28/02/2024

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ"

- "ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ."

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ, ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΥΡΥΤΑΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΩΣ "ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ". ΕΙΚΑΖΩ ΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ) ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 2-3 ΜΕΓΑΛΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ, ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΣΤΙΣ "ΕΛΑΦΡΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ" ΕΝΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΟΖ , ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ/ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ 12 Ν.Μ, ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ (ΜΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΜΗ ΕΚΣΥΧΓΡΟΝΙΣΜΟ, ΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ) ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΟΧΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ-ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.   

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ..."ΔΟΓΜΑ" ΠΟΥ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1996 (ΙΜΙΑ). ΑΥΤΟ ΤΟ "ΔΟΓΜΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ".

- "ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΣΙΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ".

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΙΝΑΝ ΜΗΝΕΣ ΖΩΗΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΞΕΧΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΟΣ.

ΟΥΔΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. 1,5 ΔΙΣ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ" ΤΟΥΣ (ΔΛΔ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ).

ΟΥΔΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ (ΕΜΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ) ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΙ Ε.Δ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΜΠΑΝΤΕΣ, ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ, ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ, ΑΔΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ κ.λ.π, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ/ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ  ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ) ΣΕ ΜΗ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ Η ΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΙΕΡΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ή ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ (ΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ), ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ/ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ/ΑΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. (ΚΑΤΑ ΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ)

101 comments :

  1. Anonymous29/2/24 01:15

    «Συναγερμός» σε Γαύδο/Κρήτη! Στέλνουν αλλοδαπούς από 2 διαδρόμους! Θα γίνει Λαμπεντούζα!
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%93%ce%b1%cf%8d%ce%b4%ce%bf%ce%9a%cf%81%ce%ae%cf%84%ce%b7-%ce%a3%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd/

    ReplyDelete
  2. Anonymous29/2/24 10:28

    Α.Ανδριανόπουλος: "πολλές κυβερνήσεις της Δύσης έχουν επιλέξει να υιοθετήσουν μέτρα κατάστροφής των καπιταλιστικών τους οικονομιών"
    https://www.energia.gr/article/216131/agrotes-akriveia-kai-to-klima

    ReplyDelete
  3. Anonymous29/2/24 10:40

    Ως προς τα μεγαλύτερα προβλήματα

    Το 53,5% θεωρεί την ακρίβεια
    Το 31,3% θεωρεί την Υγεία
    Το 20,6% το ύψος των εισοδημάτων
    Το 17,3% την Παιδεία
    Το 15,6% την εγκληματικότητα
    Το 15% την ανάπτυξη
    Το 11,9% την ανεργία

    πουθενά η Άμυνα...

    https://hellasjournal.com/2024/02/dimoskopisi-mrb-gia-open-pano-apo-20-monades-i-nd-aneveni-i-elliniki-lisi-ti-lene-i-polites-gia-paremvasi-tsipra-tempi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous29/2/24 12:17

      γιατι η Αμυνα ειναι ΤΑΧΙ/ΚΤΕΛ "REFUGEES WELCOME" για ολους τους επιτιθεμενους/εισβολείς παραστρατιωτικούς που εξακολουθουν να εισβαλουν
      και δεν χρειάζονται οπλα οι εισβολείς
      τα οπλα ειναι σε κρυπτες και τους περιμενουν εαν χρειαστει
      https://www.kathimerini.gr/society/225576/1-5-ekat-ta-paranoma-opla-stin-ellada/
      https://www.ethnos.gr/greece/article/294887/orgiazeitoemporioparanomonstratiotikonoplonsthnelladaapokalyptikoidialogoigiatontropoagoraskaiplhromhs
      τα δε γιδια του χωρου περιμενουν τ' ασπρα καπελα να τους σωσουν

      Delete
  4. Anonymous29/2/24 10:44

    Σε ό,τι αφορά τη στρατιωτική βοήθεια που έχει παραχωρηθεί στην Ουκρανία, η έρευνα δείχνει ότι από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι και τα τέλη Απριλίου 2022 περιλαμβάνει, σύμφωνα με διάφορες πηγές, τα ακόλουθα υλικά:

    >Περί τους 1.100 σοβιετικής (ρωσικής) προέλευσης αντιαρματικούς εκτοξευτές RPG-18, περίπου το 5% των 21.500 εκτοξευτών που τη διετία 1993-1994, σύμφωνα με αναφορές εκείνης της περιόδου, είχαν αποκτηθεί από τα αποθέματα του στρατού της πρώην Ανατολικής Γερμανίας

    >Φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 x 51 χλστ. και 7,62 x 39 χλστ. (βάλλονται από τυφέκια Kalashnikov): περί τα 4 εκατ. φυσίγγια ανά κατηγορία.

    >Περί τα 500 τυφέκια εφόδου τύπου Kalashnikov, αριθμός που αν τελικά οι επίσημες ανακοινώσεις τον επιβεβαιώσουν, είναι εντυπωσιακά μικρός τόσο σε απόλυτο μέγεθος όσο και σε σχέση με τις αρχικές πληροφορίες.

    >Περί τα 60 (οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν περί τα 35), αμερικανικής προέλευσης, εκτοξευόμενα από των ώμο (MANPADS) κατευθυνόμενα βλήματα εδάφους – αέρος Stinger και μικρός αριθμός από σκανδάλες (επί της οποίας προσαρμόζεται το βλήμα ώστε να εκτοξευθεί) του συστήματος.

    >Περί τις 2.000 ρουκέτες διαμετρήματος 122 χλστ. του συστήματος Πολλαπλού Εκτοξευτή Πυραύλων (ΠΕΠ) τύπου RM-70. Σημειώνεται ότι το 1994 το Πυροβολικό του Ελληνικού Στρατού απέκτησε από τα αποθέματα του πρώην Στρατού της Ανατολικής Γερμανίας 150 πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων (ΠΕΠ) τύπου RM-70, τσεχοσλοβακικής προέλευσης (έκδοση του σοβιετικού BM-21 Grad) και πολλές δεκάδες χιλιάδες ρουκετών.

    >Περί τις 20.000 βλήματα πυροβολικού διαμετρήματος 155 χλστ. Αν και δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για τον τύπο των βλημάτων μπορεί με αρκετή βεβαιότητα να υποτεθεί ότι πρόκειται για τα υψηλής εκρηκτικότητας (HE: High Explosive) τύπου M107. Ας σημειωθεί εδώ ότι στην πάροδο των ετών, στο πλαίσιο της αμερικανικής και γερμανικής βοήθειας ο Ελληνικός Στρατός έχει παραλάβει μεγάλες ποσότητες βλημάτων του τύπου στις οποίες θα πρέπει να προστεθούν και τα εγχώριας παραγωγής (από την Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα – ΕΑΣ).

    Επίσης, πρέπει να αναφερθεί ότι τα M107 μπορούν να βληθούν τόσο από τα 118 ρυμουλκούμενα οβιδοβόλα τύπου M777 διαμετρήματος 155 χλστ. που παραχωρήθηκαν στην Ουκρανία από τις ΗΠΑ (108), Αυστραλία (6) και Καναδά (4), τα επίσης ρυμουλκούμενα FH70 (άγνωστος αριθμός παραχωρήθηκε από Ιταλία και Εσθονία), όσο και από τα αυτοκινούμενα ιδίου διαμετρήματος PzH-2000, Caesar και M109 που παραχωρήθηκαν αντίστοιχα από Γερμανία (7), Γαλλία και ΗΠΑ. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν μαζί με τα βλήματα από τα αποθέματα του Ελληνικού Στρατού παραχωρήθηκαν προωθητικά γεμίσματα, εμπυρεύματα και πυροσωλήνες.

    https://www.defence-point.gr/news/oykrania-tremete-rosoi-32-m101a1-ellinika-ovidovola-ton-105-chlst-pane-polemo

    ReplyDelete
  5. Anonymous29/2/24 12:48

    "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ... στην ηλιθιότητα"

    ΛΟΙΠΟΝ,
    ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ
    ΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΟΡΥΒΟ

    "Ντροπή: Έσβησαν τα ονόματα των θυμάτων της σφαγής των Τεμπών (βίντεο)
    Δεν περίμεναν ούτε μία μέρα"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/ntropi-esvisan-ta-onomata-ton-thymaton-tis-sfagis-ton-tempon-vinteo/

    ReplyDelete
  6. https://www.kathimerini.gr/politics/562909204/enoples-dynameis-ti-einai-i-monada-1864-poy-tha-ypargetai-sto-geetha/

    ReplyDelete
  7. Anonymous1/3/24 09:57

    Η Γερουσία των ΗΠΑ απέρριψε με μεγάλη πλειοψηφία το ψήφισμα που είχε καταθέσει ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Ραντ Πολ με το οποίο ζητούσε να μην εγκριθεί η συμφωνία για την πώληση των μαχητικών F-16 στην Τουρκία. Ειδικότερα, στην ψηφοφορία που έγινε την Πέμπτη το απόγευμα 78 γερουσιαστές τάχθηκαν εναντίον της ψηφίσματος, ενώ 13 το υπερψήφισαν. Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν αναμενόμενη μετά τη δημόσια στήριξη που είχαν εκφράσει οι επικεφαλής των αρμόδιων επιτροπών στη συμφωνία. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης η Τουρκία δέχθηκε ομοβροντία πυρών από όλους τους νομοθέτες, οι οποίοι την παρουσίασαν ως ένα αναξιόπιστο εταίρο που δεν μοιράζεται κοινές αξίες, καθώς ενεργεί αντισυμμαχικά και εναντίον των αμερικανικών συμφερόντων.

    https://www.defence-point.gr/news/quot-tyfun-quot-apo-ton-repoymplikano-geroysiasti-rand-paul-kata-erntogan-gia-ta-f-16

    ReplyDelete
  8. Anonymous2/3/24 01:30

    "Ο ιδρυτής της Blackwater, Έρικ Πρινς μίλησε για την Ουκρανία στο podcast του Π.Ντέιβιντ.

    Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Πρέπει να τερματίσουμε αυτόν τον πόλεμο γιατί όλα όσα κάνει η Ουκρανία αυτή τη στιγμή την καταστρέφουν δημογραφικά.

    Μασούν την επόμενη γενιά ουκρανικού ανθρώπινου δυναμικού που πραγματικά δεν μπορούν να αντικαταστήσουν αυτή τη στιγμή.
    Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

    Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ και δεν πρόκειται να πολεμήσει με εξωσυμβατικό πόλεμο την Ρωσία»."

    ΕΡΙΚ
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ GAY PRIDE.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ
    ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ

    ReplyDelete
  9. Anonymous2/3/24 11:16

    ""ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ μη λευκούς BRICS" "

    NTΠ
    ΠΟΛΕΙΣ 15'
    https://twitter.com/HowThingsWork_/status/1763822799494545833

    ReplyDelete
  10. Anonymous4/3/24 18:08

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ XΤΙΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ… Κ@ΛΟ
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%ce%a5%ce%a4%ce%97-%ce%95%ce%99%ce%9d%ce%91%ce%99-%ce%97-%ce%9d%ce%95%ce%9f-%ce%9f%ce%98%ce%a9%ce%9c%ce%91%ce%9d%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%91%ce%a5%ce%a4%ce%9f%ce%9a%ce%a1%ce%91%ce%a4%ce%9f%ce%a1/

    ReplyDelete
  11. Anonymous4/3/24 20:20

    Μπακογιάννη, Βενιζέλος, Κοτζιάς

    Με δύο λόγια για οριοθέτηση ΑΟΖ απαιτείται διαπραγμάτευση, η διαπραγμάτευση προϋποθέτει υποχωρήσεις οι οποίες αν δεν γίνουν δεν θα αξιοποιηθούν τα κοιτάσματα. Εδώ συγκλίνουν οι θέσεις. Και όπως επισημαίνει ο στρατηγικός αναλυτής Κ. Λαμπρόπουλος, από τη συζήτηση των τριών προέκυψε πως «αν υπάρξει ιστορική ευκαιρία συμφωνίας με τη Τουρκία χρειάζεται συναίνεση των κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα (ΝΔ ΠΑΣΟΚ Συριζα) ώστε να περάσει παρακάμπτοντας ” ακραίες εθνικιστικές φωνές”. Συμφωνία των τριών κομμάτων, δηλαδή, για να μη ληφθεί υπόψη η λαϊκή αντίδραση σε μια λύση που θα σημαίνει υποχωρήσεις. Διαφορετικά, γιατί χρειάζεται η συναίνεση των τριών κομμάτων; Και μια τέτοια συναίνεση με τη βοήθεια των ΜΜΕ θα επιβληθεί στην κοινή γνώμη. Ο κυνισμός της θέσης είναι απροκάλυπτος. Συναίνεση των κομμάτων, επιβολή της θέσης στην κοινή γνώμη από τα ΜΜΕ και όποιος διαφωνεί είναι ακραίος, εθνικιστής, και, ίσως, εκτός συνταγματικού τόξου.

    https://www.anixneuseis.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B7-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9/

    Ενός συντάγματος του οποίου την εφαρμογή επιτηρεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας η οποία συχνάζει σε wine bar με κομματικές παρέες.

    ReplyDelete
  12. Anonymous5/3/24 08:11

    "Το κυβερνητικό «κυνήγι» στην αθέμιτη κερδοφορία: Εξοντωτικά πρόστιμα στις ελληνικές εταιρείες που πουλάνε φθηνότερα
    Ανέγγιχτες αντίθετα οι πολυεθνικές που πουλάνε ακριβότερα!"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/to-kyvernitiko-kynigi-stin-athemiti-kerdoforia-eksontotika-prostima-stis-ellinikes-etaireis-aneggixtes-oi-polyethnikes/

    ReplyDelete
  13. Anonymous5/3/24 09:15

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/oi-oukranoi-katestrepsan-allo-ena-ploio-tou-rosikou-stolou-tis-mayris-thalassas-einai-to-peripoliko-skafos-sergey-kotov-vinteo/
    https://twitter.com/aborealis940/status/1764892255117017289/photo/1

    ωραιο εργαλειο.
    να ειχαμε και εμεις κανα 2 τέτοια να κουβαλουσαμε τους λαθροέποικους μ' ασφάλεια και στυλ

    ReplyDelete
  14. ComPromptMized: Unleashing Zero-click Worms that Target GenAI-Powered Applications

    Can attackers develop malware to exploit the GenAI component of an agent and launch cyber-attacks on the entire GenAI ecosystem? This paper introduces Morris II, the first worm designed to target GenAI ecosystems through the use of adversarial self-replicating prompts.

    https://drive.google.com/file/d/1pYUm6XnKbe-TJsQt2H0jw9VbT_dO6Skk/view

    ReplyDelete
  15. Anonymous6/3/24 20:23

    https://www.kickstarter.com/projects/monstatek/the-m1-a-compact-multitool-for-technophiles-and-hackers?ref=82s54t&ja=z2aimakj&utm_id=fb

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  16. Anonymous7/3/24 01:57

    Οι ΗΠΑ μετατρέπουν την Τουρκία παγκόσμιο κέντρο συντήρησης κινητήρων πολεμικών πλοίων! – Θα συντηρούνται και τα Arleigh Burke
    Για την Ελλάδα έχουν.... φιλοφρονήσεις
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/oi-ipa-metatrepoun-tin-tourkia-pagkosmio-kentro-syntirisis-ton-kinitiron-polemikon-skafon/

    εμας μας μετατρεπουν σε παγκοσμιο κεντρο συντηρησης κωλοτρυπιδων ΛΟΑΤΚΙ+ και λαθρο

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous7/3/24 19:47

      "Ρωσία και Κίνα με Κατιούσα!"

      "Το ρωσικό τραγούδι “Katyusha” αναδείχθηκε ως ο ανεπίσημος ύμνος του Παγκόσμιου Φεστιβάλ Νέων στο Σότσι της Ρωσίας!
      Σε μια εντυπωσιακή συνεργασία, η Κινέζα βιρτουόζος της όπερας Wang Fang και η διάσημη Ρωσίδα τραγουδίστρια Taisiya Povaliy, η οποία κατέχει επίσης τον τίτλο του Λαϊκού Καλλιτέχνη της Ουκρανίας, ενώνονται για να τιμήσουν την ρωσο-κινεζική φιλία και «γκρεμίζουν» τον πλανήτη!"

      🇷🇺🇨🇳 The Russian song "Katyusha" emerged as the unofficial anthem of the World Youth Festival in Sochi.

      In an impressive collaboration, Chinese opera virtuoso Wang Fang and celebrated Russian singer Taisiya Povaliy, who also holds the title of People's Artist of Ukraine, unite…
      https://twitter.com/djuric_zlatko/status/1765322485304524975

      ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΑ;
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ!

      Delete
  17. Anonymous7/3/24 02:25

    Κατά τα άλλα Ελλάδα 2.0: Νέα ηλεκτρικά λεωφορεία παραλάβαμε αλλά όχι τους φορτιστές!
    Το Ελεγκτικό Συνέδριο μπλόκαρε την σύμβαση του ΟΣΥ
    Με πανηγυρισμούς ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ η παραλαβή 140 ηλεκτρικών λεωφορείων από την κινεζική εταιρεία Yutong Bus.

    έχοντας εμπειρία απο τα Jumbo, ποιος μελλοθάνατος θα θελει να μπει σε κινεζικο ματρακα;
    αμα δεν εχετε μπαταριες, να τα κοτσαρετε σαν τρειλερ πισω απο τα παλια πετρελαιοκίνητα

    ReplyDelete
  18. Anonymous7/3/24 21:30

    "Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα (7/3) το μεσημέρι στο Σύνταγμα με πρωταγωνιστές οπαδούς της ομάδας Μακάμπι Τελ Αβίβ οι οποίοι συνεπλάκησαν με αλλοδπαό, κατ’ άλλους Παλαιστίνιος, που τους πέταξε κουτάκι μπύρας αφού όπως φαίνεται πρώτα υπήρξε φραστική αντιπαράθεση με ανεπιβεβαίωτες αναφορές να αφορούν τον πόλεμο στην Γάζα."
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/epeisodia-sto-syntagma-opadoi-tis-makampi-epitethikan-kai-traymatisan-allodapo/

    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ OI ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΣΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ KAI ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ;
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΕΔ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ/ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    Η ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΛΟΑΤΚΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous8/3/24 15:48

      ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;
      ΣΕ BACHA BAZI ΕΚΔΗΛΩΣΗ;
      Η' ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ;

      https://allthatsinteresting.com/free-arabian-legion/3
      https://1.bp.blogspot.com/-Lwl7OyxBCXw/VifXaPx-4XI/AAAAAAAAs9M/ifzJ2YK7R9g/s1600/islam%2Bnazi.jpg

