21/01/2024

Χθες όλη νύχτα χιόνιζε. Και σήμερα...

8:00 - Έφτιαξα χιονάνθρωπο.

8:10 - Ήρθε η φεμινίστρια γειτόνισσα και με ρώτησε γιατί δεν έφτιαξα και μια χιονογυναίκα.

8:15 - Έφτιαξα και γυναίκα από χιόνι.

8:17 - Ο άλλος γείτονας παραπονέθηκε πως η χιονογυναίκα έχει πολύ μεγάλα στήθη και προβάλει λάθος πρότυπο.

8:20 - Το γκεϊ ζευγάρι από απέναντι φώναζαν πως οι χιονάνθρωποι θα έπρεπε να είναι δυο άνδρες διότι νιώθουν μειονεκτικά.

8:22 - Τρανς που μένει στο τέλος του δρόμου με ρώτησε γιατί δεν έφτιαξα δυο χιονοσώματα με αφαιρούμενα μέλη.

8:25 - Οι βίγκαν στο άλλο τέλος του δρόμου είπαν πως το καρότο είναι η διατροφή τους και δεν επιτρέπουν να χρησιμοποιείται σαν μέρος του χιονάνθρωπου.

8:28 - Μαύροι με αποκαλούν ρατσιστή διότι ο χιονάνθρωπος είναι λευκός.

8:31 - Ο μουσουλμάνος από απέναντι απαιτεί να καλύψω την χιονογυναίκα με σεντόνι.

8:40 - Ήρθε αστυνομία και είπαν πως κάποιος ένιωσε προσβεβλημένος και με κατήγγειλε.

8:42 - Ήρθε πάλι η φεμινίστρια και απαίτησε να αφαιρέσω την σκούπα από την χιονογυναίκα διότι συμβολίζει την αστική οικογενειακή της σκλαβιά.

8:43 - Ήρθε ο πρόεδρος του συλλόγου για την ισότητα και με απείλησε με μηνύσεις.

8:45 - Με δείχνουν σε όλες τις τοπικές ειδήσεις όπου με ρώτησαν αν ξέρω την διαφορά μεταξύ "χιονάνδρα" και "χιονογυναίκας". Απάντησα «Χιονόμπαλες». Με αποκαλούν «καταραμένος φασίστας και σεξιστής».

9:00 - Είμαι πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια σαν τρομοκράτης, ρατσιστής, ομοφοβικός, εγκληματίας και με κατηγορούν για δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων με αφορμή την κακοκαιρία.

9:10 - Με ανακρίνουν για να διαπιστώσουν αν λειτουργούσα μόνος μου η αν έχω συνεργάτες. Κοινωνικοί λειτουργοί πήραν τα παιδιά μου.

9:29 - Στον δρόμο περνάει όχλος από εκείνους που έχω προσβάλλει. Απαιτούν τον αποκεφαλισμό μου.

Νόημα; Αυτή ιστορία δεν έχει νόημα. Είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε τώρα και έπονται χειρότερα.

221 comments :

  1. Anonymous21/1/24 12:55

    ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ... ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ, "ΑΡΑΞΤΕ" ΚΑΠΟΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΠΟΥ ΞΕΣΠΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.
    ΔΕΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  2. ΩΣ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ...

    https://www.youtube.com/watch?v=13C32L0PSIo

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΕΚΠΟΜΠΉ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ!

      Delete
  3. Anonymous21/1/24 15:57

    "Σύμφωνα με την έρευνα του ασφαλιστικού παρόχου Berkshire Hathaway Travel Protection, η πιο ασφαλής χώρα του κόσμου είναι ο Καναδάς. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Ελβετία, η Νορβηγία, η Ιρλανδία και η Ολλανδία, ενώ ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο, η Πορτογαλία, η Δανία και η Ισλανδία."
    "Η εταιρεία αναφέρει ότι υπήρξε σημαντική μετακίνηση στις ετήσιες κατατάξεις της. Η Ιαπωνία, για παράδειγμα, κατατάσσεται φέτος στη θέση 12, ενώ πέρυσι ήταν στη θέση 19. Η Δανία έπεσε από το Νο. 2 πέρυσι στο Νο. 8 φέτος και η Βραζιλία σημείωσε τη μεγαλύτερη βελτίωση, καθώς από το Νο. 42 πέρυσι βρέθηκε στο Νο. 15 φέτος."
    https://www.pronews.gr/kosmos/poia-einai-i-pio-asfalis-xora-ston-kosmo/

    ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ:

    ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ. ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Β. ΑΦΡΙΚAΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΟΥ. ΕΑΝ ΠΙΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑΓΥΡΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΕΞ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ NIGHT CLUBS.
    ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΛΟΠΗ, Η' ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.
    ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΩΣ Τ' ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ, Η' ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Τ΄ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΦΑΚΕΛΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΓΙ' ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, Σ' ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΣ.
    ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ/ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!

    ΗΒ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΘΕ 7 ΛΕΠΤΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ 1 ΜΕ 5 ΑΣΧΕΤΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΠΡΩΞΙΑ (ΛΟΓΩ ΠΛΗΘΟΥΣ), Η' ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΑΤΣΑΣ ΣΟΥ....

    ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΤΣΕΠΗ, Η' ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ....

    ΒΕΛΓΙΟ, Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ CAR JACKING (ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΩΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΟΥΖΙΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ + ΜΕ 1 ΩΡΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ(+1), Η' ΑΠΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ CONTAINERS). ΓΙΑ ΤΑ ΔΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΙΜΑΛΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ/ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΑΙΚΕΣ (ΚΑΛΑΘΙΑ) ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ (ΚΙΝΗΤΑ, κοκ)

    ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ 3 ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΓΟΡΙΛΕΣ ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ + 120 ΚΙΛΑ ΕΚΑΣΤΟΣ ΜΕ 2 ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΜΕ KALASHNIKOV, TOKAREV KAI ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ.
    ΣΤΑ ΔΕ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ 3-4 ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!

    ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ "ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ".
    ΓΙΑ ΨΥΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΣΕ ΚΟΒΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, Ή Σ' ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑI ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΜΕΣΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΣ, Η' ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΝΙΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΡΤΑ!

    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ!

    INFOteller

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous18/2/24 00:33

      "The 20 The Most Dangerous Cities In Europe (2024 GUIDE)"
      https://waytostay.com/most-dangerous-cities-in-europe/

      "Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χάγη: Σοβαρότατα επεισόδια μεταξύ Αφρικανών και αστυνομικών δυνάμεων
      Έσπασαν τα πάντα οι ταραξίες – Πυρπολήθηκαν αστυνομικά οχήματα"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/se-katastasi-ektaktis-anagkis-i-xagi-sovarotata-epeisodia-metaksy-afrikanon-kai-astynomikon-dynameon/
      https://www.youtube.com/watch?v=7kwUsPVKzvw

      Delete
  4. Anonymous21/1/24 23:00

    Όλα έχουν τελειώσει. Όλοι έχουν τελειώσει. Τα έχουμε πει πολλές φορές, λίγο πολύ οι περισσότεροι εδώ μέσα συμφωνούμε και έχουμε επίγνωση της μαύρης κατάστασης. Βεβαίως, υπάρχουν ακόμη αρκετοί - ίσως και πολλοί, δεν ξέρω - που ζουν με την ψευδαίσθηση ότι έχουν την δύναμη να αλλάξουν κάτι, πετώντας τρικάκια, ή δίδοντας την ψήφο τους σε ένα "πατριωτικό" εθνικιστικό κόμμα ενός πωλητή επιστολών του Ιησού ή ενός ψευτόμαγκα Μανιάτη κοκάκια με φάτσα αλγερινού, ή σε οιονδήποτε τέλος πάντων άλλο κωμικοτραγικό σχηματισμό με "πατριωτικό" ή "εθνικό" χαρακτήρα. Όσοι έχουν καταναλώσει τον χρόνο τους σε αυτούς τους σχηματισμούς, ξέρουν πολύ καλά ότι στην καλύτερη περίπτωση είναι απλά προσπάθειες γραφικών αθώων με ημερομηνία λήξης ή στην χειρότερη, οι ίδιες αυτές οργανώσεις ελεγχόμενες από το κράτος και τους μηχανισμούς ασφαλείας του. Αρκετοί επιπλέον, που είδαν με τα ίδια τους τα μάτια την διαπλοκή, την φιλαργυρία και την απίστευτη πνευματική και νοητική λέρα που χαρακτήριζε και χαρακτηρίζει ακόμη και αυτά τα άτομα του εθνικιστικού χώρου, αυτών δηλ. που δήθεν πολεμούσαν την διαπλοκή και την παρακμή, είτε τα παράτησαν, είτε στράφηκαν τελικά κατά του εθνικισμού και ναι, υπάρχουν περιπτώσεις όπου κάποιοι επέλεξαν την αυτοκτονία μετά την στιβαρή απογοήτευση.

    Με τον θάνατο του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, με τον θάνατο της πνευματικής αδογμάτιστης φλόγας, ήρθε η ασιατική σκοταδική πνευματική φυλακή επάνω στον πλανήτη, επάνω στους νόες και στις ψυχές των ανθρώπων. Δεν υφίστανται κύκλοι πολιτισμών ξεχάστε τα αυτά, την άνοδος και την παρακμή για τα οποία μίλησαν και μιλούν κάποιοι της συντηρητικής ιντελιγκέντσιας. Αυτή η θεωρία είναι η προσπάθεια της συντηρητικής ιντελιγκέντσιας να δικαιολογήσει την αποτυχία της σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο. Παρακμή είναι ο πλανήτης ολόκληρος από το 146 π.Χ. έως σήμερα. Ο τρόπος σκέψης και ο τρόπος ζωής των ανθρώπων είναι προκαθορισμένος από το ασιατικό σκοτάδι και τις δυνάμεις που το κατευθύνουν. Εβραίοι, Μασόνοι, Ιησουίτες και κάθε λογής άλλοι δογματικοί με τον δράκοντα στην κορυφή να επιβλέπει τα πάντα, για να τα λέμε και για τους οπαδούς των συνωμοσιών. Η πανηγυρική απόδειξη της μαύρης εικόνας που περιγράφω: Ο απόλυτος σουρεαλικός παραμορφωτισμός των εννοιών. Ο μέγας Λιαντίνης είπε, ότι το μεγαλύτερο και τιτάνιο επίτευγμα του Σωκράτη ήταν η αποσαφίνηση των εννοιών. Με την επικράτηση του ασιατικού δογματισμού έγινε στη ουσία ακριβώς το αντίθετο δηλ. η διαστρέβλωση όλων των εννοιών. Έτσι καθηλώνονται και εγκλωβίζονται αιώνια οι νόες μέσα στο παίγνιο. Παράδειγμα: Οι οικονομικοί και μπλε λιμπεραλιστές με τα ξυρισμένα πρόσωπα και τις γραβάτες, βρίζουν λιμπεραλιστές τους αξύριστους κόκκινους λιμπεραλιστές. Αυτοί με την σειρά αποκαλούν ναζί των οιονδήποτε διαφωνούντα ακόμα και τον δεξιό που ήταν και είναι ο μεγαλύτερος αντιναζι όλων. Ο lgbtq+++ αποκαλεί -φοβικό τον οιονδήποτε αντιφρονούντα όταν ο μόνος που χρειάζεται ψυχολογική θεραπεία είναι ο ίδιος του. Ιδεολογικό αρχέτυπο αυτών των λίγων μόνο παραδειγμάτων που έφερα είναι η πρώτη ασιατική δογματική διαστρέβλωση που επέφερε ο ιουδαιοχριστιανισμός, αποκαλώντας τους εχθρούς του ειδωλολάτρες όταν ο ίδιοςείναι ο μόνο που πληρεί τον ορισμό της ειδωλολατρίας. Εφάρμοσε αν θέλεις τα όσα γράφω σε κάθε διαμάχη της κοινωνικής σου ζωής και θα διαπιστώσεις την έκταση του προβλήματος και της κατάντιας. Η απολυτή διαστρέβλωση των εννοιών, με την σειρά, των μυαλών και των ψυχών και πάει λέγοντας.

    (Συνεχίζεται)

    Βλάχος

    ReplyDelete
  5. Anonymous21/1/24 23:00

    Αρκετοί θεωρούν ότι με την αποκορύφωση της τωρινής παρακμής, η οποία θα ξεδιπλωθεί στην καταστροφή των κοινωνικών δομών, μπορεί να παρουσιαστεί η ευκαιρία ξεκινήματος εκ νέου. Μέχρι εδώ συμφωνώ και εγώ αλλά η στρατηγική αυτή έχει μια βασική προϋπόθεση: Την τωρινή προετοιμασία των μελλοντικών δομών που θα στηριχτούν επάνω σε αυτά τα συντρίμμια. Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν βλέπω να επιτελείται αυτή η προσπάθεια ή τουλάχιστον δεν μου είναι γνωστή εμένα προσωπικά. Αν και αμφισβητώ σοβαρός, με βάση την εμπειρία μου να υπάρχουν άνθρωποι ικανοί να επενδύουν την ζωή τους σοβαρός σε αυτή την προετοιμασία. Και μην μου πει κανείς ότι η τωρινή άνοδος των "πατριωτικών εθνικών" κομμάτων αποτελεί απόδειξη αυτής της αλλαγής γιατί εδώ γελούν οι γάτες, τα σκυλιά και τα μυρμήγκια. Όποιος πραγματικά το πιστεύει αυτό, απλά αποδεικνύει το πόσο ελάχιστη είναι στοιχειοθετημένη η πολιτική και ιστορική του μόρφωση. Δεν θα καταναλώσω τον χρόνο μου για να αποδείξω ότι πρόκειται για άλλη μια από το σύστημα κατευθυνόμενη στρατηγική αποπλάνησης των μαζών, ο καθένας να κάνει μόνος του την έρευνα.

    Τι μένει στην τελική ; Μένει μια μικρή μάζα ανθρώπων που χαροπαλεύει να επιβιώσει οργανικά και νοητικά σε ένα απόλυτα εχθρικό περιβάλλον από το οποίο για την στιγμή δεν υπάρχουν τρόποι δραπέτευσης, τουλάχιστον εντός των δομημένων οργανικών και υλιστικών του πλαισίων. Να επιβιώσει, γιατί ; Δεν γνωρίζω, ο καθένας να δώσει την απάντηση στον εαυτό του.

    Βλάχος

    ReplyDelete
  6. Anonymous22/1/24 02:09

    "H Μεγάλη Ελλάδα καλεί την Ελλάδα: «Είμαστε κι εμείς Έλληνες, σας θέλουμε κοντά μας» (Α Μέρος)"
    https://www.youtube.com/watch?v=Kxq8TpSDn8k

    "H Μεγάλη Ελλάδα καλεί την Ελλάδα: Καλαβρέζοι ξορκίζουν τον Βορρά και ζητούν ένωση μαζί μας (Β Μέρος)"
    https://www.youtube.com/watch?v=qdEV79v1S6w

    ReplyDelete
  7. Anonymous23/1/24 02:41

    "Ρ.Τ.Ερντογάν στον Τούρκο που πάτησε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό: «Ήσουν ο πρώτος μας αλλά δεν θα είσαι ο τελευταίος»'
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/r-t-erntogan-ston-tourko-pou-patise-ston-diethni-diastimiko-stathmo-isoun-o-protos-mas-alla-den-tha-eisai-o-teleytaios/

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΣΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟ:
    «Ήσουν ο πρώτος μας αλλά δεν θα είσαι ο τελευταίος»'

    ReplyDelete
  8. Anonymous23/1/24 08:41

    Κουρητη έμαθες κάτι για την νατοϊκή άσκηση που θα γίνει στην Βαλτική με συμμετοχή 31 χώρων;

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://en.wikipedia.org/wiki/Steadfast_Defender_2024

      ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΧΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ.
      ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΙΑΕΠΙΣΤΩΘΕΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝ Η ΡΩΣΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ..."ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ".
      ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΧΘΟΥΝ ΟΜΟΙΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΦΕΤΙΝΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΡΩΣΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ.

      Delete
  9. Anonymous24/1/24 00:47

    "Σε ξένους αγοραστές περνά άνω του 50% των ακινήτων στην Χαλκιδική – Πρώτοι οι Βούλγαροι
    Πρώτοι στη λίστα των αγοραστών κατατάσσονται οι Βούλγαροι και ακολουθούν οι Σέρβοι, Ρουμάνοι, Ισραηλινοί και Γερμανοί"
    https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/se-ksenous-agorastes-perna-ano-tou-50-ton-akiniton-sto-nomo-xalkidikis-protoi-oi-voulgaroi/

    ReplyDelete
  10. Anonymous24/1/24 08:37

    "Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο επέμεινε πως η ζωή των κατοίκων στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας είναι «απολύτως φυσιολογική» αφού «δεν γίνεται πόλεμος στο Κίεβο», κάτι που προκάλεσε κύμα αρνητικών σχολίων στα ΜΜΕ της Δύσης και στα social media.
    Αφότου ανέλαβε καθήκοντα τον Οκτώβριο, ο σλοβάκος πρωθυπουργός διέκοψε τη στρατιωτική βοήθεια της χώρας του προς την Ουκρανία, ενώ οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών επιδεινώθηκαν εξαιτίας εμπρηστικών σχολίων του Φίτσο, ο οποίος αμφισβήτησε την κυριαρχία της Ουκρανίας και έκρινε ότι το Κίεβο θα έπρεπε να επιδιώξει συμβιβασμό με τη Μόσχα για τον τερματισμό του πολέμου."
    https://www.el.gr/diethni/kosmos/pisteyete-oti-ginetai-polemos-sto-ki/

    ReplyDelete
  11. Anonymous24/1/24 17:48

    "Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Στον γάμο της το πάρτι φοροδιαφυγής - «Ήταν όλα ανταποδοτικά από γνωριμίες μου» λέει η ίδια
    «Μπορεί να είπα ότι ο γάμος κοστίζει γύρω στις 50.000 ευρώ, αλλά δεν πληρώθηκαν αυτά τα λεφτά» είπε στο protothema.gr'
    https://www.protothema.gr/economy/article/1459015/elizabeth-eletsi-ston-gamo-tis-to-parti-forodiafugis-itan-ola-adapodotika-apo-gnorimies-mou-leei-i-idia/

    ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΛΕΜΟΝΙΔΗ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΠΤΑΣΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑ.
    ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ;

    ReplyDelete
  12. Anonymous25/1/24 17:04

    "Εικόνες ντροπής: Έλεγχο σε… στήθος και οπίσθια κάνουν στις γυναίκες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής
    Τα προβλήματα όσον αφορά τις ατομικές ελευθερίες στη χώρα αποτελεί καίριο ζήτημα για χρόνια"
    https://www.pronews.gr/athlitismos/eikones-ntropis-elegxo-se-stithos-kai-opisthia-kanoun-stis-gynaikes-sto-kypello-ethnon-afrikis/

    ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ!
    ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.
    ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ, QUEER, TRANS...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous25/1/24 19:34

      "Χωρίς όρια η παράνοια του φύλου στο Ηνωμένο Βασίλειο: Οι τρανς αστυνομικοί επιτρέπεται να κάνουν σωματικό έλεγχο σε γυναίκες!
      Οι ακτιβίστριες για τα δικαιώματα των γυναικών φοβούνται «τραυματικές εμπειρίες»"
      https://odysseiatv.blogspot.com/2024/01/blog-post_7663.html
      https://reitschuster.de/post/gender-gaga-in-grossbritannien-trans-polizisten-duerfen-frauen-abtasten/

      Delete
  13. Anonymous27/1/24 04:08

    "TOYPKOI: Αν βομβαρδίσουμε τη Λάρισα τότε τι θα τα κάνουν οι Έλληνες τα F-35;; vid - Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τα μαχητικά που θα αποκτήσουν Τουρκία και Ελλάδα."
    https://www.oparlapipas.gr/2024/01/toypkoi-f-35-vid.html?m=1

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!
    ΡΕ ΜΕΜΕΤΙΑ, ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΠΑΤΕ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous28/1/24 02:06

      " Σκάνδαλο: Από τα 80 εκατ. δολάρια η τιμή το 2021 για κάθε F-35 εκτοξεύτηκε σήμερα στα 215 εκατ. δολάρια! – Τα υπόλοιπα θα είναι μίζες;
      Τι είχε δηλώσει η ίδια η Lockheed Martin για την πώληση των μαχητικών στην Ελλάδα"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/skandalo-apo-ta-80-ekat-dolaria-i-timi-gia-kathe-f-35-ektokseytike-sta-215-ekat-dolaria-ta-ypoloipa-tha-einai-mizes/

      Delete
  14. Μέση ταχύτητα internet στην Ευρώπη
    https://datawrapper.dwcdn.net/vN0oA/2/
    https://greeceinfigures.com/xrisi-internet

    Η Ελλάδα είναι η ακριβότερη πάνω από 100mbps. Οι ρυθμισμένες τιμές χονδρικής άνω της συγκεκριμένης ταχύτητας είναι από 57% έως και 210% υψηλότερες σε σχέση με τις τιμές κάτω των 100mbps.
    https://www.ethnos.gr/technology/article/285291/prothsthnakribeiakaiteleytaiasthntaxythtatoyinternethelladagiatiplhronoymepiopolyapotoyseyropaioysthnprosbashstodiadiktyo

    Με ρυθμούς χελώνας οι ταχύτητες Ιντερνετ στην Ελλάδα
    https://www.kathimerini.gr/society/562848688/me-tis-chamiloteres-tachytites-internet-stin-eyropi-oi-epicheiriseis-stin-ellada/

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΚΡΑΝ ΟΜΩΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ..."ΠΙΠΕΣ" (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) .
    "ΠΙΠΕΣ" ΛΕΝΕ, ΜΕ "ΠΙΠΕΣ" ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ , ΣΕ/ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 75%+ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ, ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous28/1/24 11:02

      "Γιατί ο Μ.Βορίδης «κτύπησε» δύο φορές χαρακτηρίζοντας αντισυνταγματικό το ν/σ για την τεκνοθεσία παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ
      Το νομοσχέδιο εξοργίζει την κοινωνία και στη ΝΔ κάποιοι σκέφτονται την «επόμενη ημέρα»"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/giati-o-m-voridis-ktypise-dyo-fores-xaraktirizontas-antisyntagmatiko-to-n-s-gia-tin-teknothesia-paidion-apo-loatki/

      Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΚΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ.
      ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΦΑΝΩΝ!

