06/11/2019

Ο Καραμπελίας υποστηρίζει την πρόταση της "ΙΣΧΥΣ" για το λαθρομεταναστευτικό. Και ο Λυγερός είδε "το φως το αληθινό"

Μια πρόταση-σοκ για την αντιμετώπιση της όξυνσης του μεταναστευτικού προβλήματος, που προσλαμβάνει διαστάσεις πρωτοφανούς κρίσης για την Ελλάδα, έκανε πριν από λίγες ώρες ο γνωστός συγγραφέας-διανοούμενος Γιωργος Καραμπελιάς, που είναι επικεφαλής της κίνησης «΄Αρδην» και προέρχεται από τον χώρο της παραδοσιακής Αριστεράς: «Μαζέψτε όλους τους μετανάστες σε δυο-τρία ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου και φτιάξτε εκεί υποδομές, μέχρι να φύγουν από την Ελλάδα». Να συγκεντρώσει το Ελληνικό Κράτος όλους τους παράτυπους μετανάστες σε δυο-τρία ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου, αφού πρώτα, με λεφτά της Ευρώπης, δημιουργηθούν -σε χρόνο ρεκόρ- όλες οι απαραίτητες υποδομές και να υποχρεωθούν να παραμείνουν εκεί μέχρι να αποφασιστεί η οριστική απομάκρυνσή τους από την Ελλάδα.

Ο γνωστός συγγραφέας υπογράμμισε με έμφαση ότι μπορεί η πρότασή του σε ένα πρώτο άκουσμα να σοκάρει την κοινή γνώμη, αλλά αποτελεί την μόνη λύση:
  • Πρώτον, γιατί θα αποτρέψει έτσι να έρχονται όλο και περισσότεροι παράτυποι μετανάστες από την Τουρκία
  • Δεύτερον δεν θα αφήσει να προχωρήσει το σχέδιο μετεγκατάστασης των παρατύπων μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα, το οποίο θα λειτουργήσει -όπως είπε ο ίδιος- «σαν νάρκη στα θεμέλια της Εθνικής και Κοινωνικής συνοχής του Ελληνικού λαού».

«Αν προχωρήσει η μεταφορά των παρατύπων μεταναστών από τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου στην ενδοχώρα θα υπάρξει επικίνδυνη αλλοίωση της ενότητας του Ελληνικού πληθυσμού, με εξαιρετικά επικίνδυνες συνέπειες, που θα προκύψουν τα αμέσως επόμενα χρόνια… Αυτοί που έρχονται από απέναντι, είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία Μουσουλμάνοι, έχουν συγκρουσιακές κουλτούρες σε σχέση με την Χριστιανική κουλτούρα της Ελλάδος και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ενσωματωθούν ομαλά στην Ελληνική κοινωνία, όπως συνέβη στο παρελθόν με τα μεταναστευτικά ρεύματα από τα Βαλκάνια και την Αν. Ευρώπη», συνέχισε ο εκδότης του περιοδικού «Άρδην».

Όλα αυτά ειπώθηκαν στην εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου «Western -Μια ώρα στην Άγρια Δύση της Ενημέρωσης», όπου, μετά τις δηλώσεις του, ο Γ. Καραμπελιάς, δέχτηκε προσωπική επίθεση από το παριστάμενο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Πιλάλη:
- «Τώρα που διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή, έρχεστε εσείς και λέτε αυτά! Θέλετε δηλαδή να ανοίξουμε Μακρονήσια για τους μετανάστες!», υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.
- Για να απαντήσει ο Γ. Καραμπελιάς: «Εμένα ο πατέρας μου ήταν στην Μακρόνησο! Και προσέξτε πως μιλάτε, γιατί εσείς καταντήσατε την Αριστερά τσιράκια της Μέρκελ και των Αμερικάνων!…»

Σε κάθε περίπτωση η πρόταση του Γ. Καραμπελιά στην εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου, με δεδομένο ότι προέρχεται και από πρόσωπο, που στο παρελθόν είχε μεγάλη διαδρομή στον χώρο της Αριστεράς, έχει προκαλέσει αίσθηση από το βράδυ της Δευτέρας και συζητείται παντού. Από την πλευρά του, ο εμπνευστής της πρότασης, προσέθεσε ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να πτοηθεί από τις επιθέσεις που γίνονται εναντίον του, αλλά σκοπεύει να επιμείνει και να εξηγήσει την πρότασή του περισσότερο γιατί πιστεύει ότι πρόκειται για την μόνη ενδεδειγμένη λύση για την κατοχύρωση του Εθνικού συμφέροντος της Ελλάδος.

https://europost.gr/

Σ.ΛΥΓΕΡΟΣ: Ο γόρδιος δεσμός του μεταναστευτικού. Τα επτά μέτρα που μπορούν να τον λύσουν

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΟΜΑΔΟΣ "ΙΣΧΥΣ" ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙΣΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ 2015, ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2015/09/blog-post_49.html

(ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΤΥΠΙΚΩΣ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ).

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ "ΚΑΚΟΦΟΡΜΙΣΕΙ" ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΘΝΟΔΙΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΣΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ. 
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ, (ΑΥΤΟΥΣΙΑ ή ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ), ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ  ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΩΡΑ.

2 comments :

  1. Anonymous6/11/19 14:57

    ΣΧΕΤΙΚΑ

    Denmark plans to isolate 'unwanted' migrants on remote island
    https://edition.cnn.com/2018/12/05/europe/denmark-immigrant-island-scli-intl/index.html

    Denmark ends plan for 'deserted island' deportation facility
    https://www.thelocal.dk/20190920/denmark-ends-plan-for-deserted-island-deportation-facility

    “It is very expensive to sail criminal foreigners back and forth between Lindholm and the mainland. One night on the island costs the same as one night at a luxury hotel,” read a Tesfaye statement included in the email.

    “But that is hardly likely to encourage more (deported) people to travel home. We will now set about finding a cheaper alternative. Criminal foreigners are not welcome in Denmark. They must go home,” it continued.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν΄ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ!

    ReplyDelete
  2. Anonymous6/11/19 20:01

    Δηλώσεις όπως η παρακάτω μπορεί να δημιουργήσει προυποθέσεις πολιτικού κόστους και διακοπής της λαθροεισβολής:

    «Μέτρα στις χώρες που αρνούνται να αναλάβουν μέρος από το βάρος του μεταναστευτικού»
    https://www.cnn.gr/news/politiki/story/195041/dendias-metra-stis-xores-poy-arnoyntai-na-analavoyn-meros-apo-to-varos-toy-metanasteytikoy

    «Την ανάγκη λήψης μέτρων, ακόμη και με τη μορφή κυρώσεων, για τις χώρες που αρνούνται να αναλάβουν ένα μέρος από το βάρος του μεταναστευτικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, επεσήμανε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.»

    Η παραπάνω δήλωση μπορεί να μεταφραστεί από τους υπόλοιπους εταίρους της ΕΕ και μη ως:
    - αποδοχή ρίσκου τρομοκρατικών χτυπημάτων κατά της τουριστικής, βιομηχανικής ή/και εμπορικής τοπικής οικονομίας μέσω της λαθροεισβολής
    - ή οικονομικών κυρώσεων (δανεισμός και πρόσθετο χρέος για την οικονομία τους)

    Σ' έναν χώρο (Ελληνικός) στον οποίο δεν υπάρχει φυλετική, εθνική και θρησκευτική συνοχή πλέον, τέτοιες δηλώσεις μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ αντιδράσεις και αντίποινα. Οι ίδιες οι Δυτικοευρωπαικές ηγεσίες (συμπεριλαμβανομένου και των Ελληνικών) δημιουργούν εύκολες και απλοικές συνθήκες για δράση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ μέσω της μαζικής εισβολής προλετάριων, τυχοδιωκτών, κοκ (βλ. μέθοδος MICE)!

    «Χωρίς διευθυντική οργάνωση, η ενέργεια των μαζών θα διασκορπιζόταν όπως ο ατμός που δεν είναι κλεισμένος μέσα σ’ έναν κύλινδρο με έμβολο. Ωστόσο, η κίνηση δεν προέρχεται ούτε από τον κύλινδρο ούτε από το έμβολο. Προέρχεται από τον ατμό.»
    (Leon TROTSKI)
    ....και ο "ατμός" με την καθοδήγηση του "εμβόλου" παράγει συγκεκριμμένο έργο!
    (INFOteller)

    Για περισσότερες πληροφορίες οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες πρέπει ν' απευθυνθούν στις αρμόδιες Υπηρεσίες Ασφαλείας προς ενημέρωση και εκτίμηση των κινδύνων (Risk Assessment) που εγκυμονούν τέτοιες δηλώσεις.

    «Θεσσαλονίκη: Άσκηση με «πυροβολισμούς» και «δεκάδες τραυματίες»
    https://www.protothema.gr/greece/article/932736/thessaloniki-askisi-me-purovolismous-kai-dekades-traumaties/

    Τα τρομοκρατικά χτυπήματα κάνουν πολύ θόρυβο και δε μπορούν ν΄αποσιωπηθούν ή "να κρυφτούν κάτω από το χαλί", αλλά ούτε και να καλύψουν το αδιέξοδο της ΔυτικοΝεοαριστερής Διεθνιστικής πολιτικής!

    Οι διεθνιστικοί οργανισμοί και το προσωπικό τους δε μπορούν να έχουν την ανάλογη βαρύτητα και κύρος στις αποφάσεις τους σε διεθνές επίπεδο λόγω έλλειψης ασφαλείας και ΙΣΧΥΟΣ σε αποτελεσματικά ΔΙΕΘΝΗ στρατιωτικά μέσα και σώματα ασφαλείας,
    https://www.youtube.com/watch?v=Lxg8hNiTxMo
    (2:04:00)
    διότι παρουσιάζουν περισσότερα κενά σφαλείας από οργανωμένες εθνικές κρατικές δομές και πληθυσμού (βλ. Κίνα)!

    Όπως έχει επισημανθεί και παλαιότερα "η διεθνιστική ατζέντα θα συνεχιστεί με διαφορετικούς ρόλους, μέσα και τρόπους όμως" και ίσως η ενδεχόμενη λύση στη Διεθνιστική πολυπολιτισμική ατζέντα να είναι οι κλασικές και ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ κομμουνιστικές πρακτικές συμμόρφωσης της Εθνικοσοσιαλιστικής Κίνας.
    http://redskywarning.blogspot.com/2019/11/washington-post.html

    INFOteller

    ReplyDelete