23/08/2017

ΚΡΗΤΗ: Δεκάδες σπίτια περιμένουν τους μουσουλμάνους-νεοεποίκους

"Περίπου 40 σπίτια στο Ηράκλειο έχουν ήδη εκμισθωθεί και εξοπλιστεί και είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τις οικογένειες των προσφύγων που θα συνεχίσουν να φτάνουν σταδιακά στην Κρήτη. Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Μαρία Καναβάκη που εκπροσωπεί το δήμο Ηρακλείου σε συνέντευξη τύπου που παραχωρείται στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαικής Επιτροπής στην Ελλάδα, με θέμα το πρόγραμμα στήριξης έκτακτης ανάγκης της ΕΕ για τους πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα, περίπου 45-50 άτομα βρίσκονται ήδη στο Ηράκλειο. Παράλληλα η διεύθυνση Κοινωνικής Ανάπτυξης, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ηρακλείου αλλά και το τμήμα Αθλητισμού σχεδιάζει δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά των οικογενειών προσφύγων, προκειμένου να περνούν δημιουργικά το χρόνο τους και να σταδιακά να ενσωματωθούν στην τοπική κοινωνία."

http://www.anatolh.com/

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για το θέμα των Προσφύγων στην Ελλάδα, Philippe Leclerc, είχε την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017, ο Δήμαρχος Χανίων και Αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.), Τάσος Βάμβουκας. Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία αφορούσε την πορεία του Προγράμματος Στέγασης Αιτούντων Άσυλο, που υλοποιείται από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε., με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο κ. Βάμβουκας και ο κ. Leclerc εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το ζήτημα της φιλοξενίας μεταναστών στην Κρήτη. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων επεσήμανε μεταξύ άλλων: “Όλοι θυμόμαστε τις αντιδράσεις, που υπήρχαν όταν ξεκίνησε η συζήτηση για τη φιλοξενία μικρού αριθμού προσφύγων στην Κρήτη. Τότε να θυμίσω ότι μαζί με τον Δήμαρχο Ηρακλείου πήραμε ένα μεγάλο βάρος κόντρα στις ηχηρές φωνές της ξενοφοβίας φορέων και μεμονωμένων πολιτών, να υπερασπιστούμε την τιμή και την καλή φήμη της Κρήτης, ως ενός τόπου, που συμμετέχει στα προβλήματα της χώρας και τηρεί τις παραδόσεις της φιλοξενίας και της ανθρωπιάς, που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας. Τότε με έμφαση είχα υποστηρίξει ότι η υπόθεση των προσφύγων είναι θέμα σωστής διαχείρισης, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες και πλέον με ικανοποίηση βλέπω ότι αυτό επιβεβαιώνεται, μέσω της συνεργασίας μας με την ύπατη αρμοστεία του Ο.Η.Ε. Η αποφυγή της γκετοποίησης με τη φιλοξενία των προσφύγων σε διαμερίσματα προκαλεί μηδενικά προβλήματα και έχει θετικά αποτελέσματα στις τοπικές κοινωνίες. Δεν υπάρχει καλύτερη επιβεβαίωση για την ορθότητα αυτής της πολιτικής από το γεγονός ότι πρόσωπα και φορείς, που είχαν δείξει αντίθεση τότε, σήμερα είτε δεν εκφράζονται πλέον με τον ίδιο τρόπο είτε συμμετέχουν ακόμα και στη διαδικασία φιλοξενίας”.

