18/09/2020

Ο... "θείος από το Πεκίνο" σώζει τον Ερντογάν από τον ''γκρεμό''

Το αμερικανικό περιοδικό ''Foreign Policy'', γράφει σχετικά με το πώς ο Ερντογάν και η Τουρκία διασώζεται συνεχώς από το κραχ, αφού η οικονομία της χώρας καταρρέει, αποφεύγοντας να οδηγηθεί στο ΔΝΤ. Με την βοήθεια "αυτή", ο Τούρκος πρόεδρος όχι μόνο διασώζεται, αλλά εξαγγέλλει και τεράστια έργα, ενώ απειλεί ταυτόχρονα την Ελλάδα με νέα όπλα αλλά και με εξόντωση των ελληνικών δυνάμεων στα νησιά.

Σύμφωνα με αναλυτές του περιοδικού, τα τεράστια ποσά σε δολάρια από το Πεκίνο, είναι αυτά που βοηθούν πραγματικά τον Ερντογάν να αρνείται να ζητήσει βοήθεια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο θα απαιτούσε να δεσμευτεί για μεταρρυθμίσεις και άλλα μέτρα που θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την πολιτική του και να τον ρίξουν από την εξουσία. "Εκτός από την οικονομική συνεργασία, Κίνα και Τουρκία έχουν εμβαθύνει ακόμα πιο πολύ και τις διμερείς αμυντικές σχέσεις τους, συμπεριλαμβανομένων αυτών της ανταλλαγής πληροφοριών και του κυβερνο-πολέμου. Η συμμετοχή Κινέζων στρατιωτικών αξιωματούχων στη στρατιωτική άσκηση της Τουρκίας ΕΦΕΣ και η συνεργασία τους για την μεταφορά τεχνολογίας στην κατασκευή του τουρκικού βαλλιστικού πυραύλου Bora είναι ενδεικτική", τονίζει το περιοδικό.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΑΛΘΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΩΣ (ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ) ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΕΔΩ: https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6964052
ΚΑΙ ΕΔΩ:  https://www.defence-point.gr/news/poia-rosia-i-kina-einai-to-dekaniki-toy-erntogan-kai-doyreios-ippos-tis-sti-dysi

ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΘΗ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ:
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/916117_kina-mpainei-vathia-stin-toyrkiki-oikonomia-kai-ependyei-se-megales

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΛΙ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΝ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΟ.

ΔΥΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ:
ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ:
ΜΙΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Η ΚΙΝΑ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ... ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ... ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ, ΟΧΙ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ "ΙΣΧΥΣ".

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ. (ναι έχουμε και τέτοιους στην Ελληνική δημοκρατία που μάλιστα έχουν και πολλούς οπαδούς). Η ..."ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" (ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΣΤΡΕΒΛΩΣ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. (ΔΛΔ ΠΟΤΕ). ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

6 comments :

  1. Anonymous18/9/20 20:15

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    (ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ)

    Οι κινέζοι είναι παντού!
    Στα ρούχα, στα παιχνίδια, στα ηλεκτρονικά, στις ηλεκτρικές συσκευές, στα όπλα, στο διάστημα, σε κυβερνήσεις, έως και στα φυστίκια (δίπλα στα πιο ακριβά ελληνικά) ακόμα και στα λαθραία που πουλάνε παράνομα οι λαθρόμετανάστες (υπο προστασία) έξω από τα μαγαζιά των χρεοκοπημένων Ελλήνων μικροαστών φορολογούμενων.

    Κίνα, Διεθνείς Οργανισμοί, ΕΕ ανήκουν στη ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ Παγκοσμιοποιητική παράταξη (φατρία) και η παρούσα Γερμανική κυβέρνηση έχει ρόλο γενικού τοπικού συντονιστή/διαχειριστή στην Ένωση.

    Εάν η Κίνα βρίσκεται παντού και η Τουρκία έχει ΕΝΤΟΝΗ "συνάρτηση-υποστήριξη-συνεργασία" με την Γερμανική κυβέρνηση, τότε είχε/έχει και με την Κίνα!

    Θαύματα δε γίνονται. Υπάρχουν όμως παρασκηνιακές διεργασίες οικονομικές και εμπορικές, όπου οι Παγκοσμιοποιητές με τα υπό έλεγχο διεθνιστικά κέντρα τους έχουν την δύναμη και την εμπειρία (Master Plan) μέσα από την αποδημία κεφαλαίων, τεχνογνωσίας, εγκεφάλων (brain drain), πληθυσμών, φορολογίας, κοκ να καθορίζουν τους μελλοντικούς "παίχτες" στην παγκόσμια σκηνή.

    Το άνοιγμα προς την Κίνα ν' αναλάβει διεθνιστικό ρόλο έγινε πριν 38 χρόνια, η οποία ήταν στην παρακάτω κατάσταση, με την Τουρκία σε ακόμα χειρότερη:

    The China Concerts (Full Video) - Jean Michel Jarre
    https://www.youtube.com/watch?v=uTyAtn177zo
    (Peking: October 21st and 22nd, 1981 & Shangai: October 26th, 27th and 28th, 1981)

    "ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΒΑΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΚΟΛΠΟ" ...και η Τουρκία και ακόμα καλύτερα η Κίνα ξέρουν πολλά κόλπα και καλύτερα από τους Διαχειριστές του Ελληνικού χώρου και μερικά από αυτά είναι παλαιομοδίτικα παλαιοταξικά:
    - Δημογραφικό
    - Εθνικισμός
    - ΙΣΧΥΣ
    - Διεθνείς σχέσεις και θέση

    ReplyDelete
  2. Anonymous18/9/20 21:30

    πσςςς το ειδα κ γω και σε σκεφτηκα αμεσως!!! καλα που δε στοστειλα να σε πριζω κ γω.. τι περιμενεις;; αφου δε σκεφτονται κοπυ πεηστ ειναι ολα.. απο το αμερικανικο "πολιτικο" παιρνουν γραμμη στο πορνιουζ.. οτι λενε οι αμερικανσκι.. στο ελλαντα εχουμε περισσοτερες σελιδες στο ιντερνετο αποτι εχουμε ελληνες.. αλλα οι "γνωμες" των περισσοτερων δεν αξιζουν μια.. εγω σε διαβαζω για να μαθω

    ReplyDelete
  3. Anonymous19/9/20 14:48

    "ellin Συντονιστής pentapostagma • 2 μέρες πριν
    Ακόμα και αν γινόταν το θαύμα και βρισκόταν κάποιος να μας οδηγήσει, κάποιος σωστός οδηγός που θα γνώριζε την αλήθεια και θα είχε την διάθεση να την μοιρασθεί μαζί μας, είναι πολύ αμφίβολο αν θα μπορούσαμε να τον ανακαλύψουμε και ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι εμείς οι ίδιοι είμαστε ανερμάτιστοι και δίχως κατεύθυνση. Πρέπει νομίζω να κοιτάξουμε και να κρίνουμε πρώτα τα μέσα μας και μετά να κρίνουμε τα γύρω μας... Εγώ αυτό κατάλαβα."
    https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6964052_amerikanoi-analytes-karfosan-ton-erntogan-i-kina-esose

    ReplyDelete
  4. Anonymous20/9/20 13:47

    "CNN: Πώς πήγαν όλα λάθος στην Ευρώπη -ξανά- και ο κορωνοϊός σαρώνει"
    https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-pos-pigan-ola-straba-stin-eyropi

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ:

    ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ!

    ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΒΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ"!
    ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗΣ ΕΙΣΡΟΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥ (ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ) Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ!

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    (Περί Βιολογικού πολέμου, Διαχείρισης κρίσεων και καταστροφής των Δυτικών οικονομιών)

    - "Η ψεύτικη εικόνα των κρουσμάτων στην Ελλάδα: Το 48,16% των νοσηλευόμενων από Covid-19 είναι αλλοδαποί"
    https://www.pronews.gr/ygeia/916034_i-pseytiki-eikona-ton-kroysmaton-stin-ellada-4816-ton-nosileyomenon-apo-covid-19-einai

    - Κορωνοιος: Η επιδημιολογική μάστιγα των οικονομιών του πρώτου κόσμου
    https://coronavirus.jhu.edu/map.html

    - Οι "Οδηγίες για τη χρήση μάσκας από το κοινό" του ΕΟΔΥ επισημαίνουν:
    «Μην αγγίζετε το μπροστινό μέρος της μάσκας! Θεωρείται μολυσμένο!»
    «Η μάσκα πρέπει να αφαιρείται και να απορρίπτεται όταν υγρανθεί.»
    https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/

    - History of biological warfare
    During the Middle Ages, victims of the bubonic plague were used for biological attacks, often by flinging fomites such as INFECTED CORPSES and EXCREMENT over castle walls using CATAPULTS. In 1346, during the siege of Caffa (now Feodossia, Crimea) the attacking Tartar Forces which were subjugated by the Mongol empire under Genghis Khan, USED THE BODIES OF MONGOL WARRIORS OF THE GOLDEN HORDE WHO HAD DIED OF PLAGUE, AS WEAPONS. An outbreak of plague followed and the defending forces retreated, followed by the conquest of the city by the Mongols. It has been speculated that THIS OPERATION MAY HAVE BEEN RESPONSIBLE FOR THE ADVENT OF THE BLACK DEATH IN EUROPE.
    https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_biological_warfare

    -Diseases during Silk road
    https://www.scribblemaps.com/maps/view/diseases_during_silk_road/worldhistory1silkroad

    INFOteller

    ReplyDelete
  5. Δεδομένου ότι ο στρατηγικός λιμένας για τους Κινέζους είναι ο Πειραιάς θα μπορούσε μία Πατριωτική Κυβέρνηση να το υπενθυμίσει στους Κινέζους

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κε ΣΜΥΡΛΗ,
      ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΣΙΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, (ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΕΠΠΛΕΟΝ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΑΝ) ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΣΙΝΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΓΑΠ , ΟΛΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΣ ΤΟΤΕ 'ΙΣΧΥΣ" ΠΟΥ "ΦΩΝΑΖΕ" ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ.
      ΙΑΠΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ ή/και ΕΜΠΟΡΙΚΟ -ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ-ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ.

      Delete