07/08/2012

Τούρκος, μέλος της Αλ-Κάιντα προετοίμαζε επίθεση στο Γιβραλτάρ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ.

Οι τρείς άνδρες που θεωρούνται ύποπτοι για συμμετοχή στην Αλ Κάιντα και συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στην Ισπανία, σχεδίαζαν μια επίθεση σε εμπορικό κέντρο του Γιβραλτάρ στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, μετέδωσαν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Η αστυνομία ανακάλυψε στο σπίτι ενός εκ των υπόπτων, του Τούρκου Τσενγκίζ Γιαλτσίν, στην ισπανική πόλη Λα Λίνεα ντε Κονσεπσιόν που βρίσκεται πολύ κοντά στο βρετανικό έδαφος του Γιβραλτάρ, ένα βίντεο που τον έδειχνε να πιλοτάρει ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος, αναφέρει στην ηλεκτρονική της σελίδα η εφημερίδα El Pais που επικαλείται πηγές της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. "Σε κάποια στιγμή, το αεροσκάφος κατέβηκε και άφησε ένα πακέτο. Στο έδαφος ο Γιαλτσίν γιόρτασε το κατόρθωμά του", εξηγεί η εφημερίδα.

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι τρείς άνδρες προετοίμαζαν επίθεση με τη χρήση ενός τηλεκατευθυνόμενου αεροσκάφους που θα άφηνε εκρηκτικά σε ένα εμπορικό κέντρο του βρετανικού εδάφους την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων μέχρι τις 12 Αυγούστου, μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση και τα μέσα ενημέρωσης. Ο Τούρκος συνελήφθη την Πέμπτη στο σπίτι του και οι δύο Τσετσένοι κοντά στη Θιουδάδ Ρεάλ της κεντρικής Ισπανίας. Την Κυριακή, ο δικαστής έθεσε υπό κράτηση τους δύο άλλους ύποπτους, τους Τσετσένους Ελνταρ Μαγκομέντοφ και Μοχάμεντ Ανκαρι Αντάμοφ για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και κατοχή υλικού με το οποίο μπορεί να κατασκευαστεί βόμβα. Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα, ο εισαγγελέας στήριξε τις αποφάσεις του σε πληροφορίες από την αμερικανική και την γαλλική δικαιοσύνη, τις ρωσικές αρχές και την αστυνομία του Γιβραλτάρ.

http://www.onalert.gr/stories/al-kainta-epithesi-gibraltar

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΑΜΕ  ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...
«άλλο η Αλ Κάιντα, άλλο οι Ταλιμπάν»
Αρνείται το Ιράν ότι προμηθεύει με όπλα τους αντάρτες.
"Operation Mermaid Dawn" Signals Assault by Rebels' Al Qaeda Death Squads

ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΜΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ.

ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΤΩΣΕΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ/ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΠΕΠΤΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΡΗΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΙ" ΤΟΥΡΚΟΙ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ. ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΦΑΣΙΣΘΕΙ Ο ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ. ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2012/01/blog-post_7601.html

Υ.Γ:Η ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ..."ΠΟΥΛΗΣΑΝ" ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

No comments :

Post a Comment