21/09/2019

FoneTracker: Εφαρμογή για την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων

Οι περισσότερες εφαρμογές, που κυκλοφορούν σήμερα, λειτουργούν απομακρυσμένα. Παλιότερα, η συσκευή έπρεπε να βρίσκεται εντός του εύρους της εφαρμογής, προκειμένου να κατασκοπεύσει όλες τις πληροφορίες. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, αυτό άλλαξε. Πλέον, η απομακρυσμένη πρόσβαση στη συσκευή είναι δυνατή και πολύ αποτελεσματική.

Οι πληροφορίες στις οποίες έχουν συνήθως πρόσβαση, είναι:
  • Μηνύματα κειμένου
  • Κλήσεις
  • Επαφές
  • Συνομιλίες σε διάφορες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Εmail
  • Τοποθεσία GPS
  • Φωτογραφίες και βίντεο
  • Φάκελοι και εφαρμογές
  • Ιστορικό (στο Διαδίκτυο)
  • Μηνύματα, που έχουν διαγραφεί και ιστορικό κλήσεων
Ωστόσο, δεν έχουν όλες οι εφαρμογές τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλες αυτές τις πληροφορίες. Υπάρχουν εφαρμογές, που επικεντρώνονται σε κάτι από όλα αυτά. Οι πιο πρόσφατες, όμως, εφαρμογές προσπαθούν να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερα.

Η νεότερη εφαρμογή, που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή είναι η «FoneTracker». Είναι πολύ λειτουργική και αποτελεσματική, αφού έχει τη δυνατότητα να αποκτά πρόσβαση σε όλες τις παραπάνω πληροφορίες, πολύ γρήγορα, χωρίς να επηρεάζεται από άλλες εφαρμογές. Μπορεί να παρακολουθεί οποιαδήποτε εφαρμογή της συσκευής-στόχου χωρίς να γίνει αντιληπτή. Η FoneTracker δεν είναι ορατή στο θύμα και καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία, ώστε ο χρήστης να μην υποψιαστεί καν ότι έχει εγκατασταθεί στη συσκευή του. Άλλες αντίστοιχες εφαρμογές γίνονται συνήθως αντιληπτές λόγω της μεγάλης κατανάλωσης μπαταρίας.

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της εφαρμογής είναι ότι είναι πολύ απλή, με αποτέλεσμα να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε ακόμα και αν δεν έχει πολλές τεχνολογικές γνώσεις. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε μια χαμένη συσκευή, αφού έχει πρόσβαση σε πληροφορίες τοποθεσίας. Ένα άλλο πλεονέκτημα της είναι η δυνατότητα παρακολούθησης της online δραστηριότητας των θυμάτων και η αποτροπή οποιασδήποτε ανεπιθύμητης συμπεριφοράς καθώς και η δυνατότητα χειρισμού της συσκευής από απόσταση.

Πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή FoneTracker.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://fonetracker.com/install-free-phone-tracker/

https://www.secnews.gr/197573/syskevi-parakolouthisi-fonetracker/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ "ΠΕΛΑΤΕΣ" ΤΟΥΣ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ) ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ, (ΔΙΚΟ ΣΑΣ "interface") ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ.ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΑΣ.

No comments :

Post a Comment