15/08/2011

ΟΛΙΚΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ Ε.Ε

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟ "ΠΑΙΓΝΙΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Η ΙΔΙΑ Η Ε.Ε (ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ-ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΥΝ-ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ή ΔΕΝ ΠΙΕΖΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ. ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΠΕΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΤΑΝ ή ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ-ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ  ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΕΜΜΟΝΗ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ
- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ. 
- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΕΥΡΩ. 
- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ (ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ) ΣΕ ΕΥΡΩ. 
- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΟΣΤΗ ΣΕ ΕΥΡΩ. 
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ...ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΤΥΠΟ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ) ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.

Η Ε.Ε ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΑΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ, ΟΧΙ ΝΑ ΕΓΕΙΡΕΙ ΑΠΛΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ "ΠΑΙΖΕΤΑΙ" ΠΑΙΓΝΙΟ. Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟΥ) ΩΣ ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΤΕΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ. Η ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ", ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ...ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΤΟ ΝΑΤΟ. (ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ, ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ Κ.Λ.Π). 

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ..."ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ". ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΦΟΡΕΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ. 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ (ΒΡΕΤΑΝΟΙ, ΦΙΛΑΝΔΟΙ, ΟΛΛΑΝΔΟΙ, ΕΣΧΑΤΩΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ) ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΑΜΕΤΟΧΟΙ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ; ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΑΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε (ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η Ε.Ε) ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΔΩ. Η Ε.Ε ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.  

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ, ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟ, ΟΙ Η.Π.Α, Η ΚΙΝΑ, ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ, ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΔΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Η.Π.Α-ΡΩΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΡΑ ΠΛΗΡΗΣ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΧΡΥΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΡΡΙΔΕΣ, ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΦΘΟΡΑΣ.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ή ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ Η ΑΟΖ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ. ΑΝ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ. (ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΟΖ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΑ)

Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΜΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ. ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ "ΑΥΛΗ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ, Η ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ (ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ) ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟΥ. (ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ). ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ...ΑΣΚΟΠΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΛΗΓΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΤΙ; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ...ΕΤΣΙ. (ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΣΚΟΠΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ)

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ:
- ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙΣ-ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
- ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΑ "ΟΡΦΑΝΑ" ΤΗΣ ΥΠΟ-ΔΙΑΛΥΣΗΣ Ε.Ε
- ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ..."ΑΓΚΑΛΙΑ" ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ή ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙΣ. (ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΝΕΣ ;).

Η ΕΛΛΑΣ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ; ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ; ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ..."ΜΥΣΤΙΚΟ" ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΗΠΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ "ΧΑΝΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ. Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘ'ΕΑΥΤΗ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ.

Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ...ΠΡΑΞΕΙ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ. ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ..."ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ" ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ" ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Υ.Γ: ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
- ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ Α.Ο.Ζ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΑΛΛΟ, ΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ. 
- Η ΣΤΑΣΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ "ΟΙΚΩΝ" (ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΝ) ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ (http://isxys.blogspot.com/2011/02/blog-post_1505.html), ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ.
- ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΦΕΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

13 comments :

 1. Anonymous8/8/19 19:33

  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


  Μια ερώτηση μόνο, ποιοι είναι οι άλλοι δύο; Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.

  ReplyDelete
 2. ΩΚΕΑΝΙΑ , ΑΡΚΤΙΚΗ

  ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΟ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΥΤΩΝ. Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΝΗΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ.

  Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΤΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ. ΕΑΝ ΧΑΘΕΙ Η ΑΡΚΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΒΟΡΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΤΕΙ.

  Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ "ΚΛΕΙΔΙΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ , ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (Ω ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ) ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. Η ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΧΥΡΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

  ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ . Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ή ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ.

  ReplyDelete
 3. Anonymous8/8/19 19:57

  ΚΟΥΡΗΤΗ, Η ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΚΕΑΝΙΑ.

  ReplyDelete
 4. Η ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΣΘΕΝΕΣ ΑΝΥΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙ.
  Ο ΡΥΘΜΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΣΙΠΛΟΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΚΤΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ.

  ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ, ΟΛΗ Η Ν.ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΜΜΙΑΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ.
  Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΥΤΕΡΕΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΚΥΡΙΩΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ.
  Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΗ Η ΜΕΣΗ ΚΑΙ Η ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΝΟΤΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑΝ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

  ReplyDelete
 5. Anonymous11/8/19 10:05

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ, ΚΟΥΡΗΤΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ.

  ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΤΟΤΕ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ; ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

  ReplyDelete
 6. 11/8/19 10:05

  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΕΛΚΥΣΗ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΓΕΡΝΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ. ΕΞ ΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ BRICKS, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.
  Η ΙΝΔΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ BRICS , ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.
  Η Ν.ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ. ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΑΥΤΗ, ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΡΟΛΟ ΗΣΣΟΝΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ , ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΥΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΗ ΕΑΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ Η ΑΦΡΙΚΗ ΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.

  Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ, ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ , ΜΕ ΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΕΣ. Ο ΠΑΝΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΙΔΙΑΖΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙA ΠΟΛΛΩΝ "CHINATOWN". ΕΤΣΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ (ΤΡΙΑΔΕΣ) ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΛΙΜΕΝΩΝ , ΑΡΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

  ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΡΟΥΣΗ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ) ΑΛΛΑ Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΙΣΧΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΣΙΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΤΟΜΑ (ΚΙΝΕΖΟΙ, ΚΟΡΕΑΤΕΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΟΜΕΣ.

  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΑΝΥΠΟΠΤΩΝ, ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

  ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΘΟΔΙΚΟΙ , ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΠΠ , ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 99%.

