16/12/2022

Οι πιο καίριες και θεμελιώδεις αδυναμίες των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σήμερα είναι ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ-ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (30/01/2023): Η τουρκική εταιρία STM κέρδισε διαγωνισμό από το NATO για λογισμικό ασφαλούς συλλογής, διαχείρισης, επεξεργασίας και διαβίβασης πληροφοριών.
Τον διαγωνισμό πραγματοποίησε η υπηρεσία NCI Agency (NATO Communication and Information Agency) της συμμαχίας, η οποία είναι υπεύθυνη για την προμήθεια, την εγκατάσταση και τη συντήρηση συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων και διοίκησης στο ΝΑΤΟ.
Με την υλοποίηση του έργου όλα τα στρατηγεία και οι βάσεις του ΝΑΤΟ, ανά τον κόσμο, θα εκτελούν ροές πληροφοριών μέσω του λογισμικού της STM.
Το πρόγραμμα (γνωστό ως INTEL-FS) έχει διάρκεια 3,5 χρόνια.
Πρόκειται για τον δεύτερο διαγωνισμό του NATO που κερδίζει η SMT. Είχε προηγηθεί το πρόγραμμα INT-CORE (υποστήριξη της επίγνωσης της κατάστασης στο πεδίο μάχης).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ-ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ (31/01/2023):Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από το ΓΕΣ, από το καλοκαίρι του 2022 ξεκίνησαν ενέργειες που αποσκοπούν στη διάλυση της πληροφορικής του στρατού και στην ενσωμάτωσή της σε ένα νεοσύστατο όπλο, μαζί με τις διαβιβάσεις. Φυσικά, κανείς δε μιλάει δημόσια για την ουσία του θέματος, και όσοι προσπάθησαν φιμώθηκαν, καθώς κεκαλυμμένα παρουσιάζεται σαν μία απλή οργανωτική αλλαγή, χωρίς οικονομικό κόστος και αντίκτυπο στην εθνική μας άμυνα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://ellada.press/skandalo-sto-ges-xepoylima-ton-aporriton-kai-tis-ethnikis-amynas-se-etairies/
ΣΧΕΤΙΚΟ: "Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης μιλάει στο 4ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 1996 και προβλέπει τα μελλόμενα !" https://www.youtube.com/watch?v=6QSZS5usPS0

Το παρωχημένο μοντέλο διοίκησης και ελέγχου, η παντελής έλλειψη διακλαδικότητας στην πράξη, και η αδυναμία ρεαλιστικής σχεδίασης και εκτέλεσης επιχειρήσεων. Η υστέρησή μας σε σύγχρονα όπλα που αλλάζουν επαναστατικά τη μορφή του πολέμου όπως τη γνωρίζαμε μέχρι πριν λίγα χρόνια, θα είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα της αποτυχίας μας επί του πεδίου αν το φέρει η κακή τύχη να χρειαστεί να δείξουμε στην πράξη τι είδους στρατιωτική ισχύ πραγματικά διαθέτουμε.

Δυστυχώς η ελληνική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία δεν φαίνεται να έχουν διδαχτεί απολύτως τίποτα από τους πρόσφατους πολέμους στην Ουκρανία και στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Αντί να τρέχουμε με χίλια για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στον τομέα των UAV έναντι των Τούρκων, χαζολογάμε συγκροτώντας πάλι ίλη ιππικού (!) για να κάνουμε εφέ στις παρελάσεις. Εξακολουθούμε να έχουμε άρματα μάχης χωρίς ενεργή αντιβληματική προστασία, πυροβολικό χωρίς drones για παρατήρηση και διόρθωση πυρών, και ατομικές εξαρτύσεις και οπλισμό της δεκαετίας του 1950. Η στρατιωτική μας σκέψη γενικά είναι εντελώς παρωχημένη και αγκυλωμένη. Νομίζουμε ότι αν χρειαστεί να πολεμήσουμε, ο πόλεμος θα μοιάζει σαν εκείνον στην Κύπρο το 1974. Κάνουμε το χειρότερο λάθος που μπορεί να κάνει ένας στρατός: προετοιμαζόμαστε να διεξάγουμε ξανά τον προηγούμενο πόλεμο και όχι τον επόμενο. Δαπανούμε κολοσσιαία ποσά για να αγοράζουμε πανάκριβες πλατφόρμες, όταν βλέπουμε ξεκάθαρα ότι τα ασύγκριτα φθηνότερα πυραυλικά συστήματα τις καθιστούν μη βιώσιμες στο πεδίο της μάχης.

Αν δίδαξε κάτι ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ότι τα άρματα μάχης έχουν καταστεί πλέον τόσο ευάλωτα στους φορητούς αντιαρματικούς πυραύλους, ώστε για να έχουν πιθανότητες επιβίωσης θα πρέπει να συνοδεύονται το καθένα από τουλάχιστον μία διμοιρία μηχανοκίνητου πεζικού για να τα προστατεύει. Το κόστος της προστασίας τους, δηλαδή, τείνει να ξεπεράσει το όφελος από τη χρήση τους. Τα επιθετικά ελικόπτερα όπου εμφανίστηκαν αποδεκατίστηκαν από τους φορητούς αντιαεροπορικούς πυραύλους. Μετά τη βύθιση του καταδρομικού «Μοσκβά» ο ρωσικός Στόλος της Μαύρης Θάλασσας κλείστηκε κυριολεκτικά στους ναυστάθμους του από έναν αντίπαλο που δεν διαθέτει καν πολεμικό ναυτικό! Εμείς όμως χτίζουμε στα γαλλικά ναυπηγεία φρεγάτες «αεράμυνας περιοχής», που θα αναλώνουν το 80% του χρόνου τους στη μάχη υπερασπιζόμενες τον εαυτό τους από την πολεμική αεροπορία, τα UAV και τα αντιπλοϊκά βλήματα του εχθρού! Τι να πω, μακάρι οι επιτελείς του Πολεμικού Ναυτικού να ξέρουν κάτι που εμείς οι υπόλοιποι αγνοούμε. Έχω όμως την απαίσια υποψία πως αν συμβεί μία αεροναυτική σύρραξη στο Αιγαίο, ο στόλος μας ούτε καν θα δει ποτέ τουρκική φρεγάτα, κορβέτα ή πυραυλάκατο. Θα αναγκαστεί να πολεμά διαρκώς εναντίον ρομπότ κάθε είδους - εξοπλισμένα και μη UAV, μη επανδρωμένα σκάφη επιφανείας και υποβρύχια, drones αυτοκτονίας, αιωρούμενα πυρομαχικά, και πυραύλους εδάφους-επιφανείας που θα εκτοξεύονται μαζικά από τις τουρκικές ακτές. Και αυτό θα είναι πολύ δυσάρεστη αφύπνιση για εμάς.

Οι Τούρκοι μπορεί να είναι μπουνταλάδες αλλά υπερτερούν απέναντί μας στη σοβαρότητα και στη μεθοδικότητα σε ό,τι κάνουν. Τρεις δεκαετίες τώρα που εμείς χαζολογούσαμε με τον κομματισμό και την αναξιοκρατία και διαλύαμε τις αμυντικές μας βιομηχανίες, αυτοί δούλευαν σαν μυρμήγκια για να απογειώσουν τη δική τους πολεμική βιομηχανία - και σήμερα είναι παράδειγμα προς μίμηση σε όλο τον κόσμο. Την πολεμική βιομηχανία οι Τούρκοι δεν την έφτιαξαν για να την καμαρώνουν, ούτε για να κάνουν εξαγωγές όπλων και να βγάζουν χρήματα. Την έφτιαξαν για να απεξαρτηθούν από τους ξένους προμηθευτές όπλων, να φτιάχνουν όπλα που θα ανταποκρίνονται στις δικές τους προδιαγραφές και ανάγκες και όχι στις αμερικανικές, να μπορούν να τα εξελίσσουν διαρκώς, και να τα κατασκευάζουν σε όσες ποσότητες θέλουν χωρίς να χρειάζονται άδεια από κανέναν. Ο πόλεμος στην Ουκρανία έδειξε πόσο ζωτικής σημασίας είναι ο απρόσκοπτος εφοδιασμός με όπλα και πυρομαχικά αφού η διάρκεια που θα έχουν οι επιχειρήσεις είναι τελείως απρόβλεπτη.

Αν και όταν οι Τούρκοι αποφασίσουν να δράσουν στρατιωτικά εναντίον μας να είστε βέβαιοι ότι θα προσπαθήσουν να εξουδετερώσουν τα δικά μας «δυνατά χαρτιά». Δεν θα πάνε, για παράδειγμα, να εμπλακούν σε αερομαχίες με τους δικούς μας πιλότους που θα πετούν με F-16 Viper και Rafale εξοπλισμένα με πυραύλους Meteor και έχουν μονίμως πρωτιές στις ασκήσεις του ΝΑΤΟ όπου συμμετέχουν. Θα ήταν ηλίθιοι αν το έκαναν. Θα επιδιώξουν να βγάλουν εξαρχής από την εξίσωση τη δική μας επίφοβη πολεμική αεροπορία με ασύμμετρο τρόπο. Στις 25 Οκτωβρίου, στο άρθρο του κ. Στούπα «Οι πυραυλικές φούσκες του Ερντογάν», είχα γράψει πως τον βαλλιστικό πύραυλο Tayfun που αναπτύσσουν οι Τούρκοι «θα μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν... και ως όπλο τακτικής χρήσης που μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Αν, για παράδειγμα, οι αεροπορικές βάσεις μας πληγούν από έναν καταιγισμό τέτοιων πυραύλων στο ξεκίνημα μιας ελληνοτουρκικής κρίσης, αυτομάτως θα αχρηστευθεί το ποιοτικό πλεονέκτημα της ανώτερης αεροπορίας που διαθέτουμε καθώς αυτή δεν θα μπορεί καν να πετάξει, πράγμα που σημαίνει ότι η κατώτερη τουρκική πολεμική αεροπορία θα αποκτήσει ανέξοδα την αεροπορική υπεροχή». Και έρχεται προχθές η τουρκική εφημερίδα «Milliyet» να περιγράψει αυτό ακριβώς το σενάριο: την προσβολή των αεροπορικών βάσεων της Ελλάδας με βαλλιστικούς πυραύλους ώστε να μην μπορούν να επιχειρήσουν καν τα αεροσκάφη μας, ή να μην έχουν πού να προσγειωθούν όταν θα επιστρέφουν από την αποστολή τους! Δεν χρειάζεται να έχει κανείς πέντε διδακτορικά για να καταλάβει τι σχεδιάζουν να κάνουν οι Τούρκοι με τα όπλα που αναπτύσσουν. Λίγη σοβαρότητα χρειάζεται και στοιχειώδης κοινός νους.

Stirlitz

275 comments :

  1. “Οι Τούρκοι μπορεί να είναι μπουνταλάδες αλλά υπερτερούν απέναντί μας στη σοβαρότητα και στη μεθοδικότητα σε ό,τι κάνουν.”
    Σίγουρα οι τούρκοι δεν θα χρησιμοποιούσαν ΠΟΤΕ τα πλοία του πολεμικού ναυτικού και του λιμενικού σώματος σαν ταξί για λαθροεισβολείς:
    Έφτασαν 100 νέοι μουσουλμάνοι έποικοι από την Τουρκία: Τους μετέφερε με ασφάλεια το λ.σ. στο Λαύριο!!!! [ https://www.pronews.gr/]
    Η απόλυτη ξεφτίλα!!!
    Αντιγόνη
    Υ.Γ. Τα δύο χρόνια με τις τρελές απαγορεύσεις [να μην πηγαίνουμε στα βουνά ή να μην είμαστε μόνοι μας σε έρημη παραλία] πόσες χιλιάδες λαθροεισβολείς μετέφεραν τα πολεμικά πλοία και πόσες του λιμενικού; Από όλους αυτούς τους ανεμβολίαστους δεν κινδύνευαν οι στρατιωτικοί μας;
    Γιατί όλους αυτούς δεν τους μπόλιαζαν; [τι λέω τώρα. . .]

    ReplyDelete
  2. Κουρητη κατα την αποψη σου τι μας περιμενει μετα τον θανατο ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ.

      ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ (ΕΩΣ ΚΑΙ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ) ... ΟΤΙ ΙΣΧΥΡΩΣ (ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΩΣ, ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ) ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΕΝ ΖΩΗ.

      Delete
    2. https://yt3.ggpht.com/Z3_QL_hARkKvVa5Uv6hp9mxGwoQz6Zl3hVFPZ8jo7xDN-U3-ewfjHUull3GjqvVCtpt8HlIatCYfC-I=s1001-nd-v1

      ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η "ΨΥΧΗ".

      https://www.candiadoc.gr/wp-content/uploads/2018/07/symposio-g-5-467x620.jpg

      "ΓΛΥΠΤΟ" ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ...

      ΤΙ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΕΣ;

      ΣΤΕΝΤΩΡ

      Delete
    3. Προσωπικά νιώθω θλίψη παρατηρώντας την πρώτη εικόνα. Θλίψη για το πνευματικό μεγαλείο που χάθηκε.

      Παρατηρώντας την δεύτερη εικόνα δεν νιώθω απολύτως τίποτα.

      Βλάχος

      Delete
    4. Συν ΕΛΛΗΝΑ Βλάχε, εμένα με πιάνει θλίψη βλέποντας την σήψη της τωρινής μας πραγματικότητας σε όλες τις εκφάνσεις της. Παρ’ όλα αυτά νιώθω ευδαίμων που ανακάλυψα και ανακαλύπτω κομμάτια από το μεγαλείο των αρχαίων μας προγόνων.

      Πιστεύω ότι ο πολιτισμός θα επανέλθει στη γη παρ’ όλο που θα καθυστερήσει πολύ. Ο καθαρός νους Κρόνος-Χρόνος πρέπει να κάνει το κύκλο του… Και σίγουρα οι τότε εκφάνσεις του όπως μια είναι και η αρχιτεκτονική τέχνη, δεν θα είναι πανομοιότυπες όπως της κλασσικής περιόδου. Η σπείρα κάνει κύκλους αλλά ποτέ στο ίδιο επίπεδο. Το βασικό είναι ο πολιτισμός και το που θέλουν να οδηγήσουν τον άνθρωπο οι εκάστοτε ταγοί της κοινωνίας.

      Για το άλλο θέμα, το μετά θάνατο, όπως λέει ο Κουρήτης, σηκώνει πολύ συζήτηση, και πάντα θα αιωρείται η άποψη ότι, ότι και να πούμε, δεν μπορούμε να το αποδείξουμε. Αυτό που θα έλεγα εκ πρώτης είναι όσο μπορούμε να καταστήσουμε την ψυχή μας πιο «ελαφριά», όσο λιγότερο δεμένη με τα υλικά και βεβαίως με μια «ήσυχη» συνείδηση.

      Για το θέμα της κρεοφαγίας που τέθηκε σε παλαιότερο σχόλιο άλλης ανάρτησης, παρ΄ όλο που απέχω από το 2010 αν και τρώω καμιά φορά ψάρι, μου φαίνεται ότι κάτι παίζει με την κατανάλωση κρέατος από θηλαστικά έναντι των υπολοίπων ειδών. Και γω έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να απέχουμε. Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω, ας γράψει.

      Μίνως

      Delete
    5. Το τι πιστεύεις εσύ περί επιστροφής πολιτισμού, περι της ψυχής και περι της κρεοφαγίας και περί πολλών άλλων θεμάτων δεν έχει σημασία για το σύνολο. Ούτε το τι πιστεύω εγώ έχει κάποια σημασία. Σημασία σε αυτό τον κόσμο έχουν δύο πράγματα: Ποιός/τι Είσαι και τι κάνεις.

