25.10.16

ΚΡΗΤΗ: Η Πρωτοβουλία Πολιτών "Πρώτα ο (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ) Άνθρωπος" για τις αποφάσεις που ελήφθησαν για το προσφυγικό

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΕΟ-ΑΠΟΙΚΟΙ/ΕΠΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ, ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".  ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣΟΥΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ.

Υ.Γ-1: ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2017 ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.
Υ.Γ-2: ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΑΦΙΧΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΕΟΑΠΟΙΚΟΙ/ΕΠΟΙΚΟΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΜΗ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΦΑΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.  ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

"Η Πρωτοβουλία Πολιτών - Πρώτα ο Άνθρωπος ήταν παρούσα στην ενημέρωση του Ηρακλείου και πιστεύουμε ότι η σωστή ενημέρωση των δημοτών είναι πρώτα και κύρια ευθύνη του Δήμου. Ως Δήμος πρέπει άμεσα να δημιουργήσουμε το φορέα συνεργασίας με την Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και στη συνέχεια να κάνουμε πρόσκληση ενδιαφέροντος ώστε να βρεθούν οι δημότες ή οι ξενοδόχοι που επιθυμούν να συνεργαστούν με το πρόγραμμα, όπως επίσης χρειάζεται να αξιοποιηθεί η εμπειρία των δομών αλληλεγγύης της πόλης. Θεωρούμε απαράδεκτη την καθυστέρηση της λειτουργίας του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και περίεργη τη σιγή του δημάρχου δύο εβδομάδες μετά τη σύσκεψη του Ηρακλείου. Να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι τελικά ο φορέας διαχείρισης του προγράμματος με την Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. Δηλώνουμε εξ αρχής πως είμαστε ριζικά αντίθετοι στην ιδέα ανάθεσης του φορέα διαχείρισης σε ΜΚΟ, που όπως επανειλημμένα έχει αποδειχθεί οι περισσότερες από αυτές βλέπουν την κρίση σαν επιχειρησιακή ευκαιρία και τους πρόσφυγες σαν εμπορεύματα. Άλλωστε, όπως ενημερωθήκαμε ο ίδιος ο Δήμος μπορεί να το διαχειριστεί και για να αποφύγει την έντονη γραφειοκρατία μπορεί να το αναθέσει σε μια αναπτυξιακή ή σε μία κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου.

Ως δημοτική κίνηση θεωρούμε ότι πρώτα και πάνω απ’ όλα προέχει η σωστή προετοιμασία για την υποδοχή και τη φιλοξενία των προσφύγων, αφού οι συνθήκες στα νησιά είναι απάνθρωπες για τους πρόσφυγες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κοινωνίες των νησιών του Αιγαίου είναι δυσβάσταχτα. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι πρόσφυγες είναι θύματα της φτώχειας και του πολέμου. Τα σπίτια τους, οι πόλεις και τα χωριά τους γκρεμίζονται στο βωμό των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων για τον έλεγχο των πετρελαίων. Αυτοί που με τις πολεμικές μηχανές τους ισοπεδώνουν τις χώρες τους, στη συνέχεια κλείνουν τα σύνορα, ορθώνουν φράκτες, υψώνουν συρματοπλέγματα εγκλωβίζοντας τους απελπισμένους, τους αφαιρούν το δικαίωμα να βαδίσουν στους τόπους προορισμού τους και τους αναγκάζουν να πνίγονται στα νερά της Μεσογείου. Συνεπώς, πέρα από τη στήριξη των προσφύγων, χρειάζεται να δυναμώσουμε τις προσπάθειες μας για να αλλάξουμε τους συσχετισμούς δυνάμεων, που στο βωμό του κέρδους αδιαφορούν για την τήρηση των συνθηκών του διεθνούς δικαίου, να αγωνιστούμε να κλείσουν οι αμερικανονατοϊκές βάσεις στον τόπο μας και να απαιτήσουμε να σταματήσουν οι δολοφονικοί πόλεμοι.

Στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε στις 21.09, ο Δήμος Χανίων αποφάσισε να υιοθετήσουμε τις αποφάσεις της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης για τη φιλοξενία των προσφύγων στην Κρήτη κατά το μέρος που μας αναλογεί. Στις 11.10 διοργανώθηκε από την ΠΕΔ Κρήτης μια ημερίδα με προσκεκλημένους τους δημάρχους της Kρήτης για να υποβάλουν ερωτήσεις και να ενημερωθούν σε πρακτικά θέματα που αφορούν το λεπτό ζήτημα της φιλοξενίας των προσφύγων. Για το σκοπό αυτό είχαν προσκληθεί και παρίσταντο ο πρόεδρος μαζί με κλιμάκιο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στη χώρα μας, καθώς και η διευθύντρια του τμήματος του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής που ασχολείται με τη διαχείριση του προσφυγικού. Επειδή θεωρούμε πως οι δημότες μας πρέπει να έχουν επίγνωση των όσων συζητήθηκαν, ώστε να διαμορφώσουν γνώμη με βάση τα πραγματικά δεδομένα και όχι από πηγές που με απαράδεκτο τρόπο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά το ζήτημα της φιλοξενίας των προσφύγων καλλιεργώντας κλίμα φόβου, με αοριστολογίες και ρατσιστικές κραυγές, οι απαντήσεις που δόθηκαν στο Ηράκλειο από Ύπατη Αρμοστεία και το αρμόδιο υπουργείο αναφέρουν τα εξής:

* Οι πρόσφυγες που θα έρθουν έχουν ονοματεπώνυμο, διαθέτουν κάρτα εργασίας, μερικοί έχουν υποβάλει αίτηση ασύλου και για αυτούς που πρόκειται να υποβάλουν, δεσμεύτηκε το υπουργείο να ανοίξει γραφείο ασύλου στο Ηράκλειο μέχρι το τέλος του Νοέμβρη 2016.

* Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ επιδοτεί:
  • Τα διαμερίσματα και τα μικρά ξενοδοχεία που θα φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες καθώς και τις οικοσκευές και την επίπλωση όπως και μικρές επιδιορθώσεις των κτισμάτων, όπου αυτές απαιτούνται.
  • Την τροφή (με κουπόνια για τα σούπερ μάρκετ που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, ή με προπληρωμένες κάρτες για να ψωνίζουν από όπου θελήσουν)
  • Παρέχεται επιπλέον ποσόν για τα είδη προσωπικής υγιεινής.
  • Την δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία με μηνιαίες κάρτες ή εισιτήρια.
  • Τα πρόσωπα που θα εργαστούν στην υπηρεσία που θα δημιουργήσει ο φορέας διαχείρισης του προγράμματος φιλοξενίας, για να υποστηρίξει το πρόγραμμα σε κάθε Δήμο, θα επιλέγονται από το φορέα, αλλά θα αμείβονται από την Ύπατη Αρμοστεία. Δηλαδή δεν θα επιβαρύνουν τα οικονομικά των Δήμων. Ως παράδειγμα, οι υπεύθυνοι διαχείρισης των διαμερισμάτων θα αναλάβουν να παρακολουθούν τις συνθήκες διαβίωσης (μαζί με τους κοινωνικούς λειτουργούς), αλλά και θα πληρώνουν το ρεύμα, το νερό και τη θέρμανση καθώς και τις επιδιορθώσεις τυχόν ζημιών, με έξοδα της Ύπατης Αρμοστείας. Στο προσωπικό που θα εργαστεί περιλαμβάνονται και εργαζόμενοι που θα συνοδεύουν τους πρόσφυγες στα νοσοκομεία και στις υπηρεσίες που θα χρειαστούν για τις υποθέσεις τους. 
  • Οι πρόσφυγες θα έχουν πρόσβαση στις δημόσιες δομές υγείας και τα παιδιά τους θα φοιτούν στα δημόσια σχολεία, ενώ την ευθύνη για τις παραπάνω υπηρεσίες την έχουν τα αρμόδια υπουργεία.
Όπως τονίστηκε από τους υπαλλήλους του υπουργείου, το κεντρικό χαρακτηριστικό της αντιμετώπισης της φιλοξενίας θα είναι η κανονικότητα, δηλαδή η διαβίωση της καθημερινότητας των προσφύγων με όρους μια φυσιολογικής ζωής, εργασία, βόλτα, ψώνια κ.λπ. Μιλάμε, δηλαδή, για ελεύθερες ανοικτές δομές φιλοξενίας που δεν έχουν καμία σχέση με απάνθρωπα κλειστά κέντρα εγκλεισμού. Το παραπάνω πρόγραμμα έχει ισχύ μέχρι το τέλος του 2017 και θα αφορά 2000 πρόσφυγες."