      Delete
    2. Anonymous9/3/24 22:34

      Οι "ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ" περιμένουν εντολές για το πότε θα επιτεθούν σε κανέναν έλληνα πατριώτη που τους χαλάει τη σούπα της Τουρκελλάδας

      Delete
  19. Anonymous9/3/24 04:15

    "Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ, «υπασπιστής» Πούτιν προς Μητσοτάκη- Ζελένσκι: «ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ». ΕΛΛΑΣ- ΡΩΣΙΑ, ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ. ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ —-Η Πατρίς η οποία κυβερνήθηκε από τον Έλληνα πρώην υπ. Εξωτερικών της Ρωσικής Αυτοκρατορίας, Ιωάννη Καποδίστρια, εισέρχεται σε άκρως επικίνδυνες ατραπούς για το Λαό, το Έθνος και τις Ένοπλες Δυνάμεις"
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9d%cf%84%ce%bc%ce%af%cf%84%cf%81%ce%b9-%ce%91%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b5%ce%b2%ce%b9%cf%84%cf%82-%ce%9c%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b2%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%86-%cf%85%cf%80/

    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ Η "ΑΠΕΙΛΗ" ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Σ' ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΜΕΝΗ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΑΙΜΗ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΩΣ "ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ" ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ + ΔΩΡΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ TRACKING ΤΩΝ CONTAINERS ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous9/3/24 12:45

      - " B.Zελένσκι: Πήγε για «προσκύνημα» στον σουλτάνο Ερντογάν ενώ ο Μητσοτάκης «έτρωγε» τους ρωσικούς πυραύλους!
      Η Ελλάδα πρόθυμη για σύγκρουση με την Ρωσία - Η Τουρκία έτοιμη για φιλοξενήσει διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/peri-pylonon-statherotitas-i-ellada-prothymi-gia-sygkrousi-i-tourkia-etoimi-gia-filoksenisei-diapragmateyseis-rosias-oukranias/

      Ο ΦΙΛΟΣ TOΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΘΡΟΣ. ΟΧΙ ΦΙΛΟΣ!
      ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;

      - " Politico: «Ο γαλλικός Στρατός ξεκίνησε ασκήσεις που προσομοιάζουν πολεμική σύγκρουση με τους Ρώσους στην Ουκρανία»
      «Πρέπει να είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε στην Ουκρανία μία μεραρχία σε 30 ημέρες» λένε οι Γάλλοι"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politico-o-gallikos-stratos-ksekinise-askiseis-pou-prosomoiazoun-polemiki-sygkrousi-me-tous-rosous-stin-oukrania/

      ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ.
      ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΜΑ!

      Delete
  20. Anonymous9/3/24 16:41

    Λυπάμαι αλλά αυτό το ιστολόγιο κατάντησε κουτσομπολίστικη φυλλάδα τύπου Σουφλή για παράδειγμα. Ο κάθε πικραμένος γράφει ότι του κατέβει... Όλο αυτό αμαυρώνει την ποιότητά του. Κακώς που δημοσιοποιούνται τέτοια ασήμαντα σχόλια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ή ΜΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ; ΣΕ ΟΛΑ;

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ "ΙΣΧΥΣ" ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΙΓΗ-ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
      ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ https://isxys.blogspot.com/2021/12/2021-2112-1758.html Κ ΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ (ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

      Delete
    2. Anonymous9/3/24 19:54

      Μα τι σχέση έχουν τα νέα της κάθε πουτάνας και του κάθε πούστη που ασχολείται το μακελειό και η άλλη η σαλαταρισμένη θρησκόληπτη Σουφλή, με αυτό το ιστολόγιο; Μην τα δημοσιεύεις απλά...

      Delete
    3. Anonymous9/3/24 21:59

      Τ' ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
      ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΘΝΙΚΟ, Η' ΤΩΝ ΝΑΤΙΒΙΣΤΩΝ ΣΜΦΕΡΟΝ.

      ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ; ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΩΝ GAYS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ;
      Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ "ΕΛΛΗΝΕΣ";
      ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ;
      ΟΙ ΤΗΛΕΓΛΑΣΤΡΕΣ;
      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ....ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ Τ΄ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ;
      ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟΙ;

      OI "ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ" ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.
      ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ.
      ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ TWITTER ΚΑΙ ΤΡΟΛΑΡΙΣΕ ΤΙΣ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ, ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΑΕΡΙΟΥ (ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ.
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙΝΑ, Ή ΑΠΛΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ LOBBY ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ;
      Η' ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ;

      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ TOY ISXYS ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ Τ' ΑΣΤΕΙΑ.
      ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ "ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑ" (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ ΝΟΗΜΑ).

      ΔΕΣ ΔΕΞΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑ "Monthly Popular Posts".
      Η ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ: "Χθες όλη νύχτα χιόνιζε. Και σήμερα..." ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.
      ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;
      ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!
      ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗ Β.ΚΟΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΡΚΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΥΡ, ΟΥΤΕ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ, ΣΕΦΕΡΛΗΣ κα

      ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ Σ' ΟΛΟΥΣ.
      ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

      Delete
    4. Anonymous9/3/24 22:52

      "Θρυλικός Β.Πούτιν: «Σεργκέι ΣΟΙΓΚΟΥ αυτά τα λουλούδια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ»! (βίντεο)
      Ο Ρώσος πρόεδρος μοίρασε ανθοδέσμες στις γυναίκες πιλότους της ρωσικής Αεροπορίας για την «Ημέρα της Γυναίκας»"
      https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/thrylikos-v-poutin-sergkei-ayta-ta-louloudia-den-einai-gia-sena-vinteo/

      ΠΟΥΤΙΝ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ "Όλο αυτό αμαυρώνει την ποιότητά" ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.
      "Κακώς που δημοσιοποιούνται τέτοια ασήμαντα σχόλια."

      Delete
    5. Anonymous9/3/24 23:10

      πολιτικη αναλυση μεσω γελιου
      https://www.youtube.com/watch?v=qwyF89Ll6V8

      Delete
    6. Anonymous10/3/24 04:46

      - "Political Humor and Its Effects"
      "The historical evidence suggests that political humor (PH) is endemic to the human experience, and many assume that various political humorists or works of PH have been responsible for producing SOCIAL or POLITICAL CHANGE."
      https://www.oxfordbibliographies.com/display/document/obo-9780199756223/obo-9780199756223-0350.xml

      - "Political satire"
      https://en.wikipedia.org/wiki/Political_satire

      Delete
    7. Anonymous10/3/24 05:05

      "Λυπάμαι αλλά αυτό το ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ κατάντησε κουτσομπολίστικη φυλλάδα τύπου Σουφλή για παράδειγμα. Ο κάθε πικραμένος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΕΙ ότι του κατέβει... Όλο αυτό αμαυρώνει την ποιότητά του. Κακώς που δημοσιοποιούνται τέτοια ασήμαντα σχόλια."

      "David Cameron's Last Laugh as U.K. Prime Minister"
      https://www.youtube.com/watch?v=mYy_lFHrTt4

      Delete
    8. Anonymous10/3/24 11:09

      "Τι κωλοτούμπας; Κρύψαμε ότι πάμε στο gay pride;": Ο Γεωργιάδης αποκαλύπτεται
      https://www.youtube.com/watch?v=1wkwIHoaDXM

      "Ξεκάθαρος ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι ψηφοφόροι μας ήξεραν ότι θα ψηφίσουμε τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών - Πηγαίνουμε στο gay pride»"
      https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/politikh/666912-ksekatharos-o-adwnis-gewrgiadhs-oi-pshfoforoi-mas-hkseran-oti-tha-pshfisoyme-ton-gamo-twn-omofylofilwn-zeygariwn-phgainoyme-sto-gay-pride-video

      ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ.
      ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η MAIΝSTTREAM ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

      Delete
    9. Anonymous10/3/24 11:20

      "Μα τι σχέση έχουν τα νέα της κάθε πουτάνας και του κάθε ΠΟΥΣΤΗ που ασχολείται το μακελειό και η άλλη η σαλαταρισμένη θρησκόληπτη Σουφλή, με αυτό το ΚΡΑΤΟΣ;"

      Η ΠΟΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ

      "Μαζικές αποδοκιμασίες από εκατοντάδες νεαρούς κατά δύο ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ στην πλατεία Αριστοτέλους – 21 συλλήψεις (βίντεο)
      Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου"
      "Από τους προσαχθέντες οι 21 συνελήφθησαν, εκ των οποίων οι 11 είναι ανήλικοι και οι 10 ενήλικοι. Στο σύνολο των συλληφθέντων οι 12 είναι αλλοδαποί.
      Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υπηρεσία ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης."
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/thessaloniki-synelifthisan-21-atoma-gia-tin-epithesi-se-dyo-transeksoual-stin-plateia-aristotelous-vinteo/

      Delete
    10. Anonymous10/3/24 16:02

      Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

      Anonymous 8/8/22 11:19
      "Ποια η πολιτική σκοπιμότητα της προώθησης και επιβολής των ομοφυλοφίλων;"
      https://isxys.blogspot.com/2022/01/blog-post.html?showComment=1659946761296#c6941327609502704659

      Η ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ.
      ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ Τ' ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ/ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ Η' ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.

      Η ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΩΝ/ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Α Π Ο Δ Ο Χ Η ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗΣ.

      INFOteller

      Delete
    11. Anonymous10/3/24 17:49

      "Πούτιν: «Κάτω τα χέρια σας από τα παιδιά!!!», vid
      Σε ένα θέμα που είναι επίκαιρο όσο ποτέ, ειδικά στην Ελλάδα!

