01/08/2011

"ΦΑΣΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΟΧΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΑΣΙΣΜΟΣ = ΔΕΣΜΙΣΜΟΣ = ΕΘΝΙΚH ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ
[FASCES-FASCIS-FASCIA-FASCIO (littorio) = ΔΕΝΩ-ΠΕΡΙΔΕΝΩ, ΤΥΛΙΓΩ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΟΜΟΕΙΔΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΣΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η "ΦΑΣΚΙά", ΕΝΑ ΠΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΥΛΙΓΑΝ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ].

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ KAI ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΕΣΜΙΣΜΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΣΑΝ O ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑΣ BENITO MUSSOLINI (ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΜΩΥΣΗΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΟΧΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ "ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ" ΤΟΥ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ).

ΕΜΕΤΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ: ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ" ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ" ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΟΥ "ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΑΣΙΣΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ" (ΕΒΡΑΪΚΗ) ΚΤΗΝΩΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΤΗΣ (ΕΒΡΑΪΚΗΣ) ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", ΤΗΝ "ΙΣΟΤΗΤΑ", ΤΗΝ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΑΓΑΘΑ", ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΣΤΟΜΦΟ ΟΙ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΗΔΗ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:
– ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ "ΚΥΡΟΣ" ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ (ΑΝ)ΑΡΧΗ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΗ Ο ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΟΧΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕΣΩ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.
– ΤΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΙ Η ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΗ (ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ) 80ΧΡΟΝΗ ΓΡΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΖΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΡΜΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ, Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΧΑΣΙΚΛΗΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, Η Ψ@@@ΜΕΝΗ ΚΟΚΑΪΝΟΜΑΝΗΣ ΣΚΥΛΟΥ ΠΟΥ "ΤΡΑΓΟΥΔΑ" ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΤΣΙΔΙΚΑ, Ο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, Ο ΗΡΩΪΝΟΜΑΝΗΣ Κ.Λ.Π. ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ* (!!!) ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ (ΕΜΜΕΣΩΣ) Π.Χ. ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (!!!), ΑΝΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΤΕΘΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ.
– ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΙ, ΔΙΑΛΥΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΚΟΜΜΑΤΙΑ-ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ** ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΗΤΟΙ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΤΩΧΥΡΩΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΒΙΟΥ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ, ΑΠΟΔΕΧΘEIΤΕ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΣΜΙΣΤΗ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΨΥΧΡΑΙΜΑ, ΓΑΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΑΤΡΙΔΑ ΟΧΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ. ΑΝ ΑΡΧΙΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΗ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΕΚΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΤΕ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΤΕΙΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ. ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ 'Η ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΗ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

*ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ.
**ΚΟΜΜΑ= ΕΚ ΤΟΥ ΚΟΠΤΩ (ΚΟΒΩ).

charon

1 comment :

  1. Anonymous11/3/23 10:26

    https://www.bitchute.com/video/UghrcAQmZq2E/

    ReplyDelete