03/09/2016

Κίνα: Μετά το τεράστιο "Υ-20" το θηριώδες "ΑΝ-225". Δημιουργεί έναν τεράστιο στόλο μεταγωγικών. Τι προσπαθεί να πετύχει;

Σύμφωνα με την Antonov στις 30 Αυγούστου υπογράφηκε συμφωνία με την κινεζική εταιρία AICC (Aerospace Industry Corporation of China) για συνεργασία στο πρόγραμμα An-225 (vid), που θα οδηγήσει στην κατασκευή του αεροσκάφους κατόπιν αδείας σε κινεζική εγκατάσταση. Άλλες πηγές βέβαια λένε ότι ουσιαστικά οι Κινέζοι αγόρασαν τα δικαιώματα παραγωγής του ουκρανικού αεροσκάφους και μάλιστα αποκλειστικά.

https://ptisidiastima.wordpress.com/2016/09/01/aicc-an255/
https://ptisidiastima.wordpress.com/2016/09/02/s-mriya/

Μέσα στον Ιούλιο που μας πέρασε ξεκίνησε να τίθεται σε υπηρεσία στην Πολεμική Αεροπορία της Κίνας το μεγαλύτερο μεταφορικό αεροσκάφος που έχει μέχρι στιγμής κατασκευάσει η κινεζική βιομηχανία, το Xian Y-20. Από μόνη της αυτή είναι μια σημαντική είδηση, που επιβεβαιώνει την άνοδο του Πεκίνου τόσο τεχνολογικά όσο και στρατιωτικά. Τα πράγματα όμως ενδέχεται να είναι ακόμη πιο σοβαρά. Όπως μας ενημερώνει η έγκυρη αμυντική επιθεώρηση IHS Jane's Defence Weekly, κατά τη διάρκεια έκθεσης καινοτόμων τεχνολογιών στο Πεκίνο ο Zhu Qian, υπεύθυνος ανάπτυξης μεγάλων αεροσκαφών της κρατικής αεροδιαστημικής εταιρείας AVIC, δήλωσε στην εφημερίδα Λαϊκή Ημερησία ότι η Αεροπορία της Κίνας έχει απαίτηση για την απόκτηση, ούτε λίγο ούτε πολύ, άνω των 1.000 στρατηγικών μεταγωγικών αεροσκαφών Y-20. Σε μια πιο μετριοπαθή εκτίμηση, το Εθνικό Πανεπιστήμιο Άμυνας της Κίνας είχε αναφέρει το 2014 ότι η Αεροπορία της χώρας θα αποκτήσει περί τα 400 από τα συγκεκριμένα αεροσκάφη. Συγκριτικά, οι Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν 222 C-17 Globemaster III και 55 C-5 Galaxy. Οι αριθμοί αυτοί είναι πολύ απλά τεράστιοι και αν πράγματι έχουν βάση ενδέχεται να υποκρύπτουν μια ριζική αλλαγή της στρατιωτικής στρατηγικής, όπως και της ευρύτερης γεωπολιτικής στρατηγικής της Κίνας.

Καταρχάς, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το Y-20 είναι ένα βαρύ μεταγωγικό στρατηγικών μεταφορών, αντίστοιχο του αμερικανικού C-17 Globemaster III. Έκανε την παρθενική του πτήση το 2013 και είναι το πρώτο μεταφορικό αεροσκάφος στον κόσμο που έκανε εκτεταμένη χρήση απαρτίων κατασκευασμένων από τρισδιάστατους εκτυπωτές, έτσι ώστε να μειωθούν το κόστος κατασκευής και ο χρόνος ανάπτυξης. Το Υ-20 αναφέρεται ότι μπορεί να διανύσει απόσταση 5.200 χιλιομέτρων μεταφέροντας φορτίο 51 τόνων. Το μέγιστο φορτίο που μπορεί να μεταφέρει είναι 66 τόνοι και το μέγιστο βάρος απογείωσης μεγαλύτερο των 200 τόνων. Έτσι, είναι σε θέση να μεταφέρει το βαρύτερο μέχρι στιγμής άρμα μάχης του Κινεζικού Στρατού, το Type 99A2, βάρους 58 τόνων. Η επίδοση των 5.200 χιλιομέτρων σημαίνει ότι το αεροσκάφος μπορεί να φτάσει σχεδόν οπουδήποτε στην Ευρώπη και την Ασία, καθώς και στην Αλάσκα, τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία. Αντιστοίχως, το C-17 μπορεί να μεταφέρει φορτίο βάρους μέχρι 77,5 τόνων περίπου και έχει μέγιστο βάρος απογείωσης περίπου 265 τόνων.

