28/04/2021

Μουσική: Tomaso Albinoni - Adagio



ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΣΤΟ ..."ΣΩΣΤΟ" (ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ) "tempo".
ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ή ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ; ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ. ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΕΙ.
ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ "ΟΙΣΤΡΟ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ή ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΑΛΑΚΙΑ.

317 comments :

  1. Anonymous28/4/21 19:43

    ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟ:

    https://www.youtube.com/watch?v=308k119xxMk

    ΕΠΕΙΤΑ ΑΥΤΟ:

    https://www.youtube.com/watch?v=og4pSYN98vQ

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  2. Anonymous28/4/21 21:25

    Οι περισσότεροι γνωστοί μου που έλεγαν ότι δεν θα το κάνουν, τελικά το έκαναν!
    Αφού το έκαναν έχουν αρχίσει να παθαίνουν "αμόκ" και να λένε ότι πρέπει να το κάνουν όλοι! Αρχίζουν την καραμέλα "βλέπετε εμείς το κάναμε και είμαστε μιά χαρά και να μην ακούτε όσους κατηγορούν τα εμβόλια"!!!
    Σε φαρμακεία όταν πηγαίνω βλέπω τουλάχιστον 2-3 να κλείνουν ραντεβού και να τσαντίζονται όταν δεν είναι σύντομα ο χρόνος και θα πρέπει να περιμένουν.
    Βαρέθηκα να ασχολούμαι. Ακόμα και η λινού δήλωσε ότι όσοι 30ρηδες το κάνουν θα ζήσουν το πολύ ως τα 40. Ο πρώην διευθυντής της pfizer, αλλά και άλλοι λένε ότι όσοι εμβολιάστηκαν θα ζήσουν το πολύ 2-3 χρόνια και ήθελα να ήξερα τόσος κόσμος μόνο ειδήσεις από την τηλετύφλωση βλέπει; Το διαδίκτυο δεν το χρησιμοποιούν για ενημέρωση;
    Το ανησυχητικό είναι ότι από το φθινόπωρο σχεδιάζουν να εμβολιάσουν τα παιδιά. Καλά οι ίδιοι που είναι μπετόβλακες αλλά τα παιδιά δεν τα σκέπτονται; Όταν όλοι οι "ειδικοί" λέγανε ότι τα παιδιά δεν κολλάνε τον "ιό" γιατί να εμβολιαστούν;
    Προσπαθούσα ένα χρόνο από τότε που ξεκίνησε η ιστορία να εξηγήσω σε αρκετό κόσμο, τώρα αισθάνομαι πολύ κουρασμένη και σταμάτησα να ασχολούμαι. Είναι σαν να σταμάτησες κάποιον που ήθελε να αυτοκτονήσει και μόλις έφυγες, νομίζοντας ότι άλλαξε γνώμη και είναι καλά, να κάνει την μοιραία πράξη.
    Αντιγόνη

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Είναι σαν να σταμάτησες κάποιον που ήθελε να αυτοκτονήσει και μόλις έφυγες, νομίζοντας ότι άλλαξε γνώμη και είναι καλά, να κάνει την μοιραία πράξη."

      ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ

      Delete
    2. Anonymous30/4/21 12:05

      https://ahseeit.com//king-include/uploads/2021/02/602a287f45a6e-7049728779.jpeg

      Delete
  3. Anonymous28/4/21 22:22

    5 εκατ. Αμερικάνοι δεν πήγαν ποτέ να κάνουν τη δεύτερη δόση. Οι μισοί γιατροί δεν το κάνουν. Αν αυτά δεν πείθουν κάποιον, αλλά ακούει τις ειδήσεις, δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που εσύ κι εγώ μπορούμε να του πούμε σε λίγα λεπτά και να του αλλάξουμε γνώμη.

    ReplyDelete
  4. Anonymous28/4/21 23:48

    Όποιοι σας κάνουν παρατήρηση για μάσκα ή για τήρηση των υγεινομικών μέτρων, να τους συστήνετε να πάνε να κάνουν το εμβόλιο για να νιώθουν "ασφαλείς" και να ησυχάσουμε όλοι μας για 0-4 μήνες (ανοσία) και να μην ασχολούνται μαζί σας που θέλετε να έχετε φυσικά αντισώματα για 9 μήνες μετά από ένα απλό κρυολόγημα!
    Το ίδιο ν' απαιτείται και από τον αστυνομικό που σας κόβει πρόστιμο καθώς και από τον Διοικητή του όταν πάτε στο Τμήμα, εάν όντως έχουν εμβολιαστεί και εάν έχουν κάρτα εμβολιασμού για ν' ασκούν τα καθήκοντα υγειονομικού ελέγχου για την προστασία της Δημόσιας Υγείας!

    Για τους δε γνωστούς και λοιπούς που θέλουν να κάνουν ή έκαναν το εμβόλιο, να ρωτάτε κατευθείαν το πόσοι κληρονόμοι είναι για την ακίνητη περιουσία τους και πόσο ονειρεύονται να την πουλήσουν, ειδικά τα εξοχικά τους που δε μπορούν να πατήσουν ούτε πόδι πλέον!
    Αυτά τα καταλαβαίνουν όλοι....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous30/4/21 03:41

      https://attikanea.info/%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%ae%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%83%ce%ad/

      Delete
  5. Anonymous29/4/21 00:22

    Ειλικρινά δεν κατανοώ την έχθρα σας έναντι των εμβολίων. Η περίπτωση του Ισραήλ αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Το 60% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί και τα κρούσματα μειώθηκαν απο 10.000 τον μάρτιο στα 129 τον απρίλιο.

    Βλάχος

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous29/4/21 10:21

      τρολαρεις;;;; τι ειναι αυτα που λες;;; αποδειξε μας οτι εισαι ο γνωστος βλαχος;

      https://ermionh.blogspot.com/2021/04/18-covid.html

      Delete
    2. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ (ΜΕΙΩΣΗ) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΙΚΟ ΟΛΙΚΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

      ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ
      1)ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ,
      2) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΜΟΛΥΝΣΕΙΣ (ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ)
      3) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. (ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ, Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 3-10 ΕΤΗ).
      ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ 3 (ΟΙ ΙΟΙ ΜΕΤΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ , ΑΡΓΑ-ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΙΟΙ ΤΗΣ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ" ΤΩΝ ΓΡΙΠΩΝ ΤΑΧΙΣΤΑ) , ΚΑΙ ΤΟ 2 ΜΕΡΙΚΩΣ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΠΟΧΙΑΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ. ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

      ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ "ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ" ΜΙΑΝ ΑΟΡΙΣΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ (ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ Η.Β ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ) ΠΩΣ ΕΑΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΟΥΝ, ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ. ΤΠΤ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
      ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ (ΩΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ) ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ 95+% ΕΙΧΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ.ΠΕΘΑΝΑΝ.
      ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΜΙΑΣ ΓΡΙΠΗΣ . ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΟΣΜΙΑ-ΑΓΕΥΣΙΑ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΗΡΘΗΣΑΝ , ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

      ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΤ ΕΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ , ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.

      Delete
    3. Anonymous29/4/21 10:39

      "Ειλικρινά δεν κατανοώ την έχθρα σας έναντι των εμβολίων"

      https://www.youtube.com/watch?v=zka7l9MruS0
      από το 12:30

      Delete
    4. Anonymous29/4/21 11:30

      http://nikosxeiladakis.gr/18-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%b1-%ce%bb%ce%ac%ce%b2%cf%89-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84/

      Delete
    5. Anonymous29/4/21 13:20

      https://theepochtimes.gr/metallaxi-tou-iou-tou-kkk-epireazei-to/

      Delete
    6. Anonymous29/4/21 16:12

      Ανώνυμε, ο ένας και μοναδικός και πραγματικός Βλάχος είμαι. Έχω ξανα εκφράσει την αντίθεση μου στο παρελθόν με εκατοντάδες θέσεις του εθνικιστικού χώρου οι οποίες θεωρούνται «απόλυτη αλήθεια» και έχω φάει αρκετές φορές κράξιμο γι αυτό. Για την ακρίβεια διαφωνώ στα 90% με τον εθνικιστικό βοθροχώρο.

      Κουρήτη εγώ δεν το θεωρώ λίγο οτι τα τωρινά εμβόλια δίνουν μια αόριστη διαβεβαίωση οτι δεν θα φτασουν οι εμβολιασμένοι στην εντατική. Ο τωρινός κορονοιος υπάρχει και έχουμε δεί πληθώρα παραδείγματα σε διάφορες χώρες για το τι τρομακτικά αποτελέσματα έχει η ανεξέλεγκτη διασπορά του. Εξακολουθεί να είναι ένας ιός για τον οποίο ακόμη δεν γνωρίζουμε πολλά, ο οποίος δεν μας είναι γνωστός όπως η εποχιακή γρίπη. Πλήθος παραδειγμάτων έχουμε πλέον στα χέρια μας οτι ο ιός αυτός μπορεί να οδηγήσει και νέες ηλικίες στην εντατική, στον θάνατο ή σε μακρόχρονες παρενέργειες. Αρκεί να σου πω οτι γνωστος μου, αθλητής 30 ετων χωρίς ουδεμία χρονική πάθηση κόλλησε τον κορονοιο, πηγε στην εντατική επέστρεψε και η δυναμική των πνευμονίων του θα είναι 30% μειωμένη για το υπόλοιπο της ζωής του. Πλήθος άλλων παραδειγμάτων οτι δεν ειναι ενας απλός ιός και οτι η ανεξέλεγκτη διασπορά του φέρνει σε κίνδυνο το εθνικό σύστημα υγείας κάθε χώρας. Κρητική απέναντι στα εμβόλια πρέπει να ασκήσουμε αλλά δεν είναι δυνατόν να τα κατακρίνουμε εξαρχής ή να πιστεύουμε οτι δεν έχουν αποτέλεσμα. Το παράδειγμα του Ισραήλ είναι η πανηγυρική απόδειξη οτι τα εμβόλια για την στιγμή είναι βραχυπρόθεσμα (ισως και μακροπρόθεσμα θα δούμε) το αποτελεσματικότερο όπλο ενάντια στην πανδυμία. Σε οτι αφορά τις παρενέργειες των εμβολίων αυτές είναι μηδαμινές σε σύγκριση με το κέρδος που μας προσφέρουν.

      Βλάχος

      Delete
    7. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΟΥ.
      "η δυναμική των πνευμονίων του θα είναι 30% μειωμένη για το υπόλοιπο της ζωής του". ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΕΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ (ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΥΡΙΩΣ) . ΘΕΣΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ , ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΑΝΩ ΤΟΥ 90% , ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ 75-80% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΣ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ.

      Η ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΑΝ ΑΦΕΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ , ΠΩΣ Ο ΙΟΣ ΕΤΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ...ΑΦΕΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΩΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΑ, ΧΟΡΗΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΕΓΚΑΙΡΑ. ΤΟ ΔΟΓΜΑ "ΟΙ ΙΩΣΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΠΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ, Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ (ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΟΙ ΙΟΓΕΝΕΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ) ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ.

      Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ "πανηγυρική απόδειξη" ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ , ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΙΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ, ΟΧΙ ΟΛΟΙ.) ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ. Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗΣ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ. (πανηγυρική απόδειξη). ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ.

      ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, "Πλήθος παραδειγμάτων οτι ο ιός αυτός μπορεί να οδηγήσει και νέες ηλικίες στην εντατική, στον θάνατο ή σε μακρόχρονες παρενέργειες. "
      ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ.

      Delete
    8. Anonymous29/4/21 18:26

      "ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ"
      https://www.tovima.gr/2021/04/26/world/israil-ereyna-gia-peristatika-flegmonon-stin-kardia-meta-apo-emvolio-tis-pfizer/

      Delete
    9. Anonymous29/4/21 18:40

      Ισραηλινή μελέτη βρίσκει έρπητα ζωστήρα σε ορισμένους ανοσοκατασταλμένους ασθενείς μετά τη λήψη εμβολίου mRNA της Pfizer κατά της COVID-19
      https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2021/04/Israilini-meleti-vriskei-erpita-zostira-se-orismenous-anosokatastalmenoys-astheneis-meta-ti-lipsi-emvoliou-mrna-pfizer-kata-tis-covid19.html
      https://academic.oup.com/rheumatology/advance-article/doi/10.1093/rheumatology/keab345/6225015?searchresult=1

      Delete
    10. Anonymous1/5/21 08:09

      "Οπως μου ειπε ενα γνωστος γιατρος σε μια συζητηση μας το εμβολιο πλεον το κανεις για δυο ξεχωριστους λογους:
      ο πρωτος γιατι δεν θελεις να χασεις την βολη σου και υπο την απειλη της στερησης ατομικων προσωπικων σου ελευθεριων που ως τωρα θεωρουνταν δεδομενες...
      ο δευτερος γιατι πραγματικα πιστευεις οτι χρειαζεσε προστασια απο τον ιο και το εμβολιο ειναι η λυση και ο ιος ειναι ετσι οπως τον περιγραφουν....
      οι περισσοτεροι που το εκαναν και θα το κανουν (και θυμηθειτε με) ειναι για τον πρωτο λογο...."

      "Η κατασταση αντιστρεφεται.
      Φυλαχτειτε απο τους εμβολιασμενους.
      Κουβαλανε την πρωτεινη ακιδα στο σαλιο.
      Με τις επαναληψεις εμβολιων θαναι ολοι απο πανω εως κατω πρωτεινη."

      "Πλέον όταν ψάχνουμε γυναίκα πρέπει να ρωτάμε αν είναι εμβολιασμένη. Μακρυά από εμβολιασμένες, ούτε καν με προφυλακτικό."

      "Το μόνο που ενδιαφέρει τον τουρκόσπορο φίλο του Λιγνάδη που κυβερνά είναι να μην πεθάνουν τα γερόντια που τον ψηφίζουν."

      Delete
    11. Anonymous3/5/21 15:25

      https://attikanea.info/πληροφορια-τησ-τελευταιασ-στιγμησ-τρ

      Delete
    12. Anonymous3/5/21 15:50

      https://twitter.com/ian_omrf/status/1388431316287463427

      Delete
    13. Anonymous3/5/21 18:03

      https://pbs.twimg.com/media/E0XdrgqXoAAjWMW?format=jpg&name=medium

      Delete
    14. Anonymous4/5/21 08:53

      https://www.youtube.com/watch?v=AIBAz4qTzW4

      Delete
  6. Anonymous29/4/21 09:23

    https://en.wikipedia.org/wiki/Adagio_in_G_minor

    Δεν έχω σχολιάσει, προτέρως, σε μουσική επιλογή σου, καθώς δεν με εξέφραζε η ποιότητά τους. Εντούτοις, η παρούσα επιλογή σου είναι εξαίσια. Δεν φανταζόμουνα ότι θα συμφωνούσαμε ακόμα και σε αυτό· όντως, κάλλιστη, ρυθμικώς. Θυμάμαι, πρωτοάκουσα την μουσουργία αυτήν στις αρχές της δεκαετίας του '90 και την αναζητούσα, επί πολλά έτη. Πλέον, κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο φρενήρης ρυθμός της εποχής μας αποδίδεται, ακριβέστερα, από την εκδοχή του William Orbit (https://www.youtube.com/watch?v=yNcdVuPVXR0).

    Ως προς το ερώτημά σου, οι κοινωνικές συναναστροφές μου είναι λιγοστές και εκλεκτές, ιδίως, καθώς διαβιώ εκτός πόλεως. Εντούτοις, προβληματίστηκα κι εγώ, επί τούτου, καθώς το πρόβλημα είναι αναπόφευκτο, πρακτικώς. Παρά ταύτα, μετά από ανεπάλληλες και πολύωρες προσπάθειες, δηλώνω ευπειθώς και ευθαρσώς ότι κατάφερα να πείσω όλα τα μέλη της ευρύτερης οικογενειάς μου, το οποίο και θεωρώ ως άλλο ένα μικρομέγιστο επίτευγμά μου.

