10/12/2017

Σε πλήρη εξέλιξη η εισβολή στην Κρήτη με την πλήρη και αγαστή συνεργασία των κρατικών αρχών. 256 ήδη αποβιβάσθηκαν.

"ΙΣΧΥΣ": ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ; ΚΑΜΜΙΑ. ΙΣΑ-ΙΣΑ ΟΛΟΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ;  ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ; ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ; Η ΚΡΗΤΗ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΡΘΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ  Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.

Η "ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ" ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... "ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ". ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ..."ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ" ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΑΦΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ "ΙΣΧΥΣ". ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΤΑ ΕΤΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΟΞΕΙΑ ΚΡΙΣΗ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο αποσυμφόρησης της Λέσβου. Το τελευταίο 24ωρο αναχώρησαν από το νησί συνολικά 408 άτομα οι 152 με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και άλλοι 256 για το Ηράκλειο της Κρήτης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μεγάλος αριθμός, έχει σχεδιαστεί να αναχωρήσει από τη Λέσβο την Κυριακή, ενώ στόχος είναι μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου να παραμείνουν στη Λέσβο περί τους 3.500, τόσοι όσοι μπορούν να παραμείνουν με ασφάλεια στις υπάρχουσες υποδομές.

256, περιμένουν να μπουν στο πλοίο "Νήσος Σάμος", με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, αναχωρώντας από τη Μυτιλήνη.

Στο λιμάνι του Ηρακλείου αποβιβάστηκαν τα ξημερώματα συνολικά 256 άτομα από το πλοίο «Νήσος Σάμος» που είχε ναυλώσει ειδικά για τον σκοπό αυτό η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. Κατά την άφιξή τους στο λιμάνι τους περίμεναν στελέχη του ΟΗΕ αλλά και των φορέων που υλοποιούν το πρόγραμμα φιλοξενίας στην Κρήτη που τους παρείχαν διευκρινήσεις για τη διαδικασία παραμονής τους. Επιβιβάστηκαν σε μισθωμένα πούλμαν και αναχώρησαν για τη Σητεία και τα Χανιά, ενώ όσοι παρέμειναν στο Ηράκλειο οδηγήθηκαν στα σπίτια που έχουν εξασφαλιστεί για τις ανάγκες τους. Η παραμονή τους θα συνεχιστεί έως ότου εξεταστούν τα αιτήματα τους για άσυλο. Σε περίπτωση κατά την οποία θα γίνεται δεκτό το αίτημα, τότε θα μπορούν να εκδώσουν και ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να κινηθούν προς τις χώρες όπου επιθυμούν. Υπενθυμίζεται πως αναμένονται άλλοι 20 περίπου οι οποίοι θα φτάσουν στην Κρήτη προερχόμενοι από τη Ρόδο.

ΑΜΠΕ

Ο τουρκοκρητικός πρώην δήμαρχος του Κουσάντασι στην Κρήτη

Η ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος από την Τουρκία στην Κρήτη, όπως επίσης η ανάπτυξη εμπορικών συναλλαγών με την εξαγωγή Κρητικών αγροτικών προϊόντων στη γείτονα χώρα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον πρώην δήμαρχο Κουσάντασι Καμίλ Σουμπασή που έχει καταγωγή από το Ηράκλειο και το Σοκαρά.Ο κ. Σουμπασή, σημερινό υψηλόβαθμο στέλεχος στο δήμο Κουσάντασι, τις ημέρες αυτές βρίσκεται στην Κρήτη και κατά την επίσκεψη του στην Περιφέρεια Κρήτης παρέδωσε στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη πρόσκληση του δήμου Κουσάντασι και του συλλόγου «Cretans Culture, Friendship and Walfare Association» να παραβρεθεί στο διεθνές συμπόσιο για την Κρήτη με θέμα «Από το παρελθόν στο μέλλον της Κρήτης-Ιστορία Κοινωνία Πολιτισμός» που θα πραγματοποιηθεί στις 16,17,18 Οκτωβρίου 2015 στη πόλη του Κουσάντασι. Στην συνάντηση στην Περιφέρεια, παραβρέθηκαν επίσης η κα. Ναταλία Ινιωτάκη- Σιαρλίδου, Ελληνίδα επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Τουρκία, ο συγγραφέας Κωστής Μουδάτσος, και ο Πρόεδρος Αμπελουργών Κρήτης Πρίαμος Ιερωνυμάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ:



57 comments :

  1. Πλεον αποκταμε και εναν επιπλεον εχθρο, εκτος απο τους αλβανους και τους ελληνοφωνους προδοτες συτοπιτες μας που ξανοιγουν μονο πως θα βολευτουν αυτοι κι΄ κογενειες τους.
    Δυστυχως ειμαστε ελαχιστοι που αγαπαμε την Ελλαδα τον Ελληνισμο τις Ελληνικες αξιες.
    Τα τελευταια χρονια παρατηρω ολο και περισσοτερους νεους να ασχολουνται με την Κρητικη παραδοση και μουσικη, και αυτο μου δινει μια ελπιδα.
    Μενιος

    ReplyDelete
  2. ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ... ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΝΟΕΙΣ; ΑΣΕ ΜΕΝΙΟ, ΤΑ'ΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΩΝ... "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ" ΣΥΛΛΟΓΩΝ.

    O Ψαραντώνης τραγουδά στα Χανιά για τη «διαφορετικότητα»
    http://www.haniotika-nea.gr/o-psarantonis-tragouda-sta-chania-gia-ti-diaforetikotita/

    ReplyDelete
  3. Κι΄αυτος και αλλοι πολλοι καλλιτεχνες πανε στο "ελληνοφωνους προδοτες" που εγραψα. Παντως προτιμω να βλεπω νεους να χορευουν παραδοσιακους χορους παρα την κατρακυλα που γινετε στα μπαρ-κλαμπ, τι σου λεει τα τσιφτετελια..
    Τελος παντων, Ισχυς αν παυσεις τη λειτουργια, θα σε παροτρυνα, εσυ που εχεις γνωσεις, να τις διαδωσεις σε ατομα που κρινεις οτι το αξιζουν.
    Αυτο που μας ενωνει ειναι η αγαπη για την Ελληνικη πατριδα και τον Ελληνισμο. Ειναι κατι που μπορει να δωσει σκοπο και νοημα υπαρξης. Ολες οι ηδονες ειναι εφημερες.
    Μενιος

    ReplyDelete
  4. ΚΑΚΗΣΠΕΡΑ!ΜΕΝΙΟ, ΠΟΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ...ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΛΕΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  5. ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ 'Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΕΔΩ:

    http://www.childit.gr/wp-content/uploads/2013/11/KST0006E-e1482959896391.jpg

    http://www.mamagiaspiti.gr/2016/11/agios-axmet-pos-na-zisoume-mazi-athos-publications.html

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΛΟΓΚΑΝ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ"

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
    ΨΑΡΑΝΤΩΝΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ.

    ReplyDelete
  6. ΙΣΧΥΣ δεν υπαρχει ανφιβολια οτι εχεις γνωσεις μεγαλου βαθους και μακρας εμβελειας. Στο νουμερο ενα παιχνιδι, αυτο για παγκοσμια κυριαρχια, τους βγαινει?

    ReplyDelete
  7. Δυστυχώς πληροφορούμαστε την ύπαρξη του ιστολογίου σας, με την ανακοίνωση της τελευταίας ανάρτησης του.

    Χαιρόμαστε που υπάρχουν ακόμη φωνές που καλούν σε εγρήγορση.
    Αφού οι νεοραγιάδες ΔΕΝ ακούν να ξυπνήσουν, θα ξυπνήσουν "βιωματικά". Όπως γινόταν και στο παρελθόν: με το "Αλλάχ Ακμπάαρ" και την χατζάρα πάνω στο κεφάλι τους.

    Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την απογοήτευση σας.
    Ευχόμαστε αργά ή γρήγορα να βρεθούμε σε κάποια έπαλξη αγώνα.

