01/10/2016

«Αναρχικό Δίκτυο Δημιουργίας Οχετός» ΗΡΘΕ ΚΙ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ; ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΥΓΛΩΤΤΗ ,ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ. ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑΖΟΥΝ ΟΜΟΙΩΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΩΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΣΜΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ.

Υ.Γ: ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΑΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ. ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ 9/10 ΦΟΡΕΣ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΓΙΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ". ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΣΑΠΙΖΩΝ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ. ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ...

"Η κρατική καταστολή χρόνια τώρα δεν δείχνει μόνο τα δόντια της, δαγκώνει κιόλας. Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε μια υπερπροσπάθεια από το στρατόπεδο του κράτους και του κεφαλαίου να στοχοποιηθεί και να ποινικοποιηθεί, πιο πολύ από ποτέ, κάθε κίνηση που εναντιώνεται στη καθημερινή υποδούλωση και τρομοκρατία που διαπνέει τις καθημερινότητές μας. Παρά τις μεγαλεπήβολες «αριστερές» κυβερνητικές υποσχέσεις για εξάλειψη της αστυνομικής «αυθαιρεσίας» και τις εντατικές μεθοδευμένες κινήσεις των ΜΜΕ για να παρουσιαστεί το αστυνομικό σώμα, ντυμένο σε ένα κοινωνικό προσωπείο, ως ένας θεσμός που προστατεύει τους (έλληνες πάντα) πολίτες από τα «ταραχοποιά» στοιχεία κάθε είδους και μορφής*, η κρατική καταστολή χρόνια τώρα δεν δείχνει μόνο τα δόντια της, δαγκώνει κιόλας. Τελευταία όμως, οι πληγές που αιμορραγούν έχουν όνομα.

Στις 3 Αυγούστου τα ίχνη Pellumb Marnikollaj χάνονται, μετά από την καταναγκαστική «επίσκεψη» στο α.τ. Πατησίων για να δώσει το «παρών» που του είχε επιβληθεί εδώ και τέσσερις μήνες μετά από την αποφυλάκισή του. Μετά από ένα οκταήμερο ερευνών και πιέσεις από δικηγόρο, εντοπίζεται η σορός του, λίγο πριν την ταφή. Το πτώμα του Pellumb διακομίστηκε κρυφά από το μπατσότμημα στον Ερυθρό Σταυρό ως «σορός άγνωστων στοιχείων» και χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε ενημέρωση σε κανέναν, είτε συγγενικό πρόσωπο, είτε θεσμό (αλβανική πρεσβεία). Μετά από ιατροδικαστική εξέταση, φανερώθηκε το γεγονός ότι ο Pellumb είχε υποστεί βασανιστήρια και βιαιοπραγίες. Οι βρωμόμπατσοι μπροστά σε αυτές τις κατηγορίες αρκέστηκαν στο να δηλώσουν ότι ο Pellumb πήδηξε από τον δεύτερο όροφο γιατί του ανακοινώθηκε πως εκκρεμεί νέο ένταλμα σύλληψης εις βάρος του για ληστεία. Και κάπως έτσι, στην λίστα των κρατικών δολοφονιών, προστέθηκε άλλο ένα όνομα.

Μετά από ένα μήνα, στις 27 Σεπτεμβρίου, τα παλικάρια της ελ.ας. απέδειξαν για άλλη μια φορά πως είναι άξιοι να μην τους αναγνωρίζουν ούτε οι μάνες τους όταν θα βρομίζουν τα νεκροκρέβατα του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου. Στις 12 το μεσημέρι η παιδική θεατρική ομάδα της κατάληψης στέγης «2ο φιλοξενείο», που βρίσκεται επί της Αχαρνών, προσήχθη άμεσα από τους εργαζόμενους κάγκουρες της ΔΙ.ΑΣ. Η εν λόγω ομάδα αποτελούνταν από πέντε παιδιά ηλικίας 12-14 χρονών και δύο, είκοσι και εικοσιδύο, αντίστοιχα. Η ελ.ας. έστησε ολόκληρη επιχείρηση καθώς η μεταφορά στο τμήμα στελεχώθηκε από οχτώ μηχανές, δύο περιπολικά, ασφαλίτικα και αντιτρομοκρατική μονάδα. Τα μισθωτά αστροπελέκια της αριστεράς θεώρησαν τα άτομα αυτά επικίνδυνα καθώς στη κατοχή τους βρέθηκαν πέντε πλαστικά όπλα μινιατούρες, ένα λάπτοπ και τα κοστούμια για μία θεατρική παράσταση που επρόκειτο να δώσουν εκείνη τη μέρα. Αφού κατασχέθηκαν και τα κινητά τους οδηγήθηκαν στο 4ο α.τ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το γνωστό κολαστήριο της ελ.ας. Μέσα στα τείχη και την ασφάλεια του «σπιτιού» τους, οι μπάτσοι ανάγκασαν τα παιδιά να γδυθούν υπό την μουσική υπόκρουση σεξουαλικών υπονοούμενων, τα ανάγκασαν να κάνουν κύκλους γυμνά και όσα από αυτά αρνήθηκαν να ξεγυμνωθούν φάγανε ξύλο, και σεξιστικά μπινελίκια. Οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από 10 ολόκληρες ώρες παράνομης κράτησης χωρίς καμία απολύτως κατηγορία.