    Πώς το κατάφερα; Φαντάστηκα τον εαυτό μου, ως κυβερνήτη, απευθυνόμενο σε συνελληνίδες και συνέλληνες, και αφιέρωσα σημαντικό χρόνο και φαιά ουσία, σκηνοθετώντας την παρουσίασή μου -προλέγοντας, λέγοντας και επιλέγοντας-, προς επίτευξη του ειδικού σκοπού μου. Ατάραχος, αργός, σίγουρος, αποφασισμένος, προσηλωμένος, με μελετημένα επιχειρήματα και εντυπωσιακά παραδείγματα, μακρηγόρησα με μορφή, δομή και περιεχόμενο λόγου, αντιπαραβάλλοντας την λογικότητά μου, ενάντια στην παραλογικότητα των εχθρών μας. Εάν ήθελα να με ακούσουν, τότε έπρεπε να μάθω να τους ακούω. Πρώτα, λοιπόν, τους άκουγα, όντας σιωπηλός, μέχρι να αποφορτίσουν την ενέργειά τους, κι έπειτα με άκουγαν, επί ώρες, να επιχειρηματολογώ.

    Διά την επίτευξη αυτού, θυμήθηκα τους γονείς μου, οι οποίοι με περισσή υπομονή με δίδασκαν, όταν ήμουν παιδί, και παραδειγματίστηκα από τον τρόπο τους. Έφτασα στο σημείο να αποδομώ ολόκληρο τον μηχανισμό υπερπαραπληροφόρησης των Μαζικών Μέσων Εξαπάτησης, διατυπώνοντας απλές και εύλογες ερωτήσεις. Όταν με ρωτούσαν εκείνοι, τους απαντούσα με δικά μου ερωτήματα, στην ουσία, επαναδιατυπώνοντας την σκέψη τους. Δεκαετίες «πλύσης εγκεφάλου» από τους πρετετερίζοντες απέδωσαν τα μάλα, καθώς οικειοποιήθηκα τις ίδιες τις τεχνικές εκείνων που αποδομούσα. Φερ' ειπείν, πρόσεξα ότι τους φοβίζανε με τις συνέπειες των συμπτωμάτων της νόσου, οπότε αποφάσισα να τους υπενθυμίζω τις συνέπειες του εμβολίου. Επανέλαβα την προαναφερθείσα διεργασία, αρκετές φορές, παρατηρώντας ότι κάθε φορά ήμουν και πειστικότερος. Απέφυγα, «διά ροπάλου» στον εαυτό μου, το οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο. Έπρεπε να πειθαρχήσω· και πειθάρχησα. Διαπίστωσα ότι η επιμονή ήταν εκ των ων ουκ άνευ, ώστε να τους πείσω. Εάν κουραζόμουνα εγώ, τότε πώς θα έπειθα τους άλλους, ώστε να μην κουραστούν;

    Εν τέλει, εντός ενός έτους, επικράτησα. Ωστόσο, οι ίδιοι/ες κρίνουν ότι αποφάσισαν αφ' εαυτού (παρότι εγώ, ουδόλως, μετακινήθηκα από τις θέσεις μου)· τόσο το καλύτερο! Στην πορεία, κατάλαβα ότι σεβόμενος τη γνώμη των άλλων και παραθέτοντας την δική μου, χωρίς να υποτιμώ την ολιγογνωσία, την αναντιληψία και την ακαταληψία των άλλων, πείθω ευκολότερα. Δεν με ενδιέφερε να δικαιωθώ, αλλά να επικρατήσουν οι θέσεις μου. Όποιος αγαπά προσαρμόζεται στα μέτρα και τα σταθμά αυτών που αγαπά, και τα δικά μου μέτρα και σταθμά είναι απόλυτα και αδιαπραγμάτευτα, στον πυρήνα τους. Συνεπώς, ήταν θέμα χρόνου να βρω τον τρόπο και να δημιουργήσω μια νέα δυναμική ισορροπία. Αυτό που χρειαζόμουν ήταν ένα «εργαλείο», ένα μέσο. Χρειαζόμουν λέξεις, δηλαδή έναν καλό προφορικό λόγο, τον οποίο έγραψα και επεξεργάστηκα μόνος μου, επί μήνες, επαναλαμβάνοντάς τον, πολλάκις, καθώς εγώ δεν είμαι καλός με τα λόγια -ολιγόλογος γαρ. Αρχικώς, το πιο δύσκολο ήταν να πείσω τον εαυτό μου, ενάντια σε όλη την επιχειρηματολογία που άρθρωνα, εντός μου, περί όλων των πρακτικών συνεπειών· τα κατάφερα.

    ReplyDelete
  7. Anonymous29/4/21 09:24

    Εάν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να πείσει αυτούς που αγαπά και τον αγαπάνε, τότε πώς θα πείσει αυτούς που θέλει να σώσει και για τους οποίους αγωνίζεται; Δεν είμαστε ούτε παντογνώστες ούτε πάνσωστοι. Προκύπτουν προβλήματα και κάποιοι από εμάς προτείνουμε λύσεις, ώστε να αποπροβληματιστούμε. Κατ' εμέ, το εν λόγω «πρόβλημα» ήταν επινοητό, ώστε διά της «λύσεως» να αλλάξουν τον τρόπο της σκέψης μας και να μας αφελληνίσουν. Το αντιλήφθηκα, το κατάλαβα και επικράτησα. Ήταν ένας πόλεμος νεύρων. Εμένα δεν με άγγιξε, αλλά δεν με ενδιέφερε μόνο ο εαυτός μου, εξού και έπραξα, τοσαύτως, και προς τους οικείους μου. Αποτελούμε περίπου το 10% του πληθυσμού της Ελλάδος. Εάν σε κάθε ένα από τα περίπου 1.000.000 σπιτικά της επικράτειάς μας διαβιεί εις εξ ημών, τότε είναι καθήκον μας, ώστε να πείσουμε και τα άλλα μέλη του δικτύου όσων αγαπούμε.

    Εάν είμαστε καλύτεροι, ως κρίνουμε εαυτόν, γνωρίζοντας το γένος μας, τότε η πρώτη δομιμασία μας είναι προς τον εαυτό μας και η δεύτερη προς το γένος της οικείας μας. Έτσι επιτυγχάνεται το Ελληνοκρατείν. Κάποτε, ο Κουρήτης έγραψε, περί της νοοτροπίας του θηρευτή και του θηρεύματος. Πρόκειται για μία από τις ουσιαστικότερες παραινέσεις του, η οποία θα έπρεπε να διδάσκεται σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες. Τηρουμένων των αναλογιών, γράφω περί της νοοτροπίας του επικρατούντα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous29/4/21 10:18

      "Πλέον, κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο φρενήρης ρυθμός της εποχής μας αποδίδεται, ακριβέστερα, από την εκδοχή του William Orbit (https://www.youtube.com/watch?v=yNcdVuPVXR0)."

      https://www.youtube.com/watch?v=oTLJjoW867g

      Delete
    2. Anonymous29/4/21 10:32

      *η πρώτη δομιμασία μας είναι προς τον εαυτό μας οικεία βουλήσει και η δεύτερη προς το γένος της οικίας μας.

      Delete
    3. ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΑΜΕ ΤΗ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ.
      ΦΕΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ , ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΜΩΣ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ, ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ.

      Delete
    4. Anonymous29/4/21 12:57

      Μένω άναυδη από τη δυναμική της εφεδρείας του χώρου σας, το κείμενο είναι άκρως ανησυχητικό και νοσηρό σύμπτωμα αναστροφής, απόδειξη της επικινδυνότητας ενός ακραία σκληρού, συντηρητικού τρόπου σκέψης, μιας άρνησης βαθιά ριζωμένης στην απόρριψη της αυθορμησίας, των δικαιωμάτων, της αλληλεγγύης και της αποδοχής όλων άνευ διακρίσεων. Και η αποδοχή της διεθνούς υγειονομικής νομιμότητας είναι η μοναδική οδός σε μία κρίση που μας υπερβαίνει και απαιτεί τη συστράτευση όλων των δυνάμεων. Διαπιστώνω έντρομη ότι η πανδημία δεν είναι η μόνη πρόκληση που αντιμετωπίζει η περιοχή μας. Είναι κάτι βαθύτερο, είναι η βαθιά ριζωμένη άρνηση και αυτή η άρνηση πρέπει να μας προβληματίζει, να μας φοβίζει και να εργαζόμαστε όλοι με πειθώ προς την εξάλειψή της μακριά από εθνικές αγκιλώσεις. Μια άρνηση η οποία παραδόξως πείθει, ίσως γιατί η παραδοξολογία αγγίζει πιο ευαίσθητες χορδές, υπερβαίνοντας την καθημερινή εκστρατεία ενημέρωσης. Θα έλεγα μετά βεβαιότητας ότι η εκστρατεία εμβολιασμού κινείται προς αυτήν τη θετική κατεύθυνση με γνώμονα ένα συνολικότερο, προοδευτικό, βιώσιμο, πράσινο, ψηφιακό μέλλον. Όπως έχω ξαναγράψει με τις παρεμβάσεις μου κατά καιρούς και από αυτό το ελεύθερο βήμα, η συλλογική συνδιαμόρφωση του κοινωνικού πρακτέου η οποία προϋποθέτει την ελεύθερη έκφραση όλων των απόψεων και οι ζυμώσεις στη συνείδηση όλων όσοι συμμετέχουμε σε αυτόν τον δημοκρατικό διάλογο είναι γόνιμη. Είναι όμως και επικίνδυνη, όταν κινείται εκτός πλαισίων νομιμότητας. Η απάντηση όλων μας σε αυτήν την πρόκληση πρέπει να είναι η ομόφωνη κατάφαση στη νομιμότητα.

      Καλή σας μέρα.


      Κατερίνα Διαμαντάκη

      Delete
    5. Κατερίνα Διαμαντάκη

      ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΙΣ. ΑΡΝΗΤΕΣ-ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΣΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.
      ΑΡΝΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ -ΔΙΕΘΝΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ.
      ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΚΟΥΛΕΝΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ;
      ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ "ΑΥΘΟΡΜΗΣΙΑ" ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ; (ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ)
      ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ-ΚΕΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΟΣ;
      ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟΛΟΓΙΑ Η ΜΗ ΑΚΡΙΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ; ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΓΚΥΛΩΣΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥΣ;
      ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ-ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΑΙ ...ΠΡΑΣΙΝΟ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ; ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ; ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ (ΕΜΜΕΣΩΣ) ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΤΕΧΝΟΦΑΣΙΣΤΑ; ΠΩΣ Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ "ΠΡΑΣΙΝΙΖΕΙ" ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ; ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ.

      ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟΝ "ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ". ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΤΕ; ΔΕΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ (ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ) ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΙΟΥΝ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ; ΠΡΟΒΗΚΑΤΕ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ;

      Delete
    6. Anonymous29/4/21 14:22

      ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΡΕΙ. Η ΙΔΙΑ ΒΑΡΕΤΗ, ΤΥΠΙΚΗ, ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ, Η ΙΔΙΑ "ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ" ΠΑΝΤΟΥ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 17ΩΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ; ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΡΟΛΑΚΙ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ, ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΣΦΥΡΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ. ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙ, ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΝΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΞΥΛΩΝΑΝ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΟΣΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΓΝΟΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΜΑ ΔΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ. ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ, ΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΕ ΑΓΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ FB. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΣΥ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΒΡΥΞΕΛΙΩΤΙΣΣΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΖΟΜΠΙ.

      Delete
    7. Anonymous30/4/21 02:04

      (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ)

      κα ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ,

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ "...η αποδοχή της διεθνούς υγειονομικής νομιμότητας...σε μία κρίση που Σας υπερβαίνει, απαιτεί ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ τη συστράτευση όλων των ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ δυνάμεων" ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

      ΘΕΩΡΟΥΜΕ "...μετά βεβαιότητας ότι η εκστρατεία εμβολιασμού ΣΑΣ κινείται προς αυτήν τηΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ κατεύθυνση με γνώμονα ένα συνολικότερο, ΜΗ βιώσιμο, ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ψηφιακό μέλλον".

      ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ "...η απάντηση όλων μας σε αυτήν την πρόκληση πρέπει να είναι η ομόφωνη κατάφαση στη νομιμότητα" ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ.

      https://twitter.com/politicturk/status/1351785858400202752

      https://www.youtube.com/watch?v=79PrfqkUhqs

      https://twitter.com/ArabicaKaffee/status/1386960890554109952

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/982252_sok-stin-germania-astynomikoi-epiheiroyn-na-pnixoyn

      https://www.youtube.com/watch?v=Uj1kUb_6P9w

      Delete
    8. Anonymous30/4/21 10:30

      "Μένω άναυδη από τη δυναμική της εφεδρείας του χώρου σας..."

      ΛΟΓΙΚΗ - ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ
      1 - 0

      Delete
    9. Anonymous30/4/21 16:36

      "Διαπιστώνω έντρομη ότι η πανδημία δεν είναι η μόνη πρόκληση που αντιμετωπίζει η περιοχή μας."

      ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!
      Η πανδημία καταστολής των ελευθεριών δεν είναι η μόνη πρόκληση:

      Λαθρο(διακίνηση)εποίκιση, Επανένωση "οικογενειών", Ασυνόδευτα, Βιοποικιλότητα... = TRAFFICKING - GENOCIDE!

      κ. Διαμαντάκη τον Λιγνάδη τον γνωρίζετε;

      Delete
    10. Anonymous30/4/21 21:52

      "η περιοχή μας"

      ΣΑΣ; Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

      Delete
    11. Anonymous3/5/21 16:08

      @ Κατερίνα Διαμαντάκη
      "Θα έλεγα μετά βεβαιότητας ότι η εκστρατεία εμβολιασμού κινείται προς αυτήν τη θετική κατεύθυνση ..."

      Κατερινάκι,
      τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν δείχνουν ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ και μην είσαι τόσο βέβαιη για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, γιατί γράφεις και επώνυμα!

      Το ξέρουμε ότι δε μπορεί να κάνεις αλλιώς και να γράψεις διαφορετικά, αλλά έτσι δυστυχώς θεωρείσαι συνυπεύθυνη ή απλά λές αρλούμπες, οπότε καλύτερα ν' αλλάξεις επάγγελμα....

      "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! ΜΩΡΟ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΙ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ PFIZER! ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ!"
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a0%ce%91%ce%93%ce%9a%ce%9f%ce%a3%ce%9c%ce%99%ce%9f-%ce%a3%ce%9f%ce%9a-%ce%9c%ce%a9%ce%a1%ce%9f-2-%ce%a7%ce%a1%ce%9f%ce%9d%ce%a9%ce%9d-%ce%a0%ce%95%ce%98%ce%91%ce%9d%ce%95-%ce%9c%ce%95%ce%a3%ce%91/

      Delete
  8. Anonymous29/4/21 14:59

    Μακάρι όλοι αυτοί σαν την κ.δ. να κάνουν το εμβόλιο και να αραιώνουμε...
    Αναρωτήθηκε κανείς γιατί δεν κάνουν εμβόλιο στους ρομά και στους λαθροεισβολείς;
    Γιατί απλούστατα αν κάποιος/κάποια από αυτούς πάθουν κάτι ή πεθάνουν από το εμβόλιο θα γίνει το "έλα να δεις" και θα σφάξουν στο γόνατο εμβολιαστές, γιατρούς και νοσοκόμες!
    Αντιγόνη

    ReplyDelete
  9. Anonymous30/4/21 04:34

    https://uploads.disquscdn.com/images/ba60c999aa053c7f7106918ff9f217dc60a17fbdabf2ac82fd52d2d4f7bb28e9.jpg

    ReplyDelete
  10. Anonymous30/4/21 11:10

    Το πρόβλημα με τα εμβόλια ΔΕΝ είναι κατά βάση επιστημονικό. Είναι πρόβλημα καταπάτησης θεμελιώδους ανθρώπινου δικαιώματος το οποίο είναι κατοχυρωμένο παγκοσμίως. Όπως είναι απολύτως ελεύθερος να πάει να εμβολιαστεί όποιος το επιθυμεί, έτσι πρέπει να είναι απολύτως ελεύθερος να μην εμβολιαστεί και όποιος έχει αντίθετη άποψη. Σύμφωνα με το άρθρο 1 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418 της 28/11/2005):

    1. Ιατρική πράξη είναι εκείνη που έχει ως σκοπό την με οποιαδήποτε επιστημονική μέθοδο πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του ανθρώπου.