    ReplyDelete
  8. Εποικισμός σε εξέλιξη είναι. Τους απλώνουν σε όλη την επικράτεια σαν "τραχανά" για να μην υπάρχει πόλη ή χωριό χωρίς hotspot και να μην έχουμε που να καταφύγουμε όταν αυτοί όλοι πάρουν εντολές ξεσηκωμού και μας κάνουν Συρία... Εξασφαλίζουν ότι δεν θα γλυτώσει κανείς από εμάς, γιατί θα είμαστε περικυκλωμένοι από παντού.
    Το "άπλωμα" χρησιμεύει να μην ξέρουμε τον ακριβή αριθμό των εποίκων, που το 70% είναι μάχιμοι (22 - 35 ετών). Ήρθαν στην πόλη οι εχθροί...
    Αλλά, ο ψαραντώνης με χάλασε... Κρίμα...
    Α.Α.

    ReplyDelete
  9. ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΛΕΣΒΟΣ, Η ΣΑΜΟΣ Η ΧΙΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΣΑΝ ΟΜΟΙΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ. Η ΙΣΧΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

    |||

    ReplyDelete
  10. τωρα αρχιζει ο αγωνας τωρα πρεπει να μαζευτουμε να πεισμωσουμε πιο πολυ και να αγωνιστουμε με παθος λυσσα και φανατισμο και οχι να τα παρατησουμε με την πρωτη απογοητευσουλα....εκτος αν σας πιεσαν απο αλλου....
    αντε και κλεισατε μετα θα κανετε τι?
    θα κλειστειτε σπιτι σας και θα βλεπετε την ελλαδα να καταστρεφεται?
    διεξαγεται ανηλεης συνεχης πολεμος σε ολα τα επιπεδα σε ολους τους τομεις ολων εναντιον ολων με τελικο στοχο την εξαφανιση της λευκης φυλης
    ο αγωνας ειναι σταση ζωης και μεχρι την τελικη νικη και οχι μια απλη χομπιστικη ενασχοληση...

    ReplyDelete
  11. http://sinomosiologos.blogspot.gr/2017/12/blog-post_12.htm

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  12. ahoy
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟ-ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ 12:35
    ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ 2 ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2017/08/blog-post_33.html

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΩΣ "απογοητευσουλα" ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ (ΚΡΗΤΙΚΟΙ) ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ; ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (ΓΙΑΤΡΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ) ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΡΩΙΚΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΕΟ-ΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΛΟΙ.

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΙΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΩΣ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΜΑΔΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ. ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ Η ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ , ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ. ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΕΞ ΗΜΩΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ. ΗΤΑΝ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ. ΑΦΟΥ Η ΙΣΧΥΣ ΠΕΘΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ. ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ.

    ΔΗΜΗΤΡΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ. ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ

    Υ.Γ: ΠΡΟ ΟΛΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ...ΘΕΜΑ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΗΔΗ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΧΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ 250+ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ , ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ 500+ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΔΩ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΗΡΕ ΑΤΑΥΤΟΠΟΙΗΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΥΛΟΥ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΠΛΗΝ ΧΑΝΙΩΝ) ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ !!!

    ReplyDelete
  13. http://sinomosiologos.blogspot.gr/2017/12/blog-post_12.html

    ΕΚΟΨΑ ΤΟ l ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  14. Αποθέωση Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο από εκατοντάδες Κρήτες Εθνικιστές!
    http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apothewsh-chrushs-aughs-sto-hrakleio-apo-ekatontades-krhtes-ethnikistes

    που στο γερο τον διαολο ηταν αυτες οι εκατονταδες οταν αποβίβαζαν τα μουσουλμανο-ορκς? 12 ημασταν ολοι κι ολοι και μόνο απο την ισχυ. ειχαμε ειδοποιησει τους παντες. να γινουμε οχι μια αλλα πολλες γροθιες και να σκαμε στη μαπα τους και πρωτοι εμεις αλλα οχι μονον εμεις . καταλαβες ανωνυμε? εχουμε πληρωσει ολα αυτα τα χρονια με πολλους τροπους την συμμετοχη μας. πικρες ξενυχτια χρηματα εκπαιδευσεις ταλαιπωριες, η οικογενεια μου εμενα 5 χρονια τωρα, αλλοι ακομη περισσοτερα, με εχει χαμενο. δεν διαμαρτυρηθηκα αλλα η κοροιδια η αχαριστια η απαξιωση με πειραζει . με πειραζει ακομη πιο πολυ η απαθεια και η χαζομαρα των συντοπιτων μου. προς τι ολα αυτα? αλλαξε τιποτα? αλλαξαμε κατι? ο σκοπος ηταν να μην επιτρεψουμε την αποβαση στην κρητη. προφανως δεν το καταφεραμε.

    ReplyDelete
  15. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ... ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ... ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

    ReplyDelete
  16. http://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/12/blog-post_11.html#more

    Εγώ λέω να συνεχίσεις φίλε. Γράψε εκεί που ξέρεις και τα ιντιμεντια που σε απειλούν και το αριστερ-αλληλέγγυο κομμάτι της κρητικής κοινωνίας. Μην τους φοβάσαι. Είναι πολύ κοντά οι μέρες που θα αναμετρηθούμε και επωνύμως μαζί τους.

    ReplyDelete
  17. Σε καταλαβαινω απολυτα ΙΣΧΥ. θλιβερη στιγμη για ολους τους πραγματικους Ελληνες. Για *μενα παντως ησουν ενα φως σε βαθυ σκοταδι και πιστευω και για πολλους αλλους. Ευχομαι αυτο το φως να μη σβησει,

    ReplyDelete
  18. Λυπαμαι που σταματατε τη λειτουργια της ιστοσελιδας.
    Ελπιζω να ανακαλεσετε

    ReplyDelete
  19. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΓΟΥΝ ΤΩΡΑ.ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΙΆΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΜΗΝΥΑΝ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  20. Αγαπητοί συνάδελφοι,
    Δεν γνωρίζω τους πραγματικους λόγους που πήρατε την απόφαση να κλείσετε το blog.

    Αν είναι η απογοήτευση, σας αντιλαμβάνομαι πλήρως...
    Έχω φτάσει πολλές φορές να θέλω να κλείσω και το δικό μου blog... και πάντα έσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα...

    Βλέπετε, δεν θέλω να κάνω τη χάρη στους εχθρούς της Πατρίδας μας, εγχώριους ελληνόφωνους και ξένους τοκογλύφους, να νοιώθουν πως έσβησε άλλη μια φωνή...

    Ότι κι αν αποφασίσετε τελικά, εύχομαι να συναντηθούμε στους δρόμους του αγώνα... γιατί αυτή θα είναι η συνέχεια...

    Στους δρόμους θα δοθουν οι μεγάλες μάχες... οι πολύ αιματηρές μάχες, για τις μέρες που έρχονται και θα είναι γεμάτες πόνο.

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ, Η ΠΑΤΡΙΣ!

    ReplyDelete
  21. Αγαπητοί συνάδελφοι,

    Δεν γνωρίζω τους πραγματικους λόγους που πήρατε την απόφαση να κλείσετε το blog.

    Αν είναι η απογοήτευση, σας αντιλαμβάνομαι πλήρως...

    Έχω φτάσει πολλές φορές να θέλω να κλείσω και το δικό μου blog, διαπιστώνοντας την αδιαφορία της πλειοψηφίας του λαού... και πάντα έσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα...

    Βλέπετε, δεν θέλω να κάνω τη χάρη στους εχθρούς της Πατρίδας μας, εγχώριους ελληνόφωνους και ξένους τοκογλύφους, να νοιώθουν πως έσβησε άλλη μια φωνή...

    Ότι κι αν αποφασίσετε τελικά, εύχομαι να συναντηθούμε στους δρόμους του αγώνα... γιατί αυτή θα είναι η συνέχεια...

    Στους δρόμους θα δοθουν οι μεγάλες μάχες... οι πολύ αιματηρές μάχες, για τις μέρες που έρχονται και θα είναι γεμάτες πόνο.

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ, Η ΠΑΤΡΙΣ!

    http://attikanea.blogspot.gr/2017/12/blog-post_658.html

    ReplyDelete
  22. Λυπαμαι που σταματατε τη λειτουργια της ιστοσελιδας.
    Ελπιζω να ανακαλεσετε

    ReplyDelete
  23. Σε καταλαβαίνω «Ισχύς». Έτσι νιώθουμε όλοι. Κάποιοι, συνεχίζουμε πάντως. Κάπως πρέπει να κρατηθή η «φλόγα» αναμμένη. Μεγάλο μάθημα οι Σύριοι. Δεν το έβαλαν ποτέ κάτω και στο τέλος ΝΙΚΗΣΑΝ !

