18/06/2011

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ! «άλλο η Αλ Κάιντα, άλλο οι Ταλιμπάν»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ=ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;;;

ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ Η.Π.Α: ...ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΚΑΘΕ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ-ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΕΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ "ΣΤΑΘΕΡΕΣ" ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ...ΓΛΥΚΟ
  • ΟΙ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΥΚΑΣΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.
  • ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ "ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ, Ο ΑΡΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙΣ ΝΕΚΡΟΣ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ.
  • ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ "ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ" ΟΠΛΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ...ΙΡΑΝΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ.
  • Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α, ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ...ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ !
  • Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ. ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ...
  • ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ή ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ..."ΔΥΤΙΚΟΙ" ΑΝΑΛΥΤΕΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΟΥΝ ΕΠΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ή ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΥΣΙΩΔΩΝ. (ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΒΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !)

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ το βράδυ της Παρασκευής, αποφάσισε ομόφωνα, ότι στο μέλλον, η Αλ Κάιντα και οι Ταλιμπάν θα αντιμετωπίζονται ως ξεχωριστές απειλές, όταν πρόκειται για κυρώσεις της παγκόσμιας οργάνωσης.Η απόφαση αυτή του ΟΗΕ, θα πρέπει να βοηθήσει τις αφγανικές αρχές, στις προσπάθειες της, ώστε να υπάρξει συμφιλίωση και να συμβάλλει ενεργότερα και αποτελεσματικότερα στην καταπολέμηση της παγκόσμιας τρομοκρατίας. Το Συμβούλιο Ασφαλείας, επικύρωσε, συμβολικά, ξεχωριστά, τα δύο ψηφίσματα που αφορούν την Αλ Κάιντα και τους Ταλιμπάν. Στα ψηφίσματα αυτά αναφέρεται ότι δεν υπόκεινται στο ίδιο καθεστώς κυρώσεων και ότι τα δύο τρομοκρατικά κινήματα έχουν διαφορετικούς στόχους. Ενώ η Αλ Κάιντα έχει ως προτεραιότητα τον «ιερό πόλεμο» (Τζιχάντ) και έχει πραγματοποιήσει χτυπήματα ειδικά στη Δύση, υποστηρίζοντας τη δημιουργία μουσουλμανικών χωρών στο κόσμο, απεναντίας οι Ταλιμπάν είναι επικεντρωμένοι στο δικό τους έδαφος, δείχνοντας ελάχιστο ενδιαφέρον για τι συμβαίνει στον έξω κόσμο.Η αμερικανίδα πρέσβειρα Σούζαν Ράις δήλωσε ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας έστειλε ένα σαφές μήνυμα στα μέλη των Ταλιμπάν, ότι το μέλλον ανήκει σε όσους πάρουν αποστάσεις από την Αλ Κάιντα.

Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

No comments :

Post a Comment