15/07/2021

Ζώης Μπέχλης (Πρόεδρος του Κινήματος 21): ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ , Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Σε ένα σύνολο, οι όμοιοι του ηγεμονεύοντος, αργά αλλά σταθερά, σπεύδουν να τον στηρίξουν ακόμα και αν διαφωνούν, για τους τύπους, μαζί του. Το σύνολο είναι η κρατική οργάνωση του Ελλαδικού και όχι ελληνικού χώρου και ο προσωρινά ηγεμονεύων, για κακή συγκυρία είναι ένας ημιμαθής γόνος πολιτικής επιχείρησης και όχι πολιτικός, που για να σώσει την επιχείρηση προωθεί συλλογικότητες τις οποίες αγαπά και ταυτίζεται μαζί τους.

Όλες οι επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν ένα σημαντικό πρόσημο το οποίο έχει φυσικές και μεταφυσικές προεκτάσεις. Οι επιλογές που σχετίζονται με κάτι έξω από τα ελληνικά και ορθόδοξα ήθη, η συνάφεια του πρωθυπουργού με πρόσωπα για τα οποία ο μέσος έλληνας θα ντρεπόταν να τα έχει στην οικογένειά του, αλλά ο ίδιος τα έχει στο κυβερνητικό του σχήμα αλλά και η συνεπακόλουθη επιμονή στην διείσδυση της υβριστικής διαδικασίας σεξουαλικής αγωγής, στα σχολεία, όπως μόνον οι κομμουνιστές στο Μόναχο το 1918 επεχείρησαν όταν ανέλαβαν για λίγο την εξουσία, δηλώνουν κάτι.

Το ότι ο Μητσοτάκης κωφεύει στην αντίδραση της ελληνικής κοινωνίας, το ότι η αδερφή του σπεύδει να επιτεθεί στον Όρμπαν που νομικά προστατεύει τα παιδιά από τους ΛΟΑΤΚΙ που θέλουν να μπούν στα σχολεία....ενισχύει αυτό το ...ΚΑΤΙ. Όμως δεν αρκέι μόνον αυτό, η επιμονή σε ένα εμβολιαστικό πρόγραμμα που παραβιάζει τις βασικές συνταγματικές ελευθερίες και μάλιστα την ώρα που το εμβολιαστικό αφήγημα καταρρέει επιστημονικά αλλά και λειτουργικά πχ στο Ισραήλ, όταν θάνατοι και νέα κρούσματα αφορούν σε μεγάλο ποσοστό τους εμβολιασμένους, αυτή η επιμονή έχει πάψει να προβληματίζει, δημιουργεί αρνητική σιγουριά για το ποιος είναι τελικά αυτός ο γόνος, που αν δεν ήταν ο υιός του πατρός ουδείς θα τον γνώριζε.

Ο συνδυασμός όλων αυτών με τους ύποπτους αρχιερείς μιας εκκλησίας που πλέον δεν χαίρει της εμπιστοσύνης του Έθνους, του Έθνους που πλέον, είναι η αληθινή εκκλησία, το αντινατιβιστικό αφήγημα και ο αφορισμός απο τον ΜΕΓΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟ, χτυπούν καμπανάκια, κανόνια και συναγερμούς των οποίων τις συνέπειες, ο τρυφερά μεγαλωμένος Κυριάκος, αμφιβάλω ότι θα αντέξει.

