19/09/2020

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΜΠΕΝΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ" ΕΣΜΟ

Ο αείμνηστος στρατηγός ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ, από ΨΗΛΑ σας στέλνει μήνυμα και υπενθύμηση ότι την τουρκιά την εξαυλώνεις με προληπτικές κινήσεις και όχι με προδομένες και καλλυμένες με διάφορες δικαιολογίες (κοροϊδοιός - λαθρό - μάσκα κλπ) τάχα συνομιλίες μαζί με ... δένδια διπλωματία και ύποπτες λυκοφιλίες των ΟΥΔΕΠΟΤΕ φίλων του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Αντί οι κατακτημένες σημαίες της τουρκιάς από τον στρατηγό να βρίσκονται σε περίοπτη θέση στο πολεμικό μουσείο, εσείς προτιμήσατε να θέσετε σε περίοπτη θέση τον εσμό του πολυτεχνείου που όμως θα σας έλθει και η πληρωμή του λογαριασμού του από εσάς...

Υ/Γ: 1964 γεγονότα Μανσούρας-Κύπρος.
Ο στρατηγός Ντερτιλής ανατρέπει/καταλαμβάνει/εξοντώνει τουρκικά φυλάκια (θύλακες) και σαν λάφυρα εκτός των άλλων κυριεύει 4 πανομοιότυπες σημαίες τους. Μία δωρίζει τιμής ένεκεν στον Μακάριο, μία στον Γρίβα-Διγενή. Οι άλλες δύο που βλέπετε κοσμούν με δόξα και τιμή το γραφείο του στην κατοικία του.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΟΥΛΙ

Παν. Αλτζερίνος - Γρηγοράκης, Αποστρ Λοχαγός ΠΒ(ΣΣΕ-77)
https://ellinikoskanwn.blogspot.com/2020/09/blog-post_18.html

3 comments :

  1. Anonymous19/9/20 17:40

    Πάνω από την φωτογραφία να γράψουν, το ξέρατε ότι: "Ο Ερντογάν ήταν Έλληνας και ο πατέρας του πολέμησε στον Πόντο τους Τούρκους". Και όμως το έχω δει σε ολοσέλιδο άρθρο σε ελληνική εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας, με χριστιανική θεματολογία και πολιτική κατεύθυνση, μη πω περισσότερα, δεν είναι και πολλές οι θρησκευτικές εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας. Το άρθρο έλεγε να μην φοβόμαστε τους Τούρκους και οι στρατηγοί αυτοί έχουν πείρα λέει αφού στο παρελθόν υπηρέτησαν στην τουρκική επικράτεια ως ΝΑΤΟϊκοί. Και ότι η Τουρκία δεν είναι τόσο τρομαχτική όσο δείχνει. Όλα αυτά στο ίδιο άρθρο γα τον γενίτσαρο Ερντογάν.
    Όσο για την πολιτική κατεύθυνση, το κόμμα τους κατέβηκε στις ευρωεκλογές πήρε ένα αξιοπρεπές ποσοστό(αντικειμενικά μιλώντας) αλλά δεν κατέβηκε στις τελευταίες εθνικές εκλογές ένα μήνα μετά, ίσως γιατί είναι ένα ακόμα κόμμα που έχει μυστικές διαδρομές με τους υπονόμους της εξουσίας και συγκεκριμένα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΝΔ. Όσο για ένα παρόμοιο με αυτό κόμμα, με το όνομα "Κοινωνία", ανέστειλε την πολιτική του λειτουργία. Αμάν ρε σεις, μέλι έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Μαζευτήκατε όλοι τριγύρω σαν τις μέλισσες.
    Οι γνώστες του χώρου έχουν καταλάβει για ποιο κόμμα μιλάω.
    Τι το ψάχνουμε, οι Τούρκοι ήταν πάντα εχθροί της Ελλάδος. Και να είναι πρώην εξισλαμισθέντες κάποιοι από αυτούς με ποιών το πλευρό θα πολεμήσουν αν έρθει η ώρα; Με τους Τούρκους, άρα είναι εχθροί μας και κυρίως οι πολιτικοί τους πλην των Κούρδων, που έχουμε κατά το παρελθόν αδειάσει, των Αρμενίων που διώκονται όπως και κάθε χριστιανός στην Τουρκία αλλά οι πολιτικοί μας αδιαφορούν.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous19/9/20 18:43

      Μελάκι, από τον κ@λο του Μητσοτάκη...
      Κάποιοι δεξιά της ΝΔ.
      Τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων(ευρωεκλογές2019 & εθνικές εκλογές 2019) να δει κάποιος φτάνει. θα καταλάβει πολλά.

      Delete
    2. Anonymous23/9/20 03:58

      @Anonymous19/9/20 17:40

      Αν αναφέρεσαι στην "Ελεύθερη Πατρίδα", σε πληροφορώ ότι κάνεις λάθος. Μη διαδίδεις ψεύδη. Η "Ελεύθερη Πατρίδα" ξέμεινε από λεφτά, για αυτό δε συμμετείχε στις εκλογές. Και γιατί ξέμεινε από λεφτά; Γιατί το σύστημα είναι πολύ έξυπνο και προνοεί για όλα. Αν θυμάσαι, είχαν διοργανώσει διπλές εκλογές. Οι πρώτες για να εκτονωθεί η οργή των ψηφοφόρων και για να σωθούν τα λεφτά όσων δεν έχουν κρυφές χρηματοδοτήσεις. Οι δεύτερες για να μπουν στο εκλογικό στίβο μόνο οι μεγάλοι μονομάχοι. Και αυτά τα γνωρίζω επειδή παρακολουθώ τις εξελίξεις στο κόμμα αυτό.
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B7_%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1

      Όσο για την "Κοινωνία" του Βολουδάκη, παρότι δεν παρακολουθώ στενά όσα διαδραματίζονται εκεί, γνωρίζω ότι δεν ισχύουν αυτά που λες. Το πρόβλημα της χρηματοδότησης είναι τεράστιο για τα μικρά κόμματα. Επίσης τα μικρά κόμματα έχουν πρόβλημα οργανωτικότητας. Η "Κοινωνία" ήταν θρησκευτικό κόμμα και δεν συνεργαζόταν με κανέναν. Οι δε επικοινωνιακή πολιτική τους ήταν αμελητέα. Οι πιθανότητες κάποιου κόμματος τόσο απομονωμένο να τα καταφέρει είναι λίγες.

      Υπήρχε και κόμμα των παλαιοημερολογιτών, αλλά πάω στόχημα ότι δεν το έχεις ούτε καν ακουστά. Για να βγεις στο προσκήνιο δε φτάνουν οι ιδέες, οι εθνικοί στόχοι και η πειθαρχία. Χρειάζεσαι λεφτά και πρέπει να πείθεις κιόλας. Οι καθεστηκυία τάξη έχει φτιάξει σύστημα πάνω στο πατρόν του διεθνούς διευθυντηρίου και αλλάζει σαν πουκάμισα τις μαριονέτες. Άμα δεν είσαι μαριονέτα και έχεις μόνο μια χούφτα υποστηρικτές κάποτε ξεμένεις από λεφτα και κουράζεσαι χτυπώντας συνεχώς το κεφάλι σου στον τοίχο με τα αδιέξοδα της πολιτικής.

      Delete