      Το μετα θάνατον ζήτημα είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ερώτημα περί υπάρξεως της ψυχής. Ο υλισμός και ο μοντερνισμός στις επιστήμες έχουν εγκαθυδρίσει την άποψη οτι η ψυχή είναι προϊον της ύλης. Η δε ύλη στην προκείμενη περίπτωση της ψυχής είναι ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Με την εξάλειψη του ανθρώπινου εγκεφάλου, τερματίζεται και η οιαδήποτε ύπαρξη του ανθρώπινου πνεύματος της και της ανθρώπινης ψυχής. Για αρκετά έτη υπερίσχυε η άποψη αυτή και στον σκοτεινό κόσμο του μοντερνισμού και υλισμού στον οποίο ζούμε σήμερα όπου απουσιάζει κάθε ίχνος πνευματικής αναζήτησης και αξιών φαίνεται πως η άποψη δαυτη είναι η μόνη επιστημονικά και ορθολογικά κατανοητή.

      Η ύπαρξη όμως των Near-Death Experiences και πιο συγκεκριμένα τα όσα διηγήθηκαν οι άνθρωποι στις εμπειρίες τους αυτές σε οτι αφορά την ακριβής και ολοκληρωτική παρατήρηση του χώρου και του σώματος τους, από τρίτη όψη καταργεί ολοκληρωτικά την οιαδήποτε υλιστική προσέγγιση απι του θέματος της ψυχής. Οι δε «λογικές» και «ψύχραιμες» απαντήσεις που δίνουν ορισμένοι στο φαινόμενο δαυτο έχουν καταργηθεί απο πολυ πιο σοβαρούς και ειδικούς ανθρώπους στους κλάδους της ιατρικής και της νευρολογίας. Συνιστώ περί αυτού του θέματος το βιβλίο του Raymond Moody - Life after Life.

      Βλάχος

      Delete
  3. https://pop-sci.gr/istoriko-orosimo-tin-paragogi-ene/?fbclid=IwAR2lpeAFLJb2R4niZYWVf9l_8IM2qV4uEKaBnzgm-OEtPEpm4fqcYuOiLY4

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  4. ΚΟΥΡΗΤΗ, Η ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΑΛΚΥΟΝΙΔΩΝ ΗΜΕΡΩΝ;

    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΚΥΟΝΙΔΩΝ.

      ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ "ΚΥΚΛΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ ΣΕΙΣΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΕΝΑ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, (ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ -ΙΤΑΛΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑ) , ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΑΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΟΧΗ ΣΕΙΣΜΩΝ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ. ΕΝΩ ΔΛΔ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΔΩΛΩΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ "ΧΤΥΠΗΣΕΙ" ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΜΟ , ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΩΝ ή/και ΩΡΩΝ ΑΚΟΜΗ.

      "ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ;"
      ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , ΤΠΤ ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΟ. ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΗΘΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ (ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ).

      Delete
  5. Anonymous7/1/23 02:04

    "Τι είπε το άτομο; Υπουργός της κυβέρνησης: Εμείς, θέλουμε η Τουρκία να πάρει F–16!"
    https://theflagreport.com/ti-eipe-to-atomo-ypourgos-tis-kyvernisis-emeis-theloume-i-tourkia-na-parei-f-16/

    "...Οι πιο καίριες και θεμελιώδεις αδυναμίες των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σήμερα είναι ..." ΤΟ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous7/1/23 13:24

      ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΖΙΧΑΝΤΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΡΟΥΝ ΜΕ Τ' ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ
      https://www.el.gr/ellada/symvainei-tora-se-oli-tin-ellada/
      https://rumble.com/v246to4-ent-.html

      "«Είναι μάλιστα προς το συμφέρον μας να πουλήσουν οι ΗΠΑ στην Τουρκία τα μαχητικά αεροσκάφη», συμπλήρωσε…"

      Delete
    2. Anonymous9/1/23 15:07


      "Hoplite: Ten ton Greek Military vehicle for biochemical war"
      https://www.youtube.com/watch?v=NxiV63poL-8

      "Minotaur: This army vehicle brakes down drones"
      https://www.youtube.com/watch?v=BE61I2F93vQ

      ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ Μ' ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8+ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" (ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ) ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.

      Delete
    3. Anonymous13/1/23 09:15

      Μία μικρή διαπίστωση.

      Ο Βασιλιάς είναι αντιπαθής σε πολλούς "αριστερίζοντες", γιατί ήταν ξένος και γιαυτό του είχε δωθεί υποτιμητικά τ΄όνομα Γλύξμπουργκ.
      Ήταν όμως ο Βασιλιάς του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ και των ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΑΘΑΓΕΝΩΝ.

      Οι σημερινοί πολιτικοί της αντιπολίτευσης της ΝεοΑριστερής "Δημοκρατίας" είναι και αυτοί ΞΕΝΟΙ.
      Είναι Ελληνόφωνοι εκπρόσωποι και διαχειριστές της τοπικής (υπό ανάπτυξη) Επαρχίας του Ισλαμικού κράτους και των (Ισλαμιστών) πολιτών του κόσμου, καρικευμένης με το "Διεθνιστικό" ορθοπολιτικό λιβάνι αντιμετώπισης του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

      https://twitter.com/Marka2_/status/1613411142122065922

      Delete
    4. Anonymous13/1/23 13:01

      "Δώρο στον Ερντογάν η ταφή του Κωνσταντίνου ως ιδιώτη. Έχουν παραδώσει τη χώρα στο πολιτικό Ισλάμ"
      https://theflagreport.com/doro-ston-erntogan-i-tafi-tou-konstantinou-os-idioti-echoun-paradosei-ti-chora-sto-politiko-islam/

      Ο ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΤΠ.
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΡΑΝΤΙΠ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ) ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΣ.
      ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΣΕ DJ, ΠΟΙΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΑΞΙΚΟ ΜΟΤΙΒΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
      https://www.neolaia.gr/wp-content/uploads/2022/09/3264761.jpg
      ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ/ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΙΤΙΚΗ ΑΣΟΥΡΑ
      https://www.iefimerida.gr/news/232500/moysoylmanoi-aytomastigonontai-ston-peiraia-mia-diaforetiki-giorti-eikones
      ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
      https://www.iefimerida.gr/news/232500/moysoylmanoi-aytomastigonontai-ston-peiraia-mia-diaforetiki-giorti-eikones
      ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΠΑΡΤΥ
      https://nb.bbend.net/media/news/2022/01/04/1269811/main/pakistanoi_syntagma.jpg
      ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΕΟΕΠΟΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ", ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΒΟΛΙΑΣΤΟΙ.

      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΦΑΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΙΣΧΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
      ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ!

      Delete
    5. Anonymous15/1/23 10:05

      "Η πινακίδα του αυτοκινήτου με το οποίο κυκλοφορούσε ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος γράφει «K13 GRE»
      Το Κ13 σημαίνει «Κωνσταντίνος 13ος», γιατί όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος: «Είναι ο 13ος Βασιλιάς Κωνσταντίνος, αν ακολουθήσεις το βυζαντινό τυπικό»."
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/teos-vasilia-konstantinos-ti-simainoun-o-arithmos-kai-ta-grammata-stin-pinakida-tou-aytokinitou-tou/

      Delete
    6. Anonymous15/1/23 12:15

      "...ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΠΙΤΙ ΣΟΥ"
      https://www.youtube.com/watch?v=jH2BFqi8s5A

      Ο ΦΙΛΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

      Delete
    7. Anonymous15/1/23 12:43

      - "...η κυβέρνηση συνεχίζει τον εξευτελισμό του Κωνσταντίνου, στέλνοντας το γερμανοτσολιά Παναγιώτη Πικραμμένο να την εκπροσωπήσει στην κηδεία!
      Στέλνουν τους απογόνους των ηττημένων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην κηδεία του ΒΡΕΤΑΝΟΦΙΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, παρουσία του Βρετανικού Θρόνου! Εάν αυτό, δεν έχει τη δική του γεωπολιτική σημειολογία, τότε τί έχει; Η Ελληνική βασιλική οικογένεια μαζί με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, υπέγραψαν την Συνθήκη των Σεβρών και επανέφεραν την ιδέα της Αυτοκρατορίας των Ελλήνων ξανά στη γεωπολιτική ατζέντα και πραγματικότητα της εποχής."
      https://theflagreport.com/dikaiothika-germanikos-daktylos-piso-apo-tin-aprepeia-ston-konstantino/

      - "ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ τοῦ Βασιλέως ΚΑΡΟΛΟΥ γιά τήν προσβολή στόν Κωνσταντῖνο"
      https://theflagreport.com/dysareskeia-tou-vasileos-karolou-gia-tin-prosvoli-ston-konstantino/

      Delete
    8. Anonymous16/1/23 14:06

      "Live: Funeral of former King of Greece Constantine II"
      https://www.youtube.com/watch?v=LOMz9D4u1oA
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kideia-teos-vasilia-konstantinou-entyposiaki-i-proseleysi-tou-kosmou-gia-to-laiko-proskynima-foto/

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΗ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ/ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.
      ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, DRUG DEALERS, TRAFFICKERS, ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ DJs.
      ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΥΚΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ, ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟ"ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ"!

      Delete
    9. Anonymous16/1/23 14:44

      "...έμεινε έκπληκτη η κυβέρνηση από την μαζική προσέλευση του κόσμου..."

      ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΝΟ:
      - Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ, Η' ΓΛΥΞΜΠΟΡΓΚ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ!

      Delete
  6. Anonymous11/1/23 17:44

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΕΩΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ -ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ "ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ" ΟΡΓΑΝΩΝ.
      ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΙΑΚΗΣ (ΣΧΕΔΟΝ) ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ "ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ", ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. (ΚΥΡΙΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ).

      ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΟ ΔΟΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΤΟΝ ΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ.. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ (ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ) ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΖΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
      ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΕΓΩ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΟΥ , ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ. ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
      ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ ή ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΠΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΚΟΜΜΑ ή ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ.
      ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΥΓΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΗΘΙΚΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ-ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.

      Delete
  7. Anonymous14/1/23 10:49

    "Μεζονέτες σε τιμή …ευκαιρίας!
    Η πληροφορία της ΕΥΠ ότι πληρώθηκαν 600.000 ευρώ «μαύρα», ανοίγει τον δρόμο διεξαγωγής οικονομικού ελέγχου στον στρατηγό Φλώρο και στα εμπλεκόμενα μέλη της οικογένειάς του. "
    "Η επίμαχη μεζονέτα στου Παπάγου είναι 200 τ.μ. συν δύο γκαράζ, συν μία αποθήκη. Επομένως, η πληροφορία της ΕΥΠ για το κόστος αγοράς του συγκεκριμένου ακινήτου (1.200.000 ευρώ) συμβαδίζει με τις πραγματικές τιμές που πωλούνται τα διαμερίσματα στα υπό κατασκευή οικοδομικά συγκροτήματα εντός των ορίων Παπάγου. "
    https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/180533/mezonetes-se-timi-efkairias

    1.200.000 ευρώ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;
    ΓΙΝΑΜΕ ΜΟΝΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;
    ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ, Τ' "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ 12.000 ΜΕΤΆ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous15/1/23 12:21

      "Ιδού πως πέρασαν τα Μνημόνια χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Ο Φλώρος, καταγράφηκε να διακινεί 600.000 ευρώ μέσα σε σακούλα! "

      "Εάν αναρωτιέστε πως πέρασαν τα Μνημόνια και η Συμφωνία των Πρεσπών, χωρίς να επέμβουν ο στρατός και οι δικαστές, η περίπτωση του Στρατηγού Φλώρου, είναι χαρακτηριστική για το το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Τώρα, όμως, το λάφυρο δεν ήταν οι περιουσίες του ελληνικού λαού, ο αποπληθυσμός της χώρας και η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, αλλά το Αιγαίο και οι υδρογονάνθρακες που κρύβει μέσα του."
      https://theflagreport.com/idou-pos-perasan-ta-mnimonia-choris-na-anoixei-routhouni-o-floros-katagrafike-na-diakinei-600-000-evro-mesa-se-sakoula/

      Delete
    2. Anonymous30/1/23 14:42

      "Κουκουλοφόροι έκαψαν ζωντανό 15χρονο στο Σύνταγμα επειδή φορούσε μπουφάν με την ελληνική Σημαία! – Εξαφανισμένη η αστυνομία!
      Επιχείρησαν να σκοτώσουν ένα παιδί"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/koukouloforoi-ekapsan-zontano-15xrono-sto-syntagma-epeidi-forouse-mpoufan-me-tin-elliniki-simaia-eksafanismeni-i-astynomia/

      ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΠΛ. (ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ) ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;
      ΤΟΣΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ (ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ) ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟ"ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

      Delete
  8. Anonymous17/1/23 16:44

    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ. ΚΟΥΡΗΤΗ, ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ;

    https://ibb.co/fnsZ7nn

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΠΟΙΑ ΖΑΧΑΡΟΒΑ ; ΑΥΤΗ; https://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Zakharova ... ΙΣΩΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ...

      ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΓΚΡΙΝΩ.

      Delete
    2. Anonymous17/1/23 18:34

      ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ! ΑΠΛΗ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ.

      Delete
    3. ΑΝΩΝΥΜΕ 17/1/23 16:44 ΚΑΙ ΚΟΥΡΗΤΗ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΧΑΧΑ!
      https://freeimage.host/i/HaPJWua

      Delete
    4. ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ... ΧΑΧΑΧΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΩ.

      Delete
    5. Anonymous25/1/23 08:39

      - Αγάπη μου, πάρε μία φωτογραφία και το πρόσωπο μου και σταμάτα να μου κάνεις μόνο σεξιστικά σχόλια όλη την ώρα....πες μου κάτι και για τα μάτια μου....
      - Εντάξει. ΤΙ ΚΩΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!

      https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2023/01/23/1063full-avital-cohen.jpg

      Delete
  9. Anonymous25/1/23 18:46

    https://attikanea.info/%CE%B7-%CF%86%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%89%CE%BC%CF%8C-mccullough-%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1/

    ΚΟΥΡΗΤΗ ΙΣΧΥΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ 'Η ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ...
      «Τα κομβικά ερωτήματα είναι:

      1) Για πόσο καιρό ένα άτομο που έχει εμβολιαστεί πρόσφατα κινδυνεύει να ρίξει σε άλλους;
      2) Μπορεί το mRNA να ληφθεί από τον αποδέκτη και να αρχίσει να παράγει πρωτεΐνη Spike ακριβώς όπως ο εμβολιασμός;
      3) Μπορεί η αποβολή της πρωτεΐνης Spike να προκαλέσει ασθένεια όπως συμβαίνει στους εμβολιασμένους (π.χ. μυοκαρδίτιδα, θρόμβους αίματος κ.λπ.);»

      ΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ-ΞΕΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ-ΣΥΛΛΕΞΕΙ
      1) 40-90 ΗΜΕΡΕΣ
      2) ΟΧΙ
      3) ΠΙΘΑΝΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ "αποβολή της πρωτεΐνης Spike", ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

      Delete
  10. Anonymous26/1/23 19:03

    Κουρήτη τι θα γίνει με αυτήν την αναθεματισμένη ώρα θα την αλλάξουν πάλι; Μας έχουν πρήξει τ'αρχιδια πια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η ΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΘΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ) ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΝΟΤΟΣ (ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΤΩΡΑ ΩΣ ΘΕΡΙΝΗ ΩΡΑ. (Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΩΡΑ).

      Delete
  11. Anonymous30/1/23 15:32

    Κουρήτη βλέπεις να ιδρύει κόμμα ο Παύλος; Καλλίτερα να πληρώνουμε ένα μονάρχη παρά 300 άχρηστους στην βουλή...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΟΜΜΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑ, (ΠΛΗΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ) ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ (ΑΝΤΙ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ ( ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Κ.Λ.Π) ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΒΑΣΙΚΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

      ΜΟΝΑΡΧΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ.

      ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΝΟΙΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΩΣΥΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙ ΜΟΝΑΡΧΙΩΝ.

      ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ , ΟΥΤΕ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

      ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ: https://isxys.blogspot.com/2010/11/blog-post_4277.html
      ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗ: https://isxys.blogspot.com/2010/10/blog-post_170.html
      "ΦΑΣΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΟΧΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ :https://isxys.blogspot.com/2011/08/blog-post_3022.html
      Η λέξις «πατριώτης» (Αδαμάντιος Κοραής): https://isxys.blogspot.com/2013/03/blog-post_8631.html

      Delete
  12. Anonymous31/1/23 19:02

    ΚΟΥΡΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ; ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΟΥΡΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ; ΛΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΤΑ "ΦΑΝΤΟΜ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΔΟΜΙΚΕΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ.

      Delete
    2. Anonymous6/2/23 01:33

      "ΠΟΣΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΑΡΑΓΕ! ΤΟ F-4 ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ;; ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ: ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΜΑΣ;;"
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a0%ce%9f%ce%a3%ce%95%ce%a3-%ce%a3%ce%a5%ce%9c%ce%a0%ce%a4%ce%a9%ce%a3%ce%95%ce%99%ce%a3-%ce%9c%ce%91%ce%96%ce%95%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%95%ce%a3-%ce%91%ce%a1%ce%91%ce%93%ce%95-%ce%a4%ce%9f-f-4/

      Delete
    3. Anonymous7/2/23 02:33

      "ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ; ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΣΜΗΝΑΓΩΝ ΜΑΣ; ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΓΑΛΛΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ"
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%ce%99-%ce%9c%ce%91%ce%a3-%ce%9a%ce%a1%ce%a5%ce%92%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%9c%ce%97%ce%a0%ce%a9%ce%a3-%ce%95%ce%a4%ce%a3%ce%99-%ce%95%ce%9e%ce%97%ce%93%ce%95%ce%99%ce%a4%ce%91%ce%99-%ce%a4%ce%95/

      Delete
  13. Anonymous1/2/23 01:55

    "ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο ΓΕΣ: Έρχεται ξεπούλημα των ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ σε εταιρίες!"
    https://ellada.press/skandalo-sto-ges-xepoylima-ton-aporriton-kai-tis-ethnikis-amynas-se-etairies/

    ΣΧΕΤΙΚΟ

    "Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης μιλάει στο 4ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 1996 και προβλέπει τα μελλόμενα !"
    https://www.youtube.com/watch?v=6QSZS5usPS0

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous1/2/23 16:14

      ΓΙΑΤΙ... ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΧΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΡΥΠΡΟΓΡΑΦΗΣΗΣ; ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Τ'ΟΝΟΜΑ...

      -ΔΗΜΗΤΡΑ-

      Delete
  14. Anonymous1/2/23 20:52

    Κουρήτη, Καλησπέρα,
    Ξέρεις τίποτα για την “Αφαία”[http://ermionh.blogspot.com]; Γράφει ότι καταργήθηκε!!!
    Αντιγόνη

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΧΘΕΣ.

      Delete
  15. Anonymous2/2/23 17:35

    https://www.defence-point.gr/news/ta-opla-thymata-ton-eklogon-mas-spike-nlos-spice-rampage-rm-70-vampir-stis-ed
    https://www.defence-point.gr/news/ta-quot-apanta-quot-ton-exoplistikon-symvaseon-poy-enekrine-i-voyli-oles-oi-krisimes-leptomereies-kai-ta-erotimata

    ReplyDelete
  16. How Germany's intelligence agency became a liability for Europe
    https://www.telegraph.co.uk/world-news/2023/02/03/germany-intelligence-agency-bnd-europe-spy/

    ReplyDelete
  17. Anonymous6/2/23 18:28

    Η τραγωδία που έπληξε την Τουρκία μπορεί να χαρακτηριστεί σε τακτικό επίπεδο ως game changer. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι οι τακτικές συγκυρίες δεν επιτρέπουν εύκολα συμπεράσματα περί ουσιαστικών αλλαγών στο στρατηγικό επίπεδο, όπως αποδείχθηκε και με τη «διπλωματία των σεισμών». Ο τουρκικός αναθεωρητισμός δεν θα σβήσει. Άρα, η συγκυρία μπορεί να εξασφαλίσει μία περίοδο ύφεσης στις διμερείς σχέσεις. Αυτό που πρέπει να παραμείνει αναλλοίωτο, είναι οι αρχές που διέπουν την ελληνική εξωτερική πολιτική και η προσπάθεια να διατηρηθεί μία αξιόπιστη αποτροπή.

    https://www.defence-point.gr/news/amesi-analysi-poies-tha-einai-oi-epiptoseis-ton-foveron-seismon-stin-toyrkia

    ReplyDelete
  18. Το ΚΚΕ ανακοίνωσε, σε εκδήλωση του Τμήματος της ΚΕ του κόμματος για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε χΘες, τις υποψηφιότητες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές από τον συγκεκριμένο χώρο.

    Οι υποψήφιοι είναι:
    – Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α, υποψήφιος στα Δωδεκάνησα.
    – Κώστας Γιαννάκος, ανθυποπυραγός ε.α, πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατεία.
    – Αλέξανδρος Κορωνάκος, υποπλοίαρχος Πολεμικού Ναυτικού ε.α, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθηνών.
    – Γιάννης Ντουνιαδάκης, υποναύαρχος Πολεμικού Ναυτικού ε.α, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
    – Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υποπτέραρχος (Μ) ε.α, υποψήφιος στην Α’ Αθήνας.
    – Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του ΚΚΕ, αντισυνταγματάρχης ε.α, υποψήφιος στην Αιτωτοακαρνανία.
    – Χρήστος Σαλταπίδας, πλοίαρχος Πολεμικού Ναυτικού ε.α, υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αθήνας.
    – Αργύρης Σμυρνής, πλοίαρχος Λιμενικού Σώματος ε.α, υποψήφιος στην Μεσσηνία.
    – Γρηγόρης Συμεωνίδης, αντισμήναρχος (Μ) ε.α, υποψήφιος στην Αχαΐα.
    – Ανέστης Τσουκαράκης, συνταγματάρχης (ΣΔΓ) ε.α, τέως πρόεδρος Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, υποψήφιος στη Β’ Πειραιά.
    – Τριαντάφυλλος Φωτιάδης, αντιπλοίαρχος Πολεμικού Ναυτικού ε.α. πρόεδρος της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων ΕΔ, υποψήφιος στον Έβρο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous7/2/23 16:47

      το ΚΚΕ της χώρας χώρου δεν είναι κόκκινο παλιαομαρξιστικό, αλλά λιγάκι ροζ με αποχρώσεις ουρανίου τόξου, παραμάγαζο των Μογγόλων.
      οι υποψήφιοι το ξέρουν, ή απλά ονειρεύονται καρέκλα;

      Delete
    2. ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΟΥ, ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΣΤΗΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ . ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΚΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ ΠΡΑΞΕΙ ΘΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΝΑ ΣΤΑΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

      ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ . ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

      Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΩΚΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ Χ.Α , ΔΙΩΚΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΟΥ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ.

      Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΟΝΟΝ ΤΥΧΑΙΩΣ ή ΕΞΩΓΕΝΩΣ (ΑΠΟ/ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ/ΠΑΙΚΤΕΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

      Delete
  19. https://isxys.blogspot.com/search?q=%CE%A3%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A3

    ReplyDelete
  20. Anonymous7/2/23 10:16

    Στέφανος Καραβίδας: Αριστοκράτες και κοσμοκαλόγεροι οι υπερασπιστές του Έθνους
    https://infognomonpolitics.gr/2023/02/stefanos-karavidas-aristokrates-kai-kosmokalogeroi-oi-yperaspistes-tou-ethnous/

    ReplyDelete
  21. Anonymous7/2/23 12:07

    ΚΟΥΡΗΤΗ, Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΩΣ ΚΑΝΩΝ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΙΓΕΙ - ΠΛΗΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕ, ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΦΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΡΩΓΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
      ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΟΥ...
      ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΤΗΣ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΧΤΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ-ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

      Delete
    2. Anonymous8/2/23 08:57

      "Ανήκουστο! Η τουρκική κυβέρνηση αρνήθηκε την αποστολή ομάδας διάσωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία"
      https://www.newsbreak.gr/kosmos/438346/toyrkiki-kyvernisi-arnithike-apostoli-omadas-diasosis-kypriaki-dimokratia/

      ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ

      Delete
  22. Anonymous7/2/23 17:20

    Γίνεται να μην είναι όφελος ο θάνατος χιλιάδων Τούρκων ; Τι ερώτηση είναι δαυτη. Σαφώς και είναι προς όφελος μας. Από τις πρώτες χώρες είναι η τρίτη ελληνική Δημοκρατία που εστάλει βοήθεια στους Τουρκομογγόλους και πανηγυρίζουν τα νεοελληνικά ανθρωπάκια στα σοσιαλ μιντια για την «ελληνική ανωτερότητα» που πηγάζει από τον «ακράδαντο ανθρωπισμό» μας. Ξεράστε ελεύθερα

    Βλάχος

    ReplyDelete
    Replies
    1. Με δύο navtex η Τουρκία θέτει θέμα στην Ελλάδα για την διεξαγωγή ασκήσεων ανατολικά της Κρήτης και δυτικά της Χίου. Οι Τούρκοι επικαλούνται για τη μεν περιοχή της Κρήτης ότι περιλαμβάνει περιοχή που έχουν δεσμεύσει, και για τη δε Χίο ότι παραβιάζει τη συνθήκη της Λωζάνης και όσα προβλέπει περί «αποστρατιωτικοποίησης».
      H ημερομηνία έκδοσης των δυο τουρκικών navtex είναι 6 Φεβρουαρίου, δηλαδή την ημέρα του σεισμού.

      Delete
    2. Anonymous7/2/23 23:53

      Κουρήτη τι άποψη έχεις για την αυτοκτονία ; Προσωπικά επεξεργάζομαι τελευταία ισχυρός σενάρια αυτοκτονίας μου, όχι σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά κάποτε μελλοντικά. Υπολογίζω γύρω στα 60 μου. Αν ζω βέβαια μέχρι τότε. Ποιοι είναι οι λόγοι για έναν εθνικιστή ή πνευματικό στοχαστή να επιθυμεί μακρόχρονη ζωή σε έναν πνευματικά, ηθικά και αξιακά νεκρό κόσμο όπως είναι ο δικός μας ;

      Βλάχος

      Delete
    3. ΕΧΩ ΙΣΧΥΡΩΣ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΩΣ "ΠΑΙΖΟΥΜΕ" ΜΕ ΟΤΙ Η ΤΥΧΗ, ΟΙ ΘΕΟΙ/ΟΣ, Η ΜΟΙΡΑ, ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝ/ΕΔΩΣΑΝ-ΔΙΝΟΥΝ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΛΔ ΕΝΤΟΣ ΕΝΟΣ ΧΑΛΑΡΟΥ "ΠΛΑΙΣΙΟΥ".
      ΣΠΑΝΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΠΑΙΚΤΕΣ" ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟΥ ή/και ΝΑ ΕΠΙΔΡΑΣΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ή ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ.

      ΑΦΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (ΧΑΣΙΜΟ) . ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ., ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΙΑΤΕΣ -ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.

      ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΧΑΡΗ, ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΑΝΙΣΤΑΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΦΥΣΙΚΑ, ΝΟΗΤΙΚΑ, ΨΥΧΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.

      ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ (ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΑΣ) ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΟΣΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΑΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΕΔΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ. (π.χ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ , ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΠΙΕΙΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΝ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ).

      ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ 60 ΩΣ ΠΙΘΑΝΟ ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. ΙΣΩΣ "ΦΟΒΑΣΑΙ" ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΠΑΡΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ "ΧΑΡΤΙ" ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ ή ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ 20αρηδες ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΥΠΟΦΕΡΤΟ ΤΟΝ ΒΙΟ (ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ).

      ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΔΛΔ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟ ΜΕ ΟΤΙ "ΧΑΡΤΙΑ" ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ) ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΕΝΟΣ ΣΚΟΠΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ. ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΧΟΜΠΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ) ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ.

      Delete
    4. Anonymous8/2/23 15:26

      Αυτό που αναφέρεις είναι η φιλοσοφική θεωρία του ντετερμινισμού την οποία σε μεγάλο βαθμό συμμερίζομαι και πρέπει να συμμερίζεται ο οιοσδήποτε εθνικιστής. Τα πάντα είναι προκαθορισμένα από το διάστημα και την φύση. Η γενετική έχει προκαθορίσει την οιαδήποτε εξέλιξη του κάθε ανθρώπου και ζώου. Οχι μόνον την σωματική, αλλά και την πνευματική του εξέλιξη.

      Για τον Δημήτρη Λιαντίνη τί άποψη έχεις ; Αυτοκτόνησε ή όχι; Γιατι προσωπικά έχω ακούσει οτι κάποιοι θεωρούν πως δεν αυτοκτόνησε μα βρίσκεται σε άλλη διάσταση, σε άλλο χώρο χρόνο. Είναι αλήθεια οτι οι αρχαίοι ελληνικοί ναοί είναι οικοδομημένοι επάνω σε κρίσημα ηλεκτρομαγνητικά σημεία της γαίας ; Και πως με τον Α ή Β τρόπο μπορείς να πετύχεις την απουλοποίηση σου ;

      Βλάχος

      Delete
    5. Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ. ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΒΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΕΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ - ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ . (ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΕΑΝ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ή ΑΛΛΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΩΣ.)

      ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΛΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΓΕΩΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. Ο ΜΑΝΙΑΣ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ. https://www.strange-egnarts.com/the-sacred-geographical-network-of-greece-by-erich-von-daniken/

      ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ-ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ-ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΟΜΙΛΩ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΡΑΙΩΤΕΡΗ ΠΥΚΝΩΣΗ. ΜΑΖΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.

      Delete
    6. Anonymous8/2/23 17:37

      "Τουρκία: Μετά το σεισμό η χωροφυλακή κατέπνιξε με πυρά μεγάλη εξέγερση στη φυλακή της Hatay όπου πολιτικοί κρατούμενοι. Ερντογάν: φταίει το κισμέτ!"

      https://dimpenews.com/2023/02/08/%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c-%ce%b7-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%bf%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%b1/

      ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΜΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΖΕΙ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΚΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΩΣ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΚΑΜ KAI ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
      ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ!

      ΚΟΥΡΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΑΠΟ Τ' ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ;
      ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΜΙΤ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ;

      Delete
    7. Anonymous8/2/23 18:56

      https://socialsecurity.gr/apo-alli-optiki/ζει-ο-λιαντίνης-σε-άλλη-διάσταση/

      Delete
    8. "ΚΟΥΡΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΛΥΚΑΣΤΡΟΥ..."
      ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΠΤ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

      Delete
    9. Anonymous8/2/23 18:56

      ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΑΝΤΙΝΗ (ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ - ΘΕΩΡΙΑ ΑΛΛΟΥ/ΩΝ

      Delete
  23. Anonymous7/2/23 19:10

    https://www.youtube.com/watch?v=37ef6tz_cP0

    Κουρήτη συμφωνείς;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΩΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΔΛΔ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ-ΕΘΝΩΝ.

      ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΑΛΌΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΖΩΑ. ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΖΩΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΖΩΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ.

      Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ . ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ (ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΕΣ. (ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ).