Τα παραπάνω γεγονότα δε μας σοκάρανε, ούτε μας έκαναν να πέσουμε απ τα σύννεφα (αυτό το σπορ ανήκει στους μικροαστούς συμπολίτες μας). Απεναντίας τροφοδοτούν το μίσος και την οργή που τρέφουμε για το κράτος, το κεφάλαιο και τα σώματα ασφαλείας τους. Τα παραπάνω γεγονότα εντάσσονται σε μια σειρά από κινήσεις που στόχο έχουν την πλήρη εκφόβιση και υποταγή κάθε ατόμου που δεν πληρεί τις προϋποθέσεις του συνετού και έννομου πολίτη. Τους τελευταίους μήνες παρακολουθούμε μια γενικευμένη επίθεση του κράτους ενάντια σε όποιο κοινωνικό κομμάτι συνεχίζει να αντιστέκεται. Αφού η αριστερή ελπίδα κατάφερε να εξαλείψει οποιαδήποτε κοινωνική αντίσταση υπήρχε ενάντια στα μνημόνια και την οικονομική υποδούλωση, τώρα μέσω των ΜΜΕ και των μπάτσων προσπαθούν να εξαλείψουν τις τελευταίες και πιο δραστικές αντιστάσεις που έχουν απομείνει. Τα κανάλια σχεδόν κάθε βράδυ στις οχτώ, κάνουν λόγο για το άβατο των Εξαρχείων, την ανεξέλεγκτη δράση των αντεξουσιαστών, την αδράνεια της κυβέρνησης ως προς το θέμα αυτό και τους καΐμενους και ταλαιπωρημένους υποτιθέμενους κατοίκους των Εξαρχείων. Χωρίς όμως να κάνουνε λόγο για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε καταλήψεις από το προστατευόμενο παρακράτος. Χωρίς όμως να κάνουνε λόγο για τη μακροχρόνια συνεργασία μπάτσων και μαφίας η οποία αφήνει τα καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών και λευκής σαρκός να δρουν ανενόχλητα στη περιοχή και όχι μόνο.

Σε όλο αυτό το κλίμα «κράτους έκτακτης ανάγκης», έρχεται να προστεθεί ένα επερχόμενο «νέο μοντέλο πιο ευέλικτης και περισσότερο παρεμβατικής Αστυνόμευσης για τα Εξάρχεια». Πιο συγκεκριμένα η ελ.ας. ανακοίνωσε την απόσυρση διμοιριών των ΜΑΤ (εδώ γελάμε) από τη περιοχή για να μην της προσδίδεται μια εικόνα στρατιωτικοποίησης καθώς και τη στελέχωση τμημάτων και μονάδων άμεσης δράσης από 500 αστυνομικούς που θα μετατεθούν από στόχους πολυτελείας. Επίσης είναι στα σκαριά η συγκρότηση 24 νέων μονάδων ΟΠΚΕ για τις οποίες αναφέρεται ότι θα φέρουν πρωτοπόρα βαρύ εξοπλισμό και υλικοτεχνικά μέσα και θα «ελέγχουν και θα παρεμβαίνουν δυναμικά με τζιπ» για να αποκαταστήσουν το χαμένο αίσθημα ασφάλειας στη περιοχή. Και όλα αυτά έπειτα από τις συνεχείς δηλώσεις και πιέσεις από φωτεινές πολιτικές προσωπικότητες της αντιπολίτευσης οι οποίες δίχως να σκεφτούν και εκ'του ασφαλούς απειλούν τη περιοχή και τον κόσμο που δρα σε αυτή με #exarhia_telos και λοιπές τέτοιες μαλακίες.

Όλα αυτά δε μας τρομάζουν αντιθέτως μας τσατίζουν ακόμα περισσότερο. Το κράτος μας βρίσκει και θα μας βρίσκει μπροστά του.

ΟΙ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΚΡΟ ΑΛΑΝΙ ΔΕΚΑ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΤΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΓΗ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠ ΤΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ

Πρωτοβουλία από τον Οχετό

*Προφανώς για τα ασπόνδυλα της ελ.ας ταραχοποιά στοιχεία είναι οι μετανάστες και οι μετανάστριες, οι άστεγοι και οι άστεγες, οι τοξικοί και οι τοξικές, οι σεξεργάτριες, οι περίεργοι και οι περίεργες, οι ομοφυλόφιλοι, οι λεσβίες και οι τρανς, τα αλάνια των πλατειών, οι αναρχικοί και οι αναρχικές και οποιοδήποτε άλλο υποκείμενο δεν (θέλει να) συνάδει με το μέτρο και το σταθμό της μικροαστικής τάξης και της ασφάλειας που ονειρεύεται να επιβάλλει το κράτος."

