30/06/2015

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ:
1) Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ
2) Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
3) ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΝ
4) Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΔΩ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΗΛΘΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ, ΣΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΤΜ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΕΤΗ ΣΤΙΣ 30/7/2010 ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 12 ΜΕΤΡΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ. ΕΚΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ, ΤΜΗΜΑ, ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ. Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΤΑΧΙΣΤΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΝΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ "ΠΛΟΥΤΟΥ" ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΠΟΤΕ Η ΜΟΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΕΔΩ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ..."ΤΥΦΛΟΤΗΤΑ" ΔΛΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ,) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΥΦΛΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΦΟΡΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ (26+20+ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ+ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ+ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ= 125%) ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ, ΤΡΑΓΙΚΗ, ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΧΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ-ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΕ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ 10 ΕΥΡΩ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΝ, ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΜΟΝΟΝ 1,75. ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ.

ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ;
ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΔΗΦΑΓΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ (ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 90%) ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ.

ΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ 700.000 ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ...
ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΔΙΕΝΗΡΓΗΣΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ) ΚΑΙ ΟΥΔΕΝΑ ΑΛΛΟΝ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ (ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ) ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙ. ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.500.000 ΑΤΟΜΑ (ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ ΠΡΟΝΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ).
ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΕΙΠΑΜΕ ...ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

Η ΕΛΛΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΑΕΠ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ Β.ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΜΑΟΙΚΗ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ (ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ) ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΟ 55% ΤΟΥ ΑΕΠ. Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 75%, ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ  ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΣ, ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΟΠΩΣ Η ΣΟΥΗΔΙΑ, Ο ΚΑΝΑΔΑΣ, Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ, Η ΦΙΛΑΝΔΙΑ, Η ΔΑΝΙΑ.

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΔΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΕΠ, (ΛΕΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ) ΕΞΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ 100.000 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΔΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΕ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΔΙΣΕΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε ή ΟΧΙ, ΔΟΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΕΡΩΤΟΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ.

* ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ;;;
ΝΑΙ, ΠΛΗΝ ΤΡΙΩΝ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ (ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ) ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΑ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΧΑΜΗΛΑ.
- ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ.
- ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
- ΤΟ ΝΕΡΟ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΙΖΕΙ ΟΡΘΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

* ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ;
ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΕΙ-ΤΕΙ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΘΑ ΣΥΜΠΤΥΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ..."ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ".

- ΤΑ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ, ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ (π.χ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΕΙ, ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΕΙ) ΝΑ ΥΠΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ. ΔΗΛ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΔΡΥΜΑ. ΟΙ ΜΕΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 3 ΕΤΗ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΑ 6. ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ 3-4 ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ) ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18 ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΜΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΕ. ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΕΙ.

- Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ; ΟΥΔΕΙΣ. ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ (ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΑΤΥΧΗΜΑ), ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ. Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΑ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

* ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ;;;
ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΩΛΗΘΕΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ, ΤΟΣΕΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 10 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6,6 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ 1,75 ΤΩΡΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.
ΜΙΑ (ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΗ) ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 400.000 ΤΕΛΙΚΩΣ, ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ (ΑΠΟ 1.500.000 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ) ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΣΙΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΝΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΝΑΙ, ΚΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΥΘΕΙΕΣ ΒΟΛΕΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ" ΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ, Κ.Λ.Π ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΣΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΦΕΔΡΟ ΛΟΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ. ΑΡΑ Η ΟΛΗ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

* ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ;
ΜΕΓΑ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. Η ΣΥΜΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΕΤΗ. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.

* ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ;
ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΞΕΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΧΩΡΑ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ (ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ) ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΑΛΛΩΣ, ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ. Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΙΣΧΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

* ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΚΑΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ "ΧΙΠΙΔΕΣ" ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ Η ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ Κ.Λ.Π Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΌΨΙΝ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΗΔΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΔΟΘΗΣΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΣ ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΣΥΜΠΤΥΞΗ, ΔΥΟ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΧΡΕΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΠΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ.  
ΕΑΝ ΔΛΔ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΜΕΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ. ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΕΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΕΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΑΨΙΑΡΗΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ  ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

3 comments :

 1. Anonymous30/6/15 21:21

  ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΠΡΕΠΕΙ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ!

  ReplyDelete
 2. Anonymous30/6/15 22:05

  ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ (ΠΛΗΝ Β.ΚΟΡΕΑΣ) ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ. ΑΠΛΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ "ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ" ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

  ReplyDelete
 3. Anonymous30/6/15 22:16

  Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ!ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ,ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ!ΟΠΟΤΕ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ''ΛΑΙΤ'' ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΒΑΡΒΑΡΙΣΤΙ.

  ReplyDelete