      Ο Ρώσος πρόεδρος έχει μιλήσει πολλές φορές για τις παραδοσιακές αξίες, εστιάζοντας στη μορφή της οικογένειας και στην αύξηση του πληθυσμού.

      Εσχάτως είχε αναφερθεί, αφού ερωτήθηκε σχετικά, στην πολυπολιτισμικότητα του αχανούς ρωσικού κράτους, θίγοντας και το θέμα των ατόμων που έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.

      Ειδικότερα για αυτά τα άτομα, σε ένα μήνυμα που θα έπρεπε να ακούσουν όλοι και στη Δύση της νέας εποχής, ο «Τσαρ Βλαντ» ήταν κάθετος:

      «Είμαστε αρκετά ανεκτικοί και στους ανθρώπους που έχουν μη παραδοσιακό σεξουαλικό προσανατολισμό (σ.σ. έχει σημασία ο όρος που χρησιμοποιεί!!!). Απλώς ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ και ΔΕΝ θεωρούμε σωστό να ΤΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ. Αφήστε τους ενήλικες να ζήσουν όπως θέλουν. Αλλά όσον αφορά τα παιδιά, το έχω πει τόσες φορές, ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»:"
      https://www.bitchute.com/embed/BmWjn7ybKvEE/
      https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/poytin-kato-ta-cheria-sas-apo-ta-paidia/

      Delete
    12. Anonymous10/3/24 19:35

      ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΟΚΙΜΗΣ ΤΗΣ Η-ΒΟΜΒ

      https://www.youtube.com/watch?v=P04pHRBmaaQ
      https://www.youtube.com/watch?v=dDu8Sz8SIhI

      Delete
    13. Anonymous10/3/24 20:00

      "Θα παίρνουν το επίδομα… μητρότητας και τα ομόφυλα ζευγάρια
      Δηλαδή ένα ζευγάρι ανδρών θα παίρνει επίδομα... μητρότητας, χωρίς να υπάρχει μητέρα"
      https://www.newsbreak.gr/ellada/571913/tha-pairnoyn-to-epidoma-mitrotitas-kai-ta-omofyla-zeygaria/

      ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ.
      ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΗΤΕΡΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΩΤΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ!

      Delete
    14. Anonymous14/3/24 16:57

      ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙ' ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ:

      "The dirty secret of Britain's power madness: Polluting DIESEL GENERATORS BUILT IN SECRET by foreign companies to kick in WHEN THERE IS NO WIND FOR TURBINES - and other insane but true eco-scandals
      Moving to wind power is expected to cost £1 billion a year by 2015
      Official figures on the size of the green economy are extremely misleading
      They exaggerate the worth of the sector by up to 700 per cent"
      https://www.dailymail.co.uk/news/article-2362762/The-dirty-secret-Britains-power-madness-Polluting-diesel-generators-built-secret-foreign-companies-kick-theres-wind-turbines--insane-true-eco-scandals.html

      Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ Anonymous 9/3/24 21:59 ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΗΔΗ.
      Η ΕΛ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΝΤΙΖΕΛΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ;
      WTF

      Delete
  21. Anonymous10/3/24 00:18

    https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/nea-emfanisi-gia-ton-k-pleyri-kai-tin-tzortzia-siakavara-ti-synodeyse-se-epideiksi-modas/amp/

    Και κάπως έτσι μπαίνει η οριστική ταφόπλακα του εθνικισμού εν Ελλάδι το 2024. Με ένα γλωσσόφιλο του «ιδεολογικού πατέρα του ελληνικού φασισμού» χαζοχαφιέ της ΕΥΠ Κώστα Πλεύρη, που δείνει στο λαγουδάκι του, την «Τζόρτζια» του. Μιλάμε για το απόλυτο πρότυπο ελληνικού ιδεολόγου εθνικιστού ! Ο άνθρωπος ενσαρκώνει εξ ολοκλήρου την πλατωνική ηθική φιλοσοφία που «δίδασκε» τώσες δεκαετίες στους έλληνες «εθνικοστές. Όχι μισά πράγματα !

    Βλάχος

    ReplyDelete
  22. Anonymous10/3/24 16:24

    Επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια συνεχώς. Επειδή είμαι αναγνώστης του ιστολογίου, τα γνωρίζω και κατανοώ και το παρασκήνιο που παίζεται. Επίσης τα βιώνω καθημερινά. Δεν χρειάζεται να τα τρώω στην μάπα κι εδώ. Είσαι κουραστικός, σοβαρέψου...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous10/3/24 18:55

      Αγαπητέ ανώνυμε σχολιαστή,

      δεν έχεις άδικο. Από ένα σημείο και έπειτα είναι όντως γελοίο και κουραστικό. Αλλά τι να κάνουμε. Εγώ και πολλοί άλλοι τα προειδοποιούσαμε εδώ και πολλά χρόνια. Όχι ανώνυμα σε ιστολόγια αλλά real life, στους συναγωνιστές μας. Προειδοποιούσαμε συνέχεια και συνέχεια, ότι ο άκριτος συσχετισμός δεξιάς-ακροδεξιάς με τον εθνικισμό θα φέρει με μαθηματική ακρίβεια τον τελευταίο σε ιδεολογική-κοινωνική-πολιτική απαξίωση και ανυπαρξία. Όχι μόνο δεν μας άκουγε κανείς, αλλά τα ακούγαμε και από πάνω. Πράκτορες του ΚΚΕ ήταν το λιγότερο που μας αποκαλούσαν. Όταν λοιπόν άνθρωποι σαν εμέ και πολλοί άλλοι βλέπουν να επιβεβαιώνονται πανηγυρικά τα όσα προειδοποιούσαμε τώσα χρόνια, μας τρώει ξέρεις αυτό το αίσθημα της αδικίας και παρασέρνεσαι κάθε φορά εκ νέου να ειρωνεύεσαι τους ξερόλες που διαμόρφωσαν τα χάλια τα οποία τρώμε όλοι μας τώρα στην μάπα. Απέναντι σε αυτά λοιπόν νομίζω πως το μικρότερο πρόβλημα είναι η κουραστικές μου αλλεπάλληλες ειρωνείες.

      Βεβαίως σου διευκολύνω την ζωή σου υπογράφοντας τα σχόλια μου, σε αντίθεση με τον άλλο υστερικό. Οπότε μελλοντικά, κάθε φορά που θα βλέπεις σχόλια τα οποία υπογράφει ο κουραστικός και μη σοβαρός Βλάχος, σκρόλαρε με αυξημένη ταχύτητα παρακάτω, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί περισσότερο η ήδη ταλαίπωρη ύπαρξη σου.

      Βλάχος

      Delete
    2. Anonymous11/3/24 12:29

      "Asian grooming gang FREE to roam streets because officers WERE TOLD to 'find other ethnicities' to investigate, detective claims"
      https://www.telegraph.co.uk/news/2020/01/14/police-officers-knowingly-neglected-girls-exploited-grooming/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal

      Delete
    3. Anonymous11/3/24 13:52

      https://www.tovima.gr/2021/09/26/politics/telos-sta-fake-news-sto-diadiktyo-dieykriniseis-theodorikakou/

      Delete
    4. Anonymous11/3/24 17:17

      https://isxys.blogspot.com/2021/10/blog-post_80.html

      Delete
  23. Anonymous11/3/24 02:28

    Κρήτη: Τουλάχιστον 200 μουσουλμάνοι αλλοδαποί αποβιβάστηκαν στις νότιες παραλίες σε δύο μόνο ημέρες
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/kriti-toulaxiston-200-mousoulmanoi-allodapoi-apovivastikan-stis-noties-paralies-se-dyo-mono-imeres/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous11/3/24 13:07

      ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ;
      "Επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια συνεχώς. Επειδή τα βιώνω καθημερινά. Δεν χρειάζεται να τα τρώω στην μάπα κι εδώ. Είσαι κουραστικός, σοβαρέψου"


      GUYS NO STRESS PLEASE.
      ΑΠΛΑ ΤΡΟΛΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗ Anonymous 10/3/24 16:24 ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ:

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ,
      ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΟΙΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Μ' ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
      ΕΑΝ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑ!

      ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


      Delete
    2. Anonymous12/3/24 20:58

      " Γαύδος: Αυξάνονται οι ροές παράνομων αλλοδαπών – «Δεν αντέχουμε άλλο» λέει η δήμαρχος του νησιού
      91 παράνομοι μετανάστες έφτασαν σε λιγότερο από 24 ώρες"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/gaydos-ayksanontai-oi-roes-paranomon-allodapon-den-antexoume-allo-leei-i-dimarxos-tou-nisiou/

      ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ" ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ:

      "Όπως είπε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης, «τους υποδεχόμαστε στο Ρέθυμνο και μετά υπάρχει μέριμνα να μεταφέρονται στο Παλιό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου. Εκεί είναι δική μας υποχρέωση να τους περιθάλπουμε, να τους σιτίζουμε, να τους προσέχουμε μέχρι να αναλάβει η επίσημη Πολιτεία την μεταφορά τους. Δυστυχώς, δεν προβλέπεται κάποια οικονομική ενίσχυση για τα χρήματα που χρειάζονται να δαπανηθούν για τους ανθρώπους αυτούς. Φυσικά λοιπόν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο πέρα από το να τους φερθούμε φιλόξενα και ανθρώπινα. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ»."
      https://www.skaikritis.gr/kriti-sta-chania-oi-187-metanastes-apo-agia-galini-kai-gavdo/

      ΚΟΨΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ BRICS ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΟΜΑΛΙΑ.

      Delete
    3. Anonymous13/3/24 02:36

      "Πάνω από 20.000 μουσουλμάνους αλλοδαπούς αναμένουν στην Κρήτη από τις ακτές της Λιβύης
      Μεγάλες οι συγκεντρώσεις αλλοδαπών στα λιβυκά παράλια"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/pano-apo-20-000-mousoulmanous-allodapous-anamenoun-stin-kriti-apo-tis-aktes-tis-livyis/

      Δήμαρχε τι το άνοιξες το στόμα σου;
      Να τους πάρεις τωρα όλους σπίτι σου

      Delete
    4. Anonymous15/3/24 01:30

      "Τάσεις δημογραφικής αλλοίωσης λαμβάνει η τεράστια είσοδος παράνομων μεταναστών στην χώρα (χάρτης)
      Δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις ασύλου'
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/taseis-dimografikis-alloiosis-lamvanei-i-terastia-eisodos-paranomon-metanaston-stin-xora/

      Delete
    5. Anonymous15/3/24 08:31

      "Θεσσαλονίκη: Το Γενί Τζαμί παραχωρείται για την προσευχή των μουσουλμάνων στο Ραμαζάνι
      Η ιστορία του κτηρίου - Η ανακοίνωση του υπ.Παιδείας και Θρησκευμάτων"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/thessaloniki-to-geni-tzami-paraxoreitai-gia-tin-proseyxi-ton-mousoulmanon-sto-ramazani/
      ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΥΠΟΤΕΛΈΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ.
      ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ

      Delete
    6. Anonymous15/3/24 22:16

      Δημαρχε εμείς δεν βλέπουμε δυστυχισμένους ανθρώπους αλλά νέους παραστρατιωτικούς με καλύτερα smartphones και απο τα δικά μας
      https://www.bitchute.com/embed/pGfEIctBTruG/
      https://www.youtube.com/watch?v=DE6YYsRhnqs

      Delete
    7. @ 15/3/24 22:16

      ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, "ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ" "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑΙΟΙ"-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ , ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙΜΟΝΩΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. (ΜΕΧΡΙ 5000, ΕΛΕΓΑΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ 2025-2026). ΑΡΩΓΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ", Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ.
      ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ , ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΥΔΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ. ΤΩΡΑ ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
      ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ Η ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ "ΙΣΧΥΣ" ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ (ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΗΕ) ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ, ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΕΙ ..."ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ" ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΣΑΝ "ΟΥΦΟ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

      Delete
    8. Anonymous16/3/24 10:53

      ΔΙΠΟΔΑ καλά το΄πες!
      ο χαρακτηρισμος ΖΩΑ θα ήταν υπερβολικός.
      τα ζωα ΞΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

      Delete
    9. Anonymous16/3/24 11:00

      ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ;
      ΟΡΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.
      ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/yfetha-g-kefalogiannis-steilame-terastio-paketo-oplon-kai-pyromaxikon-stin-oukrania-alla-oxi-en-krypto-sta-fanera/

      Delete
    10. Anonymous17/3/24 01:39

      "Στον Καναδά πληρώνονται κρατικές διαφημίσεις για να μην κάνουν οι μετανάστες «την ανάγκη τους» σε δημόσιους χώρους
      Η αφίσα που δημοσιεύθηκε στο «Χ»

      Ο Καναδάς, πλήρωσε κρατικές διαφημίσεις προκειμένου να μην κάνουν οι μετανάστες που έχουν εγκατασταθεί στη χώρα, «την ανάγκη τους» σε δημόσιους χώρους.

      Όπως φαίνεται τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι μετανάστες, είναι πολλά.
      Η αφίσα που δημοσιεύθηκε στο «Χ» (πρώην Twitter):

      Why is Canada using its taxpayers' money to tell AFRICANS NOT TO SHIT on the beach?"
      https://twitter.com/wayotworld/status/1769071139295277312
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/ston-kanada-plironontai-kratikes-diafimiseis-gia-na-min-kanoun-oi-metanastes-tin-anagki-tous-se-dimosious-xorous/

      δημαρχοι και κρατος τους ταιζουν απ' τα δικα μας για να μας χεζουν κανονικά

      Delete
    11. Anonymous19/3/24 21:20

      https://greeknewsondemand.com/2024/03/19/%ce%ba%ce%bf%ce%bb%cf%89%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%b9-%cf%83/

      Delete
    12. Anonymous21/3/24 23:45

      "...ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ...."

      κατι μου λεει οτι αυτοί που στηρίζαν την εγκατάσταση δημιουργούσαν λίστες μ' ασυνοδευτα αγοράκια και κοριτσάκια τεκνά

      "JUST IN: Cornyn Lights Into Sec. Becerra Over Migrant Children: 'Do You Know Where They Are?'"
      https://www.youtube.com/watch?v=UrryKkjuc8I

      https://greeknewsondemand.com/2024/03/19/%ce%ba%ce%bf%ce%bb%cf%89%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%b9-%cf%83/

      Delete
  24. Anonymous12/3/24 19:11

    "Εικόνες ντροπής: ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ από το τρένο και ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ σε αφύλακτη διάβαση
    Ταυτόχρονα μάλιστα ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να περιμένουν"
    https://www.pronews.gr/travel/metafores/eikones-ntropis-sekiouriti-katevainei-apo-to-treno-kai-vazei-tis-mpares-se-afylakti-diavasi/
    https://twitter.com/AretiAthanasiu/status/1767468220334682288

    NO COMMENTS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous15/3/24 09:08

      φαντάσου τι ασφάλεια θα εχουν και τα λεφτά σου στο ψηφιακό πορτοφόλι

      Delete
  25. Anonymous13/3/24 18:39

    Τι συμβαίνει όταν ένας παντρεμένος επιχειρηματίας τάζει “επαγγελματικό” ταξίδι στη γραμματέα του;

    Σκηνή 1
    Ο πονηρός επιχειρηματίας, κλείνει το μάτι στην γραμματέα, λέγοντάς της:
    – Είσαι για μια όμορφη βδομάδα στο εξωτερικό, εσύ κι εγώ; Θα το κάνουμε να φανεί σαν επαγγελματικό ταξίδι!

    Σκηνή 2
    Η γραμματέας τηλεφωνεί αμέσως στον άντρα της:
    – Έλα γλυκέ μου, για μια βδομάδα, το αφεντικό μου κι εγώ πρέπει να πάμε στο εξωτερικό, γι αυτό να προσέχεις τον εαυτό σου, έτσι, αγάπη μου;

    Σκηνή 3
    Ο κατεργάρης σύζυγος τηλεφωνεί στην κρυφή ερωμένη του:
    – Η γυναίκα μου πάει στο εξωτερικό για μια βδομάδα, ας περάσουμε αυτή τη βδομάδα μαζί.

    Σκηνή 4
    Η κρυφή ερωμένη τηλεφωνεί στο μικρό μαθητή που του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα:
    – Για μια βδομάδα έχω μια σοβαρή δουλειά, οπότε δεν χρειάζεται να έρχεσαι για μάθημα.

    Σκηνή 5
    Ο μικρός μαθητής τηλεφωνεί στον παππού του:
    – Παππού για μια βδομάδα δεν έχω μαθήματα, γιατί η δασκάλα μου έχει δουλειά. Να περάσουμε αυτή τη βδομάδα μαζί;

    Σκηνή 6
    Ο παππούς επιχειρηματίας τηλεφωνεί στη γραμματέα του:
    – Συγγνώμη, αλλά αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να την περάσω με τον εγγονό μου, οπότε, δυστυχώς θα πρέπει να αναβάλουμε αυτό το «επαγγελματικό» ταξίδι που κανονίσαμε.

    Σκηνή 7
    Η γραμματέας τηλεφωνεί στον άντρα της:
    – Αγάπη μου, αυτή τη βδομάδα το αφεντικό μου έχει μια δουλειά, κι έτσι ακυρώσαμε το επαγγελματικό μας ταξίδι.

    Σκηνή 8
    Ο σύζυγος τηλεφωνεί στην ερωμένη δασκάλα:
    – Με συγχωρείς, δεν θα μπορέσουμε να περάσουμε μαζί αυτή τη βδομάδα. Η γυναίκα μου ακύρωσε το ταξίδι της.

    Σκηνή 9
    Η δασκάλα τηλεφωνεί στο νεαρό αγόρι:
    – Κοίτα, ακυρώθηκε η έκτακτη δουλειά που είχα, οπότε, έλα κανονικά στα μαθήματά σου

    Σκηνή 10
    Ο νεαρός μαθητής τηλεφωνεί στον παππού του:
    – Παππού, η δασκάλα μου δεν έχει τελικά δουλειά αυτή τη βδομάδα, κι έχω μαθήματα, κανονικά. Συγγνώμη, αλλά δεν θα μπορέσω να σου κάνω παρέα.

    Σκηνή 11
    Ο επιχειρηματίας στη γραμματέα:
    – Κοίτα, μην ανησυχείς γι αυτό που σου είπα, θα πάμε το «ταξιδάκι» μας τελικά. Κάνε κανονικά τις κρατήσεις.