11 comments :

  1. Anonymous1/10/16 19:09

    ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΙΜΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ....ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ "ΔΙΣΤΟΜΟΣ" ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΕΙΔΕ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ,ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΑΝ ΚΑΤΙ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ....ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ....

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ...ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;;ΚΡΑΤΟΣ=ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!!!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous1/10/16 20:09

    19.09: Μάλλον είσαι έτοιμος να δηλώσεις υποψηφιότητα και συμμετοχή στο "Hack the Camp"! Τράβα να διευκολύνεις κανένα λαθραίο...
    Οι ρουβίκωνες και το ιντυμέντια μήπως για σένα είναι οι χώροι που συχνάζεις;

    ReplyDelete
  3. Anonymous1/10/16 20:27

    ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΤΙΣ 1/10/16 20:09

    ΛΕΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ "Hack the Camp" ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ "ΕΞΥΠΝΟΣ"..ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΥΜΕΝΤΙΑ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ....ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΤΟΠΟΥ...ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ..ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΚΕΙ...ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΛΗΜΑΤΟΣ...ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ η ΠΕΜΠΤΟ ΟΡΟΦΟ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΣΑΚΜΑΚΟΠΕΤΡΑ.!!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous1/10/16 20:31

    ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ...ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ....ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous1/10/16 20:49

    @20:31 Εγω που δεν ειμαι παιδακι που δεν με ταιζει ο μπαμπας μου αλλα ουτε σκληρα εργαζομενος ουτε χτυπημενος απο το συστημα ουτε απο το ανθελληνικο κρατος, αφου δεν μενω εκει, να γραφω αν εχω κατι να πω η οχι? ΧΧΧΧ μην γινεσαι προκλητικος, μην αναγαγεις τις ωρες εργασιας και τους φορους σε θεσφατο ποιοτητας ανθρωπου και μην αρπαζεσαι ετσι ευκολα. Η ισχυς φταιει που ανεβαζει τετοια σχολια ακομη και το δικο μου τωρα (ελπιζω να το ανεβασει)

    ΥΥ

    ReplyDelete
  6. Anonymous1/10/16 20:59

    ΧΧΧΧ
    ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΕ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ", ΑΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ "ΜΠΑΤΣΟΙ" ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΙΣΧΥΣ, Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟΙ ΛΟΓΟΙ.

    |||

    ReplyDelete
  7. Anonymous1/10/16 21:07

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΤΙΣ 1/10/16 20:49

    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ....ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ...Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ...ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ,ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΜΕΝΟ ΘΕΜΑ;;

    Υ.Γ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΡΠΑΖΟΜΑΙ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΙΣΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ...ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  8. ΧΧΧΧ
    ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΠΩΣ ΤΟ ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ (ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΥΤΗ ΣΟΥ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΗ. Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΕΒΡΙΖΕ ΣΚΑΙΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΑΡΧΟΞΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΤΗΝ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΩΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΚΙ ΑΛΛΩΝ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ.

    |||
    Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΝ ΘΕΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ.

    ΥΥ
    ΕΝΟΧΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ.

    ReplyDelete
  9. Anonymous1/10/16 21:09

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ||| ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ...ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟΙ ΛΟΓΟΙ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  10. Anonymous1/10/16 21:16

    ΥΥ, Τη συνταγή στείλε, πες και σε μας.

    ReplyDelete
  11. Anonymous1/10/16 21:35

    @ 21:07 Για το θεμα δεν εχω να συμπληρωσω κατι αξιολογο και ενδιαφερον. με προκαλεσε εγκεφαλικα η ταυτιση που ζητησες να υπαρχει ως προαπαιτουμενο γνωμης και ωρων εργασιας,φορων,διωξεων. αυτο αφορουσε το προκλητικος. παρακολουθω χρονια την ισχυ εχω γραψει 3 φορες με την σημερινη. δεν θεωρω πως οι πολλες ωρες καθημερινης εργασιας βοηθουν την διανοια. το αντιθετο. με αυτην την εννοια η γνωμη καποιου που εργαζεται σκληρα εχει μικροτερη βαρυτητα απο την γνωμη καποιου αλλου που δεν εργαζεται η που εργαζεται λιγο. κι εγω θεωρω την ισοτητα λαθος.

    @ ισχυς αλλο ενα μεγιστο μυστηριο με τον καρακατσανη και τα αυγα αποσαφηνηθηκε

    @ 21:16 συνδυασμος ικανοτητας στο αντικειμενο και ...τυχης (δεν ντρεπομαι να το ομολογησω).

    ΥΥ

    ReplyDelete