26/03/2021

Π.Ο.Υ: "Το τεστ pcr covid-19 είναι ελαττωματικό"

  • Η διαδικασία του τεστ PCR για τη Covid όπως εφαρμόζεται δεν είναι έγκυρη. Δεν υπάρχει απολύτως καμία επιστημονική βάση για την εφαρμογή του εμβολίου Covid.
  • Τα Απαγορευτικά (lockdowns) και τα οικονομικά μέτρα που οδήγησαν σε κοινωνικό πανικό, μαζική φτώχεια και ανεργία (υποτίθεται για να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού) δεν έχουν καμία απολύτως δικαιολογία.

Το Τεστ Αλυσιδωτής Αντίδρασης Πολυμεράσης σε Πραγματικό Χρόνο (RT-PCR) υιοθετήθηκε από τον ΠΟΥ στις 23 Ιανουαρίου 2020 ως μέσο για την ανίχνευση του ιού SARS-COV-2, σύμφωνα με τις συστάσεις μιας ερευνητικής ομάδας ιολόγων (με έδρα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Charité στο Βερολίνο), υποστηριζόμενο από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates. (Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε τη μελέτη Drosten ) Ακριβώς ένα χρόνο αργότερα στις 20 Ιανουαρίου 2021, ο ΠΟΥ ανακαλεί. O ΠΟΥ δεν λέει: «Κάναμε ένα λάθος». Η ανάκληση διατυπώνεται προσεκτικά. Παρόλο που ο ΠΟΥ δεν αρνείται την εγκυρότητα των παραπλανητικών οδηγιών που εξέδωσε τον Ιανουάριο 2020, προτείνει ωστόσο την «Επανάληψη των τεστ» (το οποίο άπαντες γνωρίζουν ότι είναι αδύνατο).

Το επίμαχο ζήτημα αφορά το όριο του αριθμού κύκλων ενίσχυσης (Ct). Σύμφωνα με τον Pieter Borger, et al. Ο αριθμός των κύκλων ενίσχυσης [πρέπει] να είναι μικρότερος από 35. Κατά προτίμηση 25-30 κύκλοι. Σε περίπτωση ανίχνευσης ιών με Ct > 35 κύκλων ανιχνεύονται μόνο σήματα που δεν συσχετίζονται με μολυσματικό ιό όπως προσδιορίζεται από την απομόνωση στην κυτταρική καλλιέργεια… (Κριτική της μελέτης Drosten ) Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) παραδέχεται σιωπηρά ένα χρόνο αργότερα ότι ΟΛΑ τα τεστ PCR που διεξήχθησαν σε ένα 35 όριο ενίσχυσης (Ct) 35 ή περισσότερων κύκλων είναι ΑΚΥΡΑ. Αυτό όμως, συνέστησαν τον Ιανουάριο του 2020, σε συνεννόηση με την ομάδα ιολογίας από το Charité Hospital του Βερολίνου. Εάν η δοκιμή διεξάγεται με όριο 35 κύκλους (Ct) ή παραπάνω (το οποίο είχε συστηθεί από τον ΠΟΥ), δεν είναι δυνατή η ανίχνευση τμημάτων του ιού SARS-CoV-2, πράγμα που σημαίνει ότι ΟΛΑ τα αποκαλούμενα επιβεβαιωμένα «θετικά κρούσματα» που έχουν λάβει χώρα κατά την διάρκεια των τελευταίων 14 μηνών δεν είναι ΕΓΚΥΡΑ. Σύμφωνα με τους Pieter Borger, Bobby Rajesh Malhotra, Michael Yeadon, et al, το όριο κύκλων Ct > 35 ήταν ο κανόνας «στα περισσότερα εργαστήρια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ».

Παρακάτω είναι η προσεκτικά διατυπωμένη «Ανάκληση» του ΠΟΥ. [Το πλήρες κείμενο με σύνδεσμο προς το αρχικό έγγραφο βρίσκεται στο παράρτημα]:

https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2021/03/

1 comment :

  1. Τα πάντα ήσαν μία απάτη. Η Παγκόσμια δικαιοσύνη θα πρέπει να κινηθεί και να τιμωρήσει όλους αυτούς που δολοφόνησαν, κατέστησαν ανάπηρους, κατέστρεψαν οικονομίες και έγιναν η αιτία η ανθρωπότης να απολέσει δύο και πλέον χρόνια κλεισμένη σε τέσσερες τοίχους. Ο ιθύνον νους λέγεται Bill Gates και συνεργάτες. Ας τους στείλουμε στη δίκη του αιώνα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

    ReplyDelete