16/09/2023

Απαιτούνται Ρηξικέλευθες Πρωτοβουλίες για την Προάσπιση των Εθνικών Συμφερόντων στις Ελληνικές Θάλασσες

Δεν θα μοιραστούμε την αισιοδοξία της κυβέρνησης, η οποία διοχετεύεται συστηματικά τις τελευταίες ημέρες στα ΜΜΕ, αναφορικά με τις τελευταίες επαφές σε επίπεδο υπουργών εξωτερικών και την λαμπρή προοπτική μιας ομαλοποίησης, εάν όχι αναγέννησης, των σχέσεων μας με την Τουρκία. Σύμφωνα με το κυβερνητικό αφήγημα, απώτερος στόχος του νέου κύκλου επαφών μεταξύ της Ελληνικής και της Τουρκικής ηγεσίας είναι η συμφωνία και υπογραφή «συνυποσχετικού» για την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) στο Αιγαίο και στην Ανατ. Μεσόγειο με παραπομπή του όλου θέματος στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, (ΔΔΧ). Ένα χιλιοειπωμένο ευχολόγιο που, όμως, δεν οδηγεί πουθενά, δεδομένων των παγιωμένων Τουρκικών θέσεων. Πέραν του γεγονότος ότι το εν λόγω Δικαστήριο δεν είναι το ενδεδειγμένο δικαιοδοτικό όργανο να εκδικάσει μια τέτοια υπόθεση- με πλέον αρμόδιο το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ) καθώς έχει ενσωματώσει το νέο Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (ΝΔΔΘ) στην νομολογία του και η Τουρκία έχει υπογράψει συμφωνία προσχώρησης στην ΕΕ- υπάρχουν σημαντικά ανοικτά θέματα με την Τουρκία που δεν επιτρέπουν την άνευ όρων διπλωματική και πολιτική προσέγγιση από πλευράς Ελλάδος. Αυτό, όμως, είναι ακριβώς αυτό που επιχειρείται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τα θέματα αυτά δεν είναι άλλα από τις συνεχείς διεκδικήσεις και απαγορευτικά της γείτονος που κάθε άλλο παρά αφηρημένες έννοιες είναι (όπως υποστηρίζουν αφελώς ορισμένοι στην Αθήνα) και σκοπό έχουν να περιορίσουν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο την Ελληνική κυριαρχία στον δικό της ιστορικό θαλάσσιο χώρο, στο Αιγαίο και τις πέριξ θάλασσες. Με διαδοχικές κυβερνήσεις να μην έχουν τολμήσει, ως όφειλαν,να οριοθετήσουν έστω χαρτογραφικά τα όρια της Ελληνικής ΑΟΖ - σε Αιγαίο, Κρητικό Πέλαγος και Ανατ. Μεσόγειο - ώστε να γνωρίζουν όλοι, urbi et orbit, τις θέσεις της χώρας μας και να μην μιλάμε για δυνητική ΑΟΖ και άλλα φαιδρά, που μάς εκθέτουν σε διεθνή φόρα δίδοντας το δικαίωμα σε τρίτους να μας σχολιάζουν δηκτικά ότι δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θελουμε. Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από διαφάνεια και ταχεία διάδοση της πληροφόρησης, αποτελεί τουλάχιστον αναχρονισμό η Ελληνική κυβέρνηση να θέλει να προσέλθει σε διαπραγματεύσεις και ο υπόλοιπος κόσμος να μην γνωρίζει τι ακριβώς διεκδικεί. (βλέπε σχετικό αναλυτικό άρθρο μας στην Εστία της 20/8/ 2023).

Ως προς την στόχευση της κυβέρνησης να θέσει το θέμα της οριοθέτησης ΑΟΖ - διότι περί αυτού πρόκειται όταν ομιλεί για θαλάσσιες ζώνες- στο επίκεντρο της προσέγγισης με την Άγκυρα, υπάρχουν εγγενείς δυσκολίες και σοβαρά προβλήματα τα οποία η Αθήνα προσποιείται ότι δεν υπάρχουν. Τα οποία όμως στην πορεία θα αποδειχθεί ότι όχι μόνο δεν θα εξαφανιστούν κατά κάποιο μαγικό τρόπο, αλλά θα παραμείνουν εν ισχύ εκτροχιάζοντας κάθε προσπάθεια.

Και για να είμαστε πλέον συγκεκριμένοι αναφερόμαστε:
  • (α) Στο Τούρκο-Λιβυκό μνημόνιο για χάραξη ΑΟΖ ,του Νοεμβρίου 2019, μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης με ξεκάθαρη καταπάτηση της ακήρυκτης μεν αλλά πολύ υπαρκτής Ελληνικής ΑΟΖ. Έκτοτε το εν λόγω μνημόνιο όχι μόνο δεν έχει αποσυρθεί, παρά τις Ελληνικές αντιδράσεις, αλλά η Τουρκία ετοιμάζεται για έρευνες υδρογονανθράκων στην Λιβύη βάσει των προβλέψεων της εν λόγω συμφωνίας.
  • (β) Την ανακήρυξη του δόγματος της Γαλάζιας Πατρίδος (Mavi Vatan) η οποία, με ξεκάθαρα όρια όπως ορίζονται σε σειρά δημοσιευμένων χαρτών, διχοτομεί το Αιγαίο, το οποίο πλέον θεωρείται μέρος της Τουρκίας. Το εν λόγω δόγμα επισημοποιεί τις Τουρκικές βλέψεις στο Ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκανησσα.
  • (γ) Τη νομοθεσία για το περίφημο casus belli από την Τουρκική Εθνοσυνέλευση (1995) σε περίπτωση που η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ν. μ., όπως έχει το αναφαίρετο δικαίωμα από το ΝΔΔΘ.
Με ανοικτά τα ανωτέρω τρία ουσιώδη θέματα, που στρέφονται ξεκάθαρα κατά της Ελληνικής κυριαρχίας όχι μόνο στις στις θάλασσες της αλλά και στον νησιωτικό της χώρο, και την εκπεφρασμένη διάθεση από Ελληνικής πλευράς να μην αποτελέσουν αυτά τροχοπέδη στην όλη προσέγγιση, είναι απορίας άξιο με τι είδους προσδοκίες προσέρχεται η Ελληνική κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις. Βέβαια, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός προδικάζει την όλη διαπραγμάτευση η οποία θα στηριχθεί όπως δήλωσε, στην γνωστή συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, σε «αναγκαίες υποχωρήσεις», η όλη υπόθεση είναι από χέρι χαμένη.

Εάν η σημερινή η η επόμενη κυβέρνηση επιθυμεί πράγματι να επαναφέρει την έννομη τάξη στο Αιγαίο η οποία διασαλεύθει τον Οκτώβριο του 1973 (όταν η Τουρκική κυβέρνηση με νομοθετικό διάταγμα, προχώρησε σε παραχωρήσεις ερευνών εντός των Ελληνικών θαλασσών στη κρατική εταιρεία πετρελαίου ΤΡΑΟ) και έκτοτε ακολούθησαν μύριες όσες παραβιάσεις σε θάλασσα και αέρα, δεν έχει παρά να προχωρήσει στην ανακήρυξη ΑΟΖ στην περιοχή Νότια και Ανατολικά της Κρήτης (περιλαμβάνοντας την ληψή λωρίδα με την Αίγυπτο που συμφωνήθηκε τον Αύγουστο του 2021) και νότια της Ρόδου και του Καστελλόριζου και της νήσου Στρογγύλης. Προσκαλώντας την ίδια στιγμή την Κυπριακή κυβέρνηση σε διαπραγματεύσεις για τον καθορισμό της οριογραμμής μεταξύ της Ελληνικής και της Κυπριακής ΑΟΖ και ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την πρόθεση της να προσκαλέσει εν ευθέτω χρόνο την Τουρκική κυβέρνηση αλλά και την Αιγυπτιακή σε παρόμοιες διαπραγματεύσεις.

Με αυτές τις κινήσεις, παρά τις αναμενόμενες και σκληρές (αλλά όχι εμπόλεμες) αντιδράσεις από πλευράς Τουρκίας, η Ελλάδα αποκτά την πρωτοβουλία των κινήσεων και αναποδογυρίζει την Τουρκική τράπουλα. Το άμεσο όφελος για την Ελλάδα θα είναι ότι, σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ήθελε ακολουθήσει, η Αθήνα θα έχει ως σημείο εκκίνησης την εκφρασμένη πλέον θέση, επί χάρτου, για τα όρια της ΑΟΖ και όχι το θεωρητικό κατασκεύασμα της «δυνητικής» ΑΟΖ.

https://www.energia.gr/

129 comments :

  1. Anonymous16/9/23 19:55

    ΚΟΥΡΗΤΗ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ HAARP ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ;

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
      ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΜΕΡΙΚΟΥ) ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ.
      ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΕΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

      ΦΤΑΙΝΕ...
      - ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. (ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΣΧΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ). ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ.
      - ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. (ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΕΜΑΚ κ.λ.π)
      - ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ (ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ) ΤΩΝ ΕΓΓΕΙΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΩΝ , ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ, ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ . (Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΩΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΕΥΦΥΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ. ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ , ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΘΕΣΠΙΣΕΙ , "ΝΟΡΜΕΣ" ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΡΓΩΝ. ) ΤΟ ..."ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΣΤΙΣ ΗΠΑ , ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΤΟ..."ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΠΟΜΑΖΩ "ΝΟΡΜΕΣ" ΔΛΔ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΔΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ. ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.
      - ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ. (ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ , ΔΕΝ ΘΩΡΩ ΠΩΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ).
      - Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣΑΝ ΝΑ ΚΝΕΙ "ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ" , Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ-ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ-ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ -ΑΡΧΗΓΟΥΣ Ε.Δ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.
      - ΑΤΟΜΙΚΑ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΚΟΝΤΑ, ΜΕΣΑ ή ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥΣ. (ΠΙΣΙΝΕΣ-ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ-ΑΝΤΛΙΕΣ-ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ)

      ΕΠΕΣΕ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΛΑ ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ ΜΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΠΛΑΤΟΣ, ΡΥΑΚΙ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ ΔΛΔ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΚΟΙΤΕΣ ΤΟΥ. ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ '50 ΚΑΙ ΤΟΥ '90 ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΠΛΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΜΠΑΖΩΣΑΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΡΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ , ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.
      ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΣΤΙΕΣ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ . ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ. ΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΜΥΝΑ. ΤΟ ΗΞΕΡΑ, ΤΟ ΕΛΕΓΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΝΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ. ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

      ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ (ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ , ΚΑΙ ΣΤΙΣ Ε.Δ) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ HAARP ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ. ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ή/και ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ ή/και ΚΑΚΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΑ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ , Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

      ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΦΥΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Η ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.


      Delete
  2. Anonymous17/9/23 13:58

    https://www.energia.gr/article/210675/spanies-gaies-goldman-sachs-kai-orismenes-ektimhseis-apo-to-parelthon

    ReplyDelete
  3. Anonymous17/9/23 16:21

    Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προτείνει την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων από τα 6 στα 10 ν.μ. στο Αιγαίο.Η Αγκυρα δείχνει να αποδέχεται αυτή την αύξηση της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο, αν και προτίθεται να διατηρήσει την απειλή του casus belli, που ήδη ισχύει, αν η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά ύδατα της μέχρι τα 12 ν.μ. Διά αυτού του τρόπου παύει η υπάρχουσα «ανακολουθία» των 10 ν.μ. εθνικού εναερίου χώρου και 6 ν.μ. χωρικών υδάτων και η Ελλάδα εναρμονίζεται πλήρως με το Διεθνές Δίκαιο και τους Διεθνείς Οργανισμούς, όπως ο ICAO, που καθορίζουν εύρος εθνικού εναέριου χώρου ίσου με τα χωρικά ύδατα της χώρας. Η διόρθωση αυτή αφαιρεί από την Αγκυρα την επί δεκαετίες αμφισβήτηση του ελληνικού εναέριου χώρου μεταξύ 6-10 ν.μ. στο Αιγαίο και έχει ως επακόλουθο τη μείωση των τουρκικών παραβάσεων και παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου, μείωση των ελληνικών αναχαιτήσεων και επικίνδυνων εμπλοκών.

    Η αύξηση των ελληνικών χωρικών υδάτων από τα 6 στα 10 ν.μ. θα επιτρέψει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ξέφρενους κομματικούς πανηγυρισμούς, διότι επί των ημερών της γίνεται αύξηση της εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο, με σαφή επηρεασμό της ελληνικής κοινής γνώμης και εκτόξευση της δημοφιλίας του πρωθυπουργού. Ωστόσο, το τίμημα που θα πληρώσει η Ελλάδα γι’ αυτήν την υποχώρηση της Αγκυρας είναι βαρύ και μόνιμο.

    Η Τουρκία έχει δηλώσει με όλους τους τρόπους, διπλωματικούς, πολιτικούς νομικούς και στρατιωτικούς, ότι θα κρατήσει ως κόρη οφθαλμού τη «Γαλάζια Πατρίδα», σήμα κατατεθέν της πολιτικής Ερντογάν. Η Αγκυρα έχει πολλαπλώς δείξει ότι δεν την ενδιαφέρει ιδιαιτέρως η ΑΟΖ στο Αιγαίο, και τούτο διότι παρουσιάζει μικρό ενδιαφέρον για εξόρυξη υδρογονανθράκων, σε αντίθεση με τα ελληνικά πολιτικά κόμματα που παραμένουν κολλημένα σε πεπερασμένες θέσεις για την παραπομπή του θέματος της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ του Αιγαίου στη Χάγη. Η Αγκυρα απαιτεί τώρα από την Αθήνα να αποδεχθεί ότι η Ρόδος και το Καστελόριζο έχουν μηδενική ΑΟΖ, ενώ η ΑΟΖ των παρακείμενων νήσων (Κάρπαθος, Κάσος, ανατολικές ακτές της Κρήτης) θα έχουν συμφωνημένη, περιορισμένη επήρεια επί της ΑΟΖ. Και αυτά ως «αντάλλαγμα» για την υποχώρηση της Τουρκίας στο Αιγαίο, με την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 10 ν.μ.

