13/11/2020

Εκκένωση του Πολυτεχνείου με Αστυνομική επιχείρηση

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μπήκαν στον προαύλιο χώρο και έκαναν προσαγωγές ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο. Τα άτομα αυτά, (περισσότερα από εξήντα) οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι χθες περίπου 60 αντιεξουσιαστές «πρόλαβαν» την Αστυνομία, που σχεδίαζε να «σφραγίσει» το κτίριο για να αποτρέψει τυχόν κατάληψή του, εισήλθαν σε αυτό και ανήρτησαν πανό που έγραφε: «Δεν υπάρχει ζωή και υγεία χωρίς ελευθερία».

Την ίδια ώρα δραματική έκκληση σε κόμματα, συλλογικότητες και πολίτες να συμμορφωθούν στην απαγόρευση της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου και ταυτόχρονα να δείξουν αλληλεγγύη και «να μην διχαστούμε, να μην χωριστούμε», έκανε πριν από λίγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπογραμμίζοντας ότι η Αστυνομία θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα το νόμο παντού. «Ζούμε την πιο δύσκολη δοκιμασία μετά τον πόλεμο… Δεν θα γίνει η πορεία για το Πολυτεχνείο, όπως δεν έγινε παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, για την 25η Μαρτίου. “Όπως δεν έγινε περιφορά Επιταφίου, δεν έγινε Ανάσταση, δεν γιορτάσθηκε Πάσχα… Δεν θα γίνουν εξαιρέσεις», τόνισε ο υπουργός χαρακτηρίζοντας «πράξη δικαιοσύνης και ίσης μεταχείρισης έναντι άλλων εορτών» την απαγόρευση. Οι δρόμοι και οι διαδηλώσεις κουβαλάνε ιό και γεννάνε αρρώστια» υπογράμμισε ο κ. Χρυσοχοΐδης και πρόσθεσε: «Δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις, όταν τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται. Δεν είναι ώρα για παραστάσεις με μικροκομματικά οφέλη, βάζοντας σε κίνδυνο ζωές».

ΑΜΠΕ

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ/ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ/ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΟΛΩΝ-ΟΣΩΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ/ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ 2/3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ ΠΡΙΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΕΝ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ.
ΟΜΟΙΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ (ΡΕΥΜΑ-ΝΕΡΟ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΘΗΝΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ" ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ" (ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΠΙΚΟ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ.
ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΑΕΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ...ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

2 comments :

  1. https://www.dailypost.gr/thanasis-k/mpaxalo-kai-katanthma/

    ReplyDelete
  2. "ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ"

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ. ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙ, ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΝΚΑΡΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

    ReplyDelete