      Delete
  15. Anonymous28/1/24 12:04

    https://frapress.gr/2015/03/omadiki-skepsi-dexiotita-adinamia/

    https://www.maxmag.gr/psychologia/symmorfotiki-omadiki-skepsi/

    ΓΙΑ... ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ... "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ"

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" ΕΙΝΑΙ... "ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ" ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

      Delete
    2. Anonymous28/1/24 17:46

      "Ξεφτιλισμένη "Ιατρική"... θα σου παίρνουν και το παιδί, αν θίξεις τα "δικαιώματα" του... "
      http://www.press-gr.com/2024/01/blog-post_347.html

      ΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!
      Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΜΕ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ.
      ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
      ΕΧΟΥΝ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ"...ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, "ΙΣΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΥΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ" ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ!

      Υ.Γ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ("ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ") AGENT ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ Σ' ΑΠΛΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΛΑΙΚΟΥΣ (ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ/ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ)!

      INFOteller

      Delete
    3. Anonymous28/1/24 17:59

      "ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΓΜΕΝΗ ΛΕΣΒΙΑ.
      Ζε μεγάλο έρωτα με ιδιοκτήτρια μεγάλων ιδιωτικών σχολείων.
      Τώρα εξηγούνται όλα, γιατί επιμένει τόσο πολύ στη διάβρωση της κοινωνίας, με το εκτρωματικό νομοσχέδιο περί ομοφυλοφίλων."
      https://www.makeleio.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7/%ce%a4%ce%97-%ce%94%ce%95%ce%a5%ce%a4%ce%95%ce%a1%ce%91-%ce%a4%ce%9f-%ce%a0%ce%a1%ce%a9%ce%99-%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%95%ce%a6%ce%97%ce%9c%ce%95%ce%a1%ce%99%ce%94%ce%91-%ce%9c%ce%91%ce%9a%ce%95/

      ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

      Delete
    4. Anonymous29/1/24 08:55

      ΠΕΡΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ", ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ:

      "Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν ιδρύει κόμμα - παρακλάδι του ΑΚΡ στη Γερμανία, με στόχο την συμμετοχή στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας BILD. Ο πολιτικός κόσμος της χώρας ήδη αντιδρά.

      Όπως αναφέρει η BILD, το κόμμα θα ονομάζεται DAVA («Δημοκρατική Συμμαχία για την Πολυμορφία και την Αφύπνιση») και είναι ήδη γνωστοί οι τέσσερις κορυφαίοι υποψήφιοί του: Ο γιατρός από το Αμβούργο Μουσταφά Γιολντάς, ο οποίος έχει καταγραφεί από το ομοσπονδιακό υπουργείο Εσωτερικών ως υποστηρικτής της Χαμάς και των συνδεδεμένων μαζί της οργανώσεων, ο επίσης γιατρός Αλί Ιχσάν Ουνλού από την Κάτω Σαξονία, μέλος της τοπικής οργάνωσης DITIB, η οποία τελεί υπό τον άμεσο έλεγχο της τουρκικής υπηρεσίας Θρησκευτικών Υποθέσεων, ο δικηγόρος Φατίχ Ζινγκάλ από την Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία, πρώην μέλος του ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος (SPD), από το οποίο έφυγε προκειμένου να ασχοληθεί με την προβολή του ΑΚΡ στην Ευρώπη και ο αυτοαποκαλούμενος ακτιβιστής για τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ταϊφίκ Εζτζάν, ο οποίος θα είναι πιθανότατα και ο αρχηγός του DAVA.

      Σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος την οποία επικαλείται η γερμανική εφημερίδα, το DAVA απαιτεί τα άτομα με ξένη καταγωγή να αποκτήσουν ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, επισημαίνοντας ότι πολύ συχνά, «όταν αναζητούν διαμερίσματα ή εργασία, αλλά και σε πολλές καθημερινές καταστάσεις, όπως η επικοινωνία με τις αρχές, αισθάνονται ότι δεν γίνονται δεκτοί ως πλήρη μέλη της ευρωπαϊκής κοινωνίας». Το κόμμα θέτει επίσης ως στόχο την καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας και των προβλημάτων της τρίτης ηλικίας ζητώντας ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ και ζητά «μια ρεαλιστική και χωρίς ιδεολογία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»."
      ...
      https://www.el.gr/diethni/kosmos/synagermos-stin-kardia-tis-eyropis/

      Η ΔΥΣΗ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΗ ΛΑΘΡΟΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΑΝΗΤΗ Μ' ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ.
      ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ!

      Delete
  16. Anonymous8/2/24 09:34

    Πες τους, κάθε φορά βάζω καρότο για μύτη στον χιονάνθρωπο και πάτε και μου το παίρνετε.
    Η αλήθεια είναι ότι δεν σας φταίει ο χιονάνθρωπος μου αλλά όλοι λιγουρεύεστε το καρότο.
    Γιατί έρχεστε σε μένα; Να πάτε στον μανάβη, έχει καρότα για όλα τα μεγέθη και γούστα.

    ReplyDelete
  17. Anonymous9/2/24 00:59

    THE GOOD RESET
    https://pbs.twimg.com/media/FY11b_CVQAITjmu?format=jpg&name=900x900

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous12/2/24 01:26

      "Kowloon Walled City: Η κινέζικη πόλη που άκμασε μέσα στα ναρκωτικά και τα εγκλήματα
      Έμοιαζε με το σκηνικό μιας δυστοπικής ταινίας"
      https://www.pronews.gr/istoria/kowloon-walled-city-i-kineziki-poli-pou-eydokimise-mesa-sta-narkotika-kai-ta-egklimata/

      Μια εικόνα 1000 λέξεις
      Το προτυπο της ΝΤΠ

      Delete
    2. Anonymous12/2/24 15:48

      GRETA 2065
      "We only have 1 month to save the World"
      https://twitter.com/WallStreetSilv/status/1756973921990021591

      ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

      ""We only have 1 month to save ((DEVELOP) the CHINESE ECONOMY AND DESTROY THE EU"

      Delete
  18. Anonymous12/2/24 23:27

    ""Γλυφάδα – Φύλακας ναυτιλιακής: «Ο Αιγύπτιος μου είπε “με διώχνουν από το σπίτι, θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω”»
    «Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω τους εργαζόμενους»""
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/glyfada-fylakas-naytiliakis-o-aigyptios-mou-eipe-me-dioxnoun-apo-to-spiti-tha-tous-skotoso-kai-tha-aytoktoniso/

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ".
    ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 1.000.000 ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΘΑ "ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ" ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο "ΧΩΡΟΣ" Θ' ΑΛΛΑΞΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous13/2/24 13:51

      εαν ένας 76χρονος που σας χρωστάει και χάρη μετα από 35 χρόνια εμπιστοσύνης έχει πρόσβαση σ' όπλα, μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και να ξεκληρίσει τα μέλη μίας αστικής οικογένειας της Μπουρζουαζίας της χώρας που την καταντήσατε χώρο, δεν μπορείτε να διανοηθείτε τι μπορούν να σας κάνουν οι 25άρηδες νέοι συμπατριώτες τους που φέρνετε κατά εκατοντάδες χιλιάδες.

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/proedros-tis-koinotitas-marmariou-gia-76xrono-aigyptio-itan-o-anthropos-tis-oikogeneias-karnesi-etrogan-mazi/

      Delete
  19. Anonymous14/2/24 08:49

    "Η οργάνωση μέσων ενημέρωσης OMG του δημοσιογράφου James O’Keefe διείσδυσε σε ένα μυστικό κυβερνητικό συγκρότημα που στεγάζει παράνομους μετανάστες στο Tucson της Αριζόνα, προκειμένου να προκληθεί κοινωνικοοικονομικό χάος στις ΗΠΑ, καθώς οι κοινωνίες δεν αντέχουν άλλα βάρη!
    Η οργάνωση του O’Keefe ανακάλυψε ότι μία καθολική φιλανθρωπική ομάδα χρησιμοποιεί ένα μετασκευασμένο ξενοδοχείο για να στεγάσει παράνομους αλλοδαπούς και δεν ήθελε τους δημοσιογράφους να κατασκοπεύουν τον χώρο."
    https://www.el.gr/diethni/oi-ipa-peftoyn-ek-ton-eso-dimosiografo/
    https://twitter.com/JamesOKeefeIII/status/1755350510230491524

    ReplyDelete
  20. Anonymous14/2/24 16:29

    "Πειθαρχική δίωξη στον Αχιλλέα Μπέο και το ΝΠΣ Βόλος για ρατσισμό: Αποκάλεσαν «μαϊμού» τον έγχρωμο παίκτη Ανδρέα Τετέι
    Η ανακοίνωση της ΕΠΟ"
    https://www.pronews.gr/athlitismos/paraskinio/peitharxiki-dioksi-ston-axillea-mpeo-kai-ton-nps-volos/

    ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΕΥΚΗ ΣΑΣ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ, ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ.
    ΑΥΑΤ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΝΤΕΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ" ΣΑΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (HOMO SAPIENS) ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ:

    "Η κυρίαρχη άποψη στον επιστημονικό χώρο σχετικά με την καταγωγή των ανατομικά σύγχρονων ανθρώπων ονομάζεται "Πέρα από την Αφρική" ("Out of Africa")[4][5][6][7] και υποστηρίζει πως ο Homo sapiens ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ και ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ στις γύρω ηπείρους περίπου 50.000 με 100.000 χρόνια πριν, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣτους πληθυσμούς του Homo erectus στην Ασία και του Homo neanderthalensis στην Ευρώπη. "
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B7_%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B7

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΣΑΣ:

    ΝΑΙ
    ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ/ΓΟΡΙΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ Δ Ε Ν Ε Ξ Ε Λ Ι Χ Θ Η Κ Α Ν ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ/ΧΩΡΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΟ!

    ReplyDelete
  21. Anonymous15/2/24 02:53

    "Στην Ισπανία μικρά αγόρια ντυμένα σαν πόρνες παρελαύνουν σε ετήσια εκδήλωση καρναβαλιών.
    Το βίντεο, τραβήχτηκε σε ένα ετήσιο καρναβάλι στην Τορεβιέχα, και δείχνει τον λεγόμενο «θίασο της Osadía» να παρελαύνει με τα παιδιά με εσώρουχα.
    Εκτός από τα ερωτικά εσώρουχα, στα παιδιά έχουν τοποθετήσει μαύρη ταινία “X” στις θηλές τους και τα έχουν βάψει με μακιγιάζ στα πρόσωπά τους."
    https://attikanea.info/%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD/

    ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΛΟΑΤΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Τ' ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΖΑΜΠΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑ Μ' ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ:

    https://www.youtube.com/watch?v=uZByel-qjXU
    https://ok.ru/video/1048218766008
    https://ok.ru/video/4378985788

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous16/2/24 03:16

      Καιρίδης: Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια έχει ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ σημασία κατά της Ρωσίας, vid
      Προκάλεσε την έκπληξη των δημοσιογράφων...

      Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Μετανάστευσης, Δημήτρης Καιρίδης, δήλωσε τα παρακάτω:

      «Η σημερινή ψηφοφορία στην Βουλή (για τα ομόφυλα ζευγάρια), έχει ένα γεωστρατηγικό (χαρακτηριστικό;), γιατί η Ρωσία έχει βγει ανοιχτά κατά αυτού.
      Ακόμα και αυτό έχει την σημασία του μέσα στον γεωστρατηγικό ανταγωνισμό της Δύσης από την μία πλευρά, που δέχεται τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, ως ανοιχτή και φιλελεύθερη κοινωνία, και μιας Ρωσίας, που έχει πολεμήσει μετά φανατισμού αυτά τα ζητήματα!

      Μέσω των συστημάτων της, πατριαρχείο Μόσχας για παράδειγμα, βρίσκεται σε αντιπαράθεση με μια πιο φιλελεύθερη ανάγνωση της ορθοδοξίας (Οικουμενικό Πατριαρχείο)».
      https://www.youtube.com/watch?v=h1pKM1eaxD8
      https://www.el.gr/ellada/kairidis-to-nomoschedio-gia-ta-omofyl/

      Delete
  22. Anonymous15/2/24 09:27

    "Η ΕΕ βάζει τέλος στην οδήγηση υπό την επήρεια μέθης – Τι αλλάζει στα αυτοκίνητα
    Η σκληρή απόφαση της ΕΕ"
    "Πρόκειται για μία συσκευή η οποία θα ελέγχει την ποσότητα του οινοπνεύματος στην αναπνοή και θα μπορεί αυτόματα να σταματήσει το αυτοκίνητο, εάν η τιμή είναι πολύ υψηλή."
    https://www.pronews.gr/auto-moto/i-ee-vazei-telos-stin-odigisi-ypo-tin-epireia-methis-ti-allazei-sta-aytokinita/

    ρε αητοπουλα και πως θα χρησιμοποιουμε οινοπνευμα/αντισηπτικά για τα χερια μας για τις πανδημιες σας μεσα στ' αυτοκινητο;
    και που να καθαρισεις το ταμπλο του αυτοκινήτου και τους σενσορες με κανά αλκοολούχο καθαριστικό, ή άμα κατά λάθος χυθεί λίγο αλκοόλ από τα ψώνια σου, τοτε το ηλεκτρικό καρούλι σου δεν θα παίρνει μπροστά με τίποτα και θα γυρίζεις σπίτι σου με τα πόδια, ή με πατίνι

    εδω τηλέφωνο παιρνεις για κάποια απλη πληροφορία και αντι να υπάρχει μία απλή τηλεφωνήτρια να σου απαντήσει αμέσως, χάνεις ατέλειωτες ώρες μ' άχρηστες ερωτήσεις από την μαλακισμένη νοημοσύνη και στο τέλος εάν δεν έχει απάντηση σε συνδέει μ' έναν κανονικό υπάλληλο, ή στο κλείνει.
    είναι τόσο έξυπνη και αποτελεσματική όσο και οι ηλίθιοι που την προγραμματίσαν:
    - ...ένα ασθενοφόρο...
    - "...το ξέρετε τώρα ότι μπορείτε να κάνετε όλες τις αιτήσεις σας μέσω της εφαρμογής..."
    - ...πεθαίνω...
    - "...εάν θέλετε να συνδεθείτε με το λογιστήριο πατήστε 1....εάν.....εάν....εάν ....εάν...εάν θέλετε να ξανακούστε το μήνυμα επιλογών πατήστε 9....."
    - ...για να σας γαμησω πιο νούμερο πρέπει να πατήσω;
    - "...ευχαριστούμε που μας καλέσατε...."
    - θα ξανακαλέσω για να σας πλακώσω όλους στα τσιμπούκια

    ΥΓ ένα από τα εργαλεία για τις DOS attacks των hackers για τα νέα smart cars μηδενικών ρύπων της ΕΕ, θα είναι πλέον ένα μπουκάλι βότκα, ή ένα αντισηπτικό πανδημίας.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous15/2/24 14:36

      Η ΧΩΡΑ (ΧΩΡΟΣ) ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΗ ΝΤΠ

      να μη ξεχασετε να βαλετε "συσκευές" ανίχνευσης σε περιπολικά (αντιεξουσιαστές θα πετάνε μολότωφ αντισηπτικών), ασθενοφόρα (τέρμα οι νατιβιστές), πυροσβεστικά (εγγύηση για να καεί όλη η Ελλάδα και να στηθούν ανεμογεννήτριες), RAFALE (τέρμα οι αναχαιτίσεις), Λιμενικό (τέρμα τα λαθροδρομολόγια), βουλευτικά (τέρμα Πιπιλή και λοιποί)
      https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%A0%CE%AC%CE%BB%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%B7-%CE%A0/

      Delete
  23. Anonymous15/2/24 20:08

    Κουρήτη, έχεις να πεις κάτι για την ψήφιση του γάμου ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιών;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ) ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ (ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ή ΑΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ.
      ΟΥΤΕ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΦΥΣΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΦΥΣΙΚΩΝ.
      ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ (ή ΜΕ ΕΛΑΦΡΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΛΛΑ-ΠΙΘΑΝΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ (ή ΑΛΛΟΥ) ΔΙΚΑΙΟΥ.
      Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΕΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΗΤΟΣ.
      Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ-ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΩΣ ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΣΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.
      ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΑΙΔΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ (ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ) ΑΛΛΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΔΙΩΞΕΩΣ (ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗΣ) ΟΣΩΝ ΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
      Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΔΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ-ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ.

      Delete
    2. ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΣΧΕΤΙΚΟ-ΑΣΧΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙ .
      - ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΝΥΜΦΕΥΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ.
      ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΟΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΥΜΦΙΟΣ.
      ΜΙΑ ΓΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ, ("ΥΠΑΝΔΡΟΣ" ΔΛΔ ΥΠΟ ΑΝΔΡΟΣ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΥ(Μ)ΦΗ.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ "ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑ" ΖΕΥΓΑΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝ ΓΑΜΩ - ΕΝΓΑΜΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.

      Delete
    3. Anonymous16/2/24 15:57

      "Το Μαξίμου διαρρέει ότι «τελειώνει» τον Σαμαρά από τα ψηφοδέλτια!"