      Delete
    2. Anonymous8/2/23 15:00

      Δρ,
      Αφού δεν νιώθεις ανώτερος ή κατώτερος από τους άλλους δίπλα σου που εσύ και οι ομοιδεάτες σου μας κουβαλάτε, τότε φανταζόμαστε ότι το ΙΔΙΟ "ΣΥΚΩΤΙ" σου, ΣΤΟΜΑΧΙ και ΜΥΑΛΟ σου μ΄αυτούς τους κανίβαλους αντέχει και τις παρακάτω Ασιατικές λιχουδιές (εάν δεν τις έχεις ήδη αυτές τις συνήθειες):

      https://twitter.com/i/status/1620416909094305792
      http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/03/blog-post_2275.html

      Παρόμοιες απόψεις είχαν και άλλοι αντιρατσιστές, "ανθρωπιστές" συγγραφείς και καλλιτέχνες για τους μουσουλμανολαθροεισβολείς και τις συνήθειες τους και στο τέλος μας βγήκαν ανώμαλοι παιδέρες (βλ. Λιγνάδη, Β. Παπαθεοδώρου κ.ά.):
      https://www.youtube.com/watch?v=44f4E3k0pqM

      Θα μπορούσαμε να σε παραπέμψουμε σ' αντίστοιχη πραγματική επστημονική βιβλιογραφία, για όλα τα παραπάνω, αλλά στην Κομμουνιστική ιδεολογία και κατεστημένο δεν υπάρχει χώρος για λογικές και πραγματικές επιστήμες, παρά μόνο σ' ότι βολεύει στο Σύστημα και στην επιβίωση της Κομμουνιστικής ελίτ!

      Γενική Γραμματεία Ισότητας
      "ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΗ"

      Delete
    3. Anonymous8/2/23 18:09

      Δόκτωρα της Ισοπεδωτικής Ισότητας,

      Μπορείς να μας πεις γιατί οι μαύροι δεν ξερουν να κολυμπάνε και έχουν φοβία με το νερό;
      Πόσους μαύρους πρωταθλητές κολύμβησης ξέρεις;
      Μπορείς να εξηγήσεις με τις προοδευτικες "κομμουνιστικές" σου θεωρίες, γιατί τα 99% των SEALS των ΗΠΑ είναι ΜΗ Μαύροι;

      Σοβαρά, τώρα υπάρχει κανένας βλαμμένος που να πιστεύει ότι αυτές οι γελοίες θεωρίες είναι λογικές και βιώσιμες;
      ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΔΥΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!

      ΠΗΓΕΣ
      (του Δόκτωρα)

      - ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΘΕ "ΑΝΔΡΑΣ" ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!
      - ΣΤΗΝ ΝΕΑ (Α)ΤΑΞΗ(Α) ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ:
      https://rumble.com/v22muj4-125357584.html

      Γενική Γραμματεία Ισότητας
      "ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΗ"

      Delete
    4. Anonymous9/2/23 02:30

      Δρ. Λεωνίδα Μπίλλη,

      ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤHΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ COVID, ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΤΙΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΕΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ!
      ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΚΩΤΙ Η' ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ!
      ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.

      POSTDOC RESEARCH ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
      ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΥΜΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ;

      Delete
    5. Anonymous9/2/23 17:14

      "ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΥΜΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ;"

      Γιατί οφείλετε στις "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ" σύμφωνα με τον Μπίλλη.
      2 χρόνια τώρα χορτάσαμε "ειδικούς" και ασυναρτησίες με την πανδημία, τώρα έχουμε ξανά πάλι τα ρατσιστικά και τις ισότητες

      Delete
    6. Anonymous11/2/23 22:08

      ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μ' ΕΝΟΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΑ (Λαθροτζιχαντιστή θέλουν να μας πούνε) ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ Μ' ΕΝΟΣ ΠΥΓΜΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΒΥΖΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HITOMI TANAKA.

      ΠΗΓΕΣ / ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
      Pornhub
      xHamster

      Delete
  24. Anonymous8/2/23 09:42

    Καθαρά Νεοταξική τοποθέτηση του Δρ με πολλά εμφανή σημάδια στον λόγο και στις κινήσεις του.
    Οι ισχυρισμοί του δεν είναι επιστημονικοί, αλλά καθαρά πολιτικοί, διότι καταργούν Ανθρωπολογία και Εγκληματολογία, όπου κάθε άνθρωπος κάθε διαφορετικής φυλής είναι ένας και μοναδικός (DNA, fingerprint)

    ΜΕΛΕΤΗ των Dutton and Lynn ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ!
    ΣΤΟ ΠΕΡΕΛΘΟΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ.

    "Race and Sport:
    Evolution and Racial Differences in Sporting Ability
    Edward Dutton and Richard Lynn
    London: Ulster Institute for Social Research, 2015"

    https://www.toqonline.com/wp-content/uploads/2016/04/Dutton-Lynn_review-by-Devlin_TOQspring2016.pdf

    Η ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ (ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
    ΦΥΛΗ/ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ "ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο Δρ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ) ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ!

    Η Νέα Τάξη στα πλαίσια της ΙΣΟΤΗΤΑΣ θέλει να εξελίξει (προς τα πάνω) την Μαύρη φυλή και ταυτόχρονα να καταπολεμήσει την "ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ" της Λευκής φυλής (προς τα κάτω) με μεικτούς γάμους για να φτιάξει τη γκρίζα φυλή, με καθαρόαιμη μόνο την Κίτρινη!

    https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fmiro.medium.com%2Fmax%2F626%2F1*3UtUcIjNHTNg9w1cdvQstg.jpeg&imgrefurl=https%3A%2F%2Faninjusticemag.com%2Fsomebody-tell-biden-interracial-couples-on-commercials-does-not-make-america-less-racist-cde9e0d7543b&tbnid=7u9cHXojGXXQpM&vet=12ahUKEwiBx92wsYX9AhWXOewKHcz0CB4QMyguegUIARDtAQ..i&docid=p7uM4dpsbmueXM&w=626&h=417&q=advertisements%20white%20women%20with%20black&hl=en-US&ved=2ahUKEwiBx92wsYX9AhWXOewKHcz0CB4QMyguegUIARDtAQ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αντίστοιχες διαφημίσεις και άρθρα για τη μίξη Μαύρων με Κινέζες και αυτό είναι ακόμη μία απόδειξη της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ!

    ΥΓ Στο μεταξύ ακόμη περιμένουμε από την Νεοταξική Κομμουνιστική THOUGHT POLICE ν' ανακοινώσει ότι οι θεωρίες του Δαρβίνου ήταν ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ, αφού παρουσιάζει τον σημερινό λευκό άνθρωπο ως εξέλιξη(!) του μαύρου από τον οποίο "προέρχεται"!

    INFOteller

    ReplyDelete
  25. Anonymous8/2/23 21:11

    - «Έλληνες και Τούρκοι είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ»! Άρχισε και ο Δένδιας μετά τον Μητσοτάκη! Ο σεισμός φέρνει ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    ...
    "Και φυσικά στον δρόμο για τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, μία ελληνοτουρκική αντιπαλότητα δεν γινόταν να σταθεί εμπόδιο.
    Έτσι λοιπόν ήδη από χθες άρχισαν να στήνονται ρεπορτάζ που μιλούν για ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ και ΕΙΡΗΝΗ γύρω από το Αιγαίο.
    Αποκορύφωμα αποτέλεσε η χθεσινή συνέντευξη Μητσοτάκη στο υπερδιεθνιστικό CNN, λέγοντας πως “δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τους Τούρκους“.
    Την σκυτάλη των δηλώσεων πήρε σήμερα -ποιός άλλος;;- ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
    «Η ελληνική και η τουρκική κοινωνία, είναι πολύ κοντά, ψυχολογικά πολύ κοντά. Είμαστε γείτονες, έχουμε παρελθόν, θα έχουμε και μέλλον»"
    https://www.el.gr/ethnos/themata/ellines-kai-toyrkoi-einai-poly-konta/


    - "Μητσοτάκης με το βλέμμα στο… μέλλον: Πανίσχυρη εικόνα, Έλληνας και Τούρκος να σώζουν 7χρονο κοριτσάκι"
    https://www.el.gr/ethnos/mitsotakis-me-to-vlemma-sto-mellon-pa/


    ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ

    ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΨΕΤΕ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 1999. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΔΙΑΣΩΘΕΝΕΤΕΣ Θ'ΑΜΟΛΥΣΟΥΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΦΟΡΑ ΚΑΙ DRONES ΚΑΙ ΘΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ, ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ.

    ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ.
    ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΕΝΕΣΙΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΟΚΤΑΙΗΛ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑΤΕ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΕΣ.

    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous10/2/23 00:56

      - "Την ώρα που η ΕΜΑΚ δίνει μάχη και σώζει ζωές, η Τουρκία κάνει παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας, εκδίδει παράνομες NAVTEX και βομβαρδίζει σεισμόπληκτη πόλη κοντά στη Ροζάβα, στο Συριακό Κουρδιστάν"
      https://www.newsbreak.gr/apopseis/438788/toyrkia-seismoi-kai-pseydaisthiseis/

      - "Αίσχος! Ο εμπνευστής της «Γαλάζιας Πατρίδας» κατηγορεί τους διασώστες της ΕΜΑΚ για κατασκοπεία!"
      https://www.newsbreak.gr/kosmos/438910/empneystis-galazias-patridas-katigorei-diasostes-emak-kataskopeia/

      Delete
    2. Anonymous10/2/23 08:47

      "Πανίσχυρη εικόνα, Έλληνας και Τούρκος να ΚΑΝΟΥΝ TRAFFICKING 7χρονο κοριτσάκι"

      Delete
    3. Anonymous11/2/23 15:52

      " Πρέσβης Ελλάδας στην Άγκυρα: «Οι Τούρκοι βλέπουν την ελληνική σημαία και χειροκροτούν – Θα φανεί αν κρατήσουν όλα αυτά»
      «Ελπίζουμε οι εδώ ηγεσίες να κεφαλαιοποιήσουν αυτή τη διάθεση του λαού να υπάρξει μια προσέγγιση με τη χώρα μας« είπε"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/presvis-elladas-stin-agkyra-oi-tourkoi-vlepoun-tin-elliniki-simaia-kai-xeirokrotoun-tha-fanei-an-kratisoun-ola-ayta/

      κ. Λάζαρη,
      πόσους είδατε να σας χειροκροτάνε;
      10, 100, ή 10.000;
      Τα υπόλοιπα 85 εκατομ. τα ρωτήσατε;
      Συην καλύτερη περίπτωση σας βλέπουν σαν σωστικά συνεργεία που ήρθαν να τους βοηθήσουν από το μπάχαλο στ' οποίο βρίσκονται.
      Στην χερότερη σαν γκιαούρηδες υποτελείς που πρέπει να τους υπηρετούν.
      Τόσους αιώνες ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ.
      ΟΙ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ "ΚΑΛΑ" ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Τ' ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
      Αυτά τα λέμε συνέχεια.
      Όποιος δεν γνωρίζει την ιστορία του, τότε θα την ξαναζήσει!

      Delete
  26. Anonymous8/2/23 21:22

    "Βλάβη για το C-130 που μεταφέρει την 2η ΕΜΑΚ για βοήθεια στην Τουρκία
    Επιστρέφει στην Ελευσίνα "
    https://www.el.gr/ellada/vlavi-gia-to-c-130-poy-metaferei-tin-2i-emak/

    ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ.
    Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ (ΑΠ' ΤΑ ΚΑΛΑ) ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

    ReplyDelete
  27. Anonymous9/2/23 03:03

    "Ρίχνει “βόμβα” ο αδερφός του αδικοχαμένου πιλότου Μιχαήλ Τουρούτσικα: “Έχω υποψίες ότι φταίει το εμ-βόλιο για το τραγικό συμβάν” (βίντεο)'
    "ΑΡΑΓΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΚΑΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ;
    Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΡΕ, Ο ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΤΣΕΒΙΤ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ;;;"
    https://attikanea.info/%CF%81%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%BF-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%81%CF%86%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%87%CE%B1/

    ReplyDelete
  28. Anonymous9/2/23 17:04

    "Μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά το ηφαίστειο της Σαντορίνης; – Κι όμως η τελευταία του έκρηξη ήταν το 1956.
    Τότε πραγματοποιήθηκε ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα"
    https://www.pronews.gr/perivallon/fysi/mporei-na-energopoiithei-ksana-to-ifaisteio-tis-santorinis-ki-omos-i-teleytaia-tou-ekriksi-itan-to-1956/

    "ΜΗΝΥΜΑ"

    https://theflagreport.com/nd-kai-pasok-ta-epairnan-apo-tin-al-kainta-alla-stin-ellada-thetoun-ektos-nomou-ton-kasidiari/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous10/2/23 01:01

      - "8,5 αρι ή 8άρι σεισμό στην Ελλάδα δεν αποκλείουν ειδήμονες!"
      https://dimpenews.com/2023/02/09/85-%ce%b1%cf%81%ce%b9-%ce%ae-8%ce%ac%cf%81%ce%b9-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb/

      - "Βαθιά ανησυχία για Κωνσταντινούπολη. Στο τούρκικο κανάλι FOX TV ένας καθηγητής Γεωλογίας προειδοποιεί να μετακομίσουν την Κωνσταντινούπολη να μεταφερθούν τα εργοστάσια-βιομηχανική της ζώνη και οι κάτοικοι της στην Ανατολία! Η Κωνσταντινούπολη αντιπροσωπεύει το 65% του πλούτου της Τουρκίας μια απώλεια της Κωνσταντινούπολης θα σημάνει πτώση της Τουρκίας. Αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση! "
      https://dimpenews.com/2023/02/09/%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%80%cf%84%cf%8e%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%bc/

      Delete
    2. Anonymous10/2/23 22:44

      " Τούρκος σεισμολόγος σε δραματικούς τόνους και με δάκρυα στα μάτια προειδοποιεί: «Πάρτε μέτρα για την Κωνσταντινούπολη»!
      «Αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση της φύσης προς εμάς»"
      "Αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση της φύσης προς εμάς. Η περιοχή του Μαρμαρά και της Κωνσταντινούπολης αποτελεί το 65% της τουρκικής οικονομίας. Μετακινήστε τα εργοστάσια από εδώ. Μην μεγεθύνετε αυτές τις πόλεις. Μην χτίζετε οργανωμένες βιομηχανικές ζώνες.
      Niğde, Kayseri, Kırşehir… Οι εκκενωθείσες επαρχίες της Ανατολίας μας περιμένουν. Ας αυξηθεί ο πληθυσμός αυτών των τόπων στο 1 εκατομμύριο. Η Κωνσταντινούπολη δεν πρέπει να είναι 30 εκατομμύρια, η Προύσα δεν πρέπει να είναι 5 εκατομμύρια. Μην αφήσετε αυτές τις πόλεις να μεγαλώσουν."

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/tourkos-seismologos-se-dramatikous-tonous-kai-me-dakrya-sta-matia-proeidopoiei-parte-metra-gia-tin-konstantinoupoli/

      ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΑΝΑΧΤΙΣΕΙ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΜΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ.
      ΟΥΤΕ Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ.
      ΟΙ ΣΤΕΠΕΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ!

      Delete
    3. Anonymous11/2/23 13:06

      "Αδιανόητο: Οι Τούρκοι χαρακτηρίζουν την ελληνική βοήθεια από τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης «τουρκική»"
      Ακόμα και στην απόλυτη καταστροφή που αντιμετωπίζει η Τουρκία, η Άγκυρα δεν αλλάζει πολιτική έναντι της Ελλάδας και το το επίσημο τουρκικό πρακτορείο, δημοσιεύει βίντεο από συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Θράκη, κάνοντας λόγο για την «τεράστια και ΙΣΧΥΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΝΟΝΟΤΗΤΑ» στην Ελλάδα η οποία μαζεύει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να τα στείλει στους Τούρκους πληγέντες!

      ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ.
      ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
      ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΠΟΤΕ.

      Delete
  29. Anonymous11/2/23 20:58

    ΔΕΙΤΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ

    "Σεισμός στην Τουρκία: 48 συλλήψεις για τις λεηλασίες στις σεισμόπληκτες επαρχίες"
    https://twitter.com/politicturk/status/1624030057080528897
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/seismos-stin-tourkia-48-syllipseis-gia-tis-leilasies-stis-seismopliktes-eparxies/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous13/2/23 01:57

      The region is becoming more dangerous with anti-immigrant hate mongers fueling anger especially towards Syrian refugees.

      https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1624672150790471682
      https://twitter.com/i/status/1624675115937005568
      https://twitter.com/abdbozkurt/status/1624658114413821953
      https://twitter.com/i/status/1624666459094888449
      https://twitter.com/_AD_CHANEL6/status/1624420358823596033
      https://twitter.com/i/status/1624822292294381571
      https://twitter.com/301military/status/1624401472686366724

      https://dimpenews.com/2023/02/12/%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%8c%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%be/

      Delete
    2. Anonymous13/2/23 16:44

      TurkLove Parade
      https://odysseiatv.blogspot.com/2023/02/blog-post_334.html

      Delete
    3. Anonymous13/2/23 16:52

      ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.
      ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ MANAGEMENT ΤΗΣ ΕΠΟΙΚΙΣΗΣ, Τ' ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΡΟΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝΕ!

      Delete
  30. Anonymous14/2/23 10:16

    Παναγιώτης Λιάκος στην εφημερίδα «Δημοκρατία»:

    «Αυτές οι πολυφορεμένες φράσεις εξωραϊσμού μιας κτηνώδους και αδίστακτης πραγματικότητας μπορεί να παραπέμπουν στα ομηρικά "ανεμώλια" (τα λόγια του ανέμου), αλλά έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία. Εμποτίζουν μερίδα της κοινής γνώμης με μια μαγική αντίληψη της ζωής. Εκφυλίζουν το επίπεδο του δημόσιου λόγου σε μια προνηπιακή κατάσταση, όπου δύο εμφανώς αντίρροπες και αντίπαλες ιστορικές-εθνικές οντότητες μετατρέπονται με τη θαυματουργό ράβδο ενός φυσικού φαινομένου, του σεισμού εν προκειμένω, σε φίλες και σύμμαχες! Λες και δεν έχουν ξαναγίνει φυσικές καταστροφές και στις δύο χώρες και δεν έχουν ξαναϋπάρξει κάποιες σποραδικές και βραχύβιες εκδηλώσεις αλληλέγγυων αισθημάτων τμημάτων των δύο λαών. Οι λαοί της Ελλάδας και της Τουρκίας έχουν να χωρίσουν τόσα όσα δεν χώρεσαν σε μια χιλιετία συγκρούσεων, συρράξεων και διωγμών, πογκρόμ, γενοκτονιών και ολοκαυτωμάτων. Εκείνοι που γενοκτόνησαν τους Έλληνες του Πόντου, εξολόθρευσαν τον Μικρασιατικό Ελληνισμό, ξερίζωσαν τους αδελφούς μας από τη Βασιλεύουσα με τις απανωτές αλώσεις της (και οι πιο πρόσφατες να είναι εκείνες του 1955 και του 1964), κατέλαβαν σχεδόν το ήμισυ της επικράτειας της Κύπρου και πέρασαν ανελέητο λεπίδι τους χριστιανούς στην τουρκική ενδοχώρα δεν είναι στρατηγοί, εργοστασιάρχες, πολιτικοί και τραπεζίτες: ο τουρκικός λαός διέπραξε γενοκτονίες και αγριότητες. Δεν είναι η ελίτ που εποίκησε τις εκατοντάδες αρχαίες ελληνικές και βυζαντινές πόλεις πάνω στις οποίες χτίστηκαν οι σύγχρονες τουρκικές τερατουπόλεις. Ο λαός το έκανε αυτό. Το αδιάκοπο πλιάτσικο στις περιουσίες των Ελλήνων και την κλεπταποδοχή δεν τα έκαναν οι Τούρκοι προύχοντες, αλλά ο λαός. Τον τουρκικό στρατό ο λαός τον στελεχώνει, όχι η όποια οικονομική, πολιτική και επιστημονική "αριστοκρατία" διαθέτουν. Η ελίτ δίνει τις εντολές και ο λαός εκτελεί. Αυτό που σήμερα αποκαλείται Τουρκία έχει περάσει φάσεις κοσμικές και φάσεις θεοκρατικές. Διάφορες ομάδες έχουν αλλάξει τους συσχετισμούς των δυνάμεών τους στο εσωτερικό. Όμως αυτό που έχει παραμείνει απαράλλαχτο είναι ο επιθετικός, αρπακτικός και ληστρικός προσανατολισμός αυτού του έθνους. Κι επειδή η μνήμη έχει τόση σημασία όση ολόκληρη η ζωή μας, ο εκάστοτε πρωθυπουργός δεν έχει το δικαίωμα να την εξασθενεί επαναλαμβάνοντας σαν μαγική επωδό ότι με τους Τούρκους δεν μας χωρίζει κάτι. Με τον τουρκικό λαό έχουμε να χωρίσουμε τα πάντα. Ακόμα κι εμείς να το λησμονήσουμε, δεν το ξεχνούν εκείνοι».

    ReplyDelete
  31. Anonymous14/2/23 17:18

    Κουρήτη υφίσταται ομάδα Έψιλον ναι ή όχι ;

    Βλάχος

    ReplyDelete
  32. Anonymous15/2/23 10:27

    Μπογδάνος στην Βουλή για την απαγόρευση συμμετοχής του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές. Απο εκεί που δεν το περιμέναμε, ακούστηκαν πολύ μεγάλες αλήθειες . Αφήστε στην άκρη την οποιαδήποτε άποψη έχετε για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και αφιερώστε λίγα λεπτά να τον ακούσετε…
    https://www.brighteon.com/d1ffeb4c-1a8b-4de5-9acc-4f5ea3940c65

    ReplyDelete
  33. Σύλληψη Πακιστανού . Η πιστοποίησή του από την Πολιτική Προστασία ως εθελοντή , του δίνει δυνατότητες αποφυγής αστυνομικών ελέγχων.
    https://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/1397321/synagermos-ekso-apo-tin-oikia-amerikanoy-presvi-i-syllipsi-pakistanoy-ethelonti-politikis-prostasias

    ReplyDelete
  34. Anonymous17/2/23 03:23

    "Βίντεο: Μικρά παιδιά εκπαιδεύονται στην Κίνα να πέφτουν επάνω σε χειροβομβίδες για να σώζουν συμπολεμιστές τους!
    Επίσης εκπαιδεύονται και στην λύση-αρμολόγηση πιστολιών!"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/kinezikos-stratos-ekpaideyei-ta-paidia-na-peftoun-epano-se-xeirovomvides/

    Ο ΠΕΡΣΙΣΣΟΣ ΚΑΙ Η ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;

    ReplyDelete
  35. Anonymous17/2/23 18:00

    "H αντιτρομοκρατική Τουρκίας συνέλαβε 3 Έλληνες μέλη ακροαριστερής οργάνωσης που συμμετείχαν ως διασώστες-ακτιβιστές στον απεγκλωβισμό θυμάτων σεισμού στην Αντιόχεια !!!"
    https://dimpenews.com/2023/02/17/h-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%b5-3/

    ΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ;
    ΝΕΟΜΑΡΞΙΣΤΕΣ Η' ΠΑΛΑΙΟΜΑΡΞΙΣΤΕΣ;


    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous18/2/23 10:46

      "Μεγάλες “ΑΓΑΠΕΣ”! «ΦΙΛΟΣ μου ο Δένδιας, ευχαριστώ την Ελλάδα», λέει ο Τσαβούσογλου"
      https://www.el.gr/ethnos/themata/megales-agapes-filos-moy-o-dendias-e/

      ΡΕ ΜΕΒΛΟΥΤ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΤΕ... ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΙΜΗΣ;
      ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΡΔΕΣ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ!

      Delete
  36. Anonymous19/2/23 13:26

    " ΕΚΤΑΚΤΟ: Ιδού το ευχαριστώ της Τουρκίας για την βοήθεια στους σεισμούς: Πολεμική άσκηση στα Δωδεκάνησα εντός του ΕΕΧ!
    Εκεί κατέληξαν οι αγκαλιές, τα φιλιά και οι αερολογίες Δένδια-Τσαβούσοβλου"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ektakto-idou-to-eyxaristo-tis-tourkias-gia-tin-voitheia-stous-seismous-polemiki-askisi-sta-dodekanisa-entos-tou-eex/

    ΣΧΕΤΙΚΟ

    Anonymous 8/2/23 21:11
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ektakto-idou-to-eyxaristo-tis-tourkias-gia-tin-voitheia-stous-seismous-polemiki-askisi-sta-dodekanisa-entos-tou-eex/

    ReplyDelete
  37. Anonymous20/2/23 17:18


    "Οι πιο καίριες και θεμελιώδεις αδυναμίες των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σήμερα είναι ..."ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ" "


    "Τελικά η Ελλάδα δεν είναι «προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης», αλλά ΓΕΦΥΡΑ (προς την Τουρκία;;;)!!!
    Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην εκπομπή Αντιθέσεις στο ΚΡΗΤΗ TV.
    Επιπλέον, η κα Μπακογιάννη ισχυρίστηκε πως δεν είναι ταμπού η συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων στην ανατολική Μεσόγειο (με την Τουρκία;;;), ενώ τάχθηκε κατά της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια στην περιοχή της Κρήτης, αυτή την στιγμή."
    https://www.el.gr/ethnos/ayto-erchetai-me-toyrkia-vomves-mpakog/
    https://streamable.com/ucr74q

    ReplyDelete
  38. Anonymous21/2/23 19:51

    "ΕΞΑΛΛΗ η Ελευθερία μπήκε στο Survivor και "ΣΤΟΛΙΣΕ" τον Μάριο ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!"
    https://www.youtube.com/watch?v=CKpMTzYmKpE

    SURVIVOR.
    Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΝΟΣ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΥΝ.
    Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ Μ' ΑΝΔΡΟΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΛΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ ΞΥΡΙΖΜΕΝΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΧΑΛΕΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ Θ' ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous22/2/23 12:06

      THE REAL SURVIVOR

      https://www.youtube.com/watch?v=IBeRB7rWk_8
      https://www.youtube.com/shorts/qaW10OcfX0s

      μία γυναίκα στο Real Survivor και στον πραγματικο κίνδυνο ψάχνει και κλαίει για τ' αγόρια της και δεν τους σέρνει φεμινιστικούς ανδροτσαμπουκάδες όπως στις τουρκοτηλεοσόπερες

      Delete
    2. Anonymous24/2/23 14:39

      ΠΟΙΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΑΜΑΖΟΝΑ Η' ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ;
      ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΡΙΑΛΣ!

      Delete
  39. https://www.youtube.com/watch?v=Cxu4W6xjT94

    ΚΟΥΡΗΤΗ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΗΡΩΣΕ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΝ ΥΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) . ΟΙ ΥΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Η ΜΟΝΗ ΕΦΙΚΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΑΠΟΤΟΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ. ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΥΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΠΛΕΥΡΗΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ (ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΠΛΕΥΡΗ) ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΜΕΝΑ ΥΒΡΙΣ.

      Delete
  40. Anonymous24/2/23 11:55

    Κλαίω από τα γέλια.
    Ο χαζοφλωρος δεξιούλης κράζει τον πατέρα του χαζοχαφιέ της ΕΥΠ για τον ναζιστικό του χαιρετισμό και δαυτος μπλέκει τον εαυτό του σε ιδεολογικές δικαιολογίες περί μη ναζιστικού μα «μεταξικού» χαιρετισμού. Γιατι ; Για να μην φανεί «κακός ναζί» στο ακροδεξιό του χριστιανοταλιμπάν κοινό. Αυτά είναι τα χάλια του «εθνικιστικού χώρου» εν Ελλάδι εν έτη 2023.

    Βλάχος

    ReplyDelete
  41. Anonymous27/2/23 02:43

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/rosiko-kanali-dinei-symvoules-ayta-einai-ta-eyalota-simeia-tou-m1-abrams/

    ReplyDelete
  42. Anonymous1/3/23 20:58

    Κουρήτη σχετικά με το δυστύχημα, τα Τέμπη στην αρχαιότητα αναφερόταν και ως τυμβος των νεκρών, τελικά τίποτα τυχαίο. Οι μεγαθάνατοι έγιναν στον ομφαλό της Ελλάδος, γνωρίζεις μήπως γιατί;

    ReplyDelete
    Replies
    1. 4 ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΩΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ (ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ) ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΤΑ ΤΕΜΠΗ , ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΘΜΟΣ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΠΥΛΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ.
      ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ-ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΤΕΡΗ "ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ" .

      Delete
    2. Anonymous2/3/23 15:37

      "ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ"

      Δηλαδή;;;

      Delete
    3. ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΜΑΧΕΣ

      Delete
  43. Anonymous2/3/23 10:32

    Μία αποκρατικοποίηση-παρωδία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το 2017 που πουλήθηκε για 45 εκατομμύρια ευρώ στον ιταλικό κρατικό οργανισμό σιδηροδρόμων, ενώ το χρέος της ύψους 14,3 δις ευρώ προστέθηκε στο δημόσιο χρέος όπως και η ετήσια επιχορήγησή της από τον κρατικό προϋπολογισμό. Εννέα διαδοχικοί υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών έξι διαφορετικών κυβερνήσεων (Χρήστος Βερελής, Μιχάλης Λιάπης, Κωστής Χατζηδάκης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Δημήτρης Ρέππας, Γιάννης Ραγκούσης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Χρήστος Σπίρτζης και Κώστας Καραμανλής) που επί 23 χρόνια δεν πήραν χαμπάρι ότι παρ' ότι είχαν αγοραστεί σύγχρονα συστήματα τηλεδιοίκησης η κεντρικότερη σιδηροδρομική γραμμή της χώρας εξακολουθούσε να λειτουργεί όπως την εποχή του Χαρίλαου Τρικούπη έχοντας εναποθέσει την ασφάλεια των επιβατών στον Θεό και στην καλή τύχη.
    Ένας αχθοφόρος του ΟΣΕ που πήγε για 10 χρόνια με μετάταξη στο υπουργείο Παιδείας για να μοιράζει σχολικά βιβλία στα δημοτικά (δηλαδή να δουλεύει καναδυό μήνες τον χρόνο) και επέστρεψε στον σιδηρόδρομο στα 59 του ως σταθμάρχης για να πάρει επίδομα θέσης, ευθύνης, νυχτερινά και Σαββατοκύριακα ώστε να αυξήσει τη σύνταξή του. Ένα κράτος που σύρεται στα δικαστήρια από την Ευρωπαϊκή Ένωση επειδή επί 8 χρόνια δεν κάνει ούτε τα στοιχειώδη που απαιτεί η ευρωπαϊκή νομοθεσία για τη λειτουργία των σιδηροδρόμων, αλλά δεν ιδρώνει κανενός το αυτί.

    Stirlitz
    https://www.capital.gr/forum/profile/76278

    ReplyDelete
  44. Anonymous2/3/23 10:36

    https://www.in.gr/2023/03/01/greece/tempi-profitiko-dimosieyma-vomva-gia-ta-trena-stin-ellada/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ; ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ (ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΝΑ ΕΠΙΔΡΑ ΤΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΗΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. ΦΕΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ .

      Delete
    2. Anonymous2/3/23 12:06

      ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

      ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.

      ΣΤΕΝΤΩΡ

      Delete
    3. Anonymous2/3/23 15:47

      ΚΟΥΡΗΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ALSTOM; ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΛΠ;

      Delete
    4. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΨΑΞΑ. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.

