17/09/2017

59000 ΜΠΕΡΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ... "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΚΑΜΜΕΝΟΥ: https://bankstersae.blogspot.gr/2017/09/59000.html

3 comments :

  1. Anonymous18/9/17 20:46

    Το μονο που εχει μεινει ως παραγωγη στην Ελλαδα ειναι καποια αγροτικα προιοντα που δεν μπορουν να καλλιεργηθουν σε πολλα αλλα κρατη οπως το ελαιολαδο πχ.
    Και ο τουρισμος εχει μεινει αλλα κι αυτον θα τον καταστρεψουν.
    Ειναι μετα να μην δικαιολογεις τους νεους που μεταναστευουν;
    Οσοι μεινουμε θα φυτοζωουμε μεχρι να ερθει η ωρα του αμερικαν μπαρ οπως λετε.
    Μενιος

    ReplyDelete
  2. Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ (ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΝΗΣΟΥΣ) ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ. ΟΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΘΑ ΞΑΝΑΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΦΕΤΟΣ. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΡΟΗ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ή ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ ΟΥΣΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΗΠΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΙΣΑ ΙΣΑ, ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ.

    ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ (2012) ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2012/03/blog-post_3887.html

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ... ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΔΡΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

    ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΧΥΔΗΝ-ΧΥΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΑΙ ΨΗΓΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ. ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous18/9/17 21:13

    Τα λες σωστα αλλα και με τη παρουσα κατασταση κατι κινειται..
    Δουλευουν τα εστιατορια, τα καφε, τα μικρα δωματια, τα σουβενιρ.
    Και οι αγροτες παρα την υψηλη φορολογια, οσο υπαρχει το ευρω εχει καποια αξια η παραγωγη τους. Οταν θα μας πανε στο δευτερο νομισμα, αυτη θα πεσει. Κι απτην αλλη θα αναιβει αυτη της βενζινης, οποτε δεν θα συμφερει πλεον καποιον να καλλιεργει.
    Μενιος

    ReplyDelete