      "Μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου να μην σχολίασε την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, στο παρασκηνίου όμως, έχει επιδοθεί σε διαρροές σύμφωνα με τις οποίες ο Μεσσήνιος πολιτικός «κόβεται» από τα ψηφοδέλτια.

      Η υπόθεση αρχίζει να θυμίζει ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, που πλέον δεν πείθει κανέναν.

      Εάν ο Αντώνης Σαμαράς εννοούσε αυτά που έλεγε, ΘΑ ΑΠΕΣΥΡΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Το ότι παραμένει υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποδεικνύει ότι ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ."
      https://www.newsbreak.gr/parapolitika/563427/to-maximoy-diarreei-oti-teleionei-ton-samara-apo-ta-psifodeltia/

      ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ, Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, "ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ", ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ/ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ, κοκ

      Delete
  24. Anonymous16/2/24 15:47

    "Σε ΛΟΑΤΚΙ μπαρ θα γιορτάσει την υπερψήφιση του ν/σ ο Κασσελάκης"
    https://www.newsbreak.gr/parapolitika/563124/se-loatki-mpar-tha-giortasei-tin-yperpsifisi-toy-n-s-o-kasselakis/
    ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ TOY ΣΥΡΙΖΑ:
    https://www.bitchute.com/embed/tkxfKR4X6Dqx/

    ReplyDelete
  25. Anonymous16/2/24 18:30

    "Αδιανόητο: Μαθητές στην Κρήτη έφτιαξαν αυτοσχέδια βόμβα! (βίντεο)
    Η εγκληματικότητα ανηλίκων έχει περάσει κάθε όριο"
    Όπως μπορεί να δει κανείς μέσα από το βίντεο που δημοσιεύει το newshub.gr ένα νεαρό παιδί φτιάχνει το εκρηκτικό μείγμα χρησιμοποιώντας aquaforte, ενώ βλέπει και ένα μπουκάλι τοποθετημένο σε σημείο του προαύλιου χώρου, το οποίο λίγα δευτερόλεπτα μετά εκρήγνυται!
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/adianoito-mathites-stin-kriti-eftiaksan-aytosxedia-vomva-vinteo/

    ΟΧΙ PRONEWS
    Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ,
    ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ:

    "AK-74: Fast Assembly & Disassembly In Russian School"
    https://www.youtube.com/watch?v=LrxjYfl05ek
    "The harsh reality of child soldiers"
    https://www.youtube.com/watch?v=bUeE12vXDs0
    "The All-Girl Soldier Club: Child Warriors of Donetsk"
    https://www.youtube.com/watch?v=0vJPL6PYDTM

    TA ΥΠΟΠΤΑ "ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΑ" ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΤΙΒΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΚΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ:

    https://greeknewsondemand.com/2023/09/26/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CF%86%CE%B8%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CF%8E-%CE%BC%CE%B5/
    https://www.youtube.com/watch?v=JxdvOLdG_34
    https://www.youtube.com/watch?v=uZByel-qjXU
    https://ok.ru/video/1048218766008
    https://ok.ru/video/4378985788

    ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ/ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ TRAFFICKING ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ CHILD SOLDIERS ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous17/2/24 11:47

      "Κόλαφος για την κυβέρνηση η λίστα με τις 20 πιο επικίνδυνες πόλεις της Ευρώπης: Ανάμεσά τους βρίσκονται Αθήνα & Θεσσαλονίκη!
      Η Αθήνα ξεπέρασε στην εγκληματικότητα Λονδίνο και Μάντσεστερ!"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kolafos-gia-tin-kyvernisi-i-lista-me-tis-20-pio-epikindynes-poleis-tis-eyropis-anamesa-tous-vriskontai-athina-thessaloniki/

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΜΕ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΑ!

      Delete
  26. Anonymous17/2/24 21:02

    "Απομακρύνονται τα παιδιά από την οικογένεια των «Παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία με εντολή εισαγγελέα
    Στο σύνολό τους είναι περίπου δέκα και όλοι τους ζουν με έναν τρόπο ζωής μη συμβατό με τον σημερινό, καθώς μαγειρεύουν με ξύλα, φτιάχνουν τόξα και βέλη, ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ οτιδήποτε σχετίζεται με ΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ."
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/apomakrynontai-ta-paidia-apo-tin-oikogeneia-palaioxristianon-stin-korinthia-me-entoli-eisaggelea/

    OUT OF LAW NATIVISTS.
    ωραία τώρα να πάτε να μαζέψετε και όλους τους τσιγγάνους και λαθροεισβολείς μουσουλμάνους
    και αυτοί με τον ίδιο τροπο ζούνε, με την μόνη διαφορά ότι όλοι τους έχουν καλύτερα smartphones και απ' τους Έλληνες

    ReplyDelete
  27. Anonymous18/2/24 00:48

    "Πολιτεία δυο «ταχυτήτων»: Παίρνουν τα παιδιά από τους «Παλαιοχριστιανούς» αλλά όχι από τους Ρομά και δίνουν ανήλικα παιδιά σε ΛΟΑΤΚΙ+
    Γιατί ο νόμος εφαρμόζεται a la carte; - Oι Ρομά τα βγάζουν στα φανάρια και στην ζητιανιά και δεν τους ενοχλεί κανείς"
    ...
    "Ωραία, αφού έτσι ορίζει ο νόμος γιατί δεν δίνεται η σχετική εντολή και για τα παιδιά των Ρομά που δεν τα στέλνουν στο σχολείο; Και αυτό μάλιστα το έθιξε ο ίδιος ο Καλαϊτζιδάκης και όταν το ρώτησε δημοσίως απάντηση δεν έλαβε.
    Εκεί ο νόμος γιατί δεν εφαρμόζεται; Ή θα εφαρμόζεται για όλους ή για κανέναν."

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ PRONEWS:

    "Η οικογένεια αυτή, ασχέτως αν συμφωνούμε, μας αρέσει ή δεν μας αρέσει ο τρόπος ζωής της και η στάση της στην κοινωνία, έχει επιτύχει να ζει σχεδόν ολοκληρωτικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, αφού δεν πληρώνει για τα τρόφιμα της, κατασκευάζει μόνη της την τροφή της, δεν πληρώνει ηλεκτρικό ρεύμα γιατί δεν χρησιμοποιεί και έχει σχεδόν μηδενικές ανάγκες άρα και ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ.
    Τέτοιο είδος ανθρώπων δεν θα ήθελε ποτέ η (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ/ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗ) εξουσία να γίνει πλειοψηφικό ρεύμα. Άνθρωποι που ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ από τίποτα ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ποτέ."

    ReplyDelete
    Replies
    1. - ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ οτιδήποτε σχετίζεται με ΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,
      ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ. ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΝ, ΚΑΙ Ο 45χρονος ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ.

      - δεν πληρώνει για τα τρόφιμα της
      ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΛΕΓΟΥΝ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕ, ΑΓΟΡΑΖΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ "ΒΑΣΙΚΑ". ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ;

      - κατασκευάζει μόνη της την τροφή της,
      ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ

      - δεν πληρώνει ηλεκτρικό ρεύμα γιατί δεν χρησιμοποιεί
      ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ , ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ.

      ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΕΝΔΟΓΑΜΙΑ - ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ (ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ) ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΓΝΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ 45χρονου ΚΑΤΑ ΑΥΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ, "ΡΩΜΗΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟΣ".

      ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ.

      Delete
    2. Anonymous18/2/24 11:45

      "Οι Άμις (αγγλ. Amish, γερμ. Amische) είναι τα μέλη μιας χριστιανικής ομολογίας της αναβαπτιστικής προτεσταντικής παράδοσης, που εμφανίστηκε τον 17ο αιώνα στην Ελβετία και στη Γερμανία. Ανήκουν στη λεγόμενη Ριζοσπαστική Μεταρρύθμιση (αγγλ. Radical Reformation). Είναι στενά συνδεδεμένοι, αλλά ανεξάρτητοι από τις εκκλησίες των Μεννονιτών. Γενικά είναι συντηρητικοί Χριστιανοί και γνωστοί για ΑΠΛΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ, ΑΠΛΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ και απροθυμία να υιοθετήσουν πολλές ανέσεις της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Αγωνίζονται για ανεξιθρησκία και είναι ειρηνιστές. "
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BC%CE%B9%CF%82

      ΛΟΓΩ ΤΗΣ WOKE ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ /ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ.
      ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ.
      ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΥΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ.

      Η ΦΡΑΣΗ "...απορρίπτουν οτιδήποτε σχετίζεται με τη τεχνολογία, ενώ τα παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο" ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΥ.
      ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ WIKIPEDIA: "....απλή διαβίωση, απλή ενδυμασία και απροθυμία να υιοθετήσουν πολλές ανέσεις (ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ) της σύγχρονης τεχνολογίας"

      Delete
    3. ΟΙ ΑΜΙΣ (ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΕΧΤΕΣ ΜΟΡΜΟΝΩΝ) ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΜΟΝΩΤΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
      ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ , ΜΙΑ ΜΟΝΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ.
      ΓΕΝΙΚΑ ΖΟΥΝ ΕΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
      ΑΡΑ Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΗ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΑ-ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ.

      ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ , ΜΕΡΙΚΗ ή ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ", ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΛΔ ή ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

      ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΑΡΑΛΟΓΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ (woke) , Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ "ΟΡΘΟΠΡΕΠΙΣΜΟΣ", Η ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ , Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ. (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ).

      Η ΜΟΝΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ , ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ Η ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΠΛΗΡΗΣ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΥΠΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΠΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

      Delete
  28. Anonymous19/2/24 16:12

    "Η ΠτΔ παρέστη σε κομματικό εορτασμό της ΝΔ για την ψήφιση του ν/σ για τους ΛΟΑΤΚΙ σε μία άκρως αντιθεσμική ενέργεια!
    Η ΠτΔ εκ της θεσμικής της θέσεως οφείλει να είναι χωρίς κομματικές προτιμήσεις"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/i-ptd-paresti-se-kommatiko-eortasmo-tis-nd-gia-tin-psifisi-tou-n-s-gia-tous-loatki-se-mia-akros-antithesmiki-energeia-vinteo/

    ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous19/2/24 16:39

      το να δινουν κωλο οι πολιτικοί του χώρου σ' όλους στην πολιτική ήταν και είναι βασική προτεραιότητα τους
      τώρα πρέπει να μάθει να δίνει και όλη η κοινωνία από το σχολικά χρόνια τους

      Delete
    2. Anonymous19/2/24 22:13

      με λιγο προοδευτισμο, λίγο δημοκρατία, λίγα ανθρώπινα δικαιώματα, με λίγο απ' όλα... θα καταφέρετε να σύρετε όλη την Δύση στον Μεσαίωνα

      "A 13 year old girl, forced to marry 29 year old Mohammed, crying in pain: "The girl can't say no. It's against our culture." Mohammed smiles: “It's love at first sight!" This is Islam."
      https://twitter.com/RadioGenoa/status/1759142287664087470

      Delete
    3. Anonymous19/2/24 22:38

      "Η Λευκορωσία ετοιμάζει σχέδιο νόμου κατά της "προπαγάνδας υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+""
      https://www.capital.gr/diethni/3773100/i-leukorosia-etoimazei-sxedio-nomou-kata-tis-propagandas-uper-ton-loatki/?amp=true

      ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΛΟΑΤΚΙ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ.
      ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ, ΜΑΝΚΙΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΙΣΧΟΣ:

      https://www.youtube.com/watch?v=0cOWimzxrzQ

      ΚΕΑΕΑ
      (Κίνημα Ενάντια στο Αιδοίο και την Ετεροφυλοφιλική Απειλή)

      Delete
    4. Anonymous20/2/24 02:32

      " Συγκλονιστικό βίντεο: Πώς μεγαλώνουν ως «άφυλα» τα υιοθετημένα παιδιά των ΛΟΑΤΚΙ+
      «Σήμερα τι θα είσαι; Αγόρι, κορίτσι ή ουδέτερο/άφυλο;»"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/sygklonistiko-vinteo-pos-megalonoun-os-afyla-ta-yiothetimena-paidia-ton-loatki/

      Delete
    5. Anonymous21/2/24 21:06

      ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ:

      "Ευρωκοινοβούλιο: Εντοπίστηκε κατασκοπευτικό λογισμικό στα τηλέφωνα των μελών της Επιτροπής Άμυνας
      Στα μέλη της επιτροπής έγινε εισήγηση να μεταφέρουν τα τηλέφωνά τους στην υπηρεσία πληροφορικής του Ευρωκοινοβουλίου προκειμένου να ελεγχθούν"
      https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/eyrokoinovoulio-entopistike-kataskopeytiko-logismiko-sta-tilefona-ton-melon-tis-epitropis-amynas/

      ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΟ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ Ν' ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΠΑΝΑΛ ΠΑΛΑΙΟΤΑΞΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.... ΕΤΣΙ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ....

      Delete
    6. Anonymous22/2/24 18:09

      "... κατασκοπευτικό λογισμικό στα τηλέφωνα των μελών της Επιτροπής Άμυνας"
      για τους homos δεν απαιτείται κατσκοπευτικό λογισμικό.
      όταν τους πηδάνε λαθρό, "τα δίνουν όλα"......................πληροφορίες, νόμιμα χαρτιά, άδειες γάμου, "παροχές"...

      Delete
  29. Anonymous19/2/24 16:31

    μουσλιμια τρομαζουν άπιστες (=πουτάνες) και η μια παφτει στις ράγες.
    έπρπε να είναι καλυμμένες και να συνοδεύονται από άνδρα
    https://twitter.com/PicturesFoIder/status/1759356290931831075

    ReplyDelete
  30. Anonymous19/2/24 20:04

    «Κάντε μωρά, μα την Αφροδίτη»! Το δημοσίευμα για την Ελλάδα και η παρέμβαση του Έλον Μασκ
    Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα

    Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σχολιάστηκε σε ένα εκτενές βελγικό δημοσίευμα της γαλλόφωνης ραδιοτηλεόρασης RTBF, καθώς πλέον έχει γίνει γνωστό πανευρωπαϊκά πως ειδικά η Ελλάδα μένει χωρίς νέους ανθρώπους!

    το οποίο αναφέρεται στις κυβερνητικές προσπάθειες της χώρας για τις μειωμένες γεννήσεις.

    Το δημοσίευμα έχει τίτλο “Στην Ελλάδα, στο όνομα της Αφροδίτης, κάντε μωρά!” και καταγράφει τις διαστάσεις του φαινομένου της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, τις παροχές που έχουν λάβει έγκριση από την κυβέρνηση, αλλά και τους σχολιασμούς των ελληνικών ΜΜΕ σε σχέση με την αποτελεσματικότητα των παροχών!

    Μάλιστα, υπογραμμίζεται πως «στην Ελλάδα η τιμή του βρεφικού γάλακτος είναι η πιο ακριβή στην Ευρώπη».

    «Η Ελλάδα, όπως η Γαλλία αλλά και άλλες χώρες της Ευρώπης, αντιμετωπίζουν μείωση των γεννήσεων. Οι αριθμοί είναι τόσο χαμηλοί που το ποσοστό θνησιμότητας είναι υψηλότερο», υπογραμμίζει.

    Το ποσοστό γεννήσεων βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο τα τελευταία 90 χρόνια.

    Όλα δείχνουν πως η διεθνιστική τάξη πραγμάτων έχει βρει στην Ελλάδα πρόσφορο έδαφος πάνω σε πολλά θέματα, όπως το ζήτημα της γέννησης λιγότερων παιδιών, της μείωσης του πληθυσμού και της αντικατάστασής του με «στοκ» ανθρώπους από την Ανατολή!

    Στο γενικότερο θέμα αναφέρθηκε εκ νέου με τοποθέτησή του ο Έλον Μασκ! Συγκεκριμένα έγραψε πως η μείωση γεννήσεων «είναι γενοκτονία»! Μια επεξεργασμένη εικόνα, την οποία ποστάρει, εμφανίζει την φιγούρα του να κρατά πλακάτ που γράφει «Κάντε περισσότερα μωρά», συμφωνώντας με το βελγικό δημοσίευμα για την Ελλάδα!
    https://www.rtbf.be/article/ici-le-monde-en-grece-au-nom-daphrodite-faites-des-bebes-11330590
    https://www.el.gr/nea-taxh/kante-mora-ma-tin-afroditi-to-dimosi/

    RTBF,
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ/ΤΑΙΛΕΡ ΚΑΙ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΙ ΔΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ/ΧΩΡΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous20/2/24 15:43

      ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΙΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΓΙΑ Ν' ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ.
      ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΕΚΑΤΟΜ "ΕΡΓΑΤΕΣ" "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΦΕΡΑΤΕ KAI ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ;
      ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;
      ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΡΟΧΕΣ;

      "Οι υπουργοί Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, συμμετείχαν σε σύσκεψη με κεντρικό θέμα την έλλειψη εργατών γης. "
      "Σύμφωνα με τον κ. Καιρίδη η στρατηγική του υπουργείου για την αντιμετώπιση του προβλήματος περιλαμβάνει, πέρα από την πρόσφατη ψήφιση τροπολογίας για την παροχή νόμιμης απασχόλησης στους ήδη διαμένοντες εδώ και χρόνια, μετανάστες που έχουν προσφορά εργασίας, τη σύναψη διμερών συμφωνιών εργασιακής κινητικότητας με φίλες χώρες όπως η Αρμενία, η Γεωργία, η Μολδαβία, η Ινδία, το Βιετνάμ, και οι Φιλιππίνες."
      https://www.el.gr/ethnos/anafora-se-dimeris-symfonies-ergasia/

      Delete
    2. Anonymous22/2/24 17:32

      Ασφάλιση δωρεάν!
      Διαμέρισμα δωρεάν!
      Μ(αζικά) Μ(μέσα) Μ(εταφοράς) δωρεάν!
      Smartphone δωρεάν!
      Τέλη τηλεοράσεως δωρεάν!

      Μοναδική προϋπόθεση, δεν πρέπει να είστε ...Ε Λ Β Ε Τ Ο Σ !!!!
      https://odysseiatv.blogspot.com/2024/02/blog-post_41.html#more

      ΠΑΚΕΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ "ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" ΚΑΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ 5*"
      ΤΟ ΤΙΣΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΜΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

      Delete
  31. Anonymous20/2/24 12:28

    EKTAKTO

    Τέλος στη ζωή της έδωσε η διάσημη ηθοποιός ερωτικών ταινιών Κάγκνεϊ Λιν Κάρτερ (φωτό)
    Ήταν μοντέλο και χορεύτραι pole dancing
    https://www.pronews.gr/kosmos/ipa-telos-sti-zoi-tis-edose-i-36xroni-pornostar-kagknei-lin-karter-itan-montelo-kai-xoreytria-pole-dancing-foto/

    O SYRIZA ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ , Η΄ ΣΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous20/2/24 14:16

      αποκλείεται.
      είναι ανταγωνίστριες με τις κανονικές γυναίκες και τις μισούν γιατί είναι πιο ωραίες απ' αυτούς!

