30/07/2023

Ανοικτή Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με επικείμενες υποχωρήσεις προς την Τουρκία

Με πρωτοβουλία πολλών και καταξιωμένων μελών του International Hellenic Association (ΙΗΑ), ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού εθελοντών που υποστηρίζει τα συμφέροντα του Ελληνισμού με έδρα το Delaware των ΗΠΑ, απεστάλη Ανοιχτή Επιστολή προς τον Έλληνα πρωθυπουργό σχετικά με τις δηλώσεις του στις 13 Ιουλίου 2023 για τις επικείμενες πολιτικές συζητήσεις με την Τουρκία. Μέχρι την ημέρα της αποστολής της (27/7/2023), η επιστολή είχε υπογραφεί από Έλληνες πατριώτες χωρίς κομματικούς χρωματισμούς τόσο από την Ελλάδα όσο και από την παγκόσμια Διασπορά. Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται και μετά την αποστολή της ανοιχτής επιστολής, με την αποστολή e-mail στην διεύθυνση ihahellas@gmail.com (με τις ενδείξεις ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΑ), από όποιον θα ήθελε να την προσυπογράψει.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής, με τις υπογραφές που την συνοδεύουν, έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Στην συνέντευξη που παραχωρήσατε σε τηλεοπτικό σταθμό στις 13 τρέχοντος και απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τις σχέσεις Ελλάδος-Τουρκίας, αναφέρατε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Oποιαδήποτε συμφωνία αυτού του τύπου, μπορεί ενδεχομένως, ναι, να συνεπάγεται κάποιες υποχωρήσεις από κάποιες θέσεις, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν την αφετηρία μιας διαπραγμάτευσης.»

Θα θέλαμε να παρατηρήσουμε τα εξής αναφορικά με τις δηλώσεις σας, αλλά και ως προς την σκοπιμότητα έναρξης διαπραγματεύσεων υπό τις παρούσες τουρκικές θέσεις:

1. Θεωρούμε πως αποστέλλεται λάθος μήνυμα προς την Τουρκία όταν κατά την έναρξη των διαπραγματεύσεων για τον σκληρό πυρήνα των εθνικών ζητημάτων, επικρέμεται η απειλή του casus belli στην περίπτωση επέκτασης των χωρικών μας υδάτων, ακόμη και νοτίως της Κρήτης, στα όρια που η Σύμβαση του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας του ΟΗΕ προβλέπει ως αναφαίρετο δικαίωμα μονομερούς ενέργειας της Ελλάδας. Εκτός του ότι επίσημος διάλογος υπό την απειλή πολέμου είναι κάτι το άκρως αντιδεοντολογικό και θίγει την αξιοπρέπεια της χώρας μας, η παραπάνω απειλή επηρεάζει επίσης αρνητικά την διαπραγματευτική μας θέση ως προς την μόνη αποδεκτή διαφορά με την γείτονα που είναι η οριοθέτηση της ΑΟΖ.

2. Πώς μπορεί να υπάρχουν υποχωρήσεις εκ μέρους μας την στιγμήν που η Ελλάδα δεν διεκδικεί τίποτα από την Τουρκία. Συνεπώς, όποια υποχώρηση από πλευράς μας σημαίνει παραχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, πράγμα που είναι αδιανόητο για οποιανδήποτε Ελληνίδα η Έλληνα. Η ανωτέρω δήλωσή σας θα έχει νόημα μόνο εάν διεκδικήσουμε κάτι από την Τουρκία, όπως —μεταξύ άλλων— την άμεση αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής από την Κυπριακή Δημοκρατία, την εφαρμογή των προβλεπόμενων από την Συνθήκη της Λωζάνης για τον Ελληνικό πληθυσμό των Νήσων Ίμβρου και Τενέδου, την άρση του casus belli σε περίπτωση άσκησης διεθνώς κατοχυρωμένων ελληνικών δικαιωμάτων, την αναγνώριση νομικής προσωπικότητας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως —έναν θρησκευτικό θεσμό 17 αιώνων— ώστε αυτό να απολαμβάνει δικαιώματα ιδιοκτησίας, διοίκησης και διαχείρισης της περιουσίας του, την άνευ όρων επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που λειτουργούσε μέχρι το έτος 1971, τον πλήρη σεβασμό των θρησκευτικών μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς με κορυφαίο παράδειγμα εκείνο της μετατροπής του Ιερού Ναού της Αγίας του Θεού Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως σε τέμενος, και την αποκατάσταση όλων των βιαίως παραβιασθέντων δικαιωμάτων των εκατοντάδων μειονοτικών ιδρυμάτων της Τουρκίας.

3. Στα νησιά μας δεν μπορεί να γίνει καμμιά υποχώρηση. Η αποστρατικοποίηση της Λήμνου και της Σαμοθράκης καταργήθηκε με την Σύμβαση του Μοντρέ το 1936. Το δικαίωμα της Ελλάδος να εξοπλίσει την Λήμνο και την Σαμοθράκη αναγνωρίστηκε από την Τουρκία σύμφωνα με την επιστολή που απηύθυνε στις 6 Μαρτίου 1937 ο Τούρκος Πρέσβης στην Αθήνα. Ως προς την Λέσβο, Χίο, Σάμο και Ικαρία, η Συνθήκη της Λωζάνης δεν προβλέπει καθεστώς αποστρατικοποίησης· συγκεκριμένα, το άρθρο 13 αναφέρει «Αι ειρημέναι νήσοι δέν θα χρησιμοποιηθώσινεις εγκατάστασιν ναυτικής βάσεως ή εις ανέγερσιν οχυρωματικού τινός έργου. Θα απαγορευθεί εις την Ελληνικήν στρατιωτικήν αεροπλοΐαν να υπερίπταται του εδάφους της ακτής της Ανατολίας. Αντιστοίχως, η Οθωμανική κυβέρνησις θα απαγορεύση εις την στρατιωτικήν αεροπλοΐαν αυτής να υπερίπταται των ρηθεισώννήσων.» Για τα Δωδεκάνησα, η συνθήκη των Παρισίων του 1947 προβλέπει αποστρατικοποίηση, αλλά η Τουρκία δεν αποτελεί συμβαλλόμενο μέρος. Σύμφωνα με το άρθρο 34 της Συνθήκης της Βιέννης περί Συνθηκών, «μια συνθήκη δεν δημιουργεί υποχρεώσεις ή δικαιώματα για τρίτες χώρες εκτός των συμβαλλομένων.» Τέλος, είναι αντιληπτό σε κάθε νοήμονα άνθρωπο —και όχι μόνο στους Έλληνες— πως όταν τα νησιά του Αιγαίου απειλούνται ανοικτά και χωρίς προσχήματα από την Τουρκία, η απαίτηση της Τουρκίας να αποστρατικοποιηθούν μόνο μειδίαμα μπορεί να προκαλέσει.

4. Η επέκταση των χωρικών υδάτων λ.χ. στα 10 ναυτικά μίλια αντί στα 12 που προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, θα αποτελούσε παραχώρηση της δυνατότητας επέκτασης της ελληνικής κυριαρχίας και θα πρέπει να αποφευχθεί.

5. Η Ελλάδα οφείλει να ανακηρύξει τη συνολική ΑΟΖ της με βάση τη μέση γραμμή, όπως έγινε στο Ιόνιο και νοτίως της Κρήτης με τον νόμο Μανιάτη το 2011. Σε περίπτωση που η Ελληνική κυβέρνηση προσφύγει σε Διεθνές Δικαστήριο πριν γίνει αυτό —το Διεθνές Δικαστήριο του Αμβούργου είναι αρμόδιο για το Δίκαιο της Θάλασσας, και όχι της Χάγης— θα πρέπει τουλάχιστον η προσφυγή να γίνει αποκλειστικά και μόνο για την οριοθέτηση της ΑΟΖ (το Συνυποσχετικό δεν πρέπει να αφορά τίποτε άλλο) και μόνον αφού προηγουμένως έχει γίνει το κλείσιμο των κόλπων, η χάραξη ευθειών γραμμών βάσης και η επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια· ακούστε εκείνους τους ειδικούς που έχουν χαρακτηρίσει οτιδήποτε λιγότερο ως μεγάλο και μη αναστρέψιμο λάθος.

6. Κατανοούμε ότι όταν ομιλεί ο Πρωθυπουργός της χώρας, αυτό που λέει έχει πολλούς αποδέκτες, και απαιτείται προσπάθεια να κρατηθούν όλες οι λεπτές ισορροπίες για το συμφέρον της Ελλάδος. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να επισημάνουμε ότι οι δηλώσεις σας πρωτίστως επηρεάζουν το ηθικό και το φρόνημα του Ελληνικού λαού, καθώς και την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση.

7. Ορθώς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε διαύλους επικοινωνίας με την Τουρκία, είναι όμως αφελές να πιστεύουμε ότι μετά από κάποια ή κάποιες υποχωρήσεις, η Τουρκία θα ικανοποιηθεί και θα ζήσουμε όλοι ειρηνικά. Ό,τι και να δώσουμε στην Τουρκία, θα το πάρει, και μετά από λίγο χρόνο θα ζητά περισσότερα, διότι από την διαχρονική πολιτική της συμπεριφορά διαφαίνεται ότι η Τουρκία κινείται με βάση ένα μακροχρόνιο σχέδιο, το οποίο αποβλέπει στην σταδιακή δορυφοριοποίηση της χώρας μας, και με μία ευρύτερη ανάγνωση, στην πλήρη αναθεώρηση των αποτελεσμάτων των απελευθερωτικών αγώνων της Ελλάδας από την επανάσταση του ’21 και μετέπειτα ενάντια στην γείτονα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μία ισχυρή αμυντικά Ελλάδα —στηριζόμενη κατά βάσει στην εθνική αμυντική της βιομηχανία— καθώς και πολλούς συμμάχους μέσω διπλωματίας, ώστε να ανεβάσουμε το κόστος οποιασδήποτε προσπάθειας για αρπαγή ενός τμήματος της Ελλάδας ή της Κύπρου. Στο σημείο αυτό είναι σημαντικό να τονίσουμε πως είναι τραγικό λάθος της Ελλάδας να αντιμετωπίζει την Κύπρο ως έναν πονοκέφαλο αντί ως ένα γεωπολιτικό θέμα που την αφορά άμεσα, καθώς ο Ελληνισμός είναι ενιαίο σύνολο συμπεριλαμβάνοντας και τις δύο κρατικές οντότητες σε Ελλάδα και Κύπρο. Πέραν τούτου, η Ελλάδα, ως εγγυήτρια χώρα της Κυπριακής Δημοκρατίας βάσει των Συνθηκών της Ζυρίχης και του Λονδίνου, έχει και νομική υποχρέωση να παίζει κεντρικό ρόλο στην υποστήριξη της Κύπρου, αντί να ελπίζει πως αν η Τουρκία πάρει αυτό που θέλει στην Κύπρο, θα αφήσει την Ελλάδα ήσυχη. Συνεπώς, η απαίτηση για απόσυρση των Τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων κατοχής, όπως και η επαναθέσπιση του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος με την Κύπρο, πρέπει να θεωρούνται προαπαιτούμενα για έναν ισότιμο διάλογο με την Τουρκία. Δεν θέλουμε πόλεμο με την Τουρκία —βεβαίως χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα δεχθούμε συρρίκνωση της Ελλάδας για να αποφύγουμε τον πόλεμο!— θέλουμε συνεργασία με κίνητρα την περιφερειακή σταθερότητα, την οικονομική ανάπτυξη και την ευημερία των λαών μας, πάντα όμως με την προϋπόθεση ότι η Τουρκία θα συμμορφωθεί και θα επιδιώκει το ίδιο.

