28/10/2011

Ο φασισμός των αριστερών.

Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει ακόμα για να το καταλάβετε. Δεν καταλαβαίνω κάν γιατί υπάρχει μια τέτοια στήριξη από την πλευρά των πολιτών, της αστυνομίας και κυρίως του κράτους προς την προστασία των αναρχικών φασισταριών. Αλλά δεν θα επικεντρωθούμε στα μεγάλα μυστήρια σήμερα. Θα ξεφτιλίσουμε απόλυτα όμως την έννοια τους. Σήμερα λοιπόν, στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου όλοι περιμέναμε να γίνουν επεισόδια. Όχι τόσο επιθετικά, όσο πιο πολύ ήρεμα σαν ένδειξη διαμαρτυρίας. Σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, οι πολιτικοί εκδιώχθηκαν κακήν κακώς και ακολούθησε μετά η προκαθορισμένη παρέλαση ή δεν έγινε και καθόλου. Όχι όμως στα Χανιά. Γιατί στα Χανιά το ΠΑΣΟΚ καλά κραττεί και οι αρχιδάτοι Κρητικοί δεν ξεχνούν ποιός τους βοήθησε να βάλουν τον γιό τους στο δημόσιο, ε? 

Τέλος πάντων, το καταπίνεις και αυτό, και βλέπεις την παρέλαση να διεξάγεται κανονικά. Τα κεφαλάκια όμως αρχίζουν να μην γυρνούν στα δεξιά, αλλά να κοιτάνε μπροστά ή και αριστερά. Ωραία, αντίσταση είναι και αυτή, δεν περιμένεις και πολλά από τους Χανιώτες. Η παρέλαση, χωρίς επιπλέον απρόοπτα, τελειώνει και γίνεται ξαφνικά το μεγάλο μπάμ. Από παντού, ορμάνε άτομα πρός τους πολιτικούς και οι πολιτικοί γίνονται μάγοι: Εξαφανίζονται σε κλάσματα δευτερολέπτου. Σηκώνονται πανό, φωνές, δακρυγόνα και τα διάφορα έμφανίζονται από το πουθενά. Ο κόσμος τρέχει με παιδιά στα χέρια, με καρότσια να φύγει από το χάος.

Και ερχόμαστε στο θέμα μας. Καθ'όλη την διάρκεια της διεξαγωγής της εορτής, κάπου χεσμένα και χωμένα κρυβόντουσαν κάτι αναρχάκια που δεν είχαν ιδέα τι συνέβαινε. Δεν παίζει να ήξεραν καν τι μέρα είναι, γι' αυτό και μοίραζαν φυλλάδια που ζητούσαν την κατάργηση του κόμματος της Χρυσής Αυγής. Κατ' αρχάς, να ξεκαθαρίσω την θέση μου. Χρυσή Αυγή δεν είμαι, ούτε και πρόκειται να είμαι ποτέ. Τους βρίσκω ρηχούς και λοξοδρομημένους. Αλλά πώς μπορείς εσύ, ο αναρχικός φιλειρηνιστής και πάνω απ' όλα δημοκράτης, να απαιτείς την κατάργηση ενός κόμματος? Γιατί η απαίτηση της κατάργησης της Χρυσής Αυγής είναι φυσιολογική, αλλά η απαίτηση της κατάργησης του ΤΣΙΡΙΖΑ δεν είναι? Γιατί το να δέρνεις χρυσαυγίτες και να δολοφονείς παλλικαράκια 13ών και 14ων χρονών είναι απλά ένα ατυχές περιστατικό, ενώ το να φάει έστω και ένα σπρώξιμο ένας αναρχικός θεωρείται δολοφονική επίθεση και γίνονται πορείες και χαλασμός και Α ΟΥ ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ενώ ουσιαστικά κανείς δεν ξέρει αν τελικά ήταν φασίστας αυτός που σε χτύπησε?

Έχετε χάσει την έννοια του φασισμού. Δεν ξέρετε καν τι είναι. Μια φορά είχε τύχει να ρωτήσω έναν γνωστό μου τι σημαίνει φασισμός και μου απάντησε ότι το να είσαι πατριώτης και δεξιός είναι φασισμός. Από εκείνη τη μέρα, δεν μπορώ να πάρω κάποιον στα σοβαρά αν δεν τον ρωτήσω να μου πεί τι σημαίνει φασισμός. Το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι ότι ώς τώρα, κανείς δεν απάντησε σωστά. Και έχω κάθε καλή διάθεση να συζητήσω και με κομμούνια (σκαταναφατεγαμησατετηνχωρακωλοπαιδα) και με αριστερούς και με φανατικούς δεξιούς και με όλους, αλλά δεν γίνεται να μιλάω με καθυστερημένα και να προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι 1+1 κάνουν 2, ούτε να προσπαθώ να τους πείσω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Τέλος πάντων, μοιράζανε τα καθυστερημένα που δεν ξέρανε τι μέρα είναι τα φυλλάδια τους και πουλούσανε τσαμπουκά στον γύρω κόσμο. Φύγε από εδώ, ου, να πάς εκεί με τα φιλαράκια σου τα χρυσαυγιτάκια και άλλα τέτοια ωραία. Η πλάκα όμως, δεν είναι αυτή, Η πλάκα είναι ότι αυτά, τα φωνάζανε άτομα του Πολυτεχνείου Χανίων πρός πιτσιρίκια από γυμνάσια, λύκεια και απλούς πολίτες. Συν τοις άλλοις, τα καθυστερημένα ήταν οπλισμένα, ενώ γύρω τους κανείς άλλος δεν ήταν. Ο κόσμος τραβήχτηκε στο πλάι με κάποιο τρόπο, και ενώ όλοι οι άλλοι έτρεχαν αλοισμένοι να φύγουν, εκεί στο κέντρο του δρόμου, μαζεύτηκαν 15 έφηβοι εναντίων 300 αναρχοάπλυτων. Οι έφηβοι τάχθηκαν στα δεξιά και όλα τα ζώα της αριστεράς από τα αριστερά. Οι αριστεροί όρμησαν σαν λυσσασμένα ζώα προς τους έφηβους και φυσικά έπεσε ξύλο. Οι οπλισμένοι...προς του άοπλους. Μπορώ να τονίσω, χωρίς να πώ βέβαια ότι δεν το περιμένατε, ότι 3 έφηβοι είναι στο νοσοκομείο, με τον έναν σε κρίσιμη κατάσταση γιατί έφαγε ένα ιδιαίτερα ογκώδες και βαρύ αντικείμενο κατευθείαν στο κεφάλι. Φτού σας παλλικάρια μου, επιτίθεστε άοπλοι 20άρηδες σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου. Να σας χαίρονται οι μανάδες σας.

Τα παιδιά μαζεύτηκαν κακήν κακώς, προσπαθώντας να βοηθήσουν το παλλικάρι που έπεσε λιπόθυμο, και ο κόσμος προσπαθούσε ακόμα να βρεί έξοδο διαφυγής. Και σε αυτό το σημείο, μπορώ να πώ με βεβαιότητα, ότι... καθίκια αριστερά, σας ξέρουμε ποιοι είστε και που μαζεύεστε και θα σας βρούμε. Και όταν σας βρούμε θα γίνει ότι έγινε πριν λίγες μέρες στα ΤΕΙ. Θα τρέχετε για να μην σας χώσουμε στον κώλο τα καδρόνια που κρατάτε. Κωλόπαιδα με τον ψεύτικο τσαμπουκά σας.