      Delete
  45. Anonymous3/3/23 00:19

    Τέμπη: Ο σταθμάρχης, παραδέχθηκε την εμπλοκή του και στην πτώση των δίδυμων πύργων! Ακούς, Παύλο;
    https://theflagreport.com/tebi-o-stathmarchis-paradechthike-tin-ebloki-tou-kai-stin-ptosi-ton-didymon-pyrgon-akous-pavlo/

    Κώστας Γενιδούνιας: Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και εκλεγμένος στην ΚΕ του κόμματος ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ
    https://theflagreport.com/kostas-genidounias-melos-tou-syriza-kai-eklegmenos-stin-ke-tou-kommatos-o-proedros-ton-michanodigon-tou-ose/

    https://twitter.com/PRINgr
    https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/380450_i-orgi-kai-i-agria-katastoli-ton-diadiloseon-gia-ta-tempi-mesa-apo-ton-fako
    https://e-thessalia.gr/kalesma-aristeron-organoseon-se-sygkentrosi-kataggelias-gia-ta-tempi-quot-na-min-afisoyme-to-egklima-ayto-anapantito-quot/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous3/3/23 13:03

      Τ' ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ.
      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΕΤΙΑΣ.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΟΥΤΩΣΟΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΕΠΟΙΚΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ "ΠΡΟΟΔΟΥ"!

      Delete
  46. Anonymous3/3/23 01:44

    " Καταγγελία πρώην σταθμάρχη: «Έκλεισαν το 2011 την τηλεδιοίκηση για λόγους οικονομίας»
    Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για το χθες και σήμερα των συρμών"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/kataggelia-proin-stathmarxi-ekleisan-to-2011-tin-tiledioikisi-gia-logous-oikonomias/

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ

    ReplyDelete
  47. Anonymous3/3/23 01:51

    "Βρέθηκαν δύο φιάλες υγραερίου στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη"
    https://www.newsbreak.gr/ellada/444626/vrethikan-dyo-fiales-ygraerioy-sto-simeio-tis-tragodias-sta-tempi/

    ReplyDelete
  48. Anonymous3/3/23 02:04

    https://twitter.com/gerontac/status/1631170756901044224?s=20

    εμείς πάντως έχουμε καλύτερο Covid Pass απ τους Ιάπωνες

    ReplyDelete
  49. Anonymous3/3/23 08:52

    "Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο σταθμάρχης της Λάρισας ενημερώθηκε στις 23:04 από τον σταθμάρχη Νέων Πόρων, ότι η εμπορική αμαξοστοιχία βρίσκεται στη γραμμή καθόδου με κατεύθυνση προς την Αθήνα. Ο σταθμάρχης όμως ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ούτε τότε, μιας και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι είχε «κλειδώσει» το μοιραίο Intercity 62 στην γραμμή ανόδου προς Θεσσαλονίκη."
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/o-stathmarxis-eixe-eidopoiithei-17-lepta-prin-ti-moiraia-sygkrousi-nees-apokalypseis-gia-tin-tragodia/

    ΕΔΩ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous3/3/23 13:05

      ποσο δυσκολο ειναι ακομα και για εναν πιτσιρικα ν ' αλλάξει παλι το κλειδι μετα απο τον σταθμαρχη;
      οι μηχανοδηγοι ηταν εμβολιασμενοι;

      Delete
    2. Anonymous3/3/23 15:02

      "Ποια η σχέση της αδρανοποιήσεως της διεύθυνσης αντικατασκοπείας της ΕΥΠ με το δυστύχημα στα Τέμπη; Με τι θάρρος, με τι ανάστημα και με ποια πολιτική κάλυψη θα μιλήσει η υπηρεσία, στην περίπτωση που υποψιάζεται σαμποτάζ στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας; Στη δολοφονία των ανθρώπων της Marfin, οι εγκληματίες ανήκουν σε γνωστό πολιτικό ακροαριστερό κόμμα, το οποίο, το σύστημα δεν ακουμπάει. Ποιος μας λέει, ότι δεν υπήρξε σαμποτάζ από συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, που έχει έχει σχέση με την τουρκική ΜΙΤ και την πακιστανική ISI και για λόγους… πολιτικής ορθότητας και αντιρατσισμού, δεν έχει βάλει το χέρι της σε αυτή την τραγωδία;"
      https://theflagreport.com/i-eyp-ta-tebi-kai-to-telos-tou-geopolitikou-ypokeimenou-ellada/

      Delete
    3. Anonymous4/3/23 15:37

      " Τέμπη: «Η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε παράνομο φορτίο» λέει δικηγόρος επιζώντα
      Θα ζητηθεί από την πυροσβεστική «να στείλουν ειδικό συνεργείο χημικών στο σημείο του δυστυχήματος»"

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/tempi-i-emporiki-amaksostoixia-metefere-paranomo-fortio-leei-dikigoros-epizonta/

      Delete
  50. Anonymous3/3/23 16:19

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ. ΕΣΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ, ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ) ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ.
      ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.
      ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ.

      Delete
    2. Anonymous3/3/23 17:30

      ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ.
      ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ.
      ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ!
      Η ΑΚΡΟ"ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΤΩΡΑ; Η ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΟΣΕ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 45 ΕΚΑΤΟΜ.

      "Οι μεγάλες ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ για τα μόλις 45 εκατ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τον ένα μόνο υποψήφιο"
      https://www.capital.gr/oikonomia/3141209/oi-megales-euthunes-tou-suriza-gia-ta-molis-45-ekat-tis-trainose-kai-ton-ena-mono-upopsifio

      ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.
      ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Η ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΣΚΟΠΙΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ!
      ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ/ΧΩΡΟ...

      Delete
    3. Anonymous3/3/23 18:29

      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ... ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.

      ΣΤΕΝΤΩΡ

      Delete
    4. "ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Η ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΣΚΟΠΙΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ"

      ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ

      Delete
  51. Anonymous4/3/23 04:24

    Μετέφερε το εμπορικό τρένο ΟΠΛΑ για την…ΟΥΚΡΑΝΙΑ;;;
    https://greeknewsondemand.com/2023/03/03/%cf%83%cf%8d%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%81%ce%ad%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bb%ce%ac%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b1-%ce%bc%ce%b7%cf%80%cf%89%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85/

    ReplyDelete
  52. Anonymous4/3/23 09:54

    Η.Κασιδιάρης: Η αλήθεια για το έγκλημα στα Τέμπη
    https://www.brighteon.com/fa230de4-5ff3-46e5-bfd2-1f297357ab3c

    ReplyDelete
  53. Anonymous4/3/23 11:03

    "ΟΣΕ: Αιτία για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των έργων οι κλοπές σε υλικά από Ρομά
    Ετησίως, το ύψος της ζημίας εκτιμάται ότι κυμαίνεται μεταξύ 5-10 εκατ. ευρώ"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/ose-aitia-gia-tin-kathysterisi-stin-oloklirosi-ton-ergon-oi-klopes-se-ylika-apo-roma/

    ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΑ
    Λαθρομπαμπουίνοι, Γύφτοι και άλλοι τόσοι Νεοκομμουνιστές δηλ. αντιπαραγωγικοί αργόσχολοι που δεν έχουν τίποτα και τους αρέσει να μοιράζονται και να καταστρέφουν τ' αστικό κράτος!

    ReplyDelete
  54. Anonymous4/3/23 18:55

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ, ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΙ ΗΤΑΝ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ. ΕΣΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ-ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ , "ΓΡΑΨΑΡΧΙΣΔΙΣΜΟΣ", ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑ, ΑΣΤΕΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
      ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΙΟΥΜΕΝΗ.
      ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΙΟΥΜΕΝΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ '80 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (*by ths book") ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ , ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΡΙΑΣΑΝ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ Η ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ , ΟΥΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΤΕ. ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ , ΓΕΝΙΚΑ Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΡΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.

      ΟΥΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ,ΟΥΤΕ ΘΥΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΟ ...ΕΞΩΤΙΚΟ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΨΥΧΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ..

      Delete
    2. Anonymous6/3/23 00:38

      Το συμβάν ήταν θυσία στο θεό τους, οι σατανιστές πλέον ελέγχουν σχεδόν όλες τις κυβερνήσεις αν όχι όλες. Η παγκοσμιοποίηση έχει ήδη συμβεί, μετά τον Γ ΠΠ που μας ετοιμάζουν, θα μας το ανακοινώσουν και επίσημα μάλλον.
      Καλό είναι να είμαστε πιο καχύποπτοι. Το ότι μετέφεραν αυτόν το σταθμάρχη στη Λάρισα τις 3 τελευταίες μέρες και άλλα πολλά γεγονότα, συντείνουν στο ότι επεδίωκαν να συμβεί κάποιο δυστύχημα. Εγώ πιστεύω ότι επεδίωξαν το συγκεκριμένο, λόγω των πολλών επιβατών και λόγω της έκρηξης έτσι ώστε να σκοτωθούν περισσότεροι.
      Και επειδή η φράξια τους έχει ως συνήθεια να προ-αναγγέλνει τα γεγονότα που ετοιμάζει, είχαν γράψει σε κάποιο καζαμία του 2023 για σιδηροδρομικό δυστύχημα τον Μάρτιο.

      Μίνως

      Delete
  55. Anonymous6/3/23 16:26

    Μουσουλμανική Αδελφότητα: Η παγκόσμια οργάνωση που καθοδηγεί τον Ερντογάν στην παλινόρθωση του χαλιφάτου
    https://theflagreport.com/mousoulmaniki-adelfotita-i-pagkosmia-organosi-pou-kathodigei-ton-erntogan-stin-palinorthosi-tou-chalifatou/

    Η μαζική δολοφονία των Τεμπών είναι η ελληνική 11η Σεπτεμβρίου
    https://theflagreport.com/i-maziki-dolofonia-ton-tebon-einai-i-elliniki-11i-septemvriou/

    ReplyDelete
  56. Anonymous6/3/23 16:44

    " Μέχρι και η πρεσβεία του Μπαγκλαντές άνοιξε γραφείο στη Μανωλάδα (βίντεο)
    Εκτός των νομιμοποιητικών εγγράφων και των αδειών εργασίας, το γραφείο της πρεσβείας στη Μανωλάδα εξυπηρετεί και στην απευθείας μεταφορά χρημάτων από τους εργάτες, στο Μπαγκλαντές.
    Διότι το έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου της Ελλάδας δεν έχει τιναχτεί αρκετά στον αέρα…"

    Αναρρωτιόσαστε μετά γιατί δεν υπάρχουν εμβολιασμένοι και θύματα μουσλίμια στ' ατύχημα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous7/3/23 09:03

      ANOIΞΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ (ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ) ΤΟ "ΣΚΟΤΟΣ"!

      ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΟΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;
      ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ.

      "ΜΥ PUSSY IS OPEN FOR REFUGEES"
      https://twitter.com/GonzaloLira1968/status/1630286920403103744


      Delete
  57. Anonymous7/3/23 14:10

    Περιπλέκεται το μυστήριο με την εμπορική αμαξοστοιχία-«φάντασμα»: Στην κηδεία του μηχανοδηγού ο Κ.Μητσοτάκης – «Ήταν φίλος μου»
    Κανείς δεν ξέρει τι μετέφερε και γιατί δεν είχε δηλωθεί η διαδρομή
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/stin-kideia-tou-mixanodigou-spyrou-voulgari-o-kyriakos-mitsotakis-ton-gnorize-prosopika/

    ReplyDelete
  58. Anonymous8/3/23 04:19

    "...ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ....'

    ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ, IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ

    https://twitter.com/Epicrotus/status/1368946528895787022
    FULL ALBUM
    https://www.youtube.com/watch?v=sru7DmGID2c

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous9/3/23 13:04

      "Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος Πακιστανός που βίασε 9χρονο αγόρι και για «επιβράβευση» του έδωσε να καπνίσει κάνναβη"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/thessaloniki-synelifthi-36xronos-pou-viase-9xrono-agori-kai-gia-epivraveysi-tou-edose-na-kapnisei-kannavi/

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΑΚΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΩΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!
      ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ;
      ΟΙ ΑΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΘΥΝΕΣ ΓΙΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ.
      ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ "Οι πιο καίριες και θεμελιώδεις αδυναμίες των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σήμερα...."

      ΣΧΕΤΙΚΟ
      "Preying On Young Boys | Pakistan's Hidden Predators (Full Documentary) | Real Stories"
      https://www.youtube.com/watch?v=NMp2wm0VMUs

      Delete
  59. Anonymous8/3/23 17:35

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΑΙΝΟ; ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΝ 1200 ΒΑΘΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΝ 2000 ΒΑΘΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΑΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ.

      Delete
  60. Anonymous9/3/23 14:56

    " Yeni Safak: «Σε Αιγαίο και Κρήτη το ελικοπτεροφόρο TCG Anadolu για να “στείλει μήνυμα στην Ελλάδα”» (φώτο)
    Αποτελεί το πρώτο αμφίβιο επιθετικό πλοίο πολλαπλών χρήσεων της Τουρκίας"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/yeni-safak-se-aigaio-kai-kriti-to-elikopteroforo-tcg-anadolu-gia-na-steilei-minyma-stin-ellada-foto/

    ΟΜΟΡΦΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΦΟΡΑ, ΟΜΟΡΦΑ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ!
    ΠΟΣΑ MANPADS EXEI Η ΚΡΗΤΗ;
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΛΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ!

    ReplyDelete
  61. Anonymous11/3/23 01:27

    "Ακουσε τη λέξη «μολότοφ» ο κ. Τσίπρας και αποφάσισε να απαντήσει με αστειάκι στον κ. Τζαβάρα: «Και τι κακό έχουν οι μολότοφ;» Ο κ. Τζαβάρας απάντησε αμέσως: «Τι κακό; Καίνε κόσμο». Για να απαντήσει ο κ. Τσίπρας με ένα ευφυολόγημα που μιλάει από μόνο του: «Εξαρτάται σε ποια μεριά είσαι όταν πέφτουν οι μολότοφ. Εκεί που τις ρίχνουν ή εκεί που πέφτουν;»
    https://www.newsbreak.gr/apopseis/447235/poioi-einai-telos-panton-ta-akra/"

    ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ;

    ReplyDelete
  62. Anonymous14/3/23 20:05

    https://www.youtube.com/watch?v=aUUSz54G6jc

    ReplyDelete
  63. Anonymous16/3/23 15:46

    ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ...

    https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/H.bLclPzol1DudmkZ5hing--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTk2MDtoPTE2MDI-/https://media.zenfs.com/en/stylecaster_935/94684f893b23cbbdbaa107508997e01a

    ΚΟΥΡΗΤΗ ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΦΥΣΙΚΑ.
      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΘΥΜΙΖΟΥΝ 10ετιες '90. - '00

      Delete
    2. Anonymous16/3/23 17:39

      ΑΚΡΙΒΩΣ.
      ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ.

      Delete
  64. Anonymous19/3/23 15:54

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΤΕΛΙΚΑ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΠ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΛΙΣΤΕΣ ΡΩΣΣΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΚΙ ΟΛΗ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΥΠ. ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΔΑ ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
      ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΜΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΟΥΤΕ Η ΔΔΣΠ, ΟΥΤΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ) ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΜΟΝΟΝ ΤΥΧΑΙΑ ή ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΝ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ.
      ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ.