    Η τουρκική κυβέρνηση εκμεταλλεύεται πλήρως το γεγονός ότι η πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη επέλεξε τον Αύγουστο 2021 να βγάλει την περιοχή ανατολικά της Ρόδου και το Καστελόριζο από το Αιγαίο και να την «πετάξει» στη Μεσόγειο, στραγγαλίζοντας την ΑΟΖ Ρόδου – Καστελόριζου και ανοίγοντας την κερκοφόρα για την τουρκολιβυκή ΑΟΖ. Η Τουρκία σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να υποχωρήσει από την τουρκολιβυκή ΑΟΖ (που βρίσκεται επισήμως σε ισχύ από τον ΟΗΕ χωρίς καμιά καταγγελία από την Ελλάδα), ούτε πρόκειται να υποχωρήσει από την απαίτηση εκμετάλλευσης της ΑΟΖ νότια του Καστελόριζου μέχρι τις ανατολικές ακτές της Κρήτης, και τούτο διότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει εκχωρήσει στην Τουρκιά την ΑΟΖ ανατολικά του 28ου Μεσημβρινού (Ρόδο, Κρήτη και ανατολικά), μετά τη δήλωση στη Βουλή ότι υπερασπίζεται μόνο τα χωρικά ύδατα.

    ReplyDelete
  4. Anonymous17/9/23 16:21

    Η Αγκυρα θα εκμεταλλευτεί υπέρ των τουρκικών επιδιώξεων την ελληνοαιγυπτιακή μερική συμφωνία για την ΑΟΖ, η οποία έχει καταφέρει βαρύτατα πλήγματα στην ΑΟΖ Ρόδου – Καστελόριζου, που είναι μηδενική, και έχει και αυτή αναρτηθεί στον αρμόδιο επίσημο πίνακα του ΟΗΕ. Η αποδοχή από την πλευρά της Ελλάδας ότι η περιοχή της Ρόδου – Καστελόριζου έχει μηδενική ΑΟΖ, σε αντάλλαγμα της επέκτασης των ελληνικών χωρικών υδάτων στο Αιγαίο, ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για μια προσυμφωνημένη προσφυγή στη Χάγη, και επομένως την επικύρωση μιας προσυμφωνημένης διμερούς απόφασης. Και τούτο, διότι με την οριοθέτηση της ΑΟΖ Ελλάδας – Αιγύπτου αποδεικνύεται ότι η Ρόδος, το Καστελόριζο και τα παρακείμενα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα, δηλαδή δεν μπορεί με την Αίγυπτο η Ελλάδα να αποδέχεται ότι δεν έχει ΑΟΖ Ρόδος και Καστελόριζο και από την άλλη πλευρά να απαιτεί με την Τουρκία τα δύο νησιά να έχουν ΑΟΖ. Ετσι προκύπτει αβίαστα ότι το ΔΔΧ με όλα τα παραπάνω στοιχεία θα αποφασίσει ότι τα δύο ελληνικά νησιά δεν έχουν ΑΟΖ λόγω απόστασης από την ηπειρωτική Ελλάδα και εγγύτητας με την Τουρκία.

    https://www.newsbreak.gr/politiki/503208/ellada-toyrkia-aoz-rodoy-kastelorizoy/

    ReplyDelete
  5. Anonymous17/9/23 21:09

    https://www.youtube.com/watch?v=jNV2zCqmzhI

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.youtube.com/watch?v=AtEkcNy2twQ

      Delete
  6. Anonymous17/9/23 23:13

    "ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκροί και οι τέσσερις Έλληνες αξιωματικοί στη Λιβύη (upd)
    Πάλι έλεγαν ψέματα από την κυβέρνηση ότι είναι απλά τραυματίες"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/livyi-meli-tis-ellinikis-anthropistikis-apostolis-traymatistikan-se-troxaio/

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΩΝ ΝΑΤΙΒΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ;
    https://twitter.com/hndgspio/status/1703334002243866950
    ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ/ΧΩΡΟ, ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ Μ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΑ;

    ΥΓ ΟΙ ΛΙΒΥΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B2%CF%85%CE%BA%CF%8C_%CF%83%CF%8D%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF_%CE%B8%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%83%CF%83%CE%B7%CF%82
    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΑΡΕΛΙ!

    ReplyDelete
  7. Anonymous18/9/23 01:39

    "ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! Επήλθε η εκπούστευση στα λημέρια του Πολάκη – Οι Σφακιανοί έβγαλαν την… “Αρετούσα”"
    Δείτε τι έβγαλε η κάλπη στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στα Σφακια των Κρητίκαρων… στα λημέρια του Πολάκη
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%9a%ce%9b%ce%9f%ce%93%ce%95%ce%a3-%ce%a3%ce%a5%ce%a1%ce%99%ce%96%ce%91-%ce%95%cf%80%ce%ae%ce%bb%ce%b8%ce%b5-%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bf%cf%8d%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%83/

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://isxys.blogspot.com/2015/06/blog-post_86.html

      https://isxys.blogspot.com/2016/06/to-pride.html

      Delete
  8. Anonymous18/9/23 01:46

    "Έστειλαν στρατό στην εμπόλεμη λιβυκή ζώνη προς Χαφτάρ όπου καιροφυλακτεί η Τουρκία; Αν το έκαναν αυτό ήταν αποστολή αυτοκτονίας. Η περιοχή προορισμού ήταν περιοχή που ελέγχει ο Χαφτάρ κόκκινο πανί για φιλοτουρκική κυβέρνηση Λιβύης..Η τουρκία έχει ως και βάσεις στρατιωτικές στη Λιβύη… Περιμένουμε να τοποθετηθεί το Υπ. Άμυνας και Πολιτικής Προστασίας. Τα μαθαίνουμε από λιβυκά… υπάρχει και έλλειμμα πληροφόρησης. ”Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από το υπουργείο Άμυνας, το λεωφορείο που μετέφερε το υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που είχε μεταβεί στην Λιβύη συγκρούστηκε με όχημα που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση.” ”Kαμικάζι” ήρθε πάνω τους κανονικά από αντίθετη κατεύθυνση."
    https://dimpenews.com/2023/09/17/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%bb%ce%b9%ce%b2%cf%8d%ce%b7-7-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%8e/

    ReplyDelete
  9. Anonymous18/9/23 08:11

    "Στ. Κασσελάκης μετά την νίκη του στον α’ γύρο: «Έγινε το πρώτο βήμα για να αποκτήσει χώρα προοδευτική κυβέρνηση»
    «Ήρωες της κοινωνίας» χαρακτήρισε τους Έλληνες στρατιωτικούς που έχασαν τη ζωή τους στην Λιβύη"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/oi-protes-diloseis-tou-st-kasselaki-meta-tin-niki-tou-ston-a-gyro-o-kosmos-leei-pos-eimai-i-elpida-tous/

    ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ "ΑΤΥΧΗΜΑ".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous18/9/23 13:04

      ΨΑΡΟΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΕΝΑ PRIDE ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ/ΤΡΙΑ (ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ) ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ WALL STREET!

      Delete
    2. Anonymous19/9/23 02:37

      Πρακτοράκι τελικά του…ΜΠΑΙΝΤΕΝ και των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ο…Κασσελάκης!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]
      https://greeknewsondemand.com/2023/09/18/%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b9-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%cf%89/

      Delete
    3. Anonymous19/9/23 12:09

      "Ο Νίκος Παππάς «κλειδώνει» τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: «Θα έχει την υποστήριξή μου»
      «Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει την πνοή και τον βηματισμό για να πάμε γρήγορα στην προοπτική της νίκης»"
      https://www.pronews.gr/pronews-tv/nikos-pappas-o-stefanos-kasselakis-tha-exei-ti-stiriksi-mou/

      H ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ/ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΣΚ ΤΗΣ WALL STREET.
      O ΑΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝ ΤΩΝ ΒΕΖΥΡΗΔΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΛΗΣ.

      Delete
    4. Anonymous19/9/23 12:33

      "Στέφανος Κασσελάκης: Το μίνιμαλ διαμέρισμα του συντρόφου του, Τάιλερ στη Νέα Υόρκη [Εικόνες]"
      https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/stefanos-kasselakis-to-minimal-diamerisma-tou-suntrofou-tou-sti-nea-uorki-eikones/

      ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΜΙΝΙΜΑΛ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΙΟ (ΦΥΛΟ Α, ΦΥΛΟ Β, ΚΤΗΝΟΣ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ)).
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΛΛΑ "ΓΟΥΣΤΑ" ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ Μ' ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ!

      Delete
    5. Anonymous20/9/23 03:23

      "Νταϊάν ΜακΜπεθ: ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΑΝΟΥ η μάνα είναι μεγάλο στέλεχος εταιρείας που προωθεί, μεσ᾽στην ΕΛΛΑΔΑ, την ΔΟΛΙΑ ατζέντα του WEF με τους έξυπνους μετρητές!!!
      Ρωτήστε τον…ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ!!!"
      https://greeknewsondemand.com/2023/09/19/%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%8a%ce%ac%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%b8-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%88%cf%84%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85-%ce%b7-%ce%bc%ce%ac%ce%bd/

      Delete
    6. Anonymous20/9/23 13:11

      Λατινοπούλου: «Η αλήθεια για τον Κασσελάκη. Πριν 20 μέρες δεν τον ήξερε άνθρωπος!»,
      https://twitter.com/latinopoulou/status/1704223699996438988

      ΤΟΝ ΗΞΕΡAN ΟΜΩΣ Η GOLDMAN SACHS, WALL STREET, GAY CLUBS, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΤΙΒΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ/ΧΩΡΟΥ!

      Delete
    7. Anonymous20/9/23 13:40

      "Ο “σουλτάνος” ενημερώνει όλη τη Νέα Υόρκη και τις ΗΠΑ: Ο Χρυσούς Αιών της Τουρκίας….ΞΕΚΙΝΗΣΕ…"
      https://greeknewsondemand.com/2023/09/20/%cf%86%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b7-%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bb%cf%84%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bd%ce%ad%ce%b1/

      ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΟΙ ΝΕΟΘΩΜΑΝΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ" ΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ/ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ Σ' ΑΥΤΗΝ, Η' ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.

      ΣΗΜ.: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΛΠΙΖΟΥΝ Σ' "ΑΦΕΝΤΡΕΣ", ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ "ΑΦΕΝΤΕΣ"!
      ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!

      Delete
    8. Anonymous20/9/23 13:57

      Business news.Έτσι πληροφοριακά
      To know us better.
      Ή πεθερούλα ΚάτσεΛάκη, Diane είναι ανώτερο στέλεχος ελβετικής εταιρείας,μέ εργοστάσιο στήν Κόρινθο που φτιάχνει μετρητές ρεύματος κ διεκδικεί 7,5 μύργια από δεδδηε,γιά τά μηχανάκια
      Ζεί μόνιμα στό Palm beach 🏖️
      Florida,US of A.
      https://twitter.com/Jxo0R4D5kJiqfmn/status/1704069830821712243

      Delete
    9. Anonymous20/9/23 16:55

      "Λάκης Γαβαλάς για Σ.Κασσελάκη: «Σε ένα πάρτι πήγε με φούστα και γόβες και ήταν εξαιρετικός»
      «Τον έχουν ταράξει τον έρημο τον άνθρωπο»"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/lakis-gavalas-gia-s-kasselaki-se-ena-parti-pige-me-fousta-kai-goves-kai-itan-eksairetikos/

      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΟΔΟΣ.
      ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΓΟΒΕΣ 47 ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΝΥ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ

      Homo Proctopency
      Μια λεσβία εγκλωβισμένη σ' ένα ανδρικό σώμα

      Delete
    10. Anonymous22/9/23 08:45

      "Ξεπέρασε και τον εαυτό του ο Ν.Ευαγγελάτος: Παρουσίασε ολογράμματα με τα συνολάκια του Σ.Κασσελάκη (φώτο)
      Σχολίασε τις στυλιστικές επιλογές του υποψηφίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/kseperase-kai-ton-eayto-tou-o-n-eyaggelatos-parousiase-ologrammata-me-ta-synolakia-tou-s-kasselaki-foto/

      ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΠΑΛΙ ΕΛΛΙΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΝΟΥΝ.
      ΑΜΑΝ ΠΙΑ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΝΕ.
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΒΕΣ;
      ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ MHN ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΝΑ;
      ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΒΕΒΑΙΟ!

      Delete
    11. Anonymous22/9/23 13:32

      - "Του ξέφυγε του Σ.Κασσελάκη για τα Κατεχόμενα: Μίλησε για «κρατίδιο δικό τους» και «βόρειο τμήμα»
      Τον διόρθωσε δημοσιογράφος"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/tou-ksefyge-tou-s-kasselaki-xaraktirise-kratidio-tou-pseydokratos/

      ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΙΣ ΕΝΤΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ.
      ΕΓΚΟ ΝΤΕΝ ΜΙΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ.