    Να κρατάτε γερά, ασχέτως του τι πράττουν ή δεν πράττουν οι άλλοι. Καρτερία και ευψυχία. Πρώτα καρτερία. Σωστά;

    ReplyDelete
  24. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ .
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ : ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΚΤΟΠΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ - ΕΝΑΝ ...........

    ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΗΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ .

    ΕΧΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΩΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΗΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΗΣΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΕΗΛ ΣΟΥ

    ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΜΕΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΠΟΣΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

    ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ...........

    ΔΙΝΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ .......

    ΙΣΑ -ΙΣΑ ΣΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ .

    ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ...........

    ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ .............

    Π Ο Τ Ε !

    .

    .

    ReplyDelete
  25. αποχαιρετιστηριον
    FREE GREEK PONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    we will be back...
    χουι χουι απο τουρκοποντιο ελληνικης συνηδεισης fuat saka

    https://www.youtube.com/watch?v=rsD2kn403lk

    ReplyDelete
  26. «Δεν υπάρχουν υποθέσεις χαμένες,
    παρά μόνον εκείνες που εγκατέλειψες»

    Κλεόβουλος ο Λίνδιος

    ReplyDelete


  27. http://2.bp.blogspot.com/--59MfMVzKX8/WV14xkEEi0I/AAAAAAABF1Y/D8RSptsNkMABdCpMaifStLGVO8jrjBv7ACK4BGAYYCw/s1600/kolokotronisproskinima1.png
    .
    .
    50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ !
    .
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΝ ΝΟΗΜΑ ………….
    .
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ , ΕΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΝΑΣ – ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ .
    .
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ !
    .
    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ……
    .
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ !
    .
    ΥΣ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΪΛ
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

    ReplyDelete
  28. Επανερχομαι γιατι μπορει να παρεξηγηθηκα, λογικο γιατι δεν αναλυω και τη σκεψη μου.. Εννοω οτι η ασχολια με την παραδοση μπορει να σε κανει να αγαπησεις το τοπο σου και να αγωνιστεις γι΄αυτον. Αυτοι φροντισαν να εκφυλλισουν το λαο για να μην αντισταθει, και θελουν τους νεους να μεταναστευουν γιατι αυτους φοβουνται περισσοτερο, αυτοι μπορουν να αλλαξουν τα πραγματα.

    Ομως η αγπαη μας για την πατριδα και τον Ελληνισμο πηγαζει απο τη ψυχη μας, και καποια στιγμη βγαινει στην επιφανεια. Μιλαει και το φυλλετικο ασυνειδητο.. Γι΄αυτο λεω καθηκον μας ειναι να ξυπνησουμε οσους μπορουμε με οτι χρησιμο ξερει ο καθεις. Ευτυχως μεσου του διαδικτυου ξυπνησα και γω, αν και ειμαι αγουροξυπνημενος. Ισως το διαδικτυο αποδεικτει η αχιλλειος πτερνα του συστηματος.

    Απ΄την αλλη συμφωνω με ενα παλιοτερο σχολιο του Ισχυς για τη διασπορα Ελληνων ζευγαριων που ειναι σε ηλικια τεκνοποιησης. Τουλαχιστον να μην χαθει το ομαιμο. Και η Ελληνικη γλωσσα!
    Αλλα κι αυτοι πρεπει να δωσουν Ελληνικη παιδεια στα παιδια τους.

    Οι υπολοιποι πρεπει να αγωνιστουμε στο τοπο μας κι΄ας μας εχουν επιφυλαξει ατίμητο θανατο. Ουτως η αλλως μια μερα θα πεθανουμε, τι αργα τι νωρις. Και σιγα και τη ζωη ετσι που μας την καταντησαν.. (σε πολλα επιπεδα..) Δε το παιζω ερασιθανατος. Οι πραξεις θα δειξουν τι ειναι ο καθενας.

    Τελος, θελω να πιστεψω τον Ησιοδο και τον Παλαμα οτι ο Ελληνισμος δεν θα χαθει και απ' τις σταχτες του θα αναγεννηθει.

    Μενιος

    Υ.Γ. Επειδη μπορει να ειναι το τελευταιο μου σχολιο, θα ηθελα να ζητησω συγμωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη και τον μη τονισμο, ολο αυτο το καιρο.

    Ισχυς και γω σε παροτρυνω να μην παυσεις τη λειτουργια, κανε εστω σποραδικες χρησιμες αναρτησεις. Αλλα στη τελικη αφουγκρασου τον δαιμωνα σου, αυτος θα σου υποδειξει τι πρεπει να κανεις. Και ειμαι σιγουρος ότι εχεις σωστο δαιμωνα.
    Αν χρειαστω τη γνωμη σου καπου, θα σου στειλω ιμειλ.

    Καλη δυναμη σε ολους και οσο ζειτε να λαμπετε.

    ReplyDelete
  29. Την σκυταλη, μεχρι εμας, την εφεραν ο Μελας, ο Σικελιανος, ο Σηκουτρης, οι Ηρωες του 22 και του 40, ο Παλαμας, η Μαρια Καλας, ο Ιωαννης Πασσας, ο Ελυτης και αλλοι μεγαλοι Ελληνες του 20ου αιωνα. Αντιμετωπιζουμε τον θανασιμο κινδυνο να πεθανουμε Αγνωστου Πατρος και Πατριδος. Ο καθενας λοιπον ας διεκπεραιωσει το καθηκον του οπως αυτος το αντιλαμβανεται καλλιτερα. Νυν Υπερ Παντων ο Αγων.

    ReplyDelete
  30. Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    http://mythiki-anazitisi.blogspot.gr/2017/12/blog-post_76.html

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  31. Δεν πάμε καλά, αυτά μόνο Ελλάδα - Γκρέμισαν το σπίτι του Καζαντζάκη στο Ηράκλειο για να φτιάξουν πάρκινγκ
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/12/blog-post_5282.html#ixzz52TqhlpQY
    Στο ελλαδιστάν αναστηλώσανε το δήθεν σπίτι του κεμάλ στην Θεσσαλονίκη και γκρεμίσανε του Καζαντζάκη..... Καληνύχτα μας...
    Α.Α.

    ReplyDelete
  32. Anonymous3/1/18 18:18

    ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΣΑΣ ;

    ReplyDelete
  33. https://isxys.blogspot.com/2017/08/blog-post_33.html
    https://isxys.blogspot.com/2016/11/blog-post_7.html
    https://isxys.blogspot.com/2016/09/blog-post_449.html
    https://isxys.blogspot.com/2017/03/blog-post_68.html
    https://isxys.blogspot.com/2017/04/blog-post_18.html

    Στα σχόλια (κυρίως) των παραπάνω αναρτήσεων φαίνεται επαρκώς ο βασικός λόγος που η ομάδα "ΙΣΧΥΣ", απεφάσισε την αυτοδιάλυση της. Το ιστολόγιο ήταν μία από τις δραστηριότητες της, οι οποίες υφίσταντο εξαιτίας της ομάδος και όχι ως αυτοσκοπός. Είχαμε αναγάγει ως κομβικό σημείο της επιχειρηματολογίας μας και της έμπρακτης αποτελεσματικότητος μας, την εμπόδιση της εισβολής στην Κρήτη. Προφανώς δεν τα καταφέραμε...

    Όπως χαρακτηριστικά έγραφε ο τελευταίος διαχειριστής μας...
    "ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟΥΣ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ."

    Δεν έχει πλέον νόημα να συζητάμε αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να δεσμευτούμε τόσο σε αυτόν τον σκοπό, αλλά αυτές είναι δεύτερες σκέψεις κάποιων (αρκετών) εξ υμών. Όπως και να έχει η "ΙΣΧΥΣ" περαίωσε το βίο της, αν θα υπάρξει άλλη ομάδα κι αν αυτή βγεί δημοσίως και με ποιούς τρόπους αυτό είναι άλλο θέμα και εν πολλοίς άλλων ανθρώπων.

    ReplyDelete
  34. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ3/1/18 20:56

    ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΕΛΑΥΤΑΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΑΣ .

    ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΑΠΑΓΟΓΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ._

    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΜΕΪΛ.

    ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΙΣΧΥΣ .

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΕΙΘΕ ΤΟ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ Η ΛΕΥΤΕΡΩΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ .

    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    ReplyDelete
  35. Anonymous4/1/18 19:37

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ! ΓΙΆΥΤΟ...

    https://www.youtube.com/watch?v=ZaWdw8wK7Gk

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  36. Anonymous5/1/18 13:54

    https://www.youtube.com/watch?v=vaX0iqyzK7Q

    ReplyDelete
  37. Anonymous5/1/18 14:36

    ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΔΟΥΜΕ....

    https://www.youtube.com/watch?v=5s3v6IjO4Po

    ReplyDelete
  38. Anonymous5/1/18 15:21

    Παλιότερα είχα δώσει στοιχεία στο παρόν ιστολόγιο και είχα κάνει κάποιες επισημάνσεις σε σχόλια και συμπεράσματα που χρήζουν βελτίωσης.
    Παρά τα ερωτηματικά που δημιούργησα στη συντακτική ομάδα του ΙΣΧΥΣ, τα σχόλια μου δεν αφορούσαν/ούν μόνο αυτούς, αλλά έχει ως αποδέκτες όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας και είναι καλοπροαίρετα προς όλες τις πλευρές!
    Είχα επισημάνει παλιότερα ότι το μέλλον της Δύσης είναι θεοκρατικό και όχι κομμουνιστικό ή δεθνιστοκαπιταλιστικό. Τους λόγους θα τους αναλύσω εν’ συντομία παρακάτω.
    Το 1989 ο Fukuyama με το βιβλίο του “Το τέλος της Ιστορίας” (The end of History) προέβλεψε ότι με την διάλυση του Ανατολικού μπλόκ η ανθρωπότητα μπορεί να ζήσει ειρηνικά μ’ ένα μοντέλο ανάπτυξης παγκοσμιοποιημένου διεθνιστικού καπιταλισμού με ελεύθερη ενιαία αγορά χωρίς παρεμβάσεις και περιορισμούς των κρατών στις πολυεθνικές δραστηριότητες! Δεν προέβλεψε όμως την αδυναμία δημιουργίας ενιαίας αγοραστικής μάζας και ενδιαφέροντος λόγω θρησκευτικών, φυλετικών και εθνικιστικών διαφορών (δείτε παλαιότερο μου σχόλιο για “Differential Susceptibility Hypothesis”).
    Στην ουσία η θεωρία του Fukuyama και της ενιαίας παγκοσμιοποιημένης αγοράς δημιουργεί τις συνθήκες για τη “Σύγκρουση των Πολιτισμών” (The clash of Civilizations) του Huntington. Με απλά λόγια ευκαιρία για business! Εταιρείες συστημάτων ασφαλείας, Σύμβουλοι, Αναλυτές, security groups, επενδυτές ακινήτων, ασφαλιστικές εταιρείες, διακινητές ελεύθερης μεταφοράς διαφόρων «προιόντων» και «προσώπων» χωρίς δασμούς και κρατικούς ελέγχους, χρηματοπιστωτικά groups, αυτικινητοβιομηχανίες, πολεμικές βιομηχανίες, κατασκευαστικές εταιρείες κοκ τους αρέσει αυτό το σενάριο.
    Αντιρατσιστικοί νόμοι, φεμινισμός, LGBTP, ισοπεδωτική ισότητα για όλα πλην της οικονομικής, αναγκαστικές μετακινήσεις πληθυσμών (λαθρομετανάστευση) και άλλες θεωρίες είναι κάποια αποτελεσματικά σενάρια μείωσης του πληθυσμού και αποδυνάμωσης των τοπικών ελίτ, αλλά όταν αυτά εφαρμόζωνται μόνο σε χώρες της Δύσης και όχι εκεί που υπάρχει πρόβλημα υπερπληθυσμού, τότε αυτό να θεωρείτε το λιγότερο ύποπτο! Ομοιότητες της σημερινής παρακμιακής κατάστασης της Δύσης με τα αίτια πτώσης της Ρωμαικής αυτοκρατορίας είναι πλέον ευδιάκριτα (https://www.youtube.com/watch?v=h6e0qdKEKSc).
    Όταν οι αριστεροί αγωνιστές επιτελέσουν το έργο τους, η διατήρηση στην εξουσία κάθε άρχουσας τάξης επιβάλλει πρακτικές αποδυνάμωσης/διάσπασης των αντιπάλων ή/και της πληθώρας των ομοιδεατών τους στην κορυφή της ιεραρχικής πυραμίδας.
    Κλασσικό παράδειγμα η διαμάχη μπολσεβίκων («πλειοψηφία», ή σκληρός πυρήνας επαναστατών) – μινσεβίκων («μειοψηφία», ιδεολόγων, ή αφισοκολλητών)
    (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%83%CE%B5%CE%B2%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CE%B9) Ένας από αυτούς ήταν και ο Trotski. Το τέλος του το ξέρετε.
    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

    ReplyDelete
  39. Anonymous5/1/18 15:23

    (ΣΥΝΕΧΕΙΑ 1)
    Το μέλλον της Κρήτης, των απανταχού αριστεριστών ((https://www.youtube.com/watch?v=7JeTbNVyI8M) (03:27)) και της Δύσης γενικότερα είναι απαισιόδοξο και θεοκρατικό. Είναι θέμα αριθμητικής. Ο μέσος αριθμός γεννήσεων των μουσουλμάνων γυναικών είναι 9 παιδιά και η πλειοψηφία τους είναι αναλφάβητες γιατί ξεκινάν τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις από την ΠΑΙΔΙΚΗ ηλικία. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρετε για τη μείωση του πληθυσμού ας ασχοληθεί με αυτό το θέμα, γιατί για κάποιους η δημιουργία αναλφάβητης και θρησκόληπτης μάζας είναι μία καλή λύση για την επιβίωσή τους στα ανώτερα κοινωνικά και οικονομικά στρώματα με το επιχείρημα της ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ και προστασίας του περιβάλλοντος (οι εύπορες, σπουδαγμένες ή ανώτερες κοινωνικά ομάδες καταναλώνουν περισσότερους πόρους και αυτό είναι αντιοικολογικό και μη βιώσιμο σύμφωνα με κάποια ιδρύματα). Οι θρησκόληπτοι μουσουλμάνοι δεν κάνουν ταξικές επαναστάσεις και αποδέχονται την προλεταριακή τους μοίρα στα εγκόσμια και για το μόνο που μπορούν να ανωνίζονται είναι για μία καλή ζωή στα υπερκόσμια! Τουτέστιν η μεσαία αστική τάξη καταστρέφετε, το προλετάριο (φτωχοποίηση) διογκώνετε (μέσω της ισότητας - προς τα κάτω - με όλους τους νεοεισαγόμενους χαμηλού επιπέδου λαθρομετανάστες) και μικρή μερίδα της διεθνιστικής ελίτ γίνετε πλουσιότερο.
    Η Κρήτη δε γνώρισε ακόμα οικονομική κρίση (λόγω τουρισμού και αξιόλογης γεωγραφικής θέσης). Τώρα ήρθε η σειρά της. Η πλειοψηφία των Κρητικών ψήφισε την προλεταριοποίηση του (“κουμουνισμό”/νεοαριστερά), παρόλο που οι κάτοικοι του νησιού ανήκουν στη μέση αστική ή/και ανώτερη μέση αστική τάξη! Οι σημερινοί Κρητικοί έχουν εξελιχθεί σε αξιόλογους επιχειρηματίες αποδεικνύοντας εμπράκτως το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο στις business, γιαυτό και θα κληθούν να πληρώνουν υψηλότερους φόρους για να χρηματοδοτηθούν επαρκώς τα οικογενειακά επιδόματα των νεοεισερχομένων εισβολέων για την αναπαραγωγή τους (http://www.iefimerida.gr/news/385366/apokalypsi-kai-xenoi-apo-172-ypikootites-piran-koinoniko-merisma) προς αντικατάσταση των ντόπιων γηγενών Κρητικών και Δυτικών γενικότερα (http://www.un.org/esa/population/publications/migration/execsum.pdf)!
    Αμφιβάλλετε; Κάντε μία βόλτα στα μαιευτήρια και παιδικούς σταθμούς της Δύσης και θα πειστείτε. Ειδικά οι προοδευτικοί νεο-αριστεριστεροί δεν κάνουν αρκετά παιδιά για να μεταδώσουν τις γονιδιακές τους επαναστατικές ικανότητες και ιδέες στους απογόνους τους και κατά συνέπεια η ιδεολογία τους έχει ημερομηνία λήξης και μάλιστα σύντομη.
    Απλά η Ελλάδα είναι αρκετά πίσω ακόμα.
    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