      Delete
    2. Anonymous20/2/24 20:29

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΛΑ Τ΄ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

      "Έφτιαξαν γάλα για ημίτρελους «τρανς» που υποδύονται τις «μητέρες»
      Αδιανόητη εξέλιξη για τη διατροφή των μωρών"
      https://www.pronews.gr/kosmos/aidiastiko-eftiaksan-gala-gia-imitrelous-trans-pou-ypodyontai-tis-miteres/
      https://twitter.com/Elizah_Manolia/status/1759660645308350644

      ΠΡΟΣΦΟΡΑ
      "ΓΚΙΑΟΥΡ ΚΟΥΠΟΝ"
      ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ ΔΩΡΟ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ (+ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑΣ)
      https://www.ozanbalik.com/en/gender-reassignment-surgery/
      https://aesthetictravel.co.uk/plastic-surgery-turkey/sex-reassignment-surgery-from-man-to-woman/

      Delete
    3. Anonymous21/2/24 14:31

      "Δρυμιώτης: Παίζεται αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην 3η ή 4η θέση στις ευρωεκλογές – Αν δεν τα πάει καλά, θα καταποντιστεί στις εθνικές (video)"
      "Αναφορικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Ανδρέας Δρυμιώτης σχολίασε πως «τώρα καταλαβαίνουν ποιον αρχηγό έβγαλαν στον ΣΥΡΙΖΑ.
      Ο άνθρωπος είναι ένας νάρκισσος, συνεχώς θα έχουν τέτοιες τριβές. Είναι χειρότερος από τον Βαρουφάκη που πίστευε ότι είναι ανώτερος από τον Θεό. Ο Κασσελάκης πιστεύει ότι είναι ανώτερος από την Αγία Τριάδα. Είναι στον χαρακτήρα του, το βλέπεις από τις κινήσεις του, είναι πρωτοφανής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του»."
      https://ellada24.gr/ellada/2024-02-21-drymiotis-paizetai-o-syriza-tha-einai-stin-3i-i-4i-thesi-stis-eyroekloges-den-ta

      ΠΡΟΕΔΡΕ,
      ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ.
      ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ BUDGET ΚΑΜΑΚΙ.
      MΕ ENA ΠΙΤΟΓΥΡΟ, ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ KAI ΛΙΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ.
      ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ!
      ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΙΛΕΡ. ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΑ!

      Delete
    4. Anonymous21/2/24 15:01

      Σε συνέχεια Σχετικού
      Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ/Trans/Τσιφτετελιστάν για τη budget μέθοδο Προσθετικής Στήθους για θηλασμό, όπως αυτή καθορίζεται για τους παρακάτω Δικαιούχους :
      https://odysseiatv.blogspot.com/2024/02/175.html

      ΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΝΗΛΕΩΣ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ!
      https://qph.cf2.quoracdn.net/main-qimg-3c93687e6cbbd361fdc06d55acae5064-lq

      Delete
    5. Anonymous22/2/24 01:57

      " Παραίτηση του στελέχους της ΝΔ Ν.Αμοργιανού με επιστολή στον Κ.Μητσοτάκη και καταγγελίες για τους ΛΟΑΤΚΙ συνεργάτες
      «Θυσιάσετε το 41% για χάρη δύο-τριών συνεργατών σας, που η προσωπική τους σεξουαλική επιλογή έγινε Νόμος του Κράτους»"
      ...
      "Καταφέρατε να ντρεπόμαστε πλέον να λέμε πως είμαστε Έλληνες, αφού πανηγυρίζουν όλοι αυτοί που μισούν αυτήν την χώρα των ηρώων και των μαρτύρων, λέγοντας πως η Ελλάδα είναι η πρώτη Ορθόδοξη χώρα παγκοσμίως που αποδέχτηκε την ΑΝΩΜΑΛΙΑ!"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/paraitisi-tou-stelexous-tis-nd-n-amorgianou-me-epistoli-ston-k-mitsotaki-kai-kataggelies-gia-tous-loatki-synergates/


      Delete
    6. Anonymous22/2/24 02:44

      Τραγική εικόνα από άρμα στο καρναβάλι του Ντύσσελντορφ! Ντροπή και αίσχος!
      Δεν αφορά την εκκλησία της Ελλάδος…
      Είναι ο Ρώσος Πατριάρχης Κύριλλος, που φέρεται να πεοθηλάζει τον Πούτιν…
      https://attikanea.info/%CE%B5%CE%B4%CF%8E-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%AF%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1/

      Delete
    7. Anonymous22/2/24 09:11

      "Ν.Μωραΐτης για Σ.Κασσελάκη: «Θα τον κάνουν κομματάκια»
      Αναλυτικά η ανάρτηση του Ν.Μωραΐτη"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/n-moraitis-gia-s-kasselaki-tha-ton-kanoun-kommatakia/

      ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ.
      ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ;
      https://www.youtube.com/watch?v=ObyRQ3RCm-E
      (το παραπάνω video clip είναι η δικής μας straight version με τεκνά, εν αντιθέσει με το κανονικό με τις λούγκρες που είναι για τις κουδουνίστρες της Βουλής)

      Delete
    8. Anonymous22/2/24 18:50

      "«Κεραυνός» Α.Τσίπρα σε Σ.Κασσελάκη: «Να προσφύγει στη βάση για ανανέωση εμπιστοσύνης – Όχι λευκή επιταγή που προεξοφλεί την αποτυχία»
      «Δεν είναι ώρα για χειροκροτήματα, αλλά για να ειπωθεί η αλήθεια»"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/a-tsipras-gia-s-kasselaki-na-prosfygei-sti-vasi-gia-na-ananeosei-tin-empistosyni-allios-odigoumaste-se-eklogiki-apotyxia/

      ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΛΟΥΣ, ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ, "ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ" ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΗΟΜΟPARADISE, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ ΤΙΣ ΚΡΥΠΤΟΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ "ΛΑΙΚΗ"" ΣΤΗΡΙΞΗ:
      ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!

      Delete
    9. Anonymous24/2/24 17:41

      "Σε ουρανοξύστη στο Μαϊάμι στεγάζεται η εταιρεία του Σ.Κασσελάκη (φωτο – βίντεο)
      Από την συγκεκριμένη εταιρεία προήλθε το ποσό των 230.000 ευρώ που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ως δάνειο στη Left Media"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/se-ouranoksysti-sto-maiami-stegazetai-i-etaireia-tou-s-kasselaki-foto-vinteo/

      O Mrs America ειναι καπιταλιστής gay τελικά και όχι κομμουνιστης σαν τον Στάλιν.

      Delete
  32. Anonymous24/2/24 03:29

    "Συγκλονιστική αποκάλυψη: Γιατί τα παιδιά που κρατούν οι ζητιάνες κοιμούνται συνεχώς; "
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%ce%93%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9/

    ReplyDelete
  33. Anonymous24/2/24 12:41

    "Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμφώνησε να φέρει για εργασία στην Ελλάδα 40.000 αλλοδαπούς από έξι χώρες!
    Η πρώτη συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί εντός Μαρτίου με την Ινδία"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/i-kyvernisi-mitsotaki-symfonise-na-ferei-gia-ergasia-stin-ellada-40-000-allodapous-apo-eksi-xores/

    ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ Μ' ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ, ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ, ΛΑΘΡΟΤΣΙΓΑΡΑ, "ΑΓΟΡΑΚΙΑ", ΛΟΥΓΚΡΕΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, κοκ
    https://www.lifo.gr/uploads/image/321560/verbatim82d.jpg
    https://www.lifo.gr/uploads/image/321559/%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%BF.jpg

    ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΜΕ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΗ BRICS ΛΑΘΡΟΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ.
    ΤΟ ΙΔΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ ΟΛΗ Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΚΙΝΑ ΩΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous25/2/24 23:18

      Αλις Βάιντελ (AfD): Όποιος δουλεύει είναι κορόιδο, μετανάστες παίρνουν τα επιδόματα
      https://www.youtube.com/watch?v=Z9EyHtXxeJk

      Delete
  34. Anonymous24/2/24 18:37

    "Ο πολυπολιτισμός σε πλήρη εφαρμογή: «Κλοτσοπατινάδα» τραβεστί με έγχρωμο σε λεωφορείο στην Γαλλία"
    Οταν ο ΛΟΑΤΚΙσμος μεσω του Τρανς στο βιντεο, συνανταει τον Ισλαμισμο απο την Αφρικη στην Γαλλια.
    Δεν ειναι υπεροχος ο πολυπολιτισμος?
    https://twitter.com/EvgeniosTzav/status/1761346863628730498
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/o-polypolitismos-se-pliri-efarmogi-klotsopatinada-travesti-me-egxromo-se-leoforeio-stin-gallia/

    ΤΡΑΒΕΛΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΟΡΙΛΑ.
    ΛΕΥΚΟ STRAIGHT ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ.
    Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ;

    ReplyDelete
  35. Anonymous25/2/24 16:08

    "«Επέχαιρε» η Μαρία Μπακοδήμου σήμερα στην εκπομπή της «Γειά σου» στον ΣΚΑΪ για την σύλληψη από την κρατική ασφάλεια του youtuber Παναγιώτη Δαβίλλα.
    Γιατί τον συνέλαβαν; Επειδή δημοσιοποιούσε με έντονο τρόπο την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο και στην γενικότερη προπαγάνδα υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ με «αποκορύφωμα» το ότι τόλμησε να βάψει μαύρα τα σκαλιά που είχαν βάψει στα χρώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ στο Γαλάτσι."
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/o-panigyrismos-tis-m-mpakodimou-gia-tin-syllipsi-apo-tin-kratiki-asfaleia-tou-p-davila-gia-tin-antithesi-tou-stin-propaganda-kai-drasi-tis-loatki-koinotitas/

    "Μαρία Μπακοδήμου: Γιατί ο γιος της Άρης Αργυρόπουλος την απειλεί με εξώδικο"
    https://www.instyle.gr/celebrity/celebrity-news/maria-bakodimou-giati-o-gios-tis-aris/

    ReplyDelete
  36. Anonymous26/2/24 08:46

    ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ TOY LGBT KINHMATOΣ.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ STRAIGHT BAR
    https://www.iefimerida.gr/politiki/o-stefanos-kasselakis-gia-poto-me-boyleytes-toy-syriza

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΟΔΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (αυτοί το δηλώσαν)
    ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=p9N-Gj1dm8M

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous26/2/24 21:51

      "ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΓΚΕΪ»;;; – Τάιλερ Μακμπέθ: Πριν γνωρίσει τον Στέφανο & ερωτευτούν τα είχε ΚΙ ΑΥΤΟΣ με ωραία… ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ!!!"
      https://greeknewsondemand.com/2024/02/24/%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84/

      ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
      ΠΡΟΕΔΡΕ,
      ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ BARBIES.
      BONUS TICKETS ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΟΔΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ!

      Delete
    2. Anonymous28/2/24 13:58

      οι παλυδιαφημιζόμενοι gays που θελαν γάμους και να γινουν μαμαδες, μας βγήκαν απατεώνες και απλοί μπροστάρηδες για πυροτεχνήματα, για να κανει την δουλεια η κυβέρνηση,
      ενω οι χθεσινοί straight, δηλώνουν τωρα προοδευτικοί fun LGBT εκδηλώσεων και ψωφίζουν και προοδευτικά νομοσχέδια
      ΤΡΕΛΛΛΛΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ....ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΚΕΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΣ ΕΣΥ ΠΕΡΗΦΑΝΑ !!!

      Delete
    3. Anonymous29/2/24 16:40

      "Τι κωλοτούμπας; Κρύψαμε ότι πάμε στο gay pride;": Ο Γεωργιάδης αποκαλύπτεται
      https://www.youtube.com/watch?v=1wkwIHoaDXM
      "Ξεκάθαρος ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι ψηφοφόροι μας ήξεραν ότι θα ψηφίσουμε τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών - Πηγαίνουμε στο gay pride»"
      https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/politikh/666912-ksekatharos-o-adwnis-gewrgiadhs-oi-pshfoforoi-mas-hkseran-oti-tha-pshfisoyme-ton-gamo-twn-omofylofilwn-zeygariwn-phgainoyme-sto-gay-pride-video

      στην επομενη gay pride να σας δουμε να φορατε περηφανα τα φτερα σας με στρινγκ πάνω στ' αρματα , όλα τα στελέχη του κομματος μαζί με τις οικογενειες σας και τα παιδια σας, αλλιώς ειστε όλοι σας κωλοτούμπες και απλά πυροτεχνήματα και τα κανετε απλώς για να γλείψετε και να σας ξαναβγαλει βουλευτες η Singular Logic

      Delete
    4. Anonymous1/3/24 21:36

      " Α.Γεωργιάδης: «Το παίρνω ως κολακεία που ο Κασσελάκης είπε ότι δεν πήγε στη ΝΔ εξαιτίας μου»
      «Τον ευχαριστώ θερμά» έγραψε σε ανάρτησή του"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/a-georgiadis-to-pairno-os-kolakeia-pou-o-kasselakis-eipe-oti-den-pige-sti-nd-eksaitias-mou/

      ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;
      ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΤΕ ΣΤΑ GAY PRIDE.
      ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΟΥ!

      Delete
  37. Anonymous26/2/24 21:53

    Η Μάλια Ομπάμα ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ το επώνυμο Ομπάμα εβδομάδες αφότου έγγραφα της κυβέρνησης απέδειξαν ότι η «Μισέλ» Ομπάμα δεν γέννησε…ΠΟΤΕ!!!
    https://greeknewsondemand.com/2024/02/26/%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bd%cf%89%ce%bd-%ce%b7-%ce%bc%ce%ac%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5/

    ReplyDelete
  38. Anonymous27/2/24 02:39

    " Οι Γύφτοι της συμμορίας Αμμυντινη απειλούν την Αλβανίδα γύφτισσα Πασχαλια και αναλαμβάνουν δράση οι Αλβανοί γύφτοι στην Ελλάδα
    Η Ελλάδα των Μητσοτάκη και Χρυσοχοιδη
    Γύφτοι Απειλούν γύφτους με ξυλοδαρμό και σφαίρα στο κεφάλι κάτω από το σπίτι τους
    Ελλάδα του Μητσοτάκη και του Χρυσοχοιδη"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/endo-gyftikoi-polemoi-meso-tou-tik-tok-ti-zoume/

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ReplyDelete
  39. Anonymous28/2/24 08:44

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ;
    https://twitter.com/AzzatAlsaalem/status/1762207773859729608

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous28/2/24 12:47

      τωρα καταλαβα γιατι οι μουσουλμανικες χωρες δεν εχουν μπλοκαρισμένες και καθυστερημενες δικες
      η αποδωση δικαιοσυνης είναι άμεση για αυτές (ηλιθιες) που δεν ξέρουν ή δεν υπακούνε για το Ισλάμ και στους άντρες

      Delete
    2. Anonymous29/2/24 08:43

      «Στον φράχτη του Έβρου, στον πάτο του Αιγαίου βρίσκεται η ασφάλεια του κάθε Ευρωπαίου»
      https://www.youtube.com/watch?v=sru7DmGID2c
      μιας και μιλησαμε για ηλιθιες, αυτές οι φεμινιστριες προοδευτικές έχουν χτυπήσει high score.
      ειναι αυτο που είπε ο Κουρητής στο παραπάνω άρθρο:

      "....ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ/ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ/ΑΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. (ΚΑΤΑ ΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ)"

      Delete
    3. Anonymous29/2/24 08:58

      "ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ! - ΕΠΑΘΕ ΥΣΤΕΡΙΑ η Καινούργιου με τον πατέρα Σεραφείμ"
      https://www.youtube.com/watch?v=pIkJ8uJfRQE

      ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ

      Καινούργιου
      το σήμα κατατεθέν της κάθε αποτυχημένης υστερικής Ελληνίδας
      δεν έχει παιδιά ακόμα και μετα από τόσες πλαστικές και "ψάξιμο", ο γκόμενος επιχειρηματίας/εφοπλιστής την παράτησε για την χονυτρή φίλη της
      https://www.protothema.gr/life-style/article/1470771/katerina-kainourgiou-einai-stenahorimeni-me-tin-barka-itan-dikos-tis-anthropos-leei-i-tsimtsili/

      Delete
    4. Anonymous29/2/24 16:15

      «Στον φράχτη του Έβρου, στον πάτο του Αιγαίου βρίσκεται η ασφάλεια του κάθε Ευρωπαίου»
      (UPD)
      «Στον φράχτη του ΠΡΩΚΤου, στον πάτο του ΑιΔΟΙου βρίσκεται η αφΕλεια τΗΣ κάθε Ευρωπαίου»

      Delete
    5. Anonymous2/3/24 02:37

      Ο Πακιστανός δημοσιογράφος Syed Jamil συναντήθηκε με τον Δ. Καιριδη.... και συζήτησαν το

      α) αν μπορούν οι παράνομοι Πακιστανοί που διαβιούν σε δομές, να ενταχθούν στο πρόγραμμα νομιμοποίησης και

      β) τη διμερή συμφωνία Ελλάδας-Πακιστάν Κατά τον Jamil, ο υπουργός ήταν ...."πολύ θετικός"!
      ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ 'ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ' ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ 'ΛΑΘΡΟ' ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!!!
      https://odysseiatv.blogspot.com/2024/03/blog-post_390.html

      ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ
      ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ

      Delete
    6. Anonymous3/3/24 10:40

      " Ζευγάρι Ισπανών ταξιδιωτών δέχτηκε επίθεση στην Ινδία – Η γυναίκα έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 7 άνδρες (βίντεο)
      «Μας χτύπησαν - Έβαλαν ένα μαχαίρι στο λαιμό μου και μου είπαν ότι θα με σκοτώσουν»'
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/zeygari-ispanon-taksidioton-dextike-epithesi-stin-india-i-gynaika-epese-thyma-omadikou-viasmou-apo-7-andres-vinteo/

      οι εργατες του Καιριδη εχουν τα καλύτερα credentials και CV:
      βιαστες, λαθρέμποροι, αλαχκμπαρίστες, αλλόθρησκοι φανατικοί, δολοφόνοι, παραστρατιωτικοι, κ.α, με πλήρη ιστορικό και εγκληματολογικό αρχείο ταυτοποίησης για τ' οποίο η διοίκηση του χώρου δεν έχει ιδέα γι'αυτα

      Delete
    7. Anonymous8/3/24 00:48

      "Α.Μικρούτσικος σε Κ.Καινούργιου: «Στις Απόκριες να ντυθείς Δανάη Μπάρκα»
      Τι απάντησε η Κ.Καινούργιου"
      https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/a-mikroutsikos-se-k-kainourgiou-stis-apokries-na-ntytheis-danai-mparka/

      Delete
  40. Anonymous28/2/24 14:13

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    EINAI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΕΛΙΚΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ (BRICS?) WHITE HATS:

    https://www.youtube.com/watch?v=bWcASV2sey0

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ BLACK HATS ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ

    ReplyDelete
  41. Anonymous29/2/24 08:26

    " Η Τσεχία έκανε ότι δεν έκανε η Ελλάδα: Το κοινοβούλιο απέρριψε τον γάμο και την τεκνοθεσία για ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια
    Δεν επιτρέπεται στα ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια να υιοθετούν από κοινού ένα παιδί, να έχουν μαζί περιουσία ή ακόμη και να λαμβάνουν σύνταξη χηρείας"
    https://www.pronews.gr/kosmos/ekane-oti-den-ekane-i-ellada-to-koinovoulio-tis-tsexias-aperripse-ton-gamo-kai-tin-teknothesia-omofylofilon-zeygarion/

    άρα η Τσεχία δεν είναι προοδευτική χώρα και το Τσιφτετελιστάν απλα γεμάτο λούγκρες γιουσουφακια Οθωμανούς που γουστάρουν αγοράκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous1/3/24 10:59

      "Ρωσίδα παρουσιάστρια για έκκληση Β.Πούτιν για περισσότερες γεννήσεις: «Με πήρε ο σύζυγος και μου είπε θα κάνουμε τρίτο παιδί»
      Έκκληση του Β.Πούτιν για αύξηση των γεννήσεων στη χώρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί μια δημογραφική κρίση"
      https://www.pronews.gr/kosmos/rosida-parousiastria-gia-ekklisi-v-poutin-gia-perissoteres-genniseis-me-pire-o-syzygos-kai-mou-eipe-tha-kanoume-trito-paidi/

      ΠΡΟΕΔΡΕ,
      ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,
      ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
      ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ!