      - " Ο Σ.Κασσελάκης δικαιολογείται για τα Κατεχόμενα: «Ήμουν κουρασμένος και θέλω δύο μήνες εξάσκηση στα ελληνικά»
      Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι «υπάρχουν φορές που ψάχνω να βρω μια λέξη στα ελληνικά»"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/o-s-kasselakis-dikaiologeitai-gia-ta-katexomena-imoun-kourasmenos-kai-thelo-dyo-mines-eksaskisi-sta-ellinika/

      ΕΓΚΟ ΤΕΛΩ (Ε)ΞΕΣΚΙΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ.
      ΝΤΟΝΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΕΝΤ ΕΡΝΤΟ ΜΟΥ ΝΤΩΣΕΙ ΤΕΧΤ ΝΕΧΤ ΤΙΜΕ

      Delete
    12. Anonymous22/9/23 14:08

      "ΤΑΖ: «Ο Σ.Κασσελάκης σχεδιάζει να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας»
      «Με στενοχωρεί που μπορούμε να κάνουμε παιδιά στην Αμερική που δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα»"

      ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ, ΤΟ GOLDEN BOY(;) ΤΗΣ GOLDMAN SACHS ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

      ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ:
      "Καιρός να το βάλουμε μπροστά. Από πίσω δεν πιάνει!"
      Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΣ!

      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΣΙΜΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΝΘΕΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!
      ΤΟ GOLDEN BOY(;) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΤΟ/Η ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΚΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ Β (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ!

      Delete
    13. Anonymous22/9/23 22:16

      "Χανιά: Συνελήφθησαν γιατροί για εμπορία βρεφών – 70.000 ευρώ για κάθε μωρό "
      "Τα αδικήματα που περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία για τους 8 συλληφθέντες, αφορούν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ για ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, μεσολάβηση σε υιοθεσία ανηλίκου, παραβάσεις του νόμου ΠΕΡΙ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, πλαστογραφία-απάτη, ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις κ.α.

      Το κύκλωμα φέρεται να έβρισκε νεαρές γυναίκες τις οποίες χρησιμοποιούσε έναντι αμοιβής είτε ως ΠΑΡΕΝΘΕΤΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ είτε ως ΔΟΤΡΙΕΣ ΩΑΡΙΩΝ και τους εξασφάλιζε διαμονή, διατροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη."
      https://www.newsbreak.gr/ellada/495019/chania-synelifthisan-giatroi-gia-emporia-vrefon-70-000-eyro-gia-kathe-moro/

      ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΣΩ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΕΣ ΔΙΟΤΙ αφορούν ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Σ' ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ για ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, μεσολάβηση σε υιοθεσία ανηλίκου, παραβάσεις του νόμου ΠΕΡΙ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, πλαστογραφία-ΑΠΑΤΗ, ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις.
      ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, Η' ΠΕΡΙΜΕΝΕΤE ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙA ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ;
      ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;

      Delete
    14. Anonymous22/9/23 22:40

      "Κούγιας: Θέλω να δω κυβέρνηση με Κασσελάκη πρωθυπουργό, Λάκη Γαβαλά υπουργό Δικαιοσύνης και Κοκλώνη στη θέση του Νίκου Παππά"
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9a%ce%bf%cf%8d%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%82-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%cf%89-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%cf%89-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%ce%9a%ce%b1%cf%83%cf%83%ce%b5%ce%bb/

      ΚΟΥΓΙΑ,
      ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!

      Delete
    15. Anonymous23/9/23 12:55

      ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΠΟΙΟΝ (ΦΥΛΟ Α) ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
      ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΥΛΟ Β (ΤΑΙΡΙ) ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ.
      ΜΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAYS.

      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ GAYS, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ "ΦΥΣΗ", ΑΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙO ΠΡΑΓΜΑ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.
      ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ GAYS ΣΑΣ ΦΘΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΑ "ΣΗΜΕΙΑ" Μ' ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ: OI ANΔΡΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΤΙΜΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ HOMOS.
      ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΟΓΥΝΙΚΗ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" ΚΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΤΙΚΑ.
      Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙ ΗΔΗ!

      ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑ ΠΟΥΣΤΡΑ Ο ΜΙΣΕΛ {ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΜΠΑΡ):
      "...ΑΓΟΡΙΑ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΡΕΡΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ..."

      Delete
    16. Anonymous24/9/23 00:30

      "«Πάλι ψεύδεται ο κ. Κασσελάκης; Στο βιογραφικό του που είναι αναρτημένο στην σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης ισχυρίζεται ότι εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσινγκτον. Επειδή ζω και εργάζομαι στην Ουάσινγκτον επικοινώνησα με τον Κέντρο όπου μου δήλωσαν ότι δεν βρίσκουν πουθενά κανένα record για τον κ. Κασσελάκη ως εργαζόμενο τους. Οφείλει ο κ. Κασσελάκης να πει δημοσίως πότε και με ποια ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσινγκτον διότι στο Κέντρο διαβεβαιώνουν σε γραπτή τους απάντηση ότι δεν τον γνωρίζουν!»."
      https://www.el.gr/ellada/kommata/pali-pseydetai-neos-chamos-me-kassel/

      Delete
    17. Anonymous24/9/23 00:55

      "Αυτοκαθορίζονται ως σκύλοι και διεκδικούν το δικαίωμα τους ν΄αναγνωριστούν ως σκύλοι! Εκατοντάδες διαδήλωσαν στο Βερολίνο! Από την αλλαγή φύλου σ’ αλλαγή είδους. Η Φάρμα των Ζώων δεν ήταν φάρσα… Eίμαστε στο σωστό στρατόπεδο, στη σωστή Φάρμα των ζώων, στο σωστό καταφύγιο ζώων…ΒΙΝΤΕΟ"
      https://dimpenews.com/2023/09/23/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%89%cf%82-%cf%83%ce%ba%cf%8d%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%ba%ce%b4/

      ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚατσεΛάκη ΑΡΧΗΓΟ!

      Delete
    18. Anonymous24/9/23 15:53

      "«Έχει χάρισμα! Είναι σταρ του Hollywood»: Η αφύσικη τρέλα με Κασσελάκη συνεχίζεται,"
      «Έχει επικοινωνιακό χάρισμα - Δυνατά να φύγει η δεξιά», λένε πολίτες και...πανελίστες στα κανάλια.
      https://www.el.gr/ellada/kommata/echei-charisma-einai-star-toy-hollywood-i-afys/
      https://www.youtube.com/watch?v=01t1pgPR_UM
      https://www.youtube.com/watch?v=e5jgLR24m9I

      ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ HOMO AMERIKA ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
      ΣΤΗΙΖΟΥΝ KAI ΚΑΛΟΥΝ ΤΟ GOLDEN "BOY" ΤΗΣ WALL STREET ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ(;)
      (ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ; ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ/ΧΩΡΟ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙ;)
      KAI ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΝΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΘΗΛΥΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!
      ΤΟΣΟ ΑΘΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΕΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ, ΟΣΟ ΞΕΡΟΥΝ KAI OI HOMOS ΑΠΟ ΑΙΔΟΙΟ.

      Delete
    19. Anonymous25/9/23 08:43

      "Πολάκης για την νίκη Κασσελάκη: «Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τα Σφακιά»"
      https://www.el.gr/ellada/polakis-gia-tin-niki-kasselaki-agoni/

      Μη ξεχασεις να στειλεις και "αδελφικους" χαιρετισμους απο το next pride πάνω στο άρμα.
      Τρελλλλό αγόρι...μας τα λέγαν αλλά δεν το πιστεύαμε!

      Delete
    20. Anonymous25/9/23 12:52

      "«Χάος» στην Αρμενία: Αντιπολίτευση και χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του Νικόλ Πασινιάν
      «Με αυτόν χάσαμε το Αρτσάχ και θα χάσουμε και αρμενικό έδαφος»"
      https://www.pronews.gr/kosmos/xaos-stin-armenia-antipoliteysi-kai-xiliades-diadilotes-zitoun-tin-paraitisi-tou-nikol-pasinian/

      ΓΙΑΥΤΟ ΗΡΘΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ WALL STREET.
      Θ' ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΙΣΛΑΜΟΕΠΟΙΚΩΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ!
      ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ

      Delete
    21. Anonymous25/9/23 15:04

      "Βίντεο από το «πέσιμο» της Ελένης Λουκά στον Κασσελάκη – «Ντροπή σου, είσαι του Σατανά!»"
      https://greeknewsondemand.com/2023/09/25/%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bc-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bc-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%ad%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82/

      ΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ Β ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ!

      Delete
    22. Anonymous25/9/23 16:06

      "Αλέξης Κούγιας: Στις επόμενες εκλογές τον Κασσελάκη θα ψηφίσουν μόνο «οι ιδιαιτερότητες»"
      https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7

      ΚΟΥΓΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" (ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ).

      ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΣΚΥΛΟΙ, Η' ΚΤΗΝΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ (δες παραπάνω σχόλιο) ΚΑΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ GAY CLUBS, Η΄ΧΩΡΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ Σ' ΑΥΤΟΥΣ.
      ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ PRIDE ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤ' ΑΡΜΑΤΑ.
      ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΠΗΛΗΚΙΟ ΚΑΙ ΛΑΙΜΟΔΕΤΗ ΜΟΝΟ (ΑΝΕΥ ΟΚΤΑΡΑΣ).

      ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ NO GENDER ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕ LGBT (ΤΡΑΒΕΛΙΑ) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΥΗΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ"!

      Delete
    23. Anonymous27/9/23 16:18

      Δ.Αυγέρη: «Εγώ είμαι το σχέδιο του Σ.Κασσελάκη για το μέλλον»
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/d-aygeri-ego-eimai-to-sxedio-tou-s-kasselaki-gia-to-mellon-vinteo/

      ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ GAY;

      Delete
    24. Anonymous28/9/23 01:24

      "ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!!!!!!! Βίντεο ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!"
      Ο κ. Αντωνάκης, αποκαλύπτει πως έρχεται πολύ σύντομα η ΑΠΟΣΥΡΣΗ του Κυριάκου Μητσοτάκη και αυτό θα το προκαλέσει ο Κασσελάκης, ως … ΠΥΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ!!!
      https://attikanea.info/%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84/

      Delete
    25. Anonymous28/9/23 08:55

      "«Ελικοβρύχια»: Από βάθος πέντε μέτρων γίνεται η ανάσυρση των ελικοπτέρων του 1ου ΤΑΞΑΣ! – Να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση
      Ψεύτες και ανίκανοι οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ: Δεν αρκεί πλέον η απλή παραίτησή τους - Υπάρχει εισαγγελέας;"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/geetha/elikovryxia-apo-vathos-pente-metron-ginetai-i-anartisi-ton-elikopteron-tou-1ou-taksas-na-yparksei-eisaggeliki-paremvasi/

      ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΘΑ' ΝΑΙ!
      ΑΜΑ ΕΠΙ ΝΔ ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ AQUARIUM, Ο ΚΑΣΣΕΛ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΠΛΙΣΕΙ ΟΛΑ, Η' ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΕΙΑ ΙΣΛΑΜΟΕΠΟΙΚΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ.
      ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.

      Delete
    26. Anonymous28/9/23 12:45

      "Ιδού ο πλουστράκος έρχεται! Η εκλογή του Έλληνα Ζελένσκι και ένα κουίζ"
      "Το μοναδικό «πολιτικό προσόν» του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τον οποίο φύτεψαν στην Ουκρανική Προεδρία, είναι ότι είναι ομοφυλόφιλος και ταιριάζει στα γούστα του Μπαράκ Ομπάμα και της Woke θρησκείας της Ουάσινγκτον. Το μοναδικό «προσόν» επίσης, του Στέφανου Κασσελάκη, είναι ότι είναι και αυτός ομοφυλόφιλος. Αμφότεροι, είναι κούφιοι, τσαρλατάνοι, αδίστακτοι και εξωπολιτικά λουστράκια της Χίλαρι Κλίντον και των Αδελφών Ποντέστα. Ο Ζελένσκι, κατέστρεψε τη χώρα του και μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι η εμφάνιση Κασσελάκη στα ελληνικά πολιτικά πράγματα, επιφυλάσσει για την πατρίδα μας το ίδιο τέλος, με αυτό της Ουκρανίας."
      https://theflagreport.com/idou-o-ploustrakos-erchetai-i-eklogi-tou-ellina-zelenski-kai-ena-kouiz/

      Delete
    27. Anonymous28/9/23 20:29

      Τεραστιος #κασσελακης
      https://twitter.com/adimi13/status/1707111669833355693
      ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ

      Delete
    28. Anonymous3/10/23 00:06

      "Ο Σ.Κασσελάκης σήκωσε το «γάντι» στις προκλήσεις του Α.Μπέου και καθάρισε σπίτια από τις λάσπες με το φτυάρι (βίντεο)
      Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ότι δεν φοβάται να «λερωθεί»"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/o-s-kasselakis-sikose-to-ganti-stis-prokliseis-tou-a-mpeou-kai-katharise-spitia-apo-tis-laspes-me-to-ftyari-vinteo/

      φου...φου...(μεγαφωνική DATSUN)
      "...παλιά μαζεύω, υπόγεια καθαρίζω, αυλές συμμαζεύω.....ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, ηλεκτρικές συσκευές, φρεάτια, αυτοκίνητα, παλιά έπιπλα, μπάζα....ο Στέφος που ξηγέται ΣΥΡΙΖΑ!"

      ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ, ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ (ΑΠΟ ΛΑΣΠΕΣ, ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ, κοκ), ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ, "ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ" ΟΙΚΟΣΚΕΥΗΣ, κοκ ΝΑ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!
      ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS / SYRIZA department

      Delete
    29. Anonymous5/10/23 08:10

      "Βρετανία: Μεθυσμένη 27χρονη επιτέθηκε σεξουαλικά σε 13χρονο – Του έδειξε τα γεννητικά της όργανα και λιποθύμησε
      Η ίδια δήλωσε ένοχη στο δικαστήριο για σεξουαλική επίθεση εις βάρος εφήβου"
      https://www.pronews.gr/kosmos/vretania-methysmeni-27xroni-epitethike-seksoualika-se-13xrono-tou-edeikse-ta-gennitika-tis-organa-kai-lipothymise/

      ΚΟΡΙΤΣΙΑ,
      ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΜISS AMERIKA ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΛΕΞΑΝ.
      ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ(ΕΣ/Α) ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ.

      Delete
    30. Anonymous6/10/23 08:36

      "Σ.Κασσελάκης: «Υποστήριξα τον Κ.Μητσοτάκη το 2015 αλλά είναι επικίνδυνος – Θέλω να αποκτήσω δύο παιδιά με τον Τάιλερ»
      Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για όλα"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/s-kasselakis-ypostiriksa-ton-k-mitsotaki-to-2015-alla-einai-epikindynos-thelo-na-apoktiso-dyo-paidia-me-ton-tailer/

      Κασσελάκη, τα βασικά από φυσικούς νόμους και βιολογία τα ξέρεις.
      14 ημέρες μετά την τελευταία περίοδο ο Τάιλερ θα είναι έτοιμη για σύλληψη.
      Μείνε σταθερός στις επιλογές σου, για να μας δείξεις τις ικανότητές σου και την ορθότητα των επιλογών σου.
      Δεύτερο σκύλο μπορεί ν' αποχτήσετε, παιδί δικό σας όμως όχι! Η πλειοψηφία αυτό πιστεύει πάντως....
      Τέλως πάντων, άμα γίνεις πρωθυπουργός, μην ανησυχείς. Εκεί θα έχεις βοήθεια και δεν θα χρειάζεται να κάνεις και να πεις τίποτα από μόνος σου.
      Μάθε μόνο στεφάνια να καταθέτεις και να κάθεσαι προσοχή και τα υπόλοιπα όλα θα τ' αναλάβουν οι Λαθρό και o Σουλτάνος σου!

      Delete
    31. Anonymous7/10/23 02:00

      "Κασσελάκης: Είμαι Κρητίκαρος! Θέλουμε 2 παιδιά με τον Τάιλερ, τον Ηλία και τον Απόλλωνα"
      ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ ΜΕ ΣΚΑΡΠΙΝΙ ΔΙΧΩΣ ΚΑΛΤΣΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
      ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ Μ' ΑΝΔΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
      ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ; ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙΑ;
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΤΙΚΗ ΦΑΛΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ν' ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥΣ;
      ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΗΛ. ΑΓΟΡΙΑ;

      "«Θαυμάζω τον Άρη Βελουχιώτη» "
      ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ KAI ΚΑΙ ΓΟΝΟΣ ΕΥΠΟΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!
      ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ

      "«Ανθρωπιά». Αυτή είναι η πολιτική μου σκέψη. Ό,τι κάνω, σκέφτομαι: «Το κάνουμε με ανθρωπιά;»"
      Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, Η' ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ;
      ΕΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ "ΑΝΘΡΩΠΙΑ" ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΚΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

      https://www.el.gr/ellada/kasselakis-eimai-kritikaros-theloyme-2/

      Delete
    32. Anonymous9/10/23 11:38

      Ξεκίνησε βεντέτα Μπέου-Κασσελάκη: «Τι θα μου κάνει, θα μου φορέσει καλσόν;» ανταπαντά ο δήμαρχος Βόλου
      «Έχω ελευθερία λόγου, δεν τον έβρισα, τον είπα όπως είναι»
      ...
      "Οι σεξουαλικές προτιμήσεις και τι είναι ο κάθε ένας δεν με αφορά και έτσι πρέπει να είναι. Δικαίωμα τους. Όχι όμως να τις προβάλουμε! Τον κρίνω γιατί ήρθε σε ένα μήνα και…
      Ούτε πέντε τοις εκατό δεν θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.
      Τον κρίνω λοιπόν γιατί είπε σε μια δήλωσή του ότι θα ήθελε να μεγαλώσει δύο αγόρια. Όχι κορίτσια. Θα παράγουμε που…ες κύριε Χατζηνικολάου;» "
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/a-mpeos-ti-thelei-o-s-kasselakis-na-anaparagoume-paidia-gia-na-kanoume-poustides/

      Delete
    33. "ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΝΑ ΚΥΟΦΟΡΕΙ ΤΕΚΝΑ ΓΙΑ "ΑΝΔΡΕΣ" ΛΟΑΤΚΙ;"
      https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrLIPtWpCX2y_GkXc65cLBiIqy5WPGwBDr2QFcGWpMd9sAh5pHq6m50YECzE4CWZmZWog1knwfbVtbus3gyIOzS-tgpgU4RrM9rDVcS67fxfml5TelKuVdXhAy5T5A5xYBoK50rrl2UNg40W29dMXBrsW14O0k1Gq79mqLIoDohaX0jewxDcGm7PXsYE4/s1600/385517250_7352003304814049_6525691383354703553_n.jpg

      Delete
    34. Σχολιάζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε: «Στην επιθεώρηση συνήθως παίρνουμε ένα πρόσωπο στην επικαιρότητα, το μεγενθύνουμε ή παίρνουμε κάποιο στοιχείο του και βγάζουμε γέλιο. Εδώ είναι μεγεθυμένο από μόνο του όλο. Καθημερινά λέει πράγματα που νομίζω ότι το ένα είναι πιο άστοχο από το άλλο. Έτσι όπως το πάει, θα μου φάει τη θέση. Είναι κι όμορφος και γοητευτικός».

      Και συνέχισε: «Νομίζω ότι γενικά όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί του. Πιστεύω ότι θα δώσει ψωμί, περιμένουμε όλοι να τον σατιρίσουμε. Θα απογοητεύσω όσους περιμένουν να με δουν να τον σατιρίζω, γιατί έχει ξεκινήσει ο Κασσελάκης και κάνει εμένα. Με αυτά που λέει, μόνο που δεν κάνει στο τέλος “καλό εε;”. Δεν τον προλαβαίνω».
      https://www.newsbreak.gr/lifestyle/516524/markos-seferlis-o-kasselakis-echei-xekinisei-kai-kanei-emena/

      Delete
    35. "ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυμα Σ.Κασσελάκη στους διαφωνούντες – «Χθες γράφτηκαν 500 νέα μέλη – Εσείς πότε φέρατε τόσα;»"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/syriza-minyma-s-kasselaki-stous-diafonountes-xthes-graftikan-500-nea-meli-eseis-pote-ferate-tosa/

      ΟΙ 500 ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΣΚΥΛΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ:
      https://dimpenews.com/2023/09/23/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%89%cf%82-%cf%83%ce%ba%cf%8d%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%ba%ce%b4/

      ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!

      Delete
    36. "Ανδρουλάκης: «Είμαι έτοιμος να συνεργαστώ με την προοδευτική Αριστερά», vid"
      https://www.el.gr/ellada/androylakis-eimai-etoimos-na-synerg/

      ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ PUPPY, Η' ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ;

      Delete
    37. ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ "ΣΥΡΙΖΑ"

      "This is the moment Ben and his husband Aaron met their daughter Charlotte for the first time 🥺 ❤️"
      https://twitter.com/benryanwriter/status/1677143402742267905

      ΣΥΡΙΖΑ
      Σύντομα θα ξέρουμε και από πολιτική

      Υ.Γ. Η νέα Διοίκηση αντιμετωπίζει ισότιμα όλα τα μέλη του κόμματος χωρίς διακρίσεις, ανεξαρτήτου φύλου και γονικού μέρους α' ή β' με το ίδιο Λαικό πακέτο γυναικολογικών εξετάσων εντελώς δωρεάν:
      "Έχουμε την ίδια ακτινογραφία και υπέρηχο για όλους"

      Delete
    38. "Σήμερα… γάμος γίνεται στη Νέα Υόρκη για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μάκμπεθ
      Το ζευγάρι είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και σήμερα θα παντρευτεί στα Χάμπτονς"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/simera-gamos-ginetai-sti-nea-yorki-gia-ton-stefano-kasselaki-kai-ton-tailer-makmpeth/

      ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΣΚΑΝΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!
      ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Μ' ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ!

      Delete
    39. - "Ο Κασσελάκης διαγράφει τον Στέφανο Τζουμάκα από τον ΣΥΡΙΖΑ
      Είναι φυτευτός είπε ο Τζουμάκας για τον Κασσελάκη και δεν μπορεί να οδηγήσει το κόμμα"
      https://www.newsbreak.gr/politiki/520047/o-kasselakis-diagrafei-ton-stefano-tzoymaka-apo-ton-syriza/

      Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ;
      «Ανθρωπιά». Αυτή είναι η πολιτική μου σκέψη. Ό,τι κάνω, σκέφτομαι: «Το κάνουμε με ανθρωπιά;»
      https://twitter.com/skasselakis/status/1710070686587187534

      - "Μήνυμα του Σ.Κασσελάκη προς τους επόμενους «Τζουμάκες»: «Όσοι δεν στηρίζουν την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι υποψήφιοι»
      «Ενιαία κάθοδος με ΠΑΣΟΚ αν έχουμε πολιτική σύγκλιση - Επετεύχθη Ο ΣΤΟΧΟΣ των αυτοδιοικητικών εκλογών με τη ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ»"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/minyma-tou-s-kasselaki-pros-tous-epomenous-tzoumakes-osoi-den-stirizoun-tin-enotita-tou-syriza-den-tha-einai-ypopsifioi/

      ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;
      ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!
      ΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΧΕΙΣ;

      Delete
    40. "Kασσελάκης για παλαιότερα άρθρα του: Δεν θυμάμαι ποιος ήμουν τότε"

      "Το θέμα που προέκυψε αναφορικά με παλαιότερα άρθρα του στον Εθνικό Κήρυκα, μέσω των οποίων τασσόταν υπέρ των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων και της μείωσης του κατώτατου μισθού, σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης."

      ΚΑΤΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΟΤΙ ΠΡΙN ΤΟΝ ΤΑΙΛΕΡ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕΣ ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΙ ΜΟΝΤΕΛΑ.
      ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ, Η' ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

      "Παλεύω για μια προοδευτική Ελλάδα που ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ".

      Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ!
      ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ;

      Delete
    41. ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΥΡΙΖΑ
      Βροντάτσηδες και Φουρτουνάτσηδες…
      https://attikanea.info/%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BE%CE%B5-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1/
      https://www.facebook.com/watch/?v=345343767964216

      Delete
  10. Anonymous18/9/23 13:14

    "Ο εισαγγελέας του Στρατοδικείου έχει ξεκινήσει έρευνα τα πρόσωπα που τράβηξαν τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα με σκοπό όχι να διωχθούν για την αποκάλυψη των ελικοπτέρων και των τύπων τους, ούτε για τη διάταξη της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, καθώς πρόκειται για πληροφορίες που αποκαλύπτονται με μία απλή έρευνα στο Διαδίκτυο ενώ είναι αναρτημένες και στην επίσημη ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αλλά η δίωξη διατάσσεται με την κατηγορία ΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ!"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/me-katigories-pou-parapempoun-se-oloklirotika-kathestota-stelnoun-stelexi-tou-stratou-sto-edolio-gia-to-stefanovikeio/

    ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΗΓΕΣΙΑ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΟΕΠΟΙΚΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!
    BY THE WAY, ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ LOCKDOWN ΠΑΛΙ ΣΥΝΤΟΜΑ;
    ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ Μ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΑΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous18/9/23 22:46

      Η στιγμή που 112 σκάφη από την Αφρική φτάνουν σε νησί της Ιταλίας
      https://www.pronews.gr/insta/i-stigmi-pou-112-skafi-apo-tin-afriki-ftanoun-se-nisi-tis-italias/
      https://www.instagram.com/reel/CxPYFbYrbYl/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng%3D%3D

      ΓΙΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;

      Delete
  11. Anonymous19/9/23 12:08

    Κουρήτη τι θα γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ) ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
      ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ . ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
      Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, (ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ).
      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ , ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ (ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ) ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ.
      ***ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ Η Ν.Δ.(ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΞΙΑ) ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.
      ***Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ Η ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ , ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΛΗΞΗ, Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΩΝ "ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΔΩΝ" ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ "ΠΟΛΛΑΚΗΔΕΣ", ΑΡΑ Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΑΜΑΣΗΤΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

      Delete
  12. Anonymous20/9/23 16:37

    "«Καμπανάκι ειδικών»: Έως και 10 φορές πιθανότερη η επανάληψη των πλημμυρών στην Ελλάδα
    Εκτός της χώρας μας, μεγάλη πιθανότητα έχουν και οι γειτονικές χώρες, όπως οι Τουρκία και Βουλγαρία"
    https://www.pronews.gr/kosmos/kampanaki-eidikon-eos-kai-10-fores-pithanoteri-i-epanalipsi-ton-plimmyron-se-ellada/

    ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

    ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑΤΙΒΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΟΖ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ.

