube.com/watch?v=drhckTNIUBo

    MIA ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Μ' ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΠΗΡΕ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ LEUGROVISION Μ' ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous7/2/24 16:49

      "Η πρώτη γυναίκα προπονητής στην Αλβανία είναι Τουρκάλα και θυμίζει περισσότερο πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών! (φώτο)
      Αναλαμβάνει ανδρική ομάδα και συγκεκριμένα την Σκουμπίνι, η οποία αγωνίζεται στην Γ' κατηγορία"
      https://www.pronews.gr/athlitismos/paraskinio/i-proti-gynaika-proponitis-stin-alvania-einai-tourkala-kai-thymizei-perissotero-protagonistria-erotikon-tainion-foto/

      Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
      ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΑΝΤΙΛΕΥΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΠ!

      Delete
  74. Anonymous7/2/24 20:31

    "Ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, παρουσίασε πριν από λίγο το νομοσχέδιο για την ίδρυση των μη κρατικών πανεπιστημίων, κατι το οποίο αποτελεί την πρώτη σοβαρή μεταρρύθμιση στο κράτος τις τελευταίες δεκαετίες
    Στην πραγματικότητα έγινε πράξη με καθυστέρηση πολλών ετών το αυτονόητο."

    ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΑ TOYRKOΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ, ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡO ΡΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

    "Ο υπουργός παρουσίασε τις βασικές διατάξεις λέγοντας ότι για να υπάρχει ένα καθεστώς ισονομίας ανάμεσα σε δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια όσον αφορά στην εισαγωγή των Ελλήνων φοιτητών στα μη κρατικά ΑΕΙ θα πρέπει οι υποψήφιοι να έχουν «πιάσει» την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής του πεδίου τους κατά τις πανελλαδικές και αυτή θα είναι η μοναδική σύνδεση στο σύστημα πρόσβασης μεταξύ δημόσιων και ιδιωτικών ΑΕΙ."

    ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ (βλ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ) ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΔΑΚΤΕΑΣ ΥΛΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ Μ' ΕΝΑ ΣΤΥΛΟ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑ(N)Ι ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, Η' EXPERT.
    ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, κοκ
    ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ IT, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ HACKERS ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟZΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ "...have a university degree, or equivalent professional experience".
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

    ReplyDelete
  75. Anonymous7/3/24 02:42

    https://attikanea.info/%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8A%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CE%AE-%CE%BC%CE%AE%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BF/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous7/3/24 09:52

      https://www.defence-point.gr/news/tragiko-elleimma-koyltoyras-asfaleias-stochopoiise-ton-mitsotaki-kai-ton-zelenski

      Delete
    2. Anonymous7/3/24 19:23

      Anonymous 16/2/24 18:30
      https://isxys.blogspot.com/2024/01/blog-post.html?showComment=1708101014983#c492074810155515107

      Delete
  76. Anonymous7/3/24 10:00

    Έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την περιβόητη μεταρρύθμιση της θητείας, η οποία φαίνεται πως αφορά οτιδήποτε άλλο παρά την εκπαίδευση των στρατεύσιμων ως μαχητών. Στη γκάμα των δεξιοτήτων που… ως φιλόδοξος σχολάρχης ΙΕΚ, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα «προικίσει» τους στρατεύσιμους είναι «ειδικότητες όπως, ναυαγοσώστης –αρκετοί Δήμοι στη χώρα μας το καλοκαίρι ζητούν για τις παραλίες–, χειριστές μηχανημάτων, αλλά και κρίσιμες ειδικότητες σχετικές με την πολιτική προστασία και την παροχή πρώτων βοηθειών», όπως ανακοίνωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης.

    Η υιοθέτηση του «φινλανδικού μοντέλου» για την εκπαίδευση, δεν συνεπάγεται άραγε τη διαπίστωση της αδυναμίας των Ελλήνων στρατιωτικών, που κλήθηκαν εκ των ενόντων να σχεδιάσουν και διεξαγάγουν την εκπαίδευση των στρατεύσιμων; Παραδόξως δεν αντιληφθήκαμε ουδεμία αντίδραση ή σχολιασμό από τη συμπαθή τάξη των εν αποστρατεία ανωτάτων και μη στρατιωτικών, συμπεριλαμβανομένων και πρώην αρχηγών. Βρέχει κάπου; Χιονίζει;

    https://www.defence-point.gr/news/to-tholomeno-mas-myalo-apo-quot-montela-quot-ki-apeiles-mechri-tis-ipa-kai-tin-alvania

    ReplyDelete