    2. Ως ιατρικές πράξεις θεωρούνται και εκείνες οι οποίες έχουν ερευνητικό χαρακτήρα, εφόσον αποσκοπούν οπωσδήποτε στην ακριβέστερη διάγνωση, στην αποκατάσταση ή και τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων και στην προαγωγή της επιστήμης.

    3. Στην έννοια της ιατρικής πράξης περιλαμβάνονται και η συνταγογράφηση, η εντολή για διενέργεια πάσης φύσεως παρακλινικών εξετάσεων, η έκδοση ιατρικών πιστοποιητικών και βεβαιώσεων και η γενική συμβουλευτική υποστήριξη του ασθενούς.

    Συνεπώς, ιατρικές πράξεις είναι σύμφωνα με τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας τόσο τα διαγνωστικά τεστ, όσο και το εμβόλιο. Και για να γίνουν χρειάζεται οπωσδήποτε η συναίνεση του ενδιαφερόμενου. Σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας:

    - Αν ο ασθενής είναι ανήλικος, η συναίνεση δίδεται από αυτούς που ασκούν τη γονική μέριμνα ή έχουν την επιμέλειά του.
    - Η συναίνεση δεν πρέπει να είναι αποτέλεσμα πλάνης, απάτης ή απειλής και δεν πρέπει να έρχεται σε σύγκρουση με τα χρηστά ήθη.
    - Η συναίνεση που χορηγείται για να είναι έγκυρη, πρέπει να είναι απαλλαγμένη από κάθε εξωτερική πίεση, απειλή ή ψυχικό εξαναγκασμό.

    Τα ίδια περίπου λέει και το Άρθρο 16 του Συντάγματος. Επομένως οποιαδήποτε απειλή ή ψυχικό εξαναγκασμό χρησιμοποιήσει το κράτος ή ο εργοδότης σε βάρος ενός ατόμου για να το υποχρεώσει να εμβολιαστεί παρά τη θέλησή του, παραβιάζει κατάφωρα ένα θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. Δεν εξετάζω τους λόγους για τους οποίους πιθανώς να μην θέλει να εμβολιαστεί κάποιος. Το Σύνταγμα και ο Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας δεν υποχρεώνουν κανέναν να αιτιολογήσει τη μη συναίνεσή του. Έτσι γουστάρει και δεν θέλει να εμβολιαστεί! Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Μπορεί απλώς και μόνο να θέλει να ασκήσει αυτό το δικαίωμά του για λόγους αρχής. Κανείς δεν μπορεί να τον υποχρεώσει στο αντίθετο, όποια δικαιολογία κι αν επικαλεστεί.

    Και ας μην πει κανείς ότι αυτός που δεν έχει εμβολιαστεί αποτελεί κίνδυνο για τους συνανθρώπους του. Ο μύθος αυτός έχει καταρριφθεί προ πολλού. Όπως έχουν παραδεχτεί όλοι οι ειδικοί λοιμωξιολόγοι που συμβουλεύουν την κυβέρνηση, οι εμβολιασμένοι μπορούν κάλλιστα να είναι φορείς του κορωνοϊού ΚΑΙ να τον μεταδίδουν - απλώς έχουν πιθανότητα περίπου 95% να αποφύγουν να νοσήσουν οι ίδιοι και να παραμείνουν ασυμπτωματικοί. Άρα στη μετάδοση του ιού συμμετέχουν εξίσου τόσο οι εμβολιασμένοι όσο και οι ανεμβολίαστοι. Γι' αυτό η πάγια οδηγία του υπουργείου Υγείας είναι πως οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να εξακολουθούν μετά τον εμβολιασμό τους να τηρούν σχολαστικά ΟΛΑ τα προβλεπόμενα προληπτικά μέτρα, όπως έκαναν και πριν εμβολιαστούν - μάσκα, αποστάσεις, χρήση αντισηπτικού κ.λπ. Για τον ίδιο λόγο όταν θελήσει κάποιος να πάει σήμερα σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, θα του ζητήσουν να υποβληθεί υποχρεωτικά σε τεστ κορωνοϊού ΑΚΟΜΗ κι αν έχει εμβολιαστεί. Προφανώς το νοσοκομείο έχει λόγο που το απαιτεί.

    https://www.capital.gr/forum/thread/7125500?page=1&messageId=7125505

    ReplyDelete
  11. Anonymous30/4/21 12:49

    "ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΗΤΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !! ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ !! ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !! “Από Σεπτέμβριο η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού σε κατηγορίες πολιτών, όπως οι υγεινομικοί” !! ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΗΔΗ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ !!! ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ “ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ” ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ , ΗΡΘΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!!"

    https://www.makeleio.gr/%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82/%CE%91%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%A5%CE%A4%CE%97-%CE%9F%CE%9C%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%91-%CE%97%CE%A4%CE%A4%CE%91%CE%A3-%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%97/

    ReplyDelete
  12. German spy agency says it is monitoring anti-lockdown conspiracy movement
    https://intelnews.org/2021/04/29/01-2993/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous30/4/21 19:14

      ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
      ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

      Delete
    2. Anonymous30/4/21 19:57

      ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑNTI-LOCKDOWN ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ:

      https://attikanea.info/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%be%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%bb/

      Delete
    3. Anonymous1/5/21 07:01

      https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=CedifItnp54

      Delete
    4. Anonymous1/5/21 11:31

      λιγοι απομειναν να κρατανε τη σημαια ψηλα... ουτε 1000 δεν ειναι οσοι εχουν δραστηριες εθνικιστικες/πατριωτικες/παλαιοθρησκες/ελληνορθοδοξες/παλαιοημερολογητικες σελιδες στο ιντερνετο.. εγω κ τα καρντασια τους επισκεπτομαι ολους μια φορα τη βδομαδα ναδω τι παιζει για να συντονιζομαστε... αυτους τους πρωτοβουλους κυνηγανε που δε λαδωνονται.. οσοι ηταν να φανε $$$ εφαγαν... εχει πεσει πολυ $$$ απτο αμερικα.. θυμαμαι επι 4ετιας τσιπροσταλινισμου η σια αγορασε το "χωνι" κ οποια βοθρολυματα διαφιμιζαν το "σουφρι" με μπανερακι, καταλαβαινα κατευθειαν οτι ηταν πουλημενες κοκκινοσουφριτσες, ετσι τις ξεμπροστιαζα αμεσως... αλλα τωρα το πραμα αγριεψε.. τον τρελαμενο χιο εχουν βαλθει να τον φανε.. την σουφλη την εχουν ριξει καμποσες φορες κ σε οποιον αλλονα σκωνει κεφαλι στελνουν προειδοποιητικες τροχιοδεικτικες βολες.. διαμαντακη κ ισρ_ιμποτενσι (αν δεν ειναι η ιδια) κατευθυνονται απτα ιδια κεντρα.. προσεχως χειροτερα.. σκεφτομαι μη ριξουν το "ισχυς" οπως τα "αττικα νεα" κ χαθουν υπερπολυτιμες πληροφοριες που δεν υπαρχουν πουθενα αλλου!!! για καλο κ για κακο, αν εφτιαχνες ενα μπακαπ κ το ανεβαζες σε ενα αλλο κρυφο/ιδιωτικο μπλογκ για ωρα αναγκης, δε θαταν κακη ιδεα (αν δε τοχεις κανει ηδη)... μας θελουν υποταγμενους, αλλα δεν καταλαβαν καλα.. ουτε με σφαιρες!!!

      Delete
    5. ΤΟ "ΙΣΧΥΣ" ΘΑ ΠΕΣΕΙ/ΚΛΕΙΣΕΙ/ΣΙΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ..."Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ". Η ΟΜΑΣ ΙΣΧΥΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
      ΑΝ ΜΠΟΡΩ (ΖΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ) ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ, ΘΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΗΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠ ΟΨΙΝ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ 2022 ή ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΙΓΗΣΩ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ.
      Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ. ΚΟΙΝΩΣ, ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ή/και ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ (ΕΝΤΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 12 ΩΡΩΝ) . ΜΙΑ ΗΔΗ ΣΤΗΜΕΝΗ (ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ) ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ https://ischys2.blogspot.com/ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΤΟΝ blogger ΚΑΙ ΣΤO wordpress

      Delete
    6. Anonymous1/5/21 16:38

      @ Anonymous1/5/21 11:31

      "διαμαντακη κ ισρ_ιμποτενσι (αν δεν ειναι η ιδια) κατευθυνονται..."

      ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ.
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ...

      ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΥΤΕΣ.
      ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!

      ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ, ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΑΛΑΙΟΤΑΞΙΚΗ ΕΛΙΤ.
      ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΙΣΣΑΡΙΟ ΟΛΟΙ "ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ"!

      https://www.youtube.com/watch?v=0fx1BYwCwCI
      (5:28)

      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!
      ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...

      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/983185_mfoyrthiotis-gia-maximoy-eihan-sheseis-mazi-moy-me-ayta-poy-eho

      ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ.
      ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΥΕΙ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ...ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ...

      Delete
    7. Anonymous1/5/21 18:08

      "Νικολάι Γιεζόφ, ο ιεροεξεταστής της μυστικής αστυνομίας της ΕΣΣΔ"

      "Στις δίκες-παρωδία της Μόσχας ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΟΛΗ Η ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ που συμμετείχαν στην Οκτωβριανή Επανάσταση: Ζινόβιεφ, Κάμενεφ, Μπουχάριν, Ρίκοφ, Τόμσκι, Ράντεκ, Ρακόφσκι, Πιατακόφ, Σμιρνόφ, Κίροφ, Αντόνοφ-Οβσέγενκο, ο στρατάρχης Τουχατσέφσκι και πάμπολλοι ακόμα ανώτατοι αξιωματούχοι (αλλά και ο Τρότσκι στο Μεξικό το 1940). Στους κατηγορουμένους συμπεριλαμβάνονταν όλα τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου επί εποχής Λένιν."

      "Το 1937 καταδικάστηκαν και εκτελέστηκαν οι ανώτατοι αξιωματικοί και ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΘΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΑΡΧΕΣ, ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ. Χιλιάδες αγωνιστές στάλθηκαν στο εκτελεστικό απόσπασμα με μόνο κατηγορητήριο τις εκβιασμένες ομολογίες που αποσπούσαν με ανείπωτα βασανιστήρια. Το 70% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής εξοντώθηκε (98 σε σύνολο 139 μελών), αλλά και 1.108 αντιπρόσωποι του Κόμματος (σε σύνολο 2.066!)."

      "Δολοφονήθηκαν επίσης οι περισσότεροι λαϊκοί επίτροποι (υπουργοί), ενώ στις αρχές του 1937 υπήρχαν πάνω από 1.500.000 παλιά μέλη του Κόμματος που είχαν διαγραφεί από τις τάξεις του. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους της τέταρτης Δίκης της Μόσχας το 1938 ήταν και ο Γιάγκοντα. Τις δίκες αυτές ακολούθησαν δικαστικές διώξεις σε άλλες περιοχές της χώρας. Οι πολιτικοί αντίπαλοι βαφτίζονταν κατάσκοποι, προδότες και δολιοφθορείς και καταδικάζονταν σε θάνατο ή ισόβια κάθειρξη."

      ...................

      "Παρά το γεγονός ότι ορκιζόταν πως θα πεθάνει με το όνομα του Στάλιν στα χείλη του, δεν ήταν δυνατόν να γλιτώσει και το ήξερε. Περνούσε εξάλλου από μυστικό στρατοδικείο κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που όπως γνώριζε καλύτερα από κάθε άλλο δεν ήταν παρά δίκη-φάρσα για τον άρον άρον αφανισμό του κατηγορουμένου. Ακούγοντας την καταδικαστική ετυμηγορία, κατέρρευσε."

      "Δύο μέρες αργότερα, στις 4 Φεβρουαρίου 1940, ο Γιεζόφ ακολούθησε τη μοίρα του προκατόχου του στο Εν Κα Βε Ντε: ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ στο πίσω μέρος του κρανίου από τον μελλοντικό διευθυντή της κατοπινής KGB. Η εκτέλεση έγινε σε μυστικό κρησφύγετο της NKVD στη Μόσχα, για να μην υπάρξουν πειστήρια."

      https://www.newsbeast.gr/portraita/arthro/2406454/to-dexi-cheri-tou-stalin-pou-ektelese-maestrika-ti-dolofoniki-megali-ekkatharisi

      Delete
    8. Anonymous2/5/21 10:24

      "ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΙΓΗΣΩ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ."

      ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΓΗΣΟΥΝ.

      Delete
    9. Anonymous2/5/21 18:06

      εχουν αποψαρα αλλοι που δε πρεπει ουτε να τανοιγουν για χασμουρητο κ θα σταματησεις εσυ;;; κριμα κ αδικο!!!

      Delete
    10. Anonymous3/5/21 23:29

      @Anonymous 1/5/21 18:08

      https://uploads.disquscdn.com/images/29f01b0cfec7acb763e335fdfc1f03ea9555124f88c6e2b5d9a672bd5c4ab936.jpg?w=600&h=482

      Delete
  13. Anonymous1/5/21 01:16

    "Μελέτη-σοκ της Pfizer: Οι εμβολιασμένοι όντως μολύνουν τους μη εμβολιασμένους γύρω τους με την ουσία του…ΕΜΒΟΛΙΟΥ και ΟΧΙ με την δήθεν περαιτέρω «διάδοση» του ιού-φάντασμα!!!"

    http://greeknewsondemand.com/2021/04/30/%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%84%ce%b7%cf%82-pfizer-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%8c%ce%bd%cf%84%cf%89/

    ReplyDelete
  14. Anonymous1/5/21 07:56

    "Οι νέοι δεν κάνουν το εμβόλιο γιατί σπούδασαν και ψάχνουν τα πράγματα.
    Οι γέροι δεν τελείωσαν ούτε το δημοτικό, εμπιστεύονται την τηλεόραση και ψηφίζουν σταθερά ΝΔ γιατί δεν είναι κομμουνιστές.
    Οι γέροι που δεν το έκαναν, είναι λόγο της εκκλησίας, ακούνε τους δικούς τους ανθρώπους, όχι τις ανακοινώσεις της συνόδου.
    Οι ενδιάμεσες ηλικίες ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ, αυτό τα λέει όλα."
    https://www.pronews.gr/ygeia/983093_neo-fiasko-sta-emvolia-molis-13-tis-ilikiakis-omadas-30-39-ekleisan-rantevoy-gia

    ReplyDelete
  15. Anonymous3/5/21 13:04

    "Θεόδωρος Κατσανέβας: Διασωληνωμένος με κορονοϊό στο Σισμανόγλειο "

    "Ο κ. Κατσανέβας, όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, την Τετάρτη, 14 Απριλίου.
    "Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο κορωνοϊός αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα.
    Έτσι το εμβόλιο δεν πρόφτασε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αντισώματα, αν και ίσως βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του στο τωρινό διάστημα» εξηγεί. Ο πρώην βουλευτής είχε παραμείνει σε απομόνωση στο σπίτι του, με ήπια συμπτώματα."

    https://www.msn.com/el-gr/news/national/%ce%b8%ce%b5%cf%8c%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%b2%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%89%ce%bb%ce%b7%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%8a%cf%8c-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%8c%ce%b3%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%bf/ar-BB1gizga?ocid=HPDHP17&li=BBqxHCu

    κ ΚΑΘΗΓΗΤΑ,
    ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΤΟΝ ΙΟ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ....


