25/02/2011

ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΑΒΙΚΑ, ΠΑΣΤΟΥ, ΦΑΡΣΙ ΚΑΙ ΟΡΝΤΟΥ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

ΑΛΛΕΣ 81 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ Η ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ. ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΪΔΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΑΝ ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΠΟΥΡΓΑ Ή ΟΧΙ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...

Συμβάσεις έργου για 81 άτομα στην Ελληνική Αστυνομία.
Προσλήψεις συνολικά ογδόντα ένα (81) ατόμων με σύμβαση μίσθωσης έργου ανακοίνωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι προσλήψεις θα γίνουν για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με διάρκεια σύμβασης έως την 30-6-2011. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 27 Ψυχολόγοι, 27 Κοινωνικοί Λειτουργοί και 27 Μεταφραστές - Διερμηνείς (για τις γλώσσες Αραβική, Φαρσί, Παστού και Ουρντού). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, ως εξής: Αίτηση για την Προκήρυξη 6481/3/182-στ, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, Κλάδος Οργάνωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού, Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού, Τμήμα: 2ο, Π. Κανελλοπούλου 4, Τ.Κ.: 101 77 ΑΘΗΝΑ.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για επιλογές απασχόλησης μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2106922318, 210-6977298.

ΠΗΓΗ: stoxos

No comments :

Post a Comment