03/09/2016

ΚΟΤΖΙΑΣ: ΠΕΤΑΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟΥ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ...ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙ ΠΟΛΛΟΥ.

1) Την αλληλεγγύη της Ελλάδας προς τον τουρκικό λαό αλλά και την ανάγκη για ψυχραιμία και νηφαλιότητα στην αντιμετώπιση των πραξικοπηματιών και γενικότερα της κατάστασης που επικρατεί μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία επεσήμανε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατά την παρέμβασή του σήμερα το πρωί στη άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ με τον Τούρκο υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ομέρ Τσελίκ στην Μπρατισλάβα.Ο κ. Κοτζιάς ανέλυσε τις συνέπειες που θα είχε εάν πετύχαινε το πραξικόπημα το οποίο η Ελληνική κυβέρνηση εξαρχής καταδίκασε.
http://www.onalert.gr/stories/kotzias-allhleggyh-tourkiko-lao/51800

ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΤΖΙΑ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ; ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΚΑΝΕ, ΑΠΛΑ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΣΤΗΡΙΚΤΑ, ΕΩΛΑ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ "ΜΟΤΙΒΑ" ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΞΕΧΑΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ (ΚΑΙ ΟΠΛΑ) ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ.

2) Την ανάγκη πραγματικού διαλόγου, οικοδόμησης εμπιστοσύνης και κουλτούρας συμβιβασμού, που θα δώσει πνοή εκ νέου στην αναγκαία αρχιτεκτονική ασφάλειας στον ΟΑΣΕ, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, στην άτυπη σύνοδο του Οργανισμού, που πραγματοποιήθηκε στο Πότσνταμ. Ο κ. Κοτζιάς πρότεινε τη δημιουργία, μέσω της βοήθειας του ΟΑΣΕ, μίας αρχιτεκτονικής δομής, κατά τα πρότυπα του Οργανισμού, στην Ανατολική Μεσόγειο, ώστε να μπορεί να υπάρξει κάποια μορφή ασφάλειας και ελέγχου των εξοπλισμών και των αφοπλισμών στην περιοχή.
http://www.onalert.gr/stories/kotzias-oase-xreiazetai-dialogo-koultoura-symbibasmou/51788

ΑΓΑΠΕΣ, ΕΙΡΗΝΕΣ, ΦΙΛΙΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΠΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ. Η ΑΥΤΟΕΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ-ΑΦΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ. Η ΕΛΛΑΣ ΗΔΗ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ; ΕΜ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΚΟΤΖΙΑ ΚΙ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΜΑΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.

No comments :

Post a Comment