      Delete
    2. Anonymous19/3/23 18:18

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

      Delete
    3. Anonymous22/3/23 21:18

      "«Ο ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΤ». Πηγές Αρχών Ασφαλείας: «Τον παρακολουθούσαμε 15 χρόνια, ως λεγεωνάριο των Τούρκων» ."
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f-%ce%9a%ce%a9%ce%a3%ce%a4%ce%99%ce%94%ce%97%ce%a3-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%a3%ce%9a%ce%91%ce%aa-%ce%a0%ce%a1%ce%91%ce%9a%ce%a4%ce%9f%ce%a1%ce%91%ce%a3-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%9c%ce%99%ce%a4/

      Delete
    4. Anonymous23/3/23 14:08

      "Δημοσιογραφικός σεισμός" από την αποκάλυψη μας για την κατάθεση του Μανώλη Κωστίδη υπέρ του Ρουμπάτη στην δίκη με κατηγορούμενο τον π. διοικητή για σεξουαλική παρενόχληση! Η προνομιακή μεταχείριση της διπλωμάτη συζύγου του Δανάης Βασιλάκη που παραμένει στο Ελληνικό προξενείο στην Τουρκία επί 8 χρόνια!
      https://edolio5.blogspot.com/2023/03/8_22.html

      Delete
  65. Anonymous21/3/23 15:43

    https://theflagreport.com/to-great-reset-den-borouse-na-prochorisei-choris-tin-sfagi-sta-tebi/

    ReplyDelete
  66. Anonymous24/3/23 14:28

    " Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για 25η Μαρτίου: «Τιμούμε και θυμόμαστε τους Ήρωες που τα έδωσαν όλα για την Ελευθερία»
    «Σαν σήμερα η σπίθα γινόταν πυρκαγιά» λέει"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/geetha/arxigos-geetha-gia-25i-martiou-timoume-kai-thymomaste-tous-iroes-pou-ta-edosan-ola-gia-tin-eleytheria/

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous24/3/23 20:57

      PEOPLE WHO DON'T WANT A BORDER WALL

      - https://twitter.com/Amer1can_Barbie/status/1639261902382698496

      - "New Closed Controlled Access Center of Samos"
      https://www.youtube.com/watch?v=JusPip0bq8o
      https://odysseiatv.blogspot.com/2023/03/43000000.html

      Delete
    2. Anonymous28/3/23 17:17

      «ΗΜΟΥΝ επαγγελματίας πόρνη!» ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΣΟΚ για την υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας...
      http://www.press-gr.com/2023/03/blog-post_358.html
      https://eadaily.com/ru/news/2023/03/24/byla-prostitutkoy-na-serbskom-televidenii-promyli-kosti-annalene-berbok?utm_source=smi2aggr&utm_term=c6bb801c7a296a91472f36d9d6c5d5d3&utm_content=84683&utm_medium=pc

      Delete
  67. Anonymous25/3/23 11:17

    Canadian Intelligence Services: ‘Every Prime Minister in the past 40 Years has Been Compromised by China’
    https://theflagreport.com/canadian-intelligence-services-every-prime-minister-in-the-past-40-years-has-been-compromised-by-china/

    ReplyDelete
  68. Anonymous25/3/23 20:15

    1821
    https://www.youtube.com/watch?v=upBFyyXoVio

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous27/3/23 20:22

      "Μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, τρώμε, αποκάμουμε από την πολυφαγία και ανοίγουμε το χαζοκούτι να δούμε κάνα τουρκικό ριάλιτι ή σίριαλ"
      https://www.newsbreak.gr/apopseis/452643/ethnegersia-kai-toyrkokanala/

      Delete
  69. Anonymous26/3/23 17:29

    https://www.liberal.gr/amyna-diplomatia/sta-ellinotoyrkika-oti-lampei-den-einai-panta-hrysos

    ReplyDelete
  70. Anonymous26/3/23 19:58

    «Ένας Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη ρεσεψιόν της Κόλασης.

    Ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι επειδή είναι υπήκοος χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις των χωρών-μελών.
    Σκέφτεται λίγο και αποφασίζει να πάει στη Γερμανική:

    – «Οργανωμένη χώρα», λέει, «τόσα χρόνια στην Ελλάδα, τι κατάλαβα από οργάνωση και υπηρεσίες; Mου βγάλανε το λάδι. Τουλάχιστον, ας…
    πάρω μυρωδιά του τι σημαίνει Ευρώπη, έστω και στην κόλαση».
    Φτάνει λοιπόν μπροστά στην πύλη της γερμανικής κόλασης. Μαύρο μάρμαρο, καλογυαλισμένο, σιδερένια πύλη, και ψηλά γράφει με μεγάλα γράμματα ΚΟΛΑΣΗ στα γερμανικά. Χτυπάει. Του ανοίγει ένας άψογα ντυμένος υπάλληλος και τον ρωτά τι θέλει.

    – «Να δω πώς είναι», του απαντά εκείνος.
    – «Ούτε να το σκέφτεστε κύριε!», του απαντά ο υπάλληλος! «Όλη την ημέρα μας δέρνουνε με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια γεμάτα σκατά!!! Φρίκη! Φρίκη! Εγώ σας λέω να μη μείνετε».
    Όπου φύγει-φύγει ο Έλληνας.

    Στη συνέχεια δοκιμάζει τις υπόλοιπες κολάσεις, τα ίδια. Έτσι απογοητευμένος, καταφεύγει στην έσχατη λύση, την ελληνική κόλαση! Φτάνει λοιπόν έξω από την πύλη. Μία πύλη εγκαταλειμμένη, βρώμικη, όπου στο ψηλότερο σημείο της υπάρχει με μεγάλα φωσφορίζοντα γράμματα η λέξη ΚΟΛΑΣΗ. Το Κ και το Λ μάλιστα, δεν ανάβουν γιατί έχουν καεί τα λαμπάκια. Έτσι η επιγραφή γράφει ΟΑΣΗ.
    – «Ελληνική ανοργανωσιά…», μουρμουρίζει.

    Όσο πλησιάζει, ακούει κάτι περίεργους θορύβους… Μοιάζουν με μουσική. Πλησιάζει περισσότερο. Η μουσική πλέον ακούγεται ολοκάθαρα. Μπουζούκια, μπαγλαμάδες κλπ. Χτυπάει… Του ανοίγει ένας τύπος κρατώντας μία μπουκάλα στο χέρι, τύφλα στο μεθύσι, και τον ρωτά τι θέλει.

    – «Ήρθα να δω πώς είναι», του λέει και βάζει το κεφάλι του μέσα.
    Τραπέζια, πολύ κάπνα, κάτι γκόμενες χορεύουν πάνω στα τραπέζια τσιφτετέλια, νταούλια… Γενικώς, μπάχαλο.
    Τρελαίνεται ο τύπος:

    – «Καλά ρε φίλε, τι γίνεται εδώ;»
    – «Aσε φίλε, χάλια!», του λέει ο μεθυσμένος. «Η κατάσταση είναι δραματική εδώ πέρα. Μας δέρνουν όλη μέρα με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια με σκατά.
    – «Πλάκα μου κάνεις;;;», απαντάει ο πεθαμένος. «Εδώ πίνετε και γλεντάτε!»
    – «Εεε, ξέρεις πώς είναι μωρέ εδώ στην Ελλάδα… Τη μία δεν έχουμε σκατά, την άλλη χαλάνε τα μαστίγια…

    ReplyDelete
  71. Anonymous27/3/23 19:55

    "Πορτοκαλί επανάσταση στο Ισραήλ καθοδηγούμενη από τον Μπάιντεν. Η Αριστερά, δε θέλει να χάσει τον έλεγχο της δικαστικής εξουσίας"
    https://theflagreport.com/portokali-epanastasi-sto-israil-kathodigoumeni-apo-ton-bainten-i-aristera-de-thelei-na-chasei-ton-elegcho-tis-dikastikis-exousias/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ, Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΥΠΕΡ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΚΤΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ "6" ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ. ΕΠΙ 40 ΕΤΗ , ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΕΡ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ) ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ .

      Delete
  72. «Σημείο των καιρών», αλλά και «σημάδι της τουρκικής ήπιας δύναμης» θεωρεί ο Φρανκ Παπατζιάν, μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου Αρμενικών Συλλόγων στη Γαλλία και συγγραφέας βιβλίου για το καθεστώς Ερντογάν, τα εγκαίνια τζαμιού ενός γάλλοτουρκικού συλλόγου από τον Ζορίς Εμπράν, βουλευτή του ακροδεξιού κόμματος της Μαρίν Λεπέν.
    Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Figaro ο Παπατζιάν αναφέρει ότι στο βιβλίο του για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξηγεί το πώς η Τουρκία έχει διεισδύσει στη Γαλλία εδώ και είκοσι χρόνια και πώς έχει οργανώσει την επιρροή της μέσω των εθνικιστικών, εκπαιδευτικών και θρησκευτικών δικτύων.
    Ερωτώμενος «πώς εκφράζεται η τουρκική “ήπια δύναμη” στο έδαφος της Γαλλίας», ο Παπατζιάν απαντά: «Είναι πολύ απλό. Μέσα από κοινοτικά σχολεία που είναι πέρα από τον έλεγχο της εθνικής εκπαίδευσης, μέσα από τζαμιά και μέσα από ριζοσπάστες ιμάμηδες». Και καταλήγει λέγοντας ότι «το τουρκικό κράτος είναι αυτό που οργάνωσε, σχεδίασε και χρηματοδότησε όλες αυτές τις δομές».

    ΑΜΠΕ

    ReplyDelete
  73. Anonymous28/3/23 15:35

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/troxaio-sto-lagonisi-nekros-o-dieythyntis-kykloforias-tou-ose/

    Τυχαίο λες Κουρήτη;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ) ΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΑΝ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.

      Delete
  74. Σύμφωνα με την South China Morning Post (SCMP), κινέζοι επιστήμονες ανέπτυξαν μια νέα συσκευή που θα μπορούσε να βοηθήσει τα υποβρύχια να εξουδετερώσουν τα εχθρικά σόναρ.

    Η συσκευή βασίζεται στην τεχνολογία Giant Magnetostrictive Material (GMM). Ο μηχανισμός ομοιάζει με πλακίδιο και είναι κατασκευασμένος από στοιχεία σπάνιων γαιών των οποίων η Κίνα διαθέτει μεγάλα αποθέμετα. Αυτό το μικρό πλακίδιο ενεργού ακουστικού stealth μπορεί να κολληθεί σε όλο το κύτος του σκάφους για να αντιμετωπίσει τις εκπομπές σόναρ από διαφορετικές κατευθύνσεις. Μπορεί να αναλύσει τη συχνότητα του εχθρικού σόναρ και να εκπέμπει ηχητικά κύματα υψηλής έντασης, χαμηλής συχνότητας (έως 147 ντεσιμπέλ) που μπορούν να καταστήσουν ανενεργή την ισχυρή και προηγμένη τεχνολογία σόναρ. Οι ερευνητές συσκεύασαν όλα τα εξαρτήματα σε μικρή μορφή, διατηρώντας παράλληλα υψηλή απόδοση ισχύος για γρήγορη εγκατάσταση σε υποβρύχια, καθώς και σωστή μακροχρόνια λειτουργία και απόδοση στα βάθη των ωκεανών.

    Σύμφωνα με την SCMP, οι Κινέζοι επιστήμονες αναφέρουν: «Η υποβρύχια επιφανειακή επίστρωση, που χρησιμοποιείται ευρέως από τις παγκόσμιες ναυτικές δυνάμεις, είναι ανηχοϊκό μωσαϊκό». Ωστόσο, αυτές οι «παθητικές» συσκευές απορρόφησης ήχου, κατασκευασμένες από καουτσούκ ή συνθετικό πολυμερές, μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματικές στα μεγάλα μήκη κύματος χαμηλής συχνότητας που χρησιμοποιούνται από τα σύγχρονα ενεργά σόναρ.Με βάση αυτό, η παθητική επίστρωση «δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μάχης ενός αθόρυβου υποβρυχίου. Η μονάδα είναι ελαφριά, λειτουργεί σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων με υψηλή απόδοση και είναι ανθεκτική στην πίεση».

    Το «ενεργό πλακίδιο” βασίζεται στο φαινόμενο της μαγνητοσυστολής, που ανακαλύφθηκε τον 19ο αιώνα από τον φυσικό James Joule, το οποίο συνίσταται στην αλλαγή του μεγέθους των υλικών όταν τοποθετούνται κοντά σε μαγνήτη. Το Terfenol-D, που δημιουργήθηκε το δεύτερο μισό του περασμένου αιώνα, ήταν το πρώτο υλικό του είδους με το οποίο ήταν δυνατό έχει ορατές αλλαγές στο σχήμα του εντός μαγνητικού πεδίου. Σήμερα χρησιμοποιείται ευρέως σε ενεργά σόναρ σε πολλά πολεμικά πλοία των ΗΠΑ. Δεδομένου όμως, ότι η κατασκευή του απαιτεί μεγάλη ποσότητα στοιχείων σπάνιων γαιών όπως το τέρβιο και το δυσπρόσιο, τα αποθέματα των οποίων συγκεντρώνονται κυρίως στην Κίνα, η εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας παραμένει περιορισμένη. Αυτό είναι το στρατηγικό πλεονέκτημα της Κίνας.

    ΑΜΠΕ

    ReplyDelete
  75. Anonymous28/3/23 23:50

    "Η σύμπτωση και οι απορίες! Την ημέρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης τις εκλογές, ΕΥΠ και ΕΛΑΣ «ανακάλυψαν» πακιστανικό τρομοκρατικό δίκτυο"

    "Η χώρα των συμπτώσεων και των φαεινών ιδεών που τελικά και καλό να είναι κάτι το κάνουν με τέτοιο κακόπιστο τρόπο που δεν πείθονται ούτε οι ίδιοι. Την ημέρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή των εκλογών για την 21η Μαΐου, εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι μετά τη ρωσίδα πράκτορα, ΕΥΠ και ΕΛΑΣ «ανακάλυψαν» και τρομοκρατικό δίκτυο που σχεδίαζε επιθέσεις στη χώρα μας ανακοινώνοντας μάλιστα ότι προχώρησε και σε δύο συλλήψεις.

    Μεταξύ άλλων εντύπωση προκαλεί το πόσο εύκολα χρησιμοποιείται στη συγκεκριμένη ανακοίνωση η λέξη «εξαρθρώθηκε», δίνοντας την εικόνα ότι οι αρμόδιες αρχές συνέλαβαν πολλά άτομα, άνοιξαν γιάφκα και βρήκαν οπλισμό και εκρηκτικά, ενώ το «δίκτυο» που αναφέρεται εξαντλείται σε δύο πακιστανούς και ο εγκέφαλος βρίσκεται στο εξωτερικό!

    Σημειώνεται ότι δύο άτομα δε φτάνουν ούτε για να στοιχειοθετηθεί ποινικός φάκελος οργανωμένου εγκλήματος σύμφωνα με το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα. Χρειάζονται 3 άτομα!"
    https://edolio5.blogspot.com/2023/03/blog-post_47.html

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΔΥΝΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ (ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ (ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 56 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΟΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΟΥΡΚΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ IQ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!
    ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΧΩΡΟΣ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous29/3/23 14:22

      "Για να μην υπάρξει κουκούλωμα της υπόθεσης, όπως στα Τέμπη ή «εξαφάνιση» των τρομοκρατών, ώστε να μη χαλάσει το αφήγημα του μπολιάσματος της Ελληνικής κοινωνίας με Μουσουλμάνους, φρόντισε το γραφείο του Μπέντζαμιν Νετανιάχου με ανακοίνωση, προκειμένου να μην συγκαλυφθεί τίποτα από τους διεθνιστές της ΕΥΠ και του πολιτικού συστήματος.
      Πόσοι άλλοι κυκλοφορούν στην Ελλάδα; Πόσοι κρύβονται μέσα στα δίκτυα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΚΕΕΡΦΑ; Πόσους καλύπτει η μισελληνική Αριστερά μέσα από τις κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας; Πόσοι συνεργάζονται με τις κοινότητες των Ρομά;
      Τώρα, δεν πρέπει να ξαναδούμε με άλλο μάτι το δυστύχημα στα Τέμπη και την μυστηριώδη έκρηξη;"
      https://theflagreport.com/diethnis-diasyrmos-mitsotaki-theodorikakou-5-chronia-zousan-oi-tromokrates-stin-ellada-kai-tous-xetrypose-i-mosant/

      Delete
    2. Anonymous29/3/23 21:13

      "«Μούφα» η δήθεν «τρομοκρατική επίθεση» που ετοίμαζαν οι Πακιστανοί στην Αθήνα – Ούτε όπλα βρέθηκαν, ούτε εκρηκτικά
      «Έψαχναν να βρουν» λένε οι «Κλουζώ» της κυβέρνησης"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/aytoi-einai-oi-dyo-pakistanoi-tromokrates-pou-sxediazan-xtypima-se-estiatorio/

      Η ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΑΣ: Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ!