    "ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ! ! ! Ένας στους 4 στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι….Οι άλλοι τρεις επομένως είναι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ! ! !"

    https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%9F%CE%9C%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%95%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-4-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%9C%CE%95%CE%98-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1/

    ReplyDelete
  16. Anonymous3/5/21 17:15

    Μοιάζεις θλιμμένος. Ίσως αυτό ταιριάζει.
    https://www.youtube.com/watch?v=WNeLUngb-Xg

    Άννα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous5/5/21 16:57

      Το βίντεο και υλικό που χρησιμοποιείς ως παράδειγμα, παραβιάζουν τους κανόνες ισότητας και περιβαλλοντικής προστασίας, καθότι αναφέρονται σε παλαιοταξικά πρότυπα καταναλωτικής επίδειξης!
      Μεγαθήρια πολυτελή αυτοκίνητα ορυκτών καυσίμων που καταστρέφουν περιβάλλον και κλίμα σε No Human Zones.

      Το Social Credit System του Ελλαδιστάν σε υποβαθμίζει σε πολίτη κατηγορίας Δ:

      - Όλες οι κάρτες σου θα μπλοκαριστούν
      - Όλες οι επικοινωνίες σου (email, τηλ. κτλπ) θα ενημερώνουν τον συνομιλητή σου μέσω μηνύματος για το νέο σου κοινωνικό επίπεδο και βαθμολογία
      - Ο εργοδότης σου θα ειδοποιηθεί για την παράνομη χρήση αντιοικολογικού υλικού που παραπέμπει στην παράνομη από τον παγκόσμιο νόμο κατοχής ιδιοκτησίας του Σοσιαλιστικού Υπερκράτους.
      - Όλες οι ηλεκτρονικές πόρτες εξόδου και παράθυρα της οικίας σου θα μπλοκαριστούν και να περιμένεις σε σύντομο χρονικό διάστημα την προσαγωγή σου από την Thought Police σε Indoctrination camp για ιδεολογική κατήχηση.

      Social Credit Team
      ELLADISTAN

      Delete
    2. ΑΝ Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΙΣΣΑΡΙΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.
      ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΑΝΝΑ ΤΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟ, ΔΕΝ ΚΤΑΛΑΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ.
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΣΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

      (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΜΙΣΣΑΡΙΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΕΤΣΙ... ΧΑΧΑΧΑ)

      Delete
    3. Anonymous6/5/21 00:06

      ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ
      ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ SOCIAL CREDIT SYSTEM ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΓΕΛΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

      ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ GOLD DIGGERS ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΠOΥ ΜΕ ΜΙΑ KOLYNOS H' ΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΓΚΟΜΕΝΑ:
      https://www.youtube.com/watch?v=2nB582n9NEE

      ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΝΝΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO CLIP:
      https://www.youtube.com/watch?v=5yKx8ATkZW8
      https://www.youtube.com/watch?v=ldjnUYEeDu0

      By the way KOYRHTH,
      Δεν είμαι προλετάριος, αλλά διακεκριμένος επιχειρηματίας συστημάτων ασφαλείας (Λουκέτα) του Σοσιαλιστικού υπερκράτους, κάτοχος της παγκόσμιας αλυσίδας επιχειρήσεων και καταστημάτων με την επωνυμία ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ / ΠΩΛΕΙΤΑΙ.

      Σύντομα θα επενδύσω και στην Κρήτη και θ' ανοίξω Φαρμακευτικά/Ψιλικά είδη για τους Τουρίστες:
      Αντισηπτικά, Μάσκες, Βατραχοπέδιλα, self-test Εγκυμοσύνης με 95 % ποσοστό αρνητικού αποτελέσματος...!

      IsR (μπορώ να σε φωνάζω με το μικρό σου όνομα;),
      ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ME TA ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ VIDEO CLIPS ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ, ΤΟΥ ΚΟΥΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ, ΑΛΛΑ Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΑΞΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΓΟΥΣΤΑ.

      Δε σε ξέχασα όμως!
      Σου έχω μία έκπληξη, κανονική βόμβα υδρογόνου σαν κι εσένα:
      https://www.youtube.com/watch?v=sjt29MuBF0E

      Delete
    4. Anonymous6/5/21 09:19

      "ΑΝ Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΙΣΣΑΡΙΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΑΝΝΑ ΤΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟ..."

      λοοοολ!!!

      Delete
    5. Anonymous6/5/21 12:52

      https://www.youtube.com/user/NorthKoreaManse/about

      Delete
    6. Anonymous6/5/21 14:05

      ANNA,
      ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ:

      ANDREAS PSYCHOGYIOS On Board camera MANXGRANDPRIX 2019
      https://www.youtube.com/watch?v=hyNe8AZmUKc

      Delete
  17. Άννα
    ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ, ΟΥΔΟΛΩΣ ΘΛΙΜΜΕΝΟΣ , ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΕΑΡΙΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΚΑΤΕΧΕΙ . ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ... ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ.

    ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΨΗΛΟΤΑΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...
    https://www.youtube.com/watch?v=sTswR0HzDAA

    ReplyDelete
  18. Anonymous5/5/21 00:36

    "Κατέρρευσε ο Στραβελάκης την ώρα του Δελτίου στον ΣΚΑΪ «Πόσα σας δίνουν για να λέτε Μαλακίες;»"

    https://www.youtube.com/watch?v=ycEMmq8TMLU

    ReplyDelete
  19. Anonymous5/5/21 16:22

    ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ: ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΝΤΙΛΙΒΕΡΙ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ.

    ReplyDelete
  20. Anonymous6/5/21 07:30

    https://www.youtube.com/watch?v=7LUdUZKc69Y


    ReplyDelete
  21. Anonymous6/5/21 11:04

    https://attikanea.info/έφυγε-ο-στρατηγός-γεώργιος-αϋφαντής

    ReplyDelete
  22. Anonymous6/5/21 13:46

    «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία, που το λούμπεν προλεταριάτο μπορεί επί τέλους να πει ότι έχει κάτι κοινό με την αστική τάξη και την πλουτοκρατία: το εμβόλιο.»
    https://uploads.disquscdn.com/images/690fc03af0b11d97e9cdfc94af356d9a8f49e3211dfc262030f37de4a13159c2.jpg

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΔΟΚΑ Η ΑΜΑΖΟΝΑ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ GREAT RESET, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ GREAT REACT.


    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΤΩΝ. ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΕΔΩ.
      ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΑΠΟΨΗ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΕΣ. ΙΣΩΣ ΤΟ '70 ΚΑΙ ΤΟ '80 ΝΑ ΑΡΚΟΥΣΑΝ.
      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.
      ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΟΙ ΑΓΑΠΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΜΕ.

      Delete
    2. Anonymous6/5/21 14:42

      ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ OI ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ;

      TO GREAT REACT ΛΕΓΕΤΑΙ HACKING/CRACKING. TO GREAT RESET ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΕΟΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ HACKER.
      ...ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!

      Delete
  23. Anonymous6/5/21 17:03

    "Με πήρε τηλέφωνο να μου ευχηθεί για τη γιορτή μου ένα φιλικό μου πρόσωπο απ’ τα παλιά! Ξέρετε! Όπως λέει και το άσμα: «ένας φίλος ήρθ’ απόψε απ’ τα παλιά, φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις»… Ένα τέτοιο πράμα.

    Κι εκεί που μιλούσαμε για τα νέα μας, μου είπε ότι εργάστηκε σε ένα νοσοκομείο. Κι ύστερα ήρθε και το απογείωσε: «Το μόνο καλό είναι ότι έκανα το εμβόλιο!»

    Κάπου εκεί άκουσα καμπάνες να χτυπούν. Αλλά η κουφάλα ήταν αδυσώπητη ρε παιδιά! Μου πέταξε τη χαριστική βολή: «αλλά ευτυχώς! Έκανα της Pfizer! Όχι το Astra Zeneca…»!

    Ακόμα να συνέλθω! Για κάποιο λόγο στ’ αυτιά μου ακούστηκε ως: «Ξέρεις, αυτοκτόνησα! Αλλά ευτυχώς! Χρησιμοποίησα Glock, όχι Beretta…»! Ρε φίλε… τι φάση; Ότι δηλαδή τι; Γλύτωσα την άμεση θρόμβωση για να μου ‘ρθει πιο μετά; Χα χα κουφάλα θάνατε σε ξεγέλασα! Θα ζήσω λίγους μήνες παραπάνω…"

    https://attikanea.info/%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%bd-%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b6%ce%bf/

    ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ
    ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΟΛΟ Τ' ΑΡΘΡΟ!

    ReplyDelete
  24. Anonymous6/5/21 22:51

    https://www.youtube.com/watch?v=ZoQbQ-czGlE

    ReplyDelete
  25. Anonymous7/5/21 01:58

    "Απίστευτο κορωνοπάρτι στα Χανιά ως το πρωί"

    https://www.megatv.com/2021/05/06/apisteyto-koronoparti-sta-xania-os-to-proi/

    ΠΩ, ΠΩ ΠΑΝΤΟΥ "ΝΕΚΡΟΙ" ΑΠΟ COVID ΣΤΗ PLATZIA ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΘΤΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΑ ΠΟΤΑΚΙ

    ReplyDelete
  26. Anonymous7/5/21 13:24

    "Επικαλούμενος ότι τα self test είναι αντισυνταγματική πράξη, ένας γονέας αστυνομικός κατέθεσε αγωγή σε βάρος διευθύντριας λυκείου στα Χανιά επειδή δεν αφήνει τον γιο του να παρακολουθήσει το μάθημα χωρίς τη διάγνωση."

    http://greeknewsondemand.com/2021/05/07/%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b5-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%ae-%cf%83%ce%b5-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%8d/

    NOW WE ARE TALKING MATE....

    ReplyDelete
  27. Anonymous8/5/21 12:02

    https://i1.wp.com/thenewutah.com/wp-content/uploads/2019/05/image.png

    ReplyDelete
  28. Anonymous9/5/21 15:39

    https://nypost.com/2020/07/14/teens-are-dressing-up-as-mask-wearing-grandmas-to-score-alcohol/

    ReplyDelete
  29. Anonymous9/5/21 23:23

    https://www.pronews.gr/ygeia/984791_anatropi-o-koronoios-den-einai-anapneystiki-alla-aggeiaki-nosos-kindynos-apo-tin

    ReplyDelete
  30. Anonymous10/5/21 21:17

    https://www.youtube.com/watch?v=vul4SYL4QiQ
    https://thehum.info/newhummap/html_docs/
    https://hummap.wordpress.com/2020/07/15/vanessa-lowe-has-done-an-excellent-piece-on-the-hum

    ReplyDelete
  31. Anonymous11/5/21 12:50

    https://attikanea.info/%cf%86%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b3%ce%ad%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%84%cf%81%ce%ac%cf%80%ce%b5%ce%b6%ce%b5%cf%82-%ce%b1%ce%af%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1/

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://isxys.blogspot.com/2021/02/blog-post_445.html

      Delete
  32. Anonymous11/5/21 13:38

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/985847_mia-pandimia-tha-mas-volepsei-tha-skotosei-geroys-oi-hazoi-tha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

      Delete
  33. Anonymous11/5/21 14:54

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%9f%ce%9a%ce%91%ce%a1%ce%99%ce%a3%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%97-%ce%97-%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%91%ce%94%ce%91-%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%a4%ce%9f-%ce%a6%ce%a1%ce%99%ce%9a%ce%a4%ce%9f-%ce%95%ce%93%ce%9a/

    ReplyDelete
  34. Anonymous12/5/21 15:19

    https://twitter.com/JUSTcatmeme/status/1391901664718770179

    ReplyDelete
  35. Anonymous12/5/21 15:26

    https://www.youtube.com/watch?v=KPqA37t46q8

    ReplyDelete
  36. Anonymous12/5/21 16:05

    Drag Queen Kitty Demure (DRAG IS NOT FOR KIDS, THANK YOU 5.2K view)

    https://www.youtube.com/channel/UCcKB4lMg4FPA8SiyJNSkW0Q/videos?view=0&sort=p&flow=grid

    ReplyDelete
  37. Anonymous12/5/21 18:50

    https://www.youtube.com/watch?v=8xIxL4DP4Vg - Αχτσιόγλου: Η πανδημία είναι ευκαιρία για την αριστερά. Η κανονικότητα ποτέ δεν είναι ευκαιρία

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Η κανονικότητα ποτέ δεν είναι ευκαιρία"
      ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ;
      ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ;
      ΠΟΙΟΣ ΥΓΙΗΣ, ΝΟΥΝΕΧΗΣ, ΜΗ ΕΚΦΥΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ; ΟΤΙ ΙΣΧΥΕ ΤΟΤΕ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

      ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΑΦΡΩΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ) ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ) ΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ (Ν.Δ), ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ. ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΣΤΕΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ (Η ΝΕΑ ΔΟΥΡΟΥ) ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΕΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ Η ΤΩΡΙΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ "ΚΑΒΛΑΚΙ" ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
      ΑΥΤΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΤΗΣ ΑΧΤΣΙΟΛΓΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ "ΚΑΒΛΑΚΙ' ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ.

      ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΔΗΘΕΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ", ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΕ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΑΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΛΘΟΥΝ;

      ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΝ;

      Delete
    2. Anonymous12/5/21 21:07

      "ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΔΗΘΕΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ", ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΕ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ."

      ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ (ΜΛΚΚΕΜΛ, ΕΕΚ, ΚΤΛ..), ΟΥΤΕ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΟΥΤΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΟΥΤΕ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΟΥΤΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ. ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΚΟΡΕΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΟΙ ΑΝΘΥΠΟΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΥΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΑΜΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΣΙΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ. ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ "ΙΣΧΥ" ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ Η.Π.Α.Μ. ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΕΛΑΣ, ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΟΨΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΟΥΜΕ. Ο ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΚΑΙ Η ΕΜΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ. ΚΟΙΝΩΣ Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ. KAI Η ΣΧΕΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ. ΟΛΙΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥME ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ (ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ) ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥME ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


      "ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΝ;"

      ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΟΧΙ ΕΓΩ) ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ (ΟΠΩΣ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΕΞΩ), ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ; ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΑΙΧΜΕΣ, ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

      Delete
    3. ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ...
      Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ "ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ...
      ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΧΤΥΠΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.
      ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ.

      ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ. ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ 16ΑΧΡΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ.

