Εθνικισμός

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ή ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΡΙΚΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ...

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΦΥΛΕΣ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ, Η ΚΡΗΤΗ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ.

Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΑΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ. (ΑΤΟΜΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ). Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΟΤΙΟΣ ΓΑΛΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΒΟΡΕΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΕΓΙΝΑΝ "ΝΕΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ" ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ", ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΓΗ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΘΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30-50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΥΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ (ΕΛΛΑΔΑ) ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΙΚΟΙ-ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΘΝΟΥΣ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΟΥΝ.

ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΙΚΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΗ. ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΡΑ ή ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

ΟΜΜΑΙΜΟ και ΟΜΟΓΛΩΣΣΟ και ΟΜΟΘΡΗΣΚΟ και ΟΜΟΤΡΟΠΟ. ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙOΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΣ ή ΜΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ "ΝΑΙ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΟΧΙ". Η ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ. ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ "ΛΑΟΣ" "ΡΑΤΣΑ" "ΦΑΡΑ" "ΓΕΝΟΣ", ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΜΑΣ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ "ΕΥΚΟΛΟ" ΣΤΟ ΠΙΟ "ΔΥΣΚΟΛΟ". ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΟ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΟΜΜΑΙΜΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ. ΑΡΚΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, Η ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘ'ΕΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΜΕ 10000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ 200, 400, 1000 ΕΤΩΝ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΟΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ (ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ κ.λ.π) ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

No comments :