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, η προσφορά γης και ύδατος σε Μεγάλες Δυνάμεις με αντάλλαγμα «βρείτε τα», δεν σημαίνει ότι εμείς οφείλουμε να σπεύσουμε «να τα βρούμε». Καμία από τις χώρες που θεωρούνται —και είναι— Μεγάλες Δυνάμεις δεν μπορεί να σας κατηγορήσει όταν υπερασπίζετε τα δίκαια συμφέροντα της χώρας σας, όπως ακριβώς αναμένεται από την κυβέρνηση της κάθε χώρας. Αντίθετα, οι συνεχείς υποχωρήσεις είναι ισοδύναμες με έλλειψη αυτοσεβασμού· και κανείς δεν σέβεται όποιον (και όποια χώρα) δεν σέβεται τον εαυτό του.

Οι Υπογράφοντες...

https://professors-phds.com/2023/07/28/56481/

131 comments :

  1. Anonymous2/8/23 19:22

    https://doureios.com/nea-stoli-mahis-parallagis-iothetei-i-dep/

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  2. Anonymous5/8/23 16:14

    https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/Vij6uspRYCjlbxG9XlECqg--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTk2MDtoPTE0NDA-/https://media.zenfs.com/en/sports_illustrated_swimsuit_841/2d5d6560898265cf55a2cc2a14c9d22f

    https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/4Kogq7q1TWxjvZm48LqqLw--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTk2MDtoPTE0NDA-/https://media.zenfs.com/en/sports_illustrated_swimsuit_841/db8827abb83d9e97ff2fe4d498cc0653

    https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/aeNm6SIc6Jqfdukq.kH8yg--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTk2MDtoPTY0MQ--/https://media.zenfs.com/en/sports_illustrated_swimsuit_841/69508789a7c2ec5cb73cbdb80961796e

    ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ

    ReplyDelete
  3. Anonymous5/8/23 16:16

    "Σε μία πρωτοφανή και αδιανόητη ενέργεια προχωρά η κυβέρνηση η οποία σχεδιάζει να επεκτείνει και να εφαρμόζει το περιβόητο «112» για να «αδειάζουν» τους δρόμους οι πολίτες όταν οδηγούν σε αυτούς οι διακινητές παράνομων μεταναστών, οι οποίοι μπαίνουν συχνότατα στο αντίθετο ρεύμα , προκειμένου να ξεφύγουν από τις δυνάμεις ασφαλείας προκαλώντας σοβαρά δυστυχήματα!"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/adianoito-112-gia-na-adeiazoun-tous-dromous-oi-polites-otan-odigoun-oi-diakinites-paranomon-metanaston/

    ΜΕ ΤΟ 112 ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΛΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣΒΟΛΗΣ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ TRAFFICKING ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΕΠΟΙΚΙΣΗΣ!

    ReplyDelete
  4. Anonymous5/8/23 20:44

    "Βούλγαρος υπέστειλε την ελληνική Σημαία στην Καβάλα & ανάρτησε την βουλγαρική – Αφέθηκε ελεύθερος & συνέχισε το «έργο» του στην Δράμα!
    Είναι μέλος εξτρεμιστικής βουλγαρικής οργάνωσης που θεωρεί ότι η ανατολική Μακεδονία ανήκει στην Βουλγαρία"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/voulgaros-ypesteile-tin-elliniki-simaia-stin-kavala-anartise-voulgariki-afethike-eleytheros-kai-synexise-to-ergo-tou-stin-drama/

    ΕΠΙ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΕΙΚΟΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ
    https://o.quizlet.com/TvM6WNDm6xEPT6d9h5lYVA_b.jpg

    ΕΠΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
    ΤΑ ΚΥΡΙΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.
    ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΑΣ!

    ReplyDelete
  5. Anonymous7/8/23 02:50

    "Η οικονομία εξηγήθηκε παγκόσμια με δύο αγελάδες."
    https://www.bitchute.com/video/6OdFQzwesoCv/

    ReplyDelete
  6. Anonymous8/8/23 00:29

    Εν έτη 2023 και τα σκυλιά γνωρίζουν πλέον οτι η επιστολή αυτή δεν θα ωφελήσει σε τίποτα, παρά μόνο να γεμίσει κι άλλο ακόμα τον δεξιό ηλεκτρονικό πρωκτό του Κούλ Βλάκ.

    Βλάχος

    ReplyDelete
  7. Anonymous8/8/23 01:04

    "Η Ελλάδα έστειλε δύο Canadair στην Κύπρο και έμειναν καθηλωμένα λόγω βλάβης!
    Επιχειρούν σε ζεύγη, οπότε κανένα δεν επιχείρησε"

    Ε ΝΑΟΙ ΡΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙI.
    TA CANADAIR ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΑΝ ΠΕΖΟΠΟΡΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ;

    ReplyDelete
  8. Anonymous8/8/23 13:48

    "KKE: «Η κυβέρνηση αφήνει ανενόχλητους οπλισμένους φασίστες χούλιγκαν να δολοφονούν και να καταστρέφουν!»"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kke/kke-i-kyvernisi-afinei-anenoxlitous-oplismenous-fasistes-xouligkan-na-dolofonoun-kai-na-katastrefoun/

    ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΜΑΡΦΙΝ, ΚΑΝΤΑΡΗ ΚΑΙ Σ' ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
    https://www.newsbreak.gr/wp-content/uploads/2021/03/marfin.jpg
    https://www.bitchute.com/video/s8R6l9xuw9Ew/
    https://www.mixanitouxronou.gr/manolis-kantaris-o-pateras-tessaron-paidion-poy-dolofonithike-sto-kentro-tis-athinas-gia-mia-kamera/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous9/8/23 05:42

      ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ....
      ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΑΡΣΕΙΓ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑNTIFA;

      https://www.facebook.com/original21.antifa/?locale=el_GR

      https://www.facebook.com/AntifaAEK/?locale=el_GR

      https://www.facebook.com/p/AEK-Antifa-Block-100072437407432/

      https://www.youtube.com/watch?v=UtuclZzbEzA

      ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΗΔΗ` ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.


      "Προκλητικός ο δικηγόρος των Κροατών χούλιγκαν: «Τα μεγαλύτερα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ οι οπαδοί της ΑΕΚ»"
      "Δυστυχώς, δεν θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια μέχρι να επιστρέψουν οι συμμετέχοντες. Αφού δεν μπορούμε να μάθουμε τι συνέβη, όλο αυτό μπορεί να ονομαστεί δημοσιογραφικό όργιο. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν. Είναι ανθρώπινα σκουπίδια, ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, που πετούν μολότοφ και ποδοπατούν κεφάλια», τόνισε ο δικηγόρος των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ."
      https://www.newsit.gr/athlitika/proklitikos-o-dikigoros-ton-kroaton-xouligkan-ta-megalytera-anthropina-apovrasmata-oi-opadoi-tis-aek/3834612/

      Delete
    2. Anonymous9/8/23 12:05

      "Μ. Σχοινάς για δολοφονία φιλάθλου: Πρέπει να χτυπήσουμε το τέρας στο κεφάλι πριν θερίεψει "
      https://www.liberal.gr/politiki/m-shoinas-gia-dolofonia-filathloy-prepei-na-htypisoyme-teras-sto-kefali-prin-theriepsei

      ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕΤΑΞY ANTIFA KAI ANTI-ANTIFA.
      ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ANTIFA ΔΗΛ. ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.
      ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΤΩΡΑ;

      Delete
    3. Anonymous9/8/23 18:10

      "Εκδίκηση ζητούν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή – Μήνυμα συνδέσμων για επιθέσεις σε χούλιγκαν του Παναθηναϊκού!"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/ekdikisi-zitoun-oi-filathloi-tis-aek-gia-tin-dolofonia-tou-mixali-katsouri-minyma-syndesmon-gia-epitheseis-tous-xouligkan-tou-panathinaikou/

      ΞΕΘΑΡΕΨΑΝ ΤΩΡΑ.
      ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ) ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΤΩΝ Β. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ (ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ).

      ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ κε ΣΧΟΙΝΑ:
      OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ "Πρέπει να χτυπήσουμε το τέρας στο κεφάλι πριν θερίεψει " ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ;
      ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΕΡΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
      ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ.

      ΔΕΤΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:
      ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ (ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ) ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.
      ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
      https://www.youtube.com/watch?v=cQsZUH1Mz1g

      Delete
    4. Anonymous10/8/23 03:12

      "Οι ΝΑΖΙ που σκότωσαν τον οπαδό της ΑΕΚ στηρίζουν τον Ζελένσκι και τους φασίστες Ουκρανούς,"
      Στηρίζουν εις το έπακρον του ΝΑΖΙ του ΑΖΟΦ στην Ουκρανία που πολεμάνε εναντίον των Ρώσων και είχαν μιλήσει στην Ελληνική Βουλή!!!
      https://www.el.gr/sport/oi-nazi-poy-skotosan-ton-opado-tis-aek-s/

      Delete
    5. Anonymous10/8/23 17:31

      "... Είναι ανθρώπινα σκουπίδια, ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, που πετούν μολότοφ και ποδοπατούν κεφάλια»"

      ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ:

      "Κροατία: Ο δικηγορικός σύλλογος ξεκινά έρευνα για την χυδαία ανάρτηση του Ν.Κάρατζιτς για τους οπαδούς της ΑΕΚ
      Η Πειθαρχική Εισαγγελία του Κροατικού Δικηγορικού Συλλόγου έχει σχηματίσει επίσημα πειθαρχική έρευνα"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/kroatia-o-dikigorikos-syllogos-ksekina-ereyna-gia-tin-xydaia-anartisi-tou-n-karatzits-gia-tous-opadous-tis-aek/

      ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ MULTI-KULTI ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.
      ΟΣΑ ΓΚΟΥΛΑΚ, (ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ) ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΚΕΣ/ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ (ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ) ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

      Delete
    6. Anonymous11/8/23 03:01

      "Οι οπαδοί του Άρη στο ματς με τη Ντιναμό Κιέβου σήκωσαν πανό: SMASH AZOV NAZIS/ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΩΝ ΑΖΟΦ!"
      https://dimpenews.com/2023/08/11/%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%cf%80%ce%b1%ce%b4%ce%bf%ce%af-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ac%cf%81%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%cf%84%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%bc%cf%8c/

      ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ.
      ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
      ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ.
      ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" Π[ΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
      ΣΤΟΥΣ 200 ΚΡΟΑΤΕΣ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ;

      Delete
    7. Anonymous15/8/23 00:30

      Αντιφασίστες Oπαδοί / φίλαθλοι της ΑΕΚ - Antifa Fans Of AEK
      21 Φεβρουαρίου ·
      Η ιστορία της Α.Ε.Κ είναι συνυφασμένη με τον ξεριζωμό, με τις κακουχίες, τον αγώνα για επιβίωση, την απώλεια.
      Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό.
      Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ , λειτουργώντας με τα κοινωνικά αντανακλαστικά που την χαρακτηρίζουν, καλείται ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ, Κούρδους,Σύριους που δοκιμάζονται από τον καταστρεπτικό σεισμό.
      Στον αγώνα με τον αστέρα τρίπολης το Σάββατο 25/2 απο τις 15:00, θα υπάρχει βανάκι έξω από την θύρα 23 στο....

      Αντιφασίστες Oπαδοί / φίλαθλοι της ΑΕΚ - Antifa Fans Of AEK
      17 Φεβρουαρίου ·
      Συγκέντρωση στις 17.00 στην Πρεσβεία Τουρκίας!
      "Σύμφωνα με ενημέρωση ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ από την Εργατική ομάδα Τ-34 ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ στα πλαίσια της διεθνιστικής αλληλεγγύης προσήχθησαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και κρατούνται στο τμήμα Αλλοδαπών.
      ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
      ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΜΑΣ"

      Αντιφασίστες Oπαδοί / φίλαθλοι της ΑΕΚ - Antifa Fans Of AEK
      9 Φεβρουαρίου ·
      Ο εχθρος είναι στις τράπεζες και τα υπουργεία...
      ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ και Σύριοι 🤝
      https://www.facebook.com/AntifaAEK/?locale=el_GR

      https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/318453767_525191866296812_9007236426789607475_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=7f8c78&_nc_ohc=68uxtDEKd00AX8JztCF&_nc_ht=scontent.xx&oh=00_AfC6iUNsM5t8-QP_79XrccP9OuX7uHoiGM-ntql8k7Qynw&oe=64DF7C94

      https://www.facebook.com/photo/?fbid=522661846549814&set=a.466589165490416

      Delete
    8. Anonymous15/8/23 12:52

      ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ;

      Delete
    9. Anonymous15/8/23 22:00

      "Νέα Φιλαδέλφεια: Ξεκάθαρη η αστυνομία για το φονικό – «Δεν υπάρχει βίντεο με το δολοφόνο του Μιχάλη» (βίντεο)"
      https://thestandard.gr/ellada/nea-filadelfeia-xekathari-i-astynomia-gia-to-foniko-den-yparchei-vinteo-me-to-dolofono-tou-michali-vinteo/

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;
      KAI ΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ;

      Delete
  9. Anonymous8/8/23 15:11

    "Χαρδαλιάς για επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Τα αίτια είναι μέσα στην κοινωνία»
    Το βράδυ της 7ης Αυγούστου «βάφτηκε» με αίμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με έναν οπαδό της ΑΕΚ να πέφετι νεκρός χτυπημένος από μαχαίρι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
    Τα αίτια είναι μέσα στην κοινωνία, πρέπει να εφαρμόσουμε συγκεκριμένες πολιτικές», υπογράμμισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφορικά με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ."

    ΟΧΙ.
    ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 29ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.
    ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ.

    ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΑΣ.
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΜΑΝΤΡΙ (ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ), ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ Τ' ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ "ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ", ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!
    Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΘΑΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Η' ΣΤO MANAGEMENT;
    ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΛΟΑΤΚΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΟΣ ΦΥΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ (ΟΥΤΟΠΙΚΗ) ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; Ο NO GENDER ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ ΤΙ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, H' O ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ / ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ;

    ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΟΣΚΑΝΕ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΚΑΤΙ. ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΚΑ (ΔΗΛ. ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ Κ.Λ.Π.) ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΔΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΥΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ''ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ'' ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ! ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΠΑΠΑΡΟΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ'' ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

      Delete
    2. Anonymous9/8/23 11:33

      Anonymous 27/11/22 14:24
      https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html?showComment=1669551881391#c2583136856607910983

      Η ΑΚΟΡΕΣΤΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΜΙΑΣ ΚΛΙΚΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΓΙΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Σ' ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚAI ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
      ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΝ, "ΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ" ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟ "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ" ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΑΞΙΩΝ, ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Open Borders, Multi-Kulti, Αλλαγές φύλλου, κοκ), ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ!

      ΟΜΩΣ, ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΣ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ" ΚΑΙ "ΕΙΡΗΝΗΣ":

      - TAKIS PROESTAKIS SHELTER
      ...
      "...to have all the dogs with no fights...my shelter has 13 groups...so, my dogs are not 170 dogs together...this is not possible to happen, because THEY WILL KILL EACH OTHER...every group has their boss of the group, a girl or a boy - there is no fights, I check it every day...if a dog in a group has a problem, I have to find a solution, so I have to find the right place for this dog..."
      (at 3:33)
      https://www.youtube.com/watch?v=SBJ-Bzs2bXc

      ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ, ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ) ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚAI ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ:

      "Animale Vs Umano"
      https://www.bitchute.com/video/Y4YL9Isaq12Q/


      ΣΧΕΤΙΚΑ

      - Anonymous 6/4/22 15:32
      "Former French intelligence chief Pierre Brochand warns that unless Europe and France radically change their policies on mass immigration, civil war could break out, asserting, “all multicultural societies are doomed.”
      “In such a situation, it happens that MINORITIES are VIOLENT WINNERS, and MAJORITIES placid LOSERS.”"
      https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html?showComment=1649248371152#c8822918936850245592
      https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html?showComment=1649248495205#c5694693492973388028

      Delete
    3. Anonymous9/8/23 21:04

      ""Χαρδαλιάς για επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Τα αίτια είναι μέσα στην κοινωνία»"

      ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ.
      ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ BMP1 Η' ΚΑΝΑ ΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟΥ ΚΡΟΑΤΕΣ ΜΕΣΩ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.
      ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....

      " Η ουκρανική Ντιναμό Κιέβου στο πλευρό των δολοφόνων νεοναζί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με φωτογραφίες βλημάτων όλμου! «Λευτεριά στους Bad Blue Boys»
      Οι εικόνα «ανέβηκε» σε επίσημο λογαριασμό χούλιγκαν στο Twitter"
      https://www.pronews.gr/athlitismos/proklitiki-fotografia-opadoi-tis-ntinamo-kievou-sto-pleyro-ton-dolofonon-neonazi-tis-ntinamo-zagkremp/

      Delete
    4. Anonymous16/8/23 03:33

      "Animale Vs Umano 2"
      https://twitter.com/Edwin53647824/status/1691285682575060992

      Delete
  10. Anonymous10/8/23 18:14

    H TOYΡΚΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ (δηλ. η Αριστερά) ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

    "Ο ΣΥΡΙΖΑ διαγράφει το στέλεχος που κατήγγειλε το προξενείο!"
    https://theflagreport.com/o-syriza-diagrafei-to-stelechos-pou-katingeile-to-proxeneio/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous16/8/23 02:38

      Τεράστιο λάθος από την ελληνική πρεσβεία στο Ισραήλ: Ανάρτηση με χάρτη που «χαρίζει» ελληνικά νησιά στους Τούρκους (φώτο)
      Την «κατέβασε» άρον-άρον μετά την κατακραυγή
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/terastio-lathos-apo-tin-elliniki-presveia-sto-israil-anartisi-pou-xarizei-ellinika-nisia-stous-tourkous-foto/

      Delete
  11. American Bar...
    https://www.youtube.com/watch?v=AtEkcNy2twQ

    ReplyDelete
  12. Anonymous13/8/23 14:05

    "Το ελληνικό καλοκαίρι στην Κρήτη απολαμβάνει η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φοντ ντερ Λάιεν.
    Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, φιλοξενείται μαζί με τον σύζυγό της στο σπίτι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά.
    Πρόκειται για ιδιωτική επίσκεψη η οποία θα διαρκέσει τρεις ημέρες.
    Η πρόεδρος της Κομισιόν έφτασε το Σάββατο στα Χανιά όπου και αναμένεται να παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα, προσκεκλημένη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη."

    ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΚΟΥΡΗΤΗ.
    ΗΜΕΡΕΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
    ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ (ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ MP 40 Schmeisser KAI Sturmgewehr)

    ReplyDelete
  13. Anonymous14/8/23 02:08

    - "Τροπολογία από Αμερικανίδα βουλευτή στον προϋπολογισμό άμυνας για εξέταση δημιουργίας βάσεων των ΗΠΑ σε ελληνικά νησιά... "
    https://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2023/08/blog-post_51.html

    - "Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν (επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ) υπήρξε συζήτηση για τη δημιουργία μιας αμερικανικής βάσης, εκπαίδευσης των ειδικών δυνάμεων, των περίφημων Seals, στην Κάρπαθο, πλην όμως οι Αμερικανοί δεν απάντησαν. Ισως, τότε, να μην ήθελαν να μπλέξουν με το εμμονικό αίτημα της Τουρκίας για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών ή οι συζητήσεις που έγιναν να ήταν ανεπίσημες. Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν και ακούστηκαν ήδη δύο νησιά που μπορούσαν να φιλοξενήσουν αμερικανικές βάσεις: η Σκύρος και η Λήμνος."
    https://www.limnosfm100.gr/limnos/item/67562-i-limnos-metaksy-ton-dyo-pithanoteron-nision-gia-tin-egkatastasi-amerikanikis-vasis.html

    ReplyDelete
  14. Anonymous15/8/23 10:11

    The UK will treat online images of immigrants crossing the Channel as a criminal offence
    https://edri.org/our-work/the-uk-will-treat-online-images-of-immigrants-crossing-the-channel-as-a-criminal-offence/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous16/8/23 03:26

      ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ
      https://twitter.com/JaydaBF/status/1691135030309933075

      ΑΦΟΥ Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΤΑ INDOCTRINATION CAMPS ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.

      ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!

      Υ.Γ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΟΥΙΓΟΥΡΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Σ' ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΟΣΟ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

      Delete
  15. Anonymous16/8/23 11:54

    "Η ΜΙΤ πίσω από το πραξικόπημα στον Νίγηρα; Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο Ερντογάν στηρίζει τη χούντα, απέναντι στις ΗΠΑ και τη Γαλλία"
    https://theflagreport.com/i-mit-piso-apo-to-praxikopima-ston-nigira-to-mono-sigouro-pantos-einai-oti-o-erntogan-stirizei-ti-chounta-apenanti-stis-ipa-kai-ti-gallia/

    ReplyDelete
  16. Anonymous16/8/23 16:20

    Ένας σατανιστής περπατάει με την κοπέλα του σε έναν σκοτεινό δρόμο.

    Σε κάποια στιγμή η κοπέλα γυρίζει και τον ρωτάει.
    Μα γιατί συνεχίζουμε να προχωράμε μέσα στο σκοτάδι;

    Και τότε ο νεαρός γυρίζει και της απαντάει:
    Αν εσύ ταράζεσαι τόσο, τότε εγώ τι πρέπει να πω που μετά πρέπει να γυρίσω μόνος μου;

    ReplyDelete
  17. Anonymous20/8/23 00:25

    "ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΠΥΡΟΣ. Η πιο ευαίσθητη περιοχή. Ο θώρακας άμυνας. Δημιουργούμε μόνοι μας νεκρή ζώνη στον Έβρο.. Οι Ακρίτες δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους κατά την εκκένωση!! 8 οικισμοί εκκενώθηκαν.. Ανεξέλεγκτο μέτωπο πολλών χιλιομέτρων. Τα στρατόπεδα σ΄επιφυλακή! "
    https://dimpenews.com/2023/08/19/%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b1-%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%83%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%87%cf%89%cf%81/

    ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
    ΕΔΩ ΠΕΡΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous21/8/23 03:19

      Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ !
      https://www.youtube.com/watch?v=mFWAgnucERs

      Delete
  18. Anonymous21/8/23 01:15

    ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
    (ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟ ΛΕΝΕ)

    "Bίντεο: Επιβάτες γιοτ πυροβολήσαν κοπάδι με όρκες στο Γιβραλτάρ
    Οργισμένες είναι οι αντιδράσεις από φιλόζωους και οικολογικές οργανώσεις"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/sokaristiko-vinteo-epivates-giot-pyrovolisan-kopadi-me-orkes-sto-givraltar/

    ΟΙ ΟΡΚΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΓΤΑΙ ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΙΩΤ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ.
    ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ!

    ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΗΤΟΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ 8 μ. ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ 5 τον ΒΑΡΥ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, Η' ΝΑ Σ' ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΓΙΑ Ν' ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
    ΑΥΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΟΤΙ "ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ".

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΟ ΓΙΟΤ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΖΕ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ!

    "Απίστευτο περιστατικό στο Γιβραλτάρ: Όρκα επιτέθηκε σε σκάφος και ξερίζωσε το πηδάλιο - Άναυδο το πλήρωμα"
    https://www.ethnos.gr/World/article/265523/apisteytoperistatikostogibraltarorkaepitethhkeseskafoskaixerizosetophdalioanaydotoplhroma
    Η ΟΡΚΑ ΤΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ:
    "ΣΚΑΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ"

    ReplyDelete
  19. Anonymous21/8/23 01:33

    ΕΚΤΑΚΤΟ!
    "Διακόπτεται η κυκλοφορία (ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ) στη συνοριακή διάβαση Υψάλων – Κήπων στα σύνορα λόγω της φωτιάς στην Αλεξανδρούπολη"
    https://www.pronews.gr/travel/metafores/diakoptetai-i-kykloforia-sti-synoriaki-diavasi-ypsalon-kipon-sta-synora-logo-tis-fotias-stin-aleksandroupoli/
    ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΣ ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΧΑΙΒΑΝ ΜΠΑΞΕ (ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ) ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΤΑΓΑΡ (ΡΟΥΧΑΔΙΚΑ), ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Ν' ΑΠΟΦΥΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.

    ReplyDelete
  20. Anonymous21/8/23 19:25

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥ.

    https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/0Dq1wzqyLU4AD3bHl1AVkw--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTk2MDtoPTE0Mzg7Y2Y9d2VicA--/https://media.zenfs.com/en/sports_illustrated_swimsuit_841/c06d1e114e66a4ab4551e365d67945c4

    ReplyDelete
  21. Anonymous21/8/23 20:32

    "Εχουν περάσει πάνω από 24 ώρες από την ηχηρή αποκάλυψη της «Εστίας» ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάνω στο τραπέζι και εξετάζει σοβαρά σχέδιο για τη μετακίνησή του σε κορυφαίο πόστο στις Βρυξέλλες, αφού προηγουμένως «τακτοποιήσει» μείζονες εθνικές εκκρεμότητες, και στα αθηναϊκά ρετιρέ ούτε φωνή ούτε ακρόαση."
    https://theflagreport.com/thesi-doro-stis-vryxelles-ston-kyriako-gia-na-xepoulisei-ti-chora-ston-erntogan-i-siopi-tou-maximou-se-dimosievmata/

    ReplyDelete
  22. Anonymous22/8/23 14:07

    "Σε ΒΙΝΤΕΟ το αμόκ του Τούρκου που χτύπησε πυροσβέστες σε διόδια της Θεσσαλονίκης"
    Είναι η στιγμή που ο τουρκικής καταγωγής οδηγός σπάει τις μπάρες των διοδίων στον Λαγκαδά και προκαλεί σοβαρό τροχαίο.
    Μόλις βγήκε ζωντανός από το όχημά του, ο Τούρκος οδηγός έστρωσε χαλί προσευχής για να ευχαριστήσει τον Αλάχ που… ζει.
    Οι πυροσβέστες τον περίμεναν με σεβασμό να τελειώσει. Έπειτα όμως κινήθηκε εναντίον τους και άρχισε να τους χτυπάει!
    https://www.el.gr/ellada/gegonota/se-vinteo-to-amok-toy-toyrkoy-poy-chtypi/

    Αποκλειστικό ντοκουμέντο: «Αμόκ» τούρκου στα διόδια Λαγκαδά - Επιτέθηκε στους πυροσβέστες
    https://www.youtube.com/watch?v=egtFxyvyseI

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous23/8/23 19:23

      Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΗΤΑΝ ΨΥΧΡΗ.
      ΕΠΡΕΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΜΕ ΣΥΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

      Delete
  23. Anonymous23/8/23 02:44

    "ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΘΡΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ..."
    ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΟΖ…
    https://attikanea.info/%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B5%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%B8%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CE%B2/

    ReplyDelete
  24. Anonymous23/8/23 04:21

    "Oμάδες πολιτοφυλακών συλλαμβάνουν ΛΑΘΡΟ στην Αλεξανδρούπολη! (ΒΙΝΤΕΟ)"
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/o%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b2%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%9b%ce%91/

    KAI ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ:

    "Αλεξανδρούπολη: 3 προσαγωγές για την παράνομη κράτηση ΛΑΘΡΟ!"
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7-3-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%ad%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous23/8/23 19:12

      "H μαρτυρία του πολίτη που προσήγαγε τους παράνομους μετανάστες: «Βρήκα και εκρηκτικούς μηχανισμούς»
      Υποστηρίζει ότι γίνεται αποδέκτης απειλών αυτός και η οικογένειά του"
      ...
      "Πλησίον των εμπρηστικών μηχανισμών εντόπισε επ΄αυτοφόρω όμαδα μη νομίμων μεταναστών να επιχείρει να τους πυροδοτήσει.
      Άμεσα ασκώντας το νόμιμο δικαίωμα του κατ΄ άρθρο 275 ΚΠΔ , πρόεβη σε αποτροπή και σύλληψη της εγκληματικής ομάδας η οποια έφερε όπλα και κάλεσε ΑΜΕΣΩΣ τις αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να πρόβουν στις νόμιμες ενέργειες. Κατά το χρονικό διάστημα που αναμένονταν οι αστυνομικές άρχες , σεβόμενος την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια , παρείχε σε όλους πόσιμο νερό.

      ΟΥΔΕΠΟΤΕ άσκησε λεκτική ή σωματική βία κατά αυτών .
      ΟΥΔΕΠΟΤΕ έφερε όπλο.
      ΟΥΔΕΠΟΤΕ κάλεσε συμπολιτές να προβούν σε παρανομές ενέργειες.
      ΟΥΔΕΠΟΤΕ οδηγήθηκε στις ενέργειες του από ρατσιστικά κίνητρα.
      ΟΥΔΕΠΟΤΕ επιχείρησε να υποκαταστήσει τις Ελληνικές Αρχές."
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/evros-kalesa-amesos-tin-el-as-kai-edosa-se-olous-posimo-nero-leei-o-polites-pou-synelave-tous-paranomous-allodapous/

      ΛΑΘΡΟ, ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ

      Delete
    2. Anonymous24/8/23 16:59

      ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ MEDIA ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΕΠΟΙΚΙΣΗ :

      Αυτά που είπε δικηγόρος δεν άρεσαν στους δημοσιογράφους, vid

      Βίντεο με την κράτηση παράνομων μεταναστών σε τρέιλερ αυτοκινήτου από πολίτη που τους κατηγορούσε για εμπρησμό στον Έβρο, όπως και οι Αρχές αργότερα, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

      Στον τηλεοπτικό στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, μίλησε ο δικηγόρος κ. Γιώργος Βήτας, ο οποίος είπε στους δημοσιογράφους ότι ο ποινικός κώδικας επιτρέπει την σύλληψη ατόμων που εγκληματούν, εκείνη την στιγμή, από πολίτες, μέχρι να έρθει η αστυνομία!
      Οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν εντόνως, ζητώντας εμμέσως ακόμα και την αλλαγή του ποινικού κώδικα!
      Έδωσε επιπλέον πολύ χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να δείτε στο παρακάτω βίντεο σε σχέση με το περιστατικό και τι ισχύει νομικά:
      https://www.el.gr/ellada/syllipsi-allodapon-ston-evro-apo-polit/
      https://www.bitchute.com/video/ddBxACmQvs1H/

      Delete
    3. Anonymous26/8/23 01:32

      "Έβρος: Σε κατ’ οίκον περιορισμό οι τρεις πολίτες που προσήγαγαν τους 13 παράνομους αλλοδαπούς
      Διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή τους"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/evros-se-kat-oikon-periorismo-oi-treis-polites-pou-prosigagan-tous-13-paranomous-allodapous/

      ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!

      Delete
    4. Anonymous26/8/23 21:34


      "Στα χρώματα του Πακιστάν το φόρεμα της Σακαλλαροπούλου στην συνάντηση με τον Ινδό Πρωθυπουργό"

      "Άλλωστε, η συμπάθειά της κυρίας Σακελλαροπούλου στην «σωστή πλευρά της ιστορίας», η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν και το Πακιστάν, είναι γνωστή και δεδομένη."
      https://theflagreport.com/sta-chromata-tou-pakistan-to-forema-tis-sakallaropoulou-stin-synantisi-me-ton-indo-prothypourgo/

      Delete
    5. Anonymous27/8/23 17:04

      - "Οδηγίες μέσα στη Βρετανία για τον λιθοβολισμό γυναικών!....
      Ένα βίντεο-σοκ με έναν ιμάμη να κάνει διάλεξη σε μουσουλμανικό ακροατήριο για το πώς να λιθοβοληθεί…σωστά μία γυναίκα μέχρι θανάτου έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. "
      https://www.el.gr/thriskia/islam/sok-odigies-mesa-sti-vretania-gia-ton/
      https://www.bitchute.com/video/u8LZPrsyNauK/

      - "Συγκλονιστική μαρτυρία κτηνοτρόφου για την κατάσταση που επικρατεί στον Έβρο με τις φωτιές "
      https://www.youtube.com/watch?v=r5G7AuOrCeE

      Delete
    6. Anonymous29/8/23 01:19

      "Φωτιά στον Έβρο: Ελεύθεροι οι παράνομοι μετανάστες που κατηγορήθηκαν για εμπρησμό
      Πρόκειται για τα 13 άτομα που είχε προσαγάγει πολίτης"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/fotia-ston-evro-eleytheroi-oi-paranomoi-metanastes-pou-katigorithikan-gia-emprismo/

      ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΕ Ο ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΠΙΡΤΑ ΚΑΙ ΕΥΦΛΕΚΤΕΣ ΥΛΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ!

      Delete
    7. Anonymous30/8/23 00:23

      "Διπλή εισαγγελική παρέμβαση του Αρείου Πάγου κατά των Ελλήνων ακριτών που συνέλαβαν παράνομους αλλοδαπούς μέσα στις φωτιές του Έβρου!
      Με ερώτημα να διερευνηθούν οι «εγκληματικές πράξεις» που διέπραξαν οι Έλληνες πολίτες που έπιασαν τους παράνομα εισελθόντες αλλοδαπούς"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/dipli-eisaggeliki-paremvasi-tou-areiou-pagou-kata-ton-ellinon-akriton-pou-synelavan-paranomous-allodapous-mesa-stis-foties-tou-evrou/

      ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

      Delete
    8. Anonymous30/8/23 01:39

      "Μεταναστευτικό: Στο μικροσκόπιο του Αρείου Πάγου δημοσιεύματα και αναρτήσεις στο διαδίκτυο
      Γίνεται λόγος για «μεσαιωνικά φαινόμενα αυτοδικίας»... "
      "Τέλος, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου απέστειλε στην εισαγγελία Πρωτοδικών αναρτήσεις χρηστών της διαδικτυακής πλατφόρμας Facebook με περιεχόμενο ρατσιστικό και ρητορική μίσους. Με αφορμή αυτές τις αναρτήσεις ο κ. Σκιαδαρέσης ζητεί τη διερεύνηση μέσω της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΓΑΔΑ τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων, όπως αυτές των άρθρων 184 Π.Κ. (Διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια), 187 Π.Κ. (Εγκληματική οργάνωση), 190 (Απειλή διάπραξης εγκλημάτων) Π.Κ., 135 Π.Κ. (ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ), 1 Ν. 927/79
      (Μισαλλόδοξη ρητορική) κ.λπ."
      https://www.el.gr/ellada/gegonota/metanasteytiko-sto-mikroskopio-toy-a/

      ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΙΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ;
      ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;

      Delete
    9. Anonymous2/9/23 01:17

      "Προφυλακίζουν τους Έλληνες που συνέλαβαν τους παράνομους αλλοδαπούς μέσα στις φωτιές στον Έβρο!
      Με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης!"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/profylakizoun-tous-ellines-pou-synelavan-tous-paranomous-allodapous-mesa-stis-foties-ston-evro/

      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΑΜΨΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
      Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ

      Delete
    10. Anonymous2/9/23 15:03

      "Νάπολη: Έπιασαν Αφγανό να κλέβει από διαμέρισμα και τον λίντσαραν! (σκληρό βίντεο)
      Δεν περίμεναν τις αρχές"
      https://www.pronews.gr/kosmos/napoli-epiasan-afgano-na-klevei-apo-diamerisma-kai-ton-lintsaran-skliro-vinteo/

      1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΓΑΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΙΣΛΑΜΟΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΕΠΟΙΚΩΝ.

      2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΑΛΑΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ:
      - "ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ;"
      - "ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΔΥΟ ΜΥΘΟΙ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΩΝ ΝΑΤΙΒΙΣΤΩΝ"

      Delete
  25. Anonymous23/8/23 17:35

    Λαθρο συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρο να βάζουν φωτιά
    https://twitter.com/OpenNewsGr/status/1694071755705295095

    ReplyDelete
  26. Anonymous24/8/23 01:24

    "Απίστευτοι: Ξενοδοχείο στη Σαρδηνία είχε στο μπουφέ λιωμένη σοκολάτα απλωμένη σε σώμα γυναίκας! (φώτο)
    Προκάλεσαν αντιδράσεις οι εικόνες"
    "Η αλυσίδα που εκμεταλλεύεται το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, μετά την διάσταση που η όλη υπόθεση έλαβε στον ιταλικό τύπο, υπογράμμισε ότι «ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ» και πως «ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, με στόχο ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΠΟΤΕ άλλοτε κάτι παρόμοιο και ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ»."
    https://www.pronews.gr/kosmos/ksenodoxeio-sti-sardinia-eixe-sto-mpoufe-liomeni-sokolata-aplomeni-se-soma-gynaikas-foto/

    ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ;
    ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΒΙΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΖΩΑ (ΔΕΣ ΦΩΤΟΣ), ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.
    ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ:

    https://pbs.twimg.com/media/FuY-Bo7WwAAoxwW?format=jpg&name=900x900
    https://live.staticflickr.com/16/21853235_9cffdc2592_b.jpg
    https://voxnews.info/wp-content/files/2016/03/gaybimbo2-500x372.jpg
    https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fi.redd.it%2F4pw3aaul9kh31.jpg&rdt=44751

    ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ.
    ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous26/8/23 01:15

      Εθνική Ισπανίας: Οι πρωταθλήτριες θα απέχουν από όλες τις δράσεις της ομάδας – Θέλουν να παραιτηθεί ο Λ.Ρουμπιάλες
      «Δεν συναίνεσα στο φιλί που μου έδωσε και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν επιδίωξα να σηκώσω τον πρόεδρο»
      https://www.pronews.gr/athlitismos/diethnes-podosfairo/ethniki-ispanias-oi-protathlitries-tha-apexoun-apo-oles-tis-draseis-tis-omadas-theloun-na-paraitithei-o-l-roumpiales/
      https://www.pronews.gr/athlitismos/diethnes-podosfairo/o-gypas-proedros-tis-ispanikis-omospondias-podosfairou-apologithike-gia-to-fili-den-eixa-kaki-prothesi/

      EΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΟΝΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΗΤΑΝ ΛΕΣΒΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΚΤΡΙΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 80 Θ' ΑΜΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΟΜΟΦΟΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ!

      Delete
    2. Anonymous28/8/23 16:59

      "Λονδίνο: Αλλοδαποί «στριμώχνουν» Βρετανίδα αστυνομικό και της κάνουν άσεμνες χειρονομίες (βίντεο)
      Κανείς δεν αντιδρά και όλα μια χαρά..."
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/londino-allodapoi-strimoxnoun-vretanida-astynomiko-kai-tis-kanoun-asemnes-xeironomies-vinteo/

      ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;
      ΟΧΙ!
      ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ BRICS ΛΑΘΡΟΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ!
      ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

      Delete
  27. Anonymous26/8/23 16:33

    ΕΛΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ...

    https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/6P_yvTZwf8nDoH8vVw5HAg--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTk2MDtoPTE0NDA7Y2Y9d2VicA--/https://media.zenfs.com/en/sports_illustrated_swimsuit_841/92ad72a90ff9381b7084b2a25b0d1a98

    https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/1vajmv0UHMztLLRzLRuG5w--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTk2MDtoPTY0MTtjZj13ZWJw/https://media.zenfs.com/en/sports_illustrated_swimsuit_841/f2061606b311bcd12f075005f45ce720

    ReplyDelete
  28. Anonymous27/8/23 01:00

    "Τζο Μπάιντεν: «Υπέγραψα πρόταση χρηματοδότησης από το Κογκρέσο για νέο απαραίτητο εμβόλιο που δουλεύει»
    ΠΟΥ: «Πιθανό ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟ για την ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ κρίσης»"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/tzo-mpaitnen-ypegrapsa-protasi-xrimatodotisis-apo-to-kogkreso-gia-neo-emvolio-pou-douleyei/

    ΝΑΙ!
    ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΟ ΣΕΛΟΦΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ Α ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΡΟΣΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΝΕΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BRICS ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

    ReplyDelete
  29. Anonymous27/8/23 10:11

    https://www.defence-point.gr/news/neo-paichnidi-sti-livyi-me-tin-toyrkia-xana-se-kentriko-rolo-kai-tin-ellada

    ReplyDelete
  30. Anonymous28/8/23 17:26

    Κουρήτη ακούω τώρα τελευταία κάτι φωνούλες να μιλάνε για καινούργιο εμβόλιο, ν'αρχίσω ν'ανησυχώ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ. Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ-ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ "ΚΟΛΛΗΣΕ" ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΚΑΠΟΙΩΝ , ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΘΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ.
      ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΒΙΑΙΟΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΚΟΣΤΙΣΕΙ" ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 75%. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΧΘΟΥΝ. ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.
      ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΜΩΣ , ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
      ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.

      Delete
    2. Anonymous28/8/23 19:10

      Εκτός απο την κλιματική παπάτζα ,είναι και η νέα ταυτότητα τώρα που πουλάει Κουρήτη.

      Delete
    3. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ , ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. ΙΣΑ-ΙΣΑ, ΤΟ ΤΣΙΠ ΔΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ. ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.

      Delete
    4. Anonymous2/9/23 15:55

      Και πες ότι γίνεται Κουρήτη αυτό που γράφεις. Που μπορείς να το εφαρμόσεις πρακτικά; Πες ένα παράδειγμα.

      Delete
    5. ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ.
      ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ π.χ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣ κ.λ.π , ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΣΥΝΘΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΟΔΗΓΩ ΟΤΙ ΟΧΗΜΑ ΘΕΛΩ ..."ΝΟΜΙΜΩΣ".
      ΗΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΕΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΧΩ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2026 ΘΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ.
      ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΘΜΟΣ (ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ) . ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
      Η ΜΑΖΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΠΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.
      ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.

      ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΥΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ , ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ. 1) ΜΕ ΕΝΑ ΣΦΥΡΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΘΛΙΒΕΙΣ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΣΙΠ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ. 2) ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ-ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ (ΠΑΜΦΗΝΗ) ΘΗΚΗ ή ΤΙΣ ΤΥΛΙΓΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ, (ΣΕ ΚΥΤΤΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ).
      Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ. ΔΕΝ ΘΑ "ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ" ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

      ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΩΣ ΘΗΡΑΜΑΤΑ. ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΕΣ. ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ. ΟΥΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΥΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΧΩΝΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΔΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΛΗΝ ΑΥΤΟΥ.
      ΕΞΑΣΚΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ.

      Delete
    6. Anonymous9/9/23 19:31

      ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 5'.

      -ΔΗΜΗΤΡΑ-

      Delete
  31. Anonymous29/8/23 02:32

    "Οι μεταναστευτικές ταραχές στη Γαλλία, εξαπλώνονται: τώρα σειρά έχουν η Ελβετία και η Γερμανία! "
    ...
    "Για χρόνια, εμείς στη δεξιά προειδοποιούσαμε ότι η αριστερή πτέρυγα και οι εταιρικοί παγκοσμιοποιητές έφερναν σκόπιμα τριτοκοσμικούς στις προηγμένες κοινωνίες μας για να τους χρησιμοποιήσουν ως ένα είδος «στρατευμάτων κρούσης» εναντίον μας.
    Αυτό ακριβώς συμβαίνει.
    Βλέπετε, η αριστερά δεν θέλει μια μορφωμένη, άνετη, αφοσιωμένη κοινωνία, επειδή τέτοιες κοινωνίες δίνουν πραγματικά προσοχή στο τι πραγματικά κάνουν οι χαμηλού επιπέδου, ανόητοι δημόσιοι υπάλληλοί μας στην κυβέρνηση.
    Αυτό που θέλει η αριστερά είναι χρήσιμοι ηλίθιοι τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιήσει για να ξεσηκώσει. Αυτό διαταράσσει την ειρήνη, την αξιοπρέπεια και τη συνοχή της κοινωνίας."
    https://odysseiatv.blogspot.com/2023/08/blog-post_67.html
    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/migrant-riots-in-france-spreading-switzerland-germany-now

    Η ΛΙΒΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous30/8/23 01:28

      "Καιρίδης: «Εμείς ως κυβέρνηση ενθαρρύνουμε την νόμιμη μετανάστευση»"
      https://www.el.gr/ellada/refuges/kairidis-emeis-os-kyvernisi-entharry/

      ΕΙΣΑΓΕΙΣ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΩΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Θ' ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΘΩΜΑΝΟΣ.
      ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

      Delete
    2. Anonymous2/9/23 02:53

      «Εμείς ως κυβέρνηση ενθαρρύνουμε την νόμιμη μετανάστευση»
      https://twitter.com/RadioGenoa/status/1697329385148125274

      Delete
    3. Anonymous2/9/23 21:32

      ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ:
      https://twitter.com/iamvosgr/status/1694298662443135077

      ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΤΥ:
      "Πάρτι στο Μαξίμου ενώ ο Έβρος καίγεται: Εύθυμο το κλίμα λόγω γενεθλίων δύο υπουργών"
      "Ο λόγος για την υπουργό «Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας», Σοφία Ζαχαράκη και τον υπουργό «Μετανάστευσης», Δημήτρη Καιρίδη οι οποίοι έχουν σήμερα γενέθλιά τους, γεγονός που ξάφνιασε ευχάριστα όλους τους συμμετέχοντες στο υπουργικό που έσπευσαν να τους ευχηθούν, εν μέσω ευχών και γελώτων."
      https://www.pronews.gr/pronews-tv/parti-sto-maksimou-eno-o-evros-kaigetai-eythymo-to-klima-logo-genethlion-dyo-ypourgon/

      Delete
    4. Anonymous4/9/23 01:05

      "Δεκάδες καμένα λάστιχα στο πρώην Δάσος της Δαδιάς – Ποιος τα έβαλε εκεί; (βίντεο)"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/dekades-kamena-lastixa-sto-proin-dasos-tis-dadias-poios-ta-evale-ekei-vinteo/

      ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΔΙΑΤΑΤΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ!