      Delete
  38. Anonymous13/5/21 20:40

    https://www.pronews.gr | Pronews Reader's Poll

    Αν υπήρχε δυνατότητα επιλογής για το εμβόλιο κατά του Covid-19, εσείς ποιο θα επιλέγατε;

    Pfizer / BioNTech (ΗΠΑ / Γερμανία) 10% Ψήφοι: 966
    AstraZeneca (Βρετανία) 3% Ψήφοι: 340
    Moderna (ΗΠΑ) 4% Ψήφοι: 420
    Johnson & Johnson (ΗΠΑ) 4% Ψήφοι: 429
    Sinovac (Κίνα) 4% Ψήφοι: 371
    Sputnik - V (Ρωσία) 41% Ψήφοι: 4083 <===
    Κανένα από τα παραπάνω 33% Ψήφοι: 3281 <===

    ReplyDelete
  39. Anonymous13/5/21 21:01

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/986481_thtzimeros-dilose-oti-tha-apohorisei-apo-tin-politiki-kai-tin-arthrografia

    ReplyDelete
  40. Anonymous13/5/21 21:34

    https://www.eurofound.europa.eu/sites/default/files/ef_publication/field_ef_document/ef21064en.pdf

    Η Ελλάδα πρωταθήτρια στην Ευρώπη σε απώλεια εργασίας λόγω της καραντίνας, 1 στους 5.
    Το 61% στην ΕΕ δεν εμπιστεύεται τις κυβερνήσεις, το 58% δεν εμπιστεύεται τα ΜΜΕ, το 43% την αστυνομία, το 41% το σύστημα υγείας, όλα σε πτώση από πέρυσι
    1 στους 2 ΔΕΝ εμπιστεύεται την ΕΕ.
    Το 70% στην Ελλάδα δηλώνει ότι δεν τα βγάζει πέρα, το 40% στην ΕΕ.
    1 στους 5 στην ΕΕ δεν είχε νοσοκομειακή περίθλαψη όταν την χρειάστηκε λόγω "μέτρων", 1 στους 4 στην Ελλάδα.
    1 στους 3 (από 1 στους 4) στην ΕΕ θεωρεί "μάλλον ή πολύ απιθανο" να κάνει το εμβόλιο, το 60% από αυτούς γιατί δεν το θεωρεί ασφαλές, επίσης άνω του 40% θεωρεί ότι είναι υπερβολικά τα περί κινδύνου του ιού, το 10% ότι δεν υπάρχει.

    Οι ψυχικές διαταραχές βρίσκονται στο χειρότερο σημείο.

    Σημερινή έρευνα του Eurofound.

    ReplyDelete
  41. Anonymous14/5/21 00:19

    https://i.ibb.co/1vW8N18/fdgdf.jpg

    ReplyDelete
  42. Anonymous14/5/21 01:06

    Ισχυριστήκατε ότι ούτε μία πέτρα από τον Ναό μας δεν βρέθηκε, ώστε να αποδεικνύει την ύπαρξή του. Τότε αυτό πως το εξηγείτε;

    https://thebiblesleuth.com/always-read-the-sign/
    https://ipfs.io/ipfs/QmXoypizjW3WknFiJnKLwHCnL72vedxjQkDDP1mXWo6uco/wiki/Temple_Warning_inscription.html


    Κοέν

    ReplyDelete
    Replies
    1. is an inscription from the Second Temple in Jerusalem

      ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΑΟ (ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ). ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΑΟΥ , (ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ) , Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ.
      ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΕΣ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΟΣ) ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΑΟ (ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ) ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΑΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΑΡΞΗΣ.

      Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΔΩ, ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΔΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΑΟΥ. ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΛΙΟ, ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ. ΜΕΝΕΙ Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΧΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑ. ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΛΔ ΠΩΣ ΕΙΒΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ή ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΙΗΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΕΘΑΝΕ.

      Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ (ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΗΣ) ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΝΑΟΥ.
      ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΕΠΙΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ, ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΑΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΜΩΣ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΘΕΣΗ ΑΚΟΜΗ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ.

      Delete
    2. Anonymous14/5/21 11:48

      πσσσσς.. παρακολουθουν ομως τα παντα, δεν τους ξεφευγει τιποτα!!! εστω κ κατοπιν εορτης καποιος του το σφυριξε κ ετρεξε να μας αποστομωσει με την πρωτη ευκαιρια.. μοσαντ, πρεσβειες, συναγωγες, η σαρα η μαρα κ το κακο συναπαντημα ολοι πανω απτους εθνικιστες/πατριωτες/παλαιο-νεοθρησκους να μας ξεψαχνισουν κ να μας αποδομησουν.. μετρανε την καθε λεξη μας κ αρχειοθετουν.. φαινεται οτι η διαμαντακη κ η ισρ_ιμποτενσι δεν απεδωσαν τα αναμενομενα κ εστειλαν το βαρυ πυροβολικο απτους περιουσιους κοεν με στοιχεια (σου λεει καποιος θα φαει το παραμυθι, μεχρι κ ελληνικη επιγραφη εψαξαν κ βρηκαν) φαντασου ποσο χρονο αφιερωσαν για να βρουν αυτη την επιγραφη, ποσες εργατοωρες, καποιος πρακτορισκος εψαξε πολυ, αλλα για κακη του τυχη μεσα σε λιγα λεπτα αποδομηθηκε... στην σουφλη της εκαναν επιθεση με μποτνετ.. στον διοδοτο γινεται χαμος απτα νεοταξικα τρολακια.. στο προνιουζ η πληρωμενη κυβερνητικη προπαγανδα στα σχολια παει συννεφο.. μεχρι κ απολειφαδια απτον ταφο οπως ο ομαδεον εχουν επιστρατευσει, ενω τα χοξις κανουν ανθελληνικο παρτι (ενιοτε με κλειστα σχολια για να μη δεχονται αντιλογο).. ειναι εκπληκτικο αυτο που συμβαινει, εχουν βαλει στο ματι καθε Ελληνικη φωνη που αντιστεκεται κ χτυπανε ανελεητα.. τους φανταζομαι να χτυπιουνται στα μιζερα κρατικα γραφεια τους, καθε φορα που αντι να μας αποδυναμωσουν μας πεισμωνουν περισσοτερο, πρεπει να τραβανε πολυ ζορι μαζι μας.. διαβαζω σχολια στο γιουτουμπ σε ασχετα βιντεακια κ υπαρχει παντα ενας χαζαρος που εχει βαλθει να πεισει τον πιο ξεμπαρκο 12χρονο οτι η Ελλας δεν υπαρχει κ οτι ειναι δημιουργημα του 1821.. στο-χο-προ-ση-λω-με-νη εμ-μο-νι-κη ψυ-χω-ση μαζι μας!!! https://www.eurofound.europa.eu/sites/default/files/ef_publication/field_ef_document/ef21064en.pdf <--- σαυτην την νεοταξικη ερευνα υπαρχουν στο τελος(σελ 20-21) δυο ωραια σχεδιαγραμματακια που δειχνουν ποιοι αντιστεκονται.. φανταζομαι τι προπαγανδιστικα σχεδια επεξεργαζονται τωρα βαση αυτων για να μας πεισουν να μπολιαστουμε με το ζορι.. ουτε στο νοσοκομειο δεν θα πατησω!!! χτες ειδα ονειρο οτι με πηγαν με πολυ υπουλο τροπο σε καποιο νοσοκομειο κ κλειδωσαν την πορτα για να μεμβολιασουν κ μια καραψυχρη νοσοκομα επεμενε, αλλα εγω αρνιομουν πεισματικα κ φωναζα κ αναρωτιωμουν μεσα μου(στον υπνο) πως την πατησα κ βρεθηκα με δολο εκει;;; πρωτη φορα ειδα τετοιο πραμα.. μας εχουν γινει εφιαλτης!!! αλλα μεχρι κ στον υπνο μου αντιστεκομαι, ουτε εκει δεν μπορουν να με νικησουν!!!

      Delete
    3. Anonymous12/6/21 10:54

      "ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΑΟ (ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ). ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΑΟΥ (ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ), Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ." "ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΑΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΑΡΞΗΣ."

      "Μετά την είσοδό του στα Ιεροσόλυμα, ο Μ. Αλέξανδρος, σύμφωνα με τη συνήθειά του να πραγματοποιεί θυσίες στους Θεούς των υποταγμένων λαών, θυσίασε και προς τον γιαχβέ. Ομως σε ένδειξη της απόλυτης κυριαρχίας του, εισέδυσε, παρά τις σαφείς απαγορεύσεις, στο άδυτο των αδύτων του Ναού του Σολομώντα, μία πράξη στην οποία προσδώθηκε από τους Ιουδαίους προσβλητικό περιεχόμενο."

      Delete
    4. Anonymous12/6/21 11:03

      "Οι ιουδαϊκές ραδιουργίες ωστόσο δεν σταμάτησαν. Συνεχίσθηκαν, φθάνοντας στην αποκορύφωσή τους κατά τα χρόνια του Αντίοχου του Επιφανή.
      Ο Αντίοχος ωστόσο επεφύλαξε στους Ιουδαίους την επιβεβλημένη αντιμετώπισή τους. Οχι μόνο κατέπνιξε τις ιουδαϊκές αντιδράσεις στην περιοχή της Παλαιστίνης, αλλά παράλληλα κατέστρεψε τον Ναό του Σολομώντα, αναγείροντας στην ίδια ακριβώς θέση μεγαλοπρεπή ναό αφιερωμένο στο Δία. Επί της κυριαρχίας του Αντίοχου του Επιφανή, ο ιουδαϊσμός περιορίσθηκε θανάσιμα, συρρίκνωση την οποία οι εβραίοι δεν συγχώρεσαν ποτέ."

      Delete
    5. 1) Ο πρώτος Ναός του. Σολομώντα καταστράφηκε από τους Βαβυλώνιους το 587 π.Χ.
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%B1%CF%8C%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%A3%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1

      Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΝΑΟ. ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ, ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΘΕΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΘΕ, ΤΟΝ ΕΧΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ-ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΥΣ.
      ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ, ΑΝΗΓΕΙΡΕ Ο ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.

      2) "σύμφωνα με τη συνήθειά του να πραγματοποιεί θυσίες στους Θεούς των υποταγμένων λαών". ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΠΕΣΕΙ.

      3) ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΕΥΘΕΩΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ή ΑΛΛΟΣ , ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ή ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΝΑΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ;
      ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ή ΑΛΛΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΣΑΣ, ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ; ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΑ, ΩΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΠΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΑΣ.

      Delete
    6. Anonymous12/6/21 11:38

      ρε τους ραβινους.. ψυ-χω-ση λεμε ολη μερα δω ειναι ολη η σαρα και η μαρα!!!

      δλδ οι ναοι ηταν 3;;; τοτε τι λενε ολοι οτι ηταν 2;;; παντως εγω παρακολουθωντας ντοκιμαντερ καταλαβα οτι ο πρωτος ηταν μια τεντα που φτιαξαν οι γιδοβοσκοι της ερημου.. καθισα κ διαβασα κ για αυτον τον "μεγα και τρανο" βασιλια τους(αν ποτε υπηρξε) που τον εφτιαξε τον ναο με ενα μαγικο δαχτυλιδι, διαταζοντας δαιμονια κ οσα περναγαν απο μπροστα του τα ρωταγε τι ζωδιο ηταν!!! κ ολα αυτα τα πιστευουν.. τρελα!!!

      https://i.ytimg.com/vi/iEG6_CdfYJc/maxresdefault.jpg

      https://youtu.be/iEG6_CdfYJc?t=728 <--- σε αυτο το λεπτο προσεξτε τον μαιανδρο

      Delete
  43. Anonymous14/5/21 19:58

    ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ «ΙΣΧΥΣ»:

    Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ COVID Ή Ο COVID ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ;
    ΟΣΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ 2020, ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΟΛΗ Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ.
    ΠΕΡΣΙ ΚΟΒΝΤΙΑΣΕ, ΦΕΤΟΣ ΒΡΟΜΙΑΣΕ.
    ΚΑΘΕ ΠΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο COVID ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
    ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΟΒΡΙΕ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ, ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ.
    Ο COVID ΒΡΟΜΑΕΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΟΒΡΙΟ. (Το ψάρι βρομάει απ’ το κεφάλι)
    Ο COVID ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. (Το ξύλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο)
    ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο COVID. (Μικρός που είναι ο κόσμος)
    Ο COVID ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ.
    ΟΧΙ COVID, COVIDΑΚΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΠΟΛΙ.
    ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ COVID, ΚΑΙ ΟΒΡΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΟΒΕΙ.
    ΤΟ ΜΑΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙΑΡΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΌΛΟΥ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ. (Το παπί και το χηνάρι, του διαβόλου το ζευγάρι)
    ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ. (Μην παίζεις με τη φωτιά)
    ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟ ΣΑΚΙ.
    ΚΑΛΛΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ Η ΠΙΣΤΗ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙ.
    ΕΝΑΣ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.
    ΑΝΑΘΕΜΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΑ.
    ΣΕ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ, ΣΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ. (Σε όλα υπάρχει νόμος, στα μάτια όμως όχι)
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΧΑΖΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ;
    ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ, COVID ΓΕΜΑΤΟ.
    Ο ΧΑΖΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ. (Το δένδρο από τον καρπό γνωρίζεται)
    ΚΑΛΛΙΟ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ Ο ΧΑΖΟΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ Ο ΞΥΠΝΙΟΣ. (Κάλλιο να κλάψει το παιδί παρά να κλάψει η μάνα)
    Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΑ ΘΕΛΕΙ ΑΕΡΑ, ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΠ'ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΧΟΛΕΡΑ.
    Ο COVID ΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΟ ΤΟΝ COVID ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.
    ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΘΑΜΑ.
    ΘΡΕΨΕ COVID ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
    ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑΝΕ;
    ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ COVID ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ.
    ΧΑΡΩΠΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΩ.
    ΚΑΛΛΙΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΠΟΛΙΑΣΤΟΣ.
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΔΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΟΚΑΥΤΗΣ.
    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ Τ'ΑΛΛΑΞΕ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΙΑ ΤΟΥ.
    ΖΑΒΟΣ ΟΒΡΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ, ΖΑΒΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. (Ζαβός ζαβή παντρεύτηκε, ζαβά παιδιά θα κάνουν)
    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΗ ΜΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.
    ΜΠΟΛΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΟ ΚΟΎΛΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ.
    ΚΑΚΟΣ ΟΒΡΙΟΣ ΨΟΦΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    ΑΝ ΤΟΥ ΤΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΒΡΙΟΥ, ΔΩΣΤΟΥ ΤΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. (Αν του τη δώσεις του φιδιού, δώσ’ τη του στο κεφάλι)
    ΠΟΛΛΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΟΒΡΙΟΣ, ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝ. (Πολλά ξέρει ο ποντικός μα πιο πολλά ο γάτος)
    ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ, ΧΟΡΕΥΕΙ Ο ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ.
    Ο ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.
    ΔΥΟ ΟΒΡΙΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ, ΟΒΡΙΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ.
    ΚΙ ΑΝ ΣΤΟΛΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΒΡΙΟ, ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ.
    Η ΚΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ'ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΛΗΣΕΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.
    ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ, ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΜΙΑΤΙΖΕΙ. (Όσους βλέπει ο παπάς, τόσους και θυμιατίζει)
    Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΚΙ ΑΝ ΦΛΕΒΙΣΕΙ, ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΘΑ ΜΥΡΙΣΕΙ.
    ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ COVIDΙΑΣΜΕΝΟΣ.
    Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ COVID ΠΙΑΝΕΤΑΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ RAPID TESTS.
    ΤΡΩΕΙ Η ΑΚΙΔΑ ΤΟ ΕΝΔΟΘΗΛΙΟ ΚΑΙ Η ΘΛΙΨΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΜΑΓΚΙΑ, ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΣΤΥΛΕΟΣ.
    ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΚΑΣ.
    ΜΑ-ΣΚΑ-ΡΑ, GREKO ΜΑ-ΣΚΑ-ΡΑ!
    ΕΜΑΘΕ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ. (Έμαθε ξεβράκωτος και ντρέπεται ντυμένος)
    ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΝΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΟΧΙ. (Νηστικός περνάς, γυμνός όχι)
    ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΘΙ, ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΜΩΣΕΙ.
    ΜΑΣΚΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ.
    Η ΜΑΣΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ.
    ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΗΣΜΟΝΙΟΥΝΤΑΙ.
    Η ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ.
    ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΓΟΥΝΙ, ΣΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑ.
    Η ΜΑΣΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟ.
    Ο ΜΑΣΚΙΩΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΔΕΝ ΤΗ ΦΟΒΑΤΑΙ.
    ΦΥΛΑΓΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.

    ReplyDelete
  44. Anonymous14/5/21 19:59

    ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ, ΚΑΝΕ ΓΕΡΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΑ.
    ΜΑΣΚΙΩΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ, ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ.
    ΝΑ'ΤΑΝ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΚΑΜΙΑ.
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑΖΕ ΡΑΔΙΚΙΑ.
    Ο ΑΔΕΙΟΣ ΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΟΡΥΒΟ.
    ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΣΙΟΡΔΕΣ, ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ.
    ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ.
    ΕΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΗ.
    ΤΗΣ ΠΑΓΩΝΗΣ ΤΑ ΠΡΟΙΚΙΑ, ΣΑΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΑΥΓΑ.
    Η ΠΑΓΩΝΗ ΒΑΡΒΑΡΩΝΕΙ, Η ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΣΑΒΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο COVID ΠΑΡΑΧΩΝΕΙ.
    ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο COVID.
    ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ, Ο COVID ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΒΕΙ.
    Ο COVID ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΜΙΓΕΙ.
    ΚΆΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΝΕΙΣ.
    ΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ, ΒΟΤΑΝΙΑ ΔΕ ΧΩΡΟΥΝΕ, ΑΛΛΑ Ο COVID ΧΩΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑ ΕΖΗΤΟΥΣΕ.
    ΛΕΦΤΑ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ.
    ΝΤΥΣΟΥ, ΓΔΥΣΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΙΣΟΥ, ΦΑΓΕ, ΠΙΕ, ΧΕΣΕ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ.
    ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΚΟΛΑΖΕΣΑΙ, ΑΝΕΥ ΑΥΤΟΥ ΑΓΙΑΖΕΙΣ.
    ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΨΟΦΑΣ.
    Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ RAPID TESTS.
    ΤΟ RAPID TEST ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.
    ΤΟ RAPID TEST ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΛΕΝΕΙΣ, ΠΑΛΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΑ ΒΓΕΙ.
    ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ RAPID TEST ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΘΕΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕΙ.
    ΜΠΡΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΠΟΛΙ.
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΣΚΑ ΔΙΑΒΑΙΝΕ ΚΑΙ RAPID TEST ΠΕΡΠΑΤΕΙ, ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΣΕ ΜΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΕΣΑΙ.
    ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑ. (Έμεινε πανί με πανί)
    ΕΔΩ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ, ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ.
    ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ, ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ, ΑΠΟ COVID ΤΗΝ ΠΑΤΕΙ.
    ΤΟΥ COVID ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΡΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑ.
    Ο COVID ΒΓΑΖΕΙ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΣΥΨΑΙΜΙΑ.
    Ο COVID ΚΟΚΑΛΑ ΔΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΚΑΛΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ, ΜΑΣ ΜΠΟΛΙΆΣΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΜΠΟΛΙ ΘΕΛΩ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΛΩ.
    ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ;
    ΕΙΠΑΝ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΕ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ.
    ΓΡΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΧΕΙΜΩΝΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ.
    Ο ΓΕΡΟΣ ΠΑΕΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΠΟΛΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ -ΕΣΙΜΟ.
    ΣΤΙΣ 9 ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ, ΤΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΚΙ ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΤΟΥ.
    ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΙΚΟΥ, ΜΠΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ.
    ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΙΑ ΤΟΥ.
    ΒΕΛΟΝΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΧΑΜΩ.
    ΒΑΣΤΑ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΑΣΤΩ, ΑΠ'ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ.
    ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΑΘΕΙ, ΤΟ m'RNA ΤΟ 'ΧΕΙ.
    ΑΠΟ ΜΠΟΛΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΨΟΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΟΦΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΟΛΙ.
    ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΛΙΑΣΕ.
    ΑΝΕΜΟΠΑΘΗΜΑΤΑ, ΔΙΑΒΟΛΟΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΑ.
    ΚΑΤΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ.
    ΠΟΤΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΟΝ ΠΟΝΕΙ.
    ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ COVID, ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ *ΠΟΥΤΖΕΣ ΧΩΝΕΙ. (Αν πεθάνω από συνάχι, η πανούκλα μούντζες να ‘χει)
    Ο ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ. (Η καμήλα την καμπούρα της δεν τη βλέπει)
    ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ.
    ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.
    ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΜΟΥ, ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΙΣΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΥΧΗ.
    Η ΣΥΝΩΜΟΤΡΕΣ ΚΙ ΟΙ ΤΡΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ. (Οι ακαμάτρες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές)
    ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ Ο COVID.
    ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΠΟΛΙΑΣΤΟ.
    ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.
    ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ.
    ΒΡΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΙΑΣ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΑΛΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΛΛΙΟ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΡΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙ.
    ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
    ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ.
    ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ.
    ΒΑΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΩ.
    ΣΠΑΡΤΟ ΜΕ ΣΠΑΡΤΟ, ΒΟΥΡΛΟ ΜΕ ΒΟΥΡΛΟ, ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑ.
    Ο,ΤΙ ΝΕΡΟ ΜΕ ΠΝΙΞΕΙ, COVID ΤΟ ΛΕΩ.
    Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.
    Ο ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΑ.
    ΑΓΑΛΙ ΑΓΑΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ.
    Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ.
    ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΑΜΕ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ, ΘΑ "ΜΠΟΛΙΑΣΕΙ" ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ'ΡΘΕΙΣ, ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΓΙΑΤ' ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΕΙΣ.
    Ο ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΕΜΟΛΥΝΕ, ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ; (Άλλος σ’ έχεσε κι εγώ θα σε σφουγγίσω;)
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ, ΟΛΗ ΜΕΡΑ Τ'ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
    ΦΟΒΑΤΑΙ Ο COVID ΤΟΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΝ COVID.

    ReplyDelete
  45. Anonymous14/5/21 20:00

    ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΡΟΘΤΣΙΝΛΤ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΙΑΣ ΜΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΣΜΙΓΕΙ.
    Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ.
    ΜΑΘΗΜΕΝΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ.
    ΑΓΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ.
    Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΑΡΝΗΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ.
    Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΚΟΥΦΑΛΑ ΟΒΡΙΕ.
    ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.
    ΕΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΚΙ ΕΣΚΑΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ.
    ΜΑΣΚΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ COVIDΙΑΖΑΜΕ.
    Ο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ ΧΡΟΝΟ, ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

      Delete
    2. Anonymous14/5/21 21:55

      ΤΗΝ ΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ, ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΜΕ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ.
      ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ, ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

      Delete
    3. Anonymous15/5/21 10:32

      πσσσς φαινεται οτι η εμπνευση ηταν μεταδοτικη... γεννηθηκε κοροϊδοϊαδα https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/05/blog-post_62.html

      Delete
    4. Anonymous15/5/21 10:56

      Όταν οι Έλληνες εκδιώχθηκαν, κακήν κακώς, από το Μπατούμι της Γεωργίας -αν δεν κάνω λάθος συνέβη το 1994- έπιασαν χορό απάνω στο κατάστρωμα του καραβιού. Και όλοι οι άλλοι έμειναν άναυδοι, γιατί δεν μπορούσαν να καταλάβουν, πώς είναι δυνατόν μετά από τέτοιο κακό οι Έλληνες να πιάνουν το χορό. Αυτή είναι η Ελληνική ψυχή, αυτό είναι το μεγαλείο των Ελλήνων! Εμείς στα δύσκολα γελούμε, ακόμα και τον θάνατο τον αντικρίζουμε χωρίς φόβο. Όποιος έχει δει τα σχετικά βίντεο (https://www.youtube.com/watch?v=ATG5gB4ox30) και δεν έχει κλάψει, δεν είναι Έλληνας.

      Delete
    5. Anonymous15/5/21 19:34

      ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, COVID MIX, NOW 21, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ «ΙΣΧΥΣ»:
      (ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΔΩΡΟ ΠΑΣΤΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ)

      ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΟΡΟΝΟΙΕ... ΜΗΝ ΤΗΝ ΛΗΣΜΟΝΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.
      ΠΟΝΗΡΑ ΠΟΝΗΡΑ, ΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΧΙΧΑ-ΧΙΧΑ!
      ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΘΕΟ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ, ΝΑ ΠΕΙΣΤΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
      ΚΑΠΟΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ, ΧΑΖΕΥΑ ΒΙΤΡΙΝΕΣ, ΣΑΝ ΧΑ-ΖΗ. ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΥΛΟΥΣΕ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΦΑΣΙΑΣ, ΜΑ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΤΡΕΛΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ, ΜΕΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΝΙΓΗΚΕ ΝΩΡΙΣ.
      ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ...
      ΧΤΕΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΑ, ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΪΤΣΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ, ΔΕ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ.
      ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΑ, ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ. ΤΙ'ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΘΙΓΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ, ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΟΤΡΑΓΩΔΙΑ.
      ΤΣΑΪ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΣΟΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟΙ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ.
      ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.
      ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΧΙΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΗΓΕ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΗΚΑΝΕ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΥΝΗΓΙ.
      ΝΤΥΣΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΜΑΣΚΟΥΛΑ, ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΊΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΥΛΑ.
      ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ, ΩΣΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ TV, ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
      ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΜΠΟΛΙ ΣΤΗΝ TV, ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Η ΠΑΓΩΝΗ, ΕΧΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΔΙΧΤΥ.
      ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΤΟ mRNA ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ.
      ΜΑ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑΡΑΖΟΜΑΙ, ΧΤΥΠΑΩ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ, ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΚΙΝΗΤΗΡΑ.
      ΚΙ ΑΝ ΞΥΠΟΛΗΤΗ ΧΟΡΕΥΩ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ.
      ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΑΡΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΑ ΚΡΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ, ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ.
      ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ'ΡΘΩ ΝΑ Σ'ΑΡΠΑΞΩ ΑΠ'ΤΟ ΤΣΟΥΛΟΥΦΙ, ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ, ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΥΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ, ΓΙΑ ΜΕΕΕΕΝΑ.
      ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ, ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟ-ΧΟ.
      ΡΙΧΝΩ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΟΘΡΟ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ Σ'ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
      ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΞΕΡΟΥΝ", ΕΤΣΙ ΛΕΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΞΕΡΟΥΝ".
      ΕΛΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΛΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ, ΕΛΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΙΩΝΩ ΣΤΗΝ TV, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΝΑ ΕΞΟ-ΝΤΩΘΕΙΣ, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
      ΕΛΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΜΟΥ.
      ΑΠΟ ΜΠΟΛΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ. ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ, ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ, ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΠΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ.
      ΣΟΡΥ ΣΟΡΥ, ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ.
      ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΥΨΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΞΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΜΠΙΞΕΙΣ, ΑΠΟΡΩ.
      ΘΕΛΩ Ν'ΑΓΙΑΣΩ ΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ ΘΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΩ. ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ, Μ'ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΑΟΛΑΚΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΩ.
      ΑΝ Σ'ΑΡΝΗΘΩ ΚΟΡΩ-ΝΟΙΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΩ.
      ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΣΕ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ, ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ, COVID, ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ.
      ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΚΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ, ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΚΙ ΑΔΕΙΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ, ΤΗ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΦΟΡΩ.
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕΝΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ'ΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ.
      ΑΧ, COVID ΠΟΥ'ΓΙΝΕΣ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.
      ΒΡΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΆ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ ΜΟΥ.
      ΤΙ ΣΕ ΜΕΛΛΕΙ ΕΣΕΝΑΝΕ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΩ.
      ΣΤΗ ΜΑΣ-ΚΟΥ-ΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΩ, ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΙΟ...

      Delete
    6. Anonymous15/5/21 19:35

      ΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ Μ'ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ, ΜΑ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΟΧΙ, ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ.
      ΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΡΟΖΑ ΜΑΣΚΙΩΜΕΝΗ, ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΗΤΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ.
      ΑΠΟΨΕ ΘΕΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ RAPID TEST ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΜΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕ ΘΑ ΜΑΤΑΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ.
      ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΩΜΑΣΤΕ, ΦΑΣΚΙΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΨΕΚΑΖΟΜΑΣΤΕ.
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ, ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΦΙΛΙ.
      ΜΗ ΜΙΛΑΣ, ΜΗ ΓΕΛΑΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΣ, ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΝΑ ΦΟΡΑΣ.
      ΑΧ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΞΑΠΟΣΤΑΣΑΜΕ, ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑ ΕΓΩ.
      COVIDΙΑΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΤΑΜ ΤΑΜ ΤΟΥ ΡΟΥ ΡΟΥ ΡΟΥ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
      ΔΥΟ ΠΟΡΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ, Η ΜΙΆ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ BILL GATES.
      ΘΑ'ΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ.
      ΡΙΞΕ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ COVID ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΩ, Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΑΠΟΨΕ Μ'ΑΝΕΒΑΖΕΙ.
      ΤΟ RAPID TEST, ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠ'ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΟΧΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑΖΕΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΑΝΟΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ.
      ΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΜΗ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΤΟ ID ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ. ΟΧΙ ΟΧΙ, ΜΗ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΣ.
      ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ, ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ.
      ΛΕΣ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΤΥΠΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΟΙΚΤΟ, ΜΗ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ, ΟΙΚΤΟ, ΜΗ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΣ, ΑΑΑ...
      ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ, ΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΕΣ ΕΧΤΕΣ.
      ΕΛΑ ΜΗ ΚΛΑΙΣ, ΜΗ ΜΟΥ ΚΛΑΙΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΕΨΕ.
      ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΜΑΣΚΙΆ ΜΕ ΠΛΥΣΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΟΡΕΣΕΙ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝ ΚΑΛΑ ΔΕ ΘΑ ΝΟΣΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
      ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ, ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ, ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΑ ΤΙΝΑΞΑΜΕ.
      ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ, Ο COVID ΗΤΑΝ ΜΩΡΟ ΦΕΥΓΑΤΟ, ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
      ΣΚΑ, ΣΚΑ, ΣΚΑ, ΣΚΑ, ΣΚΑΣΕΙ ΣΥ!
      ΔΑΙΜΟΟΟΟΝΕΕΕΕΣ!
      COVID, ΚΡΑΤΑΩ ΜΑΧΑΙΡΙ.
      DNA, ΚΑΘΕ ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ, ΟΤΑΝ ΑΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΑΝΑ.
      ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΦΤΥΝΕΙΣ, ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΜΙΚΡΟΒΙΑ.
      Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Η ΜΑΡΓΑΡΩ ΚΑΙ Η ΜΑΡΕΒΑ Η ΚΟΥΛΙΩ, ΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.
      ΟΛΑ ΣΕ ΘΥΜΙΖΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗΜΕΝΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΕΩΣΦΟΡΙΚΑ.
      ΝΑΪΣ ΟΒΡΙΟ, ΝΑΪΣ ΟΒΡΙΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΛΟ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΝΑΓΙΑ ΔΟΜΛΕΣ ΑΤΖΕΪ ΟΒΡΙΟ.
      ΙΝΤΕΡΝΕΤΙ ΑΤΙΜΟ, ΠΑΛΙΟΪΝΤΕΡΝΕΤΙ, ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΡΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ, ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΙΝΤΕΡΝΕΤΙ ΑΠΟΝΟ, ΝΑ ΖΗΣΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΑΑΑ ΑΑΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΩ.
      ΑΡΓΕΙ Ο COVID ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΡΥΠΑΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ, ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ.
      ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ, ΦΤΑΙΕΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ.

      Delete
    7. ΞΑΝΑ-"ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ"...

      Delete
    8. Anonymous18/5/21 11:16

      Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙ-ΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗ-ΛΥΚΟΥΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΙΣΧΥΣ»:
      (ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ)

      Ο ΑΛΗ ΠΡΟΔΟΤ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΚΛΕΦΤΕΣ
      Η ΩΡΑΙΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΗ
      Ο ΤΟΣΟΛΟΥΛΗΣ
      ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΓΩΝΟ
      Η ΣΤΑΧΤΟΜΑΣΚΑ
      Ο ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΓΑΤΟΣ
      Η ΧΙΟΝΑΤΗ, Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΑ ΜΠΟΛΙΑ
      Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ
      Η ΜΙΚΡΗ mRNA ΓΟΡΓΟΝΑ
      Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ Ο FAUCI
      Ο ΑΛΑΝΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΙΚΟΣ "ΙΟΣ"
      Η ΟΒΡΙΟΔΟΥΛΑ ΤΟΣΟΔΟΥΛΑ
      ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ
      Ο ΤΖΑΚ ΝΟΡΙΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΦΑΣΟΛΙΑ
      ΜΑΪΚ Ο ΦΑΣΟ-LUCK-ΗΣ
      ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ
      Η ΚΟΜΜΟΥΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΦΟΡΟΥΣΕ GREEN DEAL
      ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ
      ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ (ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗΣ ΠΗΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ)
      ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ALICE
      Η ΠΥΡΟΜΑΝΗΣ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΑ
      Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΓΛΙΞΜΠΟΥΡΓΚ
      Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΠΕ
      Ο ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ
      ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΜΑΣΚΟ (ΤΟΥ ΧΑΝΣ "GET THE FLAMETHROWER" ANDERSON)
      ΧΑΝΣ* ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΑ

      *WITH THE FLAMETHROWER


      THERE IS SOMETHING ABOUT COVID
      QUARANTINE STORY
      COVID FICTION
      SAVING VACCINATED RAYN
      SOME LIKE IT RUSSIAN
      JOO SIDE STORY
      GROUNDHOG VACCINATION DAY
      MONTY PYTHON AND THE UNHOLY VACCINE
      2001: A CORONA VIRUS ODYSSEY
      ASTRAZENECA'S LIST
      BACK TO THE PAST
      RAIDERS OF THE LOST DECADE
      GONE WITH THE VACCINE
      TO KILL A MOCKING MAN
      THE SILENCE OF THE SHEEPLE
      ONE FLEW OVER THE PANDEMIC NEST
      THE EMPIRE OF ROTHCHILD STRIKES BACK
      THE MATRIX 2020
      THE USUAL (((SUSPECTS)))
      ALMOST DEAD
      THIS IS NOT A DRILL
      BROKEBACK WEST
      THE LORD OF THE VACCINES
      2020 REVISITED
      CLOSE ENCOUNTERS OF THE QUARANTINE KIND
      THE SEVEN VACCINES
      DECEPTION
      ONCE UPON A TIME IN THE WHITE WEST
      CHINATOWN IN EVERY TOWN
      STRANGELOVE OR HOW I LEARNED TO STOP WORRYING AND LOVED THE QUARANTINE
      THE BEST YEARS OF THEIR LIVES
      SCARY VACCINE II
      DR PEACOCK
      THE NORMALITY THIEF
      TRUMAN SHOW II
      MODERN TIMES, MODERNA VACCINE
      PERSONA NOT VACCINATA
      QUARANTINE ME IF YOU DARE & VACCINATE ME IF YOU DARE
      WHEN ASTRA MET ZENECA
      BREAKFAST WITH MY MASK
      LIES ACTUALLY
      SAVE THE LAST DOSE
      ΕΛΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ DARLING
      Ο ΚΑΛΟΣ, Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ
      THEY LIVE VACCINATED AMONG US

      Delete
  46. Anonymous14/5/21 23:39

    https://www.youtube.com/watch?v=HQdZfzcTWyk

    ReplyDelete
  47. Anonymous16/5/21 02:56

    https://www.youtube.com/watch?v=nIIjhAuC76g

    ReplyDelete
  48. Anonymous16/5/21 11:35

    Είκοσι παροιμίες για τους Τούρκους που δεν θα μπούν ποτέ στα σχολικά βιβλία
    https://panusis.blogspot.com/2021/05/blog-post_51.html

    ReplyDelete
  49. Anonymous16/5/21 18:39

    https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftseros691%2Fvideos%2F3956285664407147%2F&show_text=false&width=560

    ReplyDelete
  50. Anonymous16/5/21 20:58

    https://greekreporter.com/wp-content/uploads/2019/10/Giorgos_Kamateros.jpg
    https://www.avgi.gr/sites/default/files/styles/default_teaser/public/2021-01/TSAVOUSOGLOU.jpg
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQK5LuPIvRwk9nuJLY8Nps4sPeCPKd3ZOXjVA&usqp=CAU

    ReplyDelete
  51. Anonymous19/5/21 17:11

    https://attikanea.info/γιαννησ-δεμερτζησ/

    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ", ΣΦΑΓΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΝΟΜΙΖΕ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕΙ.

    ΕΣΥ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΣΥΝΤΕΚΝΕ ΚΟΥΡΗΤΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ *ΑΡΙΣΤΕΡΗ* ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΙΤΣΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ DONATION ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΕΧΕΙΣ); ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΑΣΕ ΠΙΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΞΩΓΑΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΤΑ ΦΕΡΤΑ ΤΗΣ ΑΜΑΖΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΜ ΤΙ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ; ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΓΑΜΩΤΟ... ΤΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ... ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΓΚΕΙΤΣ-ΜΑΣΚ-pornhub-ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΥΣ-ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ Η.Β ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΠΕΡΙΟΧΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΛΗ (ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ). ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΟΜΙΣΣΑΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ (ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΛΥΨΗ). ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΩ...

      Η ΣΟΥΦΛΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ "ΠΙΚΡΑΙΝΕΤΑΙ" ΣΥΧΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ . ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΑΣΗΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ.

      Delete
    2. Anonymous19/5/21 17:50

      https://www.pronews.gr/koinonia/987866_apektise-ton-diko-tis-ekptoto-aggelo-kai-i-thessaloniki-foto

      "τ ε χ ν η"

      Delete
    3. ..ΚΑΙ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΘΕΣ/ΝΙΚΗ , ΚΟΤΖΑΜ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΠΙΣΩ ;

      Delete
  52. Anonymous20/5/21 00:29

    https://www.2021net.com

    ReplyDelete
  53. Anonymous20/5/21 02:05

    https://twitter.com/4_04_Not_Found/status/1394646901056753664

    ReplyDelete
  54. Anonymous20/5/21 04:56

    https://twitter.com/4_04_Not_Found/status/1394320347261018113

    ReplyDelete
  55. Anonymous28/5/21 20:09

    https://www.skai.gr/news/world/ipa-o-eliot-peitz-pozarei-me-magio-meta-tin-egxeirisi-allagis-fylou

    ReplyDelete
  56. Anonymous29/5/21 01:15

    https://www.youtube.com/watch?v=AHOu8PoeZhs Ισχυει το παιδομαζωμα;

    ReplyDelete
  57. Anonymous29/5/21 18:40

    https://twitter.com/annzabel/status/1398391295626956804

    ReplyDelete
  58. Anonymous29/5/21 19:29

    https://www.youtube.com/watch?v=ERE8BOYFY8I
    https://gos.bbend.net/media/news/2014/09/14/339404/main/9c3d3f16c7db0a8eb330d7e34c2a9880.jpg

    ο ατσουμπαλογλου κοκαινακιας μιθριδατ ωριμασε σουλουπωθηκε κ μετα απο 20 χρονια εγινε τραγουδιστης, αλλα για την 4ετια της πρωτης φορας τζυριζα μοκο-κοκο... μετα απο αλλα 20 χρονια ισως το φιλοσοφησει περισσοτερο κ αποκτησει κ πολιτικη συνειδηση, γιατι αυτο ειναι αγανακτισμενη συναισθηματικη βομβα, δεν ειναι πολιτικη προταση...

    ReplyDelete
  59. Anonymous29/5/21 20:21

    https://twitter.com/Epicrotus/status/1397946047012524038

    ReplyDelete
  60. Anonymous2/6/21 00:16

    https://i.postimg.cc/qBnPrCsL/ethniko-png.png
    https://www.facebook.com/photo?fbid=2923679624549980&set=a.1470037169914240

    ReplyDelete
  61. Anonymous3/6/21 04:47

    Να σας ρωτήσω κάτι. Αν ήσασταν εκεί (https://www.youtube.com/watch?v=WTL5KagPhXw), τι θα κάνατε;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΚΑΝ.

      ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΓΡΑΨΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΣ Ο ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ "ΕΚΔΗΛΩΣΗ" ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΤΙΜΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΖΩΗ ΤΟΥ ή ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ . ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΩ ΕΓΩ.

      ΑΝ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΣΣΕΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΚΑΝ. ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ. Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ .

      ΑΝ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ή ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ , ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΙΔΙΟΣ , ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΤΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ή ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΑ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ . ΑΝ ΠΑΡΑ ΟΛΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ, ΤΟΤΕ ΟΣΟΙ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ, ΣΕ ΑΛΛΟ , ΔΕΥΤΕΡΟ -ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ , ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ, ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.

      ΑΝ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΣΚΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΚΡΙΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΟ, ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΝΕΛΑΜΒΑΝΕΤΟ.

      Delete
    2. Anonymous3/6/21 11:24

      να παρει θεση επι του θεματος η ισρ_ιμποτενσι..

      Delete
    3. Anonymous3/6/21 16:31

      Κουρήτη είχα την εντύπωση ότι δεν πήγαινες σε εκδηλώσεις.

      Delete
    4. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ. ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

      Delete
    5. Anonymous16/6/21 11:52

      Ρε πατριωτη καλα μας τα λες, αλλα αμα ησουνα στο μαγαζι απανου και σου την πεφταν για ελεγχο και δεν ειχες βανει ουτε φιμωτρο τι θα κανες; εγω κοντεψα να αρπαχτω https://www.youtube.com/watch?v=mPYB2BvqXTk
      Σε ειχα ξαναρωτησει για την εγγονα μου τοτε που την εβαζαν να φοραει φιμωτρο και με ειχες πει να μην το τραβηξω. Εγω μπολι μονο στα δεντρα εκανα, αλλα το φιμωτρο το φορεσαν στην εγγονα. Τρωμε σφαλιαρες απο παντου πατριωτη. Ως ποτε;

      Delete
    6. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ. ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ. ΑΝ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΒΙΑΙΩΣ, ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΔΑΧΤΥΛΑ, ΚΑΡΠΟΥΣ, ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ. ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ. ΑΝ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΩ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΕΓΩ ΦΟΡΩ ΜΑΣΚΑ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΩ ΝΟΜΙΜΩΣ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΟΥ)ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΦΟΡΟΥΝ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΕΧΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

      ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ. ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ , ΔΙΟΤΙ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝΗ ΗΤΑΝ , ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ.

      Delete
  62. Anonymous8/6/21 05:23

    https://www.youtube.com/watch?v=r_drir94ZsY

    ReplyDelete
  63. Anonymous9/6/21 02:31

    Να σας ρωτήσω κάτι και άλλο, αν έχετε χρόνο να διαβάσετε το κείμενο (https://orthologika.blogspot.com/2021/06/540-6-exus-project-stamina-hn.html) της κυρίας Γιούλη Παπαδοπούλου, κατ'εσάς όλα τα μέλη της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης συμμετέχουν εν γνώση τους ή συμμετέχουν εν αγνοία τους σε όσα απατηλά διαδραματίζονται; Γιατί δεν καταγγέλλουν την εξαπάτηση. Και οι χιλιάδες άλλοι, μέλη αρχών και φορέων, γιατί δεν αντιδρούν; Είναι ανενημέρωτοι; Το όφελός τους είναι οικονομικό; Εκφοβίζονται; Οι εισαγγελείς γιατί δεν επεμβαίνουν; Οι στρατιωτικοί; Πώς είναι δυνατόν λίγες χιλιάδες επιτήδειων να εξαπατούν εκατομμύρια ανεπιτήδευτων, όταν όλα τα στοιχεία όσων διαδραματίστηκαν τα τελευτά 2 χρόνια είναι διαθέσιμα σε όλους, δημοσίως; Εσείς εχετε κάποια λογική εξήγηση;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΙΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ , ΔΕΝ ΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ.
      ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ Ο ΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ , ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΛΔ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΟΠΛΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
      ΣΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ.
      ΤΑ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΜΕΤΡΑ , ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΙΕΙΑ
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.
      Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΟΜΟΙΩΣ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ), ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ, ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΜΨΗ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ , ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ "ΔΕΜΕΝΗ-ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ" ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ.
      ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΕΝΕΒΑΙΝΑΝ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΜΒΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.
      ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ-ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ.

      ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ , ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΟΕΒΑΛΑΝ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΟ, ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ Ι.Σ ΤΟΥΣ. Η ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΑΣΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ:
      1) ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Υ
      2) ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ (ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ)

      ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΗΓΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ.
      https://isxys.blogspot.com/2020/04/blog-post_260.html
      ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ. ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΤΕΧΝΗΤΑ/ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΑ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΕΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΡΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ. ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

      ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

      Delete
    2. Anonymous9/6/21 13:34

      "ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΤΕΧΝΗΤΑ/ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΑ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΕΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΡΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ. ΑΝΟΗΣΙΕΣ"

      Πως θα προστατευθούμε ;

      Delete
    3. ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ, ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ .

      ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ. ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ, ΕΙΣΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΑΣ.

      ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ , ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ. ΕΝΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ . ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ.

      Delete
    4. Anonymous9/6/21 17:28

      "ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ"

      Να πλήρώσω χάκερ να μου βγάλει πιστοποιητικό; Που θα τον βρώ;

      Delete
    5. Anonymous9/6/21 17:32

      Εσύ δλδ βρήκες άνθρωπο να πληρώσεις για να σου κάνει την δουλειά;

      Delete
    6. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ή Ο ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΣ.

      1) Ο ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ. ΠΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΟΒΕΙΣ ΦΑΤΣΕΣ, ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΜΙΑ-ΕΝΑΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ (500-1000, ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΦΙΑΛΙΔΙΟ, ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ 3 ΜΑΖΙ) .
      ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΕΙ, ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΑΛΛΗΝ, ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ή/και ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ , ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΕΚΕΙ.
      ΜΟΛΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ, ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΠΑΣ , ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
      Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΡΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.

      2) ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΛΑΦΡΩΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΠΩΣ ΕΣΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ "ΚΑΡΚΙΝΟ".

      3) ΒΓΑΛΕ ΧΑΡΤΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ (ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟ)

      ---

      ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ 2 ΑΦΟΡΟΥΝ "ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ"

      ΑΚΟΥ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΦΥΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΕΤΕ. ΕΧΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΑΣ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΑΛΘΑΚΟΙ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΟΗΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟ , ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ , ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΑΣ. ΟΣΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ.

      Delete
    7. 9/6/21 17:32

      ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

      Delete
  64. Anonymous9/6/21 08:14

    Ο κορονοϊός είναι το καλύτερο τεστ νοημοσύνης που εφαρμόστηκε ποτέ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous11/6/21 02:25

      https://aperopia.fr/05-2021/otan-i-dysi-vythistike-stin-ilithiotita/

      "Αν λοιπόν, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι νομπελίστες επιστήμονες, όσοι έχουν εμβολιαστεί πεθάνουν, τότε πράγματι θα αποδειχτεί ότι η τόσο τρομακτική πίεση για εμβολιασμό δεν ήταν παρά μια επιχείρηση «ελεήμονος» ευγονικής των Σκοτεινών Διαφωτιστών, ώστε να εκκαθαρίσουν τον κόσμο από τους διανοητικά ασθενέστερους, —τα ζόμπι ή παράσιτα όπως λένε— ώστε να μείνουν απέναντί τους μόνο οι βιοδιάνοιες."

      Delete
  65. Anonymous9/6/21 10:39

    https://www.youtube.com/watch?v=SUfjtKtkS2U

    ReplyDelete
  66. Anonymous10/6/21 11:34

    ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ.ΕΓΩ ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ.ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗ...ΚΟΥΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ 2 ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ , ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ. ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ.
      ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΑΓΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ. (ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ).

      ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΜΕΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΒΡΑΧΥΒΙΕΣ-ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ (ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΥΓΙΕΣ ΑΙΜΑ. ΑΡΑ ΕΙΚΑΖΩ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 5ετια , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ή ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.

      ΠΡΟΣΕΞΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΛΟΓΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΟΛΟΝ.

      Delete
    2. Anonymous11/6/21 02:36

      "ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΑΓΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ (ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ)."

      https://www.youtube.com/watch?v=38wQNswGCOE ???

      Delete
    3. ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ . ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΣΕ ΙΔΡΩΜΕΝΟ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
      ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΟΣΟΙ ΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ . ΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΩΝ , ΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΠΤ, ΑΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ.

      Delete
    4. Anonymous12/6/21 08:39

      https://r5---sn-4g5edne6.googlevideo.com/videoplayback?expire=1623504778&ei=CkfEYOeaDISJhgbuzoi4DQ&ip=2a0b:f4c2:1::1&id=cd61e751aa058cc6&itag=18&source=blogger&susc=bl&mime=video/mp4&vprv=1&dur=20.085&lmt=1623448491488833&txp=1311224&sparams=expire,ei,ip,id,itag,source,susc,mime,vprv,dur,lmt&sig=AOq0QJ8wRQIgeLDezieUn1qK8tICNe9QKPK-UDjaDjDGk-yZnaXYfxwCIQDnyFSR1En_pLtENe57kVvtmZmrdf0Uj0vC5kMwS62ecA%3D%3D&cpn=n_9y1O2eLNDHm2_P&c=WEB_EMBEDDED_PLAYER&cver=1.20210609.1.1&redirect_counter=1&cm2rm=sn-ntnxax8xo-cxge7s&req_id=b71cce1fb8ba3ee&cms_redirect=yes&mh=ra&mm=29&mn=sn-4g5edne6&ms=rdu&mt=1623475956&mv=m&mvi=5&pl=63&lsparams=mh,mm,mn,ms,mv,mvi,pl&lsig=AG3C_xAwRQIgXG6dXEb6vwcTzmJs5s44BSb2XpnSI1M3CZuKTmn6IGMCIQDsR7RYu7dBbE0H2dUO5V_39FB-dUGEyK7f35lWwUL3XA%3D%3D

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/06/blog-post_79.html

      Delete
    5. 12/6/21 08:39

      ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΙΑΛΙΔΙΟ. ΤΑ ΦΙΑΛΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (2 ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.

      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ... ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ;;;

      Delete
    6. Anonymous12/6/21 14:06

      https://sxolianews.blogspot.com/2021/06/blog-post_33.html

      Delete
    7. Anonymous13/6/21 01:49

      https://katohika.gr/sinomosia/epeigon-o-echon-to-nou-psifisato-kai-an-den-einai-apla-emvolio-me-dodekari-arithmo-na-se-parapempei-psifiaka-sto/

      ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ; ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΛΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΝΟΚΙΑ 15ΕΤΙΑΣ.

      Delete
    8. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ. ΟΛΑ, (ΩΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ) ΓΕΩΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ MacAddress.
      ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ. Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ( MacAddress) ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ (ΚΑΡΤΑ) , ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.
      ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΣΤΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ (ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ).
      ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

      ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΔΕΤΟ/ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΑΛΜΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ " Ακομα πιστευεται οτι οι Εμβολιασμενοι δεν εχουν μεσα τους νανοτεχνολογια η οποια εκπεμπει σημα και δειχνει που ανηκει ο καθενας ..σαν ιδιοκτησια πλεον παντεντας;) [Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ].
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ ή ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙΣΑΙ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΣΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

      ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ.... ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΑΓΕΙ ΝΑΝΟΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ.

      Delete
    9. Anonymous15/6/21 05:30

      https://www.youtube.com/watch?v=FZSEdd1feLg

      Delete
    10. ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ...

      Delete
    11. Anonymous17/6/21 06:38

      @Anonymous11/6/21 02:36
      MAGNETOFECTION https://www.youtube.com/watch?v=zJ32ObPyqy8

      Delete
    12. Anonymous18/6/21 01:29

      https://seed307.bitchute.com/YnCjuVNWtt7q/ITDQnQWEEPty.mp4

      ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ SPIONS, ΚΑΘΩΣ ΤΟ "ΕΜΒΟΛΙΟ" ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 5G.

      Delete
    13. Anonymous18/6/21 02:07

      https://patents.google.com/patent/US6238333B1/en

      Delete
    14. Anonymous18/6/21 23:21

      https://sp.rmbl.ws/s8/2/V/V/E/2/VVE2b.caa.1.mp4

      Delete
  67. Anonymous10/6/21 12:04

    ΛΟΓΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΟΥΤΟΠΙΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ "ΔΕΚΑΡΑΚΙΑ" ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.
      ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ.
      ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟ.

      Delete
  68. Anonymous11/6/21 16:47

    ΚΟΥΡΗΤΗ ΠΕΣ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ. ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΦΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ (ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ). ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΩΣ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ. ΙΣΩΣ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟΔΟΣΙΚΟ. ΑΝ ΔΕΧΤΕΙ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙΣ. ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.

      ΟΝΤΩΣ Η ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΕΙΚΟΝΙΚΑ, ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

      ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥΣ. ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΑΝΑΝ , ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΙ; ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ; ΠΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ;

      ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΛΥΣΕΙΣ , ΤΟ ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΑΦΟΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ) Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ , (ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ) ΜΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟ ΑΜΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, Η ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ, Κ.Λ.Π, Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ , ΑΦΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.

      ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΓΜΑΤΑ (ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ, ΔΑΓΚΩΜΑΤΑ) ΕΝΤΟΜΩΝ . ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ Η ΜΕΤΑΦΟΑΡΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ.

      ΕΙΧΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΩΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΑ.
      https://isxys.blogspot.com/2021/02/blog-post_445.html
      ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ , ΒΡΙΣΚΩ ΜΙΣΟΛΟΓΑ, ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΝΙΚΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΛΔ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;

      ΑΚΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΗΣΑ , ΟΥΤΕ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ. ΕΙΠΑ ΠΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ , ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ, ΟΥΤΕ ΜΑΓΙΚΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ , Κ.Λ.Π.

      ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΚΟΤΕΣ ΜΕΓΑΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ. ΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ Ε.Δ ΚΑΙ ΤΑ Σ.Α. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΙ ;;; ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΞΟΥΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

      Delete
  69. Anonymous12/6/21 10:14

    https://attikanea.info/%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%b1-%ce%ad%cf%80%cf%81%ce%b5%cf%80%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b6/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

      Delete
    2. Anonymous12/6/21 10:52

      http://kerberos-hellas.blogspot.com/2021/06/blog-post_54.html

      Delete
    3. Anonymous12/6/21 12:17

      https://m.facebook.com/opkos2018/photos/a.183964452492083/351864589035401/?type=3&refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F351864589035401&_rdr

      Delete
  70. Anonymous12/6/21 10:48

    Αόρατη Βιομετρική Φυλακή
    https://terrapapers.com/aorati-viometriki-fylaki/

    ReplyDelete
  71. Anonymous12/6/21 13:33

    ΚΟΥΡΗΤΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ;

    Ρώσος χάκερ ξεσκέπασε τη βάση δεδομένων που παρακολουθεί τα τσιπάκια που εμγυτεύθηκαν στο σώμα σας από το εμβόλιο για τον Covid19. ...."Τώρα παρακολουθείστε σε πραγματικό χρόνο μέσω του 5G..."
    https://www.brighteon.com/efee0247-e13b-4885-8f9d-3361522e3031

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΟΤΙ ΔΛΔ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΩ 5G.
      - ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΤΥΟ 5G ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ.
      - ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
      - ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΜΦΥΤΕΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ SERVER ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΤΣΙΠ

      ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ , ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90%

      Delete
  72. Anonymous14/6/21 05:59

    https://www.youtube.com/watch?v=6FYATBOShM0

    ReplyDelete
  73. Anonymous14/6/21 09:31

    https://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2019/11/O-Xristos-itan-Ellinas.pdf


    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous14/6/21 10:44

      @ †

      https://www.youtube.com/watch?v=wV9nafbOIOI
      https://cosmopoliti.com/8stoixiaiisousellinas/

      Delete
    2. https://isxys.blogspot.com/2021/06/blog-post_22.html?showComment=1623568879188#c5080645350810117941

      Delete
  74. Anonymous15/6/21 08:13

    https://r3---sn-oxmua5txg-8pxl.googlevideo.com/videoplayback?expire=1623762470&ei=pjXIYJLlOpHghgbE3IGYDA&ip=2a03:e600:100::49&id=8d9be2a26fc8db8a&itag=18&source=blogger&mh=Gf&mm=31&mn=sn-oxmua5txg-8pxl&ms=au&mv=m&mvi=3&pcm2cms=yes&pl=64&susc=bl&mime=video/mp4&vprv=1&dur=153.692&lmt=1623704329318905&mt=1623733481&txp=1311224&sparams=expire,ei,ip,id,itag,source,susc,mime,vprv,dur,lmt&sig=AOq0QJ8wRQIhAPYGJ9CHDK5fGZrcTmZ3IqzfJdcBuMLiVEG3EQF_RHw_AiBsrqv_gAAmrjdsART1cTBowl6jIGY-VcaRH2OlZVc_5g%3D%3D&lsparams=mh,mm,mn,ms,mv,mvi,pcm2cms,pl&lsig=AG3C_xAwRQIhANFKOfmco9QRRZSM2496D6sfRJ0yfO-A93WXJoj5WIdJAiB5JdAqY3ItoO9QQOrE81F4Xdtt8Kug8Ay-RTtvQ_bkew%3D%3D&cpn=BptxNaPBpws0VIEi&c=WEB_EMBEDDED_PLAYER&cver=1.20210609.1.1

    ReplyDelete
  75. Anonymous16/6/21 07:15

    https://www.iefimerida.gr/zoi/makenzi-skot-proin-tzef-mpezos-dorise-27-dis

    ζουμε σε παρωδια.. τα χαζαροφιδια καταφεραν να κανουν τη γυναικα του καπιταλα μια σελφχειτινγκ θολοκουλτουριαραια λευκη.. μισει τον τρικαταρατο καπιταλισμο, αλλα οσο ζουσε με τον τζεφ_μπεζος αγκαλια (το τσιρακι της σια που εφτιαξε το παγκοσμιο κεντρο σερβερς της σια), τοτε ολα ηταν οκ.. περασε καλα στη χλιδα και τωρα θελει παγκοσμιο σοσιαλισμο με φιδενιο υπερκρατος και μοιραζει δις στην γνωστη κλικα για να επιτυχει το μουλτι-κουλτι.. λεφτα σε κοροϊδοϊο, αραπηδες, γυναια κ αλλες μειονοτητες, κουλουπου κολουπου.. ολα τα φραγκα πανε με συνενοηση στις ιδιες ομαδες.. εκει δινει κ ο μπιλις κ ο μπαφετ κ ο μαφετ κ ο καθε παπετ.. γιατι αμα φτιαξεις περιουσια, σε πλησιαζουν καποια στιγμη οι περιουσιοι κ σου λενε.. μπαστα!!! θες να προχωρησεις;;; δωσε τα φραγκα εκει που σου λεμε, αλλιως τερμα.. κ ετσι ολοι μπαινουν στο ιδιο μαντρι.. παμε για μεγκα-συγκρουση αριστερας-δεξιας... σε ολες τις χωρες εχουν στησει τα πιονια.. πχ στη χιλη γινεται ο κακος χαμος.. ασπρα-μαυρα ολα δικα τους.. θελουν σκλαβους, λιγους, μπασταρδεμενους κ χωρις εθνος.. αυτο τους καει.. ιδιως για την Ελλαδα βγαζουν αφρους.. το λενε κ με τις σατανοαφισες τους.. https://i.redd.it/nsjzds1373v51.jpg

    ReplyDelete
  76. Anonymous16/6/21 08:16

    https://www.youtube.com/watch?v=CZe6NF1kd1I

    ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. 45 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΛΥΠΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. ΙΔΟΥ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ. ΚΡΙΜΑ, ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΤΕΣΤ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΨΑΞΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ.

      Delete
  77. Anonymous16/6/21 09:38

    https://weehingthong.org/2021/06/14/wuheqilin-chinese-propagandist-cartoonist-uses-the-last-supper-scene-as-background-to-depict-the-g7-summit-his-other-works-are-included/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΩΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΣΙΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ . ΗΜΙΑΛΗΘΕΣ , ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΙΚΟ. Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΛΕΥΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΜΟΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΣΙΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ.

      Delete
    2. Anonymous16/6/21 12:21

      https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/852/581/c99.png
      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR25KqWsSsOQlpYMTrMJ92vldI4HpIKkGbibKHpUFI5DYhIpCTxeO-1rfXi2tH2R4ifuY4&usqp=CAU
      https://i.redd.it/d03o9p8k0nt41.jpg
      https://explorevenango.com/wp-content/uploads/2020/04/01-Emp-Clothes-LI-600.jpg
      https://i.redd.it/fpxscf81li231.jpg
      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR_WFQS-ZCfl64oINhKAfoIWe0hDJ5CQqzb8Q&usqp=CAU
      https://www.abc.net.au/news/image/10799062-3x2-700x467.png
      https://2v9ljb1q29v32lhzl42l5g76-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2020/11/daxue-consulting_What-Chinese-say-about-the-US-2020-election_forbiden-city.jpg

      Delete
    3. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ , ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.... "ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΛΕΥΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΜΟΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΣΙΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ"

      Delete
  78. Anonymous16/6/21 11:36

    https://www.youtube.com/watch?v=RVYUL4RgFPA

    ReplyDelete
  79. Anonymous17/6/21 05:27

    https://www.youtube.com/watch?v=9NMrkq7zBZ0

    ReplyDelete
  80. Anonymous17/6/21 07:12

    https://www.youtube.com/watch?v=aXYK7XqndXY

    ReplyDelete
  81. Anonymous17/6/21 08:04

    https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour

    ReplyDelete
  82. Anonymous17/6/21 10:54

    Αρκετό Adagio. Ώρα για κάτι διαφορετικό.
    https://www.youtube.com/watch?v=92rpyUVr1uk

    Άννα

    ReplyDelete
  83. Anonymous18/6/21 02:40

    https://thedivineeye.wordpress.com/2015/11/13/timeline-of-secret-government-projects/

    ReplyDelete
  84. Anonymous18/6/21 03:17

    https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-guardian-%cf%84%ce%bf%cf%85-2016-%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%84%cf%81/


    ReplyDelete
  85. Anonymous18/6/21 04:38

    https://www.youtube.com/watch?v=XKtWXwgjog0

    ReplyDelete
  86. Anonymous18/6/21 11:08

    https://attikanea.info/αποκαλύψεις-που-συγκλονίζουν-ποιοι-π

    ReplyDelete
  87. Anonymous18/6/21 13:36

    https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/lifo_lightbox_open/public/articles/2020-11-04/asterix_-_coronavirus1.jpg
    https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/lifo_lightbox_open/public/articles/2020-11-04/asterix_-_coronavirus.jpg

    ReplyDelete
  88. Anonymous19/6/21 07:22

    https://videos.files.wordpress.com/VEzPlJ52/vid_20210614_104211_238_mp4_dvd.mp4

    ReplyDelete
  89. Anonymous19/6/21 16:07

    https://kanenazori.com/2021/06/19/ellinikahoaxes_loustrakia_soros/

    ReplyDelete
  90. Anonymous19/6/21 16:56

    https://townhall.com/tipsheet/spencerbrown/2021/06/17/climate-activists-get-so-woke-they-cancel-themselves-n2591126?mc_cid=f6368985fa&mc_eid=3275e92963

    λοοοολ!!!

    ReplyDelete