    ReplyDelete
  13. Anonymous21/9/23 02:28

    «Οι δύο αγνοούμενοι του ΓΕΕΘΑ»! Γράφει ο Νίκος Σκιαδά
    Το ΓΕΕΘΑ στήριξε την αποστολή προσωπικού και υλικού στην ασφάλεια που προσέφεραν οι Λίβυοι δείχνοντας για μια φορά ακόμη πόσο φροντίζει και ασφαλίζει το προσωπικό του. Είναι άλλωστε διεθνώς γνωστές οι επιχειρησιακές ικανότητες των αστυνομικών και στρατιωτικών της Λιβύης, η ομαλή κατάσταση της χώρας, η εξαιρετική κατάσταση των οδικών αρτηριών και γενικά η ευρωπαϊκή εικόνα της χώρας αυτής. Νοίκιασε λοιπόν ένα καλό σχολικό λεωφορείο και έβαλε μέσα το προσωπικό σύμφωνα με τις διεθνείς πρακτικές των σχολικών εκδρομών!!!
    https://www.militaire.gr/oi-dyo-agnooymenoi-toy-geetha-grafei-o-nikos-skiadas/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous22/9/23 08:53

      Η `ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΜMΥΡΟΠΑΘΕΙΣ, Η΄ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΛΙΒΥΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ;

      Delete
  14. Anonymous21/9/23 12:31

    Η κρισιμότητα, και η επικινδυνότητα, των όσων αναφέρθηκαν για τα Ελληνοτουρκικά στη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο CNN και τον δημοσιογράφο Richard Quest, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, αφήνουν δυστυχώς μηδαμινά περιθώρια ψευδαισθήσεων ως προς την τροπή που έχουν λάβει οι συζητήσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την Τουρκία. Κι αυτό διότι, όπως επισημαίνουμε ακολούθως, με τη συνέντευξη αυτή εδραιώνεται για πρώτη φορά δημοσίως, διεθνώς, και εκ στόματος του ιδίου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η φοβερή παραδοχή του γεγονότος ότι η Ελλάδα δεν συζητά με την Τουρκία μια διαφορά εύρους κυριαρχικών δικαιωμάτων, δηλαδή τον προσδιορισμό Υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ, στην οποία επιχείρησε ο Πρωθυπουργός ανεπιτυχώς να φέρει το κέντρο βάρους, αλλά εδαφική κυριαρχία, το εύρος δηλαδή των εθνικών μας χωρικών υδάτων, και ποιος ξέρει και τί άλλο.

    https://hellasjournal.com/2023/09/ine-i-sinentefxi-tou-prothipourgou-me-to-cnn-tekmirio-tou-oti-i-kivernisi-tou-k-mitsotaki-sizita-me-tin-tourkia-tin-ethniki-epikratia-tis-ellados/

    ReplyDelete
  15. Anonymous21/9/23 20:31

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟ;

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.efsyn.gr/stiles/apopseis/394169_oi-apokliroi-ton-eklogon-giati-den-psifizoyn-oi-psyhika-astheneis

      Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ. ΑΥΤΗ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

      ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΩΝ ΥΠΟ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΟΤΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΕΣ ΨΥΧΙΚΑ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ή ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

      Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΩΣ ΣΕ ΕΠΟΣΟΣΤΟ 90%+ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΨΥΧΙΚΑ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ , ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ή/και ΜΟΝΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

      ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΦΗΣ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΕΙΤΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ, ΑΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

      ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ "ΕΛΑΦΡΑ" ΨΥΧΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΙΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ. (π.χ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΔΙΠΟΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΕΣ κ.λ.π)

      Η ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ. https://isxys.blogspot.com/2017/08/spiral.html ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΟΛΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΡΑΛ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ).

      Delete
    2. Anonymous22/9/23 23:15

      Εγώ πλέον βρίσκομαι στο τελευταίο στάδιο Depression. Τσεκάρετε τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση τότες υπέγραφα με Βλαχογιάννης και ήμουν γεμάτος αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Τώρα μαύρα χάλια.

      Βλάχος

      Delete
  16. https://www.youtube.com/watch?v=UxOM6_qpGSE

    ReplyDelete
  17. Anonymous24/9/23 23:48

    "Νομιμοποιεί και δίνει εργασία σε εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες, η κυβέρνηση, παρά την ανεργία του 10,5% των Ελλήνων, υπό το πρόσχημα της έλλειψης «εργατών γης» με αποτέλεσμα να προγραμματίζει την μεγαλύτερη αλλοίωση πληθυσμού στην χώρα τα τελευταία 15 χρόνια."
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/einai-epikindynoi-i-kyvernisi-apofasise-na-nomimopoiisei-180-000-paranomous-metanastes-gia-na-apasxolistoun-os-ergates-gis/

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ";
    ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ "ΕΡΓΑΤΕΣ";
    Η' ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;

    ReplyDelete
  18. Anonymous29/9/23 02:12

    "Δημήτρης Σκεπαστιανός-3D> Προσέφερα την εταιρία μου στη διάθεση του κράτους ώστε να αποφευχθούν οι Πυρκαγιές και οι Καταιγίδες. Δεν εισακούσθηκα"
    https://attikanea.info/%CE%BC-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%AF%CF%87/

    ReplyDelete
  19. Anonymous29/9/23 08:09

    "Η ντροπή της Ελλάδας: Μόλις 5 από τα 70 ελικόπτερα επιθετικής αναγνώρισης ΟΗ-58D Kiowa Warrior διασώθηκαν στο Στεφανοβίκειο! (upd)
    Το ΓΕΣ παραδέχθηκε την ολική καταστροφή ελικοπτέρων και της βάσης της 1ης ΤΑΞΑΣ: Στέλνει τα αμερικανικά ελικόπτερα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας!"
    Ουσιαστικά τα ΟΗ-58D Kiowa έπαψαν να αποτελούν «ενεργό όπλο» για τον Ελληνικό Στρατό.
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/geetha/stin-aleksandreia-imathias-ta-amerikanika-elikoptera-meta-tis-plimmyres-sto-stefanovikeio/

    Ο ΚΑΣΣΕΛΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous30/9/23 23:05

      Anonymous 24/4/23 12:49
      https://isxys.blogspot.com/2021/10/infoteller-risk-assessment.html?showComment=1682329741901#c8038876269369553278

      TO HOLLYWOOD ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ:

      "Το The Last Ship είναι μία αμερικανική σειρά με φοβερές «προφητείες» και έξυπνες πολιτικές και γεωπολιτικές αλληγορίες, σε γεγονότα που βλέπουμε να διαδραματίζονται σήμερα. Ένας θανατηφόρος ιός, που ξεκίνησε από την Αίγυπτο (Αδελφοί Μουσουλμανοι-Μπαράκ Ομπάμα), οπλοποιήθηκε από έναν ημιπαράφρονα επιστήμονα και έγινε η πανδημία που σκότωσε το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού. Το Nathan James, το αμερικανικό αντιτορπιλικό, ήταν το μόνο που έμεινε επιχειρησιακό μετά την πανδημία και είχε τη θεραπεία του ιού."

      "Αφού κατάφερε με χίλιους τρόπους να επιστρέψει στην Αμερική από την αποστολή του στο Βόρειο Πόλο, αντιμετώπισε ένα παλαιο-σοβιετικό καταδρομικό και το χάος στην Αμερικη από τοπικούς εθνικοσοσιαλίζοντες έγχρωμους κυβερνήτες και μία άρεια φυλή (δείτε Great Reset) άνοσων, η οποία ήθελε να κυβερνήσει τις ΗΠΑ, με ηγέτη ένα Βρετανό (δείτε ΜΙ6) με μία πολυεθνική συμμορία. Όλα αυτά, στην πρώτη και δεύτερη σεζόν. Στην τρίτη, το το πλήρωμα του Nathan James, τα βάζει με τους Κινέζους, με την συμμαχία των Ιαπώνων και ταυτόχρονα, αντιμετωπίζει ένα εν εξελίξει πραξικόπημα στις ΗΠΑ, από ανθρώπους που θέλουν την επιστροφή της στην αποικιακή της μορφη και σε πέντε αυτοδιοικούμενες περιφέρειες."

      "Στην τέταρτη, όμως, σεζόν, το πλοίο και οι πρωταγωνιστές, προς μεγάλη έκπληξη όλων μας, TA ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑΠΟΜΗΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ (ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΕ ΜΕΤΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ...."
      https://theflagreport.com/o-trab-itan-to-the-last-ship-tis-amerikis-kai-kapoia-stigmi-tha-milisoun-ta-opla-stin-ellada/

      TRAILER
      https://www.youtube.com/watch?v=pgK6WPZXeyY
      https://www.youtube.com/watch?v=alt0_Xd23dk
      https://www.youtube.com/watch?v=oDlJVpsggbY
      https://www.youtube.com/watch?v=vNImSJ47cD8

      ΣΧΕΤΙΚΑ

      ΣΧΟΛΙΑ Anonymous 5/3/18 20:01
      "...Αλλά έστω και εάν βρεθεί ένας να ταράξει την εύρυθμη λειτουργία της, τότε αυτό θα είναι αρκετό για ν’ανατρέξουμε σε ετεροχρονισμένες αστυνομικές και μιλιταριστικές μεθόδους. Η ταινία “The Demolition man” ήταν μία προφητική (!) διαπίστωση (https://en.wikipedia.org/wiki/Demolition_Man_(film) ).»..."
      https://isxys.blogspot.com/2018/01/blog-post.html?showComment=1520272860076#c8785929415754844728

      "Demolition Man (1993) ταινία"
      https://tainio-mania.online/load/dr_sh/demolition_man_1993/6-1-0-553

      (Στο 36:40 το Social Credit System της Νέας Τάξης Πραγμάτων)

      INFOteller

      Delete
  20. Anonymous30/9/23 04:27


    Ο Μελ Γκίμπσον.....καταγγέλει την Τουρκία για την συμμετοχή της στην νέα γενοκτονία των Αρμενίων
    https://www.bitchute.com/video/ubxGTs3Nso2G/

    ΕΜΑΣ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΘΩΜΑΝΟΣ ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

    ReplyDelete
  21. Anonymous1/10/23 03:26

    "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Μία μέρα αφότου ανέλαβε, ο διάδοχος του Μενέντεζ δήλωσε πως θα εξετάσει την πώληση των F-16 στην Τουρκία!!!"
    https://www.protothema.gr/politics/article/1418017/meta-tin-analipsi-ton-kathikodon-o-diadohos-tou-menedez-dilose-pos-tha-exetasei-tin-polisi-ton-f-16-stin-tourkia/?fbclid=IwAR0XLBIyjwbv2hNdJJh--qeqG819V-e8yQn1Jn0sG7N8GqWpLB50Aci2TmU

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ F16 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ". ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΠΩΣ "Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ F16".

      Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΩΘΕΙΣΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥΝ "ΝΑΙ' ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΠΙΕΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ LM ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ F16 ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ F35 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΗΓΜΕΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.
      Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΠΩΣ ΤΑ F35 ΕΙΝΑΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΚΟΥΒΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕ ΔΥΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΑΝ Η ΕΤΑΙΡΙΑ (LM) ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ.
      ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΛΟΙΑ (ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΡΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ). ΓΕΝΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ. (ΠΑΛΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΓΑΜΕ ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ).
      Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞ ΗΠΑ (ΑΦΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΘΕΛΕΙ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΤΑ F15 ΕΙΤΕ ΤΑ TA F18. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ LM.
      ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ LOI ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ F35 ή ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΘΕΙ (ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΕΝΤΕΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΝΕΟ LOI ΣΤΗΝ McDonnell Douglas ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.
      ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ (ΑΝ ΟΧΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ) ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΑΠΟ ΣΤΟΛΕΣ-ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ-ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΜΕΧΡΙ ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΣ (ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ-ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ) , DRONES (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ), ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΒΟΜΒΙΔΩΝ, ΒΟΜΒΩΝ, ΣΦΑΙΡΩΝ, ΧΕΙΡΟΜΒΟΜΒΙΔΩΝ, ΟΛΜΩΝ , ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ.
      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΕΝΩ ΤΑ F35, ΕΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ (ΤΟΥΡΚΟΥΣ).

      Delete
  22. ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ...

    ΤΟ "ΠΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ", ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ F-35, ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟ F-35 ΘΑ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΕΓΓΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟΣ.
    ΚΟΙΝΩΣ... Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ "ΚΟΥΒΑΣ", ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
    - ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΥ "ΚΟΥΒΑ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ UAV ή ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΝΑ ΣΜΗΝΟΣ MICRO-UAV ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ;
    - ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΕΝΑΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ "ΚΟΥΒΑ" ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ;

    ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ 2017, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ...
    https://isxys.blogspot.com/2017/09/darpa-flying-missile-rail.html

    ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ ΠΤΗΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ-ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟ ΟΣΟ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ή ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ. ΤΟ F35 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΤΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ "ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΠΡΟΓΜΕΝΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ-ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ/ΣΕ/ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ (F15,F18,DRONES) ΤΟ ΠΡΩΤΟ (Η ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ. ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ) ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ "ΑΟΡΑΤΟ' ΟΣΟ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΒΓΗΚΕ.

    https://isxys.blogspot.com/2018/11/f-35.html
    https://isxys.blogspot.com/2018/09/f-35_2.html

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ. ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ - "ΚΛΕΙΣΕΙ" ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ALIS (Automatic Logistics Information System), ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ JRE (Joint Reprogramming Enterprise) ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ "ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ".
    ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ GEOLOCATION ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ F-35 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.

    ReplyDelete
  23. Anonymous4/10/23 19:52

    Κουρήτη τι διάολο χρειαζόμαστε τους περιφερειάρχες, δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους κλπ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ (ΠΛΗΘΟΣ , ΠΟΙΟΤΗΤΑ) ΕΙΝΑΙ ..."ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ" . ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ , ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΙΡΕΤΟΙ , ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ. (ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ)
      ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΕΑΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΙΣΩΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΧΡΕΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ .
      ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ...
      ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ (π.χ ΥΠΟΥΡΓΟΙ) . ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΜΕ "ΒΕΤΟ" ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ) ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ (ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΑΡΧΗΓΟΙ Σ.Α ΚΑΙ Ε.Δ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ) ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. (ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΜΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ)
      Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ (ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ").
      ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ"
      ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΞΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ.