    ReplyDelete
  40. Anonymous5/1/18 15:24

    (ΣΥΝΕΧΕΙΑ 2)
    Συμπερασματικά και λαμβάνωντας υπόψιν τα χρηματοοικονομικά συμφέροντα των προαναφερθέντων εμπλεκομένων γενικά καθώς και τις ιδεολογικές ευαισθησίες των νεοαριστερών για “κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα”, η λύση είναι να μεταφερθεί το “επιχειρηματικό” ή/και ”ιδεολογικό” πολυπολιτισμικό εγχείρημα εκτός της Δύσης. Σε καμμία περίπτωση δε πρέπει να εμπλακούνε τα κράτη της Δύσης σε οποιαδήποτε σύγκρουση εντός των εδαφών τους σε περίπτωση αποτυχίας του project. Η επιστροφή των λαθρομεταναστών στις χώρες τους είναι μία λύση. Η χορήγηση επιδόματος των 450 ευρό ανά οικογένεια μπορεί να σώσει οικονομικά 20 συνολικά οικογένειες σε μία χώρα στην Ασία αντί μίας οικογένειας λαθρομεταναστών στην Δύση! Ήδη κάποιες χώρες ξεκίνησαν εθελούσιες εξόδους λαθρομεταναστών χορηγώντας τους και χρηματικά ποσά. Οι νεοαριστεροί και ανθρωπιστικά ευαισθητοποιημένοι μπορούν να συμβάλουν σε αυτό με ενεργό δράση για ανάπτυξη στις χώρες καταγωγής των λαθρομεταναστών.
    Δυστυχώς το πολυπολιτισμικό project της ενοποιημένης παγκόσμιας ειρηνικής συνύπαρξης είναι καταδικασμένο ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ που δε μπορούν ν’αναλυθούν στα σχόλια ενός ιστολογίου, ειδικότερα εάν δε συμπεριλαμβάνετε υπόψιν η δυναμικότητα και αποτελεσματικότητα των τοπικών ελίτ και μεσαίας τάξης καθώς και των φυλετικών, θρησκευτικών και εθνικιστικών ιδιατεροτήτων και διαφορών που τις χαρακτηρίζουν.
    Η κρίση σχετικά με την παγκόσμια ειρηνική συνύπαρξη και διεθνή ασφάλεια δεν αποτελούν προσωπικές διαπιστώσεις, αλλά συμπεράσματα του Παγκόσμιου Συνεδρίου Ασφαλείας του Μονάχου (Munich Security Conference) 2018: “ Central topics of the new edition of the Munich Security Report include the crisis of the international order and of liberal democracies as well as European security and defense policy. In addition, the report assembles information on the threat emanating from jihadist groups, propaganda and fake news as security challenges...” (https://www.securityconference.de/en/discussion/munich-security-report/)
    Ίσως όταν οι νέες γενιές εξοικειωθούν με την ιδέα της μαζικής αλλαγής φύλου (βλ. transgender) μέσω της ορμονοθεραπείας και καταντήσουν εξαρτημένα άτομα όπως οι ναρκομανείς και ταυτόχρονα κλείσουν όλες οι πολεμικές βιομηχανίες, τότε ίσως να επιτευχθεί η ουτοπική αποστρατικοποιημένη και ειρηνική κοινωνία η οποία θα ελέγχετε και θα λειτουργεί αποκλειστικά με τη χρήση της τεχνολογίας (πλαστικό χρήμα, ηλεκτρονικές συναλλαγές, έξυπνες συσκευές κοκ). Αλλά έστω και εάν βρεθεί ένας να ταράξει την εύρυθμη λειτουργία της, τότε αυτό θα είναι αρκετό για ν’ανατρέξουμε σε ετεροχρονισμένες αστυνομικές και μιλιταριστικές μεθόδους. Η ταινία “The Demolition man” ήταν μία προφητική (!) διαπίστωση (https://en.wikipedia.org/wiki/Demolition_Man_(film) ).

    ReplyDelete
  41. Anonymous5/1/18 20:02

    1) "το μέλλον της Δύσης είναι θεοκρατικό και όχι κομμουνιστικό ή δεθνιστοκαπιταλιστικό"
    Το μέλλον της δύσης και όλου του πλανήτη είναι σινικό/μογγολικό. Κάθε φορά η ίδια τακτική. Εισβολή-ασκέρι ατάκτων, που ακολουθείται από συντεταγμένα στρατεύματα. Μόνον προσωρινώς, αν και πολύ αμφιβάλλω θα επιτραπεί να παιχτεί το χαρτί της θεοκρατίας διότι αυτο δημιουργεί φανατικούς και άρα προβλήματα στην επερχόμενη σινοκρατία του πλανήτη. Πως θα μοιάζει ο κόσμος; Μια βόλτα σε μια μεγάλη σινική πόλη θα λύσει απορίες.

    2) "Αντιρατσιστικοί νόμοι, φεμινισμός, LGBTP, ισοπεδωτική ισότητα...όταν αυτά εφαρμόζωνται μόνο σε χώρες της Δύσης και όχι εκεί που υπάρχει πρόβλημα υπερπληθυσμού, τότε αυτό να θεωρείτε το λιγότερο ύποπτο!"
    Αυτό ακριβώς είναι που με κάνει να ομιλώ για καθαρά φυλετική σύγκρουση. Ο πόλεμος που ήδη γίνεται στρέφεται ουσιαστικά κατά των λευκών και ξεκίνησε ήδη από την περαίωση των επιχειρήσεων στην χερσόνησο της Κορέας την δεκαετία του πενήντα. Εκεί τελείωσε η επικράτηση του λευκού ανθρώπου, με ταπεινωτική ισοπαλία. Έκτοτε μόνον ήττες κατεγράφησαν σε δεκάδες μέτωπα και δεν αναφέρομαι μόνον σε πολεμικές επιχειρήσεις.

    3) Οι Έλληνες πολίτες φλέρταραν ανοιχτά με την αριστερά αμέσως μετά την λήξη του συμμοριτοπολέμου. Είχαν παντρευτεί την "δεξία" (εντός παρενθέσεως διότι ουδέποτε αυτός ο τόπος κυβερνήθει από μια Θάτσερ ή έναν Ρήγκαν) αλλά επιθυμούσαν κρυφίως την αριστερά. Έφτασαν σε σημείο να υιοθετούν πρακτικές και λογικές της επίσημης ερωμένης τους, δίοτι την είχαν εμμονικά τοποθετήσει σε υψηλά βάθρα. Είναι χαρακτηριστικό πως ότι κι αν ρωτούσες τους αριστερούς/αριστεριστές/κομμουνιστές σου απαντούσαν πως το πρόβλημα είναι ο διεθνής καπιταλισμός και οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις. 60χρόνια τώρα το ίδιο τροπάρι. Γενιές ελληνοπαίδων μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν με τέτοιες μπουρδολογίες και σε αυτό βοήθησε η πλήρης και καθολική κυριαρχία της αριστεράς στη παιδεία.
    Τώρα λοιπόν η αριστερά από ερωμένη έγινε σύζυγος (κάτι σαν την Μπαζιάνα) και τώρα άρχισε να ξινίζει κι αυτή του Έλληνα. Όχι όμως πολύ κι όχι όσο εγώ προσωπικά θα ήθελα.

    Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στο μέλλον και πως θα είναι, αν είναι, οι ουτοπικές -δυστοπικες κοινωνίες τότε. Ακόμη και στην ταινία υπήρχε ομάδα αντίστασης. Αυτό που γνωρίζω είναι πως το δήθεν ελληνικό κράτος που προέκυψε από την επανάσταση του 1821 τελειώνει το βίο του φέτος. Αυτοκαταργήθηκε και ως τέτοιο θα περάσει στην ιστορία.

