30/01/2015

Υποκλοπές εμφανίζουν σύμβουλο του Τσίπρα τον πρόεδρο των… Ιλουμινάτι! ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ

"Τον Δεκέμβριο του 2014 μια ομάδα Ρώσων χάκερς, με την ονομασία Σαλτάι Μπολτάι, δημοσιοποίησε μέρος της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που υπέκλεψε από τον Γκεόργκι Γκάβρις, στενό φίλο και συνεργάτη του Ντούγκιν. Πολλά από τα ηλεκτρονικά αυτά μηνύματα αφορούσαν τις προσπάθειες του Ντούγκιν και του Μαλοφέγιεφ να δημιουργήσουν μια δική τους ομάδα Ευρωπαίων πολιτικών και διανοουμένων που θα στηρίζουν τη Ρωσία. Πολλές δεκάδες από τα μηνύματα αυτά αφορούν συζητήσεις μεταξύ του Γκάβρις και ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ. Τα μηνύματα αποκαλύπτουν την πολύ στενή συνεργασία όσον αφορά τη στρατηγική επίτευξης του στόχου. Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ έστελναν υπομνήματα με τις κομματικές τους θέσεις στους Ντούγκιν και Γκάβρις, ζητώντας τους σχόλια και προτάσεις. Ο Γκάβρις έζησε στην Ελλάδα για πολλά χρόνια, μέχρι το 2013, περίπου. Στα σχεδόν πέντε χρόνια που ήταν στην Ελλάδα, ως εντολοδόχος του Ντούγκιν, αναζήτησε επαφές με πολιτικούς και δημόσιους παράγοντες στην Ελλάδα, ώστε να προωθήσει τις ρωσικές θέσεις, έναντι του «ατλαντισμού». Ένας από τους ανθρώπους με τον οποίο είχε επαφές ήταν ο Νικόλαος Λάος, ένας Έλληνας διανοούμενος και σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διατηρεί επιχειρηματικές σχέσεις με τη Ρωσία, όντας συνεταίρος στη ρωσική εταιρεία ασφαλείας R-Tekno.

Σε ένα από τα μηνύματα που διέρρευσαν ο Λάος γράφει στον Ντούγκιν:
- «Γνωρίζω πολύ καλά πως ενεργεί ο εχθρός και, υπό τη αιγίδα σας, μπορώ να χτυπήσω σκληρά και αποτελεσματικά».
Ένα άλλο μήνυμα αναφέρει τον Πάνο Καμμένο, ηγέτη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και νυν υπουργό Άμυνας της Ελλάδας. Το μήνυμα, με ημερομηνία 25 Οκτωβρίου 2014, γραμμένο από τον Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο, σύμβουλο σε θέματα στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται στο Ινστιτούτο Γεωπολιτικών Σπουδών, το οποίο έχει ιδρύσει ο Καμμένος, μαζί με τον φίλο του καθηγητή του πανεπιστημίου Θράκης Φίλιππο Τσαλίδη.
- «Ο Πάνος εμφανίστηκε πριν έναν μήνα περίπου, γεμάτος ενθουσιασμό, ζητώντας τακτική συνεργασία. Κατόπιν πήγε στη Μόσχα για προσωπικούς λόγους, όπως μας είπε (για τον γάμο ενός φίλου) και κατόπιν εξαφανίστηκε από προσώπου Γης με άκρως εντυπωσιακό τρόπο. Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τον λόγο της εξαφάνισής του», έλεγε το μήνυμα.
Έναν μήνα μετά το μήνυμα αυτό, το ινστιτούτο του Καμμένου υπέγραψε ένα μνημόνιο συνεργασίας με το Ρωσικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Σπουδών, το οποίο όμως αποτελούσε όργανο της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών, μέχρι το 2009, όταν και υπήχθη απευθείας στη δικαιοδοσία του Ρώσου προέδρου. Ο διευθυντής του, Λεονίντ Ρεσετνίκοφ, είναι απόστρατός αντιστράτηγος της Ρωσικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού (SVR).