Οι περιστοιχίζοντές τον, επιφανείς, έγκριτοι, που το μόνο που έχουν προσφέρει στην χώρα είναι η ώθησή της στην καταστροφή, τόσο έγκριτοι είναι, οι Ακαδημαϊκοί μιας Ακαδημίας που εν μέσω Εθνικών Καταστροφών σιωπά, οι έγκριτοι ξεπροβάλουν μέσα απο την τεκτονική τους Στοά για να στηρίξουν όλη την εθνοκτόνο δράση του Μητσοτάκη, μάλλον περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό.  Δεν έχουν αντιληφθεί όλοι αυτοί, ότι παρά την ισχύ με την οποία οι κλίκες του εξωτερικού τους έχουν δελεάσει, στην Ελλάδα μικρή αξία έχουν, διότι το νέο πολιτικό σκηνικό παύει να είναι εκ των προτέρων καθορισμένο, με τα γνωστά κόμματα, τα γνωστά πρόσωπα και τους γνωστούς επιφανείς που ελέγχονται για κάποιο κουσούρι ή είναι τόσο άθλιοι που εξαγοράζονται για ένα τίποτα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ...οι Κυριάκοι Μητσοτάκηδες -και είναι πολλοί με διαφορετικά ονόματα φυσικά- έχουν μάθει να παίζουν το παιχνίδι της πολιτικής σε μια προσομοίωση που όλα είναι στημένα, που δέχονται βραβεία που η αξία του χαρτιού είναι μεγαλύτερη του βραβείου, που έχουν ανθρώπους δίπλα τους να τους λεν πόσο καλοί είναι, όπου γεμίζουν τις συγκεντρώσεις τους με πληρωμένους οπαδούς... Τώρα όμως αλλάζει το παιχνίδι.... Αυτο που έρχεται θα τους τρομάξει αν στο μεταξύ αποκτήσουν την ευφυία να το καταλάβουν. Απέναντι απο τα σκυλάκια του σαλονιού που είναι οι ίδιοι, έρχονται αυτοί που είναι Μολοσσοί ... Έρχονται αυτοί οι Έλληνες που αρνούνται πλέον έστω και την τελευταία στιγμή να δεχθούν ότι θα τους κυβερνάν οι χειρότεροί τους, αλλά στην προκειμένη περίπτωση και οι ορκισμένοι εχθροί τους όπως ο αντινατιβιστής Μητσοτάκης.

Η εμμονή του Μητσοτάκη σε ομοφυλοφιλία, σε αντινατιβισμο και λαθρολαγνεία, σε εμβολιασμό, είναι μια στάση θρησκευτικού φανατισμού ενάντια στον λαό μας και σε ότι πιστεύει. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να γνωρίζει ότι την επόμενη μέρα του εξαναγκασμού, ακολουθεί η αγανάκτηση η οργή και το ξέσπασμα και αυτό έρχεται πέρα απο τα όσα φαντάζεται στον εικονικό κόσμο που μάλλον ζει. Ο Κυριάκος δεν συνειδητοποιεί ότι η εμμονή του ενάντια στα παιδιά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την σεξουαλική αγωγη, τον τοποθετούν απέναντι απο δυνάμεις πολύ ισχυρότερες απο αυτές που ο ίδιος , ο Λιγνάδης, ο Πατέλης και οι λοιποί φίλοι του, λατρεύουν...

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ, είναι τόσο άχρηστα και επιφανειακά αυτά που δήθεν σπούδασε, ώστε δεν του δίδαξαν αυτά που έπρεπε, για να αντιληφθή με τι τα βάζει... Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ, ντρέπομαι μόνον για τους ιεράρχες που τελευταία στιγμή έριξαν τις μάσκες και φάνηκε ότι ακολουθούν τελικά έναν άλλο θεό απο αυτόν που δήθεν ευαγγελίζονταν. Η Μεγάλη μάχη δεν θα είναι μόνον πολιτική, θα είναι κάτι πολύ παραπάνω και ΘΑ ΧΑΣΕΙ και αυτός και οι ομοθρησκοί του που λατρεύουν τον θεό των Σοδόμων.

Το τέλος τους είναι προδιαγεγραμμένο για το καλό των Ελλήνων και της Ελλάδος.

11 comments :

  1. Anonymous15/7/21 16:26

    ειπαμε στον μπεχλη να παει με τους φαηλο-τζημερο και μονο που δεν μας εβρισε
    βαζει παντου τωρα τις μπουρδες που ειχε πει ο τζημερος για τα υπεροχα πολυπολιτισμικα ζευγαρακια νεγρους με λευκες και τετοια...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous15/7/21 18:43

      ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΜΒΕΣ ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΤΥΧΕΙΣ ΔΗΛΩΨΕΙΣ, ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΘΗΤΟΣ. ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ, ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΟΛΗ Η ΚΝΕ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.

      Delete
  2. ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous15/7/21 18:47

      Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΟΛΥ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΧΛΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΤΗΛΕΜΑΧΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΝΙΟΥΖ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ, ΑΣ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

      Delete
    2. ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΜΟΝΟ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΩΝΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ.