    υ.γ: Η λαθροεισβολή τριτοκοσμικών στην Ευρώπη δεν θα ήταν εφικτή αν οι κυβερνώντες τις χώρες της δεν την επέτρεπαν. Οι πολιτικές αυτές λοιπόν επιβάλλονται εξαιτίας των ηγετών και γίνονται δεκτές σε δεύτερο χρόνο μέσω της προπαγάνδας και των εμετικών αναμασημάτων του δήθεν ανθρωπισμού/διεθνισμού κ.λ.π Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση της Σουηδίας.
    Όχι δεν θα υπάρξουν πολιτικές επαναπατρισμού των φερτών, δίοτι ο σκοπός είναι ακριβώς αυτός που αναφέρω στην αρχή δλδ να αποτελεσούν το πρώτο κυμα μαζικής εισβολής των ατάκτων, ώστε όταν οι σινικές/μογγολικές ορδές επιχειρήσουν την κανονική εισβολή να βρούν μικρές εώς καθόλου αντιστάσεις. ίσως μάλιστα κάποιοι καλοδεχτούν τους σίνες εάν αυτοί αποκαταστήσουν την τάξη.

    ReplyDelete
  42. Anonymous6/1/18 13:49

    Πολλοι απο μας εχουμε καταλαβει οτι τα κρατη τα ελεγχουν οι σατανιστες, το δειχνουν απροκαλυπτα πλεον.
    Θα δωσουμε τον αγωνα μας με οποιο τροπο μπορουμε αλλα θα πρεπει να βοηθησουν και οι Ελληνες θεοι, αν δεν βοηθησουν τα πραγματα ειναι δυσκολα.
    Πρωτο χρεος μας να διασωσουμε τον Ελληνισμο και δευτερο να κρατησουμε καθαρη τη ψυχη μας.
    Μη φοβαστε τον Άδη, ο κοσμος του ειναι πιο υπαρκτος.

    Μενιος

    ΥΓ Σχολιαστες 5/1/18 15:21 και 5/1/18 20:02 σας ευχαριστω για τα σχολια σας, εχετε να δωσετε καποιες προτασεις για τους Ελληνες;

    ReplyDelete
  43. ΕΛΛΑΔΑ7/1/18 18:09

    .
    Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ
    .
    .
    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
    .
    Αμφικτυονίες στην Αρχαία Ελλάδα
    Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017


    ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΕΣ: Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


    Η Αμφικτιονία ήταν το σύστημα με το οποίο οι πόλεις – κράτη της αρχαιότητας συνεδρίαζαν από κοινού για την ειρηνική επίλυση των μεταξύ τους προβλημάτων. Τα μέλη της έστελναν αντιπροσώπους, οι οποίοι έβγαζαν αποφάσεις ύστερα από συνεδρίαση, οι οποίες επικυρώνονταν και ακολουθούνταν απ’ όλες τις πόλεις-κράτη. Με τα σημερινά δεδομένα θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την Αμφικτιονία σαν τον Ο.Η.Ε. ή την Ευρωπαϊκή Ένωση της τότε εποχής, μεταξύ πάντα των ελληνικών πόλεων-κρατών.


    aienaristeyein.com


    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/10/blog-post_363.html#ixzz4uTv2bqvt


    Δελφικά Παραγγέλματα ϶ϵ
    Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2008
    ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


    http://www.knossopolis.com/images/stories/misk/kno-blog.png




    Στον πρόναο του Ναού του Απόλλωνος στους Δελφούς, ανεγράφοντο τα δύο περίφημα Δελφικά παραγγέλματα, ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ και ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ, εκατέρωθεν του ιερού γράμματος Ε.

    Τα Δελφικά αυτά παραγγέλματα, μαζί με άλλα 145 ακόμη, 147 συνολικά, ήταν οι υποθήκες που παρέδωσαν οι Ιερείς και οι Επτά Σοφοί στις επερχόμενες γενιές, ωφελήματα ανθρώποις ες βίον.
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ : http://delphika-paragelmata.blogspot.gr/
    .
    ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ,
    ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΑ Δελφικά Παραγγέλματα
    .

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ReplyDelete
  44. ΕΛΛΑΔΑ7/1/18 18:09

    .
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο EΛΛΗΝΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    .
    ΔΕΝ ΕΣΤΕΡΓΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
    .
    .
    http://1.bp.blogspot.com/-JURQU5sURtc/T3Y1p45quPI/AAAAAAAAChQ/t14UIVwi3_Y/s200/E.jpg

    .
    .
    Η λέξη ελευθερία έχει την ίδια ρίζα με τις λέξεις έλευση, έλθω κλπ και αρχικά σχετιζόταν με τη συνέλευση του γένους.
    .
    Μονάχα ο ελεύθερος άνθρωπος ερχόταν στη συνέλευση, τέτοιο δικαίωμα δεν είχαν ούτε οι δούλοι ούτε οι υπήκοοι των ανατολικών δυναστειών, όπου εξ άλλου δεν υπήρχαν συνελεύσεις.
    .
    Η λέξη αυτούσια, σε μορφή και νόημα, υπάρχει στη γλώσσα μας στο μεν γραπτό λόγο πάνω από δυόμισι χιλιάδες χρόνια, στον δε προφορικό ασφαλώς περισσότερα.
    .
    Όπως μας λέει ο Ηρόδοτος όταν ο απεσταλμένος του Δαρείου Υδάρνης ζήτησε από τους έλληνες να υποταχτούν στον Μεγάλο Βασιλέα, προσφέροντας του "γην και ύδωρ" αυτοί του απάντησαν:
    .
    .
    "Υδάρνη η συμβουλή που μας δίνεις δεν πηγάζει από ίση εμπειρία.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ………………..
    .
    (Η φτώχεια με δημοκρατία είναι τόσο προτιμότερη από αυτό που οι δυνάστες ονομάζουν ευδαιμονία, όσο είναι η ελευθερία από τη δουλεία).
    .
    sarantakos
    .
    Κυριακή, 6 Μαΐου 2012
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/05/e_4267.html#ixzz4G0VrYdp6
    .
    .
    .
    Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗΣ 4ο αι. μ.Χ.
    2 Σεπ 2010
    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΕΤΗ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ 19.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 341 μ. Χ !!!



    Γιατί η λέξη Έλλην στο βυζάντιο ήταν υβριστική; Γιατί επί βυζαντίου συνέβησαν οι χειρότερες καταστροφές του Ελληνικού Πολιτισμού και πληθυσμού; Τι ήταν λοιπόν η Σκυθόπολις;

    http://3.bp.blogspot.com/-j6A0-xq9c1U/VkAtLlUjgiI/AAAAAAAAPZw/hJw4auP3oCY/s640/genoktonia-19000000-ellhnon-1.jpg
    Στην αρχαία αυτή πόλη του δυτικού Ισραήλ λειτούργησε το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης και καταστροφής συνειδήσεων, το πρώτο «Άουσβιτς» της Ιστορίας.
    Το χειρόγραφο της Προμηθέας: Τα διαχρονικά πάθη του Ελληνισμού (Η Γενοκτονία των Ελλήνων Σκυθόπολις) από mytF
    Οι Γενοκτονίες κατά των Ελλήνων :η καταστροφή του Ελληνικού ΄Εθνους, του Ελληνικού Πολιτισμού, της Ελληνικής Γραμματείας και της Ελληνικής Παιδείας.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ………………
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΟΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ 19.000.000 +ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 20.000.000. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 1.000.000 ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ ΕΣΚΥΨΑΝ ΚΕΦΑΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑ, ΟΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ :

    Λέγει ο Ιησούς Χριστός : «Όσο για τους εχθρούς μου, αυτούς που δεν με θέλησαν για βασιλιά τους, φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου». «Κατά Λουκάν» ιθ΄27

    Και προστάζει ο Πατέρας του Ιεχωβά του οποίου εκλεκτός λαός είναι οι Εβραίοι : «εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών επί τα τέκνα των Ελλήνων» («Ζαχαρίας» θ΄ 13-15).

    Note : Σημείωση

    Για λόγους φορολογικούς, κυρίως, από τον αυτοκράτορα Καρακάλλα, το έτος 212 μ.Χ. με την «Constitutio Anoniana» απονεμήθηκε η ιδιότης του Ρωμαίου πολίτου σε όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

    Έτσι οι Έλληνες εθεωρούντο πια Ρωμαίοι υπήκοοι, και η ταυτότητά τους εκτός του ότι καταδιώχθηκε και κατεστράφηκε «δια ποινής θανάτου» από το χριστιανικό κατεστημένο, υπέφερε και την ρωμαϊκή πολιτική αλλοίωση.


    http://eineken.pblogs.gr/2010/09/670409.html
    .
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ReplyDelete
  45. ΕΛΛΑΔΑ7/1/18 18:10

    .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ………
    .
    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ………
    .
    ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ………
    .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ………….
    .
    ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    .
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ……………
    .
    ΤΟ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ
    .
    ΒΙΝΤΕΟ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


    https://www.youtube.com/watch?v=PXPt2OENFoE


    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    .

