03/01/2012

Η μεγάλη των Ταλιμπάν συμμαχία… και το φυλλάδιο!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΜΑ ...ΑΦΟΥ ΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ" ΧΑΚΑΝΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ; ΜΑ ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ; ΜΑ ΑΦΟΥ ΑΛΛΟ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΛΛΟ Η ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ; ΜΑ ΑΦΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ; ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ "ΒΙΕΤΝΑΜ" ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ "ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ" ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ.

Σε νέες πρωτοβουλίες εκδίωξης των ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν επιδίδονται οι Ταλιμπάν του Πακιστάν και οι φατρίες τους, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου τους στο CNN. Πιο συγκεκριμένα οι πέντε ομάδες που συμμετέχουν στους Ταλιμπάν του Πακιστάν, θα ηγούνται από τον Χακιμουλάχ Μεχσούντ και το Δίκτυο Χακανί, σύμφωνα και με φυλλάδιο που κυκλοφόρησαν στις ημι-αυτόνομες περιοχές του Ουαζιριστάν.

Το νέο συμβούλιο δημιουργήθηκε έπειτα από παρότρυνση ηγετικού στελέχους των Ταλιμπάν του Αφγανιστάν, του μουλά Μοχάμεντ Ομάρ, που ζήτησε από τις φατρίες να αφήσουν τις εσωτερικές τους διαφορές και να επικεντρωθούν στη μάχη κατά των ΗΠΑ και των συμμάχων τους. Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ιχσανουλάχ Ιχσάν, δήλωσε στο CNN ότι, από τον ερχόμενο Μάρτιο θα ξεκινήσουν να περνούν τα σύνορα και να εισέρχονται στο Αφγανιστάν για τις επιθέσεις τους. Στο φυλλάδιο που κυκλοφόρησαν ζητούν τον άμεσο τερματισμό των επιθέσεων κατά των αθώων πολιτών, καθώς και των απαγωγών τους. Ξεκαθάρισαν όμως ότι, θα συνεχίσουν τις επιθέσεις κατά των Πακιστανικών Δυνάμεων Ασφαλείας για όσο συνεχίζονται οι επιθέσεις τους εναντίον τους (εναντίον των Ταλιμπάν). Έτσι φαίνεται άγνωστο το αν θα έχει αλλάξει κάτι στο Αφγανιστάν, μετά την αποχώρηση των συμμάχων. Όλα τα ενδεχόμενα μένουν ανοιχτά και το Πακιστάν θα συνεχίσει να μην απολαμβάνει καθεστώς εσωτερικής ασφάλειας. Κάτι το οποίο έχει άμεση επίπτωση και στην ασφάλεια της Ινδίας.

No comments :

Post a Comment