7.11.16

Σύριοι με καταγωγή… από την Κρήτη, πιθανός κίνδυνος (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ)

Το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν διάφορα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία υπάρχουν ορισμένοι Σύροι οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως «Κρητικοί». Αυτά τα δημοσιεύματα αναφέρονται στους Σύρους πολίτες κάτοικους ενός χωριού ονόματι Χαμιντιέ. Οι αναφορές φέρουν αυτούς να δηλώνουν πως είναι Σύριοι από την Κρήτη… Επειδή ζούμε σε περίεργες εποχές, και επειδή η τέχνη της κοινωνικής μηχανικής έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις κάνοντας περίεργα μασάζ στην απαίδευτη και μη πονηρεμένη κοινή γνώμη, καλό είναι να διατυπωθούν ορισμένα ερωτήματα. Καταρχάς και καταρχήν, ας αναρωτηθούμε… γιατί αυτοί δηλώνουν πως είναι «Κρητικοί» και όχι «Έλληνες»; Άλλοι οι Κρητικοί, και άλλοι οι Έλληνες; Μήπως με αυτό υπονοείται κάτι πιο περίεργο, πιο βαθύ, από πίσω; Υπάρχει κίνδυνος αν αυτοί οι «κρητικοί» βρεθούν στο νησί της Κρήτης να διεκδικήσουν περιουσίες; Αν ναι, ποιές περιουσίες; Έχουν λυθεί αυτά τα θέματα; Οι Έλληνες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν. Γιατί τόσες δεκαετίες αυτοί οι «κρητικοί» δεν έρχονταν στην Ελλάδα; Ακόμη και επί Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Χαφέζ Αλ Άσαντ, αυτοί δεν είχαν έλθει στην Ελλάδα. Περίεργο δεν είναι; Γιατί δεν είχαν έλθει; Ποιοί οι λόγοι που δεν έρχονταν; Αυτοί οι λόγοι έχουν εκλείψει ή μήπως υφίστανται ακόμη αλλά ορισμένοι ανόητοι δεν τους έχουν ανακαλύψει; Οι καιροί ου μενετοί. Να είμαστε όλοι μας πονηρεμένοι.

http://www.defence-point.gr/news/?p=164487

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΕΟ-ΕΠΟΙΚΟΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΝΗΣΟ  ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2017. ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.  ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΥΠΕΡ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΕΝΩΣΕΙΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ, Η "ΙΣΧΥΣ" (ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ) ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟ, ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ, (ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ) ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ Η ΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ/ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ. Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΑΖΙΚΗ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ-ΠΥΡΗΝΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΩΡΑ (ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ) ΣΕ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΔΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ-ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ.

ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΗΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΥΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ. ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ  ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥ, ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΑΡΚΩΣ ΑΝΑΛΛΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ. ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟ 2012 ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΚΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤ'ΙΣΧΥΡΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΛΚΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΓΑΛΥΝΘΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ..."ΤΙ ; ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚΣ", ΕΙΤΕ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ. ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΣΜΟΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ (ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ) ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ "EAST MED", ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΠΩΣ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ ΤΟΝ "EAST MED" ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΓΕΩΟΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε, ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ.  ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ "ΤΟΥΡΚΟΚΡΗΤΙΚΩΝ". ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑ ΚΑΝ.

Υ.Γ: ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Κ.Λ.Π) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ  (ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ) ΚΑΙ ΠΟΥ  ΘΑ ΤΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ Η ΕΛΕΥΣΗ, Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ. ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ "ΑΥΤΟΜΑΤΑ" ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ/ΑΠΟΙΚΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ (ΠΑΛΙ ΟΛΩΝ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ". "ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ". ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ.

2 comments :

Anonymous said...

ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ-ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ-ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ....ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ-ΜΑΛΤΑ-ΚΡΗΤΗ-ΚΥΠΡΟΣ-ΣΥΡΙΑ.....Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ/ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΙΣΟΔΟ-ΕΞΟΔΟ" ΣΕ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ....Η ΚΡΗΤΗ ΟΜΩΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ" ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.!!

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ,ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ,ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ η ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΙΗΣΗΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΩΣ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΕΡΣΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ....ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΑΞΟΝΕΣ:
-Ο ΑΞΟΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ η ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ!!..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΑΞΟΝΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ(ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ Η ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΧΗ)...ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΑΚΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΡΩΤΑ.

-Ο ΑΞΟΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ (ΚΑΥΚΑΣΟ) ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ-ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΑ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ.!!Ο 25ος ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΥΧΑΙΑ...ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΟΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ 25ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΙΣΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ (ΗΠΑ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ (ΡΩΣΙΑ).

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ η ΣΕΙΡΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ...ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ (ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ)....ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ.

https://hellasforce.com/2016/11/05/%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%b5%cf%88%ce%b7-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%bf/

http://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/story/743096/epitimos-arxigos-ges-as-etoimazomaste-gia-polemo-me-tin-toyrkia

ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΩΛΑ....ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ...ΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ...2018 ΜΕ 2021 ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ 2022 ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΛΗΓΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ.!!ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...
ΤΟ 2017 ΕΛΗΓΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ...ΤΟ 2008ΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Σ.ΛΑΒΡΩΦ,ΔΙΑΒΕΒΑΙΑΩΝΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ ΕΑΝ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ,ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΛΙΜΕΝΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Anonymous said...


ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΤΟ 2014(6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2008 ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 2017) Η ΡΩΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ,ΟΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ 2016 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018 ΚΑΙ ΤΟ 2021....Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ,ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ!! ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ (ΡΩΣΙΑ),ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ (Η.Π.Α)! ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ...ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.....Η ΜΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ Β'ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΟΙΚΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΞΟΝΙΑ)...ΕΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ (ΗΠΑ) ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΑΝΤΖΑΚΙ ΤΗΣ ΟΡΟΜΠΡΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΟΙΚΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΞΟΝΙΑ).....

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΕΣ.!!

ΧΧΧΧ.