  ReplyDelete
 7. Anonymous16/8/19 20:49

  https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/797229_wsj-o-nttramp-exetazei-endehomeno-agoras-tis-groilandias-apo-tis-ipa

  ReplyDelete
 8. Anonymous19/8/19 13:08

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTxCtA0F1-lTU8BEkfs5x80d2S-QRNjXvbXr2n5PGDRpmyxHD3iOw

  ReplyDelete
 9. Anonymous19/8/19 17:55

  Το όψιμο ενδιαφέρον της Κίνας να «πατήσει πόδι» στην Γροιλανδία

  https://www.ptisidiastima.com/chinas-interest-for-greenland/

  Αυτά που γράφατε, έκπληκτοι τα ανακαλύπτουν τώρα όλοι οι άλλοι... Η διάλυση της ομάδας σας που και εγώ τώρα ανακαλύπτω πως υπήρχε πρέπει να αναθεωρηθεί.

  ReplyDelete
 10. Anonymous9/10/20 16:01

  Να σας ρωτήσω κάτι. Πως γίνεται η ομάδα σας να υποστήριζε τον Πούτιν; Πως γίνεται να σωθούμε, όταν όλοι συντονίζονται από το ίδιο κέντρο; Δείτε την επίσημη φωτογραφία. Πως το εξηγείτε αυτό;

  https://2.bp.blogspot.com/-_c6Kc-MuIe8/W-R6E4YZvJI/AAAAAAAAE3A/yQma2LDpHt0aGnIv6OdmPAdx3wOxrv3ugCLcBGAs/s1600/Bush-Freemasons-Picture.jpg

  ReplyDelete
 11. Η "ΙΣΧΥΣ" ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ. (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ "ΠΟΥΤΙΝ")
  ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΣΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΡΩΣΣΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΩΣ ΜΟΝΗ ΙΚΑΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΣΙΝΙΚΗΣ ΑΝΟΔΟΥ.

  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ , Η ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΣΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΑΣΚΕΙ Ο ΣΟΙΓΚΟΥ
  https://isxys.blogspot.com/2012/11/blog-post_9471.html
  https://isxys.blogspot.com/2013/06/blog-post_7072.html
  https://isxys.blogspot.com/2015/06/blog-post_12.html
  https://isxys.blogspot.com/2015/03/fsb.html

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ , ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ.
  ΑΥΤΗ , Η ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΦΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΗΓΕΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ. ΔΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ. Η ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΦΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΗΘΕΛΕ , ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ. ΑΥΤΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΡΑΞΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

  Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟ , ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΑΞΙΑ.
  ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ "ΑΣΤΑΚΟΣ" ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ "ΘΕΛΩ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΟΣΟ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ , ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ ΠΑΡΟΥΣΑ. (ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ-ΒΥΘΙΣΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ Κ.Λ.Π). Η ΧΩΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΨΟΦΟΔΕΩΣ. ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΗΡΕΥΤΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ή ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΨΥΧΟΡΑΓΕΙ. ΜΑΖΕΥΕΙ ΔΛΔ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΓΥΡΩ ΤΗΣ . ΟΣΟ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ.

  ΜΗ "ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ...
  - ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ/ΑΣΦΑΛΕΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ)
  - ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ (ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΛΙΕΙΑ, ΜΕΤΑΛΕΙΑ/ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ)
  - ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ (ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ, ΝΑΥΠΗΓΙΚΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ)
  - ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΡΟΜΟΙ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΔΙΚΤΥΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ)

  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ Η "ΙΣΧΥΣ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous9/10/20 18:56

   Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Κατανοώ τι λέτε. Αλλά πως θα μπορούσαν να γίνουν όσα περιγράφετε ενόσω παραμέναμε στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ; Η προσέγγιση με του ρώσους στην οποια αναφέρεστε θα μας ανάγκαζε να αποχωρήσουμε από το ΝΑΤΟ και το ευρώ. Αν τολμούσαμε, η ΣΙΑ θα οργάνωνε πραξικόπημα ή θα αυτονούνταν η Κρήτη. Δε νομίζετε ότι αυτά που λέτε ρεαλιστικά δε γίνονταν; Και τα άλλα που λέτε ως κοινωνική ειρήνη με κάθε τρόπο, δε νομίζετε ρεαλιστικά ότι δε θα γίνονταν; Κάθε μέρα θα είχαμε διαδηλώσεις. Κρίνετε εσείς ότι η ελληνική κοινωνία είχε τις αντοχές για όσα περιγράφετε;

   Delete
  2. 7/10/11 - Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙ ΜΕΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ "ΠΟΥΣΤΙΕΣ" ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΟΡΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ, ΙΣΩΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΜΑΣ.
   https://isxys.blogspot.com/2011/10/blog-post_3654.html

   ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΣΑΦΕΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΧΤΗ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΤΟΤΕ ΕΠΕΛΕΞΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΤΡΕΒΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ.
   https://isxys.blogspot.com/2012/07/lokcheed-martin-option-252.html

   Η ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΤΕΘΗ ΘΕΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.

   ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΙΤΙΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ (ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ (ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ), ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ (ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 50% ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ...) https://isxys.blogspot.com/2015/06/blog-post_202.html

   ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΕΙΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20-30-50 ΕΤΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

   ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ. ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΚΑΤΑΝΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ ΠΑΜΠΟΛΛΩΝ...
   https://isxys.blogspot.com/2018/10/blog-post_66.html

   Delete