05/11/2016

Δύο θανάσιμοι κίνδυνοι για την Ελλάδα: Τουρκία και Tρόϊκα(;) απειλούν την ασφάλεια της χώρας

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ (400.000.000) ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ;;;
- ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΧΗΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ
- ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤΣ
- ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
- ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ Ε.Δ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ
- ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ, ΚΕΝΤΡΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΠΑΡΑΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Κ.Λ.Π
- ΟΙ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ
- ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ, ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟ ...ΞΥΣΙΜΟ (π.χ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ)
Κ.Λ.Π , Η ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ...

ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΠΑΡΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΓΙΑ ...ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΔΥΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ "ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ" ΔΑΠΑΝΩΝ
ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΒΑΛΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ (ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ) ΔΙΟΤΙ ΑΜΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ  ΠΙΑ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ (ή ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ) ΑΥΤΟ:  ΣΤΑΣΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ... 
"ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ή ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΛΗΜΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ."

Από τη μία είναι η τουρκική απειλή, που ημέρα με την ημέρα γίνεται όλο και πιο αισθητή το τελευταίο διάστημα, από την άλλη είναι η καθόλα ύποπτη πλέον επιμονή των δανειστών, αν κοπούν κι άλλα χρήματα από την Εθνική Άμυνα!  Την μεν τουρκική απειλή έχουμε τρόπο να την αντιμετωπίσουμε με τις Ένοπλες Δυνάμεις. Τη δεύτερη, αυτή των δανειστών που θέλουν να τις κλείσουν, έχουμε το πολιτικό δυναμικό που επιτέλους θα μπορέσει να ενωθεί, έστω σ΄ ένα θέμα και να πει στους δανειστές ένα ΟΧΙ; Η κατάσταση είναι δραματική και στο Αιγαίο, αλλά και στην πλατεία Συντάγματος! Εκεί όπου οι υπάλληλοι των δανειστών αδυνατούν ή παριστάνουν πως αδυνατούν να καταλάβουν, ότι η οποιαδήποτε περικοπή στις ελληνικές ΕΔ σημαίνει διάλυση! Για να χρησιμοποιήσουμε μια φράση που συχνά τους αποδίδεται “δεν βγαίνουν τα νούμερα”! Οι ελληνικές ΕΔ έχουν φθάσει κυριολεκτικά στο απροχώρητο. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για να κοπεί ούτε ένα σεντ, ούτε καν 1 ευρώ, από τους προϋπολογισμούς των Γενικών Επιτελείων.

Χαρακτηρίζουμε πλέον ύποπτη την επιμονή των δανειστών, γιατί δεν χρειάζεται να ΄χει κάποιος τις σπουδές τους για να καταλάβει τα αυτονόητα. Αυτά που κι ένα παιδί νηπιαγωγείου κατανοεί:

• Η Ελλάδα αντιμετωπίζει στην πράξη κι όχι στα λόγια και τη θεωρία, στρατιωτική απειλή. Η ΕΕ όχι μόνο δεν εγγυάται την ασφάλεια μιας χώρας μέλους της όπως η Ελλάδα, αλλά “παίζει” με την Τουρκία και τον Ερντογάν. Ρίχνει στον Καιάδα μια χώρα μέλος της, στην οποία λειτουργεί έστω και με προβλήματα και παθογένειες η δημοκρατία και “κανακεύει” έναν δικτάτορα όπως ο Ερντογάν. Κουνά το δάχτυλο στην Αθήνα και απλά…ανησυχεί για τους χιλιάδες φυλακισμένους στην Τουρκία. Έπρεπε να συλληφθούν ακόμη και Κούρδοι βουλευτές για να εκφράσει η κ. Μογκερίνι, Επίτροπος για την Εξωτερική πολιτική και την Άμυνα…την ανησυχία της. Δεν μιλάει η κυρία Μογκερίνι με τον Έλληνα πρόεδρο της στρατιωτικής της επιτροπής Μ.Κωσταράκο; Δεν έχει εικόνα του τι συμβαίνει στη περιοχή και από τι απειλείται η Ελλάδα;
• Οι ΕΔ της χώρας λειτουργούν στα “κόκκινα” χρόνια τώρα. Με στελέχη να ζουν στα όρια της φτώχειας ή και κάτω απ΄ αυτά. Με το ηθικό τους να διατηρείται σε αξιοπρεπή επίπεδο έχοντας ως μοναδικό “καύσιμο” το φιλότιμο. Τα περισσότερα από τα οπλικά συστήματα έχουν σημαντικά προβλήματα συντήρησης. Ανταλλακτικά δεν υπάρχουν. Και πρώτα απ΄ όλα δεν υπάρχουν χρήματα για την αγορά τους. Οι ΕΔ λειτουργούν με κινητήριο μοχλό το ανθρώπινο δυναμικό τους. Αντί να ελαφρύνουμε το έργο τους, τους “φορτώσαμε” ΚΑΙ το τεράστιο θέμα των προσφύγων! Το οποίο έχουν άψογα διαχειριστεί. Τόσο άψογα που η κ. Μογκερίνι και οι υπόλοιποι Επίτροποι, μπορούν άνετα να απολαμβάνουν τις Βρυξέλλες χωρίς πρόσφυγες και μετανάστες στην Γκραντ Πλας. Επιπλέον οι ΕΔ συντηρούν ζωντανό τον κρατικό μηχανισμό. Έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου τις αεροδιακομιδές ασθενών απ΄ όλη τη χώρα. Έχουν αναλάβει μέρος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης της περιφέρειας. Καλούνται να διαχειριστούν οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύψει, και ταυτόχρονα είναι διαρκώς σε επιφυλακή για να αντιμετωπίζουν τις καθημερινές προκλήσεις των Τούρκων.
• Το ΝΑΤΟ ζητά περισσότερα για την άμυνα των κρατών μελών. Η Ελλάδα εξαιρείται;

Μετά απ΄ όλα αυτά νομίζουμε ότι δεν είναι υπερβολικό να χαρακτηρίζεται ύποπτη η στάση των δανειστών. Αυτό που πρέπει βέβαια να μας απασχολεί δεν είναι τι ζητάνε και σε τι επιμένουν οι δανειστές. Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι δικοί μας. Πως θα αντιδράσουν και πως θα αντιμετωπίσουν τους δυο θανάσιμους κινδύνους που απειλούν τη χώρα. Κοινή γραμμή δυστυχώς, δεν υπάρχει προς το παρόν.

http://www.militaire.gr/

5 comments :

  1. Anonymous5/11/16 12:50

    "ΔΙΟΤΙ ΑΜΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ"

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ...ΝΑ ΦΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous5/11/16 17:26

    "ΒΑΛΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ (ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ"
    Το χειρότερο είναι ότι το προσωπικό των Ελληνικών Ε.Δ. που έρχονται αναγκαστικά σε επαφή με τους εισβολείς (σίτιση, περίθαλψη, καταγραφή κ.λ.π.) έχει κολλήσει ηπατίτιδα, φυματίωση και ποιός ξέρει τι άλλο και τα περιστατικά ενώ ανακοινώνονται σπεύδουν "κάποιοι" κυβερνητικοί να τα διαψεύσουν και ο κόσμος αγνοεί την έκταση του προβλήματος...
    Όπως και με τις αυτοκτονίες, έμειναν στον αριθμό 10.000 που ήταν το 2010, κανείς δεν ξέρει πόσες είναι γιατί απαγορεύτηκε το μέτρημα, έτσι και με το προσωπικό των Ε.Δ. δεν γνωρίζουμε πόσοι προσβλήθηκαν και από ποιές ασθένειες συγκεκριμένα ...
    Τα "έγκυρα ΜΜΕ" φροντίζουν στην αποσιώπηση όλων αυτών των προβλημάτων και συνεχίζουμε στα τυφλά...

    ReplyDelete
  3. Anonymous5/11/16 18:23

    "Τα "έγκυρα ΜΜΕ" φροντίζουν στην αποσιώπηση όλων αυτών των προβλημάτων και συνεχίζουμε στα τυφλά..."

    ΤΑ Μ.Μ.Ε ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ...ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ...ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΜΟΧΛΟ ΠΙΕΣΗΣ ΤΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ" ΤΩΝ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ...ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΚ ΔΥΣΜΩΝ.

    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΩΝ ,ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ.!!!ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΔΟΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΤΙ ΛΕΕΙ..ΑΠΛΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ.!!ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΑΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ (ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ,ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.

    ΕΤΣΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΡ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ...ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΩΝ,ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ...ΘΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ...ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΡΟΛΟ ΜΑΓΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.....ΤΟΤΕ ΕΝΑΝ "ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΟΣ" ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ "ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ".!!!

    ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΝΕΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΔΕΞΙΟΙ,ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ,ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ Η.Π.Α-ΓΕΡΜΑΝΙΑ κ.λ.π....ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 25ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ.....ΦΩΝΑΖΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous5/11/16 18:38

    ΟΣΟ Ο ΜΕΣΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΤΟΣΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΩΔΥΝΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΒΟΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ. ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΑΔΡΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ (ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ) ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ.

    |||

    ReplyDelete
  5. Anonymous5/11/16 19:09

    ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ''ΞΕΒΟΛΕΥΟΥΝ'' ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΡΟΥΦΑΝΕ ΜΕ ΜΠΟΥΡΙ, ΠΟΥ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΩ...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete