19.11.16

Πυρηνικά όπλα απο το Πακιστάν επιθυμεί να αποκτήσει για μια ακόμη φορά η Τουρκία

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. "ΕΧΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ"; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΗΔΗ ΑΠΟ 11/9/11 ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ... ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ  Η Τουρκία φτιάχνει ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2013: https://isxys.blogspot.com/2013/05/blog-post_5591.html

Για μία ακόμη φορά η Τουρκία επαναφέρει στο προσκήνιο την επιθυμία της να αποκτήσει πυρηνικά όπλα αφού όπως στο παρελθόν έχουν δηλώσει Τούρκοι αξιωματούχοι δεν είναι δυνατό γειτονικές χώρες να διαθέτουν πυρηνικά όπλα και η Τουρκία να μην έχει κάτι αντίστοιχο στο οπλοστάσιο της. Και μπορεί να μην υπάρχει κάποια γνωστή πρόοδος των Τουρκικών πιθανολογούμενων προσπαθειών για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων, όμως ο Τούρκος πρόεδρος Tayipp Erdogan για μια ακόμη φορά επανέφερε το θέμα στην δημοσιότητα κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο Πακιστάν. Όπως ανέφεραν τα τουρκικά ΜΜΕ ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι η χώρα του θα μπορούσε να αποκτήσει από την φίλη χώρα Πακιστάν 3 έως 5 πυρηνικά όπλα, τα οποία σύμφωνα με τον Tayipp Erdogan είναι αρκετά τη χώρα του. Την θέση του Τούρκου προέδρου την επανέλαβε ο Αρχισυντάκτης της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Yeni Şafak, δημοσιογράφος İbrahim Karagül που ισχυρίστηκε σε ανάρτηση του ότι η Τουρκία πρέπει να αναπτύξει τα δικά της πυρηνικά όπλα.

Η προσέγγιση της Τουρκίας με το Πακιστάν για την απόκτηση πυρηνικών όπλων δεν είναι μια νέα εξέλιξη. Από την εποχή του Πακιστανού προέδρου Muhammad Zia-ul-Haq και του Τούρκου πρωθυπουργού Turgut Ozal στα τέλη της δεκαετίας του 1980 η Τουρκία αναζητούσε στο Πακιστάν την πυρηνική αποτροπή ή το πυρηνικό πλεονέκτημα που επιθυμούσε. Οι πυρηνικές δοκιμές του Πακιστάν στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και πιο ειδικά στις 28 και 30 Μαΐου του 1998, άνοιξαν το δρόμο για την ασιατική χώρα ώστε το οπλοστάσιο της να εμπλουτιστεί με 160 πυρηνικές δοκιμές διαχρονικά. Την ίδια στιγμή το Πακιστάν επένδυσε στην ανάπτυξη βαλλιστικών πυραύλων Shaheen-I (εμβέλεια 750 χλμ), Hatf IV-Shaheen IA (εμβέλεια 900 χλμ), του πυραύλου cruise Hatf VII-Babur (700-1000 χλμ) και τον αεροεκτοξευόμενο πύραυλο cruise Hatf-VIII -Ra’ad (350 χλμ) οπλικά συστήματα που μπορούν να φέρουν πυρηνικές κεφαλές.

Δεν είναι τυχαία όμως η διαχρονική προσπάθεια της Τουρκίας να αναπτύξει βαλλιστικούς πυραύλους Yildirim I, II & III τους αεροεκτοξευόμενους πυραύλους cruise SOM-A/B1/B2/J, τους πυραύλους cruise GEZGIN-D/K, αφού αν τελικά η Τουρκία αποκτήσει πυρηνική τεχνολογία και πιο ειδικά την τεχνογνωσία να τοποθετήσει πυρηνικές κεφαλές σε βαλλιστικούς πυραύλους και βλήματα cruise τότε χάρις σε αυτά τα οπλικά συστήματα θα διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πυρηνικό οπλοστάσιο που μόνο η Γαλλία, η Βρετανία και η Ρωσία στην γηραιά ήπειρο διαθέτουν. Όλα αυτά όμως προϋποθέτουν ότι το Πακιστάν θα μπορέσει να μεταφέρει την σχετική τεχνογνωσία στην Τουρκία παράνομα ουσιαστικά «κάτω από την μύτη» των ΗΠΑ.

http://www.viadiplomacy.gr/pirinika-opla-apo-pakistan-epithimi-na-apoktisi-gia-mia-akomi-fora-tourkia/

7 comments :

Anonymous said...