      Delete
    3. Anonymous16/7/21 14:56

      https://disqus.com/by/telemachoskalonas/

      Delete
    4. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ disqus. ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ, ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...

      Delete
    5. Anonymous16/7/21 19:12

      ΤΗΛΕΜΑΧΕ, ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΑ "ΠΥΡΑ" ΣΟΥ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΕ ΕΧΩ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ. ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΠΡΟΝΙΟΥΖ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΠΟΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΠΙΑΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ. ΥΠΕΘΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΓΩ ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΙΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ. ΥΠΕΔΕΙΞΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ. ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ DISQUS. ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ. ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

      Delete
  3. Anonymous15/7/21 18:29

    "η αδερφή του σπεύδει να επιτεθεί"

    ποια αδελφη του;;; η μανα του ειναι!!! λολ το ζαβο ξωγαμο της κορακλας του αποστατη το γενος μοατσο εκ βενετιας, διωγμενοι απο ανδαλουσια, καταγομενοι απο χαζαρια, με ριζες στην ανθρωποφαγα μεσοποταμια.. ενας αχταρμας ασπρης/μαυρης/κιτρινης υποφυλης με κρονιο τροπο σκεψης..

    τα σπαει ο Ζωης!!! εχω διαβασει πολλες επιστολες εδω, που ολες ηταν παρτη μια και χτυπα την αλλη... απο ναυαρχους στρατηγαρες κ αλλους που εχουν χασει την επαφη με την πραγματικοτητα.. καμποσες τις εχω κραξει.. αυτη ομως ειναι καλογραμμενη κ περιγραφει ακριβως αυτο που νιωθω κ γω κι ολοι οσοι σε διαβαζουμε κ εκατονταδες χιλιαδες αλλοι σολη την Ελλαδα κ οχι μονο (που κακως δε σε ξερουν)... με εξαιρεση αυτα που εγραψε για τον γιαχβε, γιατι εγω ενοσω διαβαζα την επιστολη αντικαταστουσα τις λεξεις με δικες μου "για την Θεα της παναρχαιας Φυλης μου" αυτο ακριβως θελουμε κ θα αγωνιστουμε για αυτο!!! οσοι απο μας εχουμε συνειδητα αποφασισει να αξιζει η ζωη μας, αφιερωνοντας την σε κατι ανωτερο κ διαχρονικο δλδ στην υπερασπιση της Πατριδας τους Εθνους μας(γιατι το Εθνος μας εχει κ Πατριδα κ δεν περιφερομαστε σαν κατι υποφυλες) νιωθουμε απεριγραπτη οργη μαυτα που συμβαινουν κ τοχουμε παρει αποφαση οτι θα χυθει αιμα.. ειναι η μονη λυση.. ειναι ολα μετρημενα κουκια κ ειναι ολα μεσα στις δυνατοτητες μας.. οι εχθροι μας εχουν υποτιμησει τις δυνατοτητες μας, νομιζουν οτι ολοι μερα κλαιγομαστε σαν πρεζακια κ παρακαλαμε την σκατιανα κ τον εισαγγελατο για μια δοση χαρας κ αισιοδοξιας.. νομιζουν οτι θα πεινασουμε, οτι θα υποταχτουμε, οτι θα τρυπηθουμε.. θα παθουν μεγαλο ταρακουλο οταν καταλαβουν οτι κ πολλοι ειμαστε κ οπλα εχουμε κ δικτυο χτισαμε κ σχεδιο φτιαχνουμε κ θεληση εχουμε.. το μονο που μας λειπει ειναι η καταλληλη αφορμη.. δε θα σκοτωθουμε, θα σκοτωσουμε.. δε θα πεσουμε, θα πεσουν οι αλλοι.. λιγες δεκαδες Ελληνες να πιασουμε απο ενα βουναλακι κ ειναι 1000% σιγουρο οτι δε θα περασει ουτε μυγα απο τα στενα που θα αγωνιστουμε... καθε μερα ξημεροβραδιαζομαι στο γκουγκμαπ, εχω μαθει στην πραξη τι σημαινει γεωστρατηγικη.. ολη η Ελλας ειναι ενα τεραστιο κορφοβουνι.. ολο βουναλακια κ ρεματιες.. 5-10 Ελληνες να πιασουμε απο ενα κορφοβουνι κ η Ελλας γινεται απορθητο φρουριο.. ολη η τεχνη ειναι να βρει κανεις το σωστο γεωγραφικο σημειο.. τα στενα περασματα, τα εποπτικα σημεια, τα οδικα δικτυα, τα ηλεκτροδοτικα δικτυα για τα σαμποταζ, δλδ τα στρατηγικα σημεια της μαχης.. νομιζουν οτι με τα ρεμπελα λαθροορκ θα νικησουν.. αυτοι αμα χασουν εχουν που να πανε, ενω εμεις αμα χασουμε δεν εχουμε που αλλου να παμε.. κ μονο αυτο ειναι μεγαλυτερο κινητρο απο καθε μουσλιμι με καπταγκον.. γιατι οταν η επιδραση του καπταγκον που θα χαπακωσουν περασει, η δικη μας πορωση θα παραμενει.. τα ναρκωτικα τους δεν λενε μια μπροστα στον εθνικισμο μας!!! εχουμε κ εμεις οπλα κ ξερουμε καλυτερα τη γη μας.. παιζουμε στην εδρα μας. τα μουσλιμια δε φοβουνται να πεθανουν για τον μοχαμετη τους, αλλα φοβουνται τις γουρονοκεφαλες κ τις γυναικες στη μαχη κ μη τους ξεβρακωσουμε οταν θα τους πιασουμε.. ενω εμεις δε φοβομαστε τιποτα!!!