http://flashnews.gr/

Η Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή "ΠΛΟΗΓΟΣ", έχει αναλάβει σημαντικό έργο, αυτό για να μην νομίζετε στην υπόλοιπη Ελλάδα πως με το ζόρι τους κατεβάζουν και πως οι Κρήτες δεν τους θέλουν. Αυτή η κρατικοδίατη εταίρεία Κ.Ε.Κ με τις αστείες τεχνολογικά δυνατότητες της, όπως τουλάχιστον αναφέρει η ίδια στην ιστοσελίδα της, είχε και έχει έναν και μόνον σκοπό. Το μασούλισμα κρατικών πόρων σε ανούσιες και άχρηστες δραστηριότητες, τις οποίες όμως περιγράφει βαρύγδουπα ως σημαντικές και το βόλεμα εκατοντάδων συγγενικών και φιλικών κοπρόσκυλων. Μαζί με τις...
αναπτυξιακή Ηρακλείου
αναπτυξιακή Λασιθίου
Ψηλορείτης αναπτυξιακή Ρεθύμνου
ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΦΟΡΕΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
...υλοποιούν ήδη δεκάδες δράσεις, από προσλήψεις ρεμπεσκέδων, μέχρι προμήθειες μηχανημάτων, αυτοκινήτων, εξοπλισμού διασκέδασης και άλλου είδους, ώστε να τα έχουν όλα έτοιμα για την κάθοδο-υποδοχή των 2000+ μουσουλμάνων νεο-εποίκων.

Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση δεν φαίνεται να καταλήγει στον τρόπο που θα αποστείλει στην Κρήτη την ορδή.  Μερικοί ισχυρίζονται πως θα είναι καλύτερα να τους στέλνουν λίγους-λίγους στα μουλωχτά, ώστε να μην ερεθίσουν τα τοπικά αντανακλαστικά. Πολλοί υποστηρίζουν πως δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν καν αντιδράσεις διότι όλοι οι επίσημοι φορείς υποστηρίζουν την απόφαση μαζί με στην συντριπτική πλειοψηφια του κόσμου και πως πρέπει να τους στείλουν μαζικά με σκοπό να δώσουν έτσι ένα ευρύτερο κοινωνικό μήνυμα-χτύπημα στους ξενοφοβικούς ρατσιστές. Από τους δημάρχους της νήσου ο Λαμπρινός του Ηρακλείου είναι ένθερμος υποστηρικτής αυτής της νέας μουσουλμανικής εποίκησης, αλλά υποστηρίζει την πρώτη άποψη, όπως και ο Βάμβουκας των Χανίων.

Από δική μας ενημέρωση μαθαίνουμε πως αυτοί οι 50 που αναφέρει το άρθρο δεν προέρχονται από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά είναι από αυτούς που ξέβρασε η θάλασσα και από αυτούς που βρήκαν στις σπηλιές στα νότια του νομού Ηρακλείου.  Τα σπίτια που αναφέρονται, δεν τους κάνουν διότι λέει δεν βρίσκονται στην πόλη του Ηρακλείου αλλά στον ευρύτερο νομό και οι λαθρο-έποικοι αισθάνονται... "απομονωμένοι", παρά τις "ζεστές αγκαλιές" που οι ημικαθυστερημένοι κάτοικοι των περιοχών αυτών, άνοιξαν για να τους υποδεχτούν.

Απρόθυμοι να αποσταλλούν στην Κρήτη φέρονται οι έποικοι που ήδη βρίσκονται στην υπόλοιπη Ελλάδα και για αυτό η κυβέρνηση συζητά με τον ΟΗΕ ώστε να δωθούν επιπλέον κίνητρα και χρηματικά, αλλά και άλλου είδους(;;;) που η λογική μας δεν μπορεί να προσδιορίσει τι θα μπορούσαν να είναι. (Ίσως μια Ελληνίδα, ανήλικη κατά προτίμηση ως παλλακίδα, ένα ανήλικο αγόρι για να είναι και σεξουαλικά καλυμμένοι όλοι; Δεν ξέρουμε)

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΝ, ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ ΚΡΗΤΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΕΠΟΙΚΙΣΗ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΩΝ (ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΚΡΗΤΩΝ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΘΕΡΜΩΣ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ Η "ΙΣΧΥΣ" ΜΕΤΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ  ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.

10 comments :

  1. Anonymous23/8/17 19:47

    Γιατί να κλείσετε;
    Το έχετε ξαναγράψει, ότι εφόσον δεν πείθετε την "μάζα" και δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος θα κλείσετε. Όμως αυτό μόνο τους λαθροεισβολείς και τους γραικύλους θα ωφελήσει.
    Οι ελάχιστοι που σκέπτονται κάπως, που θα μπορούν να βρουν μιά είδηση πραγματική και να διαβάσουν κάποιο σχόλιο της προκοπής; Ελάχιστες είναι οι ιστοσελίδες που μείνανε...
    Α.Α.