      Delete
    5. Anonymous4/9/23 21:40

      «Εμείς ως κυβέρνηση ενθαρρύνουμε την νόμιμη μετανάστευση»

      ΕΝΘΑΡΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΠ' ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ

      "Αλλοδαπός εισβάλλει σε μπαλκόνι Σουηδών με μαχαίρι"
      https://twitter.com/Huuskoin/status/1698595757547294964
      https://www.el.gr/diethni/vinteo-sok-allodapos-eisvallei-se-mpa/

      Delete
    6. Anonymous5/9/23 14:22

      «Εμείς ως κυβέρνηση ενθαρρύνουμε την νόμιμη μετανάστευση»
      ΤΩΝ ΜΗ ΛΕΥΚΩΝ BRICS ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΗΓΕΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
      https://twitter.com/RadioGenoa/status/1698747712030543896

      Delete
    7. Anonymous5/9/23 19:08

      «Εμείς ως κυβέρνηση ενθαρρύνουμε την νόμιμη μετανάστευση» ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ
      https://greeknewsondemand.com/2023/09/05/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bb%ce%b1%ce%b8%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%ba%cf%84%ce%b7%ce%bd%ce%bf%ce%b2%ce%ac%cf%84/

      Delete
    8. Anonymous6/9/23 17:57

      «Εμείς ως κυβέρνηση ενθαρρύνουμε την νόμιμη μετανάστευση» ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ, ΒΙΑΣ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ:

      "Muslims beat up traffic wardens in Birmingham. The UK will soon become an Islamic caliphate due to uncontrolled immigration"
      https://twitter.com/RadioGenoa/status/1699373611415486575

      Delete
    9. Anonymous10/9/23 12:59

      «Εμείς ως κυβέρνηση ενθαρρύνουμε την νόμιμη μετανάστευση» ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ

      Ibrahim, Abdul and Azibo show us their culture. So much enrichment
      https://twitter.com/RadioGenoa/status/1700771184726479194

      Delete
    10. Anonymous11/9/23 17:35

      «Εμείς ως κυβέρνηση ενθαρρύνουμε την νόμιμη μετανάστευση» ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ BRICS ΚΑΤΑ ΛΕΥΚΩΝ ΝΑΤΙΒΙΣΤΩΝ
      https://twitter.com/RadioGenoa/status/1701145825785606640

      Delete
    11. Anonymous12/9/23 01:38

      «Εμείς ως κυβέρνηση ενθαρρύνουμε την νόμιμη μετανάστευση» ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ
      "A group of immigrant youths brutally beat up a lone native Dutch boy (in his own country). "
      https://twitter.com/iamyesyouareno/status/1700964394971144446

      Delete
  32. Anonymous30/8/23 02:13

    "Στέφανος Κασσελάκης: Ο «γαμπρός» gay εφοπλιστής του ΣΥΡΙΖΑ!
    Αμερικανοαναθρεμμένος, «παιδί» της Goldman Sachs και κολεγιόπαιδο ονειρεύεται να γίνει αντι-Τσίπρας!"
    https://theflagreport.com/stefanos-kasselakis-o-gabros-gay-efoplistis-tou-syriza/

    ΑΜΑ Η ΤΟΥΡΚΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΦΑΙΡΑ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous31/8/23 12:26

      "Να σε δω, στρατηγάκο μου, να βαράς προσοχές στο χάσμπαντ του Κασσελάκη. Η ΛΟΑΤΚΙ σβάστικα, είναι εδώ!"
      https://theflagreport.com/na-se-do-stratigako-mou-na-varas-prosoches-sto-chasbant-tou-kasselaki-i-loatki-svastika-einai-edo/

      Delete
    2. Anonymous31/8/23 20:46

      ΣΥΡΙΖΑίων και λοιπών χαβιαρο-αριστερών σουργελαράδων κωμωδία
      https://attikanea.info/%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CF%8E%CE%BD-%CF%87%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81/

      Delete
    3. Anonymous1/9/23 12:39

      "Το δεύτερο Μπαρμπαρόσα, χρειάζεται Κασσελάκηδες."
      https://theflagreport.com/to-barbarosa-chreiazetai-kasselakides-synelthete-ilithioi/

      Delete
  33. Anonymous1/9/23 03:18

    "ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ νο1. 1.000.000 στρέμματα κάηκαν σ Έβρο σχέδιο ερημοποίησης-νεκρής ζώνης. Η φωτιά έφτασε στο Σουφλί που είναι σ΄ετοιμότητα εκκένωσης. Άδειασαν αποθήκες πυρομαχικών εκκενώνονται στρατόπεδα. Εκκενώνουν προς Τουρκία τον πληθυσμό; ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ Ή ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ;"
    https://dimpenews.com/2023/09/01/%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b7-%ce%bd%ce%bf1-1-000-000-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%ad%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%b7/

    ΜΑΛΙΣΤΑ.
    Ο ΕΒΡΟΣ ΕΚΚΕΝΩΝΕΤΑΙ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Θ''ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΝΕΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ!

    ReplyDelete
  34. Anonymous1/9/23 13:08

    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    "...Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα των νέων ταυτοτήτων λέγοντας ότι με τη νέα ταυτότητα θα κάνουμε ασφαλείς συναλλαγές και ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ."
    https://www.el.gr/politikologies/mitsotakis-ayto-tha-ginei-me-tis-palies/

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΩΣΕΙ Η ΜΙΣΗ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΑΚΕΡΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ/ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ:
    ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ BLACKOUT/ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΖΩΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.

    INFOteller

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous9/9/23 01:48

      "Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που πλαστογραφούσε διαβατήρια – Τα πωλούσε σε παράνομους αλλοδαπούς για 800 ευρώ
      Το ποσό που θα αποκόμιζαν από την εμπορία των κατασχεμένων εγγράφων εκτιμάται ότι θα ξεπερνούσε τις 600.000 ευρώ"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/eksarthrothike-egklimatiki-organosi-pou-plastografouse-diavatiria-ta-polouse-se-paranomous-allodapous-gia-800-eyro/

      OI ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ.
      ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΜΜΜ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ.
      ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΕΣΑΙ KAI ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ;

      Delete
  35. Anonymous4/9/23 16:41

    "Γεωργιάδης: “Τη νέα ταυτότητα θα την έχουμε για μεγαλύτερη ασφάλεια και όχι για το χάραγμα του Αντιχρίστου” – Ηχητικό"
    https://www.el.gr/politikologies/georgiadis-ti-nea-taytotita-tha-tin-ech/
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΒΙΒΛΙΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous5/9/23 03:24

      "ΑΚΚΕΛ: Το ΣΤΕ έκρινε παράνομες και αντισυνταγματικές τις νέες ταυτότητες"
      https://tinealarissa.gr/2023/09/01/%CE%B1%CE%BA%CE%BA%CE%B5%CE%BB-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9/

      Delete
  36. ΚΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ:

    https://traditionalism-gr.blogspot.com/2023/09/blog-post_4.html

    Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΓΡΙΟ ΜΑΚΕΛΕΜΑ (ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΩΣ) ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ...

    ReplyDelete
  37. Anonymous5/9/23 14:51

    "Απαρτχάιντ! Με κλωτσιές στο κεφάλι Ισραηλινοί στρατιώτες εξουδετερώνουν Παλαιστίνια στην Ιερουσαλήμ! ΒΙΝΤΕΟ"
    https://dimpenews.com/2023/09/05/%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%87%ce%ac%ce%b9%ce%bd%cf%84-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%bb%cf%89%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b9-%ce%b9%cf%83%cf%81/

    ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ.
    ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ" ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΖΩΝΕΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΜΕ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΝ "ΕΥΚΑΙΡΙΑ" ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ.
    ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΖΗΣΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΣΜΕΝΕΣ Μ' ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ, Η' ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ 2 ΚALASHNIKOV ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΩΘΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΛΙΒΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!

    ReplyDelete
  38. Anonymous6/9/23 22:39

    "Οι εγκληματικές ευθύνες της πλοιοκτήτριας εταιρείας αλλά & του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ που έστεκε θεατής στην δολοφονία του 36χρονου Α.Καρυώτη
    Δεν μπορεί να ισχυρίζεται το ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ότι το στέλεχος του δεν ήταν κοντά στον καταπέλτη"
    ...
    "Επίσης η δικαιολογία ότι TO ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ. Σε κάθε αναχώρηση πλοίου οφείλει να βρίσκεται στέλεχος του εκεί. Εάν δεν επαρκούν τα στελέχη, αυτό ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ του ίδιου του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ και φυσικά ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ."
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/oi-egklimatikes-eythynes-tis-ploioktitrias-etaireias-alla-tou-ls-elakt-pou-esteke-theatis-stin-dolofonia-tou-36xronou-a-karyoti/

    ΛΑΘΟΣ!
    Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.
    ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΩΣ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΤΙΒΙΣΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΩΣΙΒΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ!

    "Λέσβος: Εντοπίστηκαν 46 παράνομοι αλλοδαποί – «Βούλιαξαν» τη λέμβο τους όταν είδαν το Λιμενικό να πλησιάζει
    Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/lesvos-entopistikan-46-paranomoi-allodapoi-vouliaksan-ti-lemvo-tous-otan-eidan-to-limeniko-na-plisiazei/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous9/9/23 02:20

      "Καρδίτσα: «Είμαστε 100 άτομα εγκλωβισμένα σε μια καφετέρια – Τρόφιμα και νερό δεν υπάρχουν»"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/karditsa-eimaste-100-atoma-egklovismena-se-mia-kafeteria-trofima-kai-nero-den-yparxoun/

      ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ.
      ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΙΛΑΜΟΠΕΠΟΙΚΩΝ:

      "Πάνω από 140 παράνομοι αλλοδαποί εντοπίστηκαν σε Σάμο και Φαρμακονήσι
      Μάλιστα, στη μια από τις δύο περιπτώσεις, οι παράνομοι μετανάστες βρίσκονταν σε μια μισοβυθισμένη βάρκα.
      ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ λόγω των αυξημένων αφίξεων παράνομων αλλοδαπών στα νησιά του Αιγαίου."

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/pano-apo-140-paranomoi-allodapoi-entopistikan-se-samo-kai-farmakonisi/

      Delete
  39. Anonymous6/9/23 22:55

    "Απίστευτη δήλωση Βαρβιτσιώτη του Υπ. Ναυτιλίας για την απρόκλητη δολοφονία στο λιμάνι: “Σήμερα υπάρχουν αυτοί που θρηνούνε για τον αδικοχαμένο (36χρονο), κι αυτοί που θρηνούνε και για ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ένα μεροκάματο και σήμερα βρέθηκαν κατηγορούμενοι!”"
    https://dimpenews.com/2023/09/06/%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b2%ce%b9%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b4/

    ΕΜΕΙΣ κε ΥΠΟΥΡΓΕ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ "..τους ανθρώπους (ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ) που έκαναν τη δουλειά τους για να φέρουν πίσω ένα μισθό ένα μεροκάματο..." ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ M' OΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ (PUSH BACK) ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!
    ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΧΑΛΙΑ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous10/9/23 17:48

      ΛΙΜΕΝΙΚΟ TOURS
      ΙΣΛΑΜΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΟΛΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ 24/7

      "Ολοκαίνουργιο περιπολικό σκάφος του Λ.Σ. συνοδεύει μουσουλμάνους αλλοδαπούς στις ελληνικές ακτές
      Τα Λιμενικό αγοράζει δεκάδες περιπολικά για να συνοδεύουν τα πλωτά των παράνομων αλλοδαπών"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/neoparalifthen-peripoliko-skafos-tou-l-s-synodeyei-mousoulmanous-allodapous-stis-ellinikes-aktes/
      https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2023/09/10/%CE%91%CE%99_%CE%A0%CE%A0%CE%9B%CE%A3_920_%CE%9B%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C_Hellenic_Coast_Guard-1.jpg

      Delete
  40. Anonymous7/9/23 16:47

    "Νέα προκλητική κίνηση από την Τουρκία – Ανοίγει Γυμνάσιο με την ονομασία «ΜAKEDONYA» στην πόλη Μαλάτια
    Το συγκρότημα κατασκευάστηκε με χρήματα που συγκέντρωσε το Σκοπίων και Τουρκίας"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/nea-proklitiki-kinisi-apo-tin-tourkia-anoigei-gymnasio-me-tin-onomasia-makedonya-stin-poli-malatia/

    Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ/ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΝΤΟΝΜΕΔΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ.
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

    ReplyDelete
  41. Anonymous7/9/23 19:59

    "Αμερικανοεβραία δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι ο Μπάιντεν στρατολογεί ναζί και τρομοκράτες για να πολεμήσουν στην Ουκρανία!"
    https://theflagreport.com/amerikanoevraia-dimosiografos-ischyrizetai-oti-o-bainten-stratologei-nazi-kai-tromokrates-gia-na-polemisoun-stin-oukrania/

    ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
    ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΥΤΟ;
    ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΝΑΖΙ ΤΩΡΑ;
    ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟ;
    ΒΑΛΑΤΕ ΕΝΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΔΥΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ" ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous15/9/23 17:26

      "Αμερικανοί «Ναζί Γκοΐμ» με αγκυλωτούς σταυρούς στηρίζουν Μπάιντεν – Ιστορικό ΒΙΝΤΕΟ"
      https://www.el.gr/diethni/amerikanoi-nazi-gko-m-me-agkylotoys-s/

      ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
      ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟNEOΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑΖΙ.
      ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ) Μ' ΑΓΚΥΛΩΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΚΟΜΜΟΥΝΙ ΗΘΟΠΟΙΟ ΣΑΣ "ΜΠΑΙΝΤΕΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΔΥΣΗ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Β'ΠΠ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ.
      ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ MONO ΤΟΥΣ BRICS
      ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΩΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ!

      Delete
    2. Anonymous17/9/23 10:54

      "ΝΑΤΟ: «Πρέπει να προετοιμαστούμε για μακρύ πόλεμο στην Ουκρανία»
      Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ ισχυρίζεται ότι δεν αναμένεται να τελειώσει σύντομα ο πόλεμος στην Ουκρανία"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/nato-prepei-na-proetoimastoume-gia-makry-polemo-stin-oukrania/

      ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
      ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ Η ΔΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ!

      Delete
  42. Anonymous8/9/23 03:21

    "ΤΖΕΤ λέει:
    7 Σεπτεμβρίου, 2023 στις 11:37 μμ
    Ή οι σωροί από αύριο θα πλέουν στη θάλασσα, ή το χειρότερο, είναι μέσα στά σπίτια τους πνιγμένοι!
    Σκέψου, πλάνα από ελικόπτερο , ολόκληρα χωριά μέχρι κεραμίδι στό νερό, οι κάτοικοι πού είναι?
    Το 112 έδινε οδηγίες νά μείνουν εντός οικίας!
    Άρα? Πού είναι?
    Εάν ήταν δυό τρείς χιλιάδες μαζεμένοι κάπου δεν θα τό βλέπαμε?
    Πλάνα από γήπεδα με σκηνές ή κλειστά μπάσκετ και ένα χαμό κόσμο μέσα?
    Μέ κάθε σπίτι μέσο όρο 3 κατοίκους , μαζεύονται 2-3 χιλιάδες ξεσπιτωμένοι!!
    Πού είναι αυτά τα πλάνα?
    Επρεπε να έχουν συγκεντρωθεί ήδη κάπου, δέν μπορεί τόσος κόσμος να περιφέρεται διάσπαρτος!!
    Ανέβασέ το και πρωτοπόρησε, θα σηκωθεί μέχρι τό πρωί το θέμα!!
    Πραγματικά!! Πού είναι τόσος κόσμος??
    Τά είδες καλά τά πλάνα? σίγουρα ναί, χωριά και χωριά καταποντισμένα!!
    O κόσμος?
    Πάντα με σεβασμό ….

    Πέτρος ο κάκιστος. λέει:
    7 Σεπτεμβρίου, 2023 στις 11:59 μμ
    Σωστά,ΤΖΕΤ,εφ όσον οι περισσότεροι “πειθάρχησαν” στο 112 και “έμειναν σπίτι”, τι να περιμένουμε όταν τραβηχτούν τα νερά;"
    https://attikanea.info/%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF-112/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous9/9/23 02:46

      "Ένα πουλάκι, απ’ αυτά που πετάνε και παρατηρούν προσεκτικά, λέει:
      “Η 110 Πτέρυγα Μάχης και το Β’ Σώμα Στρατού, θα είχαν γίνει λιμνούλα για πάπιες, αν δεν ανατίναζαν στη ζούλα το φράγμα. Γι αυτό πνίγηκαν τα πέριξ χωριά”!!!!!!!!
      Δεν θα αποκλείσω αυτά που λέει το πουλάκι, αλλά… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ;;;
      ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ;;;
      ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ;;;"
      https://attikanea.info/%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BA-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%82/

      Delete
    2. Anonymous10/9/23 15:34

      ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ
      ΛΙΜΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΑΠΑΤΣΙ ΚΑΙ XIOYI

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ges-ta-elikoptera-xioui-pou-plimmyrisan-sto-stefanovikeio-den-tha-mporousan-na-voithisoun-stis-perioxes-pou-epligisan/
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/aeroporia/prota-kaikan-stin-111-pm-oi-ed-tora-pnigontai-ston-vytho-tou-thessalikou-kampou-polytima-metaforika-elikoptera-tis-as/
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/den-ntrepontai-kai-anikanoi-kai-pseytes-epithetika-elikoptera-ai-64-apache-pnigmena-ston-thessaliko-kampo/

      ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ Η ΤΟΠΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ!

      Delete
    3. Anonymous11/9/23 09:12

      ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΟΥΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΝΤΙΟΥΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/geetha/to-fiasko-tou-stefanovikeiou-ekkenonontai-apothikes-pyromaxikon-agnosti-i-katastasi-sta-ypostega-syntirisis/

      Delete
    4. Anonymous12/9/23 17:50

      τα ελικόπτερα ειναι άχρηστα για το action plan της Ισλαμοποίησης.
      Τα σκαφη του Λιμενικού να είναι καλά για να μεταφέρουν απρόσκοπτα τους εισβολείς, οι Δομές Εποίκισης και οι Δυναμεις προστασίας του (Λαθρο)Πολίτη
      https://www.gazzetta.gr/plus/2255225/apisteyti-odigia-astynomikoy-stin-larisa-tha-mpoyme-mesa-ston-kosmo-kai-tipota-na-min

      Delete
  43. Anonymous10/9/23 10:37

    ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ

    Ο μόνος που τρώει καλά και πολύ είναι ο Γενικός Γραμματέας :
    https://twitter.com/SkyNews/status/1700525970296582410

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous12/9/23 13:43

      " Έφτασε στη Ρωσία το τρένο του Κιμ Γιονγκ Ουν: Θωρακισμένο, με δερμάτινες καρέκλες και εκλεκτά κρασιά (βίντεο)
      Η σκούρα πράσινη ατμομηχανή του Βορειοκορεάτη ηγέτη έφτασε στο Χάσαν"
      https://www.pronews.gr/kosmos/eftase-sti-rosia-to-treno-tou-kim-giongk-oun-thorakismeno-me-dermatines-karekles-kai-eklekta-krasia-vinteo/

      ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.
      ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΓΓ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ

      Delete
    2. Anonymous12/9/23 23:12

      Trump to photographers: Are you taking good pictures so we look 'nice and handsome and thin?'
      https://www.youtube.com/watch?v=OmQzJhaPLoU

      Delete
  44. Anonymous10/9/23 10:50

    "Όπου φωτιές και πλημμύρες (Ελλάδα, ΗΠΑ και αλλού), εκεί ξεφυτρώνουν -«όλως τυχαίως»-…ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ του WEF!!!
    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ στην περίπτωση της Ελλάδος,….Ο ΒΟΛΟΣ….Η ΛΑΡΙΣΑ…Η ΡΟΔΟΠΗ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!"
    https://greeknewsondemand.com/2023/09/10/%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%bc/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous10/9/23 22:41

      SECURITY EVACUATION PROCEDURES
      (Γ)

      Delete
    2. Anonymous10/9/23 22:44

      SECURITY EVACUATION PROCEDURES OF TSIFTETELISTAN
      (Για τα μπάζα στην κυριολεξία)
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/kratikos-mixanismos-me-mpoulntozes-metaferoun-tous-plimmyropatheis/

      Delete
  45. Anonymous11/9/23 17:42

    Ζητούν να αλλάξει η χωροταξία στην Θεσσαλία! Να φύγει κόσμος για πάντα από την γη του;;; vid
    Ή έχουν σαλέψει ή βρίσκονται σε πανικό.
    Ο #Πορτοσαλτε προτεινει να φυγουν από τα σπίτια τους, τον τόπο τους οι αγρότες γιατί πλημμυρίζουν συχνα αυτα τα χωριά.
    Αντι να αλλάξει η ανίκανη κυβέρνηση και να κάνει εργα να αλλάξουν τόπο, τα χωριά.
    https://twitter.com/Marka2free/status/1701105165930008690
    https://www.el.gr/ellada/ta-mme-zitane-na-allaxei-i-chorotaxia-st/

    ΟΧΙ.
    ΕΟΖ ΜΕ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ, 'Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΛΕΚΤΙΒΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΝΕ Μ' ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous13/9/23 08:36

      "ΕΟΖ ΜΕ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ..."
      https://www.youtube.com/watch?v=tpvaZg08X1k

      Delete
  46. Anonymous13/9/23 01:16

    "Μακελειό στην Λούτσα: «Άρωμα» ΜΙΤ – Αλωνίζει το τουρκικό παρακράτος στην «καρδιά» της Ελλάδας – ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΥΠ (upd)
    Σε εκτέλεση με πολιτικά κίνητρα από επαγγελματίες εκτελεστές των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών παραπέμπει ο τρόπος που έγινε το φονικό - Αυτό ήταν το σπίτι τους"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/makeleio-stin-loutsa-oi-6-nekroi-itan-stenoi-synergates-tou-arximafiozou-mparis-mpogioun-grafoun-tourkika-mme/

    Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ/ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΩΡΑ

    ReplyDelete
  47. Anonymous13/9/23 01:25

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

    " Περισσότερα από 100.000 ζώα πνίγηκαν στις πλημμύρες της Θεσσαλίας – Έρχονται αυξήσεις τιμών στο κρέας
    Το πλήγμα στην κτηνοτροφική και αγροτική παραγωγή είναι τεράστιο"
    https://www.pronews.gr/koinonia/agonia-gia-tous-ktinotrofous-sti-thessalia-osa-zoa-sothikan-apo-pnigmo-tha-pethanoun-apo-peina/

    PRINT MEAT MARKET
    ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΚΤΥΠΩΤΗ.
    ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΡΔΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΝΘΡΑΚΑ.

    ReplyDelete
  48. Anonymous13/9/23 14:43

    Εμφανέστατα και αποδεδειγμένα οι συνθήκες είναι υπέρ της....Τουρκίας
    https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2023/09/gerapetritis_fidan-2048x1366.jpg

    ReplyDelete
  49. Anonymous14/9/23 01:19

    "Μεγάλο «ενδιαφέρον»: Η επίτροπος Γιόχανσον… έπλεκε ξανά σε ομιλία της Φον ντερ Λάιεν (βίντεο)"
    https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/megalo-endiaferon-i-epitropos-gioxanson-epleke-ksana-se-omilia-tis-fon-nter-laien-vinteo/

    BACK TO THE ROOTS?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous14/9/23 13:10

      "Κυβερνητικό στέλεχος έψαχνε «αφέντρα» μέσο διαδικτυακής εφαρμογής!"
      Χτύπησε συναγερμός στο Μαξίμου
      "Για να βοηθήσω όμως τους υπόλοιπους, οφείλω να αποκαλύψω ότι οι συνεργάτες του Κυριάκου, μπορούν να ψάχνουν ότι θέλουν στο διαδίκτυο, εκτός από «αφέντρα». Κάτι τέτοιο, δεν μπορεί να γίνει ανεκτό, διότι…
      …ο μόνος «αφέντης» στο κυβερνητικό σχήμα, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης."
      https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos/506360/kyvernitiko-stelechos-epsachne-afentra-meso-diadiktyakis-efarmogis/

      ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
      Θ' ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΚΑΝΑ PORNHUB ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;
      ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ, ΤΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;

      Delete
  50. Anonymous14/9/23 19:24

    "Βέλγιο: Καίνε σχολεία για να μην γίνονται μαθήματα σεξουαλικής αγωγής – «Σοκαρισμένος» δηλώνει ο πρωθυπουργός
    «Τα σχολεία πρέπει να είναι ένα ασφαλές μέρος για όλα τα παιδιά μας»"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/velgio-kaine-sxoleia-gia-na-min-ginontai-mathimata-seksoualikis-agogis-sokarismenos-dilonei-o-prothypourgos/

    ReplyDelete
  51. Anonymous14/9/23 20:26

    " Έρχονται ανατιμήσεις στα ράφια μετά τις πλημμύρες στη Θεσσαλία – Αυξήσεις έως 55%
    Μεγάλες αυξήσεις καταγράφονται και στις χονδρικές τιμές της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης"
    https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/erxontai-anatimiseis-sta-rafia-meta-tis-plimmyres-sti-thessalia-ayksiseis-eos-55/

    " Κ.Χατζηδάκης: «Δεν θα δοθεί παράταση στο Market Pass» – Πότε θα πάρουν το επίδομα προσωπικής διαφοράς οι συνταξιούχοι
    Ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός θα καλύψει ανάγκες τόσο κρατικής αρωγής όσο και αγροτικών αποζημιώσεων"
    https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/k-xatzidakis-den-tha-dothei-paratasi-sto-market-pass-pote-tha-paroun-to-epidoma-prosopikis-diaforas-oi-syntaksiouxoi/

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ PASS ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ BRICS ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΔΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥνΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ (ΛΑΘΡΟ)ΠΟΛΙΤΗ

    ReplyDelete
  52. Anonymous15/9/23 14:20

    "Τούρκος ΥΠΕΝ: «Βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία με την Κίνα για κατασκευή πυρηνικού σταθμού στην Ανατ.Θράκη»
    Στόχος είναι να παράγει η Τουρκία 20 γιγαβάτ από τους πυρηνικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/tourkos-ypen-vriskomaste-konta-se-symfonia-me-tin-kina-gia-kataskeyi-pyrinikou-stathmou-stin-anat-thraki/

    TO ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ ΠΑΤΡΑΓΕΙ ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΣΑΒΟΥΡΟΛΑΘΡΟΕΙΣΡΟΕΣ, ΛΑΘΡΟΔΟΜΕΣ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΦΟΡΟΥΣ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΙΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

    ReplyDelete
  53. Anonymous17/9/23 11:31

    "Αυτές είναι οι 15 «πιο άσχημες εθνικότητες» βάσει έρευνας
    Βρίσκεται η Ελλάδα κάπου ανάμεσα;"
    https://www.pronews.gr/lifestyle/good-life/aytes-einai-oi-xores-me-tous-pio-asximous-polites-ston-kosmo-symfona-me-ereyna/

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΕΡΕΥΝΑ" ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟΥ.
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΣΧΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ-ΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΑΝΘΕΣ ΛΙΘΟΥΑΝΕΣ.
    https://www.google.com/search?sca_esv=566039705&q=lithuanian+women&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwjY1u6xmrGBAxVNVUEAHQqqCwoQ0pQJegQIChAB&biw=1920&bih=899

    ΣΥΜΕΠΡΑΣΜΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΡΕΥΝΑ" ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΟΡΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ.

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΕΡΓΗΔΩΝ ΚΑΙ BRICS ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ IQ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ!

    ReplyDelete
  54. Anonymous17/9/23 20:08

    "Μητσοτάκης για γάμους ομόφυλων ζευγαριών – Τι ανακοίνωσε
    Ερώτηση για τις καθυστερήσεις σε ό,τι αφορά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών δέχθηκε στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός."
    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/mitsotakis-gia-gamoys-omofylon-zeyga/

    Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, Η' ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BRICS;
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ;

    ReplyDelete
  55. Anonymous17/9/23 23:58

    "Κ.Μητσοτάκης: «Θα γίνει υποχρεωτική η ασφάλιση περιουσίας»
    «Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν επιχειρήσεις ανασφάλιστες»"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/k-mitsotakis-tha-ginei-ypoxreotiki-i-asfalisi-periousias/

    ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;
    ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΑΛΙ.
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ. ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous24/9/23 13:49

      "«Ιδιωτική Ασφάλεια και ψηφιακό νόμισμα» : Τραπεζικός, Σερέτης Γρηγόρης"
      https://www.youtube.com/watch?v=IYucjsbByNs

      Delete
  56. Anonymous18/9/23 18:32

    Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ Σ ΕΝΑ VIDEO
    https://twitter.com/CatchUpFeed/status/1703759121470865887

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous19/9/23 03:35

      "Καρχαρίας ξεβράστηκε σε παραλία- Η προσπάθεια των λουόμενων να τον τραβήξουν ξανά στη θάλασσα"

      https://www.msn.com/el-gr/news/other/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BE%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AE%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B1/ar-AA1gUcad?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=af41835c2e7046e7b324a376e619a70a&ei=9

      ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
      ΕΚΓΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ "REFUGEES WELCOME", ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΣΩΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
      Η ΦΥΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!

      Delete
    2. Anonymous23/9/23 23:09

      A small group of men helped a beached mako shark return to the water.
      https://www.instagram.com/reel/CxVb4mgKb_3/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng%3D%3D

      ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ REFUGEES WELCOME.
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ!

      Delete
  57. Anonymous24/1/24 10:05

    Κουρητη δυο λόγια για τον Τατσόπουλο που μας το παίζει και πολύ Έλληνας αρχαιολατρης τον τελευταίο καιρό...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΑΞΙΑΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ. Ο ΩΦΕΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΣΤΡΕΒΛΗ ΑΠΟΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΩΣ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ) ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

      Delete
  58. Anonymous24/1/24 12:26

    ". ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΣΤΡΕΒΛΗ ΑΠΟΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΩΣ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ) ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΙΣ".
    Μας πως γίνεται αυτό που γράφεις αφού λέει για το καλό που έκανε ο χριστιανισμός στον ελληνικό πολιτισμό

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ, ΚΕΙΜΕΝΟ/ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ "για το καλό που έκανε ο χριστιανισμός στον ελληνικό πολιτισμό"
      ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΑΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ/ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ
      https://www.estianews.gr/kentriko-thema/%E1%BD%81-politeftis-t%E1%BF%86s-nd-k-tatsopoulos-taftizei-tous-tre%E1%BF%96s-%E1%BC%B1erarches-me-ton-chitler/
      https://www.news247.gr/ellada/tatsopoulos-pastitsios-xitirio-to-elliniko-kratos-psaxnei-akoma-ton-diafotismo-tou/
      https://www.protothema.gr/stories/article/1337156/petros-tatsopoulos-zo-me-esose-o-agios-pethaino-ftaine-oi-giatroi/
      ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ.

      ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ "για το καλό που έκανε ο χριστιανισμός στον ελληνικό πολιτισμό" ΤΟΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ. "ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΑΞΙΑΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ....κ.λ.π"

      Delete
    2. Anonymous24/1/24 18:58

      Κακό ήθελα να γραψω συγγνωμη.

      Delete
    3. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ "κακό που έκανε ο χριστιανισμός στον ελληνικό πολιτισμό " ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΡΑ) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΣΤΙΚΗ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΡΧΑΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΡΩΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΧΡΟΝΗ.

      ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΠΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΤΕΡΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.

      ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΕΛΛΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΙΣ ΤΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΑΡΑ ΟΜΟΙΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ/ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ "ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ' ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.

      ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ) ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

      ΔΥΟ ΣΑΡΑΚΙΑ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ) ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΜΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΜΕΤΕΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΩΡΟ.

      Delete
    4. Anonymous28/1/24 16:17

      'Έτσι είναι, απο την μία οι αριστεροί και από την άλλη οι χριστιανοταλιμπάν! Ελλάδα μας που έπεσες...

      Delete