Επιπροσθέτως, ο ίδιος Κινέζος αξιωματούχος δήλωσε στη Λαϊκή Ημερησία ότι η Κίνα δεν θα περιοριστεί στο Υ-20, αλλά σκοπεύει να κατασκευάσει μεταφορικά αεροσκάφη της τάξης των 300, των 400 ή ακόμη και των 600 τόνων μέγιστου βάρους απογείωσης. Τα τελευταία θα προσεγγίζουν το μέγεθος του θηριώδους ρωσικού μεταγωγικού Antonov An-225 Mriya (κωδική ονομασία ΝΑΤΟ "Cossack"), το οποίο είναι το μεγαλύτερο αεροσκάφος στον πλανήτη και δεν υπάρχει αντίστοιχό του στο αμερικανικό οπλοστάσιο. Για την ακρίβεια, και το δεύτερο μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο, το Antonov An-124 Rousian (κωδική ονομασία ΝΑΤΟ "Condor"), είναι πιο μεγάλο από το μεγαλύτερο αμερικανικό μεταγωγικό, το C-5 Galaxy. Συγκεκριμένα, το Mriya έχει μέγιστο βάρος απογείωσης περίπου 640 τόνων, ενώ μπορεί να μεταφέρει φορτίο βάρους 200 τόνων σε απόσταση 4.000 χιλιομέτρων. Το δε An-124 Rousian έχει μέγιστο βάρος απογείωσης μεγαλύτερο των 400 τόνων και μπορεί να μεταφέρει 150 τόνους φορτίου. Συγκριτικά, το C-5 Galaxy έχει μέγιστο βάρος απογείωσης περίπου 380 τόνων και μπορεί να μεταφέρει φορτίο κοντά στους 130 τόνους. Για να κατανοήσουμε τα μεγέθη αυτά, να σημειώσουμε ότι το τακτικών μεταφορών μεταγωγικό C-130H Hercules, το οποίο διαθέτει και η Ελληνική Αεροπορία, έχει μέγιστο βάρος απογείωσης περίπου 70 τόνων και μπορεί να μεταφέρει φορτίο κοντά στους 20 τόνους. Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι η Ρωσία διαθέτει περί τα 14 An-124 Rousian σε υπηρεσία, αν και διατηρεί αρκετά σε αποθήκευση, και έχει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα για τον εκσυγχρονισμό 20 αεροσκαφών αυτού του τύπου μέχρι το 2020, ενώ μόνο ένα An-225 Mriya έχει κατασκευαστεί. Απ' ό,τι φαίνεται όμως οι Κινέζοι δεν θα περιοριστούν σε αυτά τα νούμερα. Επιπροσθέτως, δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό οι Κινέζοι παρουσίασαν και το μεγαλύτερο αμφίβιο αεροσκάφος στον κόσμο, το AG600, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι γίνεται από πλευράς τους μια προσπάθεια για την απόκτηση μεγάλων αεροσκαφών.

Θα μετακινεί μεγάλους αριθμούς στρατευμάτων.

Αν οι αριθμοί που αναφέρθηκαν πιο πάνω όντως έχουν βάση, αυτό σημαίνει ότι η Κίνα δημιουργεί μια αεροπορική μεταφορική δύναμη ικανή να μετακινήσει τεράστιους αριθμούς στρατευμάτων οπουδήποτε στην Ευρασία και την Ωκεανία, αλλάζοντας τα διεθνή γεωστρατηγικά δεδομένα. Ακόμη και ο αριθμός των 400 μεταγωγικών είναι μεγαλύτερος απ' ό,τι διαθέτουν οι ΗΠΑ και αυτό τη στιγμή που οι Αμερικανοί διατηρούν ένα εκτεταμένο δίκτυο βάσεων ανά τον πλανήτη, για την υποστήριξη των οποίων χρειάζονται αυτά τα αεροσκάφη. Οι Κινέζοι όμως δεν έχουν κάτι παρόμοιο. Άρα για τον τεράστιο αυτό στόλο προφανώς θα έχουν άλλες στοχοθετήσεις από τις απαιτήσεις διοικητικής μέριμνας της πολεμικής τους μηχανής. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αν πράγματι αυτοί οι αριθμοί είναι πραγματικοί και δεν πρόκειται για κάποιο λεκτικό πυροτέχνημα, τότε η Κίνα μάλλον στοχεύει να μεταβληθεί σε δύναμη με δυνατότητες παγκόσμιας προβολής ισχύος. Φαίνεται δε ότι επιδιώκει να είναι σε θέση να ασκήσει στρατηγική προβολή ισχύος από αέρος όχι με βομβαρδισμό, αλλά με τη μαζική μεταφορά στρατευμάτων, αξιοποιώντας το βασικό της γεωστρατηγικό πλεονέκτημα, τους τεράστιους αριθμούς στρατιωτών που είναι σε θέση να κινητοποιήσει.

Μέχρι σήμερα θεωρούνταν περίπου δεδομένο ότι ο Κινεζικός Λαϊκός Στρατός (PLA) χρησιμοποιούσε τις τεράστιες αριθμητικές του δυνάμεις για την υπεράσπιση των αχανών κινεζικών εκτάσεων από τυχόν εξωτερική εισβολή και για εσωτερικό έλεγχο. Βασικός γεωστρατηγικός στόχος της Κίνας έδειχνε να είναι η ανάπτυξη δυνατοτήτων άσκησης αποφασιστικού ελέγχου της Ανατολικής Σινικής Θάλασσας. Για τον σκοπό αυτό αναπτύχθηκαν συστήματα που έχουμε εξετάσει σε προηγούμενα άρθρα στα «Επίκαιρα», με προεξάρχοντες τους καινοφανείς κατευθυνόμενους βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον πλοίων (ASBM). Φυσικά, η Κίνα έχει επίσης στα σκαριά και ένα Ναυτικό «Βαθέων Κυανών Υδάτων» ("Deep Blue Water Navy"), δηλαδή ναυτικές δυνάμεις ωκεάνιου χαρακτήρα, δομημένες γύρω από τουλάχιστον τρεις ομάδες μάχης αεροπλανοφόρων (CCG), αντίστοιχες των αμερικανικών. Ωστόσο, οι ομάδες αυτές πολύ δύσκολα θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν επί ίσοις όροις τις αμερικανικές δυνάμεις σε μεγάλη απόσταση από τις ακτές της Κίνας, εκτός της κάλυψης που θα προσέφεραν τα μαχητικά αεροσκάφη της Κινεζικής Αεροπορίας αλλά και οι επίγεια εκτοξευόμενοι βαλλιστικοί πύραυλοι και οι πύραυλοι cruise εναντίον πλοίων.

