15/12/2014

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

- Χάνεις μια Μικρά Ασία Ελληνική και την παραδίδεις στους Τούρκους Κεμαλοφασίστες...
- Χάνεις μια Ελληνική Βόρειο Ήπειρο και την παραδίδεις στους Αλβανούς...
- Χάνεις μια Ελληνική Κύπρο και την παραδίδεις στους Τούρκους και τους Άγγλους...
- Χάνεις μια Ελληνικότατη Ανατολική Θράκη και την παραδίδεις χωρίς μάχη στους Κεμαλοφασιστες που δεν είχαν ούτε ένα Τούρκο στρατιώτη
- Χάνεις την Ελληνικότατη Ανατολική Ρωμυλία και την παραδίδεις στους Βούλγαρους χάρισμα ...
- Χάνεις την Ίμβρο και Τένεδο που έχεις σαν Ελλάδα δικαίωμα να τις υπερασπίζεσαι στις τοπικές αυτοδιοικήσεις τους χωρίς ποτέ να ασχοληθείς μαζί
τους χαριζονταστες στους Τούρκους ενώ είναι ανεξάρτητες αυτοδιοικούμενες περιοχές...

- Αδιαφορείς για τον Ελληνισμό της πόλης με τα Σεπτεμβριανά γεγονότα το 1955 και το κάνεις γάργαρα το θέμα μέχρι που τον εξαφάνιζεις από την Πόλη...
- Ανίκανος να αποτρέψεις τον εμφύλιο με συνεννόηση των αντιμαχόμενων παρατάξεων...
- Δέχεσαι προσβολή στα Ίμια και λες ότι η Γαλανόλευκη στον ιστό της χάθηκε από τον αέρα...
- Αδιαφορείς για την ενίσχυση του στρατού με νέα όπλα λόγω της κρίσης στην οικονομία (λες) που προκάλεσες εσύ...

- Έχεις μια χωρά με ΜΗΔΕΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ το 1974, με πλήρη ανάπτυξη της βιομηχανίας και της παραγωγής με ΜΗΔΕΝ ΑΝΕΡΓΙΑ και σήμερα λες χωρίς ντροπή... "αλλοίμονο αν δεν ήταν τα μνημόνια θα είχε καταστραφεί η χώρα".
- Βγαίνεις και λες ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ "Λεφτά Υπάρχουν" και μετά λες δεν υπάρχουν.
- Καταστρέφεις τους ιστούς της κοινωνίας το σύστημα υγείας, το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό (με την αρπάγη των αποθεματικών τους), το εκπαιδευτικό. 
- Εμπαίζεις τις άξιες της οικογένειας, όπως και το θρησκευτικό πιστεύω της ορθοδοξίας.

ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ;;; ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χάρης Καρολίδης

Y.Γ -Φαντασθείτε σήμερα την Ελλάδα να είχε στην επικράτεια της αυτά που της ανήκαν και τις τα άρπαξαν με το έτσι θέλω οι "φίλοι" μας οι δυτικοί. Με έκταση της Ανατολικής Θράκης της Ανατολικής Ρωμυλίας της Βορείου Ηπείρου. Τι γεωστρατηγικο βάθος ενδοχώρας θα είχε και ενώ ξεχνούμε αυτά που έγιναν στο παρελθόν σε βάρος μας αντί να τα διεκδικούμε ανεχόμαστε να μας διεκδικούν κάποιοι γείτονες μας την υπάρχουσα σημερινή μας εδαφική έκταση.

Ε, όχι δεν πάει άλλο ούτε ένα μετρό υποχώρησης αρκετά με όλα τα σε βάρος μας από τους ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

Delba
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2014/12/blog-post_80.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΚΙ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ..."ΑΘΩΟΤΗΤΟΣ" ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΙΓΑΙΟ (ΔΙΟΤΙ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΕΝΝΙΑΜΗΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ). ΘΑ ΒΑΡΑΤΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ 10% ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΙ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΕΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ, ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗΣ, ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ "ΠΡΑΜΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ.

- "ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ...ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΕΔΩ ΚΟΨΑΝΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙΑ".
- "ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ"
ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ. ΤΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΥΣΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ..."ΤΕΛΕΙΩΣΕ" ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ. ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ "ΔΙΑΣ";;;

No comments :

Post a Comment