      Delete
  24. Anonymous5/10/23 19:14

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ;

    ReplyDelete
  25. Anonymous5/10/23 21:54

    "ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ: 154 νεκροί και 125 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση με drones καμικάζι της Αλ Κάιντα που υποστηρίζει η Τουρκία σε τελετή αποφοίτησης δοκίμων στη Στρατιωτική Ακαδημία της Χομς. BINTEO"
    https://dimpenews.com/2023/10/05/%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1-154-%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-125-%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%85%ce%bc%ce%b1/

    ΚΑΙΡΙΔΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ, Η' ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous6/10/23 13:01

      "Αρχηγός της μαφίας ο Ερντογάν: Παγκόσμια έρευνα τεκμηριώνει τις σχέσεις κυβέρνησης – οργανωμένου εγκλήματος!"
      Παγκόσμιος Δείκτης Οργανωμένου Εγκλήματος 2023
      ...
      "Οι εγκληματικές δραστηριότητες στις οποίες εμπλέκεται η κυβέρνηση Ερντογάν, περιλαμβάνουν το εμπόριο ΧΡΥΣΟΥ και ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, το ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, το ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ και το ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ."
      ...
      "Ισχυρά εγκληματικά δίκτυα δραστηριοποιούνται σε συγκεκριμένες περιοχές της Τουρκίας, που εμπλέκονται σε ποικίλες διασυνοριακές δραστηριότητες λαθρεμπορίας, από ναρκωτικά μέχρι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε αύξηση της ικανότητας και της επιρροής τους, καθώς και της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ και όχι μόνο.
      Ενώ οι εγχώριοι εγκληματίες κυριαρχούν στο οργανωμένο έγκλημα στην Τουρκία, οι ΞΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ επίσης ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ, ιδιαίτερα στο διασυνοριακό λαθρεμπόριο που περιλαμβάνει ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΠΛΑ και ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ."
      ...
      "Η έκθεση σημείωσε τον ρόλο της Τουρκίας στην παραγωγή και ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΗΡΩΙΝΗΣ, τη μείωση της συνεργασίας με την Αμερικανική Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (DEA), το αυξανόμενο παράνομο εμπόριο ΟΠΛΩΝ και τις ανησυχίες για την ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ."
      https://www.newsbreak.gr/kosmos/514475/archigos-tis-mafias-o-erntogan-pagkosmia-ereyna-tekmirionei-tis-scheseis-kyvernisis-organomenoy-egklimatos/

      ΟΘΩΜΑΝΕ ΚΑΙΡΙΔΗ,
      Η Παγκόσμια Πρωτοβουλία κατά του Διακρατικού Οργανωμένου Εγκλήματος (GI-TOC) ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!

      Delete
    2. Anonymous6/10/23 13:54

      "Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. συμμορία που εξέδιδε παράνομα ταυτότητες – Στο «κόλπο» και απόστρατος αξιωματικός
      Συνελήφθησαν επτά μέλη της οργάνωσης"
      "Ως προς τον τρόπο δράσης (modus operandi) της εγκληματικής οργάνωσης διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της (ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ THΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΚΟ) έρχονταν σε επαφή με «πελάτες», οι οποίοι είτε εισέρχονταν νομίμως στην ελληνική επικράτεια από θεσμοθετημένα σημεία ελέγχου της Χώρας κάνοντας χρήση των γνήσια εκδοθέντων διαβατηρίων τους, είτε παράνομα σε άγνωστο χρόνο."
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/sta-xeria-tis-el-as-symmoria-pou-eksedide-paranoma-taytotites-sto-kolpo-kai-apostratos-aksiomatikos/

      ΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;
      Η ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙ' ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ Σ' ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΛΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΕΙΤΕ Σ' ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΡΑΤΙΚΟ!
      ΤΑ 7 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ" ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΕΠ' ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ BRICS!
      ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ OUTSIDERS ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΛΙΚΑΣ!

      Delete
    3. "Ο Ερντογάν είναι ο αρχηγός των ισλαμιστών τρομοκρατών: Τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τη σχέση Τουρκίας – τρομοκρατίας
      Προσοχή, το άρθρο περιλαμβάνει σκληρές εικόνες"
      https://www.newsbreak.gr/kosmos/515559/o-erntogan-einai-o-archigos-ton-islamiston-tromokraton-ta-ntokoymenta-poy-apodeiknyoyn-ti-schesi-toyrkias-tromokratias/

      ...ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.
      ΚΑΙΡΙΔΗ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ.
      ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ!

      Delete
    4. Θεσσαλονίκη: Πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό
      Η Τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα που κινείται το σώμα της πορείας
      https://www.pronews.gr/koinonia/thessaloniki-poreia-allileggyis-ston-palaistiniako-lao/

      ΤΟ ΚΚΕ KAΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
      ΣΥΜΠΤΩΣΗ;

      Delete
    5. "Βάζουν τους λύκους στο μαντρί
      Η ελληνόφωνη πολιτική τάξη προετοιμάζει την Ελλάδα να υποστεί ό,τι υπέστη το Ισραήλ"

      "Στις 7 Οκτωβρίου ο Καιρίδης αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος αριθμός παράνομων αφίξεων στα νησιά «αφορά Παλαιστινίους από τη Γάζα». Η δήλωσή του έχει ως εξής: «Κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό είναι πως στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος αριθμός παράνομων αφίξεων αφορά σήμερα Παλαιστινίους από τη Γάζα, διότι μέσω Αιγύπτου πηγαίνουν στην Τουρκία και στη συνέχεια προωθούνται είτε από τον Εβρο είτε από τη θάλασσα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Πρόκειται για το 20% των αφίξεων. Και κάποια από τα νησιά μας, όπως η Κως, έχουν πολύ μεγάλη παλαιστινιακή κοινότητα στο κέντρο υποδοχής».
      Συνδυάστε όσα είπε ο υπουργός μέσα σε λίγες ημέρες για να καταλάβετε πού οδεύουμε…"
      https://www.newsbreak.gr/apopseis/515927/vazoyn-toys-lykoys-sto-mantri/

      Delete
    6. "Πρωθυπουργός Πολωνίας: «Θα υπάρχουν ισλαμιστές μαχητές μεταξύ των μεταναστών που θα έρθουν λόγω πολέμου στο Ισραήλ»"
      https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/prothypourgos-polonias-tha-yparxoun-islamistes-maxites-metaksy-ton-metanaston/

      ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ Σ' ΕΜΑΣ.
      ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΣΠΙΤΙΑ Μ' ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ, ΚΩΛΟ, ΛΑΘΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!
      ΣΩΣΤΑ ΟΘΩΜΑΝΕ ΚΑΙΡΙΔΗ;

      Delete
    7. ΚΑΙΡΙΔΗ
      ΘΑ ΠΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΣΛΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΑΣ;

      https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXok4E16JKKM9YBx6iJbld9aJXlu-G0lqBILHeEw9VIoPxtTXunIJNNjFkHHfWBYKjxHA9Z_h9CH84fh-12v_-CRdiqjgxkDtbNgsNtx_pF59MkJkXlguKksjv4Uk65iUSNhtcyh6gLxUJfAoJ5vMVzJ-Tk7MDc-mcvAEDa-w3uCwZBgSR6O8O1UWUFu0/w448-h640/%CE%A3%CE%A5%CE%93%CE%9A%CE%95%CE%9D.jpeg

      "Ισραήλ: Η Χαμάς καλεί αύριο Παρασκευή τους μουσουλμάνους σε παγκόσμιο «ιερό πόλεμο»
      «Είναι ημέρα θυσίας, ηρωισμού και αφοσίωσης»"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/israil-i-xamas-kalei-ayrio-paraskeyi-tous-mousoulmanous-se-pagkosmio-iero-polemo/

      ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΥ ΕΛΕΓΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ;
      ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ;

      ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ.
      ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

      "Χ.Κίσινγκερ για πανηγυρισμούς υπέρ της Χαμάς στην Γερμανία: «Μεγάλο λάθος η είσοδος αλλόθρησκων στην χώρα»
      Ο άλλοτε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ δεν απέκλεισε μία επίθεση του Ισραήλ εναντίον του Ιράν"
      https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/x-kisingker-oi-panigyrismoi-ypostirikton-tis-xamas-einai-synepeia-tis-lanthasmenis-politikis-tis-germanias/

      Delete
    8. "Γαλλία: Γνωστός στις αρχές ο δράστης της επίθεσης σε σχολείο – Ο ήρωας καθηγητής που προστάτευσε τους μαθητές"
      "Ο δράστης συνελήφθη, ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΤΣΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ και σύμφωνα με μαρτυρίες, κατά τη διάρκεια της μανιακής επίθεσής του φώναζε «Allahu Akbar» (Ο Θεός είναι μεγάλος)."
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/gallia-gnostos-stis-arxes-o-drastis-tis-epithesis-se-sxoleio-o-iroas-kathigitis-pou-prostateyse-tou-mathites/

      ΚΑΙΡΙΔΗ
      ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ/ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
      ΠΟΣΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ "ΓΝΗΣΙΑ" ΧΑΡΤΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ....ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙZΟΥΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑ!
      ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ;

      Delete
    9. "Κριστιάνο Ρονάλντο: Καταδικάστηκε σε 99 μαστιγώματα επειδή αγκάλιασε ανύπαντρη γυναίκα στο Ιράν
      Ο Πορτογάλος είχε αγκαλιάσει και φιλήσει την ΑμεΑ ζωγράφο Φατιμέ Χαμινί και επειδή είναι ανύπαντρη αυτό θεωρείται μοιχεία στο Ιράν "
      https://www.protothema.gr/sports/article/1423726/kristiano-ronaldo-katadikastike-se-99-mastigomata-epeidi-agaliase-anupadri-gunaika-sto-iran/

      ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ.
      Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΤΙΜΩΡΙΕΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ "ΑΓΟΡΙΑ";
      https://www.youtube.com/watch?v=9HCAO5eMkVo

      Delete
    10. Επικοινωνιακο λάθος αυτή η ποινή του Ιράν, γιατί θα 'εχει τ' αντίθετα αποτελέσματα.
      ΄Τώρα όλοι οι ανώμαλοι θα φιλάνε μουσουλμάνες και μετά θα παρουσιάζονται στην πρεσβεία του Ιράν να φάνε τις βουρδουλιές τους!

      Delete
    11. "Δύο νεκροί στις Βρυξέλλες: Ο δράστης φωνάζει «Αλλαχού Ακμπάρ» και πολυβολεί με ΑΚ-47 πολίτες (βίντεο)
      Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας με πορτοκαλί μπουφάν να κατεβαίνει από σκούτερ και ξεκινά να πυροβολεί αδιακρίτως"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/pyrovolismoi-stis-vrykselles-anafores-gia-nekrous/

      Delete
    12. "ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ"
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%98%ce%91-%ce%9c%ce%91%ce%a3-%ce%a6%ce%91%ce%9d%ce%95-%ce%96%ce%a9%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%9d%ce%9f%ce%a5%ce%a3-%ce%9e%ce%95%ce%a3%ce%97%ce%9a%ce%a9%ce%98%ce%97%ce%9a%ce%91%ce%9d-%ce%9f%ce%99-%ce%9b/

      Delete
    13. "Δ.Καιρίδης: «Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν υπάρχουν τζιχαντιστικές επιθέσεις»
      «Δεν υπάρχουν ενδείξεις για οργανωμένο κίνημα επιθέσεων στην Ευρώπη»"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/d-kairidis-i-ellada-einai-i-moni-xora-pou-den-yparxoun-tzixantistikes-epitheseis/

      Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ "ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ" (ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ) ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

      "Today, Islamists across Europe protested against #Israel and showed their support for #Hamas terrorist organization, including over 20,000 people in #London! Years of negligence of the European authorities and their open arms for Islamists not real asylum seekers has allowed this to happen. Those who don't respect democracy, DO NOT deserve to be treated democratically!"
      https://twitter.com/BabakTaghvaee1/status/1715787585006580222

      Delete
    14. "Ισλαμικό Κράτος σε «μοναχικούς λύκους»: «Κάντε τρομοκρατικές επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη»!
      Στο βίντεο που «ανέβασαν» διακρίνεται μεταξύ άλλων ο τρομοκράτης των Βρυξελλών, Αμντεσλάμ Λασουέντ"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/to-islamiko-kratos-kalei-tous-monaxikous-lykous-na-eksapolysoun-epitheseis-stin-eyropi/

      ΚΑΙΡΙΔΗ, ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.
      ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΜΕ Τ' ΟΝΟΜΑ "ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ"
      ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

      ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΦΥΓΕΣ ΔΕΧΕΣΑΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
      NA ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΥΧΟΙ;

      Delete
  26. ΕΞ ΑΦΟΡΜΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ "ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ", ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟ "ΜΑΚΡΙΝΟ"..2018
    https://isxys.blogspot.com/2018/10/2018.html

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΓΡΑΦΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΦΕΤΟΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ;
    https://www.defence-point.gr/news/parmenionas-to-agnosto-epeisodio-toy-2014-kai-ta-quot-atheata-quot-poy-echoyn-endiaferon

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ Ο ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ (ΟΠΩΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ) ΤΟΤΕ, ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ "ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ" ή ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ..."ΚΑΚΟΥΣ". ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΥΤΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ-ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΝ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous6/10/23 14:19

      ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟΒΑΣΕΩΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ D-DAY ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!
      ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΛΗΞΕΩΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ, Η' Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΘΡΟΣ ΜΕ DRONES ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ;
      ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ;
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ;
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΑΣΕΩΝ , Ο ΟΘΩΜΑΝΟΣ ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΑΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΩΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ!

