11/07/2012

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ: Ε.Ε–Τουρκία: Μονογραφή συμφωνίας για την επανεισδοχή «παράνομων μεταναστών» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ: Κρίσιμη ημέρα για τα ελληνοτουρκικά;
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε, ΑΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
- ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;
- ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ;;;

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΟ.  ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ: http://el.wikipedia.org/wiki/)
Καταδίκη Ελλάδος και Βελγίου για την συμφωνία επαναπροώθησης μεταναστών
"Συγχρόνως, η απόφαση ουσιαστικά καταργεί τον Κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ* μέχρι η Ελλάδα να διαμορφώσει σύστημα πολιτικού ασύλου. Κι αυτό διότι η Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης έχει ως δικαιοδοσία να επιβλέπει την εκτέλεση των αποφάσεων που εκδίδει το ΕΔΔΑ και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης να επιβάλλει κυρώσεις. Κάθε χώρα, λοιπόν, εναντίον της οποίας θα γίνει προσφυγή από αιτούντα πολιτικό άσυλο (που σκόπευε να επαναπροωθήσει στην Ελλάδα) δεν θα μπορεί να επιστρέψει κανέναν άλλον εφόσον δικαιωθεί ο αιτών πολιτικό άσυλο (που είναι το πιθανότερο μετά τη σημερινή απόφαση)."

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ. (3907/2011 «Ίδρυση Υπηρεσίας Ασύλου και Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής, προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας προς τις διατάξεις της Οδηγίας 2008/115/ΕΚ). ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ. ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3907/2011 ΟΜΩΣ, Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΥΛΟΥ, ΑΡΑ ΟΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;; ΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΤΗΣ Ε.Ε, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!!! ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΒΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΖΕΣΗ ΚΙ ΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ε.Ε-ΤΟΥΡΚΙΑΣ "ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ" ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

* ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ "ΔΟΥΒΛΙΝΟ 1,2 ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ 3. ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ή/και ΑΡΝΗΣΗ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ.
- ΚΑΝΕΝΑ "ΔΟΥΒΛΙΝΟ" ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.
- ΚΑΝΕΝΑ "ΔΟΥΒΛΙΝΟ" ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ
- ΚΑΝΕΝΑ "ΔΟΥΒΛΙΝΟ" ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ, ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.
- ΚΑΝΕΝΑ "ΔΟΥΒΛΙΝΟ" ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Μ.Κ.Ο ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΩΣ ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ
- ΚΑΝΕΝΑ "ΔΟΥΒΛΙΝΟ" ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΚΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ 5ΗΜΕΡΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ, ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ)
- ΚΑΝΕΝΑ "ΔΟΥΒΛΙΝΟ" ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ. (ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ "ΜΕΛΕΤΗ" ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ)
- ΚΑΝΕΝΑ "ΔΟΥΒΛΙΝΟ" ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥΣ) ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΠΟ. Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΘΕΣΗ... ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

No comments :

Post a Comment