26.10.16

Ο Ιερώνυμος συναντήθηκε με μέλη της Επιτροπής Εκκλησιών για τους Μετανάστες στην Ευρώπη (CCME)

Τα μέλη της CCME, με επικεφαλής την Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο της Επιτροπής και μέλη από Γαλλία, Νορβηγία, Ρουμανία, Ελβετία και Γερμανία συνεδρίασαν στην Αθήνα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, μετά από πρόσκληση της Εκκλησίας της Ελλάδος και συγκεκριμένα του του Κέντρου Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών-Οικουμενικού Προγράμματος Προσφύγων της Εκκλησίας της Ελλάδος. Τα μέλη της CCME δήλωσαν την συμπαραστάσή τους στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ότι τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, πρέπει να υπάρξουν βιώσιμες λύσεις για τους πρόσφυγες που έχουν φτάσει στη χώρα μας.Υπογράμμισαν δε την ανάγκη να αναπτυχθούν μηχανισμοί στήριξης της Ελλάδας για το θέμα του μεταναστευτικού.Τόνισαν, επίσης, την ανάγκη ανάληψης των ευθυνών από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στο πλαίσιο κοινής διαχείρισης και ανάληψης ευθυνών όλων των χωρών για το μεταναστευτικό.Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Διευθυντής του Κέντρου Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών-Οικουμενικού Προγράμματος Προσφύγων, Πανοσ. Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Συμεωνίδης, η προϊσταμένη του Κέντρου κυρία Ευθαλία Παππά, ο κ. Αντ. Παπαντωνίου, επίτιμος πρόεδρος της CCME και άλλοι συνεργάτες του Κέντρου.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΦΩΤΟ ΕΔΩ: http://www.romfea.gr/ekklisia-ellados/11072-meli-tis-epitropis-ekklision-gia-tous-metanastes-ston-arxiepiskopo

1 comment :

Anonymous said...

ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ...ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ;;ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ;;;ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ....ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ...ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ;;;ΝΑΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ.!!

ΧΧΧΧ.