Όμως αυτή η πιθανή ανάπτυξη ενός τεράστιου στόλου μεταφορικών αεροσκαφών αλλάζει τα δεδομένα και μας δείχνει ότι η κινεζική ηγεσία πιθανώς να έχει κι άλλα σχέδια και για τον Στρατό Ξηράς. Για να το πούμε απλά, αυτός ο τεράστιος αεροπορικός στόλος, σε συνδυασμό με τα νέα μαχητικά αεροσκάφη πέμπτης γενιάς που βρίσκονται υπό ανάπτυξη, τα καινούργια υποβρύχια ανοιχτής θαλάσσης, τις ομάδες μάχης των αεροπλανοφόρων και μια σειρά από άλλα συστήματα, θα επιτρέψει στην Κίνα να εξαπολύει, αν έτσι κρίνει σκόπιμο, μαζικές επιθέσεις εναντίον ακόμη και απομακρυσμένων χωρών τόσο στην ευρασιατική χερσαία μάζα όσο και στη θαλάσσια περιφέρειά της, που δεν θα έχουν σκοπό απλώς να προκαλέσουν κάποιες ζημιές στη χώρα-στόχο, αλλά πιθανόν και να την καταλάβουν! Αξίζει δε να επισημανθεί ότι η ανάπτυξη του πέμπτης γενιάς κινεζικού μαχητικού αεροσκάφους J-20 εξελίσσεται εντυπωσιακά γρήγορα. Το αεροσκάφος αυτό έχει μεγάλο μέγεθος και εκτιμάται ότι θα έχει μεγάλη ακτίνα δράσης, πιθανότατα μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο μαχητικό στον κόσμο. Έτσι, θα είναι ενδεχομένως σε θέση να δημιουργεί ασφαλείς διαδρόμους σε μεγάλες αποστάσεις από το κινεζικό έδαφος, μέσα από τους οποίους θα μπορούν να διέρχονται οι στόλοι των μεταγωγικών.

«Γρήγοροι πόλεμοι» - και όχι μόνο

Ακόμη όμως κι αν θέσουμε εκτός εξέτασης παρόμοια φιλόδοξα σχέδια, θεωρώντας ότι είναι εξωπραγματικά, η δημιουργία ενός αεροπορικού στόλου τέτοιου μεγέθους θέτει νέα δεδομένα στην κινεζική γεωστρατηγική. Για παράδειγμα, ο στόλος αυτός θα επιτρέπει την ταχεία μεταφορά στρατευμάτων στο φίλιο Πακιστάν έτσι ώστε να ενισχυθεί το τελευταίο έναντι τυχόν επιθέσεως από πλευράς της πολύ ισχυρότερής του Ινδίας, η οποία αποτελεί μεγάλο ανταγωνιστή της Κίνας. Ακόμη, ο στόλος αυτός θα καταστήσει περίπου αυτοκτονική τη διακήρυξη ανεξαρτησίας από πλευράς Ταϊβάν, η οποία αποτελεί «κόκκινο πανί» και δεδηλωμένη αιτία πολέμου (casus belli) από το Πεκίνο, όντας σε θέση να μεταφέρει τεράστιες στρατιωτικές δυνάμεις από αέρος στη νήσο υπό την κάλυψη της Κινεζικής Αεροπορίας. Επιπροσθέτως, τα νέα μεταγωγικά αεροσκάφη αναμένεται να βελτιώσουν σημαντικά τις δυνατότητες διεξαγωγής «γρήγορων πολέμων» ("swift wars"), δηλαδή εκστρατειών μεγάλης κλίμακας που θα δημιουργήσουν τετελεσμένα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, πριν προλάβουν να αναπτυχθούν οι μηχανισμοί πυρηνικής αποτροπής από τις ΗΠΑ ή από άλλους αντιπάλους. Αυτές οι πολεμικές αντιπαραθέσεις που θα είναι σε θέση να ολοκληρώνονται «κάτω από το πυρηνικό κατώφλι» ("under the nuclear threshold"), αποτελούν κομβικό στοιχείο της μελλοντικής κινεζικής στρατιωτικής στρατηγικής. Περαιτέρω, τα μεταγωγικά αυτά θα αναβαθμίσουν τις ικανότητες διεξαγωγής «στρατιωτικών επιχειρήσεων εκτός του πολέμου» (MOOTW), όπως παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας μετά από φυσικές καταστροφές ή αποστολές διατήρησης και επιβολής της ειρήνης. Και η ενίσχυση παρόμοιων ικανοτήτων αποτελεί επίσης στρατηγικό στόχο του Πεκίνου.