4 comments :

Anonymous said...

οι εαμοβουλγαροι αριστεροι εκαναν τελεια δουλεια τις τελευταιες δεκαετιες
η μεγαλη πλειοψηφια του ελληνικου λαου αποδεχτηκε και εσωτερικευσε τις ιδεες αρχες και αντληψεις των μπολσεβικων
το "πρωτα ανθρωπος μετα ελληνας" ειναι σλογκαν των αναχοκομουνιστων που διαχωριζει εντεχνα-απο εδω οι ανθρωποι, απο εκει οι ελληνες-δηλαδη ανεπαισθητα μας λεει οτι οι ελληνες δεν ειναι αθρωποι ενω οι εισβολεις ειναι...
επισης και το "ελληναράς" πυ εβγαλαν οι αριστεροι σε λιγο θα γινει σκετο "ελληνας"και θα θεωρειτε βρισια να το θυμαστε αυτο...κανουμε και μεις οι ΜΗ αριστεροι το λαθος να βριζουμε καποιον λεγοντας τον ελληναρά....προσοχη σε ολες τις λεξεις και ορους που βαζει ο εχθρος δεν τις αποδεχομαστε. τον πουστη το λεμε πουστη και κιναιδο και οχι ομοφυλοφυλο και ομοερωτικο.
τις αλλυλεγγυες τις λεμε κλανεγγυες κ.ο.κ. εξεφτελιζοντας γελοιοποιωντας και διαστρεβλωνοντας την μαρξιστικη νεοταξιτικη ορολογια και νοοτροπια του εχθρου
για να γινουν ομως ολα αυτα χρειαζονται χιλιαδες δικα μας εθνκιστικα στελεχη με αψογη ιδεολογικη και θεωρητικη καταρτηση...
ουτε 1000 χρυσαυγες φτανουν πεον.....

FREE GREEK PONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσινος πυριχιος στο κρεμλινο!

https://www.youtube.com/watch?v=-1SdgVzpS1U

Anonymous said...

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ...ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ...ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ....ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ(ΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ) ΤΟΥΣ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ" ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΟΥΝ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΑΚΕΤΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ)!!! ΠΕΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΣΟΚΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΣΟΜΑΛΙΑ....ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΑΛΓΕΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΚΟΥΕΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΜΠΑΓΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ (!) ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ , ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ!!!

ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΕΤΕ.!!!ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ...ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ..Ο ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΟΣΚΑΤΑ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ...ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΣΟ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΚΑΙ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΕΙΝΑΙ...

ΑΥΤΑ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!! ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ...

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ(ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ)...ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ....ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥΣ.!!

ΧΧΧΧ.

Φίλιππος said...

Ειλικρινά θλίβομαι με όλα αυτά. Γιατί μισούν τόσο τους Έλληνες; Εγώ είμαι άνεργος και μεγαλώνω μόνος μου δυο μικρά παιδιά. Σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε γιατί ό,τι έχω βάλει στην άκρη μου το παίρνει η εφορία και μου φορολογεί το σπίτι που μου άφησε ο πατέρας μου ..... Κρίμα....
Αυτοί που μας κυβερνούν πρέπει να μισούν την πατρίδα τους .... άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω...

Φοβάμαι ότι ο λαός θα ξεσηκωθεί και όλοι αυτοί θα φύγουν νύχτα από τη χώρα...