06/03/2017

Τα τραγικά χάλια της Σ.Σ.Ε

• Η ποιότητα (όσον αφορά τον καταρτισμό ενός διαιτολογίου προσαρμοσμένου στις ανάγκες παιδιών 18-22 ετών τα οποία καταπονούνται καθημερινώς σωματικά), αλλά και η ποσότητα του φαγητού των μελλοντικών μας Αξιωματικών, δεν ικανοποιεί τις ανάγκες των παιδιών αυτών.

• Από τα τέλη του 2016 οι σπουδαστές της ΣΣΕ δεν έχουν ούτε χαρτοπετσέτες όταν τρώνε και χρησιμοποιούν το ίδιο (χάρτινο) τραπεζομάντηλο (1 χρήσης), τα οποίο, το γυρνούν ανάποδα (από την γυαλιστερή πλευρά για να μπορούν να τα καθαρίσουν και να τα ξαναχρησιμοποιήσουν).

• Την Παρασκευή το μεσημέρι οι εξοδούχοι σπουδαστές δεν μπορούν να φάνε μεσημεριανό παρότι το μεσημεριανό είναι στις 12:30 και οι εξοδούχοι εξέρχονται από την Σχολή στις 15:30. Δηλαδή τα παιδιά που βλέπουμε με τις μπλέ στολές και το γυαλιστερό ξιφίδιο είναι νηστικά (μόνο με πρωινό από τις 6 το πρωί) και καταλήγουν να φάνε στις 5-6 το απόγευμα. Κατά τα λοιπά οι συμβάσεις για το φαγητό στα hot-spot του ΣΞ συνεχίζονται αμείωτες.

Οι στολές παραλλαγής που τους έχουν χορηγηθεί είναι σε άθλια κατάσταση (έχουν ήδη σκιστεί από τις ασκήσεις, μάλλον πρόκειται για προβληματική παρτίδα) με αποτέλεσμα οι περισσότεροι σπουδαστές να αναγκάζονται να αγοράζουν στολές από το εμπόριο, καθόσον δεν χορηγούνται νέες.

• Συνεχίζεται η τακτική που προβλέπει οι σπουδαστές ενός ΑΣΕΙ να καθαρίζουν τουαλέτες και μπάνια. Δεν λέμε να υπάρχει συνεργείο καθαρισμού για τα δωμάτια τους, αλλά για τους κοινόχρηστους χώρους υγιεινής θα μπορούσε να υπάρχει μέριμνα.

• Να μην ξεχνάμε ότι από τον Σεπτέμβριο και μετά αποχώρησαν από την Σχολή 50 περίπου σπουδαστές της 1ης Τάξης και αντικαταστάθηκαν με επιλαχόντες. Βέβαια θα πουν κάποιοι ότι απλά δεν άντεξαν, αλλά όταν αποχωρεί το 30% των παιδιών τα οποία έφτυσαν αίμα για να μπούν πρέπει να προβληματίσει νομίζουμε...

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: http://www.militaire.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΟΛΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ  ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΕΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ.

2 comments :

  1. Anonymous6/3/17 18:24

    "ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΕΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ."

    Λογικό. Στα πλαισια της ισότητας και των ίσων δικαιωμάτων και το G3 θα πρέπει ν' αντικατασταθεί με κάποιο άλλο όπλο, που θα μπορούν να το οπλίζουν άνετα, χωρίς να ζητάνε την βοήθεια των αρρένων συναδέλφων τους.

    ReplyDelete
  2. Anonymous6/3/17 18:29

    ΘΕΩΡΙΑ,ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΩΡΙΑ!ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete