06/11/2019

Ιταλία: Καλόγριες πήγαν στην Αφρική για ιεραποστολικό έργο κι επέστρεψαν… ολίγον έγκυες

Οι καλόγριες κατάγονται από την Αφρική, ενώ η μια εκ των δυο ήταν πρεσβυτέρα. Η πρώτη από τις δύο που ανακάλυψε, εντελώς τυχαία, την εγκυμοσύνη της, είναι 34 ετών (δεν έχει δευκρινιστεί η ταυτότητά της), ενώ βρέθηκε μπροστά στη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της, όταν έκανε εξετάσεις, έπειτα από έντονους στομαχόπονους. Η πρεσβυτέρα ανήκει σε ίδρυμα, που έχει βασικό αντικείμενο να βοηθάει τις «χωρισμένες γυναίκες και τα παιδιά τους».

Η ρωμαιοκαθολική εκκλησία έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό, ενώ το πιθανότερο σενάριο για τις δύο μοναχές μοιάζει να είναι αποβολή τους από το μαστικό τάγμα και η επιστροφή τους στα εγκόσμια. «Φαίνεται πως οι δυο γυναίκες, κατά την επιστροφή στα έθνη τους, είχαν κάποιας μορφής σεξουαλική επαφή. Έχει ξεκινήσει ήδη η σχετική έρευνα, καθώς και οι δυο παραβίασαν τους αυστηρούς κανόνες της αγνότητας» ανέφερε εκκλησιαστική πηγή από τη Ρώμη.

ΑΜΠΕ

ΚΟΥΡΗΤΗΣ:
  • ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ Η ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΑΜΩΜΟ ΣΥΛΛΗΨΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ;  
  • ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΝΑ ΜΥΡΙΣΑΝ ΚΡΙΝΟΥΣ ή ΑΛΛΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΝΘΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ; ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΓΝΗΣΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ.
  • ΜΗΠΩΣ Η ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΕΣ; ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΛΗΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;

No comments :

Post a Comment