25/05/2020

Ενώ εμείς ασχολούμαστε ακόμα με γελοιότητες και κουταμάρες ...

...όπως με το πόσοι πελάτες θα κάθονται στις καφετέριες και στα εστιατόρια, σε τι απόσταση θα στήσουμε τις ομπρέλες στις παραλίες, πώς θα υποχρεωθούν να επιστρέψουν στα σχολεία οι δάσκαλοι για έναν μήνα τώρα που συνήθισαν το καθισιό μετ' αποδοχών, η τουρκική μέγγενη σφίγγει γύρω από την πατρίδα μας η οποία υφίσταται απίστευτους εξευτελισμούς χωρίς μάλιστα να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση.

Την Τετάρτη 13 Μαΐου περίπου 35 Τούρκοι στρατοχωροφύλακες εισέβαλαν σε ελληνικό έδαφος στη μεθόριο του Έβρου, κατέλαβαν 16 στρέματα ελληνικής γης, ανήρτησαν τη σημαία τους και στρατοπέδευσαν αρνούμενοι να αποχωρήσουν. Το συμβάν επιβεβαίωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών λέγοντας πως «παρά τις προειδοποιήσεις μας και τις προτάσεις μας για συνεργασία, η Ελλάδα ξεκίνησε τοπογραφικές εργασίες και παραβίασε το συμπεφωνημένο σύνορό μας. Η παραβίαση αυτή αποτράπηκε αμέσως από τις αρμόδιες υπηρεσίες μας με τη λήψη των αναγκαίων μέτρων (δηλαδή την κατάληψη ελληνικού εθνικού εδάφους)... Δεν θα γίνει ανεκτό οποιοδήποτε τετελεσμένο στα σύνορά μας».

Ποια ήταν η αντίδραση της ελληνικής πλευράς; Οι στρατιωτικοί μας που έχουν ορκιστεί να υπερασπίζονται την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας, αντί να απαντήσουν αμέσως με πυρά κατά των Τούρκων και να τους εκδιώξουν κακήν κακώς από το ελληνικό έδαφος, ζήτησαν οδηγίες από τους ανωτέρους τους, και εκείνοι από τους δικούς τους ανωτέρους, φθάνοντας μέχρι τον άσχετο και ανύπαρκτο υπουργό Άμυνας, ο οποίος βέβαια τους διέταξε να κάνουν την πάπια - και αυτοί υπάκουσαν στην εντολή-αίσχος του πολιτικού τους προϊσταμένου διότι ως γνωστόν «ο μισθός να πέφτει κάθε μήνα, και δεν πάει να κόψει τον σβέρκο της η Ελλάδα».

Ακολούθησε μία πραγματική φαρσοκωμωδία εκ μέρους της κυβέρνησης για να κρύψει το ντροπιαστικό συμβάν στον Έβρο.

Ο υπουργός Εξωτερικών Δένδιας αρχικά παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς το περιστατικό λέγοντας πως «μιλάμε για λίγες δεκάδες μέτρα». Στις 7 Δεκεμβρίου 2019 όμως, σε συνέντευξή του μετά από Σύνοδο του ΝΑΤΟ, είχε δηλώσει κατηγορηματικά πως «θα προασπίσουμε και το τελευταίο χιλιοστό εθνικού εδάφους, όπως δεσμευόμαστε από το Σύνταγμα, το οποίο ορκιστήκαμε να τηρούμε». Ένα από τα δύο μπορεί να συμβαίνει: ή ο Δένδιας δεν είχε επίγνωση του τι έλεγε τότε και απλώς πέταγε μερικές κορώνες άνευ ουσίας για εσωτερική κατανάλωση, ή κορόιδευε συνειδητά τους Έλληνες ξέροντας εκ των προτέρων ότι η Ελλάδα ΔΕΝ πρόκειται ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να αντιδράσει δυναμικά όσο σοβαρή πρόκληση κι αν κάνουν σε βάρος της οι Τούρκοι.

Τελικά ο Δένδιας κάτω από την πίεση της αποκάλυψης του συμβάντος στον Έβρο έδωσε εντολή να γίνει... διάβημα προς την Άγκυρα. Πάλι καλά που δεν έκανε τους Τούρκους unfollow και στο instagram να τους καταστενοχωρήσει. Την επόμενη μέρα όμως άλλαξε τροπάρι και ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο απλώς για μερικούς «Τούρκους πολίτες που κάνουν μετρήσεις». Από τη μία κοροϊδία στην άλλη, δηλαδή, αφού δεν έδωσε καμία εξήγηση γιατί έκανε διάβημα προς την Τουρκία αφού δεν είχε συμβεί απολύτως τίποτα. Και σαν να μην έφταναν αυτές οι παλλινωδίες, ήρθε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να ανακοινώσει ότι «ουδέποτε κατελήφθη ελληνικό έδαφος από ξένες δυνάμεις». Ζούμε δηλαδή ξανά την καταιγίδα ασύστολων κυβερνητικών ψεμάτων που ζήσαμε και τον Ιανουάριο όταν το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Ορούτς Ρέις» έκανε ανενόχλητο βόλτες επί 12 ώρες μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυριζόταν ότι «το παρέσυρε ο άνεμος».

Η κατάληψη ελληνικού εδάφους στον Έβρο παρ' ότι «θάφτηκε» κυριολεκτικά από τα εγχώρια ΜΜΕ επί σειρά ημερών, έγινε κύρια είδηση σε μεγάλα διεθνή ΜΜΕ. Εξευτελιστήκαμε δηλαδή διεθνώς, και δείξαμε για μία ακόμη φορά ότι η Ελλάδα είναι ανύπαρκτο γεωπολιτικό μέγεθος, ένα φοβικό και ανερμάτιστο κράτος το οποίο δεν έχει ούτε στρατηγική ούτε εθνική αξιοπρέπεια. Πόσες άλλες αποδείξεις χρειάζεται να έχει κανείς για να αντιληφθεί ότι η κυβέρνηση, με την αγαστή συνεργασία των καλοπληρωμένων ΜΜΕ, κοροϊδεύει ξεδιάντροπα τον ελληνικό λαό κρύβοντάς του τις απίστευτα ιταμές προκλήσεις των Τούρκων οι οποίες όχι μόνο γίνονται πλέον βροχηδόν αλλά και κλιμακώνονται σε θράσος.

Η κατρακύλα αυτή έχει προϊστορία. Από το 1996 με την εκχώρηση εθνικού εδάφους στα Ίμια (την οποία κατάπιε αμάσητη ο δήθεν υπερήφανος ελληνικός λαός) πάει η καρπαζιά σύννεφο από τους Τούρκους. Όταν μάλιστα το 2018-19 οι απέναντι είδαν την Ελλάδα να ξεπουλάει από μόνη της την ίδια η Ιστορία της και την ψυχή της προδίδοντας τη Μακεδονία στους θρασύτατους Σκοπιανούς, κατάλαβαν ότι εδώ κυβερνούν ανιστόρητα ασπόνδυλα και ότι η χώρα έχει σαπίσει ηθικά και αξιακά. Έτσι κλιμάκωσαν κατακόρυφα την επιθετικότητά τους, και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε όλοι σήμερα. Οι υπερπτήσεις των ελληνικών νησιών έχουν γίνει πλέον καθημερινή ρουτίνα και επεκτείνονται όλο και πιο δυτικά, ενώ και στη θάλασσα ένας λαός που δεν φημίζεται καθόλου για τη ναυτοσύνη του χτίζει ψυχολογία νικητή σε βάρος του πιο ναυτικού λαού της υφηλίου καταδιώκοντας διαρκώς τα σκάφη του ελληνικού Λιμενικού και κάνοντας απόπειρες εμβολισμού τους χωρίς να παίρνει την απάντηση που του αρμόζει.

Όσο εμείς εμφανιζόμαστε πρόθυμοι να μετακινούμε όλο και πιο πίσω τις «κόκκινες γραμμές» μας, τόσο οι Τούρκοι θα ξεθαρρεύουν περισσότερο. Φυσικό ήταν κάποια στιγμή, διαπιστώνοντας ότι απέναντί τους έχουν δειλούς και ψοφοδεείς Έλληνες πολιτικούς, να επιχειρήσουν και κατάληψη εθνικού εδάφους. Τι να πει κανείς για την κατάντια αυτής της χώρας. Ηττοπάθεια, μιζέρια, εξευτελισμός και ραγιαδισμός. Παράλληλα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μια επιχείρηση στρατηγικής περικύκλωσης της Ελλάδας, καθώς οι Τούρκοι έχουν δέσει στο άρμα τους την Αλβανία, τα Σκόπια και τη Βουλγαρία στον βορρά, ενώ με την αποστολή 7.500 ισλαμιστών μαχητών και τεράστιας ποσότητας όπλων και υλικών στο καθεστώς Σάρατζ της Τρίπολης κατάφεραν όχι μόνο να το κρατήσουν όρθιο αλλά και να αντιστρέψουν τη ροή των επιχειρήσεων σε βάρος των δυνάμεων του Χάφταρ - και συνεπώς να παγιώσουν τις συνέπειες του τουρκολιβυκού μνημονίου.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά θα τα εθνικά μας συμφέροντα, η ελληνική κυβέρνηση «πετάει αετό» και η μόνη έγνοια της είναι πώς θα κρύψει την πρωτοφανή ξεφτίλα και τον ντροπιαστικό ενδοτισμό της έναντι της Τουρκίας, και πώς θα στρέψει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης αλλού, σε πιο ανώδυνα ζητήματα ταΐζοντας το πόπολο με ηλιθιότητες όπως το τι κάνουν ο Τραμπ, ο Τζόνσον και ο Μπολσονάρου με τον κορωνοϊό, με εξεταστικές επιτροπές της πλάκας στη Βουλή, και με τα σιντριβάνια που φτιάχνει ο Μπακογιάννης στις πλατείες του Ισλαμαμπάντ (πρώην Αθήνα). Καραγκιοζιλίκια μιας ασόβαρης χώρας, ανίκανης να προασπιστεί τα συμφέροντά της...

Stirlitz

23 comments :

  1. Anonymous25/5/20 13:36

    ΓΙΝΑΤΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΥΣΤΙΚΟ;

    https://www.kranosgr.com/%ce%b1%cf%86%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%ad%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b7-%ce%ba%cf%81%ce%ae%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bc%ce%b2%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ..."ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ" ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΕΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΕΩΝ, ΑΡΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ.
      ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΘΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΩ... ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΣΩ ΗΠΑ. ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.

      Delete
    2. ΚΥΤΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΣΟ-ΚΑΡΠΑΘΟ-ΡΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.

      Delete
    3. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΦΟΡΑ, ΛΟΓΩ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ...

      Delete
  2. Anonymous25/5/20 17:49

    ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΟΛΑ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  3. Anonymous25/5/20 18:12

    ”Αναδύθηκε” η Κρήτη στο έμβλημα του 2ου ΑΚΕ της ΠΑ
    https://www.kranosgr.com/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-2%CE%BF%CF%85/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous26/5/20 17:49

      Ο υπεύθυνος για την επιλογή των πρώτων θα τα πληρώσει από την τσέπη του;

      Delete
  4. Anonymous25/5/20 19:01

    ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ....
    ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ "ΕΛΛΑΔΑ"

    ReplyDelete
  5. Anonymous25/5/20 19:28

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ; ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΟΙ "ΕΙΔΙΚΟΙ" ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://isxys.blogspot.com/2020/05/blog-post_67.html
      https://isxys.blogspot.com/2020/05/blog-post_39.html

      Delete
    2. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ (ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ "ΕΙΔΙΚΩΝ") ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ, ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ...

      Delete
    3. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΛ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ, ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ...

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΡΑΚΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΜΕ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΑ 12 ΝΜ.
      ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΞΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΦΡΑΧΤΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΓΚΡΙΝΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΞΑΝ.

      ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΧΤΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΘΟΥΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΥΠΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ;;; ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ;;; ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ (ΔΗΘΕΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΙ) ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΟΡΙΟ.

      ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ*, ΑΡΑ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ Ε.Δ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΓΜΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΦΡΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ; ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΟΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΜΠΕΙΣ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο "ΑΡΑΧΝΗΣ" ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟ "ΑΥΛΑΚΙ'. ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΔΟΓΜΑ ΑΜΥΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΝΟΥΡΙΟ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
      *[ΚΑΙ ΝΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ].
      ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ. ΝΕΑ ΙΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ...

      Delete
    4. "ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΛ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ, ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ... "

      «Πυρά» Δένδια σε ΣΥΡΙΖΑ – «Συμφωνείτε με τα fake news των ακροδεξιών sites;»

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μ'ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ!

      Delete
  6. Anonymous25/5/20 21:40

    Πάντως αποτελεί αναβάθμιση των αντιδράσεων μας έναντι των τουρκικών προκλήσεων! Η στρατηγική ψυχραιμία μετατράπηκε σε πλήρης άρνηση των γεγονότων! Να δείτε που θα αρχίσει να εφαρμόζεται και σε άλλες περιπτώσεις, θαλασσίων και εναέριων συνόρων μας αν τους πετύχει η σούπα!


    12G

    ReplyDelete
  7. Anonymous26/5/20 00:23

    ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ.
    ΧΑΛΑΕΙ Η ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ (ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ) ΚΑΙ ΚΛΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ "ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ" ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΙΔΕΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=M9BNoNFKCBI

    ReplyDelete
  8. Anonymous26/5/20 13:41

    ΜΑΖΗΣ: Σε λίγο η Ελλάδα απλά δε θα υπάρχει

    https://www.youtube.com/watch?v=20rbiLgk9t0&feature=emb_title

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η "ΕΛΛΑΣ" ΟΥΤΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ. Η ΧΩΡΑ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΕΘΝΩΣ ΩΣ "GREECE" ή ΑΛΛΙΩΣ ΩΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" (ΓΙΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΥΤΟ) ΕΙΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΩΡΟ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΟΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ.

      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΟΙΤΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΗΔΗ "ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΜΕ" ΑΝΟΗΤΩΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΝΤΕΣ ΜΟΝΟ-ΠΟΔΑΡΟΙ, ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΡΟ-ΠΟΛΛΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ" ΗΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΤΙΔΟΣ ΜΑΣ , ΔΛΔ ΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑ.

      ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΟΝΤΟ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, (ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΑΝΟΗΣΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΘΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΧΕΑΝ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΑΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

      ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΩΝ ΕΔΑΦΩΝ.

      ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ "GREECE" , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ , ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ. ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ "ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΖΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.

      ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΛΩΣ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑ ΔΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΛΗΞΕΙ, ΕΠΙΠΟΝΑ. ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ, ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΘΥΝΗΣ ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ. ΘΑ ΕΠΙΠΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ.

      Η ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΚΙΑΔΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ. ΠΟΣΗ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Η "GREECE" , ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΗ . Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΝΟΥΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΠΑΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ "GREECE", ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ή ΟΧΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΑΙΤΗΜΑ . ΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.

      Delete
    2. ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΓΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΩ ΔΙΑΚΑΩΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ "ΦΑΝΑΡΙΩΤΕΣ" ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΣΥΡΙΟΥΣ, ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ , ΛΙΒΥΟΥΣ , ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ , ΓΥΦΤΟΥΣ Κ.Λ.Π ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ ΛΕΥΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΛΕΥΚΟΙ.

      ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΝΕΙ -ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΛΗΞΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ . ΔΕΝ ΔΙΑΒΛΕΠΩ ΟΥΔΕΝΑ ΠΡΟΘΥΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ "ΡΙΣΚΑΡΕΙ". ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

      Delete
  9. Anonymous27/5/20 01:37

    ΕΒΡΟΣ: “Έχουν γίνει συμφωνίες τύπου Ζυρίχης ερήμην του ελληνικού λαού”; Ο Ναύαρχος Χρηστίδης σε άρθρο “κεραυνό”

    https://www.militaire.gr/evros-quot-echoyn-ginei-symfonies-typoy-zyrichis-erimin-toy-ellinikoy-laoy-quot-o-nayarchos-christidis-se-arthro-quot-kerayno-quot/

    ReplyDelete
  10. Anonymous27/5/20 11:11

    Εγεμέν Μπαγίς : ¨Η Ελλάδα είναι ελεύθερη να χτίσει φράχτη όπου θέλει εκτός από τα ελληνοτουρκικά σύνορα
    https://tourkikanea.gr/arthra-tou-istologiou/sxeseis-17/

    ReplyDelete
  11. Anonymous27/5/20 11:13

    Ντόρα Μπακογιάννη: “Χρειαζόμαστε μια συνολική συμφωνία με την Τουρκία…”
    https://www.defence-point.gr/news/ntora-mpakogianni-quot-chreiazomaste-mia-synoliki-symfonia-me-tin-toyrkia-quot

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΗΤΟΥΝ.

      Delete
    2. Anonymous27/5/20 12:37

      http://agonaskritis.gr/%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF-89-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%AE-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B8%CE%B7/

      https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/article/611473/xydaia-synthimata-sto-grafeio-tis-ntoras-mpakogianni-sta-xania

      Delete