07/11/2016

Σύριοι με καταγωγή… από την Κρήτη, πιθανός κίνδυνος (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ)

Το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν διάφορα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία υπάρχουν ορισμένοι Σύροι οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως «Κρητικοί». Αυτά τα δημοσιεύματα αναφέρονται στους Σύρους πολίτες κάτοικους ενός χωριού ονόματι Χαμιντιέ. Οι αναφορές φέρουν αυτούς να δηλώνουν πως είναι Σύριοι από την Κρήτη… Επειδή ζούμε σε περίεργες εποχές, και επειδή η τέχνη της κοινωνικής μηχανικής έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις κάνοντας περίεργα μασάζ στην απαίδευτη και μη πονηρεμένη κοινή γνώμη, καλό είναι να διατυπωθούν ορισμένα ερωτήματα. Καταρχάς και καταρχήν, ας αναρωτηθούμε… γιατί αυτοί δηλώνουν πως είναι «Κρητικοί» και όχι «Έλληνες»; Άλλοι οι Κρητικοί, και άλλοι οι Έλληνες; Μήπως με αυτό υπονοείται κάτι πιο περίεργο, πιο βαθύ, από πίσω; Υπάρχει κίνδυνος αν αυτοί οι «κρητικοί» βρεθούν στο νησί της Κρήτης να διεκδικήσουν περιουσίες; Αν ναι, ποιές περιουσίες; Έχουν λυθεί αυτά τα θέματα; Οι Έλληνες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν. Γιατί τόσες δεκαετίες αυτοί οι «κρητικοί» δεν έρχονταν στην Ελλάδα; Ακόμη και επί Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Χαφέζ Αλ Άσαντ, αυτοί δεν είχαν έλθει στην Ελλάδα. Περίεργο δεν είναι; Γιατί δεν είχαν έλθει; Ποιοί οι λόγοι που δεν έρχονταν; Αυτοί οι λόγοι έχουν εκλείψει ή μήπως υφίστανται ακόμη αλλά ορισμένοι ανόητοι δεν τους έχουν ανακαλύψει; Οι καιροί ου μενετοί. Να είμαστε όλοι μας πονηρεμένοι.

http://www.defence-point.gr/news/?p=164487

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΕΟ-ΕΠΟΙΚΟΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΝΗΣΟ  ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2017. ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.  ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΥΠΕΡ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΕΝΩΣΕΙΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ, Η "ΙΣΧΥΣ" (ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ) ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟ, ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ, (ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ) ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ Η ΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ/ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ. Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΑΖΙΚΗ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ-ΠΥΡΗΝΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΩΡΑ (ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ) ΣΕ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΔΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ-ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ.

ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΗΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΥΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ. ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ  ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥ, ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΑΡΚΩΣ ΑΝΑΛΛΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ. ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟ 2012 ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΚΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤ'ΙΣΧΥΡΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΛΚΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΓΑΛΥΝΘΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ..."ΤΙ ; ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚΣ", ΕΙΤΕ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ. ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΣΜΟΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ (ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ) ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ "EAST MED", ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΠΩΣ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ ΤΟΝ "EAST MED" ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΓΕΩΟΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε, ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ.  ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ "ΤΟΥΡΚΟΚΡΗΤΙΚΩΝ". ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑ ΚΑΝ.

Υ.Γ: ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Κ.Λ.Π) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ  (ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ) ΚΑΙ ΠΟΥ  ΘΑ ΤΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ Η ΕΛΕΥΣΗ, Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ. ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ "ΑΥΤΟΜΑΤΑ" ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ/ΑΠΟΙΚΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ (ΠΑΛΙ ΟΛΩΝ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ". "ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ". ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ.

No comments :

Post a Comment