27/03/2021

Για ποιες ομάδες πληθυσμού είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ το "self test"

Η εκστρατεία του διαγνωστικού ελέγχου υλοποιείται μετά από εισήγηση της επιτροπής των ειδικών. Η σταδιακή επανεκκίνηση της οικονομική δραστηριότητας και το άνοιγμα της κοινωνίας συνοδεύεται από την υποχρέωση των πολιτών που δραστηριοποιούνται στην ακτοπλοΐα και την ναυτιλία, στο λιανεμπόριο, τις επιχειρήσεις στην εστίαση, στο τομέα τουρισμού, στην μεταποίηση και στα δικαστήρια να υποβάλλονται σε εβδομαδιαίο τεστ ταχείας ανίχνευσης του νέου κορονοϊού. Επιπλέον προκειμένου τα σχολεία να ανοίξουν με ασφάλεια η κυβέρνηση θα νομοθετήσει την υποχρεωτική χρήση self test μία φορά την εβδομάδα για εκπαιδευτικούς και μαθητές. Όλα τα δικαιώματα, όπως άδεια από την εργασία ή απουσία από το σχολείο κατοχυρώνονται με το επιβεβαιωμένο τεστ, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας. Για όλες τις λοιπές δραστηριότητες δεν θα είναι υποχρεωτική η χρήση τεστ παρά μόνο η οικειοθελής χρήση και δήλωσή του από τον αυτοεξεταζόμενο πολίτη. Για τη δήλωση θετικού αποτελέσματος θα λειτουργήσει πλατφόρμα self testing.gov.gr, μέσω της οποία θα παρέχονται και όλες οι πληροφορίες. Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, οι πολίτες με δεύτερο rapid test, που μπορεί να διεξαχθεί δωρεάν σε δημόσια δομή, θα μπορούν να επιβεβαιώνουν το θετικό αποτέλεσμα.

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, η κυβέρνηση υλοποιεί μια νέα δράση στον τομέα των διαγνωστικών ελέγχων που θα επιτρέψει σε συνδυασμό με την πρόοδο του εμβολιασμού του πληθυσμού να επανεκκινήσουν οι δραστηριότητες. Η δράση αυτή είναι συμπληρωματική στις δράσεις στοχευμένου και τυχαιοποιημένου ελέγχου και αφορά στη χρήση των αυτοδιαγνωστικών τεστ, κυρίως για την έγκαιρη ανεύρεση ασυμπτωματικών φορέων οι οποίοι δεν είχαν λόγο να εξεταστούν. Ένα στα τρία άτομα που είναι φορείς του ιού δεν έχουν συμπτώματα και μεταδίδουν τον ιό χωρίς να το γνωρίζουν. Οι τακτικοί έλεγχοι με τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του ιού συνδράμουν στον περιορισμό της διασποράς της νόσου. «Κάνοντας τεστ μια φορά την εβδομάδα έχουμε τη δυνατότητα να ανιχνεύσουμε τον ιό, να σταματήσουμε τη διασπορά του και να οδηγηθούμε με σχέδιο και ασφάλεια σε επανεκκίνηση δραστηριοτήτων». Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει αρχές Απριλίου, από τα φαρμακεία και κάθε πολίτης δικαιούται ένα τεστ την εβδομάδα για διάστημα 2 μηνών. Προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός και σε συνεργασία με τα φαρμακεία και φαρμακαποθήκες εξετάζεται τις πρώτες ημέρες εφαρμογής του μέτρου να δοθεί προτεραιότητας σε άτομα έως 67 ετών, δεδομένου ότι αυτή η ηλικιακή ομάδα είναι εργασιακή ενεργή, είπε ο κ. Κοντοζαμάνης.

ΑΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: "Γιατί δεν μπορεί να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός". ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΕΤΣΙ;

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: "για την έγκαιρη ανεύρεση ασυμπτωματικών φορέων"... ΜΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΟΙ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΟΥΝ,  ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Ισραηλ: Το ανεξάρτητο νομικό όργανο "Civilian Probe (CP)" δημοσίευσε τα ευρήματά του σχετικά με τις καταστροφικές επιπτώσεις του εμβολίου Pfizer. Στην έκθεσή της, την οποία υπέβαλε στον Γενικό Εισαγγελέα και στον Υπουργό Υγείας, η επιτροπή ανέφερε μια αλυσίδα κρίσιμων νομικών και ηθικών παραλείψεων που υποδηλώνουν μια πιθανή προσπάθεια παραπλάνησης όχι μόνο των Ισραηλινών αλλά και του κόσμου.

12 comments :

  1. Anonymous27/3/21 12:46

    «Κάνοντας τεστ μια φορά την εβδομάδα έχουμε τη δυνατότητα να ανιχνεύσουμε τον ιό, να σταματήσουμε τη διασπορά του και να οδηγηθούμε με σχέδιο και ασφάλεια σε επανεκκίνηση δραστηριοτήτων»

    ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗ, ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ. ΤΑ ΙΔΙΑ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.
    ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΣΗ ΜΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΠ' ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ, ΑΝΤΙΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗ "ΒΙΩΣΙΜΗΣ" ΑΣΙΑΣ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ "ΥΓΕΙΑ" ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ....

    ReplyDelete
  2. Anonymous27/3/21 12:55

    "...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ...."

    Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιο και απαιτείται ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ καθώς και LOCKDOWN και όχι ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ "ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ"!
    Εάν δεν συμβεί αυτό σύντομα, θα υπάρξουν νομικές προσφυγές γι' αρχή κατά παντός υπευθύνου για την διασπορά της επικίνδυνης θανατηφόρας πανδημίας (όπως δηλώνετε)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous27/3/21 18:45

      "Ο Fauci, το NIH και το ΚΚΚ χρειάστηκαν δισεκατομμύρια ανθρώπους για να χρησιμεύσουν ως εργοστάσια βιολογικών όπλων προκειμένου να επιταχύνουν το απόλυτο γενοκτόνο βιολογικό τους όπλο."

      "Στην πραγματικότητα, κάθε άνθρωπος που έχει πάρει το εμβόλιο είναι τώρα ένα κινούμενο εργοστάσιο βιολογικών όπλων, αναδεύοντας σούπερ στελέχη και “ρίχνοντας” τους σε όλη την κοινωνία με τη βοήθεια των διαβατηρίων εμβολίων τους.

      Καθώς οι κρουαζιέρες, οι αθλητικές αρένες, οι αεροπορικές εταιρείες, τα πανεπιστήμια και άλλοι οργανισμοί ανακοινώνουν τώρα πολιτικές “εμβολιασμένων μόνο” για το ποιον θα επιτρέψουν να ξαναρχίσουν τις κανονικές δραστηριότητες, δημιουργούν συνθήκες “τέλειας καταιγίδας” για τη διάδοση του επόμενου παγκόσμιου ιικού στελέχους δολοφόνων, το οποίο θα είναι αποτέλεσμα τυχαίων μεταλλάξεων σε εμβολιασμένο άτομο, όχι σκόπιμη μηχανική σε γενετικό εργαστήριο.

      Ο πραγματικός ιατρικός σκοπός του εμβολίου είναι να εξαλείψει τα λιγότερο θανατηφόρα στελέχη και να παρέχει πιέσεις προσαρμογής του ιού που επιταχύνουν τη δημιουργία πιο θανατηφόρων στελεχών.

      Όλα αυτά έγιναν από το σχεδιασμό. Ήξεραν ότι δεν μπορούσαν να σχεδιάσουν το τέλειο όπλο στο εργαστήριο… έπρεπε να βάλουν ανθρώπους να δουλέψουν σαν πειράματα στο εργαστήριο. Και αυτό ακριβώς πέτυχε το εμβόλιο.
      ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ"

      https://attikanea.info/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%ba%ce%b9-%ce%b1%ce%bd-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bd%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb/

      Delete
  3. Anonymous27/3/21 14:19

    «Άντε γεια σας» είπε στους δημοσιογράφους

    http://greeknewsondemand.com/2021/03/27/%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b5-%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b5%ce%af%cf%80%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac/