    ReplyDelete
  2. ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΙ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟΥΣ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ.

    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΜΟΝΟΝ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΕΡΕΟΕΛΑΔΙΤΕΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΚΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ/ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ.

    ΑΛΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 7 ΕΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ, ΣΟΒΑΡΟΙ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΓΑΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΕΠΟΙΚΟΥΣ. ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous23/8/17 21:43

    ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ,ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΑΛΛΑ...ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ''ΕΛΛΗΝΕΣ''! Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ - ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΟΠΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣ) ΝΑ ΣΜΙΞΟΥΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  4. ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.
    http://flashnews.gr/post/322640/chania-beach-party-2017-to-megalytero-kai-kalytero-twn-teleytaiwn-etwn

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΕΠΑΝΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΙΧΟΣ ΕΙΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΓΟΥΜΕ ΕΔΩ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ; ΤΟ ..."ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΟΠΟΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥΡΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΔΡΑΓΩΝΑ, Η ΡΕΠΟΥΣΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΜΟΥΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!! ΕΧΟΥΜΕ ΔΛΔ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ, ΕΠΙΣΗΜΗ, ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΙΜΑΤΗΡΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ. !!!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ (;), ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

    ΑΛΛΑ ΧΕΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
    - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΗΡΩΙΚΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ; (ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ;
    - ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΥΣ (ΥΣΕΕ) ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ , ΠΗΡΑΝ ΤΩΡΑ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ;
    - ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ (ΓΙΑΤΡΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ);
    - ΜΗΠΩΣ Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΓΡΟΤΙΑ; ΜΗΠΩΣ Η ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΤΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΦΕΔΡΩΝ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ; ΑΛΛΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ;

    ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ, ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΩ ΕΓΩ Ο ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΙΣΧΥΣ; ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ. ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΩΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ "ΗΧΗΡΩΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ, ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΥΠΟΘΕΤΩ, "ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ". ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΗΡΩΕΣ . ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ) . ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΑΣ; ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΔΛΔ ΚΑΠΟΙΟΥΣ;

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΛΑ ΠΗΡΑ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΟΙ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΚΡΗΤΗ. ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ , ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ. ΝΑ ΧΕΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ; ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑ.
    - ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ HOT SPOTS? ΝΑΙ.
    - ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ; ΝΑΙ.
    - ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΑΣ ; ΝΑΙ.

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ..."ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΤΕ" ΝΑ ΔΕΙΧΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ .

    ReplyDelete
  5. Anonymous24/8/17 11:19

    ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.

    |||

    ReplyDelete
  6. Anonymous24/8/17 17:54

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΛΛΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ!Ο ΡΟΛΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΦΑΝΗΚΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΓΩ - ΕΣΥ - ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ,ΣΙΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΑΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!ΙΣΩΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΜΕΡΩΝΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ...ΙΣΩΣ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΕΒΓΑΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΗΡΕΜΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ;ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ...ΟΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ.

    Υ.Γ. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΙΙ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  7. Anonymous25/8/17 10:33

    Λυπαμαι και γω για την καταντεια των συντοπιτων μου, και επισης με θλιβει η στηριξη και των παραδοσιακων συλλογων που γραφεις. Βρισκω την παραδοση και τους παραδοσιακους χορους της Κρητης ως ενα νυμα διασυνδεσης μας με το παρελθον. Βλεπω τις παραδοσιακες στολες των γυναικων και σκεφτομαι κοιτα πως ντυνονταν οι γιαγιαδες μας και κοιτα πως ντυνοντε τα συμερινα ξεκωλα.. Εχει απολεστει και η αιδως στην κοινωνια μας συν τοις αλλοις.
    Ισχυς, θα λυπηθω και γω αν κλεισεις το ιστολογιο αλλα εκτιμω την κριση σου και την σκεψη σου. Ισως να ειναι και καλυτερα για να παμε ενα βημα παραπερα και να καταποιαστουμε με κατι αλλο πιο αξιολογο. Απλα μερικοι απο μας δεν εχουμε τις γνωσεις σου και προσπαθουμε να επεκτεινουμε την βαση δεδομενων μας. Σ' αυτα τα πλαισια βρισκω το ιστολογιο απο τα καλυτερα και επισης βρισκω αξιολογα τα δικα σου και αλλων σχολια.
    Δυο ερωτησεις,
    1. Αν παυσεις τη λειτουργια του ιστολογιου, θα παραμεινουν τα αρθρα και το αρχειο για να μπορουμε να ανατρεχουμε; Ποιος ειναι ο πιο ευκολος και γρηγορος τροπος αντιγραφης και αποθηκευσης αρθρων;
    2. Προς ΧΧΧΧ, σε ποια περιοχη ακριβως θα στησουν το Β ανατολικο ρωμαικο κρατος που λες;

