16.11.16

Ξεκίνησε η συζήτηση Τούρκων-Ισραηλινών για τον αγωγό αερίου - Ξαναλειτουργεί η ισραηλινή πρεσβεία στην Άγκυρα

Αντιπροσωπείες ειδικών από την Τουρκία και το Ισραήλ συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη, ξεκινώντας και επίσημα τη διαδικασία διαλόγου με αντικείμενο μια συμφωνία που θα επιτρέψει την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου από το κολοσσιαίο κοίτασμα «Λεβιάθαν» του Ισραήλ στην Ανατολική Μεσόγειο, το οποίο φέρεται να περιέχει 620 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικό αέριο. Η συνάντηση των εξειδικευμένων επιτροπών έρχεται σε συνέχεια της συμφωνίας ανάμεσα στον υπουργό Εθνικών Υποδομών, Ενέργειας και Υδατίνων Αποθεμάτων του Ισραήλ, Γιουβάλ Στέινιτζ, με τον Τούρκο υπουργό Ενέργειας και προεδρικό… γαμβρό, Μπεράτ Αλμπαϊράκ. Η συζήτηση μόνο εύκολη δεν είναι, ενώ επηρεάζονται άμεσα και από τις εξελίξεις στις συνομιλίες για την εξεύρεση λύσης του Κυπριακού. Επίσης, η ισραηλινή πλευρά, παρά την εξομάλυνση, εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά καχύποπτη απέναντι στην τουρκική πλευρά… Η πρόβλεψη για μακροχρόνια παραμονή του Ερντογάν στα πράγματα, δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για εγκατάλειψη «προσεγγίσεων» στα θέματα της ευρύτερης περιοχής που αποτελούν ανάθεμα για την ασφάλεια του εβραϊκού κράτους, ενώ ουδείς τρέφει αυταπάτες για τα πραγματικά κίνητρα του Ερντογάν για να επιδιώξει την εξομάλυνση.

http://www.defence-point.gr/news/?p=165095

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ "EAST MED". ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΠΙΜΟΝΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΟΤΤΙ ΑΥΤΗ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΕ ΥΨΙΣΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΘΕΜΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Το Ισραήλ διόρισε χθες νέο πρέσβη στην Τουρκία, τον πρώτο μετά την εξομάλυνση των σχέσεων των δύο χωρών, έπειτα από την κρίση του 2010 που πυροδοτήθηκε από την αιματηρή έφοδο Ισραηλινών κομάντος σε τουρκικό πλοίο που κατευθύνονταν στην αποκλεισμένη Γάζα, γράφει το γαλλικό πρακτορείο AFP.
Ο Εϊταν Ναέ, επελέγη από κυβερνητική επιτροπή, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Εμμανουέλ Ναασών.  Σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα, η τοποθέτηση του επικεφαλής της ισραηλινής διπλωματικής αποστολής στην Άγκυρα είναι στο πλαίσιο της συμφωνίας του περασμένου Ιουλίου, μεταξύ των δύο χωρών.

http://www.echedoros-a.gr/2016/11/blog-post_78.html

5 comments :

Anonymous said...

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΛΕΤΙΚΑ...ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΜΟΓΓΟΛΟΙ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ/ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ...ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΜΟΓΓΟΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΙ (ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΝΑΙ ΑΛΛΗ)...Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ "ΟΠΟΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗΣ" ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ,ΟΠΩΣ Ο Λ.ΤΡΟΤΣΚΙ,Μ.ΟΛΜΠΡΑΙΤ,Ζ.ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ,ΡΟΤΣΙΛΝΤ κ.λ.π...

Ο ΑΛΛΟΣ ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΟΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ (ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ) ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ Ο Χ.ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΣΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΝΤ.ΤΡΑΜΠ....ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ -ΙΣΜΟΥΣ ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΤΟΝ 8ο μ.χ ΑΙΩΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;).ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΕΡΚΟΠΙΘΗΚΟΙ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟΝ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΥΡΕΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΙΑΚΩΒ....ΤΩΝ 72,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ"...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ,ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ....ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ...ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ" ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ....ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΘΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΩΣ Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...ΟΣΟ ΘΑ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ,Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΗΣ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.!!

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ.. Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ) ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΓΕΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ/ΣΙΝΕΣ.....ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ Η ΡΑΜΑΓΙΑΝΑ ΚΑΙ Η ΜΑΧΑΜΠΑΡΑΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ....ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΕΩΤΕΡΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"...ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΖΩΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Υ.Γ ΒΕΒΑΙΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΝΑΟ" ΤΗΣ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ (ΣΟΦΙΑ=ΑΘΗΝΑ)...ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ.

https://www.youtube.com/watch?v=ZUpxniZBb5s

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

καλα φυλετικά οι αγγλοσάξονες δεν έχουν σχέση με την κίτρινη μογγολικη φυλή, μην αναπαράγεις τις ασυναρτησίες των κομπογιαννίτων εψιλοφουρακιδων, οεα, κ.λ.π.

Anonymous said...

Μπορεις να μας πεις ποια κρατη θα ειναι στην λευκη δυση και ποια στην λευκη ανατολη; Η Ελλαδα που θα ειναι;
Αρα, αν καταλαβα καλα, πρωτα θα γινει πολεμος μεταξυ των λευκων και μετα θα επιτεθει η Κινα;

Anonymous said...

"καλα φυλετικά οι αγγλοσάξονες δεν έχουν σχέση με την κίτρινη μογγολικη φυλή, μην αναπαράγεις τις ασυναρτησίες των κομπογιαννίτων εψιλοφουρακιδων, οεα, κ.λ.π."

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ Δ-Ε-Ν ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΦΥΛΗ;;;ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ-ΣΑΞΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕΤΑΝΟΣ,ΑΛΛΟ ΑΓΓΛΟΣ,ΑΛΛΟ ΟΥΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΚΩΤΣΕΖΟΣ.!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ...ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ....ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ.!!!ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΗΣΣΟ...

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%83%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%AF%CE%B1

"Οι Άγγλοι ήταν ένα από τα γερμανικά φύλα, τα οποία αρχικά κατοικούσαν στην Βόρεια Γερμανία και μετανάστευσαν στην Αγγλία κατά τον 5ο και 6ο αιώνα μ.Χ."

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΥΝΝΟΙ....Ο ΟΥΝΝΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;Η ΛΕΞΗ ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΛΕΞΗ ...Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΟΥΡΑΝ...ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ....ΤΟ ΔΕ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ "Μόγγο" ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "Αμαυράν=σκοτεινή λαλιά" ΔΗΛΑΔΗ ΦΩΝΗ....ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ "ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΦΩΝΗ";;;;ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;;

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΧΙΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΚΟΛΧΩΝ,ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ "ΔΕΘΗΚΕ" ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ....ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ!!ΤΟ ΟΝΟΜΑ Κόλχες (Κόχλες) ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ (Kolge)...ΕΠΙΣΗΣ Η ΛΕΞΗ ΧΑΖΑΡΟΙ/Hanazir ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΟΙΡΟΙ....ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΛΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ;;

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

Οι αγγλοσάξονες ένα από τα γερμανικά φυλα που έκαναν εισβολή στην βρετανια περίπου το 450 μ.χ., ανηκαν στην νορδικη φυλή, διάβασε όποιον ανθρωπολογο θέλεις(σου προτείνω τον κουν), καμία σχέση με κίτρινους μογγολοειδεις ή τουρανους-ουννους. τώρα τα άλλα που λες, για εργαστήρια γενετικής, έχεις πηγές και αποδείξεις;