      Delete
  42. Anonymous2/3/24 15:36

    "Αδιανόητο: Η υπουργός Τουρισμού Ο.Κεφαλογιάννη θέλει να «εισάγει» τον «πάτο» των ΛΟΑΤΚΙ+: Τους Queer τουρίστες που πάνε και… με ζώα!
    Υπέγραψε και μνημόνιο συνεργασίας με τον οργανισμό «Queer Destinations»"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/adianoito-i-ypourgos-tourismou-o-kefalogianni-thelei-na-eisagei-ton-pato-ton-loatki-tous-queer-touristes-pou-pane-kai-me-zoa/

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ/ΧΩΡΟΥ.
    ΚΑΤΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ:

    https://www.youtube.com/watch?v=lozKrTeIfhI


    ΑΓΓΕΛΙΑ

    ΝΕΟΣΟΔΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΟΣ, ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟΣ, ΨΗΛΟΣ, ΤΡΙΧΩΤΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 200 ΓΙΔΙΑ (ψηφοφορους),

    ΖΗΤΕΙ

    ΤΣΥΡΙΖΑΙΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ QUEER ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

    MAKE LOVE AND WAR ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ
    ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥΣΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous3/3/24 23:08

      "Επίδειξη ΛΟΑΤΚΙ+ μοντέλων για σύνολα που θα φορεθούν το φθινόπωρο
      Ομοφυλόφιλοι άνδρες με τακούνια και εσώρουχα εμφανίζονται να περπατούν στην πασαρέλα"
      https://www.pronews.gr/kosmos/epideiksi-loatki-montelon-gia-synola-pou-tha-forethoun-to-fthinoporo/

      ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,
      ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ, Η' ΚΑΝΑΤΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ;
      Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ!

      Delete
    2. Anonymous3/3/24 23:27

      ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΖΩΑ,, Η' ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, Η' ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ;
      Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ;
      ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ!

      Delete
    3. Anonymous4/3/24 15:32

      " ΣΥΡΙΖΑ: Στην Κρήτη ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ το καλοκαίρι
      Οι πρώτες προσκλήσεις ήδη έχουν αποσταλεί και οι καλεσμένοι φαίνεται πως είναι εκατοντάδες"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/syriza-stin-kriti-o-gamos-tou-stefanou-kasselaki-me-ton-tailer-to-kalokairi/
      νυφικο ποιος θα φορεσει;

      Delete
    4. Anonymous4/3/24 16:44

      "Όλο «χαρούμενοι» και «ευτυχισμένοι» – Παντρεύτnκε το πρώτο ομοφuλόφιλο ζευγάρι στην Ελλάδα – Έχουν ήδη…3 παıδιά οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ"
      https://greeknewsondemand.com/2024/03/04/%cf%8c%ce%bb%ce%bf-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%85%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b9/

      Delete
    5. Anonymous4/3/24 18:04

      "..." ΣΥΡΙΖΑ: Στην Κρήτη ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ το καλοκαίρι..."

      ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΞΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ GAYS ΜΕ ΙΣΑ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΙΧΟΥ, ΛΙΓΝΑΔΗΔΕΣ, κα, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ!

      Delete
    6. Anonymous4/3/24 22:57

      "«Λεηλατήθηκαν» από άγνωστη ξένη δύναμη τα στοιχεία των υποκλοπών μέσω Predator της Intellexa – Ποιοι και πώς θα τα χρησιμοποιήσουν (upd)
      Ακόμα να συλληφθούν οι Φ.Μπίτζιος και Γ.Λαβράνος"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/leilatithikan-apo-agnosti-kseni-dynami-ta-stoixeia-ton-ypoklopon-tis-intelexa-meso-predator-poioi-kai-pos-tha-ta-xrisimopoiisoun/

      δηλαδη τωρα μια ξενη δυναμη γνωρίζει ποιοι φορανε ζαρτιερες μετά την Βουλη;
      σοβαρή πληροφορία!
      175 το ψηφισαν και εκτός απο περήφανοι είναι και νόμιμοι πλεον


      Delete
    7. Anonymous5/3/24 00:36

      "Με αυτόν τον άντρα ΑΠΑΤΑ τον Τάιλερ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Ιστορία μου, αμαρτία μου, πάθος μου μεγάλο. Τις νύχτες εκδράμει στην Αργολίδα και …”μαγαρίζει” το…στεφάνι του. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΧΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ"
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9c%ce%b5-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ac%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%91%ce%a0%ce%91%ce%a4%ce%91-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%a4%ce%ac%ce%b9%ce%bb%ce%b5%cf%81-%ce%bf-%cf%80%cf%81/

      Μα τι συμβαίνει; Ήταν τόσο τελειο ζευγάρι για να κάνουν παιδιά και οικογένεια;
      Μεγάλη ανδροχωρίστρα τελικά ο μπουρτζόβλαχος ΚΕΕΡΦΑ.
      Τάιλερ μη σκας, θα σου βρούμε γκόμενα με χαμηλό budget

      Delete
    8. Anonymous5/3/24 01:00

      LGBT+ Trojan Horse
      https://www.reddit.com/r/TheRightCantMeme/comments/duehlh/a_trojan_horse_for_our_time/

      Delete
    9. Anonymous5/3/24 13:09

      " Θείος Σ.Κασσελάκη: «Ο γάμος του με τον Τάιλερ θα είναι κλειστός και θα γίνει στα τέλη του Αυγούστου»
      «Διάλεξε τα Χανιά γιατί ο αέρας τους τον εμπνέει» λέει ο θείος του"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/theios-s-kasselaki-o-gamos-tou-me-ton-tailer-tha-einai-kleistos-kai-tha-ginei-sta-teli-tou-aygoustou/

      καλε ' συ που αυτοπροσδιορίζεσαι ως θείος του, εμάς δε θα μας καλέσεις;
      δεν θα πρεπε ο γάμος να ναι ανοιχτός, να έρθουν όλοι, αστυνομικοί για προστασία, λιμενικό, λαθροεπιβάτες, τουρίστες...όλοι, να βουλιάξει το νησί με μπαλωθιές από kalashnikov και schmeisser απ' τα Jumpo;
      είναι μία μεγάλη γιορτή για τον πούτσο και μια μεγάλη επιτυχία των BRICS.

      Delete
    10. Anonymous5/3/24 14:32

      "«Τυφλό» χτύπημα Ιρακινού στην Αθήνα – Τρόμαξαν στα ΜΜΕ: «Κυκλοφορούν διάφοροι εδώ», vid
      «Όχι 36χρονο, δεν κατάλαβα. Τον υπάνθρωπο», ήταν μερικά από τα σχόλια που ακούστηκαν στον «αέρα».

      Μία βάναυση καθημερινότητα έχουν γίνει πλέον τα περιστατικά βίας όπου πρωταγωνιστές αυτών είναι αλλοδαποί.

      Όλοι πλέον (ΜΜΕ αλλά και πολίτες) δείχνουν να έχουν…συνηθίσει σε κάτι που μέχρι πριν από λίγα χρόνια μας φαινόταν αδιανόητο να συμβεί, πόσο μάλλον στην Ελλάδα.

      Ωστόσο, με αφορμή τον Ιρακινό που ταξίδεψε (άγνωστο με ποιόν τρόπο) από την Ευρώπη στην Ελλάδα και μαχαίρωσε μία 21χρονη κοπέλα η οποία είχε απλά την ατυχία να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, ήρθε ένα…μάλλον απροσδόκητο ξέσπασμα από παρουσιαστές εκπομπής.

      Η «τυφλή επίθεση» του Ιρακινού μαχαιροβγάλτη στο πολυπληθέστερο σημείο της Αθήνας, την οδό Ερμού, έκανε τον παρακάτω παρουσιαστή καναλιού να πει αυθόρμητα τα εξής:

      «Σε κάθε περίπτωση και χωρίς να είναι ρατσιστικό αυτό που θα πω, το χρεώνομαι δηλαδή και κάντε ό,τι θέλετε, θα πρέπει ΜΕ ΚΑΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΣΥΛΟ, διαβατήρια ελληνικά. Θα πρέπει ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ε; ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΔΩ, διότι είναι πολλές οι πληροφορίες ότι κυκλοφορούν διάφοροι εδώ. Μιλάω για αυτούς που έρχονται από άλλες χώρες και παίρνουν διαβατήρια εδώ και κυκλοφορούν ελεύθεροι. Όπως αυτός (σ.σ. ο Ιρακινός).

      Φαίνεται όμως πως μάλλον είναι πολύ αργά για δάκρυα:"
      https://www.youtube.com/watch?v=w1ASug6Ykz8&t=2s
      https://www.el.gr/ellada/refuges/tyflo-chtypima-irakinoy-stin-athina-t/

      ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
      ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΙΔΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
      ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΑΘΡΑΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΩΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΣΕ.
      ΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΙ "ΠΑΙΡΝΟΥΝ", ΤΙ "ΔΙΝΟΥΝ", ΠΩΣ ΤΟΝ "ΔΙΝΟΥΝ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:

      - Γεια σου, πως σε λένε;
      - Χασάν
      - Εμένα Λάκη. Θέλεις να γίνουμε φίλοι και εμείς να σε κάνουμε 'Ελληνα με νόμιμα χαρτιά;
      - θέλω επιδόματα οικογενειακά, πρόσφυγα, πολύτεκνου...
      - με μερικά ασυνόδευτα (δεν ειναι ανάγκη να είναι δικά σου) σ' ονομαζουμε πολύτεκνο και εμείς θα σπουδάσουμε τα μούλικα τεχνη και χορό στου Λιγνάδη και αυτομάτως γινονται υποψήφιοι στις Λίστες επιτυχίας Μίχου, με προοπτική για "μεταπτυχιακά" στο εξωτερικό.
      - οι άπιστοι σκύλοι υποτελείς μας πρεπει να μας πληρωνουν, γιατί αλλιώς θα τους γαμήσουμε
      - καλέ, γιαυτό είμαστε εμεις εδώ...

      ΑΣΤΕΙΟ;
      KAI ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ Τ' ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ!

      Delete
    11. Anonymous8/3/24 01:33

      @ Anonymous5/3/24 13:09
      " Θείος Σ.Κασσελάκη: «Ο γάμος του με τον Τάιλερ θα είναι ΚΛΕΙΣΤΟΣ και θα γίνει στα τέλη του Αυγούστου»"

      γιατί κλειστός ρε θείο;
      straights δεν θα μπορέsουν να έρθουν, ή απλά θέλετε να κρύψτε τους παιδέρες καλεσμένους σας;
      αυτό είναι ρατσισμός και διακρίσεις
      https://odysseiatv.blogspot.com/2024/03/blog-post_747.html#more

      Delete
  43. Anonymous5/3/24 14:53

    @Anonymous 5/3/24 00:36
    "Μεγάλη ανδροχωρίστρα τελικά ο μπουρτζόβλαχος ΚΕΕΡΦΑ."

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗΣ "ΣΧΕΣΗΣ", ΚΕΕΡΦΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ:
    "ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ"

    https://allthatsinteresting.com/free-arabian-legion/3
    https://1.bp.blogspot.com/-Lwl7OyxBCXw/VifXaPx-4XI/AAAAAAAAs9M/ifzJ2YK7R9g/s1600/islam%2Bnazi.jpg

    ReplyDelete
  44. Anonymous5/3/24 22:00

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ

    " Ι.Τούνη: Αφαίρεσε τον γύψο από τη μύτη της – Το πρώτο βίντεο και το κόστος της επέμβασης
    Δείτε την ανάρτηση της"
    https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/i-touni-afairese-ton-gypso-apo-ti-myti-tis-to-proto-vinteo-kai-to-kostos-tis-epemvasis/

    ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ ΜΑΣ PRONEWS!
    και εμείς βρήκαμε τρόπο να την κάνουμε 21 εκατοστά χωρίς επέμβαση:
    ΤΗΝ....ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΟ!


    ...μας εχετε ζαλισει τα ούμπαλα με σαβούρες που θελουν συνεχώς επιδιορθώσεις

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous7/3/24 08:33

      Ρεκτιφιε - Ζυγοστάθμιση - Στραντζα - Ψαλίδι
      "ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ"
      https://www.pronews.gr/lifestyle/poia-touni-i-k-kainougiou-allakse-myti-molis-sta-17-tis/

      Delete
    2. Anonymous7/3/24 08:58

      https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%A4%CE%A1%CE%95%CE%9B%CE%9F-%CE%93%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9F-%CE%A4%CE%BF-%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%84%CE%B7/

      Delete
  45. Anonymous7/3/24 14:46

    "Δ.Κουτσούμπας: «Η επιβολή διδάκτρων αναγκάζει φοιτήτριες να αναζητούν sugar daddies για να καλύψουν τις σπουδές τους»
    «Θεσμοθετείτε πτυχία με τιμή αντί για πτυχία με αξία, τα οποία θέλουν οι φοιτητές» είπε"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/d-koutsoumpas-i-epivoli-didaktron-anagkazei-foititries-na-anazitoun-sugar-daddies-gia-na-kalypsoun-tis-spoudes-tous/

    ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
    ΘΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ:

    O ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΙΑ, ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΖΩΗ:
    ΟΛΕΣ ΓΛΥΚΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!

    ReplyDelete
  46. Anonymous7/3/24 16:05

    "Μητροπολίτης Κονίτσης για Φρέντι Μπελέρη: «Πού ζει το υπουργείο Εξωτερικών;»
    «Εἶναι καιρός νά ξυπνήσετε καί νά καταλάβετε, ὅτι στό πρόσωπο τοῦ Μπελέρη στοχοποιεῖται καί κινδυνεύει ὁλόκληρη ἡ Β.Ἤπειρος»"
    https://www.pronews.gr/kosmos/valkania/mitropolitis-konitsis-gia-frenti-mpeleri-pou-zei-to-ypourgeio-eksoterikon/

    ΖΟΥΝΕ ΣΕ GAY BARS, ΗΟΜΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙ' ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ReplyDelete
  47. Anonymous8/3/24 00:45

    "Ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρνει τα εμβόλια για τον covid στα φαρμακεία με ένα «5ευρω»
    Νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας σε διαβούλευση"
    https://www.pronews.gr/ygeia/o-adonis-gerorgiadis-fernei-ta-emvolia-gia-ton-covid-sta-farmakeia-me-ena-5eyro/

    ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ!
    ΕΔΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΔΚΤΥΟ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑ VIPs ΕΜΒΟΛΙΑ COVID ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ -ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΣΤΗΝ SUPER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 6 x 1.5lt

    ΜΟΝΟ

    1,44 €

    https://www.skroutz.gr/s/29423769/Dios-Fysiko-Metalliko-Nero-6x1-5lt.html

    Μην τρέχετε να προλάβετε.
    Έχει για όλους!

    ReplyDelete
  48. Anonymous8/3/24 08:15

    "Θρυλικός Β.Πούτιν: «Σεργκέι Σοϊγκού αυτά τα λουλούδια δεν είναι για σένα»! (βίντεο)
    Ο Ρώσος πρόεδρος μοίρασε ανθοδέσμες στις γυναίκες πιλότους της ρωσικής Αεροπορίας για την «Ημέρα της Γυναίκας»"
    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/thrylikos-v-poutin-sergkei-ayta-ta-louloudia-den-einai-gia-sena-vinteo/

    ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΕΞΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous9/3/24 02:44

      ΟΠΟΙΟΣ ΡΩΣΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 175 ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ!

      Delete
  49. Anonymous8/3/24 15:16

    "O δημοσιογράφος Στέφανος Δαμιανίδης έγραψε τραγούδι φόρο τιμής για τις γυναίκες που δολοφονήθηκαν από άνδρες
    Αναφέρεται στο κύμα κακοποιήσεων των γυναικών που τα τελευταία χρόνια πλήττει τη χώρα μετά την πανδημία του κορωνοϊού"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/o-dimosiografos-stefanos-damianidis-egrapse-tragoudi-foro-timis-gia-tis-gynaikes-pou-dolofonithikan-apo-andres/

    ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ,
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Μ ΆΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, Ν΄ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΟΓΟΝΙΚΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΕΣ, TRAFFICKERS ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ: "ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ", "ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ", "ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ", κα.

    ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΠΟΝ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΣΕΞΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΛEΟΝ Ν' ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ KAI ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

    Υ.Γ.: ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ Ν' ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

    https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/messinia-skotose-ton-antra-tis-me-kayto-nero-ton-apoteleiose-me-ton-ksylino-plasti-pou-mageireye-6/2892953/

    https://agonaskritis.gr/%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%8C/

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/sparti-gynaika-maxairose-andra-mesa-se-aytokinito/

    https://www.documentonews.gr/article/xalkida-agrio-egklima-se-kentriko-dromo-gynaika-skotose-me-maxairi-42xrono-andra/

    https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/messinia-sxediase-ti-dolofonia-tou-antra-tis-ton-skotose-sto-krevati-me-protofani-mania-video-6/2894546/

    https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/irakleio-i-olethria-sxesi-o-moiraios-kaygas-kai-i-dolofonia-apo-tin-en-diastasei-gynaika-tou-i-tyxi-ton-paidion-tous-3/2893711/

    https://grdiscovery.com/ginaikes-dolofonoi/

    https://www.mixanitouxronou.gr/to-egklima-poy-sygklonise-tin-athina-argyroypoli/

    https://www.alfavita.gr/koinonia/403135_i-gynaika-poy-skotose-ton-antra-tis-kai-dikastirio-tin-athoonei

    https://tempo24.news/eidisi/394430/46hroni-skotose-ton-antra-tis-ton-temahise-me-alysopriono-kai-ton-mageirepse

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous9/3/24 03:03

      https://attikanea.info/%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9/

      Delete
  50. Anonymous9/3/24 02:06

    " Eurovision: Καμία σχέση με την Ελλάδα το τραγούδι που ανακοινώθηκε για τον φετινό διαγωνισμό (βίντεο)
    Λίγο Ινδία, λίγο μπιτάκι και έτοιμο"

    Απογοητευτικό το τραγούδι που έχει επιλεγεί να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision για φέτος, το οποίο μόνο Ελλάδα δεν θυμίζει.

    Είναι μία μείξη τσιφτετελιού και κάτι από σύγχρονο απροσδιόριστο αχταρμά.

    Οι υπέυθυνοι πρέπει να το προσπάθησαν τρομερά ώστε να επιλέξουν το συγκεκριμένο τραγούδι, ένα άκουσμα υποκουλτούρας.

    Αν όντως είναι το τραγούδι που έχει επιλεγεί να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision, καλύτερα να δηλώσουμε αδυναμία.
    Είναι μία μείξη τσιφτετελιού και κάτι από σύγχρονο απροσδιόριστο αχταρμά
    Η ομάδα επιλογής πρέπει θα λιθοβοληθεί για παραδειγματισμό έξω από το ραδιομέγαρο
    https://twitter.com/carico1970/status/1765846110608732429
    https://www.pronews.gr/lifestyle/eurovision-kamia-sxesi-me-tin-ellada-to-tragoudi-pou-anakoinothike-gia-ton-fetino-diagonismo-vinteo/

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΚΩΛΑ, ΜΠΑΖΟ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous9/3/24 12:06

      "«Φουλ» για «τον κουβά» πάει το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι: Πέταξαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ των Ελλήνων
      Το μόνο θετικό: Αποτύπωσαν με ακρίβεια τη γυφτιά και την κακομοιριά της σύγχρονης Ελλάδα"
      "Όλο αυτό το πανηγύρι κόστισε μισό εκατομμύριο ευρώ και αυτή η χώρα δεν μπορεί να στείλε ούτε ένα σοβαρό τραγούδι.
      Έστειλε κάτι που αρχίζει ως ινδικό, μετά γίνεται τουρκικό, εν συνέχεια μετατρέπεται σε ραπ και όλοι ψάχνουν να δουν πότε θα γίνει ελληνικό."
      https://www.pronews.gr/lifestyle/foul-gia-ton-kouva-paei-to-zari-tis-marinas-satti-petaksan-ekatontades-xiliades-eyro-ton-ellinon/


      https://www.youtube.com/watch?v=qwyF89Ll6V8

      Delete
    2. Anonymous9/3/24 13:26

      Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΡΑΒΟΡΑΠ ΑΦΡΟΡΙΕΝΤΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΘΩΑ.
      ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΚΑΛΛΕΡΓΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
      ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!