Ο Ντούγκιν συνδέεται επίσης με τον νέο υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Τον Απρίλιο του 2013 ο Κοτζιάς, καθηγητής τότε του πανεπιστημίου Πειραιώς, κάλεσε τον Ντούγκιν να δώσει διάλεξη επί του ευρωασιατικού οράματος στη διεθνή πολιτική. Κατά τη διάλεξη ο Ντούγκιν είχε πει πως η Ελλάδα δεν πρέπει να ενταχθεί στην υπό τη Ρωσία Ευρωασιατική Ένωση, αλλά να διαδραματίσει ρόλο στην αναδημιουργία της αρχιτεκτονικής της Ευρώπης, σχηματίζοντας έναν ανατολικό πόλο της ευρωπαϊκής ταυτότητας, εντός της ΕΕ, μαζί με την Σερβία και άλλες χώρες. Ο Ντούγκιν έχει εμπλακεί σε παρόμοιες δραστηριότητες σε όλη την Ευρώπη, εδώ και χρόνια. Εδώ και 20 χρόνια έχει δεσμούς με ακροδεξιούς στη Γαλλία, την Ιταλία, το Βέλγιο, τη Βρετανία. Οι κινήσεις του Ντούγκιν δεν απέδωσαν καρπούς μέχρι που ένωσε τις δυνάμεις του με τον δισεκατομμυριούχο Μαλοφέγιεφ, έναν συντηρητικό, ορθόδοξο, Ρώσο εθνικιστή. Στις 20 Φεβρουαρίου 2014 ο Ντούγκιν πρότεινε στον Μαλοφέγιεφ, με υπόμνημά του, ονόματα πιθανών εταίρων στη δυτική Ευρώπη. Ο Ντούγκιν ενθάρρυνε τον Μαλοφέγιεφ να αναπτύξει σχέσεις με τα άτομα αυτά ώστε να δημιουργήσει μια φιλορωσική ελίτ πολιτικών που θα υποστηρίζουν τη ρωσική γραμμή. Στα τέλη Μαΐου 2014 ο Μαλοφέγιεφ δέχτηκε εκπροσώπους από διάφορα κόμματα, του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβανομένου, σε μια μυστική σύσκεψη στη Βιέννη. Στη συνάντηση αυτή, αναφέρει ο Σεκοφτσόφ, οι Ντούγκιν και Μαλοφέγιεφ, συναντήθηκαν με εκπροσώπους του αυστριακού «Κόμματος της Ελευθερίας», του βουλγαρικού «ATAKA», του γαλλικού «Εθνικού Μετώπου», προσπαθώντας να προωθήσουν τη ρωσική εξωτερική πολιτική.

Δεν υπάρχουν καθαρές αναφορές που να αποδεικνύουν πως ο Ντούγκιν ή ο Μαλοφέγιεφ χρηματοδότησαν τον ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιο άλλο κόμμα. Ωστόσο, υπάρχουν μηνύματα, σχεδόν μυστικιστικού χαρακτήρα, μεταξύ Ελλήνων και ανθρώπων του Ντούγκιν. Ο Λάος και ο Γκάβρις, ιδιαίτερα, φέρονται να μιλούσαν συχνά για φημολογούμενους μασόνους εντός του ελληνικού πολιτικού φάσματος, οι οποίοι παρουσιάζονταν ως οι μεγαλύτεροι εχθροί της ρωσικής γραμμής. Ο Λάος όμως είναι ο επικεφαλής των Ιλουμινάτι."

ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ DEFENCENET
ΣΧΕΤΙΚΟ, ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ DEFENCENET

ΠΗΓΗ ΕΔΩ: http://www.rferl.org/content/greek-syriza-deep-ties-russian-eurasianist-dugin/26818523.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΜΜΕ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΡΕΣΤΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΙΤΕ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ (ΩΣ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ" ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...
ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ-ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ... ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ-ΑΕΡΙΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ (* ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ) ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΚΟΛΟΧΩΝΕΥΤΗ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΥΣΚΟΛΟΧΩΝΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ...ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ ΕΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ/ΓΙΝΕΙ/ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΩΣ ...ΦΙΛΟΡΩΣΟΣ. ΕΤΣΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ...ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ) ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΙ ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΕΑΝ ΕΞΩΘΕΙ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΠ. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ) ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ. ΑΠΟ 20% ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ 60% ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ. ΕΙΔΑΤΕ, ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ .."ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ" ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ) ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ. ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΟΖ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΤΕΛΕΣΑΝ ΙΣΩΣ ΤΗ ΒΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ, ΕΞ'ΑΡΧΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ...ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

*ΣΧΕΤΙΚΑ: ΔΕΙΤΕ ΔΥΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ (Η ΜΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ) ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ.
https://isxys.blogspot.com/2012/06/debka.html
https://isxys.blogspot.com/2012/06/business-as-usual.html

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

Υ.Γ: ΕΑΝ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΡΕΙΣΜΑ ΤΟΤΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ Η ΕΛΛΑΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΕ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΑΦΟΡΜΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΕΣ. ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2011/08/blog-post_4014.html

No comments :

Post a Comment