      Υ.Γ. : ΜΑΝΤΕΨΤΕ.
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ!
      ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ ΠΑΛΙ;
      ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;
      OTAN EXOYN ΗΔΗ ΟΠΛΑ, Η' ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;
      ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ.
      ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ DEFENCEPOINT ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ Τ' ΑΣΦΑΛΗ ΕΜΒΟΛΙΑ!

      Delete
    3. Anonymous30/3/23 23:17

      "Τον φόβο ότι μπορεί να υπάρξει νέο «λουτρό» αίματος από κάποιο πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα και πως η χώρα μας μετά από 35 χρόνια είναι ξανά στο επίκεντρο τέτοιου είδους επιθέσεων εκφράζουν έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ."
      ...
      "Μάλιστα όπως ανέφερε ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» κάποιοι φοβούταν για το ελληνικό «Μπατακλάν», καθώς σύμφωνα με έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., παρότι τα τελευταία χρόνια υπήρχαν σαφείς ενδείξεις για παρουσία εκατοντάδων Αράβων, τρομοκρατών, τζιχαντιστών κ.λπ. στη χώρα μας – ως διαμετακομιστικό κέντρο και μόνο–, δεν υπήρχε κανένα σαφές στοιχείο για μακελειό επί ελληνικού εδάφους."
      https://theflagreport.com/oi-ilithioi-tou-dom-pistevoun-oti-sta-tebi-itan-atychima-tromokratia-xypnane-mnimes-1975-1988-fovoi-gia-elliniko-bataklan/

      Delete
    4. Anonymous1/4/23 11:41

      - "Όταν θα ζήσουμε κι εμείς τα Μπατακλάν, γιατί είμαστε η παιδική χαρά του κάθε εγκληματία, τότε θα κλαίμε. Μέχρι τότε θα διαφημίζουμε «ένταξη» και άδειες διαμονής"
      https://theflagreport.com/otan-tha-zisoume-ki-emeis-ta-bataklan-giati-eimaste-i-paidiki-chara-tou-kathe-egklimatia-tote-tha-klaime-mechri-tote-tha-diafimizoume-entaxi-kai-adeies-diamonis/

      - "Τί συνέβη, ἀλήθεια, μέ τό φοβερό δυστύχημα τῶν Τεμπῶν; "
      https://theflagreport.com/ti-synevi-alitheia-me-to-fovero-dystychima-ton-tebon-kataskopoi-tromokrates-kai-mystikes-ypiresies/

      - "Εάν υπήρξε διαρροή, τότε το μακελειό στα Τέμπη, που δείχνει φανερά ότι μόνο δυστύχημα δεν ήταν, αποκτά άλλη διάσταση. Πόσο τυχαία είναι η κοινοβουλευτική φυγή του Κώστα Καραμανλή, πριν το χτύπημα στα Τέμπη και πριν δράσουν οι Πακιστανοί Τρομοκράτες κατά Εβραϊκών στόχων στην Ελλάδα;
      Γιατί, μέχρι σήμερα, κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει πειστικά την έκρηξη στα τρένα;
      Ξέρουμε τι συμβαίνει και θα τα πούμε όλα σε κατάλληλο χρόνο."
      https://theflagreport.com/to-piasate-to-minyma-tis-mossad-i-al-quds-itan-piso-kai-apo-to-noor-1/

      Delete
    5. Anonymous1/4/23 16:17

      "...ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΧΩΡΟΣ!..."

      Δεν χρειάζονται τρομοκράτες με πολλά IQ για να κάνουν τρομοκρατικές ενέργειες.
      Στον χώρο ελευθέρας βοσκής ο κάθε Νεοτουρκοαριστερός και λαθροεισβολέας κάνει ότι θέλει, ενώ οι αμνοί του χώρου ασχολούνται μόνο με κόμματοσυνδικαλιστικά για το που θα βρουν "χορτάρι" για να βοσκήσουν και να μεγαλώσουν τις κοιλιές τους.

      Delete
    6. Anonymous2/4/23 13:39

      REMINDER

      ΣΧΟΛΙΑ Anonymous 5/3/18 20:01
      https://isxys.blogspot.com/2018/01/blog-post.html?showComment=1520272860076#c8785929415754844728

      INFOteller

      Delete
    7. Anonymous2/4/23 18:41

      "Demolition Man (1993) ταινία"
      https://tainio-mania.online/load/dr_sh/demolition_man_1993/6-1-0-553

      (Στο 36:40 το Social Credit System της Νέας Τάξης Πραγμάτων)

      INFOteller

      Delete
  76. Anonymous29/3/23 01:31

    Notice the actor-nauts went "live" from the space station but forgot to remove the glass of water from the table before filming began.
    https://twitter.com/TheFlatEartherr/status/1640470453733974016

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous29/3/23 21:22

      ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ JUMBO!
      Πασχαλινή προσφορά με 3 αστροναύτες ΔΩΡΟ!

      Delete
  77. Anonymous29/3/23 01:42

    Humza Yousef, a Pakistani-origin man just became the leader of Scotland. His main opposition is Rishi Sunak, a man of Indian-origin, who is the leader of the UK.
    Yousef wants an independent Scotland, Sunak doesn’t. It’s quite funny how we have people from the former British colonies arguing over the partition of the UK
    https://twitter.com/LogKa11/status/1640487360893706245

    ReplyDelete
  78. Anonymous31/3/23 09:00

    "Τούρκος των ΗΠΑ προς τρανς: «Πάρτε όπλα», λίγο πριν το μακελειό σε χριστιανικό σχολείο"
    "Ο οικοδεσπότης των Τούρκων στις ΗΠΑ, Cenk Uygur, ενθάρρυνε τα τρανς άτομα να βγουν έξω και να αγοράσουν πυροβόλα όπλα λίγες μέρες πριν μία τρανς πυροβολήσει ένα χριστιανικό σχολείο στο Νάσβιλ του Τενεσί, σκοτώνοντας τρία παιδιά.
    «Δεν μου αρέσουν τα όπλα. Θα απαγόρευα τα επιθετικά όπλα σε ένα δευτερόλεπτο. Μπορούμε να συνεχίσουμε να συζητάμε για τον έλεγχο των όπλων που χρειαζόμαστε σε αυτή την χώρα. Και πάντα λέω στους ανθρώπους, «Μην παίρνετε όπλα, θα σας κάνει λιγότερο ασφαλείς», είπε ο Ουιγούρ, αλλά ξεκαθάρισε:
    «Θα σας κάνω μια εξαίρεση εδώ – για τρανς άτομα»."
    https://www.el.gr/diethni/toyrkos-ton-ipa-pros-trans-parte-opla/

    ReplyDelete
  79. Anonymous2/4/23 13:58

    Αυτό το συνυπολόγισες ρε αφεντικό που θες 80.000 Πακιστανούς στην Κρήτη;
    https://www.defence-point.gr/news/ayto-to-synypologises-re-afentiko-poy-thes-80-000-pakistanoys-stin-kriti

    ReplyDelete
  80. https://www.liberal.gr/amyna-diplomatia/sobara-erotimata-gia-tin-stirixi-tis-elladas-yper-toyrkias-ston-imo

    ReplyDelete
  81. Μεταξύ των 6,3 δισεκατομμυρίων που ζουν στις υπόλοιπες 136 χώρες του κόσμου, το 70% των ανθρώπων διάκεινται θετικά προς την Κίνα και το 66% προς τη Ρωσία.
    «Οι δημοκρατίες υψηλού εισοδήματος γίνονται σταθερά πιο κοσμικές και δεκτικές στα δικαιώματα των μειονοτήτων, αλλά όχι ο υπόλοιπος κόσμος»
    «η απογοήτευση με τη δημοκρατία αποτελεί άποψη της πλειοψηφίας στο 69% των χωρών στις οποίες οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται ευνοϊκά για τη Ρωσία.»

    https://www.in.gr/2023/04/03/world/pagkosmia-meleti-prokalei-sok-sti-dysi-ta-2-3-tou-planiti-ypostirizoun-rosia-kai-kina/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous3/4/23 20:17

      Tώρα αυτό το άρθρο είναι για να το πιστέψουμε, ή για να γελάσουμε;
      Όποιοι γράψαν το άρθρο αυτό, τα πιστεύουν αυτά;
      Tότε γιατί οι λαθρομετανάστες έρχονται στην Δύση και δεν πάνε στην αυταρχική Κομμουνιστική Κίνα και Ρωσία αφού τις γουστάρουν περισσότερο;
      Απ΄τα κομμουνιστικά καθεστώτα ο κόσμος δραπέτευε και δραπετεύει ακόμα!

      "Escaping East Germany"
      https://www.youtube.com/watch?v=vbWm3s6JgHA
      https://www.youtube.com/watch?v=uDPG4zTdm-w

      "North Korean soldier runs for border in dramatic escape video"
      https://www.youtube.com/watch?v=xq3CXm9zCy0

      ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ Σ' ΑΥΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!



      Delete
    2. Anonymous4/4/23 00:56

      "Chinese police have been conducting random stop-and-search checks for banned foreign apps such as VPNs and Twitter.
      Many Chinese people got sentenced to jail for having foreign apps."
      https://twitter.com/songpinganq/status/1642817733233643520

      "Chinese police came to this family to check their cellphones without a warrant to search for VPNs and foreign apps Facebook Twitter...
      If they had these apps on their phones,they would get months to years jail time"
      https://twitter.com/songpinganq/status/1642687947966406656
      https://www.el.gr/nea-taxh/sok-stin-kina-elegchoyn-mazika-kinita/

      ΟΡΙΣΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ "...Μεταξύ των 6,3 δισεκατομμυρίων που ζουν στις υπόλοιπες 136 χώρες του κόσμου, το 70% των ανθρώπων διάκεινται θετικά προς την Κίνα και το 66% προς τη Ρωσία...." ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΝ Μ' ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟΤΕΣΤ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, Η' ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΣΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Δ' ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ!

      ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

      Delete
    3. Anonymous4/4/23 08:54

      "Ομολογία από Γ.Οικονόμου: «Δεν ιδιωτικοποιούμε το νερό απλά θα το… τιμολογήσουμε σωστά»! (βίντεο)
      Όταν ο Μ.Παπαδημητρίου βουλευτής ΝΔ είπε: «Το νερό είναι φθηνό και πρέπει να του δώσουμε την σωστή του τιμή»!"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/omologia-apo-g-oikonomou-den-idiotikopoioume-nero-apla-tha-to-timologisoume-sosta-vinteo/

      ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

      ΤΟ ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ "ΔΩΡΕΑΝ" ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ -ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ- ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ.
      Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ(ΙΣΛΑΜΟ)ΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ.
      ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΛΕΥΚΟΙ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ Ν' ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ (ΑΠΟ ΕΣΑΣ)!

      Delete
  82. Anonymous4/4/23 07:16

    Η εμπειρία μου πάντως απο τον καθημερινό μου προσωπικό βίο μου δείχνει, οτι όσο χαμηλότερος είναι ο δείκτης νοημοσύνης, ενός ατόμου, τόσο υψηλότερη είναι η ρωσοφιλία και πουτινοφιλία του.

    Βλάχος

    ReplyDelete
  83. Anonymous5/4/23 15:40

    https://www.naftemporiki.gr/politics/1458118/mera25-ypopsifios-sto-epikrateias-o-psarantonis/
    Κουρήτη το σχόλιό σου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ... (https://isxys.blogspot.com/2022/01/blog-post.html?showComment=1680679486865#c3395662630661129927)

      ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ (ΠΟΛΛΑΚΙΣ) ΗΜΟΥΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟΣ. ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΕΣΙΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑ...
      https://isxys.blogspot.com/2020/05/blog-post_93.html

      Delete
  84. Anonymous6/4/23 16:16

    ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ...

    https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/GY8WqV3ij3gRxT1BgC8P8g--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTk2MDtoPTY0MQ--/https://media.zenfs.com/en/sports_illustrated_swimsuit_841/ceeb8e1bf7f0babe6adaf7c3c8379802

    https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/YyB5JyTlXGz6IIO5GBwPXw--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTk2MDtoPTE0NDA-/https://media.zenfs.com/en/sports_illustrated_swimsuit_841/dd7c55422ed1e3a59579ab472b593170

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous6/4/23 18:35

      ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ;
      ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛA ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝA SHEMALES ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
      ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΟ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ" ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, Η' ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ!

      ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ.
      ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ!

      Delete
    2. Anonymous7/4/23 15:38

      "ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛA ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝA SHEMALES ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
      ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΟ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ" ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, Η' ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ!"

      Τί ασυναρτησίες λες ρε φίλε... Χαλάρωσε λίγο και απόλαυσε τα μωράκια.

      Delete
    3. Anonymous7/4/23 21:24

      "ασυναρτησίες" ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ.
      ΧΑΛΑΡΩΣΕ

      ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ

      Delete
    4. Anonymous8/4/23 15:45

      Οι διαφημίσεις μπορούν να έχουν και γκομενάκια ξέρεις. Εκτός αν σου αρέσει να βλέπεις διαφημίσεις με αδρικά εσώρουχα οπότε μάλλον εσύ έχεις πάθει κρίση ταυτόιτητας...

      Delete
    5. Anonymous9/4/23 00:02

      "Εκτός αν σου αρέσει να βλέπεις διαφημίσεις με αδρικά εσώρουχα..."
      ΠΑΛΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.
      ΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ:
      https://www.joom.com/el/products/6136cfa8fa169c0151b527bc?currency=EUR&variant_id=6136cfa8fa169c5051b527c1&utm_ticket=09f603c5-33a1-4706-8c3f-86534048a7b4&utm_productid=6136cfa8fa169c0151b527bc&gsAttrs=eyJyZWdpb24iOiJHUiJ9&utm_source=google_shopping&utm_medium=cpc&utm_campaign=googledp_(18810098809)&gclid=EAIaIQobChMIkPHTvIyb_gIVWMjVCh0YewEdEAQYByABEgINyvD_BwE
      ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

      ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ!

      Delete
  85. Anonymous7/4/23 23:05

    "Στα 23 τρισ. δολάρια εκτοξεύθηκε το συνολικό χρέος της Κίνας
    Εξετάζει την επιβολή φόρου στα ακίνητα και πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων"
    https://www.kathimerini.gr/economy/562360675/sta-23-tris-dolaria-ektoxeythike-to-synoliko-chreos-tis-kinas/

    ReplyDelete
  86. Τομεάρχης Ενέργειας και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φαμέλλος στο πρόσφατο συνέδριο Power & Gas Forum.
    «Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται τη συζήτηση για τους υδρογονάνθρακες και για το φυσικό αέριο ως μία συζήτηση που αφορά το παρελθόν και όχι το μέλλον. Γι’ αυτό λέμε ότι δεν θα δοθούν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ νέες άδειες έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων, ούτε θα ανανεωθούν οι υφιστάμενες που έχουν ολοκληρώσει το χρόνο έρευνας»,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous8/4/23 11:22

      ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΖΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ

      Delete