      INFOteller

      Delete
    3. Anonymous9/3/24 13:44

      " Ν.Καρανίκας: «Χάλια το φετινό μας τραγούδι για τη Eurovision – Ούτε τραγούδι, ούτε χορός, ούτε καν να λικνιστούμε»
      «Το ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ με αυτό το τραγούδι» αναφέρει"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/n-karanikas-xalia-to-fetino-mas-tragoudi-gia-ti-eurovision-oute-tragoudi-oute-xoros-oute-kan-na-liknistoume/

      το THINK TANK Καρανικας μίλησε.

      Καρανίκα το τραγούδι δεν κατεστρεψε κανενα κοριτσι.
      Καταστραμμενη είναι από μόνη με τη μουρη που κουβαλά
      το προβλημα είναι οι Τουρκοσποροι που την διλέξαν και την αφήσαν να ελπίζει.
      εμείς χαιρόμαστε που θα παει στον πάτο της βαθμολογίας

      Delete
    4. Anonymous9/3/24 13:49

      TOYΡΚΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ
      ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ EUROVISION
      https://www.pronews.gr/kosmos/iran-xeiropedes-se-dyo-gynaikes-pou-xoreyan-se-dimosio-xoro-vinteo/

      Delete
    5. Anonymous9/3/24 14:00

      το επομενο τραγουδι και χορος της Τουρκελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision θα πρεπει να είναι προοδευτικό Ισλαμικό με νεοαριστερές Λούγκρες και λαθρό
      https://www.youtube.com/watch?v=Lb17oYO0ALw

      Delete
    6. Anonymous10/3/24 01:02

      " Ν.Καρανίκας: «Χάλια το φετινό μας τραγούδι για τη Eurovision – Ούτε τραγούδι, ούτε χορός, ούτε καν να λικνιστούμε»
      ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
      ΑΣΕ ΝΑ ΛΙΚΝΙΣΤΕΙ ΚΑΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ

      Delete
    7. Anonymous13/3/24 03:04

      "Τ.Κεφαλά για Eurovision: «Η Μ.Σάττι δεν ξέρει τι κάνει – Είναι θύμα του συστήματος»
      «Όλα ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ»"
      https://www.pronews.gr/lifestyle/t-kefala-gia-eurovision-i-m-satti-den-kserei-ti-kanei-einai-thyma-tou-systimatos/

      ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Anonymous 9/3/24 13:44 ΚΑΤΙ ΞΕΡΑΜΕ
      ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ Η ΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΡΟΚ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ;
      ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η EUROVISION ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

      Delete
  51. Anonymous9/3/24 02:33

    "Παράνομοι αλλοδαποί εισέβαλαν στο κοινοβούλιο στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας κατά της διάρκεια της συζήτησης για αυστηρότερους νόμους για τη μετανάστευση. "
    https://www.pronews.gr/kosmos/islandia-paranomoi-metanastes-eisevalan-sto-koinovoulio-vinteo/

    άμα η ασφάλεια του κοινοβουλίου τους πετούσε επί τόπου και τους 2 απο τον εξώστη, η συζήτηση και τα αιτήματα θα λάμβαναν τέλος και το πρόβλημα της εισβολής και κατάκτησης της Ισλανδίας από Ισλαμιστές θα τέλειωνε

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous9/3/24 11:54

      τ' ασπρα καπελα τους συμβουλέψαν να το κανουν, για ν' απαλλαγουν απο την Λευκη ανωτερότητα.
      το άλλο με την απαλευθέρωση του πλανήτη , το ξερετε?
      θα γινουμε Ασία και Αφρική ίσοι στα ίδια σκατά σαν αυτούς

      Delete
  52. Anonymous11/3/24 15:56

    "«Ξυλοφορτώνουν» με γροθιές, κλοτσιές και ρόπαλα ομοίωμα του Μπάιντεν σε εκδήλωση Ρεπουμπλικανών στο Κάνσας
    Ήταν κούκλα του μποξ που φορούσε μάσκα του Δημοκρατικού προέδρου των ΗΠΑ και μπλουζάκι με το σύνθημα «Let's go Brandon»"
    https://www.pronews.gr/kosmos/vinteo-ksylofortonoun-me-grothies-klotsies-kai-ropala-omoioma-tou-mpainten-se-ekdilosi-repoumplikanon-sto-kansas/

    ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΤΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ, Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ Η' ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΜΕΣΗΣ Η΄ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΥΤΩΝ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous12/3/24 16:08

      "ΗΠΑ: Τρόμος σε γυμνάσιο του Μιζούρι –(ΛΕΥΚΗ) Έφηβη ξυλοκοπήθηκε άγρια και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση (βίντεο)
      Μετά από άγριο καβγά που ξέσπασε με ΜΑΥΡΗ συμμαθήτριά της"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/ipa-tromos-se-gymnasio-tou-mizouri-efivi-ksylokopithike-agria-kai-vrisketai-se-krisimi-katastasi-vinteo/

      ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
      ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΗΤΑΝ ΛΕΥΚΗ!!!
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΜΕΣΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥΣ.
      ΑΜΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΛΕΥΚΗ ΣΕ ΜΑΥΡΗ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ!

      Delete
  53. Anonymous11/3/24 19:03

    "«My Style Rocks» – Νικολίνα: «Είμαι διεμφυλική γυναίκα – Γεννήθηκα σε λάθος σώμα» (βίντεο)
    «Στα 12 μου ξεκίνησα ορμονοθεραπεία και τότε, ξεκίνησε και το ταξίδι της φυλομετάβασής μου»"
    https://www.pronews.gr/lifestyle/tileorasi/my-style-rocks-nikolina-eimai-diemfyliki-gynaika-gennithika-se-lathos-soma-vinteo/

    ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ.
    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΟΥ.
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΕΝΙΚΩΣ!

    ReplyDelete
  54. Anonymous11/3/24 22:09

    "«Κάθε μέρα μου μιλάνε έτσι, δεν με αγγίζει καθόλου» λέει ένα από τα επιζώντα άτομα της τρανσφοβικής επίθεσης"
    ΕΠΙΖΩΝΤΑ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑ Η' ΑΜΥΧΗ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ;
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ N' ANOΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΜΙΣΟΥΣ, Μ' ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ Η' ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.

    "Τα έχω ξαναζήσει από πολύ μικρή αυτά. Απλά δεν το έχω ξαναβιώσει σε τόσο μεγάλο βαθμό. Ήταν ΟΛΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ εναντίον μου. Ήταν μεγάλος ο ρατσισμός. "
    ΟΛΗ, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΝΗ ΣΟΥ;
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ;
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ;
    ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ.
    ΠΕΛΑΤΕΣ-ΠΟΡΝΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ.
    Μ' ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ, Η' ΑΠΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ;


    https://www.msn.com/el-gr/news/other/%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B6%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%AC%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%83%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82/ar-BB1jH0KU?ocid=msedgdhp&pc=HCTS&cvid=bb2f5e90c45f436c894e9c990a9bde52&ei=11

    ReplyDelete
  55. Anonymous11/3/24 22:09

    "«Κάθε μέρα μου μιλάνε έτσι, δεν με αγγίζει καθόλου» λέει ένα από τα επιζώντα άτομα της τρανσφοβικής επίθεσης"
    ΕΠΙΖΩΝΤΑ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑ Η' ΑΜΥΧΗ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ;
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ N' ANOΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΜΙΣΟΥΣ, Μ' ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ, Η' ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ!
    ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ.

    "Τα έχω ξαναζήσει από πολύ μικρή αυτά. Απλά δεν το έχω ξαναβιώσει σε τόσο μεγάλο βαθμό. Ήταν ΟΛΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ εναντίον μου. Ήταν μεγάλος ο ρατσισμός. "
    ΟΛΗ, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΝΗ ΣΟΥ;
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, Η' ΑΠΛΑ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ;
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ;
    ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ:
    ΠΕΛΑΤΕΣ - ΠΟΡΝΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ.
    Μ' ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ, Η' ΑΠΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ;

    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ.


    ΣΧΕΤΙΚΑ

    "Στη Θεσσαλονίκη στην πλατεία Αριστοτέλους χθες 200 άτομα τα περισσότερα ανήλικοι προπηλάκισαν 2 άτομα τρανσέξουαλ που φυγαδεύθηκαν από παρακείμενο εστιατόριο.. Κινήθηκαν εναντίον τους με ύβρεις και πέταξαν μπουκάλια.. Η κοινωνία στη Δύση είναι διχασμένη οδηγείται σε μικρούς εμφύλιους.. θα επικρατήσει το χάος.."

    https://dimpenews.com/2024/03/10/%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%ad%ce%ba%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b7-%cf%8c/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous12/3/24 20:24

      "Θεσσαλονίκη: Tα δύο τρανσέξουαλ άτομα ζητούν τη βοήθεια του κοινού
      Ο Στέφανος Κασσελάκης σε πορεία κατά της ομοφυλοφοβίας"

      "ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ
      🏳️‍🌈ΤΡΑΝΣ ΠΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΗΣΑΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ (;;;;) ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΒΟΗΘΑΜΕ
      Ο Λ ΟΙ
      ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ (δηλ. παιδια ανήλικα ελληνόπουλα) ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΑΝ."
      https://www.pronews.gr/koinonia/epeisodio-stin-plateia-aristotelous-ta-dyo-transeksoual-atoma-zitoyn-ti-voitheia-tou-koinou/

      ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ 2 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΟΥ ΤΟΥ "ΚΟΙΝΟΥ".
      ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΕΠΑΦΕΣ" ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ OI "ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ" ΛΟΑΤΚΙΠ!

      ΕΠΙΣΗΣ, Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΛΑΘΡΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ -ΕΧΟΥΝ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ- ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ' ΟΧΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ Ν' ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ Σ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΒΙΑΙΟΙ ΚΑΙ "ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
      ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ;
      ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΘΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!

      Delete
    2. Anonymous14/3/24 15:24

      εντοπίστηκε το πρόβλημα
      οι πιτσιρικάδες ανήλικοι φωνάζαν κατά των "αναρχικών":
      "...ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ..."

      https://greeknewsondemand.com/2024/03/12/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bb%ce%ad%ce%b5%ce%b9-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ac%cf%81%ce%b9%cf%83/

      Delete
  56. Anonymous11/3/24 22:48

    "Κασσελάκης για επίθεση στην Θεσσαλονίκη: Παρακμή και φασισμός στην ελληνική κοινωνία"
    "Μάλιστα μιλάει για τον κυρίαρχο λαό που μετατρέπεται σε όχλο και καλεί τους προοδευτικούς(;) πολίτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Σύμφωνα με τον ίδιο: «Είμαστε περισσότεροι και είμαστε στο φως». "
    https://tomanifesto.gr/kasselakis-gia-epithesi-stin-thessaloniki-parakmi-kai-fasismos-stin-elliniki-koinonia-168236

    ΠΡΟΕΔΡΕ,
    ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

    ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ
    Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ
    "Παρακμή και ΠΑΛΑΙΟΜΑΡΞΙΣΜΟΣ στην ελληνική κοινωνία"

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ GAY PRIDE.
    ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙ:

    Anonymous 1/7/23 04:30
    https://isxys.blogspot.com/2023/06/f-16-block-70-f-35ab.html?showComment=1688175035880#c5231111146472944365
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ HOMO ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ/ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΣΑΔΟΜΑΖΟΣΙΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑΖΙ GAY BARS, ΟΧΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ!

    ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous12/3/24 16:13

      ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΝΝΟΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ

      Delete
  57. Anonymous12/3/24 00:26

    Παρακρατικα Ταγματα Εφοδου κατά οποιουδηποτε εχθρευεται την επιβολη των ΛΟΑΤΚΙΠ
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/aristotelous-21-syllipseis-gia-tin-epithesi-stous-dyo-transeksoual-alla-kamia-gia-tin-epithesi-se-thamones-kafeterias-vinteo/

    ReplyDelete
  58. Anonymous14/3/24 01:43

    είστε σίγουρα ότι αυτοί που δέχονται βία στο Ιραν είναι οι γυναίκες και όχι οι άνδρες;
    https://www.el.gr/thriskia/moysoylmana-sikonei-epiteloys-kefal/
    https://rumble.com/v4imkie-iranian-mullah-films-woman-with-baby-and-no-veil-in-order-to-have-her-arres.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous14/3/24 15:20

      ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ,
      κάνε ένα αφιέρωμα για την βία κατά των Ιρανών ανδρών απο επικίνδυνα υστερικές γυναίκες

      Delete
    2. Anonymous18/3/24 17:19

      https://greeknewsondemand.com/2024/03/18/%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%ac%ce%b6%cf%89-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%b4%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%86%ce%b9/

      Delete
    3. Anonymous18/3/24 17:30

      όταν η punk ηταν πραγματικη macho αναρχικη και όχι antifa με homos, αριστεριλες, σεξιστικες διακρισεις και φεμινισμους
      https://www.youtube.com/watch?v=RE228djuF1E

      Delete
    4. Anonymous19/3/24 19:28

      Κακοποιούσε τον σύζυγό της επί 20 ολόκληρα χρόνια – Τον βασάνιζε με τσόφλια αυγών και σπασμένα γυαλιά
      https://www.pronews.gr/kosmos/kakopoiouse-ton-syzygo-tis-epi-20-oloklira-xronia-ton-vasanize-me-tsoflia-aygon-kai-spasmena-gyalia/

      Delete
  59. Anonymous14/3/24 15:17

    " Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων: «Το υπουργείο πολιτισμού ΕΚΧΩΡΕΙ τις ανασκαφές ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ»
    «Παρακάμπτοντας το Σύνταγμα και τον Αρχαιολογικό Νόμο, και μάλιστα χωρίς την βάσανο της έγκρισης της Βουλής»"
    https://www.pronews.gr/politismos/syllogos-ellinon-arxaiologon-to-ypourgeio-politismou-ekxorei-tis-anaskafes-se-idiotes/

    ΟΚ!
    Μην περιμένετα από εδω και πέρα σημαντικές ανακαλύψεις και ευρήματα.
    Τα περισσότερα σημαντικά και αξίας ευρήματα (χρυσαφικά, κα) Θα βρίσκονται σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ παρά σε ΚΡΑΤΙΚΕΣ.
    Τα δε κρατικά Μουσεία θα είναι γεμάτα από κατεστραμμένα άχρηστα μάρμαρα, έως απλές πέτρες θαλάσσης!

    ReplyDelete
  60. Anonymous14/3/24 15:37

    "«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ Τουρισμός για Όλους/ΕΣ/Α»: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων – Οι δικαιούχοι
    Τα νέα εισοδηματικά (ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ) κριτήρια"
    https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/tourismos-gia-olous-anoikse-i-platforma-gia-tin-ypovoli-aitiseon-oi-dikaiouxoi/

    ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

    https://www.youtube.com/watch?v=DRQ1bqSOzSM
    https://www.patroc.com/gay/berlin/cruising.html

    ReplyDelete
  61. Anonymous14/3/24 16:22

    "Κύπρος: Νέο βίντεο και επίδειξη «θαύματος» από τον ηγούμενο Νεκτάριο σε μοναχές – «Δεν θέλω να κάμουμε show»
    Οι μοναχές τον παρακολουθούσαν έκθαμβες πιστεύοντας ότι ζουν μια σπάνια στιγμή"
    https://www.pronews.gr/kypros/kypros-neo-vinteo-kai-epideiksi-thaymatos-apo-ton-igoumeno-nektario-se-monaxes-den-thelo-na-kamoume-show/

    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑ, ΟΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΘΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΡΟΥΤΥΠΟ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

    ReplyDelete
  62. Anonymous14/3/24 19:32

    "Η Δανία αυξάνει την υποχρεωτική θητεία ενώ την επιβάλλει και για τις γυναίκες
    Μετά την νέα ανακοίνωση για αύξηση αμυντικών δαπανών και μονάδων"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/i-dania-ayksanei-tin-thiteia-kai-tin-epivalei-kai-gia-tis-gynaikes/

    ΝΑΙ, ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ BRICS ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ BRICS ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΔΑΝΙΑΣ.
    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    ReplyDelete
  63. Anonymous18/3/24 10:22

    "«Κλειδώσατε τα παιδιά με τους κακοποιητές τους»!! Η πιο ζοφερή επίπτωση των lockdown, vid
    Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύματα παιδιά γνώρισαν ανησυχητική αύξηση τα τελευταία χρόνια.

    Ο ειδικός στην κλινική ψυχολογία, Dr. Phil McGraw, σε νέα δημόσια τοποθέτησή του κατακεραύνωσε όσους κατά τη διάρκεια της τρίχρονης πανδημίας υποστήριξαν και εφάρμοσαν τα καταστροφικά lockdown.
    .....
    Όταν έκλεισαν τα σχολεία γνώριζαν ότι αυτά ήταν μία σανίδα σωτηρίας για αυτά τα παιδιά κι ότι τα χρειάζονταν για την συναισθηματική τους ανάπτυξη. Και γνώριζαν επίσης ότι οι εξουσιοδοτημένοι ανταποκριτές, οι δάσκαλοι, οι σύμβουλοι, οι εργαζόμενοι στα κυλικεία, οι οδηγοί των σχολικών λεωφορείων ήταν επίσης στα σχολεία.

    Κι εκείνοι ήταν που παρακολουθούσαν αυτά τα παιδιά και μπορούσαν να αναφέρουν εάν έβλεπαν σημάδια ότι ένα παιδί παρενοχλούνταν σεξουαλικά ή κακοποιούνταν στο σπίτι. Έβαλαν λουκέτο σε όλο αυτό! Και εκείνα τα παιδιά στάλθηκαν σπίτι τους, κλειδωμένα με τους κακοποιητές τους»:"
    https://www.el.gr/ygeia/psychology/kleidosate-ta-paidia-me-toys-kakopoi/

    ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ.
    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.
    Ο ΔΟΚΤΩΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΕΜΒΟΛΙΑ, ΜΑΣΚΕΣ, κα ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ, "ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ", "ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ " ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ/trans ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΙΧΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΩΝ ΛΙΓΝΑΔΗΔΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΩΝ...

    ΔΟΚΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ...

    https://nypost.com/2023/04/14/6-female-teachers-arrested-for-sex-misconduct-with-students/

    https://timesofindia.indiatimes.com/world/us/us-teacher-pleads-guilty-to-having-sex-30-times-with-teen-student/articleshow/107117856.cms

    https://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_harassment_in_education_in_the_United_States

    https://www.youtube.com/watch?v=EZEHm8eEb9E

    ReplyDelete
  64. Anonymous18/3/24 17:01

    "ΣΑΦΑΡΙ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΘΥΡΙΔΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ – ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ “ΣΠΑΕΙ” ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΒΑΤΟ"
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%a4%ce%9f%ce%99%ce%9c%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%95%ce%99%ce%a4%ce%95-%ce%93%ce%99%ce%91%ce%a4%ce%99-%ce%95%ce%a1%ce%a7%ce%9f%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%99-%ce%91%ce%a3%ce%a7%ce%97%ce%9c%ce%95%ce%a3/

    να δηλωνετε λαθρομεταναστες για να τα εχετε ολα τσαμπα χωρις ελεγχους

    ReplyDelete
  65. Anonymous18/3/24 20:04

    "Μ.Καρυστιανού για τα Τέμπη στο Ευρωκοινοβούλιο: «Υπήρξε συγκάλυψη – ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ»
    «Η φωνή μας ενώθηκε μαζί με αυτήν 1,3 εκατ. Ελλήνων»"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/m-karystianou-gia-ta-tempi-sto-eyrokoinovoulio-ypirkse-sygkalypsi-den-exoume-ethniki-asfaleia/

    Ο ΟΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ, ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΡΥΠΟΓΟΝΑΣ ΑΣΙΑΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΘΝΟΣ.