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ ΤΑ ΒΡΗΚΕ;;ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ/ΑΓΓΛΟΥΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ....ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΤΑ ΕΛΓΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΟΗΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ.

ΤΟΣΟ Η Β.ΚΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΗ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ" ΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΛΛΟΥ Π.Χ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΑΝΕ ΟΙ ΟΙΟΥΔΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΑ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΕΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α ΚΑΙ ΤΟ Η.Β.

ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ Η Β.ΚΟΡΕΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 70-80 ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΝΤΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΥΛΙΚΑ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΥΤΗΣΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 70-80 ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΠΛΑ.

Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ-Η.Β--ΓΑΛΛΙΑΣ-ΡΩΣΣΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΡΧΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΔΥΤΙΚΗ)

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΛΙΚΑ.

Η ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.

Anonymous said...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ Η ΣΧΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΟΥΡΑΝΙΟ...ΤΟ ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕΣ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ...ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 20-25 ΔΙΣ ΕΥΡΩ...ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10-15 ΧΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΝΤΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ...ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΑ,ΑΦΟΥ Η ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΑΜΕΛΗΣΕ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ,ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΑΠΟ ΑΠΟΙΚΙΑ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ)...ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΟΜΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ "ΤΡΑΒΗΞΕΙ" Η ΙΝΔΙΑ..ΓΙΑ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ,ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ Η ΔΙΚΑΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΜ.ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ...ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΛΑΒΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ,Ο ΚΙΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ" ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ...ΟΤΑΝ Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΙΜ ΝΑ "ΓΑΥΓΙΖΕΙ",ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

Η ΚΙΝΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ;;ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΔΩΣΕ Η ΚΙΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ..ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΔΕΛΦΙΚΕΣ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΡΑΨΕΣ..."Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ"

ΣΥΜΦΩΝΩ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΑΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ...ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ;;ΓΙΑΤΙ ΧΑΖΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ...Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΟΡΟΥΜ.!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΔΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ.ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΣ Η ΚΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΔΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.!!

https://1.bp.blogspot.com/-mkAI5vdlagk/UzApqalA0MI/AAAAAAAAB1E/gs3j0IvVp0Q/s1600/220px-KKH.png

ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΩΣΑΝ (ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ) ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ;;ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ "ΣΠΙΤΙΟΥ" ΤΟΥΣ.!!!

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΗΛΘΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΑΟ. Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΜΦΑΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΑΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΝΤΕΓΚ ΣΙΑΟ ΠΙΝΓΚ. Η ΚΙΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΜΑ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ" ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΗΡΑ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΟΣΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΖΙΑ ΟΥΛ ΧΑΚ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ, Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΡΙΒΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΤΙΒΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΡΑ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ. ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΑΟ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΠΙΔΙΩΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ. ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ. ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΟΣΟ ΓΕΡΑ ΚΙ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΔΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΘΕΟ.Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ, ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ή ΑΠΕΙΛΗΘΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ.

ΕΜΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΧΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ. Η ΣΙΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΙΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΙΝΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ.

Anonymous said...

Η ΚΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΣΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ...ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ 146-168 μ.χ ΣΤΗΝ ΛΟΥΟΓΙΑΝΓΚ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΔΩΡΑ ΦΙΛΙΑΣ...ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΑΝ ΓΕ "Βιβλίο του αείμνηστου Χαν" ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΗΤΑΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΑΥΡΗΛΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΝΟΥ...ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΡΑΦΕ ΝΤΕ ΚΡΕΣΠΙΝΥ.

ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΝ-ΑΤΟΡΕΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΣΕΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΙΑ...ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ "ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ" η ΑΛΛΙΩΣ "ΑUGUR" ΠΡΟΦΕΡΕ ΤΗΣΔ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.!!ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ AUG ...ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.

ΧΧΧΧ.