ΙΣΧΥΣΗ ΕΛΛΑΣ ΠΙΕΖΕΤΑΙ, ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΣΧΥ

ΕΠΕΙΔΗ...
 • Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ GATT (w.t.o) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΑΓΑΘΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ.
 • Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
 • Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΗ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΡΑ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.
 • ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΡΧΟΝΤΩΝ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ-ΑΠΟΙΚΩΝ-ΕΠΟΙΚΩΝ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 4.000.000) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ (ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ...
 • ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
 • Η "ΠΑΙΔΕΙΑ" ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.
 • ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
 • ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 • ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
 • ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ. (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ  ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ, ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ).
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ...
 • ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ...
[Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. (ΑΝ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΣΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ;)]

ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

1) ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ GATT (w.t.o) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΔΑΣΜΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

2) ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ...
 • ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΔΕΚΑΤΗ)
 • ΕΝΑΝ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕ ΟΜΟΙΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ.
ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.
 • ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.

3) Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 3-4 ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ.
 • ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΜΠΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΙΤΑΡΙ.
 • ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑ. ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ.
 • Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

4) ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 3-5 ΜΟΝΑΔΕΣ.
ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΚΕΡΔΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕΙΚΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, 30-50%).
ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ, ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΛΟΓΩ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ Κ.Λ.Π ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.
 • ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3ΕΤΙΑ. ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ, ΕΞΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 90 ΕΤΗ.
 • ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

5) ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 4 ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ. (ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ 26 ΔΙΣ).
 • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ 2-3 ΜΕΓΑΛΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ 26ΔΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ.
 • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΕΙΔΩΝ.
 • ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.

6) ΑΜΕΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΟΠΟΣ (ΟΠΩΣ 5). ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΕΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

7) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ "ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗΣ".
ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝΟΥΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΑΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΥΛΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ) ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
 • ΑΝ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.
 • ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ, ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ.
 • ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΤΕ ΙΣΟΒΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ (ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ)
 • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ
 • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

8) ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΤΗ (ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ή/και ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ).
ΚΑΤΑΤΑΚΤΕΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ. (ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΣΕ "ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ"). ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΜΥΝΑ.
 • ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

9) ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΤΗΝ ΙΣΟΒΙΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ.
ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΕΝΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
 • ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ.
 • ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

10) ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΓΕΝΕΕΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 39 ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ 69 ΕΤΟΣ. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΑ 10 ΕΤΗ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΘΟΥΝ 30 ΕΤΗ.
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ή ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

11) ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ (ΙΣΩΣ) ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΩΣ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΗ.* ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ 12 Ν.Μ (ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΩΣ ΤΑ 200Ν.Μ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ), ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Α.Ο.Ζ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.
 • Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟΝ Ο.Η.Ε ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΛΥΣΙΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΕΜΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

12) ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ή ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ή ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΚΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ  ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΜΕΡΕΣ ή ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ή ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

*ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ: "Με την αναγνώριση του Αιγαίου ως Παρακτίου Αρχιπελάγους το κάθε νησί δεν αποτελεί μια αυθύπαρκτη οντότητα, αλλά συνδέεται αρρήκτως με το διπλανό του, δημιουργώντας μια ενίαια αρχιπελαγική κυριαρχική αλυσίδα, εντός της οποίας η σημερινή διελκυστίνδα με την Τουρκία για το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 ν.μ. ή για το δικαίωμα των νησιών να παράγουν την υφαλοκρηπίδα τους δε θα είχε απολύτως καμία σημασία ή αιτία ύπαρξης"

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Αναβάθμιση του Ελληνικού Πολεμικού Δόγματος

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ! ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ !

Η "ΙΣΧΥΣ" ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΝ
 • ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ-ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ-ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑΣ.
 • ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ Η ΖΩΗ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΣΤΕ. ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΜΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΤΕ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΣΑΣ. Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟN ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ: https://isxys.blogspot.com/2011/05/blog-post_4126.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΝΕΟΥΜΕΝΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ: https://isozygio.wordpress.com/