    ReplyDelete
  66. Anonymous19/3/24 09:41

    https://www.capital.gr/arthra/3781646/poion-thelei-na-apelasei-i-souidia/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous19/3/24 17:16

      Μουσουλμάνοι Τσετσένοι με σημαίες που απεικονίζουν τον Χριστό!! Μοναδικό ΒΙΝΤΕΟ
      «Θα νικήσουμε τις δυνάμεις του Αντιχρίστου».

      Ένα σπανιότατο βίντεο από το 2023 έρχεται στην επιφάνεια και αφορά τις πολεμικές προετοιμασίες των ειδικών δυνάμεων του στρατού της Τσετσενίας.

      Θυμίζουμε πως μετά από εντολή του Πούτιν, ο στρατός του Ραμζάν Καντίροφ, επικεφαλής της Τσετσενίας, από τα πρώτα 24ωρα του πολέμου στην Ουκρανία το 2022 κινητοποιήθηκε και πήρε μέρος σε επιχειρήσεις.

      Μάλιστα δυνάμεις των Τσετσένων συμμετείχαν και στην μεγάλη μάχη της Μαριούπολης, την πλέον καταστροφική μαζί με εκείνη του Μπακχμούτ, όπου εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες είτε σκοτώθηκαν είτε τραυματίστηκαν.

      Στο παρακάτω απόσπασμα βλέπουμε έναν ανώτερο αξιωματικό της ομάδας Akhmat να λέει τα εξής μεταξύ άλλων ενώπιον των μουσουλμάνων (το τονίζουμε αυτό!!) πολεμιστών του:

      «Σήμερα είμαστε ο στρατός του Ιησού! Δείξτε στον κόσμο πως ο στρατός του Ιησού θα νικήσει τον στρατό του Αντιχρίστου».

      Τα κόκκινα λάβαρα με το πρόσωπο του Χριστού στο κέντρο ανεμίζουν δίπλα του, μαζί με τις σημαίες της Ρωσίας και της Τσετσενίας.

      Εικόνες που η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να δούμε:
      https://www.bitchute.com/embed/TU7U7rOHKLE0/

      οι δικοι μας γουσταρουν παιδικα show bacha bazi

      Delete
  67. Anonymous19/3/24 14:40

    ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΑΡΑΝΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.
    ΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:
    https://isxys.blogspot.com/2024/01/blog-post.html?showComment=1710165397457#c2366186303212170451


    Σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό στην πόλη Uetersen στην περιοχή Schleswig-Holstein της Γερμανίας, εμφανίστηκε ένα ανησυχητικό βίντεο που δείχνει μια ομάδα νεαρών τουρκόφωνων μαθητών να επιτίθεται άγρια ​​και να βασανίζει ένα 12χρονο αγόρι!

    Η βάναυση πράξη κινηματογραφήθηκε από τους νεαρούς μετανάστες!

    Τα θλιβερά πλάνα δείχνουν τον Πάτρικ σε κατάσταση απεχθούς φόβου και σωματικής δυσφορίας, να γονατίζει μπροστά σε έναν από τους επιτιθέμενούς του, επίσης παιδί. Το βίντεο καταγράφει μια σειρά εξευτελιστικών ερωτήσεων, ακολουθούμενες από σωματική κακοποίηση, όπως χαστούκια, γροθιές και τράβηγμα μαλλιών, με αποκορύφωμα τη στιγμή που ο Πάτρικ στραγγαλίζεται.

    Στα βίντεο μπορείτε να ακούσετε, μεταξύ άλλων, πώς ένα από τα αγόρια λέει στον δράστη στα τούρκικα: ​​«Μην το κάνεις.» Αλλά κανείς δεν τον σταματά. Όταν τελικά αφήνει το θύμα του να φύγει, ο τραμπούκος φωνάζει πίσω του – επίσης στα τούρκικα: ​​”Άντε και γ….!”

    Allahu Akbar Germany (Gaurd Your Children)
    A gang of Turkish-speaking students torture a 12-year-old German boy, with the film showing the victim repeatedly beaten, forced to kneel, and verbally insulted.
    Despite the serious nature of the crime, police are discontinuing their investigation, stating that the perpetrators' young age, also 12, means NO CHARGES CAN BE FILED.
    https://twitter.com/AmyMek/status/1768890980399472933
    https://www.el.gr/diethni/metanastes-chtypoyn-kai-vasanizoyn-12/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous22/3/24 02:09

      "Χιλιάδες είναι οι παράνομοι μετανάστες που αιτούνται υπαγωγή στην τροπολογία του Δ.Καιρίδη: Κατά πλειοψηφία νέοι και άνδρες (ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ)
      «Το 2024 είναι έτος της νόμιμης (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ) μετανάστευσης για (ΤΟΥΣ BRICS) εμάς - Το μήνυμα των ευρωεκλογών (ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΤΕΛΟΣ)»"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/xiliades-einai-oi-paranomoi-metanastes-pou-aitountai-ypagogi-stin-tropologia-tou-d-kairidi-kata-pleiopsifia-neoi-kai-andres/

      Delete
  68. Anonymous20/3/24 00:02

    "Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΣ Η ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΡΙΑ"

    Σημασία έχει ν'αγαπάς....
    μια προοδευτική ιστορία χωρίς ταμπού και γροθιά στο κατεστημένο

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous20/3/24 18:08

      " Π.Κονδυλάτος για το «Ζάρι»: «Δίνει μια εικόνα για τη χώρα μου που εμένα δεν μου αρέσει – Είναι μια γυφτιά»
      «Φέρνουν ξενόφερτα στοιχεία στην Ελλάδα λες και όσοι είμαστε εδώ είμαστε παρακατιανοί»"
      https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/p-kondylatos-gia-to-zari-dinei-mia-eikona-gia-ti-xora-mou-pou-emena-den-mou-aresei-einai-mia-gyftia/

      ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ BRICS

      Delete
    2. Anonymous22/3/24 00:09

      ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ
      https://www.pronews.gr/ygeia/eikones-ntropis-ston-erythro-stayro-asthenis-kataggellei-oti-tou-evalan-araka-anti-gia-pagokystes/

      Delete
  69. Anonymous21/3/24 22:24

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    "Η Αστυνομία διοργάνωσε ημερίδα για ρατσισμό και ΛΟΑΤΚΙ – Συντονιστής ο Γ.Καπουτζίδης
    Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/i-astynomia-diorganose-imerida-gia-ratsismo-kai-loatki-syntonistis-o-g-kapoutidis/

    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ

    Οι κωδικές ονομασίες για Trafficking, λαθρεμπόριο, εγκληματικότητα, παιδεραστία, διακίνηση ναρκωτικών, ισλαμοποίηση, εκφυλισμός, πουστοποίηση, υπογεννητικότητα, αντικατάσταση νατιβιστών, γενικότερη γεωστρατηγική, οικονομική, βιολογική και πολιτιστική υποβάθμιση της Δύσης έναντι της Ασίας, Αφρικής και BRICS.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous22/3/24 16:03

      "Η Ρωσία πρόσθεσε τους ΛΟΑΤΚΙ+ στον κατάλογο με τις εξτρεμιστικές και τρομοκρατικές οργανώσεις
      Η νέα καταχώρηση αναφέρεται στο «διεθνές κοινωνικό κίνημα ΛΟΑΤΚΙ+ και τις διαρθρωτικές του μονάδες»"
      https://www.pronews.gr/kosmos/i-rosia-prosthese-ayto-pou-xaraktirizei-kinima-loatki-ston-katalogo-me-tis-ekstremistikes-kai-tromokratikes-organoseis/

      Delete
    2. Anonymous22/3/24 20:39

      "Μόσχα: Πυροβολισμοί σε συναυλιακό χώρο – Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες"
      https://www.ethnos.gr/World/article/307483/mosxapyrobolismoisesynayliakoxoroanaforesgianekroyskaitraymaties

      όσο όλοι εσείς οι παραπάνω που ασχολείστε με τις δημοκρατιες σας και τους ρατσισμούς, ποσοι παραστρατιωτικοί περάσαν τα συνορα σήμερα;

      Delete
    3. Anonymous22/3/24 21:08

      Ο αλλοδαπός MEXMET ΒΙΑΣΕ ΑΓΕΛΑΔΑ!!!

      Ο διευθυντής Έρβιν του ζωολογικού κήπου ‘t Wooldrik στο Enschede της Ολλανδίας, δεν έχει συνέλθει ακόμα από την συγκλονιστική ανακάλυψη ενός 59χρονου ΤΟΥΡΚΟΥ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ», του Μεχμέτ, ο οποίος ήρθε σε σεξουαλικές πράξεις με την αγελάδα Laura, που ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ζώου. «Όταν το ανακάλυψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου», είπε ο Έρβιν.

      Στο δεύτερο εξάμηνο του 2023, ο Erwin παρατήρησε ανησυχητικά περιστατικά στις εγκαταστάσεις, όπως διάσπαρτες πλαστικές σακούλες και χαρτόνια που τοποθετήθηκαν πάνω από φράχτες. Η διαίσθησή του, ακονισμένη από χρόνια δουλειάς με ζώα, του είπε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την Λόρα, η οποία συμπεριφερόταν διαφορετικά.

      Αντιδρώντας σε αυτές τις υποψίες, ο Erwin αποφάσισε να ενισχύσει τις υπάρχουσες κάμερες παρακολούθησης, μία από τις οποίες έδειξε τι κάνει ο Τούρκος με το άμοιρο ζώο!
      Η αγελάδα Λάουρα, που εξετάζεται από κτηνίατρο, παραμένει επίσης «υπερβολικά αγχωμένη και επιφυλακτική γύρω από τους ανθρώπους».

      ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗΣ;

      Delete
    4. Anonymous22/3/24 21:26

      Ριρης
      https://www.youtube.com/watch?v=evyW6XEc74U

      Delete
    5. Anonymous22/3/24 23:31

      "«Μήνυμα θανάτου» από τον N.Μεντβέντεφ για Ουκρανούς και δυτικούς: «Θα εξοντωθούν μέχρι και οι οικογένειές τους»
      «Καμία δίκη ή έρευνα δεν θα βοηθήσει, εάν η βία δεν αντιμετωπισθεί με βία»"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/n-mentventef-gia-makeleio-oi-tromokrates-tha-vrethoun-kai-tha-katastrafoun/

      ενω η Ευρώπη έχει υποφέρει 2 ΠΠ με δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς, για 50 χρόνια τώρα ακούγαμε μαλακίες νεοταξικές για δουλεμπόριο, ρατσισμούς, λευκή ανωτερότητα και άλλες κομμουνιστικής προέλευσης πίπες, από βαλτούς και ηλίθιους "ανθρωπιστές".
      Τώρα ετοιμάζεται γι' ακόμη μία φορά ένας ΠΠ σ' ευρωπαικό έδαφος με τους ασιατομογγόλους και αφρικανούς να μας διασκεδάζουν και να επωφελούνται οικονομικά και δημογραφικά και το κατεστημένο του χώρου ασχολείται με τα γούστα του κάθε Καπουτζίδη, ενώ οι λαθροεισβολείς παραστρατιωτικοί μπουκάρουν καθημερινά χωρίς καμμία αντίσταση και αντιδραση

      Delete
    6. Anonymous24/3/24 11:23

      "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ" KAI NA ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μ' ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΠΛΩΝ,

      ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΜΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ" ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΕΙΣ.
      (έτσι για να έχουμε να λέμε...)

      Delete
  70. Anonymous22/3/24 08:47

    Γιάννα,
    τόσο ωραία ξανθά μαλάκια έχεις, γιατί βαφεις τις φρυδάρες σου μαύρες;
    τα κορίτσια ρωτάνε ότι εάν διορθώσουν και αυτές την μύτη, θα έχουν 2 διαμερίσματα lux δώρο στην Θεσσαλονίκη;
    https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/ioanna-touni-gia-poio-logo-efage-porta-se-estiatorio-sto-parisi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous22/3/24 14:14

      ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΥ ΒΑΦΕΙ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ:
      https://www.pronews.gr/lifestyle/apati-i-ekpompi-tis-annitas-pania-sto-open-molis-06-i-theamatikotita-tis/

      ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ
      ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ POST KAI TA ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ (ΑΝΘ)ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:
      ΤΗΛΕΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ "ΠΙΚΑΝΤΙΚΩΝ" ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ CELEBRITIES ΕΩΣ GAY ΟΔΗΓΟΥΣ, ΓΑΜΟΥΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ.

      Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ) ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΙΩΨΗΦΙΩΝ,
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/i-astynomia-diorganose-imerida-gia-ratsismo-kai-loatki-syntonistis-o-g-kapoutidis/
      ΟΤΑΝ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΟΤΡΟΛ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ/ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/n-peskof-vriskomaste-se-katastasi-polemou-epeidi-i-dysi-epenevi-sto-pleyro-tis-oukranias/

      Delete
    2. Anonymous24/3/24 18:08

      "Μ.Μπακοδήμου για Ι.Τούνη: «Όταν ο άλλος δεν έχει να πληρώσει για το ΦΠΑ και ακούει την Τούνη, εκνευρίζεται»
      Η γνωστή παρουσιάστρια παρουσίασε τις δύο όψεις του νομίσματος"
      https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/m-mpakodimou-gia-i-touni-otan-o-allos-den-exei-na-plirosei-gia-to-fpa-kai-akouei-tin-touni-ekneyrizetai/

      ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ
      ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ Μ' ΩΡΑΙΕΣ ΜΥΤΕΣ, ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ LUX ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ Γ'ΠΠ.

      Delete
  71. Anonymous22/3/24 13:41

    "EΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία ανακοίνωσε «κήρυξη πολέμου» κατά των δυτικών δυνάμεων που εμπλέκονται στην Ουκρανία (upd)
    Δραματικές οι εξελίξεις - Απελευθερώνεται η χρήση πυρηνικών όπλων"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/n-peskof-vriskomaste-se-katastasi-polemou-epeidi-i-dysi-epenevi-sto-pleyro-tis-oukranias/

    ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΡΜΠΟΙ ΣΩΒΙΕΤΙΚΟΙ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ!
    ΤΙ ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ XΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΦΩΝΟΥΣ ΣΑΣ;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΡΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

    ReplyDelete
  72. Anonymous22/3/24 16:35

    "Ο αρχηγός των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων θέλει να δημιουργηθεί αντιπυραυλική ασπίδα
    «Η Ρωσία θα μπορεί να διεξαγάγει πόλεμο κατά του ΝΑΤΟ σε πέντε με οκτώ χρόνια»"
    https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/o-arxigos-ton-germanikon-enoplon-dynameon-thelei-na-dimiourgithei-antipyrayliki-aspida/

    ΑΡΧΗΓΕ, ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

    ReplyDelete
  73. Anonymous22/3/24 16:59

    "Η Ρωσία πρόσθεσε τους ΛΟΑΤΚΙ+ στον κατάλογο με τις εξτρεμιστικές και τρομοκρατικές οργανώσεις
    Η νέα καταχώρηση αναφέρεται στο «διεθνές κοινωνικό κίνημα ΛΟΑΤΚΙ+ και τις διαρθρωτικές του μονάδες»"
    https://www.pronews.gr/kosmos/i-rosia-prosthese-ayto-pou-xaraktirizei-kinima-loatki-ston-katalogo-me-tis-ekstremistikes-kai-tromokratikes-organoseis/

    ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
    "Μα τι σχέση έχουν τα νέα της κάθε πουτάνας και του κάθε πούστη που ασχολείται το μακελειό και η άλλη η σαλαταρισμένη θρησκόληπτη Σουφλή, με ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ; Μην τα δημοσιεύεΤΕ απλά..."
    https://isxys.blogspot.com/2024/02/blog-post_28.html?showComment=1710006855162#c3836222053225197045


    "ΕπαναλαμβάνεΤΕ τα ίδια και τα ίδια συνεχώς. Επειδή είμαι αναγνώστης ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ ΤΡΟΛ του ιστολογίου, τα γνωρίζω και κατανοώ και το παρασκήνιο που παίζεται. Επίσης τα βιώνω καθημερινά. Δεν χρειάζεται να τα τρώω στην μάπα κι ΩΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. ΕίσΤΕ κουραστικΟΙ, σοβαρεΥΤΕΙΤΕ..."
    https://isxys.blogspot.com/2024/02/blog-post_28.html?showComment=1710080669631#c775479502408145227

    ReplyDelete
  74. Anonymous23/3/24 10:35

    "Καυκάσιοι της λευκής((;;;;) φυλής από την Ινγκουσετία οι τρομοκράτες που αιματοκύλησαν την Μόσχα – Επιβεβαίωση pronews.gr
    Επρόκειτο για λευκούς και όχι για κάποιους Ασιάτες σημιτικής καταγωγής όπως θα ήταν οι Άραβες"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/kaykasioi-tis-leykis-fylis-apo-tin-ingkousetia-oi-tromokrates-pou-aimatokylisan-tin-mosxa-epivevaiosi-pronews-gr/

    PRONEWS
    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΝΓΚΟΥΣΕΤΙΟΙ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΡΑΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΕΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

    Θρησκεία
    Οι Ινγκουσέτιοι είναι κατά κύριο λόγο Σουνίτες ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ του μάδχαμπ Σάφιι, με μια κοινότητα Σουφιστών που ανήκουν στην Καντιρίγια ταρικάτ του ΤΣΕΤΣΕΝΟΥ ιεροκήρυκα Κούντα Χατζί.[21][22]
    Γενετική
    Σύμφωνα με έρευνα του Ιβάνε Νασίντζε το 2003 (αναλύεται περαιτέρω το 2004), η δομή του χρωμοσώματος Υ των Ινγκουσέτιων μοιάζει πολύ με αυτή των γειτονικών λαών του Καυκάσου (κυρίως των ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ, των γλωσσικών και πολιτιστικών αδερφών των Ινγκουσέτιων).[
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%BD%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AD%CF%84%CE%B9%CE%BF%CE%B9

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous23/3/24 12:19

      PRONEWS,
      ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΛΕΥΚΟΣ, Η΄ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΩΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
      https://www.el.gr/wp-content/uploads/2024/03/image-6.png

      ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ.

      Delete
    2. Anonymous23/3/24 14:35

      Ο τρομοκράτης είπε ότι μπήκε στην Ρωσία ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ στις 4 Μαρτίου.

      «Τι έκανες στο Crocus;
      Τους πυροβόλησα.
      Με ποιανού τις εντολές;
      Με του κόσμου (ασαφής σκοπίμως).
      Για ποιο λόγο;
      Για τα λεφτά.
      Πόσα λεφτά;
      Για μισό εκατομμύριο ρούβλια.»
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/tromokratiki-epithesi-sti-mosxa-sto-fos-vinteo-apo-tin-anakrisi-syllifthenta/

      ΜΟΥΣΛΙΜΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ
      ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"
      ΟΠΟΙΟΣ, ΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

      Delete
    3. Anonymous23/3/24 19:57

      https://www.msn.com/el-gr/news/other/%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CF%8C%CF%83%CF%87%CE%B1-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%86%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B1%CE%BD-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%8E%CF%83%CF%89/ar-BB1kp4cf?ocid=msedgntp&pc=HCTS&cvid=ba878d2dd4ef454884668305c27161f0&ei=6#

      Delete
    4. Anonymous24/3/24 01:24

      " ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη ένας από τους Ουκρανούς τρομοκράτες του Crocus City Hall – Πολίτης της Ουκρανίας & πρώην στρατιωτικός (βίντεο)
      Παραδέχθηκε ότι εκτελούσε «ειδική αποστολή»"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/synelifthi-enas-apo-tous-oukranous-tromokrates-tou-crocus-city-hall-politis-tis-oukranias-kai-proin-stratiotikos/

      Ρουστάμ Αζίγιεφ (Rustam Azhiyev)

      ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΗΣ

      Delete
    5. Anonymous25/3/24 00:14

      @ Anonymous 23/3/24 10:35
      "Καυκάσιοι της ΛΕΥΚΗΣ((;;;;) φυλής από την Ινγκουσετία οι τρομοκράτες που αιματοκύλησαν την Μόσχα – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ pronews.gr
      Επρόκειτο για ΛΕΥΚΟΥΣ και όχι για κάποιους Ασιάτες σημιτικής καταγωγής όπως θα ήταν οι Άραβες"

      PRONEWS
      ΕΑΝ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.

      https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2024/03/24/mosxaf-8457345346.jpg.webp
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/sto-gyalino-kouti-tou-dikastiriou-dyo-apo-tous-tesseris-tromokrates-tis-epithesis-sti-mosxa/

      Delete
    6. Anonymous25/3/24 09:52

      "Σκοτ Μπένετ: Βλέπει σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων σε ΗΠΑ και Ευρώπη προκειμένου να κατηγορηθεί η Ρωσία
      Τι ανέφερε στο «Info Wars» ο Αμερικανός γεωστρατηγικός αναλυτής"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/skot-mpenet-vlepei-seira-tromokratikon-epitheseon-se-ipa-kai-eyropi-prokeimenou-na-katigorithei-i-rosia/

      ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ Μ' "ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ" ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.
      ΨΑΞΕ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
      Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, Η' ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

      Delete
    7. Anonymous25/3/24 10:08

      Καλλέργηδες παντού!