    Ανέβηκε στις 13 Σεπ 2011
    .
    ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ,
    .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    .
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ .
    .
    ...ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
    .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    .
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗ ΑΣ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, 35 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.
    .
    «ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ DNA ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Μου εζητήθη να ξανά ανεβάσω το βίντεο, το οποίο το έχω μέσα σε άρθρο!
    Ο ΗΡΌΔΟΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΌΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΈΛΕΓΕ «ΕΝΘΕΟ». ΠΕΡΙΓΡΆΦΟΝΤΑΣ ΈΤΣΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΈΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΟΥ ΕΊΧΑΝ ΚΟΙΝΉ ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΓΛΏΣΣΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΊΑ.
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    "ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ DNA ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..."
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=HAheAAoV97I
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 3 Αυγ 2017
    Ο κορυφαίος έλληνας γενετιστής παγκόσμια, Γιώργος Σταματογιαννόπουλος, μίλησε στη ΚΡΗΤΗ-TV και τον Γιώργο Σαχίνη, από το Σηάτλ των ΗΠΑ, για την νέα γονιδιακή έρευνα , που συνδέει σε γραμμική συνέχεια το DNA , των Μινωιτών και Μυκηναίων για 5.000 χρόνια με τους σύγχρονους Έλληνες σε κοινά κατά 70% χαρακτηριστικά , καταρρίπτοντας αρχαιολογικούς και ιστορικούς μύθους και θεωρίες.
    Όπως είπε, κανένας λαός δεν έχει καθαρότητα αίματος, επιμειξίες υπάρχουν παντού, αλλά η γραμμική συνέχεια του DNA στον Ελλαδικό χώρο, επί 5.000 χρόνια είναι το αποτέλεσμα της έρευνας, 35 κορυφαίων παγκόσμια ακαδημαϊκών και ερευνητικών κέντρων. Συνάμα, αποκαλύπτει ότι ακόμη και οι κοινωνικές και ταξικές διαφορές μεταξύ αρχαίων αρχόντων και λαού, έχουν ως αναφορά ότι όλοι προέρχονται από το ίδιο DNA, καταρρίπτοντας τον μύθο ότι οι Έλληνες ως φύλο ήταν μία μειοψηφία επιβολής σε άλλα φύλα της περιοχής.
    http://arxaiaithomi.gr
    http://arxaiaithomi.gr/2017/09/02/%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%83-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%83-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd/
    .
    .
    ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ …………..
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ……………
    .
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ …………………
    .
    .
    Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ
    .
    .
    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
    .
    .

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    .
    .

    ReplyDelete
  46. Anonymous12/1/18 20:14

    Πιστεύετε πως το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στις 21/01 θα έχει κάποιο αποτέλεσμα;Τόσα χρόνια αυτός ο έρμος λαός δεν ήξερε ποιους ψήφιζε;Νομίζω λίγο αργά για κλάματα!

    ReplyDelete
  47. Anonymous13/1/18 01:26

    Η ενασχόληση με τον εθνικισμό δεν έχει κανένα νόημα μιας και τα έθνη έχουν ήδη πεθάνει.

    Τα σημερινά έθνη υπάρχουν απλά σε μορφή διαφορετικών κρατικών οντοτήτων, που διαφέρουν μεταξύ τους αποκλειστικά και μόνο στα ιδιοτελή τους οικονομικά συμφέροντα. Το δίκαιο του αίματος μετά την λήξη του Β'ΠΠ δεν ισχύει άλλο, παρά μόνο το δίκαιο του εδάφους.
    Δίκαιο εδάφους = Είσαι αράπης και γεννήθηκες στην Ελλάδα ; Άρα είσαι Έλληνας.

    Άποψη που υιοθετείται από όλους τους Έλληνες και τους λευκούς γενικότερα από τους Αριστερούς έως Δεξιούς, τους σταρχιδιάριδεςμ μικροαστούς και κάθε άλλο άτομο που αποτελεί κομμάτι της μάζας που ονομάζουμε "Λαός".

    Δεν έχει κανένα νόημα να θέσει κανείς την ζωή του και το μέλλον του σε κίνδυνο και να συγκρουστεί με τους πραιτοριανούς του Συστήματος, για έναν Λαό που όχι μόνο αδιαφορεί για το μέλλον της Πατρίδας, αλλά που δια της ψήφου του και της απάθειάς του ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στην καταπολέμηση των Εθνικιστών.

    Από εκεί και έπειτα οι περισσότερες εθνικιστικές οργανώσεις (όχι μόνο στην Ελλάδα) είναι απόλυτα ελεγχόμενες από το κράτος και τους μηχανισμούς του. Οι αρχηγοί των περισσότερων εθνικιστικών οργανώσεων είναι στην καλύτερη περίπτωση ρομαντικοί τσαρλατάνοι, στην χειρότερη περίπτωση - που δυστυχώς δεν είναι και σπάνια - βαλτοί του ίδιου Συστήματος είτε σε μορφή ρουφιάνου της Ασφάλειας είτε σε μορφή Αστυνομικού / Πράκτορα με σαφή εντολή, βλέπε περίπτωση Χρυσής Αυγής, Πλεύρης και πολλών άλλων.
    Ο δε μέσος εθνικιστής είναι ένα αμόρφωτο, καθυστερημένο και βδελυρό απόβρασμα της σάπιας αυτής κοινωνίας με χίλια δυο ψυχολογικά προβλήματα. Σάπιος και βρώμικος όπως η παρηκμασμένη κοινωνία που υποτίθεται οτι πολεμάει.

    Καθίστε στα αυγά σας και μην τα βάζετε με το Σύστημα, το οποίο νομοτελειακά θα πέσει, όπου το τέλος του είναι ήδη κοντά, αφού το ίδιο Σύστημα το έχει παραδεχτεί.

    Οι διάφοροι "αγωνιστές του δρόμου", που περνιούνται και για σπουδαίοι, ας συνεχίσουν να μοιράζουν τρικάκια και να βάφουν τοίχους νομίζοντας πως έτσι θα τρομοκρατηθεί το σύστημα. Είναι πραγματικά τραγική η κατάσταση.

    Ασχοληθείτε με την προσωπική σας βελτίωση τόσο σωματική όσο και πνευματική αλλά και αξιακή και φτιάξτε οικογένεια και αναθρέψτε την ΕΘΝΙΚΑ και ακόμη σημαντικότερα ΑΞΙΑΚΑ, φτιάχοντας τις κατάλληλες δομές του μέλλοντος από τις οποίες θα ξαναγεννηθεί το έθνος μας.
    Αυτό θα πει πραγματική εθνικιστική δράση.

    Εύχομαι Υγεία και Δύναμη σε όλους τους λίγους εναπομείναντες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ Έλληνες.

    -Βλαχογιάννης

    ReplyDelete
  48. Anonymous13/1/18 11:38

    Μάλλον είσαι βαλτός του συστήματος βλαχογιάννη! Γράφεις τώρα που έκλεισε η σελίδα για να πεις τι? Να μην κάνουμε τίποτα και να ακολουθούμε τις εντολές άνοθεν και να περιμένουμε να μας χαρίσουν την πόλη? Τα ίδια λένε οι παπάδες!
    Γύρισε και το άλλο μάγουλο, μην αντιστέκεσαι, πάλι με χρόνια και καιρτούς.... και τις γνωστές σαχλαμάρες!
    Στο τέλος κάπως το σώζεις, μιλώντας για προσωπική βελτίωση και δημιουργώντας κατάλληλες δομές... Όμως οι δομές προϋποθέτουν συμμετοχή πολλών ατόμων και όχι απλά προσωπική βελτίωση. Ανάπτυξη κρυπτείας για άλλη μορφή αγώνα, αυτό θα ήταν το ζητούμενο.
    Επίσης # αμόρφωτο, καθυστερημένο και βδελυρό απόβρασμα της σάπιας αυτής κοινωνίας με χίλια δυο ψυχολογικά προβλήματα#: αν τα πιστεύεις αυτά γιατί διαβάζεις εθνικιστικές ιστοσελίδες? Δεν καταλαβαίνεις ότι βάζοντας όλους σε ένα κουβά δείχνει είτε ότι εσύ έχεις πρόβλημα, είτε είσαι πληρωμένος σχολιαστής του συστήματος?
    Α.Α.