    ReplyDelete
  4. Anonymous15/7/21 18:29

    απο τοτε που αρχισα να διαβαζω "Ισχυς" εχω ξυπνησει παρα πολυ, εμενα στο σχολειο μου εμαθαν οτι δεν υπαρχουν Ελληνες πια κ δε μου εδειξαν ουτε ενα χαρτη που ειναι ο Ποντος, αυτα εγω δεν τα ξεχνω κ αυτες οι σκροφες που ζουν ακομα κ ξερω σε ποιο σπιτι μενουν θα το πληρωσουν μαζι με τα μλκοπουτανα, οταν θα ερθει η ωρα κ θα παρουμε το πανω χερι.. σε 10 χρονια η Ελλας θα ειναι αγνωριστη, θα ειμαστε λιγοτεροι, αλλα θα ειμαστε Ελληνες κ ολα τα ξενοφερτα σκουπιδια των ξενων θα εχουν παρει τον πουλο.. τα παιδια θα κανουν οτι τους πουμε, τα παπουδια ειναι ανημπορα κ θα κανουν οτι τους πουμε, οι αναρχοκουμουνες μπροσταρες που καθοδηγουν τα μλκοπουτανα κ τους μετροσισιμποη δεν εχουν πολυ οπλισμο(μονο μολοτοφ για καψιμο πολεων).. ποιοι απομενουν;;; οι περισσοτεροι νοικοκυραιοι ειναι φιλησυχοι.. αρα ολο το βαρος θα πεσει σε λιγες ενοπλες ομαδες.. αλλα αυτη τη φορα δε θα κανουμε τα λαθη του παρελθοντος.. αυτη τη φορα ειμαστε πιο διαβασμενοι.. με το βιτσι απο τον εργατη του αγροτικου μας θα τα συρουμε τα κομουνια.. μεχρι κ αυτοσχεδια φλογοβολα φτιαχνουμε!!! πως σκατα θα τα αντιμετωπισουν ολα αυτα;;; με προπαγανδα δλδ με λογακια απτην τιβι δεν πεφτει η Ελλαδα. ποσες πολεις μπορουν να καταλαβουν με μπαχαλα;;; ολη η επαρχια θα ειναι λεφτερη κ ξεβρομισμενη.. ποσο δυσκολο θα ειναι μετα να μπουκαρουμε κ να περικυκλωσουμε κ τις πολεις;;; οσο μας στριμωχνετε τοσο αναδυομαστε!!! καθε μερα γινομαστε καλυτεροι κ προετοιμαζομαστε περισσοτερο.. που να χτυπιεστε κατω "κωλοφιδα", θα σας νικησουμε κ παλι.

    ReplyDelete
  5. Anonymous17/7/21 14:20

    https://www.facebook.com/pg/Ellas21com/videos


    Ellas21

    ReplyDelete