Με άλλα λόγια, η ανάπτυξη αυτού του τεράστιου αεροπορικού στόλου ενδέχεται να σχετίζεται με τον προσδιορισμό ενός νέου γεωπολιτικού ρόλου από πλευράς της Κίνας, που θα περιλαμβάνει την αλλαγή χρήσης του τεράστιου αριθμητικού της πλεονεκτήματος στον Στρατό Ξηράς, έτσι ώστε ο τελευταίος να μην χρησιμοποιείται πλέον μόνο για αμυντικούς σκοπούς, στο πλαίσιο ενός δόγματος λαϊκού πολέμου, αλλά και για επιθετικούς. Τέλος, η δυνατότητα μετακίνησης τεράστιου αριθμού στρατευμάτων σε μεγάλη απόσταση από τα κινεζικά εδάφη μπορεί να εξελιχθεί σε ένα ιδιόρρυθμο μέσο στρατηγικής αποτροπής με συμβατικά μέσα, που θα συμπληρώνει την πυρηνική αποτροπή. Και εδώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι η Κίνα έτσι κι αλλιώς εξετάζει την ανάπτυξη συνεργιών μεταξύ διαφόρων μορφών προβολής ισχύος και πεδίων αντιπαράθεσης, όπως είναι ο κυβερνοπόλεμος, ο πόλεμος στο Διάστημα και ο πυρηνικός πόλεμος, και επιδιώκει την ένταξή τους σε ένα ενιαίο συνθετικό πλαίσιο. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι οι εκπλήξεις από την Κίνα όσον αφορά στις μελλοντικές στρατιωτικές της ικανότητες και στις γεωπολιτικές της φιλοδοξίες θα συνεχιστούν...

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΙΒΑΣ (Διδάσκει το μάθημα της Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και Γεωγραφία της Ασφάλειας και των Αφοπλισμών στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.)

Περιοδικό «Επίκαιρα», αρ. τεύχους 352, σελ. 66 - 68.

http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2016/08/blog-post_73.html
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/09/20-225.html

ΣΧΕΤΙΚΟ: Σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας Κίνα-Τουρκία = Υψηλή ταχύτητα μεταφοράς στρατευμάτων και εφοδίων στο Αιγαίο και στη μεσόγειο

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΟΥ(ΩΝ), ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΣΑ; ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΝ ΕΜΕΙΣ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ή ΑΔΙΚΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΕΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΕΠΑΘΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΣΙΝΕΣ. ΟΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ή ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΔΟΥΛΟΙ) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2016/08/blog-post_951.html
- ΡΩΤΑΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ..."Σε ποσα χρονια πιστευει το ιστολογιο οτι θα ξεκινησει ο Γ.Π.Π.; "
- ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ... "Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΜΟΛΙΣ ΠΑΓΙΩΘΕΙ (ΓΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ) Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΙΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΚΙΝΑ, ΚΟΡΕΑ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΟΥΡΚΙΑ) ή ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ, ΗΠΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΩΚΕΑΝΙΑ. ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ. ΑΝ ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΙΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ. ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΕΝ ΒΓΕΙ Η ΧΙΛΑΡΥ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. Κ.Λ.Π ΑΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 1,5-2 ΕΤΗ."
ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΙΝΑ-ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΗΠΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΙΝΑ-ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ. ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ, Η ΚΙΝΑ ΩΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ, ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΓΠΠ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ. (ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΑΛΛΟΙ)

https://isxys.blogspot.com/2016/08/blog-post_802.html

7 comments :

  1. Anonymous3/9/16 21:22

    "ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ"

    για τους κορεατες καταλαβαινω, οι τουρκοι πως κολλανε σε αυτο; οι πακιστανοι;

    ReplyDelete
  2. ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΗΝ KΙΝΑ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ, ΣΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΘΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ. ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ. ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ. ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩN ΣΙΝΩΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΡΟΙ.

    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΙΛΟΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΕΣ ΣΙΝΙΚΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΗ ΕΥΦΥΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ. ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ, ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΒΟΗΘΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ.

    ΑΝ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ.
    https://isxys.blogspot.com/2010/08/uruk-hai-uruc-ai-gokturks.html

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΙΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ.