    ReplyDelete
  4. Anonymous27/3/21 14:24

    "Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν συνήθως 42-45 κύκλους, λέει ο Fauci ότι κάθε θετικό τεστ πάνω από 35 κύκλους είναι ψευδώς θετικό.
    Σε αυτό βασίζεται ολόκληρη η πανδημία – ψεύτικα αποτελέσματα δοκιμών.
    Παρακολουθήστε τον Fauci να το παραδέχεται."

    http://greeknewsondemand.com/2021/03/27/%ce%bf-fauci-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ac%cf%87%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b9%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b9/

    ReplyDelete
  5. Anonymous28/3/21 02:12

    "Beijing’s ‘Vaccine Diplomacy’ Part of Long Term Influence Campaign Against US and Its Neighbors: Experts"
    https://www.theepochtimes.com/beijings-vaccine-diplomacy-part-of-long-term-influence-campaign-against-us-and-its-neighbors_3750317.html

    ReplyDelete
  6. Anonymous28/3/21 11:11

    https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2021/03/Evropi-3964-thanatoi-kai-162-610-traymatismoi-parenergeies-meta-apo-emvoliasmous-symfona-me-tin-eyropaiki-vasi-dedomenon-anepithimiton-antidraseon.html

    ReplyDelete
  7. Anonymous28/3/21 13:48

    "Γ. Καρυστινός για δωρεάν rapid test: Βλέπουμε το τυρί αλλά όχι τη φάκα!-Παιδικά Εμβόλια – μια κρατική μπίζνα-Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει για εσάς ένα μήνυμα"

    http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b3-%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%ac%ce%bd-rapid-test-%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf/

    Ο ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!

    ReplyDelete
  8. Anonymous28/3/21 15:55

    Το σάλιο περιέχει το DNA κάθε ανθρώπου τ' οποίο είναι μοναδικό (fingerprint):
    https://salimetrics.com/collecting-and-handling-saliva-for-dna-analysis/
    https://www.britannica.com/science/DNA-fingerprinting

    DNA και GENETIC DATA προστατεύονται από τον Γενιικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR):

    "...Ως γενετικά δεδομένα θα πρέπει να οριστούν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σχετίζονται με τα κληρονομημένα ή αποκεκτημένα γενετικά χαρακτηριστικά ενός φυσικού προσώπου τα οποία προκύπτουν από την ανάλυση βιολογικού δείγματος του εν λόγω φυσικού προσώπου, ιδίως από χρωμοσωμική ανάλυση δεσοξυριβονουκλεϊκού οξέος (DNA) ή ριβονουκλεϊκού οξέος (RNA) ή από την ανάλυση άλλου στοιχείου που επιτρέπει την απόκτηση ισοδύναμων πληροφοριών...."
    https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=HR

    Εάν υπάρξει μαζική παράδοση/εκμετάλλευση ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ σε/από τρίτους (όπως συνέβηκε στην Τηλεκπαίδευση με τα δεδομένα 1,5 εκατομ. μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών), αυτό θα μπορέσει να δώσει τη δυνατότητα έρευνας για κατασκευή συγκεκριμμένων ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ βάσει DNA (γονιδιακές αλληλουχίες) πoυ μπορούν να οδηγήσουν σε ΦΥΛΕΤΙΚΗ/εθνική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ:

    Article II

    In the present Convention, genocide means any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ETHNICAL, RACIAL or religious group, as such:

    - Killing members of the group;
    - Causing serious bodily or mental harm to members of the group;
    - Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part;
    - Imposing measures intended to prevent births within the group;
    - Forcibly transferring children of the group to another group.

    https://www.un.org/en/genocideprevention/genocide.shtml

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΜΕ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ) ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΕ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΚΥΡΗ, ΠΡΩΤΟΥ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΕ Τ' ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ!

    ΣΧΕΤΙΚΑ

    - "Biological Weapons Convention – UNODA - the United Nations"
    https://www.un.org/disarmament/biological-weapons/

    - "New Technology and Future Developments in Biological Warfare"
    https://www.peacepalacelibrary.nl/ebooks/files/UNIDIR_pdf-art115.pdf


    (Σχόλια INFOteller, 28/9/20, 19:40)
    https://isxys.blogspot.com/2020/09/d.html?showComment=1601311237619#c6107397299623434871

    - Council Decision (CFSP) 2016/51 of 18 January 2016 in support of the Biological and Toxin Weapons Convention (BTWC) in the framework of the EU Strategy against Proliferation of Weapons of Mass Destruction
    https://op.europa.eu/en/publication-detail/-/publication/5deaed3a-be7b-11e5-9e54-01aa75ed71a1/language-en

    - COUNCIL DECISION (CFSP) 2019/97 of 21 January 2019 in support of the Biological and Toxin Weapons Convention in the framework of the EU Strategy against Proliferation of Weapons of Mass Destruction
    https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/PDF/?uri=CELEX%3A32019D0097&from=EN

    - «EU remains a number one supporter of the Biological Weapons Convention»
    https://eeas.europa.eu/delegations/el-salvador/71705/eu-remains-number-one-supporter-biological-weapons-convention_gl

    INFOteller

    ReplyDelete
  9. Anonymous28/3/21 16:32

    "Νομικές συμβουλές από τον έγκριτο δικηγόρο κ. Δημήτρη Δασκαλάκη. Δήλωση άρνησης υποβολής σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού SARS–CoV-2."


    "1) Δεν διασφαλίζεται το απόρρητο των αποτελεσμάτων του τεστ, το οποίο ως ζήτημα που άπτεται της προσωπικής υγείας είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο, που αναγνωρίζεται και προστατεύεται ρητώς από την κείμενη νομοθεσία."
    ....
    "3) Είναι πολύ πιθανή, αν όχι βεβαία, η αθέμιτη και χωρίς την ρητή και έγγραφη συγκατάθεση μου, συλλογή, επεξεργασία και καταχώριση του DNA σε ηλεκτρονική βάση βιομετρικών δεδομένων. (Βλέπετε σχετικώς: https://www.efsyn.gr/ellada/ygeia/278890_o-eody-synelexe-paranoma-prosopika-dedomena)"

    "4)....Ειδικότερα, η Σύμβαση του ΟΒΙΕΔΟΥ κυρώθηκε από την Ελληνική Πολιτεία με τον Ν. 2619/1998 (ΦΕΚ Α’ 132) και έχει την ισχύ που ορίζει το άρθρο 28 παρ. 1 του Συντάγματος, δηλ. η Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ατόμου σε σχέση με τις εφαρμογές της βιολογίας και της ιατρικής: Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Βιοϊατρική .
    Συγκεκριμένα στο άρθρο 5 αυτής προβλέπεται ότι:
    «Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του»."

    "Συνεπώς για τους ως άνω λόγους και αιτίες και για όσους άλλους επιφυλάσσομαι να εκθέσω στο μέλλον, Σας ΔΗΛΩΝΩ ρητώς, ότι ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ και αρνούμαι να υποβληθώ σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού SARS–CoV-2 για την αντιμετώπιση της ασθένειας COVID-19.

    (Τόπος)………………… Αττικής ………..-……-2021

    Ο Δηλών/Η Δηλούσα."

    https://attikanea.info/%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ad%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ad%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%ba/

    ReplyDelete
  10. Anonymous31/3/21 00:06

    "Έγγραφα (ΑΡΝΗΣΗΣ) σε περίπτωση απαίτησης τεστ ή εμβολιασμού!"
    Από τον δικηγόρο κ. Νίκο Αντωνιάδη

    https://kaiomenivatos.blogspot.com/2021/03/blog-post_32.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. "στην ισχύουσα Κ.Υ.Α., όπως και σε όλες τις προηγούμενες, ουδεμία πρόβλεψη υπάρχει για τη διενέργεια τεστ,"

      ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΤΙΣ ΚΥΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΣΤΕΚΕΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ . "ΑΥΡΙΟ" ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΚΕΙ.

      Delete