      Delete
    2. Anonymous9/10/23 16:55

      Πόσο έτοιμοι είμαστε να αντιμετωπίσουμε αιφνιδιαστικές επιθέσεις με στόχο ελληνικά στρατόπεδα και στρατηγικές υποδομές της χώρας;
      Πόσο ικανοί είμαστε οι ελληνικές μονάδες του Στρατού Ξηράς να εμπλακούν σε μάχη εκ του σύνεγγυς εντός των ίδιων των στρατοπέδων και των εγκαταστάσεων τους με βαριά οπλισμένους;
      Πόσο απέχουμε από οπλισμένους που θα αποπειραθούν ή στο χειρότερο σενάριο θα καταφέρουν να χτυπήσουν τα ελληνικά κέντρα βάρους όπως την 114 Πτέρυγα Μάχης;
      Πόσο καλά φυλάσσονται τα ελληνικά στρατόπεδα ή άλλοι στόχοι όπως αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων;
      Πόσο έτοιμος είναι ο ελληνικός μηχανισμός εσωτερικής ασφάλειας να αντιμετωπίσει ενόπλους εντός των αστικών μας κέντρων;
      Πόσο έτοιμη είναι η ΕΛ.ΑΣ να ανταποκριθεί σε περιστατικά με βαριά οπλισμένους που θα προκαλούν χάος εντός των πόλεων μας;

      https://defencereview.gr/poso-etoimoi-eimaste-na-antimetopiso/

      Delete
  27. Anonymous7/10/23 02:34

    Μυστήριο: Ποιοί φρουρούν ομάδες αλλοδαπών σε ξενοδοχεία – ΒΙΝΤΕΟ «βόμβα» από τις ΗΠΑ

    Πρωτόγνωρες εικόνες εξακολουθούν να εκτυλίσσονται στην Νέα Υόρκη, όπου εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες, που ζητούν άσυλο, έχουν συγκεντρωθεί σε σημεία της πόλης και κοιμούνται στο πεζοδρόμιο, περιμένοντας να τους παραχωρηθεί καταφύγιο για να κοιμηθούν σε ένα κρεβάτι – αν υπάρχει διαθέσιμο.
    Ως εκ τούτου, τους παραχωρούνται τον τελευταίο καιρό ακόμα και πολυτελή ξενοδοχεία!!!
    Η μεταναστευτική κρίση «θα καταστρέψει τη Νέα Υόρκη», είπε πρόσφατα ο Ερικ Ανταμς, ο Δημοκρατικός δήμαρχος της αμερικανικής μεγαλούπολης, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.
    Στην πόλη συρρέουν κάθε μήνα περισσότεροι από 10.000 νέοι οικονομικοί μετανάστες και αιτούντες άσυλο.

    Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός πως τα ξενοδοχεία παράνομων μεταναστών έχουν μια ολόκληρη ομάδα ασφαλείας!!! Σε ποια κρατική υπηρεσία εργάζονται αυτοί οι άνθρωποι; Υπάρχουν αντίστοιχες ομάδες και στην Ελλάδα;;;
    https://www.el.gr/diethni/mystirio-poioi-froyroyn-omades-allod/
    https://www.bitchute.com/embed/2T44I6OWUbx5/

    ReplyDelete
  28. Anonymous7/10/23 02:39

    "Σε ένα πλαίσιο στενής συνεργασίας του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αλλά και με τα εμπλεκόμενα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Εσωτερικών, ξεκίνησε σήμερα η υποβολή αιτήσεων μέσω του gov.gr, για προσωρινή στέγαση με επιδότηση ενοικίου ή συγκατοίκησης, για τους πολίτες των οποίων η οικία έχει πληγεί από πρόσφατες φυσικές καταστροφές. "
    https://www.el.gr/kathe-mera-mazi/anoixe-i-psifiaki-platforma-gia-tin-epi/

    ONLY IN GREECE
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΠΙΤΙΑ, Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ROUTER

    ReplyDelete
  29. https://enneaetifotos.blogspot.com/2023/10/blog-post_69.html

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΙΤΑΝΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΗΜΙΑΛΗΘΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ : https://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/esp_vida_alien_19a.htm

      ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΟΗΣΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΟΗΣΙΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ , ΕΝΩ ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΤΙΕΒΙΤΣ , ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΠΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΑ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ , ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (ΕΛΛΗΝΩΝ). ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΝ.

      ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... Ο ΚΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙ...

      Delete
  30. https://www.defence-point.gr/news/kysea-tora-quot-to-piasate-quot-kyrioi-mitsotaki-kai-al-tsipra-eychitheite-na-min-einai-arga

    ReplyDelete
  31. Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΛΕΕΙ....
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΡΗΤΗ...
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ...ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ.
    ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ..
    ΑΚΟΥΣΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ (ΜΑΖΗ ,ΓΡΙΒΑ ΚΛΠ)
    Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΑΧΙΝΗ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ.
    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ..?
    ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ..?
    ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ.. (ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕΣ ...ΧΑ ΧΑ)




    ReplyDelete
    Replies
    1. 1) Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΕΝΤΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΨΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΟ ΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
      2) ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΩΝ ΡΟΥΚΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ , ΠΩΣ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ UAV ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΥΝ ..."80ΝΤΙΛΑ".
      3) ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ, ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΝΕΙ "ΑΝΟΙΧΤΗ" ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟ.
      4) ΤΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ "ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ". ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ.
      5) ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΙΚΑΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.
      6) ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΙΛΗ , ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ.

      ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ . ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ (0,30-0,60) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΙ "ΠΡΑΣΙΝΕΣ" ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΑΝΑΙΡΕΘΟΥΝ ΠΑΛΙ Η ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞΑΜΗΝΟ. Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΝΔ ΑΣΥΔΟΤΗ.
      ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΛΙΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ.

      Delete
    2. "...με το να επιβάλλουμε σε έναν πιθανό εχθρό μεγάλο κόστος σε περίπτωση που μας επιτεθεί, θα τον αποτρέψουμε από το να το επιχειρήσει".
      Μεγαλύτερη κουταμάρα από αυτή δεν μπορεί να υπάρξει διότι:
      1) Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το κόστος που είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο εχθρός προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του.
      2) Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν όντως ο εχθρός πιστεύει πως μπορούμε να του προξενήσουμε απαγορευτική ζημιά ή θεωρεί ότι μας έχει του χεριού του.
      3) Αν δεν μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά η αποτροπή του πλέον στρατιωτικοποιημένου κράτους του πλανήτη το οποίο, εκτός του ότι είναι πυρηνική Δύναμη, έχει στο ιστορικό του μία αλυσίδα εντυπωσιακών στρατιωτικών νικών τις τελευταίες δεκαετίες, πιστεύουμε άραγε πραγματικά ότι θα λειτουργήσει αποτελεσματικά η αποτροπή του ξεχαρβαλωμένου ελληνικού κράτους που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες;

      https://www.capital.gr/forum/thread/7881887/?page=1&messageId=7881888

      Delete
    3. Σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο η καταστροφή έρχεται από τα μέτρα που υιοθετούνται για την αντιμετώπιση της λεγόμενης κλιματικής κρίσης και για την προώθηση της εξωπραγματικής πράσινης ανάπτυξης. Με κολοσσιαία ψέματα γίνονται προσπάθειες να πανικοβληθεί ο κόσμος και να μην αντιδράσει στις νέες αντιλήψεις που γίνεται προσπάθεια να επιβληθούν.
      Στα 1960 η μυθολογία ήταν πως σε μία περίπου 10ετία ο κόσμος θα έμενε δίχως πετρέλαιο. Διότι τα αποθέματα θα είχαν εξαντληθεί!! Οι προβλέψεις αυτές βέβαια διαψεύσθηκαν. Το 1970 η κινδυνολογία ομιλούσε για μια νέα εποχή παγετώνων σε 10 χρόνια!
      Το 1990 πάλι, οι προβλέψεις ήσαν πως το όζον θα διελύετο στην ατμόσφαιρα μέσα σε 10 χρόνια. Και το 2000 οι ανησυχούντες για το κλίμα ήσαν σίγουροι πως σε δέκα χρόνια θα έλιωναν οι πάγοι στον Βόρειο Πόλο και στην Ανταρκτική!

      https://www.ot.gr/2023/10/11/apopseis/antikatastasi-plithysmou-pro-ton-pylon
      Ολα αυτά στόχευαν στον πανικό της ανθρωπότητας και στην προώθηση πολιτικών κατάργησης του άνθρακα και των άλλων ενεργειακών αποθεμάτων (πετρέλαιο, αέριο). Τα υποκατάστατα είναι πανάκριβα κι αρχίζει πλέον να υποφέρει και η γεωργία. Σε λίγο η ακρίβεια σε όλα θα συντρίβει τα λαϊκά εισοδήματα και τα τρόφιμα, εκτός από πανάκριβα θα αρχίσουν και να μην υπάρχουν…

      Delete
    4. Το ελληνικό πολιτικό σύστημα καλείται να μεταβάλλει δραστικά την τακτική διαπραγμάτευσης με τις ΗΠΑ στο πλαίσιο της διμερούς σχέσης. Η υιοθέτηση μίας πιο «διεκδικητικής» τακτικής διαπραγμάτευσης και η επιμονή της ελληνικής πλευράς στη χορήγηση έμπρακτων ανταλλαγμάτων αποτελούν το πιο ασφαλή τρόπο για την «εξαργύρωση» του ρόλου της χώρας αλλά και ρεαλιστικής αποτίμησης της στρατηγικής αξίας της.

      https://www.defence-point.gr/news/allaxte-taktiki-sti-diapragmateysi-me-tis-ipa-i-quot-tapeini-quot-ellada-den-ypoleipetai-tis-polonias

      Delete
    5. Κουρήτη κατά την άποψη σου ως προς τι σκοπεύει η καρα στημένη επιχείρηση του Ισραήλ ; Διότι δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω πως οι σχεδόν πανίσχυρες μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ - της Μοσάντ, Σιν Μπέτ και άλλων - που διαθέτουν υπερτεχνολογικές κατασκευές και ελέγχουν κυβερνήσεις και πολιτικούς, δεν κατάφεραν να προλάβουν μια επιχείρηση μαϊμού των κατσαπλιάδων της Χαμάς. Για τους οποίους διάφορα λέγονται επίσης πως είναι και αυτοί ελεγχόμενοι από την Μοσάντ. Τουλάχιστο το ηγετικό τους σκέλος. Πολύ δυσκολεύομαι να το πιστέψω το όλο αφήγημα. Θέλουν να ξεμπερδέψουν οριστικά με δαύτους ; Το ηθικό άλλοθι το έχουν πάντως με βάση τα τωρινά δεδομένα. Άλλοι πάνε ακόμα παραπέρα και βλέπουν εδώ την έναρξη του Γ ΠΠ όπου «το σχέδιο της παγκόσμιας εβραϊκής κυριαρχίας μπαίνει στην τελική του φάση» … Ποια είναι η άποψη σου ;

      Βλάχος

      Delete
    6. - ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
      - ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΝ/ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ". ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΙΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΑΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.
      - ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΟΜΥΖΗΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ. ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ.
      Ο ΓΠΠ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΜΕΣΩΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΑΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΚΤΗ , ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ.
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ Α, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΗΠΑ) ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ.
      ΑΛΛΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΑ Β , ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ).
      ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Β ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΔΥΣΗ. (ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Κ.Λ.Π)
      ΟΙ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΠΟΥ ΜΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΝΕΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΛΗΨΕΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
      ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ , ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ Η ΜΙΑ ΟΥΤΕ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ.
      ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΑΥΤΗ Η ΤΡΙΤΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ (ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΚΑΛΛΥΜΕΝΑ (ΣΤΙΣ ΗΠΑ) ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΑΔΕΣ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΥΝΕΝΟΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

      https://isxys.blogspot.com/2012/11/blog-post_939.html
      https://isxys.blogspot.com/2016/03/cia.html
      https://isxys.blogspot.com/2016/06/blog-post_373.html
      https://isxys.blogspot.com/2016/08/blog-post_460.html

      Delete
  32. "Την Κυριακή (8/10) το παράρτημα της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης Dawat-e-Islami που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα υπο την ανοχή των αρχών, πραγματοποίησε ακόμα μια πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Αγίου Νικολάου Κρήτης.
    Είχε προηγηθεί στις 28/10 πορεία στην Ιεράπετρα."

    ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΚΟΥΡΗΤΗ.
    ΜΕΤΑ ΤΟ HOMO PRIDE ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ MUSLIM PRIDE

    ReplyDelete
  33. Η Μεγάλη Αντίφαση στον Ενεργειακό μας Σχεδιασμό
    https://www.energia.gr/article/211517/h-megalh-antifash-ston-energeiako-mas-shediasmo

    ReplyDelete
  34. https://www.kynigesia.gr/epikairotita/pisoplato-chtypima-apo-ton-noemvri-se-efarmogi-i-ypochreotiki-steirosi-i-apostoli-dna-ton-skylon/

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ.
      ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ ή/και ΕΜΜΕΣΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΤΙΟ ΣΚΥΛΟ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ.
      ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΑ (ΣΤΕΙΡΩΣΗ) ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ (ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ). ΔΛΔ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΒΡΙΣΚΑΝ; ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ... "ΑΝ ΣΕ ΒΡΩ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ" (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ). ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
      ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ... "ΑΝ ΣΕ ΒΡΩ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ" ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΛΕΟΝ*** ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΟΣΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
      ***[ΑΜΥΝΑ, ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ-ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ, ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΑΤΟΧΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ" ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΩΝ ΑΓΑΘΩΝ, ΣΠΟΡΟΙ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΝΕΡΟ, ΜΕΤΡΗΤΑ, ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ κ.λ.π]
      ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΜΕ ΒΡΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ..."ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ" ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .

      Delete
  35. Η Τουρκία θα διαθέσει στον αμυντικό προϋπολογισμό της για το 2024 περισσότερα από 40 δισεκατομμύρια δολάρια, κάτι που σηματοδοτεί αύξηση κατά 150% σε σύγκριση με τον φετινό.Το 2023 η Τουρκία διέθεσε περίπου 16 δισεκ. δολάρια.
    Η κυβέρνηση στοχεύει επίσης να διπλασιάσει τις εξαγωγές της αμυντικής βιομηχανίας, φτάνοντας τα 11 δισεκ. δολάρια από 6 δισεκ. που είναι σήμερα και να αυξήσει την αυτάρκειά της στο 85%, από 80% που ήταν τη φετινή χρονιά.
    Η τουρκική Εθνοσυνέλευση ψήφισε επίσης την παράταση της εντολής με την οποία οι δυνάμεις ασφαλείας μπορούν να κάνουν διασυνοριακές επιχειρήσεις στη Συρία και το Ιράκ για άλλα δύο χρόνια.
    Στο κείμενο προβλέπεται και η δυνατότητα ανάπτυξης ξένων στρατιωτικών δυνάμεων στην Τουρκία. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), του μεγαλύτερου της αντιπολίτευσης. «Ως εθνικιστής, δεν θέλω να πατήσουν το πόδι τους στο τουρκικό έδαφος ξένες δυνάμεις», δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ο ηγέτης του κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

    ReplyDelete
  36. "Η Σ.Βούλτεψη παραδέχτηκε ότι περιμένουμε μεγάλη αύξηση στις ροές Παλαιστινίων: «ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ»"
    "Σημείωσε ότι, σημαντικό ρόλο στην επιβάρυνση της χώρας μας παίζει το γεγονός ότι η Ιορδανία δεν δέχεται Παλαιστίνιους πρόσφυγες, όπως και η Αίγυπτος δεν θέλει να δεχθεί γιατί ο πρόεδρος Σίσι EINAI ENANTION ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ."
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/i-s-voultepsi-paradextike-oti-perimenoume-megali-ayksisi-stis-roes-palaistinion-oi-alles-xores-den-tous-dexontai/

    ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΩΡΑ/ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ;
    ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΘΑ ΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ!

    ReplyDelete
  37. "Θεσσαλονίκη: Τεράστια πορεία αλληλεγγύης για τον λαό της Παλαιστίνης – Δείτε φωτογραφίες"
    https://www.pronews.gr/koinonia/thessaloniki-terastia-poreia-allileggyis-gia-ton-lao-tis-palaistinis-deite-fotografies/

    Άρα η Θεσσαλονικη εχει πολλά μουσλίμια μετανάστες και κίναιδους νεοαριστερούς.
    Μην σκατε οι νορμάλ νεοέλληνες φραπεδιαζόντουσαν στις καφετεριες

    ReplyDelete
  38. Κουρήτη ορισμένα εργοστάσια και στην Ελλάδα έχουν σύστημα καταγραφής χρόνου , πχ σε πόση ώρα θα παράξεις την τάδε ποσότητα, αν πας τουαλέτα το δηλώνεις κλπ κλπ. Τι γνώμη έχεις; εμένα πάντως μου θυμίζει κομμουνιστικές πρακτικές ( βλέπε Κίνα).

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΜΟΝΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ; ΝΟΜΙΖΑ ΟΛΑ (ή ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ). ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΣΗΧΘΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ "ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ" ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΞΕΛΙΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΣΗΧΘΗ Η ΕΤΑΙΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΩΣ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΟΙΑ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΕΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ.
      ΑΚΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΤΑΝ Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ FORD ΟΠΟΥ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ (ΛΕΕΙ) ΣΤΟ ΒΙΔΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΦΑΝΟΥ.
      ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.
      ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ "ΟΛΟΝ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΙΑ, ΑΤΟΜΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΤΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.

      ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010: https://isxys.blogspot.com/2010/10/blog-post_16.html

      Delete
    2. Εν τέλει συμφωνείς με τέτοιου είδους πρακτικές Κουρήτη; Και κάτι άλλο. Η βιντεοσκόπηση στον χώρο εργασίας είναι νόμιμη ή παράνομη;

      Delete
    3. ΝΟΜΙΚΑ , ΝΟΜΙΜΗ ΑΝ ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΑΝ ΘΕΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ.
      ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΜΕΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΛΔ Η ΧΡΗΣΗ ΚΡΥΦΩΝ ή ΑΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ.

      ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΩ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΩΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΕΙΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ή ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

      ΤΟ "ΧΤΥΠΗΜΑ" ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΣΑΓΕΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟΣ ΝΑ "ΒΓΑΖΕΙ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ.

      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ , ΟΧΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ. ΕΜΕΝΑ. ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.

      Delete
  39. "«Γέμισε η κόρη μου τσιμπήματα»! Νέες καταγγελίες για κοριούς σε ξενοδοχεία της Αττικής"
    https://www.el.gr/ygeia/health-news/gemise-i-kori-moy-tsimpimata-nees-ka/

    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΙΧΕ ΛΑΘΡΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ/ΚΟΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ!
    ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ!

    ReplyDelete
  40. Λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν στις Ανατολικές ακτές του Πηλίου

    Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Βόλου, για την ύπαρξη ικανού αριθμού ατόμων στη δύσβατη χερσαία περιοχή “Λιμνιώνα” ανατολικά Πηλίου. Άμεσα απέπλευσαν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την ανωτέρω περιοχή, στην οποία διεξάγονταν έρευνες και από κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. και της Π.Υ. Λίγο αργότερα εντοπίστηκαν επτά (07) άτομα στην ευρύτερη περιοχή του Λιμνιώνα, κοντά σε παραλία, τα οποία επιβιβάστηκαν σε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον λιμένα Βόλου, ενώ εντοπίστηκαν ακόμα είκοσι ένα (21) άτομα κοντά στην Ιερά Μονή Φλαμουρίου σε ύψωμα στο όρος Πήλιο, τα οποία μεταφέρθηκαν οδικώς στο Α.Τ. Βόλου. Συνολικά έντοπίστηκαν είκοσι οκτώ (28) αλλοδαποί (13 άντρες, 07 γυναίκες, 07 παιδιά και 01 βρέφος), όλοι καλά στην υγεία τους. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

    ReplyDelete
  41. Ανάγκη ραγδαίας αναβάθμισης της Αεράμυνας στα νησιά του Αιγαίου
    https://defencereview.gr/i-anagki-ragdaias-anavathmisis-tis-aer/

    Πυροβολικό: Συστήματα στοχοποίησης, σύγχρονες τάσεις και οι ελληνικές ανάγκες
    https://defencereview.gr/pyrovoliko-systimata-stochopoiisis-s/

    ReplyDelete
  42. Η ΕΕ ενέκρινε οριστικά τον αγωγό φυσικού αερίου East Med ως έργο κοινού ενδιαφέροντος προβλέποντας και χρηματοδότηση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για κολοσσιαίας γεωπολιτικής και οικονομικής σημασίας εξέλιξη προς όφελος της Ελλάδας και της Κύπρου ( και της Ευρώπης) για ευνόητους λόγους.

    Πέραν αυτού εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν ως έργα κοινού ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος και άλλα «ελληνικά» projects με μεγάλη στρατηγική αξία. Μεταξύ αυτών η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ (EuroAsia Interconnector), η διασύνδεση υδρογόνου Ελλάδας – Βουλγαρίας, η αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα στον Πρίνο, η μονάδα αποθήκευσης ενέργειας στην Πτολεμαΐδα, ο αντλησιοταμιευτήρας Αμφιλοχίας…

    ReplyDelete
  43. Anonymous4/11/23 19:13

    Αυτός ο άνθρωπος ήταν όχι μόνο Αρχηγός, αλλά και Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας.

    - Γίνεται αποστρατικοποίηση των νησιών
    - Πού το ξέρετε.
    - Το διαβάζω και στα τουρκικά δημοσιεύματα.
    https://twitter.com/omadaalithias/status/1720762499362877640
    https://www.youtube.com/watch?v=0rNTPNAEd5s

    ReplyDelete
  44. Anonymous9/11/23 11:41

    Είναι “μοιραία” η ελαφρότητα στα θέματα εθνικής ασφάλειας…
    Η Ελλάδα σκέφτεται να χορηγήσει “χαλαρή” βίζα σε Τούρκους πολίτες για να επισκεφθούν εφτά ελληνικά νησιά, συμπεριλαμβανομένου και του Καστελόριζου. Η χορήγηση του συγκεκριμένου τύπου βίζας θα εξαρτηθεί από τη “ροή” παράνομων και παράτυπων μεταναστών από την Τουρκία προς τη χώρα μας. Σύμφωνα δε με το άρθρο, έχει ενημερωθεί και η ΕΕ. Διαβάζοντας το κείμενο, αναρωτιέται κανείς εάν σε αυτή τη χώρα μαθαίνουμε από τα λάθη τα δικά μας, ή τουλάχιστον από τα λάθη των άλλων.

    https://www.defence-point.gr/news/metanasteytiko-quot-moiraia-quot-i-elafrotita-sta-themata-ethnikis-asfaleias

    ReplyDelete
  45. Σε τελική ανάλυση, για ποιον λόγο… ο «πυλώνας σταθερότητας και στρατηγικός εταίρος» δεν μπορεί να πείσει τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές των ΗΠΑ να μεταβιβάσουν επαρκή αριθμό ΤΟΜΑ Bradley με όσο το δυνατόν ευνοϊκότερους όρους για τον πιστό -χωρίς καμία απολύτως διάθεση ειρωνείας, διότι επί δεκαετίες η χώρα πάντα ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις- σύμμαχο; Μήπως αντί να διαπραγματευόμαστε σκληρά, απλώς καλλιεργούμε διαπροσωπικές σχέσεις εκφράζοντας το πόσο… δεδομένοι είμαστε;

    https://www.defence-point.gr/news/ean-me-ta-toma-marder-1a3-ypirche-mia-logiki-me-ta-bradley-m2a2-ods-aplos-agnoeitai

    ReplyDelete
  46. Υπεράκτια Aιολικά Πάρκα: Τουρκία, υβριδικός πόλεμος και τοξικά κουφάρια
    https://www.defence-point.gr/news/yperaktia-aiolika-parka-toyrkia-yvridikos-polemos-kai-toxika-koyfaria

    ReplyDelete
  47. Δυστυχώς παρουσιάζεται το φαινόμενο, αντί οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να επιδιώκουν την ενσωμάτωση της καινοτομίας, να ακολουθούν παραδοσιακές προσεγγίσεις που είναι επιχειρησιακά αναποτελεσματικές και ταυτόχρονα εξαντλούν τις οικονομικές δυνατότητες της χώρας.
    https://www.defence-point.gr/news/hellscape-ekei-poy-tha-eprepe-na-quot-antigrapsoyme-quot-tis-ipa-den-ki-an-telika-to-kanei-i-toyrkia

    ReplyDelete
  48. Anonymous2/12/23 09:54

    Αυξημένος είναι ο τακτικός προϋπολογισμός (Π/Υ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) για το 2024, που κατατέθηκε για κύρωση στη Βουλή. Όμως οι πιστώσεις που αφορούν τις λειτουργικές δαπάνες συνεχίζουν να παραμένουν σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο, εγείροντας ανησυχίες για τις διαθεσιμότητες των υφιστάμενων και ιδιαιτέρως των νέων, υψηλής τεχνολογίας, οπλικών συστημάτων και μέσων που εισάγονται σε υπηρεσία.
    https://www.defence-point.gr/news/proypologismos-ypetha-i-quot-mayri-trypa-quot-poy-apeilei-na-akyrosei-tin-oli-exoplistiki-mas-prospatheia

    ReplyDelete
  49. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal
    Η.Β: Διαθέτει μόνο περίπου 150 άρματα μάχης που μπορούν να αναπτυχθούν και ίσως μια ντουζίνα τεμάχια πυροβολικού μεγάλου βεληνεκούς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
    Γαλλία: Έχει λιγότερα από 90 βαρέα πυροβόλα, ισοδύναμα με αυτά που χάνει η Ρωσία περίπου κάθε μήνα στο πεδίο της μάχης της Ουκρανίας.
    Δανία: Δεν διαθέτει βαρύ πυροβολικό, υποβρύχια ή συστήματα αεράμυνας.
    Γερμανία: Έχει πυρομαχικά για… δύο ημέρες μάχης

    https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1546736/pyromachika-gia-2-meres-echoyn-paei-gia-ypno-h-wsj-perigrafei-toys-apogymnomenoys-stratoys-tis-eyropis/

    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ :
    https://www.defence-point.gr/news/eas-gia-quot-psichoyla-quot-egkataleipoyn-ta-pyromachika-155-mm-en-meso-quot-parti-quot-pagkosmios-vid
    https://www.defence-point.gr/news/anavathmisi-f-16-ta-didagmata-quot-made-in-taiwan-quot-gia-tin-polemiki-aeroporia-asfalos

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://slpress.gr/ethnika/i-anodos-tis-tourkias-kai-i-simademeni-trapoula/

    ReplyDelete