26/10/2016

Σ.τ.Ε: ΌΛΟΙ οι έχοντες Ελληνική πολιτογράφηση (ΔΛΔ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ) στις Ε.Δ και στα Σ.Α

Το ΣτΕ επισημαίνει στην ΟΡΙΣΤΙΚΗ γνωμοδότησή του, μεταξύ των άλλων, τα εξής:
«Στη διάταξη της παραγράφου 1α του άρθρου 3 του σχεδίου ορίζεται ότι οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στη Σχολή Ανθυποπυραγών με κατατακτήριες εξετάσεις πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες, για όσους δε έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση, πρέπει να έχει παρέλθει ένα έτος τουλάχιστον από την απόκτησή της. Όπως, όμως, έχει κριθεί (ΣτΕ 3317/2014), με την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας δημιουργείται μια νέα νομική κατάσταση για τον πολιτογραφηθέντα, ο οποίος εξομοιώνεται πλήρως με τον έχοντα την ελληνική ιθαγένεια από καταγωγή και, επομένως, απολαμβάνει όλα τα δικαιώματα και βαρύνεται με όλες τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται το νομικό καθεστώς του Έλληνα πολίτη. Ενόψει τούτου, η ανωτέρω ρύθμιση, που απαιτεί για τους υποψηφίους στην εν λόγω Σχολή τη συμπλήρωση τουλάχιστον ενός έτους από την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας με πολιτογράφηση, περιέχει μη νόμιμο κριτήριο και πρέπει να διαγραφεί». 

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΤΕ, ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΕΟ-ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΑΦΓΑΝΟΥΣ και ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΠΑΛΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΛΥΘΕΙ ή ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΛΥΣΙΣ ΤΟΥΣ. 

Υ.Γ: ΕΞ ΑΦΟΡΜΗΣ ΑΛΛΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ... ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΝΕΟΤΗΤΟΣ) ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ-ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ (ΙΣΧΥΣ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΕΠΙΟΡΚΟΙ (ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ "...ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ...."ΥΠΑΚΟΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΟΥ"). ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΛΛΟΣ ΟΡΚΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΤΡΩΘΕΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΩΣ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ. 

2 comments :

  1. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΕΙΝΑΙ..."Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη εις την πατρίδα."ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,Η ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΟΠΩΣ .."Υπακοή εις το Σύνταγμα τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου".....ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ,ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ,ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΟΡΚΟΥΣ....ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.!

    ΧΧΧΧ.


    ReplyDelete
  2. ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ...ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ!! ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η "ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ" ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ - ΑΦΓΑΝΟΥΣ - ΣΟΜΑΛΟΥΣ - ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ - ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ!!!!
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ.....ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ (ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ $ΟΡΟ$ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΛΙΝΤΟΝ!) ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ $ΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΕΣ Μ.Κ.Ο ΤΟΥ (ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ $ΟΡΟ$ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ OPEN SOCIETY/FOUNDATION ΚΤΛ....) , ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ $ΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2012 Η GLOBAL INITIATIVE (CLINTON ENTERPRISES)!!!

    ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ , ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ Ή ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ( Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ)!!!
    ΑΥΡΙΟ ΕΝΑΣ ΓΟΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΑ ,ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ!!!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete