29/10/2020

Σε γενικό lockdown η Γαλλία, από την Παρασκευή και τουλάχιστον έως την 1η Δεκεμβρίου

Στο πεδίο της οικονομίας, ο πρόεδρος της Γαλλίας υποσχέθηκε να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις που θα κλείσουν, «αναλαμβάνοντας έως 10.000 ευρώ τον μήνα από τις απώλειές τους στον κύκλο εργασιών τους. «Ένα ειδικό σχέδιο θα καταρτιστεί για τους ανεξάρτητους επαγγελματίες, τους εμπόρους, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Όπως είπε ο Μακρόν σε τηλεοπτικό διάγγελμα....

«Ο ιός κυκλοφορεί σε μια ταχύτητα που ακόμη και οι πιο απαισιόδοξες προβλέψεις δεν περίμενανΑποφάσισα ότι θα πρέπει να ξαναμπούμε από την Παρασκευή στην καραντίνα που είχε σταματήσει τον ιό. (Το μέτρο) αφορά όλη την επικράτεια. Το λοκντάουν θα προσαρμοστεί σε τρία βασικά σημεία: τα σχολεία θα παραμείνουν ανοικτά, η εργασία θα μπορεί να συνεχιστεί, θα επιτρέπονται οι επισκέψεις στους οίκους ευγηρίας. Εάν δεν γίνει τίποτα, η Γαλλία κινδυνεύει να γνωρίσει «τουλάχιστον 400.000 νεκρούς επιπλέον σε μερικούς μήνες. Ορισμένοι συνηγορούν υπέρ του να μην γίνει τίποτα και να αφήσουμε τον ιό να κυκλοφορεί, αυτό που ονομάζουμε να αναζητήσουμε τη συλλογική ανοσία. Το επιστημονικό συμβούλιο αξιολόγησε τις συνέπειες μιας τέτοιας επιλογής, είναι αδυσώπητες. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αυτό θα σημάνει τη διαλογή των ασθενών στα νοσοκομεία και σε λίγους μήνες τουλάχιστον 400.000 νεκρούς επιπλέον.

Στο πλαίσιο της καραντίνας, τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα μη απαραίτητα καταστήματα θα κλείσουν. Όμως, τα σχολεία έως και το λύκειο θα παραμείνουν ανοικτά. Μονάχα τα πανεπιστήμια θα λειτουργήσουν με εξ αποστάσεως μαθήματα. Και αν και το γεγονός ότι θα παραμείνουν ανοικτά τα σχολεία θα επιτρέψει σε πολλούς γονείς να ισορροπήσουν τις οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, όπου είναι δυνατό, θα γενικευτεί η τηλεργασία, όμως σε σύγκριση με την άνοιξη, η δραστηριότητα θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση. Επιπλέον, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να διαδραματιστούν ανθρώπινες τραγωδίες, τις οποίες ζήσαμε την άνοιξη, όταν άνθρωποι μονάχοι, στο τέλος της ζωής τους, παρέμειναν τελείως απομονωμένοι, οι επισκέψεις στους οίκους ευγηρίας θα επιτρέπονται αυτή τη φορά, υπό την προϋπόθεση της αυστηρής τήρησης των υγειονομικών κανόνων.


Όπως όλοι οι γείτονές μας, έχουμε κυριευτεί από την αιφνίδια επιτάχυνση της επιδημίας από έναν ιό που μοιάζει να αυξάνει τη δύναμή του δεδομένου ότι ο χειμώνα πλησιάζει και οι θερμοκρασίες πέφτουν. Όλοι μας στην Ευρώπη αιφνιδιαστήκαμε από την εξέλιξη του ιού. Ορισμένες χώρες όπως η Ισπανία, η Ιρλανδία, η Ολλανδία έλαβαν νωρίτερα αυστηρότερα μέτρα σε σύγκριση με εμάς. Εντούτοις, όλοι μας βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο, έχουμε κατακλυστεί από ένα δεύτερο κύμα που το γνωρίζουμε ότι θα είναι, αναμφίβολα, σκληρότερο και φονικότερο από το πρώτο»