    Μενιος

    ReplyDelete
  8. ΟΙ ΠΡΟ-ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ, ΤΩΝ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΝΤΥΝΟΝΤΑΝ ΕΤΣΙ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΤΟΛΗ; ΠΑΓΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΤΑΞΥ 800-1800; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΕΓΩ ΠΡΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΙΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΘΙΓΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΟΛΩΝ. ΑΥΤΕΣ ΔΙΑΝΟΡΦΩΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ.

    ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ, ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ , ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΞΩ ΤΩΝ ΑΡΧΕΓΟΟΝΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΣΕ ΜΑΙΜΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΒΑΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΠΕΤΥΧΑΝ. ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ. ΟΥΔΕΙΣ ΕΡΕΘΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΝΕΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΧΟΡΟΠΗΔΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΙΒΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΕΡΞΙΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ. ΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ.

    Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΗΓΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ. ΙΣΩΣ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

    ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΒΡΩ, ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ 2000+ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ;

    ReplyDelete
  9. Anonymous25/8/17 11:30

    Ναι σωστα το λες, αυτες οι στολες ειναι απο μια συγκεκριμενη περιοδο χρονου μικρη ή μεγαλη. Τωρα θυμηθηκα που ειχα διαβασει καπου οτι οι αρχαιες νεες σπαρτιατισες γυμναζονταν ημιγυμνες, και σιγουρα στην μινωικη εποχη θα ντυνονταν διαφορετικα. Συμφωνω οτι οι ιδεες μετρανε.
    Εκανα την αναφορα με τις στολες γιατι δε μαρεσει που οι σημερινες νεες επιδυκνυουν μονο το σωμα τους αντι την παιδεια τους και αλλες αξιολογες ιδιοτητες, αν τις εχουν. Αλλα φταινε και τα προτυπα τους και πολλα αλλα..

    Ενας απλος τροπος αποθηκευσης ειναι copy paste σε ενα φυλλο word, αλλα ειπα μηπως υπαρχει κανα καλυτερος.

    Για την καθοδο Ισλαμιστων η μονη πηγη ενημερωσης μου ειναι το παρον ιστολογιο, δεν εχω πολυ χρονο για ενημερωση. Νομιζω ομως οτι αν γινει η αρχη, δεν θα μεινουν μονο στους 2000, σιγα σιγα θα φερουν και αλλους. Θα το κανουν υπουλα, οπως υπουλα κατεστρεψαν και την οικονομια της Ελλαδας.

    Μενιος

    ReplyDelete
  10. Anonymous25/8/17 12:00

    Και μενα δε μαρεσει να βλεπω Κρητες να χορευουν για τους τουριστες. Αλλα μαρεσει να τους βλεπω στα πανηγυρια, μαρεσει ο ηχος της λυρας, και ο ρυθμος του πεντοζαλι με ανατασει. Επισης μαρεσει το ακουσμα της ποντιακης μουσικης. Ισως μου βγαινει λογο του φυλλετικου ασυνειδητου. Πιστευω πρεπει να διαφυλλαξουμε την παραδοση. Απ' οτι βλεπω στη Κρητη τα τελευταια χρονια ολο και περισσοτεροι νεοι μαθαινουν τους κρητικους χορους. Ισως καποια στιγμη ξυπνησει μεσα μας το πολεμικο μενος.

    Μενιος

    ReplyDelete