6.3.17

Ελλάς: Κέντρο διερχομένων τούρκων αυτόμολων

Εκτός από τους 8 Τούρκους τούρκους στρατιωτικούς που βρίσκονται στη φυλακή αλλά και τους δύο κομμάντος από την γείτονα χώρα που συνελήφθησαν ζητώντας άσυλο, υπάρχουν και άλλοι που έχουν έρθει στη χώρα μας. Μάλιστα, ορισμένοι έχουν μείνει στην Ελλάδα για λίγο καιρό και εν συνεχεία με άγνωστο τρόπο(;;;) έχουν πάει στο εξωτερικό. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», στην χώρα μας έχουν έρθει περισσότεροι από 30 τούρκοι στρατιωτικοί που φέρονται να κατηγορούνται από τον Ερντογάν για συμμετοχή στο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, στην Ελλάδα βρέθηκαν και ύστερα αναχώρησαν για το εξωτερικό ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Πληροφοριών της τουρκικής αστυνομίας και τρεις στρατηγοί ξηράς.

http://www.crashonline.gr/

3 comments :

Anonymous said...

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΗ;;;

-ΔΗΜΗΤΡΑ-

ΙΣΧΥΣ said...

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ...ΑΝΑΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ , Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΧΑΧΑΧΑ

XXXX. said...

ΤΟΣΟ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΣ...ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΥ "ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ....ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑ ΝΟΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΛΝΑ ΤΑ ΕΝΕΓΕΙΑΚΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΛΕΞΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΗΣ...ΤΟ "ΠΕΙΡΑΜΑ" ΠΕΤΥΧΕ....ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ "ΣΥΜΒΑΤΗ" ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ.!!ΥΠΑΡΧΗ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΝΟΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ "ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΥΝ" ΑΛΛΟΙ...ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΙΚΗΣ"...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΟΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ.

ΧΧΧΧ.