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ. ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ. ΑΥΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

    Κινεζο-Ιουδαίοι, γνωστοί ως "Kaifeng Jews"
    https://isxys.blogspot.com/2012/09/kaifeng-jews.html

    Sin - The Moon God
    https://isxys.blogspot.com/2012/03/islam-judaism-and-organized.html

    ReplyDelete
  3. ΞΑΝΑ-ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ "ΘΟΡΥΒΟ" ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ.

    Η Τουρκία φτιάχνει στρατιωτική δύναμη των τουρκόφωνων χωρών !
    https://isxys.blogspot.com/2013/01/blog-post_2279.html

    Η ..."ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ, (2η ΟΡΔΗ ΓΙΑ ΜΑΣ) ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΙΔΡΥΘΕΙ.
    Η 1η ΟΡΔΗ (ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΑΤΑΚΤΟΥΣ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ (ΚΙ ΑΛΛΟΥ) ΚΙΝΕΖΟΥΠΟΛΕΙΣ.
    Η 3η ΟΡΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ.
    ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous3/9/16 23:18

    Αυτά είναι τα σημαντικότερα άρθρα και σχόλια, να είσται καλά να μας ενημερώνετε.

    ReplyDelete
  5. Anonymous4/9/16 08:16

    Οι κινέζοι δεν έχουν την δύναμη μόνοι τους να νικήσουν κανέναν. Μόνη της η εβραιοαμερική, ή η ρωσία, ή και ένας ενωμένος στρατός βρετανίας-γαλλίας, θα μπορούσε να τους αφανήσει. Απλώς οι εβραίοι με τον ρόθτσιλντ, την χρησιμοποιούν για το φτηνό-δουλικό ανθρώπινο δυναμικό της, παρέχοντας της τεχνολογία, για να καταστρέψουν τους λευκούς και την δύση. Είναι γελοίο οι κινέζοι να επιτεθούν οπουδήποτε, εκτός αν θέλουν να αυτοκτονήσουν. Το καλύτερο σενάριο, θα ήταν αυτό που περιγράφετε στο μυθιστόρημα-ημερολόγια τέρνερ, καθώς εκεί περιγράφετε ο βασικός εχθρός, που είναι οι σιωνιστές και η ελεγχόμενη κυβέρνηση των Η.Π.Α, καθώς και οι λευκοί προδότες(αντιρατσιστοαντίφα, φεμινισμός, κυνοβουλευτισμοδημοκρατία, κ.λ.π.). Με το που εξολοθρεύονται αυτοί μετα από την λευκή επανάσταση, οι κινέζοι και οι έγχρωμες σκουπιδοφυλές, εξολοθρεύονται σε μερικές ώρες.

    ReplyDelete
  6. Anonymous4/9/16 12:55

    " Με το που εξολοθρεύονται αυτοί μετα από την λευκή επανάσταση, οι κινέζοι και οι έγχρωμες σκουπιδοφυλές, εξολοθρεύονται σε μερικές ώρες."

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΩΡΕΣ..ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΙΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ "ΚΕΦΑΛΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ.

    ReplyDelete
  7. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ή ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ή ΠΩΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ/ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΙΝΕΣ + ΗΠΑ ή ΣΙΝΕΣ + ΡΩΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ. ΣΙΝΕΣ + ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ [(ΣΙΝΕΣ + ΗΠΑ) ή (ΣΙΝΕΣ + ΡΩΣΙΑ)] ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΘΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ. ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ Κ.Λ.Π) ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΠΗΓΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ. ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

    ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΘΕΤΙΚΗ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ , ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ Η ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ (ΗΠΑ ή ΡΩΣΙΑΣ). ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΔΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ.

    ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΗΔΗ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΟΣΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΡΙΖΑ", ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΘΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΗΔΗ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΗΔΗ Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, (ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ) ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΑΘΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ (2-3 ΕΤΗ) ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΙΝΑ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΔΥΝΗΤΙΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

    Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΘΕΝΙΣΕΙ ΤΟΣΟ, ΩΣΤΕ ΕΣΥ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ) ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΦΟΡΜΕΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ. ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

    ReplyDelete