Η καραντίνα μπορεί να παραταθεί πέραν της 1ης Δεκεμβρίου, δηλαδή της ημερομηνίας που ορίστηκε σε αρχικό στάδιο, δήλωσε σήμερα ο επιστημονικός σύμβουλος της γαλλικής κυβέρνησης Ζαν-Φρανσουά Ντελφρεσί.«Ως την 1η Δεκεμβρίου, δεν θα έχουμε πέσει στα 5.000 νέα κρούσματα την ημέρα. Αυτό μπορώ να σας το πω ευθέως ήδη από σήμερα. Θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο», υπογράμμισε ο Ντελφρεσί, ο οποίος είναι επικεφαλής του επιστημονικού συμβουλίου που συμβουλεύει την γαλλική κυβέρνηση για την πανδημία COVID-19.

Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης Γκαμπριέλ Ατάλ διευκρίνισε σήμερα σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοσταθμό RTL ότι τα πάρκα στο Παρίσι θα μείνουν ανοιχτά κατά τη διάρκεια του νέου lockdown που ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος Μακρόν, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά που είχε επιβληθεί καραντίνα στη Γαλλία κατά την οποία είχαν κλείσει.

ΑΜΠΕ

25 comments :

  1. ΕΩΣ ΤΗΝ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ;
    ΤΡΙΧΕΣ!
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο ΜΑΚΡΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ-ΠΛΗΓΜΑ ΕΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΤΟ lockdown ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΘΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΟΥΤΕ Η ΓΑΛΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΕΙ "ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ".

      Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΟ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΦΘΟΡΑ) ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ, ΜΟΝΟΝ, ΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΟ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΩΣ ΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΟ.

      ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ. ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ , ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ , ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟ , ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ. ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ Ο ΣΤΟΜΦΟΣ ΤΗΣ "ΑΥΘΕΝΤΙΑΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΛΟΓΟ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΕΣ.

      ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ "ΠΕΙΝΑ"... ΕΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ -ΚΑΤΩ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ( Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ . ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

      Delete
    2. "ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟ"

      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΑ... ΧΑΧΑΧΑ!

      Delete
    3. Anonymous6/11/20 08:51

      ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ!
      ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥΣ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ"!

      06/11/2020
      "Lockdown μόνον για πατριώτες, επιχειρήσεις και εκκλησίες - Ετοιμάζουν την πορεία για το Πολυτεχνείο"

      "Σκοπό να εξευτελίσουν για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση έχουν βάλει στην αριστερά ετοιμάζοντας κανονικά την πορεία για το Πολυτεχνείο στις 17 Νοεμβρίου, παρά το lockdown. Και δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά, αφού από την πρωτομαγιά που το ΚΚΕ έκανε κανονικότατα την συγκεντρωσή του, υπήρξε σωρεία περιστάσεων που τα όποια μέτρα της κυβέρνησης γραφόντουσαν στα παλαιότερα των υποδημάτων των κάθε είδους "αγωνιστών". Με κομβική στιγμή την συγκέντρωση έξω από το εφετείο, που χαρακτηρίστηκε ως υγειονομική βόμβα."

      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/931622_lockdown-monon-gia-patriotes-epiheiriseis-kai-ekklisies

      Delete
  2. «Όσο πλησιάζουμε στις Αμερικανικές εκλογές, τόσο θα αυξάνονται τα κρούσματα»: Τράγκας υπέρ Τραμπ

    https://www.youtube.com/watch?v=OAeFy3x07as

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΒΡΗΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ.

      ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ...
      ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ , ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ , ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ;

      Delete
    2. Εκτίμηση είναι ότι κανένας δεν είναι βέβαιος ακόμα.
      Για κάθε project ή σχέδιο κατά τη διάρκεια της υλοποίησής του διενεργείται Assessment, όπου αναλύονται όλα τα νέα δεδομένα που προκύπτουν και ενημερώνεται η Ιεραρχία για την επίτευξη των στόχων, ή τυχόν προβλήματα που παρουσιάστηκαν.
      Οι "δημοσκοπήσεις" είναι ένα μέτρο κατά το οποίο δείχνουν τις προθέσεις του κατεστημένου για την καταλληλότητα της κάθε παράταξης, αλλα τίποτα δε θερωρείται δεδομένο, καθότι μέχρι την τελευταία στιγμή πολλές παρασκηνιακές διεργασίες μπορούν ν' αλλάξουν τα τελικά αποτελέσματα (π.χ. των εκλογών).
      Στην προκειμένη περίπτωση εξετάζουν τα σχόλια και αντιδράσεις και αναλόγως πράττουν.
      Στην παρούσα στιγμή λ.χ. υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις:

      "Χάος στο γερμανικό κοινοβούλιο: Οργισμένοι βουλευτές εναντίον της Α.Μέρκελ για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού"
      https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/929155_alaloym-sti-germaniki-voyli-i-amerkel-prospathoyse-na-exigisei-ta

      Αρνητές μάσκας Κύπρος: Επεισόδια στη Λεμεσό – Φωτιές, καμένα περιπολικά και τραυματίες
      https://www.pagenews.gr/2020/10/28/kosmos/arnites-maskas-kypros-epeisodia-sti-lemeso-foties-kamena-peripolika-kai-traumaties/

      Στο μέλλον θα υπάρξουν σίγουρα μεγαλύτερες αντιδράσεις (και η χειρότερη είναι ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ), γιατί σίγουρα θα θιχτούν πολλά ισχυρά παλαιοταξικά οικονομικά συμφέροντα καθώς και μία πολύ μεγάλη μερίδα της μεσαίας τάξης, η οποία θα πρέπει να προλεταριοποιηθεί (φτωχοποιηθεί)!

      Στο παρελθόν είχε επισημανθεί ότι:

      "....Οι επιθέσεις των (Τούρκων) χάκερς αποδεικνύουν ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, όταν οι εταιρείες τεχνολογιών, διαδικτυακών συναλλαγών και φαρμακευτικών θα επιβληθούν έναντι των παλαιών κλασσικών πετρελαικών, μεταφορών, τουρισμού, ασφαλείας και εμπορικών/οικονομικών συναλλαγών!
      Ένα υπέρμετρα "αισόδοξο" και δυσοίωνο νεοταξικό μέλλον, δυστυχώς με πολλές τρωτότητες και κενά ασφαλείας!....."

      (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)


      Delete
    3. (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

      Το εάν θα συνεχιστεί η πολιτική των κρουσμάτων θα εξαρτηθεί από τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!
      Στόχος είναι ο παγκόσμιος έλεγχος της ανθρωπότητας μέσω της ανάδειξης και ισχυροποίησης νέων οικονομικών δυνάμεων/δικτύων.
      Όταν όμως η εθνικοσοσιαλιστική και ομόφυλη Κίνα έχει "αναρρώσει" ήδη από την "πανδημία" και έχει επιστρέψει στην κανονικότητά της, η multi-culti και multi-interest Ευρώπη και οι επιχειρήσεις της "ξαναρωσταίνουν", γιατί προφανώς δεν έχουν αναπτύξει ακόμα τα κατάλληλα πολιτικά και οικονομικά ΕΘΝΙΚΑ "αντισώματα" όπως η Κίνα!
      Βάσει των παραπάνω, οι όποιες αμφιβολίες πάνω στα προαναφερόμενα επιχειρήματα μπορούν ν' απαντηθούν από το διαχρονικό ερώτημα:
      "ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠ' ΑΥΤΟ (ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ":

      "Πιο πλούσιοι από ποτέ οι Κινέζοι κροίσοι με την πανδημία"
      https://www.skai.gr/news/world/pio-plousioi-apo-pote-oi-kinezoi-kroisoi-me-tin-pandimia

      Η φατρία του "Διεθνιστικού (Κομμουνιστικού) Καπιταλισμού" (τραπεζίτες, εταιρείες τεχνολογιών, διαδικτυακών συναλλαγών και φαρμακευτικών) συνθέτουν την μελλοντική ολιγάριθμη νομενκλατούρα, η οποία περιλαμβάνει στις τάξεις της παγκόσμιες ισχυρές οικονομικές προσωπικότητες, Κίνα (ως πρότυπο), Μέρκελ, πλειοψηφία εθνικών κυβερνήσεων της ΕΕ, κοκ.
      Η μακροχρόνια χρήση μάσκας είναι ένα από τα σύμβολα ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ και ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ των στόχων της συγκεκριμμένης μορφής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Κατά συνέπεια, η πιθανή μελλοντική αύξηση των κρουσμάτων - χωρίς αντιδράσεις - θα επισπεύσει την πραγματοποίση των επόμενων σταδίων (εμβόλια, απαγορεύσεις, τρόπος εργασίας, κοκ) προς την κινεζοποίηση του παγκόσμιου προλεταριάτου και της παγκόσμιας δοακυβέρνησης ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, δηλ. ο καπιταλισμός στην πιο ακραία του ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ μορφή και ακόμα παρά πέρα: αποιδιωτικοποίηση, ελάχιστο εισόδημα επιβίωσης, artificial intelligence, κοκ!
      Οι στόχοι των Ευρωπαικών κρατών και κατά προέκταση των Δυτικών γενικότερα θα πρέπει να είναι μέσω της ΕΕ ή/και άλλων Διεθνών Οργανισμών η δημιουργία προυποθέσεων ισχυροποίησης τους στο παγκόσμιο ηγετικό, πολιτικό και οικονομικό πολυπολικό σύστημα και όχι η παθητικότητα ή/και καταστροφή τους!

      INFOteller

      Delete
    4. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ , ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

      Delete
    5. ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ

      "ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : Η Εισαγγελία Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τα ψευδή κρούσματα, τις νοσηλείες και τους θανάτους λόγω “Covid-19” – Η ώρα της αλήθειας…"

      https://doxaorfanakigreece.home.blog/2020/10/23/%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b7%cf%83-%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%cf%8e%ce%bd/

      Delete
    6. ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ (2)

      «Η Τουρκία θα κτυπήσει την Ελλάδα μεταξύ 3 Νοεμβρίου και 20 Ιανουαρίου του 2021 αν ηττηθεί ο Ν.Τραμπ»!

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/929363_i-toyrkia-tha-ktypisei-tin-ellada-metaxy-3-noemvrioy-kai-20


      Delete
    7. ΠΕΡΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ (ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΩΝ) ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

      https://www.brighteon.com/embed/762bcb06-6aad-40a7-9fc3-5b8781a24d44

      ΣΗΜ.
      ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ 11 μ2 ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ME 13 C ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

      Delete
    8. Anonymous4/11/20 01:02

      ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ (ΚΙΝΑ)

      "China: Hundreds celebrate Halloween in Wuhan theme park"

      https://www.youtube.com/watch?v=X6iCKHlivD8&feature=emb_title

      Delete
    9. Anonymous4/11/20 23:52

      ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ (3)

      "Ισραηλινά δημοσιεύματα: «Το Ισραήλ θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και θα επιτεθεί στο Ιράν αν εκλεγεί ο Μπάιντεν»!"

      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/931229_israilina-dimosieymata-israil-tha-parei-tin-katastasi-sta

      Delete
  3. https://www.defence-point.gr/news/an-o-tramp-den-apodechtei-to-apotelesma-ton-eklogon-ston-aera-oi-ipa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΠΟΥ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
      ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ , ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ , ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. ΟΜΩΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ. ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ...
      ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

      Delete
  4. Πολύ ωραία τα σχόλια. Περισσότερο μπαίνω για τα σχόλια, γιατί συνήθως είναι πιο σημαντικά από την είδηση.

    Κουρήτη, μιλούσα χτες με έναν φίλο μου και μου είπε ότι οι εβραίοι όταν κατακτήθηκαν από τους Έλληνες αντέγραψαν τη φιλοσοφία μας και φτιάξαν τη γεματρία. Και ότι πριν από αυτό είχαν μόνο τη μυθολογία τους με τον αβραάμ. Έχει δόση αλήθειας αυτό;

    Ο ίδιος μου είπε ότι ο μωαμεθανισμός ήταν φτιαγμένος από τους εβραίους για να αντιμετωπίσουν το βυζάντιο. Μα, οι εβραίοι είχαν διαλυθεί από τους ρωμαίους και σκόρπισαν παντου. Πως μπορει να έχει δόση αλήθειας αυτό;

    Γιατί άμα είναι έτσι, υπάρχει περίπτωση και ο χριστιανισμός να είναι φτιαχτός από τους εβραίους για να ρίξουν τη Ρώμη; Και έστειλαν τον Παύλο σε αποστολή;

    Για να βγάλω άκρη στο πρώτο, πήγα στη βικιπαίδεια και διάβασα για το Sēpher Yəṣîrâh (Book of Formation or Book of Creation), για το Sefirot, το Tree of life (Kabbalah) και την Κάαμπα των μουσουλμάνων. Αλλά άκρη δεν έβγαλα. Λένε ότι αυτό ήταν στα χέρια του αβραάμ ή γραμμένο από αυτόν, αλλά οι ειδικοί λένε ότι γράφτηκε πριν 18 αιώνες. Πάντως μοιάζει σαν να έφτιαξαν έναν αχταρμά από αριθμολογία-λεξάριθμους-αστρολογία-γνωστικισμό και όλη η πίστη τους είναι αυτό το πράγμα. Πολύ σκότος και αποκρυφισμός για να βρεις την αλήθεια πρέπει να βγεις από το λαβύρινθο, ενώ όταν διαβάζω Αριστοτέλη είναι το ακριβώς αντίθετο. Εμείς έχουμε από Θαλή μέχρι Πυθαγόρα και από Επίκουρο μέχρι Αριστοτέλη. Ενώ αυτοί μόνο τη καμπάλα που είναι βασισμένη στη γεματρία.

    Εντωμεταξύ έχω μπερδευτεί. Πριν λίγα χρόνια μου είχες δείξει να διαβάσω ένα άρθρο εδώ που έλεγε ότι ο αβραάμ ήρθε από την ανατολή, κάπου από τη σημερινή βορεια ινδία νομίζω ή κάτι τέτοιο. Ο αβραάμ είχε ασιατικά χαρακτηριστικά; Αν ναι, τότε αυτά χάθηκαν στην πορεία; Οι αρχικοί εβραίοι της βίβλου ήταν υποφυλή μαύρων και λευκών; Ενώ οι σημερινοί ψευτοεβραίοι είναι υποφυλή κίτρινων και λευκών;

    Στη βικιπαίδεια διάβασα ότι την Κάαμπα στη Μέκκα την έχτισε ο αβραάμ. Κοίταξα κάτι φωτογραφίες του εσωτερικού και είναι οι τρεις στήλες του σεφιροθ. Αλλά δεν έχω καταλάβει η λατρεία του κρόνου που κολλάει σε όλα αυτά; Πώς θα μπορούσε ο αβραάμ να ξέρει για αυτό το σχήμα στον πλανήτη κρόνο;

    https://3.bp.blogspot.com/-2eq5ORfSlho/VsB0HNbHtuI/AAAAAAAAxTw/71XMKagliVE/s320/saturn-hexagonal-feature-cube.jpg
    https://4.bp.blogspot.com/-DJP-VW8IeqE/VfVs80yTWYI/AAAAAAAAtqo/44uOx7m-5GE/s640/3%2Bpillars%2Bkaaba.jpg

    ReplyDelete
  5. Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΓΕΜΑΤΡΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ "ΕΛΛΗΝΙΖΑΝ" ΔΛΔ ΕΙΧΑΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗΣ ΖΩΗΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ.

    Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΒΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΕΧΤΩΝ. ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΩΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΧΕ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ. ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ , ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ. ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ ΖΗΤΗΜΑΤΑ , ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΙ Ο ΜΩΑΜΕΘΘ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΙΩΝΙΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΑ . ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΕΧΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ Η ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΩΣΤΕ ΟΜΑΛΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΗΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣΗΧΘΗΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΘΡΑΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙΚΕΣ ΔΙΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΛΛΉΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΟΜΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΤΟΤΕ. ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ , ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΥΠΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ "ΚΟΛΑ" Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΔΙΟΞΑΣΙΩΝ , ΑΛΛΑ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΤΕΚΛΕΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΙΣΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΙΙΤΩΝ. Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ , ΟΠΩΣ ΟΜΟΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΚΟΠΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΔΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    ReplyDelete
  6. Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ (ΤΟΠΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ) ΤΗΝ ΟΥΡ ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ. ΟΙ ΧΑΛΔΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΙΝΙΚΑ ΑΝΠΡΩΠΟΜΕΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ.
    ΟΙ ΑΡΧΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΟ ΑΠΟ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΟΥΣ (ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΟΝ) ΧΩΛΟΥΣ-ΛΕΠΡΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΘΝΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΓΩΓΩΝ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΛΔ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ , ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ (ΟΣΑΡΣΗΦ, ΙΕΡΕΩΣ ΤΟΥ ΑΤΟΝ). ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΔΟΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ-ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ.

    Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ, ΕΞΑΓΕΤΑΙ , ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΟΝ. Ο ΑΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΥΓΥΠΤΙΟΥΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΕΧΤΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΕΤ-ΣΕΘ, ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ ΠΑΝΘΕΟΥ.

    ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ Ο ΣΕΤ-ΣΕΘ-ΑΤΟΝ ΤΩΝ ΑΥΓΥΠΤΙΩΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ή ΣΥΜΜΑΧΕΙ (ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ) ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ , ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΜΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ . ΟΙ ΟΠΟΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. Ο ΚΡΟΝΟΣ ΔΛΔ ΛΕΓΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΤ-ΣΕΘ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΛΙΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ. Ο ΣΕΤ-ΣΕΘ-ΤΥΦΩΝ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΙΝ , ΑΡΑ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΕΛΚΟΥΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

    Η ΟΕΑ (ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ) ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΣΙΝ-ΣΕΤ-ΣΕΘ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΠΡΕΛΘΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΤ-ΣΕΘ-ΣΙΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΜΦΡΟΝΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΖΩΗ.

    ReplyDelete
  7. Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΙΟΥΔΑΙΟΓΕΝΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟΝ ΑΤΟΝ-ΣΕΤ-ΣΕΘ-ΣΙΝ-ΤΥΦΩΝΑ , ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΡΟΝΟΣ , ΤΟΤΕ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΤΟΝ-ΣΕΘ-ΣΕΤ-ΣΙΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΛΟΙ ΛΕΓΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ. ΔΛΔ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΩΣΤΕ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΤ-ΣΕΘ-ΣΙΝ-ΑΤΟΝ.
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΣΙΙΤΕΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ , ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΕΤ-ΣΕΘ-ΣΙΝ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΕΤΕ-ΣΕΘ-ΣΙΝ , ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ....

    ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ... ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΝΕΚΡΑ. ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΕΚΡΑ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ , Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙ-ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΕΚΘΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΑ 104 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (7 ΔΙΣ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΠΙΣΤΗ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ .

    ReplyDelete
  8. ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΟΕΑ
    https://isxys.blogspot.com/2011/11/blog-post_9222.html
    https://isxys.blogspot.com/2011/01/ma.html
    https://isxys.blogspot.com/2012/12/blog-post_9145.html
    https://isxys.blogspot.com/2012/02/9500.html
    https://isxys.blogspot.com/2012/01/blog-post_4803.html
    https://isxys.blogspot.com/2017/06/blog-post_48.html

    ΚΑΙ ΑΥΤΑ , ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
    https://isxys.blogspot.com/2014/09/5000.html
    https://isxys.blogspot.com/2012/09/kaifeng-jews.html

    ReplyDelete
  9. "Ν.Τραμπ: «Τα ευρωπαϊκά lockdown δε σταματούν τον ιό αλλά δημιουργούν δυστυχία, φτώχεια, ταλαιπωρία και θάνατο»"

    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/929503_ntramp-ta-eyropaika-lockdown-de-stamatoyn-ton-io-alla-dimioyrgoyn

    ReplyDelete
  10. @Anonymous30/10/20 11:17

    https://subliminalsynchrosphere.blogspot.com/2016/02/ripples-in-fabric-of-spacetime.html

    ReplyDelete
  11. "Ώρα να βάλουμε ένα τέλος στην παράνοια του Covid"

    "Κανείς δεν θα είχε καν παρατηρήσει ότι υπήρχε πανδημία εκτός από το γεγονός ότι υπάρχει επίσης ένα εξαιρετικά συντονισμένο σχέδιο για την προώθηση αυτής της αφήγησης προκειμένου να συγκεντρωθεί η εξουσία στα χέρια μιας παγκόσμιας πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ.

    Το έργο αυτό διευθύνεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός και διαφημίζεται ανοιχτά με διάφορα ονόματα: Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, Μεγάλη Επαναφορά και Ατζέντα 2030.

    Στα ενδιαφερόμενα μέρη περιλαμβάνονται το Ίδρυμα Ροκφέλερ, το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, το Wellcome Trust, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και η BlackRock."
    ....
    "Εν τω μεταξύ, η λεγόμενη κυβέρνηση Μπάιντεν αντιμετωπίζει αντίσταση σε όλη την Αμερική, όπου οι παράνομες εκτελεστικές εντολές έχουν πλέον μπλοκαριστεί και στις 50 πολιτείες και μια πραγματική αντιπολίτευση είναι οπλισμένη και εδραιωμένη."
    .....
    "Με δεδομένο ότι δεν υποστηρίζεται πλέον ότι οι ενέσεις σταματούν τη μόλυνση ή τη μετάδοση, δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία ότι τα διαβατήρια εμβολίων είναι εντελώς ατελέσφορα. Αλλά η επιβολή ψηφιακών διαβατηρίων ήταν ένας κεντρικός στόχος για την έναρξη της εκδήλωσης πανδημίας εξ αρχής."
    .....
    "Παραμένει ευθύνη των ανθρώπων σε μια ελεύθερη κοινωνία να θέτουν την κυβέρνηση προ των ευθυνών της, σε αντίθεση με το να υπακούουν δουλοπρεπώς στις επιταγές της, σκεπτόμενοι μόνοι τους με βάση μια ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ όλων των γεγονότων.

    Τα άτομα πρέπει όχι μόνο να θυμούνται τα πολιτικά τους καθήκοντα, αλλά και να λαμβάνουν ενεργά μέτρα για την αποκατάσταση των απαραίτητων συνθηκών για την άσκησή τους. Αυτό που ο Edmund Burke αποκαλούσε “ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ” της κοινωνίας πρέπει να ξαναχτιστεί."
    https://theflagreport.com/ora-na-valoume-ena-telos-stin-paranoia-tou-covid/

    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

    ReplyDelete
  12. (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

    ΣΧΕΤΙΚΑ

    - "Όλες οι προτεινόμενες λύσεις περί ηλεκτρονικών διαβατηρίων, εφαρμογών, συσκευών, αναφορών, μασκών, κοκ είναι ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΕΤΡΑ (ούτε καν ημίμετρα) που δεν αποσκοπούν στην αποτελεσματική υγειονομική ασφάλεια!
    "ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΩΝ, ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ!"
    "ΣΟΒΑΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ"
    https://isxys.blogspot.com/2020/04/blog-post_957.html?showComment=1588081462191#c7144642579482782295

    - "Το μόνο που θα μείνει τελικά είναι πολιτικές σκοπιμότητες καθότι τα μέτρα περιορισμού της φυσικής / οικονομικής δραστηριότητας και μπλοκαρίσματος της αγοράς, θα επηρεάσουν το μέλλον του σημερινού παγκόσμιου μοντέλου αγοράς και της δομής του κόσμου και τα παραπάνω θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψιν. "
    https://isxys.blogspot.com/2020/03/blog-post_762.html?showComment=1585671083708#c4831451588976244039

    - "ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ "ΞΕΝΟΙ" ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΛΑΘΡΟΜΑΖΕΣ (ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ )!"
    https://isxys.blogspot.com/2020/04/blog-post_3.html?showComment=1585929968065#c6159567724872705024

    - "Το εάν θα συνεχιστεί η πολιτική των κρουσμάτων θα εξαρτηθεί από τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!
    Στόχος είναι ο παγκόσμιος έλεγχος της ανθρωπότητας μέσω της ανάδειξης και ισχυροποίησης νέων οικονομικών δυνάμεων/δικτύων.
    Όταν όμως η εθνικοσοσιαλιστική και ομόφυλη Κίνα έχει "αναρρώσει" ήδη από την "πανδημία" και έχει επιστρέψει στην κανονικότητά της, η multi-culti και multi-interest Ευρώπη και οι επιχειρήσεις της "ξαναρωσταίνουν", γιατί προφανώς δεν έχουν αναπτύξει ακόμα τα κατάλληλα πολιτικά και οικονομικά ΕΘΝΙΚΑ "αντισώματα" όπως η Κίνα!
    Βάσει των παραπάνω, οι όποιες αμφιβολίες πάνω στα προαναφερόμενα επιχειρήματα μπορούν ν' απαντηθούν από το διαχρονικό ερώτημα:
    "ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠ' ΑΥΤΟ (ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ":

    "Πιο πλούσιοι από ποτέ οι Κινέζοι κροίσοι με την πανδημία"
    https://www.skai.gr/news/world/pio-plousioi-apo-pote-oi-kinezoi-kroisoi-me-tin-pandimia

    Η φατρία του "Διεθνιστικού (Κομμουνιστικού) Καπιταλισμού" (τραπεζίτες, εταιρείες τεχνολογιών, διαδικτυακών συναλλαγών και φαρμακευτικών) συνθέτουν την μελλοντική ολιγάριθμη νομενκλατούρα, η οποία περιλαμβάνει στις τάξεις της παγκόσμιες ισχυρές οικονομικές προσωπικότητες, Κίνα (ως πρότυπο), Μέρκελ, πλειοψηφία εθνικών κυβερνήσεων της ΕΕ, κοκ.
    Η μακροχρόνια χρήση μάσκας είναι ένα από τα σύμβολα ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ και ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ των στόχων της συγκεκριμμένης μορφής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Κατά συνέπεια, η πιθανή μελλοντική αύξηση των κρουσμάτων - χωρίς αντιδράσεις - θα επισπεύσει την πραγματοποίση των επόμενων σταδίων (εμβόλια, απαγορεύσεις, τρόπος εργασίας, κοκ) προς την κινεζοποίηση του παγκόσμιου προλεταριάτου και της παγκόσμιας δοακυβέρνησης ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, δηλ. ο καπιταλισμός στην πιο ακραία του ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ μορφή και ακόμα παρά πέρα: αποιδιωτικοποίηση, ελάχιστο εισόδημα επιβίωσης, artificial intelligence, κοκ!
    https://isxys.blogspot.com/2020/10/lockdown-1.html?showComment=1603992399146#c4080204277863907768

    ReplyDelete