      Delete
    8. Anonymous25/3/24 18:26

      "Ρώσος πολεμικός ανταπ: 2 μήνες ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΝ οι τρομοκράτες σε στρατόπεδο προετοιμασίας στην ΤΟΥΡΚΙΑ"
      https://www.youtube.com/watch?v=m-tj5FhUrIw

      "Επιβεβαίωση pronews.gr"

      "ΛΕΥΚΟΙ", "ΞΑΝΘΟΙ", "ΚΑΥΚΑΣΙΟΙ" ΠΡΟΦΑΝΩΣ KAI ΝΕΟΝΑΖΙ (ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ) ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ PRONEWS.

      ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΕ ΦΥΛΕΤΙΚΑ/ΑΝΤΙΛΕΥΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
      ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΧΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (ΚΟΥΡΗΤΗΣ) ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ (βλ. ΛΕΥΚΗ ΔΥΣΗ vs ΜΗ ΛΕΥΚΟΥΣ BRICS), ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ "ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ".

      ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΟΕΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΛΕΥΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΕΡΙ ΛΕΥΚΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ (ΔΕΞΙΟΙ & ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΣΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ, ΑΝΤΙΛΕΥΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ:


      "ΗΠΑ: Βίντεο της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας χαρακτηρίζει τους Λευκούς Αμερικανούς ως τους πιο πιθανούς τρομοκράτες"
      https://redskywarning.blogspot.com/2011/07/blog-post_22.html

      INFOteller

      Delete
    9. Anonymous25/3/24 18:48

      ΣΧΕΤΙΚΟ

      ""If You See Something, Say Something (TM)" Public Awareness video."
      https://www.youtube.com/watch?v=6jAV1dbGPB4

      Delete
    10. Anonymous26/3/24 18:05

      "«Προέκυψαν αδιάσειστα στοιχεία για την εμπλοκή της Ουκρανίας στην επίθεση του Crocus City Hall» λένε οι Ρώσοι
      Τους εκπαίδευσαν στην Τουρκία - Μεγάλη επιχείρηση σε στρατόπεδο έξω από την Κωνσταντινούπολη οδήγησε στην σύλληψη 40 τρομοκρατών! - Πώς σκηνοθέτησαν δήθεν εμπλοκή του ISIS"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/adiaseista-stoixeia-gia-tin-emploki-tis-oukranias-stin-epithesi-tou-crocus-city-hall-tous-ekpaideysan-stin-tourkia/

      ΓΙ' ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΡΩΝ:
      ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ -ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΤΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ- ΑΤΥΧΗΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΝΗΡΗ/ΑΠΑΤΗΛΗ.

      ΠΟΙΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ; ΠΟΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ;
      ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, Η΄ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΧΘΡΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η ΑΘΗΝΑ/ΕΛΛΑΔΑ;

      ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΤΕ...

      Delete
    11. Anonymous26/3/24 20:26

      "Δύο από τους τέσσερις Τατζίκους που φέρονται να συμμετείχαν στη θανατηφόρα τρομοκρατική επίθεση της 23ης Μαρτίου σε θεατές στο Crocus City Hall στην άκρη της Μόσχας πιθανότατα έλαβαν οδηγίες για την ένοπλη επίθεση ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ανέφερε η ρωσική εφημερίδα Izvestia, με την γείτονα να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και να προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης, προκειμένου να μην διαταραχθούν οι τούρκο-ρωσικές σχέσεις!"
      https://www.oparlapipas.gr/2024/03/toypkia_26.html

      "Έδρα του δικτύου είναι η Τουρκία, υποστηρίζουν οι Ρώσοι "
      https://www.youtube.com/watch?v=NQzwQJEfr1A

      ΑΥΤΗ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ!

      ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΩΝ, ΠΟΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΕΣ;
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ;

      Delete
    12. Anonymous4/4/24 03:04

      Ποιος είπε ότι οι Ουκρανοί είναι νεοναζί;
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/poios-eipe-oti-oi-oukranoi-einai-neonazi/

      ΑΠΛΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

      https://www.youtube.com/watch?v=XQc6mJ7u8gQ

      Delete
  75. Anonymous23/3/24 18:19

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ; ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, Η ΕΝΑΣ ΗΜΙΤΡΕΛΛΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ;

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΟΥΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΛΟΣ. ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.
      ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ. ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΜΕΙΛΙΧΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.
      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ "ΔΙΛΗΜΜΑΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΑΝ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΟΜΟΙΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ Η ΑΠΕΙΛΗ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

      Delete
  76. Anonymous25/3/24 15:43

    "Μπήκαν με Παλαιστινιακές σημαίες μπροστά στα άρματα της παρέλασης – Οκτώ προσαγωγές
    Δεν έλειψαν τα ευτράπελα από την παρέλαση"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/mpikan-me-palaistiniakes-simaies-mprosta-sta-armata-tis-parelasis-okto-prosagoges/

    οι Παλαιστίνιοι μπήκαν μπροστά στα τουρκικά άρματα μ' ελληνικές σημαίες στην τουρκική παρέλαση να τα σταματήσουν;
    φυσικά και όχι, αφού είναι σύμμαχοι τα 2 τους
    τι να τους σταματήσουν; εδώ με ποιά δικαιολογία το κάνουν;

    ReplyDelete
  77. Anonymous26/3/24 13:00

    "Κυψέλη: 19χρονος Γεωργιανός εισέβαλε σε Γυμνάσιο και μαχαίρωσε το διευθυντή και χτύπησε με σφυρί ανήλικο μαθητή!
    Ο δράστης συνελήφθη και φέρεται να ήθελε να εκδικηθεί το θύμα γιατί είχε χτυπήσει τον αδελφό του"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/kypseli-aderfos-mathiti-eisevale-se-gymnasio-kai-traymatise-me-aixmiro-antikeimeno-enan-aniliko-kai-enan-kathigiti/
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΡΟΕΣ ΔΙΠΟΔΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Ν' ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ Τ' ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ MULTI-KULTI ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ ΣΕΝΑΡΙΟ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous26/3/24 21:05

      "Καθηγήτρια σε σχολείο της Κυψέλης: «Από τα 25 παιδιά στην τάξη τα 19 είναι ξένα – ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να κάνω μάθημα»
      «Μερικά από αυτά, που προέρχοντα από ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ χώρες (Αφγανιστάν κτλ), ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/kathigitria-se-sxoleio-tis-kypselis-apo-ta-25-paidia-stin-taksi-ta-19-einai-ksena-den-mporo-na-kano-mathima/

      ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ;
      ΑΦΟΥ ΟΙ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
      ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑΣ!

      ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ
      https://www.youtube.com/watch?v=s3wNuru4U0I
      ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ Η ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΦΡΙΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ.

      Delete
    2. Anonymous27/3/24 16:00

      - "Κυψέλη – Μαθήτρια σχολείου: «ΑΤΟΜΑ του 19χρονου ΑΠΕΙΛΟΥΝ ότι θα κάνουν κακό σε όσους μιλάνε για την επίθεση»
      Στην κατοχή του Γεωργιανού βρέθηκαν 2 μαχαίρια 1 σφυρί και 6,5 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/kypseli-mathitria-sxoleiou-atoma-tou-19xronou-apeiloun-oti-tha-kanoun-kako-se-osous-milane-gia-tin-epithesi/

      - "Μάλιστα όπως τόνισε χαρακτηριστικά (Η ΔΑΣΚΑΛΑ) «πασχίζω να κάνω μάθημα στα ελληνικά, αλλά δεν τα καταφέρνω».
      «Μερικά από αυτά, που προέρχοντα από μουσουλμανικές χώρες (Αφγανιστάν κτλ), ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΝ να μάθουν ελληνικά. Πρέπει να σας πως ότι ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ. Προσπαθώ όμως να κάνω την δουλειά μου, να διδάξω σε ελληνικό σχολείο, αλλά ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ και απελπίζομαι», συμπλήρωσε."

      Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Σ' ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!

      ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ "ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ", "ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΩΝ "ΕΙΔΙΚΩΝ" (ΣΑΝ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗΣ/ΕΙΡΗΝΗΣ) ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ Ν' ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

      Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΨΥΧΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
      ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ BACKGROUND ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ.

      Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ (ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ) ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ "ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ".

      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΗ.

      "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ, ΠΑΘΑΙΝΕΙ, Ή ΠΕΘΑΙΝΕΙ"


      ΣΧΕΤΙΚΑ

      Anonymous 20/3/24 15:25
      https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html?showComment=1710941154932#c1547920355447876008

      ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΠΩΘΕΙ ΣΕ ΑΠΛΗ ΛΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΜΑΖΑ.
      ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗΣ:
      https://steemit.com/crime-scene/@fyrstikken/real-crime-the-elin-krantz-case-nsfw

      ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΡΟΕΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΓΑΖΑΣ.
      ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

      INFOteller

      Delete
    3. Anonymous28/3/24 18:45

      "Γαλλία: Με αστυνομία έξω από κάθε εκκλησία θα γιορτάσουν οι Γάλλοι το Πάσχα – Ο λόγος αυτής της απόφασης
      Το υπουργείο ζητά από τις περιφερειακές αρχές να «κινητοποιήσουν τις δυνάμεις επιβολής του νόμου»"
      https://www.pronews.gr/kosmos/gallia-me-astynomia-ekso-apo-kathe-ekklisia-tha-giortasoun-oi-galloi-to-pasxa-o-logos-aytis-tis-apofasis/

      ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ.
      ΠΕΤΥΧΕ!

      Delete
    4. Anonymous31/3/24 18:14

      "Γαλλία: Δολοφονίες και απειλές καθηγητών λόγω αντίδρασης σε ισλαμική μαντήλα και ισλαμιστές
      Δημιουργούν αστυνομική ειδική δύναμη για τα σχολεία"
      https://www.pronews.gr/kosmos/gallia-dolofonies-kai-apeiles-kathigiton-logo-antidrasis-se-islamiki-mantila-kai-islamistes/

      ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ.
      ΠΕΤΥΧΕ!

      Delete
  78. Anonymous27/3/24 14:02

    "Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, σε ανάρτησή του στο «Χ» (πρώην Twitter) το πρωί της Τετάρτης αποκάλυψε πως «η Ελλάδα είναι επίσημα η δεύτερη φτωχότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης των 27, με φτωχότερη την Βουλγαρία» με βάση την πρόσφατη έκθεση της Eurostat."
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/g-kyrtsos-i-ellada-episima-deyteri-ftoxoteri-xora-tis-ee-ton-27-me-ftoxoteri-tin-voulgaria/
    https://twitter.com/GiorgosKyrtsos/status/1772860360950731154?ref_src=twsrc%5Etfw

    πληρώνουμε τους λαθρο για να ζουνε τζάμπα, ενω ταυτόχρονα απαξιώνουν όλο τον δημόσιο πλούτο, οργανισμους, επιχειρήσεις και ακίνητα για να τ' αγοράζουν σε καλές τι,μές οι ξένοι
    ο χώρος είναι υπο διάλυση και γενικά προς αλλαγή ιδιοκτητών και κατοίκων

    ReplyDelete
  79. Anonymous28/3/24 19:30

    ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
    (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΧΟ)
    https://www.youtube.com/watch?v=BvvSnASmhlQ

    ReplyDelete
  80. Anonymous30/3/24 01:42

    Η Παραληρηματική Φεμινιστική Φαντασίωση Εξουσίας Βασίζεται Στην Ανδρική Φιλανθρωπία Και Ανοχή
    https://odysseiatv.blogspot.com/2024/03/blog-post_723.html
    https://www.youtube.com/watch?v=vkSKosQOSmY
    https://alt-market.us/the-delusional-feminist-power-fantasy-relies-on-male-charity-and-tolerance/

    ReplyDelete
  81. Anonymous1/4/24 00:25

    Ο Δ.Καιρίδης αναζητά «ταλέντα» από το εξωτερικό: Ανακοίνωσε την Talent Visa
    Ουρές από «ταλέντα» στα ελληνικά προξενεία και σύνορα
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/o-d-kairidis-anazita-talenta-apo-to-eksoteriko-anakoinose-tin-talent-visa/

    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (ΜΑΥΡΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ!

    Τυπικά Προσόντα
    ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΙ, ΑΝΩ ΤΟΥ 1.65, ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

    Ειδικά Προσόντα
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤOΠΟΛΕMΟ KAI ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

    ReplyDelete
  82. Anonymous1/4/24 01:56

    Μητσοτάκης & Τσούνης σε πλακάκια με τους…ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ σε βάρος της Ελλάδος: Εξισώνουν τους ΛΑΘΡΟ. με τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης…!!!
    https://greeknewsondemand.com/2024/03/31/%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b6%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%ac%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85/

    ReplyDelete
  83. Anonymous1/4/24 15:27

    "Η Γενική Γραμματέας του υπουργείου… Οικογένειας δημοσίευσε ότι «η μητρότητα βλάπτει σοβαρά την καριέρα»!
    Έσπευσε να το «μαζέψει» ώρα αργότερα αλλά ήταν πλέον αργά"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/adianoito-i-geniki-grammateas-tou-ypourgeiou-oikogeneias-dimosieyse-oti-i-mitrotita-vlaptei-sovara-tin-kariera/

    αυτη ειναι η κεντρικη πολιτικη της ΤορυρκοΛΟΑΤΚΙ πολιτικης ηγεσίας της Τουρκελλάδας.
    μουσλίμια λαθρό θα μας αναπαράγουν και Λουγκρες νεοαριστερα Γονικα μερη Α και Α θα τα μεγαλώνουν
    μη ξεχασετε να παρετε και σκύλο

    ReplyDelete
  84. Anonymous1/4/24 20:02

    Ν.Δένδιας: «Το 2030 θα έχουμε 200 μαχητικά 4ης και 5ης γενιάς»
    Ποιο είναι το βασικό σενάριο για να έχουμε οροφή 200 μαχητικών το 2030
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/n-dendias-to-2030-tha-exoume-200-maxitika-4is-kai-5is-genias/

    ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2029 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

    ReplyDelete
  85. Anonymous1/4/24 20:53

    «Αυτά που κάνει δεν έχουν σχέση ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»:
    Κούλογλου: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Κασσελάκη για τους διεθνείς ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ. Δεν είμαστε μπανανία. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα!
    https://twitter.com/ellada24/status/1774731692718301281

    ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΖΕΙΣ Σ' ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ Σ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΞΙΑΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΣΣΔ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Η' ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΦΑΙΡΕΣ.
    ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ "ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ"!

    ReplyDelete
  86. Anonymous2/4/24 15:38

    "Ζητείται ασφάλεια: Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα έξω από αστυνομικά τμήματα…
    Άνθρωποι με βαρύ ποινικό μητρώο θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να υποστούν συνέπειες"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ziteitai-asfaleia-pyrovolismoi-kai-maxairomata-ekso-apo-astynomika-tmimata/

    το ολον μπορει ν' αντιμετωπιστεί με συγχρονους προοδευτικούς, νεοταξικούς κανόνες, που σέβονται τ΄ανθρώπινα δικαιώματα και την διαφορετικότητα και δεν θίγει σε καμμία περίπτωση τα συμφέροντα και προέλαση των αντιλευκών BRICS.
    οι αστυνομικοί πρέπει να κανουν ασφάλειες ζωής και τ' αστυνομικά τμήματα ν' ασφαλιστούν κατά κλοπής και βανδαλισμού.
    ΠΡΟΣΟΧΗ
    σε περιπτωση εισβολής σ' αστυνομικά τμήματα, οι σκοποί θα πρέπει να κάνουν πως κοιμούνται και τ΄ασφάλιστρα των τμημάτων θα εξαρτάται απ' το Bonus Malus.

    ΥΓ η δική μας αποψη βέβαια είναι ότι ολοι οι νομιμοι και μη λαθρο θα επρεπε να βρισκονται στιν πατο του Αιγαίου, αλλα αυτο θεωρειται ρατσιστικό για εσας, οπότε καλυτερα να κανετε σφάλειες

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous4/4/24 09:03

      "Αποκαλύψεις: ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ναρκομανής και βίαιος ο φονιάς της 28χρονης – Καίρια ερωτήματα για την αστυνομία
      Βαρύ ιστορικό κακοποιητικής συμπεριφοράς έχει ο 39χρονος δράστης που έστησε καρτέρι και σκότωσε την 28χρονη Κυριακή λίγα μέτρα από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων."
      "Το βαρύ ιστορικό του δράστη – Nοσηλευόταν σε ψυχιατρικές κλινικές"
      https://boreiosellas.gr/ellada/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1/

      δραπέτευσε η Επανάσταση απο τις ψυχιατρικες κλινικές και άρχισε να σκοτώνει ευπαθείς κοινωνικες ομάδες και μειονότητες;
      πούναι οι "φεμινίστριες" να καταδικάσουν τον πατριαρχικο αντιεξουσιαστικό κόσμο?

      Delete
    2. Anonymous4/4/24 23:27

      "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΩΝ" (Α)

      "Η κινητοποίηση της ΚΝΕ συνεχίστηκε με μαζική πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας όπου, μεταξύ άλλων, κυρίαρχα ήταν τα συνθήματα «Σύστημα απάνθρωπο που προκαλεί οργή, στα ΣΑΠΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ καμία ανοχή» και «ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ – ξεσηκωμός, ασπίδα προστασίας θα γίνει ο λαός», «Σάπιες αξίες, σάπια ιδανικά, φρικιαστικά εγκλήματα το σύστημα γεννά». Παράλληλα, ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΗΝ έντονη ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και στη σημερινή κινητοποίηση, με το σύνθημα «τόση αστυνομία σε κάθε μας πορεία, κανένας σας δεν βρέθηκε στη γυναικοκτονία», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ."
      https://www.pronews.gr/koinonia/sygkentroseis-diamartyrias-se-athina-kai-thessaloniki-gia-ti-dolofonia-tis-28xronis-stous-agious-anargyrous-fo/

      ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ "ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ" ΠΑΛΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΕΣ ΕΙΣΤΕ;
      ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;
      ΑΝΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ;
      ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΙΣ ΓΙΑΦΚΕΣ;
      «τόση αστυνομία σε κάθε μας πορεία, κανένας σας δεν βρέθηκε στη γυναικοκτονία»,
      ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ; (ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ)
      ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.
      ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΕΡΑ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Τ΄ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΤΕ.
      ΜΗΝ ΞΕΧΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ, ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ!

      ΥΓ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ "ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ"!
      ΑΜΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΘΡΟΒΙΑΣΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΣΙΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ!
      ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΜΑΤ;

      Delete