10/05/2011

ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ.

ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΛΕΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.
ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΟΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΧΥΘΕΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΣΩ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ (ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΓΕΣΙΑΣ) ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΒΑΘΜΟ.
ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΛΕΣ ΚΙ ΕΧΕΙ "ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΕΙ" ΠΟΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ).

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΜΕ. ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ΄ΗΜΩΝ ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ.

Η ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:
  • ΚΑΤΆΡΧΑΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΕΝΟΠΛΩΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ "ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ".
  • ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΑΣ ΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΣΑ) ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
* ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Η ΔΙΑΠΡΑΞΙΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ.
* ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.
* ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΠΛΟ.
* ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ

ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ,ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΝ.

13 comments :

  1. Anonymous31/5/11 11:47

    θα τα πάρουμε μόνοι μας τα όπλα και ας μην μας δώσουν άδεια

    ReplyDelete
  2. γιατι βγαζεις τους Ι3,4 απεξω??? αυτοι ψυχη δεν εχουν??? δεν είναι έλληνες???
    οπλα και σε αυτους...
    ομως οχι στα παιδια
    και προσοχη τα οπλα σκοτωνουν ακομα και άδεια

    ReplyDelete
  3. Anonymous11/7/11 10:45

    τα οπλα σκοτώνουν και άδεια??? Τι γραφεις ρε βλαμμένε...

    ReplyDelete
  4. Anonymous15/7/11 23:49

    Κατέβασε την ανάρτηση αυτή που παροτρύνει σε διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης. Οι Ελληνες ειμαστε αλλιως. Εισαι Ελληνας ;
    Δεν υπηρετείς καλές ιδέες και καλές πράξεις. Μαυρη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ίσως, γιατί δεν φαίνεσαι για αφελής, γιαυτό πρόσεχε τι διασπείρεις ανώνυμα στο διαδίκτυο.

    Με την στάση σου δικαιολογείς αποφάσεις να τεθεί υπο επιτήρηση κάθε τι που εγγράφεται στο διαδίκτυο. Επομένως κάνεις ζημιά.

    ReplyDelete
  5. Anonymous16/7/11 09:22

    Πατε καλα ρε πατριωτες;
    Φανταζεστε την πορεια του πολυτεχνειου οπλισμενη στις 17 Νοεμβρη;Η την πορεια της πρωτομαγιας;
    Τις απεργειακες κινητοποιησεις;
    Εχετε μετρηθει καλα η βαρεσατε μπιελα;

    ReplyDelete
  6. Anonymous16/7/11 10:26

    τα αδεια οπλα σκοτωνουν μονο αν ειναι απαιδευτος και ανεκπαιδευτος ο ιδιοκτητης τους.

    οσοι δεν σηκωσαν οπλο στον στρατο, δεν εχουν κανεναν διακαιωμα να σηκωσουν στην πολιτικη ζωή τους.

    εκπαιδευση, υπευθυνοτητα, αυστηρες ποινες και συνταγματικο δικαιωμα στην οπλοκατοχη και οπλοχρησια.

    ReplyDelete
  7. Anonymous16/7/11 11:41

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 23:49

    ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.

    Η ΕΥΡΕΙΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ.

    Η ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 09:22
    ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΣΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΙΩΜΕΝΑ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΤΑΡΑΣ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΟΠΛΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΚΑΔΡΟΝΙ ΣΦΥΡΙ, ΣΦΕΝΤΟΝΑ, ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΞΟ! ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ή ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ;

    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ Η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ

    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΧΥΣ

    Υ.Γ : ΑΝ ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ ΑΠΟΨΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΤΕΡΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΕΜΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ.

    ReplyDelete
  8. Anonymous17/7/11 23:23

    Σας συγχαίρω για την την κίνηση σας πόσο δίκαιο έχετε άλλα με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα τι να περιμένετε τέτοιες αλλαγές ;
    Θα έπρεπε να αποκτήσουμε πρώτα ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για να υπάρχει έλεγχος των κυβερνόντων από τον Λαό με δημοψηφίσματα επί όλων των θεμάτων .
    Έπειτα θα πρότεινα την οπλοκατοχή κατ' οίκον όπως το έχουν στην Αυστρία όπου κάθε πολίτης που έχει σώας τα φρένας του χωρίς να είναι ούτε σκοπευτής ούτε συλλέκτης ούτε κυνηγός έχει το δικαίωμα να κατέχει δυο πυροβόλα όπλα γροθιάς(= πιστόλια η περίστροφα όπλα που τα περικλείει η γροθιά) για την αυτοάμυνα κατ' οίκον. Βέβαια με προϋπόθεση ο πολίτης να έχει ενηλικιωθεί και να έχει λευκό ποινικό μητρώο .
    Τόσο απλά , γιατί η αστυνομία όσο καλή και να είναι ακόμη και σε τέλεια οργανωμένα κράτη δεν είναι εφικτό να είναι παρόν σε κάθε έγκλημα για να το αποτρέψει.
    Απόδειξη της αύξησης της εγκληματικότητας όταν εκλείπει ο φόβος των εγκληματιών από τον πολίτη που μπορεί να αυτοαμυνθεί βλέπετε στα παρακάτω.


    Έως την 31.Δεκεμβριου 1999 μπορούσε κάθε Ελβετός πολίτης να φέρει πυροβόλο όπλο δημόσια (και στα μισά από τα Καντόνια δεν ήταν απαραίτητη ούτε κάποια σχετική άδεια από τις αρχές ) , με την εφαρμογή του νέου νόμου περί όπλων στις 1 Ιανουαρίου 2000 η οπλοφορία ουσιαστικά δυσκολεύτηκε και έγινε σχεδόν αδύνατη η οπλοφορία. Ως επακόλουθο το 2001 υπήρξε αύξηση της εγκληματικότητας σε σχέση με το προηγούμενο έτος σύμφωνα με στοιχεία της Ομοσπονδιακής Ελβετικής Στατιστικής Αρχής.