    ReplyDelete
  49. Anonymous13/1/18 17:51

    12/1/18 20:14

    http://www.press-gr.com/2018/01/1949.html

    ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... "ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ" ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ή ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ; ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ...ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ή ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΕΑΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ή ΟΧΙ.

    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ. ΑΠΛΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ" ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕ. ΔΙΟΤΙ ΑΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΑΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ. ΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

    ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΑΡΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ; ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΗΣ; ΤΙΠΟΤΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΜΕΤΡΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ. ΤΙ; ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΩΣ ΑΠΕΡΙΦΘΗΣΑΝ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΔΗΛ ΣΤΗΝ "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ" ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΤΡΥΠΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΓΥΡΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ. ΑΝ 4-5 ΕΚΑΤ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ. ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ;

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
  50. Anonymous13/1/18 17:58

    Απεβίωσε ο Τζίμης Πανούσης. Αφιερωμένο σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. (Εντάξει όχι σε όλους εξαιρούνται καμμιά 300ρια χιλιάδες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)

    https://www.youtube.com/watch?v=R9Q4nTg0rNw

    ReplyDelete
  51. Anonymous14/1/18 00:37

    Φίλτατε Α.Α. είσαι στόκος, κουτός και κατα φαντασίαν έξυπνος.
    Θα πρέπει όμως να σε ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου διότι μου πρόσφερες άφθονο γέλιο και είχα πραγματικά πολύ καιρό να ρίξω τέτοιο γέλιο. Συγχρόνος με επιβεβαίωσες ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ σε όσα έγραψα.
    Σε ευχαριστώ ειλικρινά !

    Καταρχάς έχω ξανα σχολιάσει και στο παρελθόν εδώ, οι διαχειριστές θα σου το επιβεβαιώσουν.

    Επιβεβαιώνεις την απίστευτη βλακεία που κουβαλά ο μέσος εθνικιστής στο μυαλό του, χαρακτηρίζοντας βαλτούς και έμμισθους αυτούς με τους οποίους δεν συμφωνεί, αλλά αποδέχεται αποκαλυμμένους ρουφιάνους και χαφιέδες στις τάξεις του !
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ !!!

    Εγώ είμαι "βαλτός και έμισθος τους κράτους" επειδή δεν θέλω να βλέπω αθώα παιδιά να πέφτουν στις παγίδες αυτού του σάπιου Συστήματος και επειδή δεν θέλω να βλέπω να καταστραφεί η ζωή τους ΓΙΑ ΕΝΑ Τ Ι Π Ο Τ Α.
    Επειδή δεν θέλω οι εθνικιστές να καταλήξουν στα κάτεργα της Δημοκρατίας όπου κάποιοι ξεψύχησαν ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
    Διότι δεν έχει κανένα νόημα να το παίξεις ήρωας σε αυτή την σάπια εποχή που ζούμε και άσε τις μαλακίες περι παπάδων και οτι προστάζω να γυρίσουν το άλλο μάγουλο τους (δεν είμαι καν Χριστιανός και εχθρός της εκκλησίας). Στην Ιστορία του έθνους μας έχουμε αρκετούς ήρωες. Δεν κατάφεραν τίποτα. Ούτε η Επανάσταση του 1821 πέτυχε τον στόχο της, βλέποντας την σημερινή Ελλάδα αλλά και διαβάζοντας αντικειμενικά και ψύχραιμα την ιστορία. Μπουχτίσαμε από ήρωες, ήρθε η ώρα να κερδίσουμε και κάτι.

    Μάθε αγόρι μου τι σημαίνει Honeypot. Μάθε οτι το σύστημα θέλει να βλέπει τους εθνικιστές να δραστηριοποιούνται και να οργανώνονται σε ομάδες ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, διοτι αυτό που το Σύστημα φοβάται και τρέμει είναι η Α Ν Ω Ν Υ Μ Ι Α. Το Σύστημα φοβάται και τρέμει αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει, που δεν μπορεί να ελέγξει και που δεν μπορεί να προβλέψει. Μάθε αυτά τα βασικά πρώτα και μετά θα μιλήσεις.

    Δεν έβαλα όλους τους εθνικιστές σε ένα κουβά γι αυτό έγραψα "οι περισσότεροι". Αν έβαζα όλους σε έναν κουβά θα έλεγα ΟΛΟΙ. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω και είμαι πολύ προσεκτικός με τους όρους που χρησιμοποιώ μικρέ. Προφανώς υπάρχουν άξιοι και τίμιοι εθνικιστές αλλά αποτελούν τραγική μειοψηφία.

    Τα όσα γράφω βασίζονται σε εμπειρίες. Σε 10 χρόνια ενασχόλησης με τον εθνικισμό γνώρισα τα πιο σιχαμερά αποβράσματα της κοινωνίας από πρεζάκια, παλιορουφιάνους που θα πούλαγαν την μάνα τους για λίγα φράγκα, δειλούς φλόρους, παλιοψέυτες μέχρι το κάθε τσουλάκι που μου το παίζει τίμια Σπαρτιάτισσα αλλά δεν έχει αφίσει πούτσα για πούτσα να ξεπατώσει την μουνάρα της.

    Δεν σε γνωρίζω προσωπικά και δεν με ενδιαφέρει να μάθω ποιος είσαι. Από αυτά που έγραψες απέδειξες ότι είσαι ανώριμος και κουτός. Με καλή διάθεση σου γράφω οτι εύχομαι να μην κάνεις ποτέ τις εμπειρίες που έκανα εγώ και τις ακόμη χειρότερες έως φρικιαστικές εμπειρίες που έκαναν πολύ άλλοι στον χώρο μας.

    -Βλαχογιάννης

    ReplyDelete
  52. Anonymous14/1/18 15:54

    Κουρήτη,συμφωνώ με τα γραφόμενά σου παραπάνω.Δεν υπάρχει περίπτωση να συγκεντρωθούν τόσοι!Εσύ ή κάποιο άλλο πρώην μέλος της ισχύος θα δώσετε παρόν;Προσωπικά, με τα συλλαλητήρια,τις διαμαρτυρίες και τις συγκεντρώσεις με πιάνει τάση για εμετό αλλά νομίζω πως πρέπει να παραστούμε όσοι έχουμε την δυνατότητα,μόνο και μόνο για να αυξήσουμε τον αριθμό!

    ReplyDelete
  53. Anonymous14/1/18 17:41

    14/1/18 15:54

    ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΩ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΑΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ, ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΩ. ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ . ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΑΙ.

    ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ή ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ή/και ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΔΙΑΒΑΖΑ ΧΘΕΣ ΠΩΣ "ΑΓΡΟΤΕΣ" ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ. 1-2-3 "ΑΓΡΟΤΕΣ" ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΕΤΑΒΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ..."ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ" ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ. ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑ-ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ. ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΑΛΙ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ ή ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ. ΚΟΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΑ Σ.Α. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
  54. Anonymous14/1/18 19:42

    Για τους αγρότες διάβασα κι εγώ πως ο κομμουνιστοπατέρας τους θέλει λέει την Παρασκευή να κλείσουν οι δρόμοι, εμποδίζοντας την έλευση Ελλήνων στο συλλαλητήριο!Θα δούμε...Όσο για τ'αναρχοάπλυτα,είμαι σίγουρος πως θα δημιουργήσουν προβλήματα!θα τα πούμε εκεί λοιπόν,καλή δύναμη!

    ReplyDelete
  55. Anonymous15/1/18 19:57

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΦΡΑΓΚΟ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΜΙΛΗΤΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ;

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  56. Να ζησης ρε ΔΗΜΗΤΡΑ, εισαι πραγματικη Ελληνιδα! Οταν ειδα τον Φραγκο μαζι μ* εκεινο τον πρωταθλητη του IQ καταλαβα οτι μας την εχουν στημενη απο παντου.

    ReplyDelete
  57. Anonymous19/1/18 19:09

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Ahoy!

    http://www.visaltis.net/2018/01/blog-post_18.html

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete