16/06/2016

Ασχολίαστο για να μην μας ξανα-λέτε πως είμαστε ...κακόβουλοι

"Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών μέριμνας στο προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού, και συγκεκριμένα των Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών και των οικείων τους, την Τρίτη 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των αναβαθμισμένων κοινόχρηστων υποδομών μέριμνας της Ναυτικής Βάσης ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ. Στα εγκαίνια παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Καραγεώργης ΠΝ.

Οι αναβαθμισμένες υποδομές είναι διαθέσιμες για το σύνολο των Ανθυπασπιστών – Υπαξιωματικών του ΠΝ ανεξαρτήτως εάν διαμένουν στον οικισμό και υλοποιήθηκαν λαμβάνοντας υπόψη τα ερωτηματολόγια που είχαν διανεμηθεί στο προσωπικό ώστε να είναι στοχευμένες στις πραγματικές ανάγκες του. Στο πλαίσιο μείωσης της επιβάρυνσης του προσωπικού έχουν ανατεθεί σε ιδιώτες λειτουργίες παροχής υπηρεσιών στην εν λόγω βάση, όπως έχει σχεδιαστεί και για τη Ναυτική Βάση Νοτίου Ευβοϊκού, ώστε να μην απασχολείται προσωπικό εκτός των κυρίων καθηκόντων του.

Οι κυριότερες αναβαθμίσεις υποδομών που πραγματοποιήθηκαν είναι οι ακόλουθες:
α. Αναβάθμιση υφιστάμενης πισίνας και περιβάλλοντα χώρου
β. Κατασκευή νέας παιδικής πισίνας και περιβάλλοντα χώρου
γ. Ενεργοποίηση ψησταριάς και αναψυκτηρίου πισίνας
δ. Αναβάθμιση / Πιστοποίηση παιδικής χαράς
ε. Ενεργοποίηση παιδικού κινηματογράφου και γηπέδου Μπάσκετ
στ. Διαμόρφωση / επαναλειτουργία πλαζ
ζ. Δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης και περιφράξεων."

3 comments :

  1. Anonymous16/6/16 18:05

    "Μερίδες φαγητού που προορίζονταν για τους πρόσφυγες και μετανάστες δεν καταναλώθηκαν και πετάχθηκαν στα σκουπίδια. Σκέφθηκε κανείς ότι το φαγητό που περισσεύει μπορεί να είναι πολύτιμο για οργανώσεις της Εκκλησίας και άλλες ομάδες πολιτών που προσπαθούν κάθε μέρα να εξασφαλίσουν τροφή για Έλληνες πολίτες που ζουν στην απόλυτη ανέχεια; Και τέλος πάντων είναι λογικό με τόσα λεφτά που δαπανούμε για την τροφοδοσία τους, να πετάμε το φαγητό στα σκουπίδια;"

    ΠΗΓΗ: ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

    |||

    ReplyDelete
  2. Anonymous16/6/16 18:26

    ΣΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

    ReplyDelete
  3. ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ , ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΙΑΣ ΥΦΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΑΠΑΝΩΝ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΧΟΥΣΑ ΥΨΗΛΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ. ΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΣΤΟ 0,6% ΤΟΥ ΑΕΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ 0,3%. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΥΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΑΤΑ 100% ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΜΕΣΩΝ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ;

    ReplyDelete