    - Εκ προθέσεως εγκλήματα κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας (ανθρωποκτονία): έως 8,0 %
    - Η σκόπιμη ζημίες : μέχρι 6,7 %
    - Βιασμοί: συν 12,4 %
    - Σε αντίθεση με τις κλοπές και τις διαρρήξεις που συνολικά αυξήθηκαν μόνο 0,47 % και ο συνολικός αριθμός των καταγεγραμμένων εγκλημάτων αυξήθηκε μόνο κατά 1,48%.

    Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως τυχαίο το γεγονός άλλα παρόμοιες τάσεις αλλά με πολύ χειρότερες συνέπειες έχουν παρατηρηθεί και στην Αυστραλία και τη Βρετανία, αφού σχεδόν ανακτήθηκαν από τις κυβερνήσεις όλα τα νομιμά όπλα .Κυρίως όταν στην Αυστραλία το 1996 με την κατάσχεση 640 381 ιδιωτικών όπλων και καταστροφή αποζημιώνοντας τους ιδιοκτήτες με 500 εκατομμύρια Δολάρια . Ήδη από το 1997 αυξήθηκε κατά 3,2 % ο αριθμός των βίαιων εγκλημάτων και ληστείες αυξήθηκαν κατά 8,6% . Ένοπλες Ληστείες αυξήθηκαν επιβλητικά 44% . Στην Πολιτείας της Βικτωρίας , τα αδικήματα με πυροβόλα όπλα αυξήθηκαν έως και κατά 300 % . Εντούτοις, στην Αυστραλία, στα 25 έτη πριν από το 1996, υπήρχε μια σταθερή και συνεχής πτώση στις ένοπλες ληστείες .
    Στην Αγγλία μετά τον αφοπλισμό των πολιτών 1997α Εκείνη την περίοδο, περίπου 162.000 πιστόλια/ περίστροφα κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν . Οι ιδιοκτήτες αποζημιώθηκαν από το κράτος που συνολικά αναγκάστηκε να δαπανήσει περίπου 95 εκατ. λίρες στερλίνες. Κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 1998 - Σεπτέμβριος 1999, η εγκληματικότητα στο Λονδίνο αυξήθηκε κατά 22 % και τα ένοπλα εγκλήματα κατά 10 %. Ανάλογες εξελίξεις έλαβαν χώρα σε όλη τη χώρα.
    Εν τω μεταξύ, τουλάχιστον τρία εκατομμύρια παράνομα όπλα που κυκλοφορούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    Οι εγκληματίες πάντα προτιμούν τα ανυπεράσπιστα θύματα.
    Και τώρα ας υποθέσουμε το Ελληνικό κράτος νομοθετεί έναν νόμο όπως η οπλοκατοχή κατ' οίκον .Φανταστείτε τι ευεργετικές συνέπειες θα είχε ως επακόλουθο ένα εκατομμύριο πολίτες αιτούνται αυτή την άδεια για οπλοκατοχή κατ' οίκον .Δυο πυροβόλα όπλα γροθιάς για κάθε πολίτη κατασκευασμένα στην ΕΒΟ από 700 Ευρώ έκαστο και Ευρώ για έκδοση της άδειας .Αυτό κύριοι θα πει ανάπτυξη Βιομηχανικό προϊόν και κέρδος για το κράτος όχι λόγια του αέρα. Και προπάντων ασφάλεια για τον νομοταγή πολίτη εντός της οικίας του.

    pagratios@web.de

    ReplyDelete
  9. Anonymous23/7/11 23:20

    http://www.ccrkba.org/?p=2641

    "BELLEVUE, WA – Preliminary crime data from the FBI for 2010 adds more evidence that gun prohibitionists have been consistently wrong, and that more guns do not equal more crime, the Citizens Committee for the Right to Keep and Bear Arms said today......

    “Gun banners can spin data anyway they want,” observed CCRKBA Chairman Alan Gottlieb, “but in the final analysis, their contention that more guns in the hands of law abiding citizens translates to more crime is clearly nonsense. More than 6.2 million citizens are licensed to carry, Wisconsin appears ready to join states with rational carry laws, and the NSSF reports that the largest surge in gun sales happened during the years 2008 to 2010.

    “Instead of more guns resulting in more crime,” he added, “increased gun ownership just might be having the opposite effect. Of course, you’d never get the gun prohibition lobby to admit that.”

    pagratios@web.de

    ReplyDelete
  10. Anonymous15/8/11 02:10

    ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥΣ Ι3, Ι4, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ι5. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΧ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΟΠΛΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ? ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΔΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ, ΕΙΤΕ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Η ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ Η ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ReplyDelete
  11. Anonymous29/8/12 01:27

    καλα αμα πρεπει να εχουν σωας τας φρενας κανενας εθνικιστης δε θα παρει αδεια οπλοκατοχης

    ReplyDelete
  12. Anonymous29/8/12 12:04

    Ανώνυμε αναρχο-κεφτέ στις 01:27

    Οι εθνικιστές πήγαν Στρατό και έκαναν δεκάδες βολές με πυροβόλα όπλα με ασφάλεια. Μην συγχέεις τους Έλληνες με το κομπλεξικό και ανθελληνικό σινάφι σου.

    ReplyDelete
  13. Anonymous13/1/16 19:29

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΟΠΛΟΦΩΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΗΤΩΝ

    ReplyDelete