Γμχ. Συνεχίζοντας λοιπόν, φεύγουν τα παλλικάρια μαζεύοντας τα κομμάτια τους, και τα αριστεροαναρχοάπλυτα βρίσκονται σε έξαρση! Ψάχνουν μανιωδώς γύρω τους και εχθρούς και άτομα να δείρουν. Και τι βρίσκουν? Τον κόσμο που προσπαθεί να φύγει. Απειλούν όποιον βρίσκεται μπροστά τους με φωνές και κραυγές για να τους διώξουν. Μαζεύονται γύρω από μια ομάδα αντρών μέσης ηλικίας και χτυπούν τα καδρόνια και τα σίδερα στο δρόμο. Σαν τους λύκους, περικυκλώνουν την ομάδα που οπισθοχωρεί γνωρίζοντας ότι είναι πολύ λίγοι και άοπλοι για να αντιμετωπίσουν το μένος των "φιλειρηνιστών", πόσο μάλλον όταν εξ' αρχής δεν είχαν πρόθεση για κάτι τέτοιο. Κράνη μπαίνουν στα μαλλιαρά και άπλυτα κεφάλια των έτοιμων για επίθεση και οι λίγοι εναπομείνανες άνδρες φεύγουν όσο πιο απλά γινόταν. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι ο τσαμπουκάς των κωλοπαίδων αυτών πιάνει μόνο όταν ο αντίπαλος είναι μόνος του, ένας. Πιάνει μόνο όταν αυτοί είναι πολλοί και νιώθουν την ασφάλεια ότι η μάχη είναι άνιση και γέρνει προς το μέρος τους. Γιατί αυτοί είναι...άντρες. Στάζουν αντρίλα οι κότες...?

Ας αναλογιστούμε λοιπόν τι είναι οι καινούργιες πληροφορίες που πήραμε. Ας αφομοιώσουμε τι έγινε.
- Αριστεροί έστειλαν στο νοσοκομείο άοπλα, έφηβα πιτσιρίκια. 
- Απείλησαν ΑΘΩΟΥΣ, άοπλους πολίτες και 
- Μοίραζαν δωρεάν προπαγάνδα σε φυλλάδιο, την μέρα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ.
Ρε είστε σοβαροί?
Αναρωτιέμαι λοιπόν, πόσα ακόμα πρέπει να γίνουν για να καταλάβετε ότι αυτός που φωνάζει ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι ο ίδιος φασίστας! Πόσα ακόμα πρέπει να γίνουν για να καταλάβετε ότι η αριστερά χάνει τον έλεγχο και σε λίγο θα αρχίσουν να απειλούν τους απλούς πολίτες και τις οικογένειες τους? Πόσα ακόμα πρέπει να γίνουν για να δείτε τι κάνουν στα παιδιά σας αυτές οι "αθώες" προπαγάνδες, που τα ωθούν στην βία και στο ξύλο προς άοπλα, αμούστακα παιδιά.

Όσο για εσάς, ανύπλητα βλακάδια, όπως είπα σας ξέρουμε. Και αν νομίζετε ότι δεν υπάρχει ανάλογη δύναμη να σας αντιμετωπίσει, είστε γελασμένοι. Γιατί όπως την προηγούμενη φορά, 3 άτομα σας γάμησαν τον πάτο ανάποδα βάζοντας σας στον κώλο καδρόνια και ξύλα. Καδρόνια και ξύλα που 10 άτομα από εσάς, κρατάγανε με σκοπό να σκοτώσουν τους 3. Άρα μην νομίζετε ότι θα την βγάλετε καθαρή, απλά σας λυπόμαστε ακόμα. Αλλά όχι για πολύ... Α...και που είστε, αναρχάκια? Μάθετε τι σημαίνει φασισμός. Μην ξεφτιλίζεστε μόνοι σας τόσο.

Καλή Εθνική μας Επέτειο Πατριώτες!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

2 comments :

  1. οιλοι ειναι στα δυο λουξ εκει αραζουν τα αποβλητα και κανουν τους αρχηγους αντε να καει το μπουρδελο τα δυο λουξ και αυτοι μαζι

    ReplyDelete
  2. Anonymous2/11/11 00:27

    μα στο ΤΕΙ τελικα τι εγινε?δεν ηταν μια παρεα της χαλεπας που της την επεσαν οι φοιτητες τελλικα?

    ReplyDelete