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα τηλεφωνήματα ακόμα συνεχίζονται…

    ReplyDelete
  26. Anonymous18/3/24 11:59

    https://m.youtube.com/watch?si=dgxNuzlEk8NzVmx-&v=L4unvareZL8&feature=youtu.be

    ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  27. Anonymous23/3/24 18:20

    Στο πλαίσιο των παρουσιάσεων που πραγματοποιούν ενδιαφερόμενοι προμηθευτές για το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των αρμάτων μάχης Leopard 1A5 του Ελληνικού Στρατού, προσφέρεται και νέος πύργος με σύστημα αυτόματης γέμισης. Αυτό σημαίνει πως δεν απαιτείται γεμιστής, παρά μόνο ο αρχηγός πληρώματος και ο πυροβολητής. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο πύργος μάλλον θα απορριφθεί, όχι λόγω κόστους ή υποδεέστερων επιδόσεων από τον ανταγωνισμό αλλά γιατί προτιμάται τριμελές πλήρωμα στον πύργο (αρχηγός πληρώματος, πυροβολητής και γεμιστής).
    Εκ των πραγμάτων λοιπόν, εξάγεται το συμπέρασμα ότι κάποιοι δεν μοιάζουν να έχουν αντιληφθεί την έλλειψη προσωπικού που υπάρχει. Η αριθμητική δύναμη των κλάσεων στρατευσίμων συνεχώς μειώνεται λόγω της υπογεννητικότητας, ενώ η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού έχει οικονομικό κόστος που δεν είναι ανεκτό από την εθνική οικονομία. Ήδη οι μισθοί του μόνιμου προσωπικού, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ χαμηλοί, αναλώνουν περίπου το 48% του τακτικού προϋπολογισμού για την εθνική άμυνα.

    |||

    ReplyDelete
  28. Anonymous24/3/24 16:58

    10 εργοστάσια που έκλεισαν τα τελευταία 5 χρόνια
    https://www.tovima.gr/2024/03/22/finance/ta-10-ergostasia-pou-ekleisan-ta-teleytaia-5-xronia/

    ReplyDelete
  29. Anonymous25/3/24 16:52

    https://www.insomnia.gr/articles/apple/apple/sovari-efpathia-se-chip-tis-apple-odigi-sti-diaroi-klidion-kriptografisis/

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  30. Anonymous29/3/24 09:08

    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    "Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης θα ορκιστεί εντός της ημέρας και αφού περάσουν οι ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑΣ του θα επιστρέψει στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα για να πάρει το ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥ. "
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/genethlia-kai-orkomosia-simera-gia-ton-s-kasselaki-stin-athina-tis-epomenes-meres/

    ReplyDelete
  31. Anonymous30/3/24 02:33

    Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΩ: ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ «VISA EXPRESS» ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%97-%ce%a7%ce%a9%ce%a1%ce%91-%ce%95%ce%91%ce%9b%ce%a9-%ce%9e%ce%95%ce%9a%ce%99%ce%9d%ce%91%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%91%ce%a5%ce%a1%ce%99%ce%9f-%ce%97-%ce%a7%ce%9f%ce%a1%ce%97%ce%93%ce%97%ce%a3%ce%97/

    ReplyDelete
  32. Anonymous1/4/24 19:39

    https://enneaetifotos.blogspot.com/2024/04/1-1955.html

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  33. Anonymous2/4/24 13:28

    αφρικανικη σκονη σ΄ολη την ευρωπη που μυριζει σαν καουτσουκ και οι "ειδικοι" δεν ξερουν τι ειναι
    τι άλλες παπαριες θ΄ακουσουμε για τον αργο θανατο της Δυσης και των κατοικων της, ενω ταυτοχρονα μας εποικιζουν ασταματητα μαυριδεροι χιμπατζήδες
    -Χ-

    ReplyDelete
  34. Anonymous2/4/24 18:23

    Στη συντριπτική τους πλειοψηφία πρόκειται για πυρομαχικά που αφορούν οπλικά συστήματα τα οποία έχουν αποσυρθεί από την υπηρεσία εδώ και πολλά χρόνια (σε κάποιες περιπτώσεις πλέον των τριών δεκαετιών). Δηλαδή, αφορά πυρομαχικά που πρακτικά είναι άχρηστα, αφού πλέον δεν υπάρχουν τα οπλικά συστήματα που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, πλην μικρού αριθμού μουσειακών.

    Από την άλλη πλευρά όμως υπάρχουν πυρομαχικά που χρησιμοποιούνται από οπλικά συστήματα που βρίσκονται σε υπηρεσία. Παραδείγματος χάριν τα πυρομαχικά διαμετρήματος 203 χλστ. (8 ιντσών) χρησιμοποιούνται από τα 145 περίπου (σύμφωνα με ανοικτές πηγές) αυτοκινούμενα οβιδοβόλα M110A2 που εξοπλίζουν τις αυτοκινούμενες μοίρες βαρέος πυροβολικού.

    Ή τα πυρομαχικά διαμετρήματος 155 χλστ. που τα χρησιμοποιούν τα περίπου 520 οβιδοβόλα (σύμφωνα με ανοικτές πηγές),, εκ των οποίων 444 αυτοκινούμενα (24 PzH-2000GR και 420 M109A1B/-A2/-A3GEA1/-A3GEA2/-A5) και 75 ρυμουλκούμενα οβιδοβόλα (M114A1) του Ελληνικού Στρατού.

    Ή τα πυρομαχικά διαμετρήματος 105 χλστ. που χρησιμοποιούνται από περίπου 200 (σύμφωνα με ανοικτές πηγές), ρυμουλκούμενα πυροβόλα του ιδίου διαμετρήματος που διατηρεί σε υπηρεσία ο Ελληνικός Στρατός (19 M56 PACK και 178 M101A1).

    Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις η στοιχειώδης λογική επιβάλλει να διατηρηθούν ανέγγιχτα τα αποθέματα Γ΄ Γραμμής. Λαμβάνοντας δε υπόψη τα τεκταινόμενα στις επιχειρήσεις σε Ουκρανία και Γάζα, όπου ακόμα και η ημερήσια κατανάλωση 300 βλημάτων ανά σωλήνα, αποδεικνύεται υποδεέστερη των αναγκών, ίσως θα έπρεπε να επιδειχθεί λίγο περισσότερη φειδώ ιδιαίτερα στα πυρομαχικά διαμετρήματος των 155 χλστ.

    Ιδιαίτερα μάλιστα μετά τα τελευταία… κατορθώματα της διοίκησης της Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), που με την ανοχή ή σιωπηρή αποδοχή, ή αδιαφορία των υπουργείων Οικονομικών (κύριος μέτοχος) και Εθνικής Άμυνας (εποπτεύων) κατέστησε την κρατική εταιρία γομωτήριο φασόν, στερώντας τη δυνατότητα παραγωγής πυρομαχικών μεγάλων διαμετρημάτων. Οπότε για την αναπλήρωση των αποθεμάτων που παραχωρούνται στην Ουκρανία και την ποσοτική τους ενίσχυση βάση των διδαγμάτων Ουκρανίας και Γάζας, η χώρα 150 χρόνια μετά την ίδρυση της ΠΥΡΚΑΛ, θα αναγκαστεί να προμηθευτεί πυρομαχικά από το εξωτερικό.

    Συνεπώς τα μέλη της ειδικής διαρκούς επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής επιβάλλεται να ρωτήσουν τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και τη στρατιωτική ηγεσία πόσο στοιχίζει ένα νέας παραγωγής βλήμα διαμετρήματος των 155 χλστ. σήμερα και τι συμβαίνει όταν εσύ πουλάς σε μία αγορά πολύ αυξημένης ζήτησης μόλις 1.000 ευρώ το βλήμα.

    https://www.defence-point.gr/news/me-sfragida-tis-voylis-adeiazoyn-tis-apothikes-ton-pyromachikon-apo-achrista-alla-kai-chrisima

    ReplyDelete
  35. Anonymous3/4/24 02:00

    ONLY IN GREECE
    η πρωταθλήτρια σκοποβολής Άννα Κορακάκη ορκιστηκε στην ΠΑ αντί για τον ΣΞ
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/aeroporia/a-korakaki-orkistike-anthyposminagos-tis-polemikis-aeroporias-megali-timi-na-forao-ti-stoli-kai-to-ethnosimo/

    ReplyDelete
  36. Anonymous4/4/24 13:06

    Και μία ερώτηση για την Ελλάδα

    Εκτός από τα προηγμένα drones μάχης, και καθώς ο πόλεμος αλλάζει, η Ρωσία αναπτύσσει ταχέως συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου για την αντιμετώπιση των εχθρικών όπλων.

    Ένα ολοκαίνουργιο τέτοιο σύστημα μόλις πέρασε στρατιωτικές δοκιμές επιδόσεων με άριστα.

    Το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου Tetrahedron έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καταπολέμηση όλων των ειδών των σύγχρονων drones καμικάζι με θέα πρώτου προσώπου (FPV) και έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στην ειδική στρατιωτική ζώνη λειτουργίας , είπε στο Sputnik ο Αντρέι Ιβάνοφ, εκπρόσωπος του προγραμματιστή.

    «Το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου Tetrahedron προορίζεται για την κάλυψη του εξοπλισμού [μας] έναντι σύγχρονων drones διάφορων κατασκευαστών. Έτσι λειτουργεί – ένα εμπόδιο ευρείας ζώνης δημιουργείται στα κανάλια ελέγχου, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης συχνοτήτων offset. [Αυτό είναι ένας] απλός και αξιόπιστος καταστολέας που έχει περάσει σύνθετες δοκιμές και έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του», σημείωσε.

    Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, το σύστημα είναι κατάλληλο για χρήση τόσο σε στρατιωτικά όσο και σε πολιτικά αντικείμενα .

    Τα τετράεδρα είναι εξίσου ικανά να καλύπτουν στρατιωτικό εξοπλισμό, ασθενοφόρα ή δημόσια μέσα μεταφοράς. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προστασία σταθερών αντικειμένων όπως οδοφράγματα ή στάσεις λεωφορείων.

    Δείτε τους Ρώσους λοιπόν να εξουδετερώνουν/αδρανοποιούν drone! Άραγε η Ελλάδα έχει αντίστοιχα συστήματα σε πιθανές αντίστοιχες αντιπαραθέσεις με την Τουρκία, καθώς ο πόλεμος αλλάζει οριστικά;;;

    https://www.bitchute.com/embed/3NnMivSeY5WM/


    ReplyDelete
    Replies
    1. https://isxys.blogspot.com/2016/07/blog-post_991.html

      Delete
    2. Anonymous4/4/24 20:00

      ο γιος του γειτονα μου παει δημοτικο.
      εχει drone με καμερα και εχει κανει πατεντα να μεταφερει πραγματα εως το σπιτι της γιαγιας του
      άμα το ΓΕΑ χρειαστει καποιες πληροφοριες, μη διστασετε να σας φερουμε σ' επαφή μαζί του

      Delete
  37. Anonymous4/4/24 21:26

    https://youtube.com/shorts/BgONlpqJ0do?si=uIihAj_B---Y-R4w

    Βλάχος

    ReplyDelete
  38. Anonymous7/4/24 12:35

    Οι ΗΠΑ συμπαρασύρουν τη Δύση στο πράσινο αδιέξοδο
    https://www.ot.gr/2024/04/04/apopseis/opinion/oi-ipa-symparasyroun-ti-dysi-sto-prasino-adieksodo/

    ReplyDelete
  39. Anonymous7/4/24 12:40

    Αύξηση 34% σημείωσε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας τον Φεβρουάριο εφέτος, καθώς καταγράφηκε αύξηση των εισαγωγών και, από την άλλη πλευρά, μεγάλη πτώση της αξίας των εξαγωγών. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τις εμπορευματικές συναλλαγές: Η συνολική αξία των εισαγωγών τον Φεβρουάριο 2024 ανήλθε στο ποσό των 6.997,8 εκατ. ευρώ έναντι 6.746,7 εκατ. ευρώ τον ίδιο μήνα του 2023, παρουσιάζοντας αύξηση 3,7% (χωρίς τα πετρελαιοειδή παρουσιάστηκε αύξηση κατά 389,1 εκατ. ευρώ ή 8,1%, ενώ χωρίς τα πετρελαιοειδή και τα πλοία υπήρξε αύξηση κατά 407,8 εκατ. ευρώ ή 8,6%).

    Η συνολική αξία των εξαγωγών ανήλθε στο ποσό των 3.963,9 εκατ. ευρώ έναντι 4.482,8 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο 2023, παρουσιάζοντας μείωση 11,6% (χωρίς τα πετρελαιοειδή καταγράφηκε μείωση κατά 54,4 εκατ. ευρώ ή 1,8%, ενώ χωρίς τα πετρελαιοειδή και τα πλοία σημειώθηκε μείωση κατά 11,1 εκατ. ή 0,4%). Το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου ανήλθε σε 3.033,9 εκατ. ευρώ έναντι 2.263,9 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο 2023, παρουσιάζοντας αύξηση 34% (χωρίς τα πετρελαιοειδή υπήρξε αύξηση κατά 443,5 εκατ. ευρώ ή 24,1%, ενώ χωρίς τα πετρελαιοειδή και τα πλοία παρουσιάστηκε αύξηση κατά 418,9 εκατ. ευρώ ή 22,7%).

    Το α’ δίμηνο, η συνολική αξία των εισαγωγών ανήλθε στο ποσό των 13.584,3 εκατ. ευρώ έναντι 13.737,7 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα του 2023, παρουσιάζοντας μείωση 1,1% (χωρίς τα πετρελαιοειδή σημειώθηκε αύξηση κατά 234,1 εκατ. ευρώ ή 2,4%, ενώ χωρίς τα πετρελαιοειδή και τα πλοία υπήρξε αύξηση κατά 235,6 εκατ. ευρώ ή 2,5%). Η συνολική αξία των εξαγωγών ανήλθε στο ποσό των 7.970,0 εκατ. ευρώ έναντι 8.996,5 εκατ. ευρώ το α’ δίμηνο του 2023, παρουσιάζοντας μείωση 11,4% (χωρίς τα πετρελαιοειδή σημειώθηκε μείωση κατά 307,5 εκατ. ευρώ 5,2%, ενώ χωρίς τα πετρελαιοειδή και τα πλοία υπήρξε μείωση κατά 259,2 εκατ. ευρώ ή 4,4%).

    Το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου ανήλθε σε 5.614,3 εκατ. ευρώ έναντι 4.741,2 εκατ. ευρώ το α’ δίμηνο του 2023, παρουσιάζοντας αύξηση 18,4% (χωρίς τα πετρελαιοειδή καταγράφηκε αύξηση κατά 541,6 εκατ. ευρώ ή 14,6%, ενώ χωρίς τα πετρελαιοειδή και τα πλοία σημειώθηκε αύξηση κατά 494,8 εκατ. ευρώ ή 13,3%).

    ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ReplyDelete
  40. Anonymous8/4/24 04:26

    ουτε τους κινεζους μπορουμε να συναγωνιστουμε
    https://twitter.com/micmar1000/status/1776886998441099594

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous8/4/24 15:23

      ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ.
      ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΠΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ Τ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ "ΚΡΙΣΗ" ΚΑΙ "ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ".

      Delete
    2. Anonymous8/4/24 15:33

      "Creepy: In India, Female Tourists Get Harassed By Locals... The Thirst Is Real!"
      https://www.youtube.com/watch?v=06nmfTmhA-s

      Morocco
      https://www.youtube.com/watch?v=Rq7oJtE00Is
      γιαυτό όλα τα μπαζα κακασχημες πάνε με losers μαυριδερούς

      "Gone In A Flash: The Disappearance Of Kris Kremers And Lisanne Froon"
      https://www.youtube.com/watch?v=z7zGAlypJ0Y
      καναν και έρευνες για να τις βρούνε
      βρήκαν ένα παπούτσι μ ' ενα πόδι μέσα και ένα κομμάτι ανθρώπινης λεκάνης και ακόμα μιλάνε για "μυστηριο"
      Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ, ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!

      Delete
    3. Anonymous9/4/24 02:09

      Η σκληρή αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πάμπολλες όμορφες λευκές που τρώνε μαυριδερές π…

      Delete
  41. F-16 Viper: Το χαμένο επτάμηνο της αναβάθμισης – Κίνδυνος εκτροχιασμού του προγράμματος
    https://www.kathimerini.gr/politics/562972765/f-16-viper-to-chameno-eptamino-tis-anavathmisis-kindynos-ektrochiasmoy-toy-programmatos/

    ReplyDelete
  42. Η προοπτική υπερεξοπλισμού της Τουρκίας, που προκύπτει από την απόσυρσή της από την CFE, μαζί με τις “σώφρονες” φωνές εν Ελλάδι, λειτουργούν στο πλαίσιο μιας στρατηγικής που προσπαθεί να επιβάλει στην ελληνική κοινή γνώμη μια “ρεαλιστική” αντίληψη των πραγμάτων. Και η αντίληψη αυτή μπορεί να συμπυκνωθεί στην άποψη “καλύτερα να δώσουμε τώρα λίγα, πριν η Τουρκία γίνει πολύ ισχυρή και μας τα πάρει όλα δια των όπλων”. Αυτή η προοπτική αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης αφήγησης σύμφωνα με την οποία η Τουρκία εμφανίζεται ως μια πανίσχυρη χώρα 85 εκατομμυρίων κατοίκων και με ανθούσα βιομηχανία, έναντι της οποίας η Ελλάδα μακροπρόθεσμα δεν θα μπορεί να αντισταθεί. Άρα, ας “συμβιβαστεί” τώρα!

    Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί και στο μέλλον, όταν η Άγκυρα θα έχει όντως δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό οπλοστάσιο, ενώ η Ελλάδα δια της εξοπλιστικής αδράνειας και των λάθος επιλογών θα κινδυνεύσει να βρεθεί όντως σε μειονεκτική θέση και τότε ο “συμβιβασμός” στο Αιγαίο θα επιχειρήσει να εμφανιστεί ως αναπόφευκτη επιλογή, γιατί αλλιώς η Τουρκία θα είναι σε θέση να εξαπολύσει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον της χώρας μας, ή τουλάχιστον έτσι θα επιδιώξει να μας πείσει ότι μπορεί να κάνει.

    https://slpress.gr/amyna/xoris-empodio-pleon-i-prospatheia-tis-tourkias-na-ginei-astakos/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous10/4/24 12:48

      ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ GAY ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ Ν΄ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ/ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗ ΕΕ!

      Delete
  43. Anonymous12/4/24 01:58

    Η 'Αγκυρα ετοιμάζει απόβαση και στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας μας, ιδρύοντας το «Yunus Emre» και διαφημίζοντας τη δωρεάν παράδοση μαθημάτων της γλώσσας τους!
    https://odysseiatv.blogspot.com/2024/04/blog-post_677.html#more

    ReplyDelete
  44. Anonymous13/4/24 10:34

    https://slpress.gr/amyna/eidikes-dinameis-kai-eidikes-epixeiriseis/

    ReplyDelete
  45. Anonymous14/4/24 02:02

    https://www.lifo.gr/now/world/iran-gia-tin-epithesi-kata-toy-israil-i-alithini-yposhesi-apotelei-meros-tis-timorias-toy

    ReplyDelete
  46. Anonymous14/4/24 10:46

    "Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Έκτακτο ΚΥΣΕΑ το απόγευμα
    Επιστρέφει στην Ελλάδα και ο Νίκος Δένδιας"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ypetha/epithesi-iran-sto-israil-epistrefei-ektaktos-stin-ellada-o-nikos-dendias/

    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous20/4/24 02:35

      Προτεραιότητα για το ΥΠΕΞ η αύξηση των υπηκόων Μπαγκλαντές στην Ελλάδα – Συνάντηση Γ.Γεραπετρίτη με τον Δρ. Χασάν Μαχμούντ
      Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών συζήτησαν την επίσπευση των διαδικασιών
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/proteraiotita-gia-tin-ellada-i-ayksisi-ton-ypikoon-mpagklantes-stin-ellada-synantisi-g-gerapetriti-me-ton-dr-xasan-maxmount/

      Delete
  47. Anonymous14/4/24 15:26

    "Η Γερμανία, επέβαλε απαγόρευση εισόδου στη χώρα αλλά και κάθε πολιτικής δραστηριότητας στον πρώην υπουργό Οικονομικών και επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη καθώς και σε άλλα δύο πρόσωπα.

    «Το έλλειμμα δημοκρατίας στην Ευρώπη γίνεται όλο και μεγαλύτερο, είναι ώρα οι δημοκράτες πολίτες να πάρουν θέση απέναντι σε μία Ευρώπη που βυθίζεται ξανά στο σκοτάδι», τονίσθηκε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του κόμματος."
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/i-germania-apagoreyse-ston-g-varoufaki-tin-eisodo-sti-xora-kai-kathe-politiki-drastiriotita/

    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ (ΙΣΛΑΜΟ)ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.

    ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ,
    ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΗΣ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ!

    ReplyDelete
  48. Anonymous14/4/24 16:18

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8839648/

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  49. Anonymous19/4/24 12:31

    Έρχεται κι αυτός ο Γερμανός πρεσβευτής και ανεβάζει στα σόσιαλ τα μύδια σχόλιο, στο οποίο εκθείαζε τη συνάντηση του δικού μας του Σκυλακάκη με την υπουργό Περιβάλλοντος της Γερμανίας. Η κυρία αυτή είναι εκλεγμένη με το κόμμα των Πρασίνων της Γερμανίας. «Πολύ επιτυχημένη διμερής συνάντηση στο Our Ocean Greece μεταξύ της κ. Steff Lemke και τον κ. Σκυλακάκη. Θέλουμε να πετύχουμε μία προληπτική παύση στις εξορύξεις βαθέων υδάτων. Η πρωτοβουλία αυτή βρίσκει όλο και περισσότερους υποστηρικτές.»

    Κοροϊδεύετε για τους υδρογονάνθρακες Κυριάκο;
    Ώπα αδέλφια για να συνεννοηθούμε. Τι είναι αυτή η επιδιωκόμενη «προληπτική παύση στις εξορύξεις βαθέων υδάτων»; Τι είδους περίεργο αντάρτικο είναι αυτό που γίνεται, ενώ προεκλογικά θυμηθήκαμε και πουλάμε ελπίδα στο πόπολο για πολλά υποσχόμενα κοιτάσματα; Τι είπαμε; Ότι οι ξένοι επενδυτές φεύγουν από το Ελληνικό Χρηματιστήριο; Πως να κάτσει εάν διαπιστώνει πως η επίσημη ελληνική κυβέρνηση κοροϊδεύει τις εταιρίες; Από τη μία λένε πως θα εξορυχθούν οι υδρογονάνθρακες και από την άλλη, υπουργοί παίζουν τις κουμπάρες με διάφορους; Περιμένουν μετά να προσελκύσουν επενδυτές στο Χρηματιστήριο; Για τους κοροϊδεύουν οι κάθε λογής Σκυλακάκηδες;

    Μήπως μπλέξαμε με… «Πράσινους» αλά Γκρέκα;
    Εάν κάνουμε λάθος να μας το πείτε. Διότι βασικά, οι καταγεγραμμένες δημόσια δηλώσεις κυβερνητικών για το θέμα, ανέκαθεν δεν ήταν και πολύ θερμές. Χορτάτοι είναι. Άσε τα κορόιδα να πληρώνουν τα πειράματα, όχι φυσικά με τη δική τους τσέπη, αλλά με του φορολογούμενου. Τώρα τι να τους πει κανείς; Ότι αυτές οι τρελές και ανερμάτιστες επιλογές θα οδηγήσουν σε πολιτική αστάθεια, ως απότοκο της οικονομικής; Διότι κανείς εχέφρων επενδυτής δεν επενδύει τα λεφτάκια του σε χώρα που διοικείται από κάτι περίεργους… που συμφωνούν με τους Γερμανούς Πράσινους!

    https://www.defence-point.gr/news/kryfes-alitheies-piso-apo-ta-spitia-toy-ypetha-poios-koroideyei-me-toys-ydrogonanthrakes

    ReplyDelete
  50. Anonymous21/4/24 10:28

    Απορεί κανείς με το αφήγημα της ΕΕ περί κοινής ενεργειακής πολιτικής κ.λπ. Αυτό που διαπιστώνει κάποιος είναι πως όταν πρόκειται για κρίσιμα θέματα όπως οι πρώτες ύλες για τη βιομηχανία του εκάστοτε κράτους-μέλους, η κοινή Ευρωπαϊκή πολιτική πάει στα σκουπίδια. Για να μην αναφερθεί κανείς στο ανέκδοτο περί κοινής Ευρωπαϊκής αμυντικής πολιτικής. (Κατά τα άλλα σε λίγους μήνες έχουμε Ευρωεκλογές στις οποίες θα εκπροσωπήσουν την πατρίδα μας οι τηλεπερσόνες και κάποιοι VIP δημοσιογράφοι…)

    https://www.energia.gr/article/217821/prasinh-metavash-kai-krisima-orykta-h-yperdekaeths-afelhs-politikh-ths-ee

    Οι επιδοτήσεις δίνουν κίνητρα σε λάθος τομείς γιατί χωρίς βασική βιομηχανία μετάλλων και εξορύξεων η Ευρώπη θα εξαρτάται για εισαγωγές από γεωπολιτικούς ανταγωνιστές. Όπως κανένας δεν θα σου δώσει το σκοινί με το οποίο θέλεις να τον δέσεις, έτσι και κανένας δεν θα σου εξασφαλίσει τις πρώτες ύλες για τη δημιουργία των αμυντικών εφοδίων που θα τον πολεμήσεις αν χρειαστεί να υπερασπιστείς την αυτονομία σου. Η Ευρώπη υποφέρει με κάποια καθυστέρηση από την ασθένεια αποβιομηχάνισης που διάλυσε την Ελλάδα στη μεταπολίτευση. Αν εργαζόμενοι και επιχειρηματίες μπορούν να κερδίζουν περισσότερα ως δημόσιοι υπάλληλοι, απασχολούμενοι σε ΜΚΟ ή επιδοτούμενοι για να επινοούν καινοτομίες με δεκαετίες καθυστέρησης από τον παγκόσμιο ανταγωνισμό, γιατί να απασχολούνται στις “βρώμικες” παραγωγικές δουλειές.

    https://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3801227/i-elliniki-astheneia-xtupaei-tin-europi/

    ReplyDelete
  51. Anonymous22/4/24 09:56

    Θ.Τζήμερος: Η ακροτελεύτια ανοησία του Συντάγματος
    https://www.capital.gr/arthra/3801796/i-akroteleutia-anoisia-tou-suntagmatos/

    ReplyDelete
  52. Anonymous22/4/24 10:07

    Απειλή για την Ευρώπη η εξάρτησή της από την Κίνα για την παραγωγή πυρίτιδας
    https://www.capital.gr/diethni/3801749/m-gioxanson-saab-apeili-gia-tin-europi-i-exartisi-tis-apo-tin-kina-gia-tin-paragogi-puritidas/

    ReplyDelete
  53. Anonymous22/4/24 20:16

    https://www.neakriti.gr/parapolitika/2051360_omi-germaniki-parembasi?ref=storyteller

    ReplyDelete
  54. Anonymous23/4/24 10:09

    Συμφωνία Τουρκίας- Βουλγαρίας για «το γιγάντιο σιδηροδρομικό έργο Ανατολής – Δύσης»
    https://echedoros.blog/2024/04/22/%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b3%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf/

    ReplyDelete
  55. Anonymous23/4/24 10:16

    https://slpress.gr/diethni/pos-oi-ipa-ekanan-to-iran-perifereiaki-dinami/

    ReplyDelete
  56. Anonymous24/4/24 18:47

    https://attikanea.info/%CE%B1%CF%87-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD/

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.
      ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΑ, ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΤΟ ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ "ΣΠΑΝΙΩΝ ΓΑΙΩΝ" ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

      Delete
  57. Anonymous25/4/24 20:30

    https://www.popularmechanics.com/science/archaeology/a36383243/russia-wants-to-clone-ancient-army/

    Βλάχος

    ReplyDelete