28/10/2011

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ 1940

Όταν γίνεται μία παρέλαση, υπάρχει κάποιος σκοπός.Η στρατιωτική παρέλαση, αλλά και κάθε παρέλαση, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία "ψυχολογική επιχείρηση"-επίδειξη για τα μάτια κάθε επίδοξου εχθρού! Επιδεικνύεις ό,τι καλύτερο έχεις, τόσο από το έμψυχο υλικό σου, όσο και από το πολεμικό υλικό που διαθέτουν οι Ένοπλες Δυνάμεις ! 

Σημασία, επίσης, έχει (και μάλιστα τη σπουδαιότερη) και το ποιος παρακολουθεί την παρέλαση. Ποιος είναι αυτός-αυτοί στους οποίους υποκλίνεται η σημαία και κατά συνέπεια η θέληση και το φρόνημα του Έθνους, το οποίο περικλείεται στη Σημαία. Επειδή κάποιοι (πρωινατζούδες, περιφερόμενοι Μαυρογιαλούροι, δημοσιογράφοι του mega, ο Μ.Βορίδης, η Βόζεμπεργκ, ο Λιάγκας και λοιποί), εδώ και ώρα, θέτουν, κλαυσίγελα ερωτήματα και αερολογούν, ας κάνουμε κι εμείς μερικά ...ερωτήματα:

Για ποια παρέλαση μιλάμε; Τι επιδεικνύεται; Εδώ και ένα χρόνο έχουν περικοπεί οι πτήσεις Αεροπορίας και τα μηχανοκίνητα τμήματα για ...λόγους οικονομίας!!! Αυτό δεν είναι προσβολή στο "θεσμό" της παρέλασης ; Γιατί δεν μιλά κανείς γι' αυτή την ξεφτίλα ; Γιατί δε στιγματίστηκε από τους Αρχι-πατριώτες του Λα.Ο.Σ. η υποβάθμιση της στρατιωτικής παρέλασης, από πέρυσι κιόλας ; Οι όποιες παρελαύνουσες "δυνάμεις" σε ποιούς θα παρουσιάσουν τις σημαίες ; Σε αυτούς που ξεπουλούν συστηματικά τη χώρα και τις ζωτικές δυνάμεις του Έθνους ; Σε αυτούς που απροκάλυπτα απο χθές "εορτάζουν" την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ του Ελληνικού Κράτους, την προαλειφόμενη απόσχιση εδαφών και την επίσημη εγκαθίδρυση ΒΑΥΑΡΟΚΡΑΤΙΑΣ για τα επόμενα 130 χρόνια ;

Το θλιβερό ανδρείκελο που φέρει τον τίτλο "Πρόεδρος της Δημοκρατίας", ο πρωτεργάτης του μνημονίου Παπούλια-Γιλμάζ, ο άνθρωπος "πλάτη" του Γιωργάκη, ο άνθρωπος που εξύβρισε χυδαία το σύνολο του ελληνικού λαού ως "καναπεδάτους" ο άνθρωπος ο οποίος παρέλαβε το 2005 ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ μια χώρα που θα απολέσει εδάφη, μια χώρα στην οποία θα περισταλούν ελευθερίες, αποχώρησε, τάχα θλιμμένος. Αποχώρησε, επειδή τον αποκαλούσε "Προδότη" ο κόσμος. Αποχώρησε υβρίζοντας για μια ακόμα φορά αυτούς που αντιδρούν στη "μεγάλη ευκαιρία" που μας έδωσαν οι "φιλέλληνες" εταίροι μας... Αποχώρησε γιατί δεν εκτιμά ο κόσμος την τιμή που κάνει ΑΥΤΟΣ (όχι ο Θεσμός) στην πόλη της Θεσσαλονίκης!!!

Τα θλιβερά ανδρείκελα ενός σάπιου πολιτικού συστήματος, τα σιτιζόμενα στο "πρυτανείο" της όζουσας "αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας" τους ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΥΣΣΩΜΑ και καταθέτουν "ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ" στο Mega. Σήμερα, 28η Οκτωβρίου 2011, η στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης αναβλήθηκε από την "εισβολή" 50.000 και πλέον πολιτών στο χώρο της. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΑΣ... κάτι που αποσιωπάται από τα ΜΜΕ και ειδικά το Mega που έχει αναλάβει εργολαβικά το αισχρό έργο της συκοφάντησης, ακόμα και κόντρα στην εικόνα που το ίδιο το κανάλι μεταδίδει !Παρελαύνουν σωματεία εφέδρων, αποστράτων, απόγονοι Μακεδονομάχων, διασώστες , εθελοντές πραγματικοί και όχι επιδοτούμενοι !

ΑΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΜΙΑΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ! ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥ '40 ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ!

ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ........ μάλλον θα αρχίσει η γνωστή "κλάψα" με αρχιμοιρολογίστρες το γνωστό team από το Λα.Ο.Σ. 

http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/2011/10/1940.html

No comments :

Post a Comment